Új privát üzeneted érkezett!

@breathe22:


Szerintem el kellene menni dokihoz 

Én az se tartom kizártnak, hogy a normális vérzésed mellett megmaradt a baba. Több ilyennel találkoztam már.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


Little! Te már ilyenkor itt szoktál lenni. Haaajaj! Mi lehet?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:

Hááát,így pontosan utána számolva a 11. napon voltunk együtt. Nászút első napján :D
De így már akkor világos minden. :)
Orvshoz is elmegyek a jövő héten,remélem tud fogadni. Még egyszer köszönöm,hogy utána számoltál a hülyeségeimnek!!! :)

breathe22
 
 

 
 

Sziasztok Lanyok,
Udv itt Breathe :) Igyekszem visszaolvasni a logot ;) De latom megint szorgalmasak voltatok <3 Nekunk, most rohanas van itthon. Millio ugyet kell inteznem. :( Mindenkinek szoritok akinek csak tudok! Szep napot Nektek! Holnap meg megirom, mi volt a dokinal ;)
5dpo

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


nagyon jóóók. A homokozó tetszik a legjobban. Köszi az ötletet.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@breathe22:


szívesen, és remélem minden rendben lesz. Majd írd meg mi volt a dokinál. Szorítunk!

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


little! direkt csinálod velün? 

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


Már én is nagyon várom Littel tesztjét. :) Folyton frissítem az oldalt hogy hátha felrakott már egy pozi tesztes képet, de még semmi. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Sziasztok!

Kivételesen ma elfoglalt vagyok a malóval ezért nem írtam még.
A herpesz kikészit. Nagyon fáj fel van dagadva :(
Hajnalban is felkeltem rá pisiltem is igy aztán már elvetettem a tesztet abszolut.
Amugy rájöttem, van bennem egy félsz itt az elején az elmult alkalmak miatt. Egyszer azt mondtam, a következő alkalomkor jobb lenne inkább átaludni az első 2-3 hetet vagy egyáltalán nem tudni róla. Na hát ezt csinálom éppen. Az első eset pont ezekben a napokban volt utolsó menzesztől számitva (5+2). A második 6+3., de mondjuk egy 3 napot minimum le kell számítani a picit későbbi ovuláció miatt.
Szóval egy hét mulva lesz a nagy vizválasztó. Nem mondom hogy addig nem is tesztelek. De legszivesebben azt tennám. Legszivesebben csak 8/10 hetesen csinálnék egyet csak hogy legyen emlékbe. De nyugodtabb vagyok most igy..
Tudom fura ez, de kisért a mult, vagyis próbálom nem hagyni hogy kisértsen...

Breathe, üdv itt és graula!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Nyugi nem lesz semmi baj. Én is minden pisilésnél vizsgálom a bugyim, hogy nincs-e barna folt, mert félek hogy újra megtörténik azt ami tavaly, de próbálok pozitív lenni és úgy állok hozzá hogy velünk marad és minden rendben lesz. Te is próbáld a negatív gondolatokat elűzni, mert hiszed ha nem be lehet vonzani. Csak pozitívan és szerintem tesztelj mindenféleképpen én azt mondom. A herpeszre jégkocka vagy ha van otthon aloeverád akkor törj le belőle és rakd be a fagyra egy kicsit és azzal kenjed be. Hűsíti is és gyógyítja is. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Little! nem éretem meg a gondolkodásodat. Ha nem jött meg, akkor annak oka van. Na már most te már úgy írsz mintha tudnád, babás vagy. Nap napot követ és nem jelentkezik a mensid, emiatt nap napot követve egyre jobban bízol abban, hogy babás vagy. Két lehetőség van:

1. nem vagy babás és felborult a hormonháztartásod, vagy kimarad egy vérzésed vagy ilyesmi. Te reménykedsz és fogalmad sincs mi lehet, de inkább arra gondolsz, hogy baba, mert még nem késett ennyit máskor. Szóval bizakodsz a jóban abban, hogy terhes vagy. 


2. babás vagy és nem tudsz róla, de az érzés jó, hogy szinte biztosan azért nem jött meg a mensid, mert ott a baba. Ez vágyakozással tölt el, bizakodással, reménnyel. Minden egyes nap erősebb benned a remény és biztosabb vagy a sikerben. 

akár mi van, te óriásit fogsz csalódni, ha nem vagy mégsem babás. Éppen ezért gondolom azt, hogy ha a gyanú felmerül, érdemes tesztelni, mert nem lesz olyan csalódás, mint amikor már napokat késik, és gondolatban elkönyveltük a sikert. 

Gondoljatok bele! ha korán tesztel valaki, az korai öröm, vagy gyors földrerántás. Hiú ábrándoknak nincs helye, ha valaki idejében tesztel. Ha viszont késik a mensi két hetet, akkor ez mekkora pofára esés? Hatalmas csalódás.
Nem értem mitől kell félned. Kérdem én: ha megjön a mensid 3 nap múlva, akkor azt fogod mondani, hogy de jó, hogy nem teszteltem, mert így nem csalódok? Így is úgyis csalódni fogsz ha megjön. De ha meg baba van, akkor már nem lennél kétségek közt ha megcsináltad volna a tesztet. 


Azért ha már mozog a baba, menj el orvoshoz,mert szerintem terhes vagy. 

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


Teljesen egyetértek vele. Nekem egy napot késett és még is teszteltem és halványan de pozitív lett.


@littlebiscuit:


Azért is jobb lenne ha tesztelnél, mert ha baba van akkor már tudod és mondjuk többet pihensz stb stb. De ha pozitív és még is megjön akkor azt is tudjátok hogy megint összejött csak valami baj van. Akkor a párodnak is célzottabb kivizsgálást tudtok kérni, meg lehet hogy semmi baj nem volt a 21. cn-i progeszteronoddal, de lehet hogy terhessen leesik és azért megy el a baba.  Nem megijeszteni szeretnélek, de én már rég teszteltem volna. Ha meg negatív akkor meg utána lehet nézni, hogy miért is késett ennyit. Mert ha jól emlékszem az előző hónapban is késett, ami már nem biztos hogy jó dolog. Már ennyi idő után egy délutáni teszt is kimutatja ha baba van. A legelső babámnál délután teszteltem a 16-17. dpo-n és szépen látszodott a második vonalam.


Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@bikbok:

te kérdezte: én ebben a ciklusban nem szedek barátcserjét, se málnalevelet nem iszok, ahogy az előző ciklusban. Csak e-vitamint szedek minden nap és femibiont kétnaponta. 


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@littlebiscuit:
Kitartás! Izgulok érted/értetek! Én teljesen megértem hogy miért húzod! S tenyleg akkor tesztelj, ha már készen állsz rá! Az hogy már biztos pozitív lenne, hát hányan irtak hogy késik nekik, negatívokat teszteltek, s csak hetekkel később lett pozitív!
Ha ennyi késés után mégis meg jön (de nem igy lesz) akkor úgy is dokihoz kell menni, h utána járjatok!

Breathe: gratula! Szép pozitív teszt!

Csajok, azt álmodtam hogy csoport találkozót szerveztünk, s már mindenki babás volt! Tudjátok! Az álmok valóra válnak! Jöhetnek szép sorban a zebra csíkos tesztek!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Draga Little!Nekem volt egy olyan honapom,hogy amikor kb.a beagyazodas idoszakan kellett volna lennie,volt pici veres nyakom,teljesen belelkesultem,hogy itt biztos baba van.Mensi kesett csak kesett en tesztelgettem nagy boszen,de mind negativ,mar orvoshoz akartam menni,amikor is megjott pont annyi nap kesessel ,ahanyadik napom volt a veres nyakom,tehat nem beagyazodas volt,hanem nehezen repedt meg a tuszo es emaitt volt a keses,verzes minden.Es tudom mit erzrl,hogy jajj megint veletlenul pisiltem hajnalban...nos en ugyanezt ereztrm,nekem nem.volt veletlen,nem mertem rapisilni a tesztre,feltem az eredmenytol...aztan egy ora mulva megint kellett pisilnem,es siman kimutatta az os pedig az mar a harmadik pisim volt aznap.Megertem,higy felsz az eredmenytol.
De engem ez jobban felorolne...a bizonytalan mindig rossz mint a biztos rossz vagy jo.De ez csak az en velemenyem.Little melletted vagyunk,ha ugy dontesz csak jovo hetem tesztelsz akkor elfogadjuk.Csak az elozmenyeid miatt en nem tudok ezzel nagyon azonosulni.En abban a pillanatban tesztelnek.
Egyszer olvastam olyan sztorit is,hogy egy anyukanak azonnal.amikor kiderult mennie kellett a dokihoz vervetelre stb.es kapott megfelelo gyogyszert mert nem a babaval volt gond,hanem az anya szervezetr nem tudta ugy megtartani.
Mi tenyleg veled vagyunk,de nem.tudhatod h esetleg ez a let nap barnazas a terhesseg miatt van,beagyazodas,esetleg ezt konyvelte a szervezeted mensinek.Es a herpesz lehet gyulladas miatt a szervezetedben,lehet kellene ra gyogyszer ha tenyleg babao van stb.
En meg mindog arra biztatlak hogy tesztelj es ne vatj jovo hetig!

mimkosz
Budapest
 
 


@mimkosz:


egyet értek, szépen fogalmazol. 

A herpesz vírus tényleg lehet veszélyes terhesség alatt, de remélhetőleg szájon nem annyira az. Vagy igen? 

Nekem is szokott lenni ritkán.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4: köszönöm Caroline. Nekem most fogy el a barátcserje, szünet következik, remélem nemcsak emiatt :)

bikbok
 
 


@caroline4:
Nem tudom,lehet csak amiatt jon ki,mert le van gyengulve az immunrendszer.Igazabol nekem afta szokott lenni a szamon belul,azt konnyebb kezelni.Nem tudom h amivel kezelni lehet a herpeszt,azt lehet-e terhesen hasznalni.

mimkosz
Budapest
 
 


@caroline4: sajnos a herpesz mindenképp aggasztó akár szájon van, akár nem. Egyrészt ugye az immunrendszer gyengülését jelzi, másrészt nem véletlenül szűrnek erre is terhesen, vagy inkább jó előre megelőzésként.  Nem lehet tudni, hogy melyik fajta, mert az orális szex miatt simán lehet a kettes típus is szájon. Kezelni muszáj, de nem mindegy mivel.

http://www.babaszoba.hu/articles/terhes ... 0729100248

bikbok
 
 


@bikbok:


Én ezt kicsit másképp tanultam... bár igaz csak beleolvastam abba amit belinkeltél.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@scolo: mesélj, írd meg ilyenkor mit tudsz, az mindig segítség :)
amit itt nekünk a dokik mondanak, az egybevág ezzel

bikbok
 
 


Ami ott nekem elsőre feltünt, hogy azt írták, hogy csak a Syphilis (Lues szürésként ismeretes kórokozója a Treponema pallidum) kötelező. Viszont mint saját példám is mutatja nekem a Toxoplasmat és a CMV-t is megcsinálták. Ha állatot tart valaki a doki megcsináltatja a vizsgálatot, és a HIV is kötelző tudomásom szerint.


A Herpes Simplex esetében csak a 2-es okoz terhességnél gondot, hiszen csak az tud a genitáliákon megjelenni, mivel szövetspecifikus, vagyis a HSV 1 csak szájon, szájzugban, a HSV2 meg csak a genitális tájékon okoz fertőzést.


Nem tudom mit írjak még le. Vannak ajánlott ún. szerológiai vizsgálatok amiket érdemes megcsináltatni ezek két csoportba oszthatók, a veszélyesek és a kevésbé veszélyesek. Pl Listeriosis ami elkerülhető, vagy a mononusleosis infekciosa...


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@scolo: én úgy tudom alapból a szifilszt nézik kötelezően, a TORCH kérhető és értelemszerűen nagyon ajánlott is. Én úgy tudom otthoni és itteni dokiktól, hogy ez így van. A Herpes 2 meg igen, az a bajos nem az 1, de a 2 is megjelenthet szájon sajnos és alapból azt nem feltétlen lehet tudni, hogy melyik van.
Mondjuk én mindent kértem, amit csak lehetett és akkor voltam nyugodt, amikor visszajött a negatív eredmény. Immun is volt, meg genetika is mindkettőnknek.

bikbok
 
 


Nekem is neztek az elso vervetelnel a Herpest is,meg a tobbit.
De biztos nem veletlenul nezik,gondolom valamit jelezhet,ha mar kijott.

mimkosz
Budapest
 
 


Nekem évek óta van herpeszem, Lizin C-t szedtem rá, mondtam is a nögyógyásznak, azt mondta hogy ö a herpezin nevü gyógyszert javasolja, bár így kismamaként egyiket sem lehet. DE!!! Nekem is azt mondta hogy a baba miatt jött ki megint, mert annyira leszívja már az elején az immunrendszert. Ùgyhogy én tudom milyen rossz érzés. A Lizin C-t nagyon tudom ajánlani, ha beszedtem egy dobozzal, akkor hónapokra eltünt.

Kép
szakerto
 
 


Az ismeretségemben akinek állata van/volt, azt szürték Toxora ha kérte ha nem... 
Nem csak macska esetében, görénynél ugyanúgy, bár az orvosok 99,9%-a nem is tud, ért, látott görényt.
Géntechnikai eljárással (PCR) meghatározható a HSV fajtája, és csak nagyon legyengült szervezet (pl HIV fertőződöttség) esetén jelentkezik máshol mint a "helye" és akkor általában testszerte. de egyik a másik helyén nem. (Ez az én véleményem, tanulmányaim és munkahelyi tapasztalatom.)

Nekem szerencsém van sokféle szűrést megcsináltak még a munkahelyemen, meg az "ámen" előtt.


@bikbok:


Kellett fizetned a vizsgálatokért? (ha kérdezhetek ilyet )


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@scolo:


Vagy bárki másnak kellett fizetnie?

Ez más matt érdekel, puszta kíváncsiság...

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@scolo: az tökjó, ha megcsinálták a vizsgálatokat Neked. A kötelező vizsgálatok inygenesek voltak, a választhatóak közül, amit lehetett indokolni (vélt vagy valós indokkal :) ) az szintén, de több fizetős is volt. Sajnos nem olcsóak, de legalább láttam, hogy minden okés.
Néztek nekem pl gyermekkori oltásokat is, hogy még van-e hatása vagy tervezés előtt valamelyik be kell-e adni újra. Szerencsére még mindegyik oké volt.
Voltam fogorvosnál (ez alap), szemészeten (ez indokolt), fül-orr-gégén (indokolt, régen sok torok és mandulagyulladás miatt), teljes vérkép, cukor, allergia stb.

Ember típusa válogatja, én úgy voltam vele, hogy mikor nézessem át magam tetőtől talpig ha nem most :) ilyen teljeskörű kivizsgáláson még nem voltam úgysem, régebben néztek külön mindent, időben is elkülönítve, de így egyszerre még nem. És tök jó érzés volt utána :)

bikbok
 
 


a tesom felesegenek akkor van herpesze mindig mikor megjon neki, pontosabban nehany nappal elotte erzi h feszit a bore :( Little, en tenyleg veled vagyok, te erzed, a te tested, de felek h tulkompenzalsz picit a mult miatt es lehet ez mar a paci masik oldala ;) tesztelj! Varjuk a pozi eredmenyt!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@ritus922:


én 23 hetesen is nézegetem a bugyit, szóval ez végig megmarad :/

szandra0408
 
 


@scolo:


Nekem is ezeket csinálták,+ rubeola, és parvovírus, hiv tesztet is

szandra0408
 
 


hú de álmos vagyok, pedig épp kávézok. Olyan fáradtnak érzem magam állandóan, ha kint süt a nap. Miért van ez? 



8. cn

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@szandra0408:


Pedig azt hittem elmúlik egyszer, de ezekszerint nem fog.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Nekem nem múlt, az elején azért izgul az ember, hogy el ne menjen a baba, később azért, hogy egészséges legyen minden rendben legyen, később a koraszülés miatt... Mindig van min stresszelni :D

szandra0408
 
 


Sziasztok!

Nem tudom hogy mivan,péntek-vasárnap körülre vártam az ovut, de ahogy nézem a görbém lehet hogy megvolt?
Légyszi véleményezzétek már!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a ... 00800_.png

Együtt se voltunk a jó időben, nem volt ovus fájdalom se,meg jó nyákot se vettem észre.(mondjuk túlzottan nem is figyeltem, de ovukor azért érzem hogy van nyákom)

Kíváncsi leszek hogy alakul majd a görbém...

A témához szólva,képzeljétek én nem vagyok herpeszes sose volt.
A férjemnek is kb 8-10 évenként jön ki egyszer.


Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@krystin:
Az letezik h a 9. cn on volt az ovud? ;) Mert ha igen, akkor pont ovu elott egyutt is voltatok :) Ez meg jo is lehet ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@krystin:
Plusz, ha volt termekeny nyakod, ami biztos volt szerintem a 7. cn on, tudod ami utan leesett a hod akkor siman lehetett jo idoben az egyuttlet ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


A herpesz virusrol en ugy tudom, h mindenkiben benne van sajnos, es csak attol fugg h kijon e vagy sem, hogy valakinek van e hajlama ra vagy nincs ;) Anyum 2 havonta szenved tole, nekem eletemben egyszer volt tinikent, a tesom felesege meg minden mensinel kuzd vele :( Szoval kitartast mindenkinek!!!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Hát nem nagyon reménykedek,mert amikor felment a hő is együtt kellett volna lennünk
De aztán lehet még leesik a hőm,kíváncsi leszek nagyon.
Még el is terveztem hogy péntek-szombat-vasárnap belehúzunk


11.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@caroline4:


Kérdezted, hogy mikor tesztelek, a helyzet az, hogy mivel nagy tesztelős vagyok, ma is teszteltem már egyet, de negatív lett, mondjuk nem is számítottam másra. 15-ös a tesztem.

@krystin:


Lehetséges, hogy meg volt az ovud a 9.cn-en, és akkor úgy jártál mint én, előre jött váratlanul, de mivel előtte voltatatok együtt, még sülhetett el jól a dolog, ahogy itt mondták is előttem-

Ez a herpesz tényleg nagyon rossz, tegnap csak viszketett, ma reggelre kijött és fel is dagadt, nekem is nagyon ritkán van, lehet hogy azért jött ki mert nagyon együtt tudok érezni. :D

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Sziasztok!

Hazaértünk az uh-ról! Bábok kitűnően fejlődnek!
"B" baba 100% fiú, "A" baba még szégyenlős (inkább lánynak tűnik)

Lányok nagyon élvezték! Most Petőfi rádióként funkcionálnak, mindenkinek az új hírekkel dicsekednek! Annyira édik!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 



Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 



Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


S íme a képecskék! Egyszerre nem engedte tölteni :roll:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Megint izgalmas hetek jönnek:

molyocska ápr. 19.
bikbok ápr. 10.
caroline ápr. 25-26???
latkafr ápr. 15???
krystin ápr. 24?????


többiek?


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@lolo8280: édesszépek!!

bikbok
 
 


 


@lolo8280:


Gratulálok a fiúcskához, meg persze az "A" babóhoz is,legközelebb hátha ő is megmutatja magát biztosra mennyire jó ez. A lánykák biztos nagyon élvezték, mekkora élmény ez nekik. 


 


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?