Új privát üzeneted érkezett!

A mai ovutesztem már teljesen negatív. Este már semmi nyákom nem volt, szerintem már akkor is negatív lett volna, még egy összebújást azért bevállaltunk. Izgalmasnak ígérkezik ez a hónap.

Én személy szerint nem bírnám ki tesztelés nélkül, de megértem azt is, ha valaki igen. Amúgy azt álmodtam, hogy  littlebiscuit három pozitív tesztet is feltöltött ide. Reggel meg is kellett néznem gyorsan, mert nem voltam biztos benne, hogy tényleg álom volt. Úgyhogy tényleg ezerrel megy a drukk.

Annyira feltölt ez a szép idő, sokkal optimistábban látok mindent!

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa

@littlebiscuit:

Elgondolkodtam amit most írogattatok, és a helyzet az, hogy veled értek egyet, nincs értelme korán tesztelni.
Annyi minden miatt nem "maradhat"... ha csak a genetikai dolgokat nézem kapásból jópár lehetőség van. (10 évig genetikában dolgoztam.)
Most lehet sokan el fognak ítélni, de inkább menjen el a pici 4-8 hetes terhesség esetén, minthogy betegen megszülessen, és szenvedejen.
Nekem mikor megbeszéltem a dokimmal (de furi, mivel a keresztnevén szoktam szólítani) hogy mikor menjek, akkor azt mondta ha egyértelmű és erős poz eredményem van.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo

köszi csajok a biztatást.
Molyocska, ez jó :D de csak 2 db tesztem van tehát meg kell elégedned velük - remélem legalábbis hogy nem is kell többet beszereznem :D

littlebiscuit

Én tegnap kicsit utána olvastam ennek a köldök ppiercinges témakörnek. Nagyjából az a lényeg, hogyha már egy évnél régebbi a piercing akkor kevesebb valószínűséggel okoz problémát. A fémallergia elkerülése végett lehet helyettesíteni szilikon kismama piercinggel. Van aki kiveszi az elején mert az UH vizsgálatoknál zavaró, ott semmiképp nem lehet benn, természetesen a szülésnél sem. Általában azt olvastam, hogy gond nélkül visszhelyezhető akkor is, ha a 9 hónap alatt egynáltalán nem hordja a kismama. Van akinek megnyúlik a bőre, van akinek nem, ez is szervezet függő ezekszerint, ahogyan a srtriák kialakulása is.

Úgyhogy nem tudom mit tegyek. Imádom az ékszerem, karikát hordok, nem akad bele semmibe. Az olvasottak ellenére úgy vagyok vele, hogy inkább kiveszem most. Bár elég furán fog mutatni a helye az biztos. Anno amikor 16 évesen szurattam, eszembe se jutott, hogy később ez hogyan fog kinézni, ha babát vállalok.

Neki pl nagyon szépen mutat még így is, de szerintem ez a ritkább eset.

molyocska
Nagykanizsa

@molyocska: de gyönyörű ez a pocak :)

bikbok

Előtte
Utánna

Hát tényleg elég furcsán nézek ki egy lukkal a hasamon :D Amúgy tényleg nagyon jó ez a fórum, hogy minden féle téma feljön. Gondolkoztam már ezen természetesen előbb is már, csak nem ennyire behatóan, úgy voltam vele, majd lesz, ami lesz. Most legalább elhatároztam magam.

molyocska
Nagykanizsa

@scolo: ez egyértelmű, ha a babával van gond, akkor persze így van. Viszont ha ő makk egészséges, csak az anya szervezete igényel segítséget az más tészta. Te hogy vagy, elmúltak a rosszullétek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikbok 2016.04.05 10:53-kor.
bikbok

@molyocska: Neked is szép hasad van :) szerintem az a pici luk nem gáz, mondjuk biztosan szokatlan Neked, ha ilyen régóta megvan az ékszer :)

bikbok

ritus hogy vagy?
latkafr, tudom Te otthon éppen, de jól emlékszem, hogy holnap van a vérvételed? hogy döntöttél, mit nézetsz meg?
bikbok

@bikbok:

Köszi a kérdésed jól vagyok. Mostmár kevésbé erősek a hányingerek de meg van még folyamatosan. Most is fél 10-ig nem is tudtam reggelizni mert amint elkezdtem csinálni a reggelimet rosszul lettem. Még jó hogy itthon vagyok és nem dolgozom mert nem bírnám ki. Most is csak fekszem a ház meg úszik annyira nincs erőm semmihez sem. De talán lassan elmúlik. A munkahelyemen mindenki berágott rám hogy kiírt a doki táppénzre de nem kockáztatnám meg hogy összeszedjek a gyerekektől valami jó kis nyavaját amivel árthatok a babának. Bár így lassabban telik az idő és soha nem lesz jövőhét kedd fél 5 hogy újra lássam a kis babócát. Akkor már tuti fogok képet kérni a dokitól. :)

És ti hogy vagytok? :)

@littlebiscuit:

Csodálom a türelmedet, de meg is értem én is félve teszteltem egy nap késés után de csak pozitív lett. Reméljük nálad is ez a helyzet és minden rendben lesz. :) De holnap azért tesztelni fogsz vagy nem? :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922

@bikbok:

Nem szeretnélek megbántani, ezt kérlek tartsd szem előtt miközben olvasod az általam írottakat.

Szóval írtad a barátnőd esetét. Nos egy boncolás embrionális állapotban egyéb vizsgálatok nélkül tapasztalataim szerint nem mérvadó. Más is kell, nem akarok mélyen belemenni, csak ha valakit nagyon érdekel.
Nem akarom más példáját felhozni, csak a sajátomat. Mikor megfogalmazódott a  gondolat, hogy kisbabát szeretnénk egyből elmentem vizsgálatokra, mint ahogy írtam is, általános kivizsgálás, és már meglévő rizikók kizárása (gondolok itt a Toxoplasma/CMV-re ami az állatok miatt rizikófaktor). Indokolt esetben illetve ha pár hónapon belül nem sikerül, visszamegyek a dokikhoz, és jönnek a speciális vizsgálatok. Szerencsére már a diagnosztizáló módszerek nagyon fejlettek, és biztonságosak, így ha velem lenne bármi kiderülne.

Jól vagyok, minden rendben. A rosszullétek úgy tűnik együtt mozognak a hőmmel, ugyanis amikor 3tizedet emelkedik a hőmérsékletem akkor van hányinger, hányás, megnövekedett folyadákbevitel, és vizelési problémák. Túl vagyok az ovun már egy ideje, és a múlt havi és a mostani alkalommal is pár furcsa dolgot észrevettem, többek között, hogy ovu után más a szex. Más is észre vett ilyet?

scolo

@scolo: dehogy veszem bántásnak, értem amit írsz. Nekem is és neki is meg voltak ezek a vizsgálatok, szerencsére minden negatív és a párjainké is, ami rájuk vonatkozóak voltak.
Nála egyszerűen a méhnyálkahártya nem volt elég erős, meg progeszteront kapott második alkalommal és az első pár hétben fektették, mert a szervezete ellenállóbb volt mint kellett volna, így figyelték, hogy hogyan reagál, kapott bogyót ami immunszupresszív volt, aztán ezt elhagyhatta később. És a baba szuperjól volt. Csak nála nem volt minden 100%os.

Mire gondolsz amikor írod, hogy másmilyen volt az együttlét? Nekem annyi volt talán, hogy érzékenyebb volt odabent minden.

bikbok

@bikbok:

Igen immunvizsgálatokra is szükség lehet.

Nekem ovu után nem lehet "bent" teljesen és nyugdijas tempó kell mert fáj. Előtte és ovu előtt semmi ilyen nincs.

scolo

@scolo: igen, ilyesmit érzek én is olyankor :) szerintem akkor ez normális lehet
bikbok

@kiscsillag201:

De hogy haragszom, de sajnos nem tudok jelenleg belépni egyik csoportba sem mind zárt és csak a szeptemberi az egyetlen ahova engedi hogy egyáltalán jelentkezzek. 2016. decemberi pl. még nincs is. De legalább tudom miért utasítottak el, mert nem kaptam semmi konkrétumot csak hogy elutasítottak (mondjuk először bevettek majd 3 perc múlva eltusítottak.)

Kép
gorzi
Keszthely

@scolo:

Igen az ovu után fáj is kevésbé van az embernek sikosító hatású nyákja. Meg nekem utána pisilésnél fájnii szokott (másnál is??). Ja és persze ilyenkor a katonák sokkal gyorsabban ürülnek ki a szervezetből mint ovu előtt.

Kép
gorzi
Keszthely

@ritus922:

én is gondoltam rád ma, hogy vajon hogy vagy. Örülök, hogy írtál. Szorítok a jövőhét keddhez. És nagyon várom a fejleményeket és a babszem méreteit :)

@gorzi:

nyissál magad egy topicot, én is így voltam vele és tessék, milyen élet van itt :)

Örülök itt mindenkinek. Littlebiscuit, úgy szerettél mindig idejönni, remélem nem lesz ez másként ezután sem, ne haragudj, ha picit rámenősek voltunk. Fontos vagy itt, olyan sok jó dolgot megosztottál velünk, kérlek ne hari és gyere sokszor. Nagy ölelés!

caroline4

köldökről annyit, hogy olyan hasam volt szülés előtt, mint a sport magazinokban a csajoknak: kockás, lapos, csak a vékony bőrt lehetett összecsípni rajta. Semmi fölöslegem nem volt. 

Első szülés után: ici pici pocak maradt, szinte semmi, nagyon alul két oldalt két-két csíkocskával. Köldököm kifordult és úgy is maradt. 
Második szülés: nagyobb pocak maradt, mint aki jól beebédelt, a csíkok körbefutottak a köldököm körül, egész hasamra nagy lett a bőr. 
Harmadik szülés: egyetlen új csíkom sem lett. A hasam viszont minden étkezés után nagy marad. A hasfalam semmit nem tart. Ebéd után ha nem húzom be a hasam, olyan vagyok mint egy 15-20 hetes terhes nő. A bőr alatt maradt zsír réteg is. Köldököm kifordulva végérvényesen. 

vékony vagyok, de a hasam teljesen tönkrement. Hasonló fürdőrucit hordok, így mit sem lehet belőle látni:

caroline4

@caroline4:

Írni fogom a babszem méretét mindenképpen. :) Már nagyon várom hogy újra lássam a picurit. :) Nekem így is csíkos a csípőm mert a fősulin az első vizsgaidőszakot gyorsan lezavartam és maradt még egy hónapom mire újra kezdődött a suli így abba az egy hónapba felkaptam 10 kilót plusz amióta a párommal vagyok még felszaladt 10 kiló :) A 150 centimhez kicsit sok a 62 kiló :)
Estére úgy felfújodok, hogy kb olyan vagyok mintha 6 hónapos terhes lennék akkora a pocakom. :)

ritus922

Szeretnék kicsit tájékozódni, mert lehet az én felfogásommal van baj.
Mostanában sokat olvasok ezekről a babás támákról, és azt veszem észre, hogy vannak emberek akiket rettenetesen érdekel a születendő gyermekük neme, no az meg nekem különösen nem tetszik, ellenérzést vált ki bennem, hogy ha nem olyan nemű baba jön mint amit elképzelt akkor még el is keseredik.
Speciel engem nem érdekel, fontosabb az, hogy egészséges legyen.
Annak idején amikor a tesóm született, a szülemnek volt egy módszere a megszületendő baba nemének "eldöntésére" (akkor még nem mondták meg UH-on) de az csak vicceskedés volt, bár igaz ami igaz bejött nekik.
Illetve az egyik barátnőm csak fiú gyermeket volt képes kihordani, kislányt nem, így nála mondjuk egyértelmű volt.
Szóval szerintem nem az a lényeg, hogy fiú vagy lány csemetém lesz, hanem az, hogy foganjon meg, fejlődjön rendesen, és teljesen egészségesen és életerőssen lássa meg a napvilágot.
Ki mit gondol erről?

(Bocsánat ha már téma volt, és szintén nem akarok senkit megbántani!)

scolo

@scolo:

Sokan vannak úgy hogy mondjuk van 2 fia az anyukának és minden vágya hogy lánya is legyen. Valahol én ezt megértem sokszor ez arra vezethető vissza, hogy vagy nem volt megfelelő az édesanyjával a kapcsolata (rossz viszony, korán meghalt) és pont ez miatt szeretne annyira lányt, hogy ő megadhassa azt a kapcsolatot amire ő is vágyott. Vagy pont az hogy megvan az a kapcsolat és ő is szeretne egy ilyen anya-lánya kapcsolatot. És igen is az embernek szerintem egy kicsit csalódás hogy ha valamire vágyik az még se jön össze. És nem feltétlenül mondjuk a babát okolja, hogy miért nem lett lány vagy miért nem lett fiú hanem inkább a megnem született lányát vagy fiát síratja meg. Ez valahol természetes. Én megmondom őszintén 60%-ban lányt szeretnék 40%-ban fiút. De a cél hogy egészséges legyen ezen felül ha megkapom azt amire vágyom egy plusz öröm lesz bár lehet kicsit csalódott leszek ha még sem, de ettől függetlenűl ha fiam lesz ugyan úgy szeretni fogom őt is.

ritus922

@gorzi:

Nekem az izgalmi nyákom ugyanúgy megvan ovu után is.
Nekem inkább a "kis egyszarvúak" a menses utáni terméketlen napokon "futottak kifelé".

scolo

@caroline4:

Épp már tegnap bennem volt hogy megpróbálom megcsinálni a 2016.decemberi babás mappát. De még mindig úgy vagyok vele hogy nem hiszem el és félek hogy mi lesz ha elmegy a baba vagy nincs is ott akkor meg megszakad a szívem!! Várok még egykicsit aztán ha senki nem előz meg akkor megcsinálom én a forumot.
Amit írtál a Littlebiscuit esküszöm elkezdtem könnyezni.

Kép
gorzi
Keszthely

@gorzi:

Várj sztem még, ha a doki megerősített, akkor hozd létre nyugodtan, az augusztusi csoportot én hoztam létre. azóta is együt a banda, de én megvárnám a dokit :)

szandra0408

@scolo:

Mániákusan kislány szerettem volna, nem tudom miért, de azt éreztem, nem tudnék mit kezdeni egy fiúval, nekem kislány kell. És ebből a nagy akarásból ott van Anett a pocakban :)

szandra0408

@szandra0408:

nagyon szép nevet választottatok!

Mi úgy startoltunk, hogy nagyon fiút akartunk, most az a helyzet, hogy egészséges legyen és vidám :)
bikbok

@littlebiscuit:

en megertem hogy nem akarsz meg tesztelni es szerintem nincs is ezzel semmi baj. Sokan akik nem is tervezik a babat ugy mint mi, csak boven a verzes kimaradas utan tesztelnek es nekik sem lesz semmi bajuk. Bar az is igaz, hogy minden reggel ugy kelek fel, hogy az elso dolgom megnezni hogy feltoltotted e mar a tesztedet  Alig varjuk mar, hogy lassuk!

En holnap megyek vegre orvoshoz, nagyon izgulok, hogy mit fog mondani, meg kicsit felek is. Ugye nekem az elozo 3 honapban nagyon eros barnazasom volt minden ciklus elott, ugyhogy valami biztos nincs rendben, kerdes csak az hogy mi. Szurkoljatok!

fanni8809

@szandra0408:

Igen mindenképpen várok, köszönöm és csak ha már biztos akkor csinálom meg a fórumot.

@scolo:

Egyet értek veled. Egyszer egy műsort néztem ami arról szólt hogy egy anya és apa-nak van már 5-6 gyerekük, de mind fiú. Természetesn sehogy nem akart összejönni így inszemináláson vettek részt pontsabban olyan eljáráson ahol is petsejt kimosás történt és megtermékenyíteték a setett majd genetikai vizsgálatnak vetteék alá hogy melyik a lány és csak azt ültették be a csajnak na hát nagyon nem sikerült, többször is elismételték jó sok pénzben került természetesn ez Amerikában zajlott és a csaj csak azért picsogott hogy miért nincs neki lánya és lányt akar!! Na ezen nagyon kiakadtam.

Hát hogy összinte legyek férjemmel együtt lányt szeretnénk, de bármelyik nem meghatározós programot nézzük mindenhol fiút mondanak, aminek nagyon örülünk (vagyis szeretnénk örülni a doki után).

Kép
gorzi
Keszthely

@molyocska: Nekem is iszonyat fura... De elgondolkodtam, h lehet visszateszem. De majd meglatom. Lehet a dokitol is megkerdezem, h mi a gyakorlat ;) 7. en megyek a 21. napi laborra ;) Majd megirom csajok, h milyen okossagokat mondtak, de ha van kerdes irjatok meg nekem es rakerdezek ;) Little le a kalappal ;) Szoritok mindenkinek!!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère

Na csajok megèrkezett a várva várt mellfajas :-)
Illetve egy joookora herpesz a szàmra :( sajnos olyankor amikor nagyon kifáradok kb èvente egyszer elöfordul nálam..
Mi picit a kislány felè hajlunk de persze ugyanùgy örülünk ha fiù..
Gorzi csak pozitivan! Remèljük hamarosan a decemberi babák forumban leszünk mindketten söt aztán jönnek utánunk a többiek is..
Latkafr meddig vagytok Magyarorszagon? Milyen jol jött hogy ezt a sok labort elvègzed..
Caroline aranyos vagy persze hogy nem tünök el ès senki nem sèrtett meg èrtem a ti èrveiteket csak szemben velük a makacs 'nem tesztelek tul koran' ènem kitart :)

littlebiscuit

@latkafr: Folyton odanyúlok én is, hiányzik az ékszer. Azért 11 év mégis :) Kíváncsi vagyok mit mondd neked a doki!

molyocska
Nagykanizsa

@littlebiscuit: ket hetig, de remelem valami home office-os trukkel a ferjem betud makolni meg nehany napot itthon es akkor talan meg a 3. cn-i labor is belefer ;) Nalam eddig semmi kulonleges "tunet" nincs. Ha most szeretne jonni nalunk a babo, annak is nagyon fogunk orulni, de en jobban orulnek annak, ha tullennek a prevencios hormontukron, hiaba nem szuksegszeru elvileg, de azert en nyugodtabb lennek :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère

@molyocska: Megirom mindenkepp ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère

Oh es 4. dpo ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère

@littlebiscuit:
Megteszed, h feltoltod az extra hosszu -remenyeink szerint babocas - gorbed? Jaj nagyon jo jel a cicifajas ;) annyira szuper <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère

Ez már távolról is látszik és a csík 1 perc után már látható lett.

Kép
gorzi
Keszthely

@gorzi:
Szuper :-D
bunny88

Little, nagyon jó jel a mellfájdalom, olyan érzéssel ébredtem, hogy biztos vagyok benne hogy babás vagy, mióta várjuk a teszted azóta folyton te jársz az eszembe, és csodállak azért mert ilyen kitartó vagy, néha azt kívánom bárcsak én is ilyen lennék. 

Nekem elég kínlódás mostanában minden napom, reggelente szépek felkelek minden gond nélkül, mire berérek a munkahelyemre már nehezen veszem a levegőt és ez kitart egész nap és éjszaka, reggelre múlik el talán kialszom?!- nem tudom, ma reggelre egy jókora herpesszel ébredtem én is... nagyon örültem neki mondhatom! 
Szóval kellemes napjaim vannak. 

Ki hagyadik dpon van, mikorra nem várjátok? Összeszedném a kis listánkat, de lusta vagyok vissza keresni bocsi :)

9. dpo

cseniko

@gorzi:

Egyre szebbek a tesztjeid. :) Az utolsó az már egy határozott második vonalas teszt. :)

Csajok tegnap úgy fel voltam puffadva, hogy estére nagyobb hasam volt kb mint Kiscsillagnak azon a  képen amit feltöltött. :) Így már eltudom képzelni kb mekkora pocakom lesz az esküvőn. :)

ritus922

@ritus922:

a puffadás az első pár hétben van, majd visszaáll, és csak a valós pocak marad. Ne aggódj. Te leszel a legszebb menyasszony aznap. És hú de sokan fognak irigyelni aznap. Csodálatos lesz úgy kimondani az igent, hogy a szerelmetek gyümölcse ott lesz veletek és hallja az egész ceremóniát. De szép lesz, mint egy film. Örök emlék csodálatos kezdet. Sok boldogságot nektek.

@gorzi:

jaaaj, olyan szép tesztecskék. Akkor most hanyadik napon jársz a ciklusodban? Ha ez egy 10-es teszt, akkor kb olyan erősségű mint nekem a 13.-14. dpon volt. Lehetséges? Voltatok kb. két hete együtt? 

@cseniko:

lassan tesztelhetsz. Mikor akarsz? holnap már a 10-essel lehet látszana.

8. cn (közeledek az ovuhoz, de jó)

caroline4

@caroline4:

Köszönöm a biztatást. Eddig is előfordult a puffadás de nem ennyire mint tegnap. Mondjuk tegnap hisztis volt a babó mert egyik pillanatban úgy megkívántam a körtebefőttet hogy be is nyomtam egy üveggel rá kb fél órára visszaküldte. :) És utána meg jött a puffadás. :) Nem baj megéri ez a pár hét lufiként. :) De már érzem lent hogy kicsit nő a pocak. Mert ahogy műtöttek a hegnél van egy kis gödör középen és már kezd eltűnni a gödröcske. :)

De így belegondolva úgy örülök hogy november vége felé fog megszületni, mert már a karácsonyt hármasban fogjuk tőlteni. :) Ő lesz a legszebb karácsonyi ajándék. :) Plusz azért nyáron bűszkén lehet mutatni a kerekedő pocakot. Meg mire ott tart majd hogy többet szeretne kint lenni akkor már jó idő lesz nem kell a minuszokba bent kuksolni. :)

@littlebiscuit:

Mikor tesztelsz? Már annyira várom. :)

ritus922

Sziasztok!
Még nem voltam ebben a topicban,de azt mondták,érdemes ide benéznem,mert itt mindenki tud nekem segíteni
Na szóval,az én történetem nem olyan régi,január végén kezdtünk el próbálkozni a párommal. Első neki futásra sanszos volt,hogy össze is jött a babó,tünetek voltak,hőemelkedés tartós volt,késett 2 hétig,még sem volt pozitív tesztem(pedig egy jó párat el lőttem akkor  )
Kb a 43. napra megjött,ami nem is lett volna gond(ez volt február 22-én),ha utána nem lett volna vérzésem március 8-ra megint. Igaz akkor csak pár napos volt,nem volt olyan erősségű sem,de nem tudtam hova rakni a szituációt. Így most azt sem tudom,honnan kellene számolnom a napokat.
Lényeg a lényeg,tegnap vettem egy tesztet biztos ami tuti alapon,mert bárhonnan számolom is,lassan valaminek történnie kellene. Egyet gyorsan meg is csináltam még este. Bár igazából az elmúlt pár negatív után nem is vártam semmit.
A meglepetés akkor jött,amikor elég gyorsan kezdett el kirajzolódni egy második csík is
Ma még ugyan veszek egy komolyabb tesztet,megcsinálom ma vagy holnap. Mert egynek nem hiszek még :D De szerintetek van esély,hogy ez az "állapot" már maradandó lehet ??
breathe22

@ritus922: olyan jó ezeket hallani, jó kis időzítés lett végül, ahogy írtad, pont ideális minden :)
tök jó , hogy már érzed a változást is!

@gorzi: nagyon gratula Neked újra, szép teszt és jó kis erősödés!

@caroline: Te végül hogy is döntöttél most, ebben a ciklusban mit szedsz/iszol és mit nem?

Nekem ma harmadik napja, hogy húzódik a méhem, a cicik nagyok, teltek, de ezekre még nem adok, bár nagyon izgatott vagyok már, hogy sikerült-e a hónapunk.

10.dpo (elvileg vasárnapra nem várom, de ha a régi általános ciklusaimat nézem, akkor holnapra --- holnaptól tesztelek, mert nekem anno a 10es is csak 12dpon volt először pozi)

Többiek?

bikbok

És ami lemaradt: Előre is köszönöm szépen!!! :)
breathe22

@breathe22:

végig kell gondolnom hogy is volt, és akkor majd írok, mindenesetre ez egyértelmű pozitív teszt, ezt pedig hcg okozza. Hcg-t a baba. Kicsit számolgatni kell mikor foganhatott.

caroline4

@caroline4:

Köszönöm szépen,aranyos vagy!

Hétvégén vírusra kaptam elég erős antibiotikumot,de azt olvastam az nem befolyásolhatja a hcg szintet
breathe22

@gorzi: Huu de szuper :)

@cseniko: Nekem első dpo. Április 19re nemvárom :)

@breathe22: Üdv itt; ez egyértelműen pozitív. Ha van időd vegyél egy clearblue digitális fogamzásjelző tesztet. Az kiírja , hogy a hcg alapján hány hetes terhes vagy! :)

molyocska
Nagykanizsa

Sziasztok! Jó reggelt!

@caroline4:

Igen pont ahogy mondod én mindig is azt mondta hogy 20.-án este/hajnalban sikerült a nagy találka. ami két hete volt így vagyok most 17. dpo-os viszont ahoz képest viszont már viszonlag korán volt pozítiv tesztem azon gondolkodtam az csak a 10.dpo-n volt bár tudom nagyon halovány csíkocska.

@breathe22:

Ez HCG teszt? Milyen erőséggű? nagyon szép pozítiv teszt! ha ez 10-es erősségű szerintem simán csinálhatsz már egy 25-t is. Nem annyira ritka hogy van egy kis vérzés a terhesség első szakaszában így sokan nem is gondolnak babára majd mikor teljesen elmaradt. Ha nagyon nem vagy biztos ajánlom a digitális tesztett épp én is vettem egyet (kicsit borsos az ára), de megéri mert mutatja hogy pozítiv és hogy mikor volt az a peteérés mikor sikerült a "nagy találka". De előtte mindnképp csinálnék a reggeli pisiből több tesztett is mielőtt ezt a digitálisat megcsinálnám! - ez csak egy tanács

Kép
gorzi
Keszthely

@breathe22:

Szerintem az volt, hogy januárban elkezdtetek próbálkozni, ilyenkor rendszerint (sokaknál), megvátozik a ciklus, vagy hosszabb lesz, vagy lesz köztes vérzése, szóval mintha minden a feje tetejére állna. Na szóval neked megjött 43 napra. Ez okés. Egy sikertelen cikluson túl voltál. Aztán jött febr. 22-én az új ciklusod, amikor is a 10-11. ciklusnap környékén megfogant a babóca, a beágyazódás környékére esik a március 8.-a emiatt vérezgethettél. És most március 21.-e körül lett volna újabb mensid, de nem jött meg. Mostanra viszont egy erős teszted lett :) Ennyi. Voltatok együtt a ciklusod 10. napja körül?

A digitális teszt megoldás lehet, de biztosabbat a doki fog mondani.

caroline4

Annyira szuperek vagytok!! :)

@molyocska:

Köszönöm szépen a tippet,ilyen digitálison nem is gondolkoztam. Lehet megveszem ma,de csak jövő héten vetem be. Ahogy gorzi is írta,előtte még szeretnék pár simát is megcsinálni. Nem nagyon tudom még mindig elhinni,hogy az a második csík ott van :D

@gorzi:

DM-ből vettem a legolcsóbb X-epiles 2 db-os tesztet. Úgy írja 25-ös erősségű. Most fogom megcsinálni a párját,csak nem hagy nyugodni :) Aztán jövő héten jöhet a digitális

breathe22

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?