Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Lányok,
Először is üdv itt melii  :) Remélem, mihamarabb pozi tesztet hoz neked a gólya :)
@ritus922: Szoritok a szivhanghoz :) 
bunny88: Gratu az ovuhoz :)
kolibri25: Igen néha hajlamosak vagyunk tobbet beszélni a témáról, mint férfiak komfortosan betudnak fogadni :) De szuper hogy bejött a forditott pszichologia :) Szoritok, nagyon akkor Nektek cseniko, kolibri25bunny88 ! Mi vagyunk haladunk kb egyszerre ugye? :) Uh lassan megint összeszedhetjük, hogy ki mikorra nem várja :)
mrshope: Annyira szuper, ogy kiderült, hogy mi a gebasz, és még időben orvosolható és igy zökkenőmentes és meghitt lesz a babavárás :) Ne húzd be magad negativ gondolatokkal, hisz jó úton vagytok :) Kitartást és csak pozitivan!!! :)
littlebiscuit: megértelek, hogy nem tesztelsz :) Majd, ha eljön az ideje úgy is érzed, hogy nah most már tesztelni kell :) Ha meg ez a ciklus esetleg mégis kimaradna, a barnázós tünet miatt, akkor meg nem idegesited magad fölöslegesen, de tényleg, azért ne fetsd az ordogot a falra. Bizom benne, hogy minden okés lesz :) A csajos progikhoz meg jo szorakozast kivanok! :)
kolibri25: Iszonyat jó a görbéd :) Én őgy látom, hoyg full jó időpontban is voltatok együtt, elég szuper az a mai emelkedés is :) Juj, hát már hallom a gólya szárnycsapásait, de ugye nem iszunk előre a maci bőrére, igy csak csendben szortok erted :) Ne emelj semmi nehezet, és ne ugrabugralj, probalj pihenni szoriiitok!!



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@gorzi: Terhességet, a legutolsó ciklusod első napjátol kell számolni :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@caroline4:


@latkafr:





Köszi a válaszotok! Sajnos még mindig nem tudom beállítani! Megpróbálom be illeszteni hátha ti jobban látjátok mit rontok el.

  Március 20. - vasárnap  














Menstruáció Termékenységi vizsgálatok

Adatok rögzítése: megadáshoz / módosításhoz kattintson ide

































VÉRZÉS INTENZITÁS:nincs bejegyzés
HŐM. MÉRÉSÉNEK IDŐPONTJA: 
MÉHNYAKNYÁK ÁLLAPOTA:tojásfehérje
NŐGYÓGYÁSZ LÁTOGATÁS:nem volt
RÁKSZŰRÉS:nem volt
SZERETKEZÉS:volt
OVULÁCIÓS TESZT:pozitív


Kép
gorzi
Keszthely
 
 

 
 


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


tudom lányok hogy vastürelmem van a teszteléshez. De valahogy nem érzem hogy terhes lennék.. bár úgy legyen. De tényleg nem érzek semmit..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Éns em éreztem semmit, csak jósteszteltem. Szóvaql még lehetsz az :) Ha úgy érzed, hogy a progi krém miatt csúszhatott meg ennyire akkor szerintem ne kend tovább. Jó szórakozást így hétvégére :)


Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:


Lehet tudni már hogy milyen nemű lesz a babód? És hogyha nem vagyok indiszkrét mi lesz a neve?

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Sziasztok!
Bocsánat most képtelen vagyok reagálni az írottakra, pedig lenne mit, majd később....
A hőm megbolondult a kedvem "barna massza" és rettenetesen vissza akar látogatni az étel amit nagy nehezen sikerült magamba gyűrnöm (eddigi életem során 2kezemen meg tudom számolni hányszor rókáztam), és ha ez még nem elég fáj a bal petefészkem fölött...
Ha össze tudom magam szedni jövök és reagálok, olyan kis litánia jellegűt mint tegnap...


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@little nekem semmi tünet nem volt,csak a tesztről tudtam... Még a cicim sem feszül, szóval a pms es tünetek is hiányoztak. Ne add fel! :) Lehet ott baba


szandra0408
 
 


@szandra0408:


oh, szandra! már te is túl vagy a felén? Hogy telik az idő. Olyan cuki az idővonalzód. De várom már, hogy nekem is ilyen legyen. Jó egészséget.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


ritus! 

gyere már! mi volt az uh-on? Remélem rendben találtak mindent. És előre szólok, ha nem lenne szívhang, nem elkeseredni. Még most tényleg picit korán mentél hozzá. Nem? Várunk a hírekkel. 


@kiscsillag201:


köszönjük, hogy mindig itt vagy, és ha tesztelős vagy egyéb korai tünettel kapcsolatos kérdés merül föl, te mindig segítesz nekünk. Sokszor én is próbálok visszaemlékezni hogy is volt anno, de nem mindenre emlékszem pontosan, és nem mindent jegyeztem fel korábbról. Ilyenkor olyan jó, hogy vagy/tok és jelentkeztek a tapasztalatokkal.


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


Még nem mentem orvoshoz majd csak negyed 7-re megyek. :) Már annyira izgatott vagyok. Itt ülök egymagamban a munkahelyemen és kb fél percenként frissítem a babanetet hogy írt-e valaki. :) Nem leszek elkeseredve ha nem lesz most még szívhang igazából én csak felhívtam a dokit és akkor mondtam is neki, hogy egy héttel később volt az ovum de még is erre a napra kaptam időpontot. Ha olyan mázlista leszek mint Szandra hogy 5 hét 6 naposan már lesz szívhang akkor oda meg visszaleszek. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Ritus drukkolok!
De ha nem is lesz szívhamg legalább látni fogod hogy ottvan!

Kérlek bocsássatok meg,de olyan irigység fogott el,nem azért hogy nektek sikerült,csak hogy nekünk nem
Tök depi lettem,rámtört a nekünk sose fog sikerülni érzés
Mondjuk biztos hozzátesz hogy ma reggeltől vagyok este 10ig.

6.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@krystin:
Neked is sikerülni fog nyugi. Ezek az érzések szerintem természetesek nem kell miattul aggódni. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@gorzi:


Szia,
Csak nyugodtan kérdezz nem zavar :) Nem tudjuk még a nemét, 2 hete amikor voltam uh szégyenlőset játszott, lábait felhúzta keresztbe, hogy ne lássuk :) Remélem genetikain megtudjuk végre :D De szerintem fiú. Nevek ha lány. Laura Lia, Fiú: Benett lesz.

@caroline4:


Hát csajok nem tudok elszakadni Tőletek, a kezdetektől itt vagytok nekem :)


Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Csajok, letezik, h ovulaciokor a nyirokcsomok megdagadnak? Nekem anno volt egy serulesem es tegnap iszonyatosan fajt. :(

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@ritus922: Drukkolok nagyon!

@littlebiscuit: Tényleg nagyon nagy a türelmed, szurkolok!

Nálam nem túl rózsás a helyzet, el vagyok kicsit keseredve, kimerült vagyok nagyon. Az ovutesztjeim negatívak, három napja tesztelgetek, még halvány második csík sincs. Voltunk együtt a 11. és a 14. ciklusnapon. Valahogy úgy érzem ez nem az én hónapom. Két hónap barátcserjés hónap után valahogyan nem ezt vártam. Valaki ismeri az ovulációs mikroszkópot?

15. CN


 





Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@molyocska: sajnálom, hogy szomorkodsz, de lehet hogy pont a batárcserje miatt csúszik kicsik az ovud. Volt olyan a Lányok között már, akinek hátrébb vitte pont.
Én vettem ilyen mikroszkópot, szépen értelmezhető a mintázat rajta, de még véletlenül sem esik egybe sose a pozitív LH teszttel... szóval nem tudom
Van ismerősöm, aki ezzel lett terhes kétszer, sőt mai napig ezzel védekezik.
Nekem a teszt jött be jobban, és abból is a digitális Clearblue, mert ott nem kell találgatni, hogy vajon elég pozitív-e már, hanem egyértelműen megmutatja és kész :)

latkafr: ezt találtam Neked: melyik nyirokcsomód fáj?

Egyes nőgyógyászok felfigyeltek arra is, hogy az ovuláció idején számos nő a lágyéki nyirokcsomók duzzanatáról számol be. A borsónyi-mogyorónyi nyirokcsomók általában a nyúlós, tiszta hüvelyi váladék megjelenésével egy időben válnak tapinthatóvá, majd, amikor elmúlnak a termékeny napok, visszahúzódnak. A tartós, nem múló, esetleg fájdalmas nyirokcsomó-duzzanatot azonban ne keverd össze a termékenységgel, hiszen ez a test bármely részén kóros! A tünet utalhat fertőzésre vagy egyéb rosszindulatú megbetegedésre, ezért fontos, hogy mindenképpen fordulj vele orvoshoz.

bikbok
 
 


@kiscsillag201: szép neveket választottatok nagyon!

bikbok
 
 


@krystin: fel a fejjel, néha én is vagyok így, főleg a kb eseménytelen napokon, aztán ovukor meg tesztelés környékén újra erőre kapok. Mindenki babás lesz itt, Caroline az első hozzászólásban megmondta :D

bikbok
 
 


@scolo: kitartás, pihengess és majd várjuk az esszét :D

bikbok
 
 


@molyocska:
Nekem van mikroszkopom.
De nem tudom,hogy emiatt sikerult-e.Nekem volt olyan,hogy a mensi 4.napjan mutatott full pafranyt.Aztan utana volt felig pafranyos kb.felidonel,majd masnap semmi.De inkabb tobbszor mutatott olyan krumplikat.Nekem is van bnom aki ezzel kett terhes.
Nalam nem tudom ez szamitott-e.Amikor barmi pafranyszerut is eszleltem,akkor egyutt voltunk.
Es mindig mindent betartottam,hajnalban csinaltam nyalbol,higy meg veletlenul se egyek vagy igyal elotte.
Neked mutatja a pafranyokat?

mimkosz
Budapest
 
 


@bikbok: Köszönöm a kedves szavakat! Még a hétvégén tesztelgetek, hátha... :) A barátcserjés hónapokban a 14. napon volt pozitív a teszt. Nekem egy munkatársam ajánlotta az ovulációs mikroszkópot, de még nem volt időm utána olvasni, hogy milyen. 


@krystin: Én is hasonlóan depibe vagyok, vannak sajnos ilyen napok, amikor nem látjuk a fényt. Én majdnem összevesztem a párommal is egy kis apróság miatt, mert csalódott voltam a negatív tesztek után. De aztán visszafogtam magam, nem ő tehet a rossz kedvemről. Fel a fejjel! :) 


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@molyocska: Szerintem pihentesd a baratcserjet es a kovi ciklusban probald ki inkabb a cickafark / palastfu teat; plusz felvaltva a D es E vitamint szedni az ovuig terhesvitaminnal! Ovu utan en az E vitamint elhagyom, viszont mehpempot behozom a palettara a C vitaminnal. ;) Nekem ez bevalt most. Eddig is volt lh teszttel kimutathato ovum, de ilyen termekeny tojasfeherjes nyakot nem figyeltem meg. Szoval nekem ez bevalt az ovura. Ha gondolod povaljatok ki <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@molyocska: oh ovus mikroszkop, igen en hasznaltam a PG- set egy ideig. De tenyleg kell figyelni, h ne egyel es igyal hasznalat elott 2-3 oraval; plusz ki kell tapasztalni h mennyi az a nyal mennyiseg amit ra kell kenni. Nekem 85% os megbizhatosaggal mukodott, hasznalat utan egybol langyos vizzel kell leobliteni es puha ronggyal szarazra torolni.

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@bikbok: Koszi a cikket. Nekem a bal vadlim felso 1/3 kornyeke durrant be megint ( korabban ott serult az izomszovet es a nyirokrendszer is) de valoban ereztem tegnap a jobb oldalt a belsocombomin is egy kis nyirokduzzanatot. Picit, de azert ereztem. Az mara eltunt mintha nem is lett volna. Szoval en empirikus alapon leigazolom ezt az ovus vs nyirokcsomok duzzanata tezist ;) Koszi szepen!!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr: Köszönöm a tippeket, a teákat sajnos nem tudom meginni, próbáltam de öklendeztem tőle. A vitaminokat meg a méhpempőt úgy gondolom be fogom vetni, ha sikertelen a hónap. A mikroszkópot még átgondolom, csak felkaptam rá a fejem ma és érdekesnek találtam. Még azért reménykedek egy pozitív LH tesztben a hétvégére, hátha... Még az is megfordult a fejemben, hogy előbb volt. Szerdán teszteltem először.


 


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@molyocska: igen, siman az is lehet h neked kitolta az ovudat a baratcserje esa napokban tesztelsz egy pozi LH-t :) A mikroszkop szerintem jo dolog. Ha nem is szentiras, de azert eleg klassz iranymutatas is tud lenni es tenyleg csak egyszer kell megvenni ;) A tea ivassal kapcs, talan azzal lehet segiteni, hogy nem aztatod akkor 10-15 percig csak 5 percig, igy enyhebb az ize is. A mehpempot viszont a ciklus masodik feleben is erdemes szedni, hogy megmaradjon a babo, plane ha a palastfu teaval nem vagytok joban meg ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr: Remélem tényleg csak kitolta. Ma estére már rengeteg nyákom van, talán holnap pozitív lesz a teszt és semmi nincs veszve. Holnap jelentkezem az eredménnyel. :) 


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Jajj csajok olyan jó feljönni ide egy nehéz nap után. Nem tudok sajna mindenkinek reagálni, de kitartást a várakozáshoz (szívhang) és a rosszullétekhez.
A próbálkozóknak szorítok.
Meli, üdv itt!
Viszont mrshope!
Amikor olvastalak,könnyek szöktek a szemembe. De minden rendben lesz! :) kissé meg is ijedtem,bevallom. Úgy kezdtünk neki a próbálkozásnak,hogy egy éve nem voltam dokinál.. Pontosan a stressz fokozásának elkerülése miatt,mert 2 éve (amikor nem volt tervben sem a baba), azt mondta az orvos,hogy lusta a petefészkem,ha babát akarnék, nehezen jönne össze. Mivel egyébként is rágörcsölök mindenre, inkább kihagytam a vizsgálatokat, bízva abban,hogy úgysincs baj. Jó orvosom sincs, Bp-en azt is majd keresnem kell, de aggaszt most,hogy mivan, ha velem sincs minden rendben, azért nem sikerül. Voltak tüneteid?

A hőmérőzést mindig ugyanakkor csináljátok? Mert én tök eltérő időpontokban kelek,megérné így is? Elkezdtem folsavat és magnéziumot szedni, bízva benne,hogy a hónapra erőt ad, szerdától újra terepen!

Sok puszi nektek! Jó hétvégét!
bsophiana
 
 


Ja és Little!
Neked még mindig szorítok, egy tesztet megérne a holnap reggel :P
bsophiana
 
 


@bsophiana:


Azért évenkénti rutinra nem árt elmenni.
Rákszűrés+kenet+Uh.
Én 3 műszakban dolgozom túlórákkal,de szerintem így is jó,azért nagyjából látszik minden.
Mindig kelésnél mielött kiszállok az ágyból mérem hagyományos hőmérővel.
A multkori görbém már egész jó volt.
De nem szabad arra sem túlságosan rágörcsölni,ismerni kell magad,pl nálam ha nem alszom ki magam,akkor alacsonyabb a hőm.


Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziaasztok 5 hetes a babó 11*5 mm-es a petezsák benne jól látszik a szikhólyag sajnos szívhang még nincs de nem keseredtem el. Fülig érő szájjal jöttem ki azt sajnálom hogy képet nem kértem mert csak amikor kijöttem akkor jutott eszembe. Április 12.én fél 5re kell visszamennem. :) Jaj soha nem lesz április 12. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@ritus922:


juhuuuuuu, nagy gratula!! Pihenj sokat és azért az a pár nap remélem eltelik mégis hamar :)
bikbok
 
 


@ritus922:


gratulálok megint, hamar eltelik ez a pár nap. :)

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@ritus922:
Gratulálok. De szèp kis mèretek. Ès ha ott a szikhólyag, akkor minden ok. Nekem 6 hetesen 5*8 mm volt a petezsák szikhólyag nèlkül. Már akkor látszott h lassan fejlődik. De nálad most jók a .ètlretek.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


mèretek

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@ritus922:
Gratulalok!Apuka is bent volt?

mimkosz
Budapest
 
 


@ritus922: Szuper! A tesom felesege is most volt uh- ugyan ott tart ahol te ;) Neki is 5 hetes terhesseget allapitott meg a doki, de neki csak aprilis 18-an kell visszamenni. Akkorra mar biztos lesz szivhang is es lesz mit merni, lathatoan ;) Neki masodik babo lesz a 15 honapos unokaocsem melle ;)
Bsophiana: Bizony, ahogy Krystin mondja evi egy nogyogyit ki lehet birni es rengeteg lehet artani, ha nem veszi az ember eleg komolyan. Nem csak magaddal szurhatsz ki, de lehet a babaddal is ha veletlen megis megfoganna. Ha visszaolvasod, pont MrsHope a tokeletes pelda, h mivel elment dokihoz, kivizsgaltak es abszolut kezelheto a gubanc MEG!!! Mert idoben ment el dokihoz ;) Szoval batorsag, szoritok!!!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@caroline4: Hogy vagy Caroline? Mizuja veled?
Mimkosz ti hogyvagytok? ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Itt vagyok, de valahogy furán érzem magam.
Megölelgettem nagy fehér barátunkat párszor, és hol a bal hol a jobb petefészkemnél szúr, fáj. Bár ez nálam lehet vese is , de ilyen még nem volt, és érzékelhetően többet iszom, többet járok pisilni, valamint utáncsöpögésem van. Ha ennek hamarosan nem találok valami észszerű magyarázatot, irány a nephrológia, mert akkor lehet nagy a gáz , de majd elválik.

No de akkor reagálok is 1-2 dologra...

Meli, üdv itt 
Cseniko, nálunk van olyan a rokonságban akinek nagyon furi az ovuja, hiszen a menstruáció azon napján kellett együtt lenne a párjával amikor a legjobban vérzett és csak és kizárólag így lett terhes. Kát teljesen egészséges mára már nagylánya van. Ennek tükrében én semmin nem csodálkozom simán lehet a 7. napon.
Mrshope, a Párod is kap gyógyszert ugye? Ha megkérdezhetem mi az antivirális szer neve? Továbbá, ha elfogadsz tanácsot, turbózd fel az immunrendszeredet amennyire csak tudod. Meg ha gondolod utána nézek egy kicsit, mi lehet még jó, az Aloevera talán, de nem akarok hülyeséget mondani.
Mindenesetre hidd el jobb hogy tudod mi a pontos helyzet, lehet célirányosan kezelni, és ez már fél siker (ahogy a szleng tartja).
Kolibri, Cseniko, Bunny, Latkafr; valószínű én is csatlakoztam hozzátok...
Ritus, örülök nektek 
Kristin, ez természetes szerintem, de sikerülni fog, bizni kell benne.

Lehet megint hosszúra sikeredtem....


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@latkafr:
Köszike, jól vagyok. Az előbb vettem be az e vitaminomat. Vásároltam festèket, kèket ès pirosat ès fehèrhez kevetve lesz belőle babakèk ès babarózsadzin ès a kertben lefestek vele pár virágtartónak használt autógumit, meg fa hintát. A gyerekek holnap mamánál lesznek, nyugodtan festegethetek a kertben.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Szóval megint kreativkodok. Nem lesz minden zöld vagy fekete a kertben. Vidám szinekkel dobom fel. De jó lesz.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4: Nagyon jol hangzik ;) Ha lesz kedved tolthetnel kepet fel nekunk ;) vagy ha lesz kedved indithatnal egy kreativ blogot is ;) en arra is feliratkoznek ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:
Ma a munkában is az volt az egyik feladatom, h pillangókat hajtogassak gyűrtpapírból a tavaszi dekorációhoz. Èlveztem.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Köszönöm szépen csajok a gratulációkat. :)

@mimkosz:


Sajnos nem volt bent mert kicsi a rendelője a dokimnak meg nem szereti ha hüvelyi ultrahangnál bent van más is. Majd ha már nem hüvelyi uh-val nézik a babót akkor be fog jönni már mondtam neki hogy szereném akkor ha bejönne. :)

@caroline4:


Én is előkerestem az előző terhességem adatait, mert észre vettem hogy már most nagyobb volt a babó mint tavaly az 5. héten, plusz kb most akkora mint akkor a 7. héten. Mert a 7. héten a petezsák CRL értéke volt 9,8 mm most meg azért a petezsák 11*5 mm sokkal nagyobb. :) Ez már egy biztató jel. :)



Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@ritus922:
Igen, itt már minden rendben lesz.

Ugye most már èn jövök?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


Bizony te jössz. :) Söt mostmár mindenki jönni fog sorra a pozi tesztekkel. :) És akkor át lehet írni a csoportot is hogy nem 2015 őszétől próbálkozók, hanem valami frappáns babacsoportos névre. :)
Képzeld párom dolgozik de rám írt facebook-on hogy "hallod az előző baba idősebb korában nem kisebb volt?" pedig neki csak említettem a méreteket nem látta az uh képet és emlékezett ezekre az adatokra. Hihetetlen most annyira meglepett vele. :)


Ezt nézzétek meg vannak köztük jó dolgok meg szerintem felesleges dolgok is. :)

www.tudnivalok.eu/23-zsenialis-talalman ... stcron.com

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Jó reggelt!
Gyorsabban kezdett látszódni mint az előző teszt és egy hangyányít erősebb.


Kép
gorzi
Keszthely
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?