Új privát üzeneted érkezett!

Mimkosz,
köszi!!!
hát ez az hogy hazamengyünk-e...
Az volt a agondolatom hogy ha ilyen jól megtapadt hogy hétvégén túlélt 40 km trappolást meg megmészta velem a bazilikát akkor ez már jó és ugyan nem félek én a repüléstől se..
De aztán Kiscsillag kommentje beleültette a fülembe a bogarat.. Valóban a multkor is 6. héten repültem, és fura módon épp a repülés után jött a baj...
Szóval most nem tudom mi legyen...

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Adele!
Sajnálom. Nagyon jól tudom milyen ez :(
Mikor történt?

Abszolut, pasiknak E és C. És nem elég egy multivitamin mert azokban kevés van. A jó hatáshoz ilyen nagy adag kell Cből akár 1000 E-ből 400.

Neked pedig folsav és D vitamin!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


És ha elmondanád a szüleidnek hogy azért nem repülsz mert baba van? Szerintem megértik. Nem tudod átrakatni a jegyedet addigra amikor már a 2. trimeszterben vagy?

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 

 
 

Én úgy döntöttem váltok magzatédő vitamint. Eddig gravidát szedtem (egy hónapig), de amint beveszem vacsoránál, iszonyatosan puffaszt, reggelre pedig kicsit meghajt. A femibion vitaminnal szemezek, van aki szedi vagy szedte ezt? 

@littlebiscuit: Sajnos nem tudok okosat mondani a témában mert tapasztalatom nincsen, hallgass a megérzéseidre. Lehet, hogy nem telefon téma, de ha nincs más megoldás, beszélhetnél anyukáddal, biztosan megértő lenne, és nem akarná, hogy "kockáztass". Biztosan nagyon boldog vagy most! :)


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@littlebiscuit:


Gratulálok! Nagyon örülök a tesztednek. 

SEMMIképpen nem repülnék, szinte biztos, hogy rossz hatással van nyomáskülönbség (vagy mi) egy ilyen ici-pici életre. Gyakorlatilag még semmi váza nincs a picinek ilyenkor, csupán csak folyadékhalmaz, ha lehet ilyet írni. Egész biztos vagyok benne, hogy kihagynám ezt a repülést. 

Anyukád vágya nem lehet fontosabb, a felelőség már most kezdődik számodra a babád iránt. Egész egyszerűen megmondanám anyának, hogy mégsem fogsz tudni repülni, mert lett egy pozitív teszted, és nem szeretnéd, ha baja lenne a babádnak, mivel már korábban volt baj. 

Ha anyuddal jó a kapcsolatod, meg fogja érteni. És ne legyen az fontosabb, hogy ő mennyire vágyakozik utánad mint a babád élete. Ne tedd kockára a gyermeked életét. 

Mégegyszer gratulálok! És mostmár tényleg én jövök :) 

Kalkulátor szerint mikor szülnél?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@littlebiscuit:
Most látom!! Hatalmas gratulácio Neked! Nagyon örülök a sikerednek!! <3

8-9. héten jártam missed ab. .. :( Megállt a fejlődésben a magzat..
A d vitaminra gondoltam én is,hogy nyárig szedném.
adele666
 
 


@littlebiscuit: óóóóriási nagy gratula Neked, szépséges teszt! Repülést szerintem se kockáztasd, sőt, nyugodtan menj dokihoz amikor már lehet, kb most :) :)
vigyázz magatokra nagyon! Párod hogy van?? :D

bikbok
 
 


@adele666: sajnálom nagyon :(:( ilyenkor vizsgálnak a dokik vagy kiderül miért?
én anno leírtam egy elég ütős vitamin kúrát, de a Lányok soknak tartották nagyon, így a lentebb írtakkal nem hibázhatsz. És jó, hogy itt vagy, maradj is velünk!

bikbok
 
 


@molyocska:
Szio! Én azt szedtem. Nekem semmi negatìv tapasztalatom nincs róla,pedig szedtem 5hónapig. Nem voltam éhesebb,nem okozott semmi kellemetlenséget sem. Doki is ezt javasolta, és 3barátnőm is ezt szedte, nekik sem volt gondjuk. Sajnos drága,de a folsav miatt ezt választottam.
adele666
 
 


@bikbok:
Köszi! :( lesz szövettan igen, aztán hogy abból mi derül ki,jó kérdés. Elvileg 2 vetélés után szokták csak küldözgetni az embert ide-oda. Majd meglátom elindulok e valami irányba :/
adele666
 
 


Caroline, köszi :) azt hiszem igazatok van. Jobb lesz kihagyni nem kockáztatni.. 
2016. december 8 most néztem kalkulátor szerint :)

Köszi Bikbok neked is.
Hát az a nagy helyzet van hogy mivel páromat is brutálisan stresszeli a terhességi tesztelés a korábbi esetek miatt most titokban egyedül csináltam reggel :D
Tegnap kérdezte hogy na, mi a helyzet, továbbra is semmi menzesz? Mióta késik? Mikor teszteljünk?
És akkor mondtam hogy holnap lesz egy hete hogy meg kellene jönnie. Azt mondta okés akkor 1-2 nap mulva..
Erre énma reggel azt gondoltam, egye fene tesztelek és majd közlöm vele az örömhirt.
Szóval még nem tudja.
Most irtam neki, 'drágám de HA tényleg az van amit remélünk és jön a bébi, mi lesz a hazaúttal? tudod nem akartam repülni ez első hónapokban.. '. Erre: na jó holnap csinálunk tesztet és eldöntjük'..
Közben már itt virit az asztalon a 2 csik :D
Nem is tudom hogy közöljem vele.. beteszem az ágyba és ahogy fekszünk le megtalálja.. ez olyan snassz valami jobb kellene :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@adele666:


szövettanból semmi nem derült ki nekem, de ezt előre jelezték is, hogy nem fog. Bár nekem embrió még csak pár (talán 1-2 mm volt). A tied hol maradt el a fejlődésben? mekkorának felelt meg hetekben? Nekem kb. 6 hetesnek felelt meg a mérete 8 hetesen és nem volt szívhang egyszer sem. :(

Két ciklust kellett kihagynunk és próbálhattuk, ezt mondták a 6 hetes kontrollon. Ne szomorkodj, maradj velünk, itt előbb-utóbb mindenki babás lesz.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@littlebiscuit:


Ha nem lett volna reggel velem a párom amikor teszteltem akkor úgy mondtam volna el neki, hogy vettem volna vagy egy cuki babacipőt vagy egy babazokni. :) De talán majd a második babánál bevetem ezt az ötletet. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@adele666:


Tavaly nekem se találtak semmit a szövettanon. Azt mondta az orvos hogy egyedül ha valami fetőzést miatt történt akkor csak az mutatható ki. Annyivolt a papíron hogy a szövet terhességi képnek megfelel és nincs rákos elváltozás. Ne nagyon reménykedj benne hogy találnak valamit, mert sajnos a genetikai elváltozást nem fogják tudni megállapítani egy ilyen snassz szövettannal. Legalábbis nekem ezt mondták. És csak akkor csinálnak nagyobb vizsgálatot ha nem az első esett. A volt kolleganőm mesélte hogy egy ismerőse elvetélt vagy 3szor amikor már jobban megvizsgálták a dolgokat és akkor kiderült hogy nem tud fiút kihordani. Hiába fogant meg neki a kisfiú valahogy a szervezete kilökte.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@littlebiscuit: szerintem nézz utána, hogy az olaszoknak van-e erre valami rájuk jellemző szokás. Mint az amcsik pl, akik egy hotdog kiflit tesznek a sütőbe és kiküldik a férjüket, hogy intézzen el valamit a konyhában és aztán Ja drágám, hozd be a sütőből a vacsorát és akkor megtalálja. There is a bun in the oven :D Náluk ez jelenti, hogy jön a baba :D
Hátha az olaszoknak is van és lehet Párod még jobban meghatódna :D

bikbok
 
 


asszem ők 10 évig vártak babára:

https://www.youtube.com/watch?v=O9nviJhPZTA

bikbok
 
 


@adele666: Sajnálom, ami történt, és köszönöm a választ! Valószínűleg én is ezt fogom megvenni.


@littlebiscuit: Én a tükörre tervezem neki felírni, hogy legyen szép napod-estéd apukám, x hónapban érkezem :) vagy valami ilyesmi :) Biztosan van sok jó tipp a neten is.


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


jajj ettől újra meg újra bőgök, na :D
bikbok
 
 



Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


de cuki ez a pasi, Bikbok, elbőgtem magam :D
keresgélek éppen ötletek után.. annyi a baj hogy este jön hozzánk egy barátunk vacsira :D szóval ilyen vacsi környéki dolog nem lehet... csak késő esti, lefekvéshez készülődős ..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Igaz ehhez az van irva hogy funny. De én akkor is csúnyán bőgök :D
https://www.youtube.com/watch?v=cPFtchZ ... tml5=False

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Én szoktam nézni az Agymenők című sorozatot és ott az egyik csaj Valentin napon akarta bejelenteni a férjének de nem tudta, így reggel kis cetliket hagyott pl a müzlin, kiskanálon, hűtőn. Mindegyik cetlire egy szó volt írva és hogy hol találja a folytatást. Amint megtalálta az összes cetlit a férj kijött hogy " Valaki itt terhes" szóval ez is egy cuki lehet. Főleg ha lefekvéshez készültök. Egy cetli a fürdőbe meg a hálóba. Szerintem ez is elég frappáns. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@ritus922:


A barátnőm meg csak fiút tudott kihordani.

A szövettan nem sokat ér, ha genetikai baj van akkor kromoszóma vizsgálattal lehet kideríteni mi a probléma, és ott is csak a tapasztaltak látják meg a kissebb elváltozásokat.


@adele666: Üdv itt.




Ismét nem vagyok valami fényesen  olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, és fázom... (de lehet csak pszichés)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


most ez az ötletem támadt.. van ez a kis fehér táblácska amin évek óta ugyanaz van. Most letöröltem és ezt kreáltam rá :) egyelőre nincs jobb örletem. Azt még a barátunk érkezése előtt felfedezheti...

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 



Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Huh Ritus, a Pemperses ötletek is tökjók. Onnan meritettem még egy plusz dolgot, hogy beteszem az egyik kedvenc énekesnőm Ingrid Michealson December Baby cimű számát :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
Nagyon nagyon nagyon örülök neked, gratulálok!!!!! :-)
Repülèssel kapcsolatban èn èrdeklôdtem a dokimnál, mert mi is sokat repülünk, azt mondta: mindenki egèszsèges kisbabát szeretne, ès egy egèszsèges kisbaba úgy tapad meg, hogy bármit csinálhatsz. :) Nagyon boldog napokat nektek!!! :)
mrshope
Budapest
 
 


@littlebiscuit: Ez így nagyon jól hangzik! :) Annyira szuper, biztosan nagyon örülni fog. Majd meséld el nekünk, hogyan sikerült a meglepetés.

Szuper kis lista állt össze megint, izgalmas lesz megint a hónap közepe-vége.



Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@mrshope:


és Te hogy vagy? Minden okés a gyógyszer szedéssel?
Érdekes ez a repülés dolog, az én dokim nem engedi. Mondjuk én se nagyon vállalnám be az tuti.
Tényleg littlebiscuit, szüleid akkor nem tudnak jönni hozzátok?
bikbok
 
 


Persze,nagy dolgokra nem számìtok, bár akár rossz akár jó taktika,inkàbb ne derüljön ki semmi rossz,és a sorsra bìzom a pozitìv folytatást.. Egyébként nekünk azt mondták, hogy az osztódásból azért leszűrhető pár dolog..megmondom őszintén hogy a műtét napján nem volt lelki erőm ezzel foglalkozni,azóta nem beszéltem a dokival,majd a kontrollon. 6hetesnek felelt meg,szìvhangot meg akkor lett volna esélyem először hallani... :(
adele666
 
 


* sejt osztódás
adele666
 
 


@adele666:


sajnálom nagyon, tudom mit érzel :( nekem akkor volt először szívdobogás látható, amikor megtalálták az ultrahangon a petevezetékben :(
bikbok
 
 


Na ez az lányok, itt is megvan a 2 tábor mint mindenféle fórumon, a repülés témájában.
Ha arra gondolok, hogy vasárnap keresztülmásztam a Colosseumon aztán pedig fel a Bazilika kupolájába, erős bébi lehet hogy kibirta :D
Viszont, ha pici kockázat is van a repüléssel.... mmm, nem tudom. Talán jobb lenne ha nem...
Na majd párommal (miután megtudja) megvitatjuk eldöntjük..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@bikbok:
:( uhh..sajnálom. Az még szomorúbb lehetett,hogy hallhatod,és kiderül,hogy... Bele sem gondolok.
adele666
 
 


@bikbok:
Szia! Köszönöm a kèrdèst. A gyógyszereket szedem, lassan túl vagyunk az elsô hèten, mèg maradt 5. :-P A fèrjem is nagyon lelkiismeretesen szedi amit kell. :-) Nagyon büszke vagyok rá, rendkívüli apukája lesz a gyerekeinknek. :-) de most ne mondjátok ezt el neki, kb. 2 hete "válság" van, azaz tùlságosan átvette a munka a domináns szerepet, minket kettônket mellôzve, úgyhogy most az ifjú házasok: hogyan legyünk jobb házastársa a másiknak - kettônk közötti "trèningen" veszünk rèszt, azaz sokat beszèlgetünk, fejlôdünk, tanulunk egymásról. Semmi nem törtènik hiába. Most nem engedtèk az ègiek, hogy egy baba elterelje a figyelmünket ezekrôl a fontos dolgokról. :)
mrshope
Budapest
 
 


Caroline, bikbok: Nektek műtét után mennyivel jött meg újra a menstruáciò? Mennyi ideig volt tiltva a házas élet? A 3-6 héten át olvastam több variáciòt, nyilván amég nem lát doki,hogy zárt e méhszáj addig nehéz megmondani, de 3 hét után ha lát remélem mindent rendben talál és zöld utat kapunk. És azt is,hogy 2 ciklusnál többet nem kell kihagyni próbálkozás tekintetében :/
adele666
 
 


@littlebiscuit:


de a repülés egészen más, ott bazi magasban vagy, és míg te meg sem érzed a repülést, az egy ilyen picike emberkezdeménynek kibírhatatlan. Én még 13 hetesen sem repülnék, ha tudnám, hogy a babának egy picit is kényelmetlen netán fájdalmas lenne az út. 

Két baba ment el már tőled, és lehet a repüléstől. Szerinted ezen még van mit gondolkodni? ha megint megtörténne, hogy tudnál nyugodtan aludni? Hányszor kellene megismétlődnie, ahhoz, hogy elhidd tényleg a repülés ártott. 

Én nem vagyok repülés szakértő, de biztos vagyok benne, hogy olyan magasságban minden más, és ok, hogy erre a repülőgépen van megoldás a már megszületett emberek számára, de mi van a magzatokkal. A te babád még csak egy kis pulzáló vércső lesz, ott nagyon nem mindegy a nyomás. 

Nem értem. Nem hiszem el, hogy még mindig nem vagy biztos benne, hogy nem mész. Lehet én látom túl vészesnek a repülést. Utána kéne alaposan olvasni, kérdezni, hogy mit mondanak erről orvosok.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@adele666:


műtét után 27 napra jött meg.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@adele666: Ahogy littlebiscuit is irja C 1000 mg E 400-500 mg plusz FOLSAV a pasiknak is!!! es Mehpempo mindkettotoknek!!:)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@adele666:


hát nekem ugye a méhemhez nem nyúltak, laparoszkópia volt, szerencsére petevezeték megmaradt, és rögtön másnap megjött. Nekünk egy ciklust mondtak, kettőt vártunk végül. Első két ciklusom hosszú lett 33-31 napos aztán két 22-24 napos, nekem előtte 25-27 volt.
Meg kell gyászolni a dolgot és utána pozitívan előre újra. Én úgy tartom, volt egy babánk, aki még csak megmutatta milyen lenne ha... És nagyon hálás vagyok neki ezért, mert az eleje hatalmas öröm volt. És még közelebb kerültünk egymáshoz a férjemmel. Ügyesen helytállt.
bikbok
 
 


@adele666:


Nekem tavaly a műtét után 7 héttel jött meg először és 6 hétig tabu a szex. Fogad meg hogy 6 hétig nincs házas élet minthogy valami fertőzést összeszedj. Amúgy szerintem doki függő hogy mennyit kell várni a köv babára. Nekem fél évet mondott a doki. Valakinek 3 ciklust mondanak. De mindent úgy csinálj ahogy a doki mond plusz majd érzed te is hogy mikor van ideje annak hogy újra induljon a babaprojekt.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@caroline4:


a repülésről én is ezt gondolom, épp hogy megkapaszkodott. A nyomás változás még felnőtteknek is nehéz néha. Barátnőm 10 hetesen veszítette el a babát, repülés után. Ez sajnos nem játék.
bikbok
 
 


Oh, en tulvagyok a vervetelen. :) 10 nap mulva eredmeny :) Azt megtudtam, h ha du 3 elott jon meg a mensi azt aznapra kell regisztralni es az lesz az elso cn, viszont, ha du 3 utan jon meg akkor azt a kovi napr kell regisztralni az elso cn-ot :) Mik vannak :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Caroline,

Az elsőnél nem repültem, ő nem is tapadt meg rendesen 5 nap késés után elkezdtem vérezni.
A másodiknál repültem csak..
nagyon megoszlanak erről a vélemények. Mint látod mrshope irja, az orvosa irta hogy nyugodtan lehet..
Szóval elképzelhető hogy nem lenne semmi..
De azt hiszem valóban nem ér ennyit hogy kockáztassak és nehéz lesz a szülőkkel de persze majd utólag meg fogják érteni.....

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Little, a gorbetet feltoltod nekunk kerlek szepen?! :) :) :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@mrshope:


nagyon jól teszitek, szerintem csak beton stabil kapcsolatban szabad babát vállani.
Ha megszületik még kevesebb idő lesz egymásra, előtte kell megtanulni megteremteni a balanszot.
Olyan jól látsz és csinálsz mindent. Felelősen. Mindenhez drukkolok és majd tudósíts hogyan haladtok.
bikbok
 
 


Jajj Latkafr,
ne haragudj már többedszerre kéred de mindig elfelejtek válaszolni.
Szóval nincs most görbém.. csak az ovuláció körül méregettem hogy lássam az megvolt de csak egy 4 napnyi adat..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Nagyon cuki a meglepid. :) Majd írd meg hogy a párod hogy reagált rá. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@bikbok:
Köszönjük szèpen! :)
Te hol tartasz most? Azt sose látom :-P

@LITTLEB: Kaptunk már összefoglalót az esetleges jelekrôl? Vagy csak èn maradtam le róla? :-P Ha nem kaptunk, kèrhetünk? :)
mrshope
Budapest
 
 


@mrshope:


app szerint vasárnap van a nemvárt, szerintem ma :) úgyhogy izgi napok vannak :) érzek mindenfélét, de sajnos ezek még bármit jelenthetnek.
bikbok
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?