Új privát üzeneted érkezett!

@ritus922:


Arra készülj fel még, hogy nem egyszerű az ügyintézés... amikor intéződött a rehabom, majd beleöszültem...
Jó, hogy már így előre tudod.
Nekem még fogalmam sincs hogy lesz...

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


Szép napot Lányok! remélem a tavasz mindenkinek elhozza amire vágyik, és ad nekünk sok türelmet és könnyedséget.

@mrshope: Nálad van már eredmény, ugye? Írj, hogy mit mondott a doki
bikbok
 
 


Sziasztok!

Bocsi nagyon eltüntem. Na még a mai napig nem jött meg ma vagyok 1 hetes késésben. A tegnapi tesztem negatív viszont a mai halvány csík volt rajta, de mikor megmutattam volna férjemnek (egy füzetbe ragasztottam be és közben azt becsuktam) akkor felszívhatta a csíkot mert a teszten a halvány cík nem látszott, de a lapon viszont ott volt a folt. Lehet túlságosan türelmetlen voltam a száradással?? Járt már így valaki??

Most nagyon elvoltam havazva itt a munkahelyem meg fönt voltunk Pesten ahol nem volt időm írni/olvasni.

Remélem a vissza olvasáskor csak is jó hírek lesznek! Csuriba a kezem-lábam!

Kép
gorzi
Keszthely
 
 

 
 

@gorzi: jujj nagyon izgalmas :) holnap reggel is tesztelj szerintem és lassan ott marad a csíkocska. Nagyon drukkolunk!
bikbok
 
 


Lányok, Ti akiknek már sikerült a baba, éreztetek vagy tapasztaltatok bármit a  beágyazódáskor így visszatekintve, vagy ez csak legenda? :) gondolok itt az egy csepp vérre, az egy-egy késszúrás szerű érzésre stb? Jól tudom, hogy olyan 0-1. dpo-n megtermékenyül és onnan 5-7 napig vándorol, mire beágyazódik?
bikbok
 
 


Nos akkor mégegyszer nekiállok a litániámnak...
Visszaolvasva a tegnapi témákat 1-2 dologhoz én is hozzászólnék.

Ritus, ne aggódj a rosszullétek miatt, csak mint már mondtam beszéld meg a dokival. A dokid majd mondja, ha aggodalomra adhat okot a sok hányás, de akkor egyből cselekedni is fog. A picikéd(/picikéid) meg úgyis elveszik ami kell neki(/nekik). Tudod mint a "Nicsak ki beszél"-ben "küldj már le egy kis almalevet!" .

Nyelvtanulás...
Ne értsetek félre nem nagyképűsködni akarok, de nem 1-2-5 szakmám van, hanem több  köztük a mikrobiológia is, amit sokan csak telefonkönyvnek gúnyolnak (nekem pont az egyik kedvencem) simán ment a megtanulása, de pl az angollal bajban vagyok, nem megy úgy ahogy szeretném . Hogy mi lehet az oka? bevallom fogalmam sincs...

Caroline, mint ahogy valaki már írta mindenki másban jó, de ez szerintem pont így tökéletes, ezért vagyunk különbözőek, ami azért jó mert tudunk segíteni egymásnak. 
3 gyermek mellett felelőségteljes anyukának lenni, dolgozni, és még háziaszonykodni, és nőnek is lenni... szerintem sokan irigyelnek, többek között én is.   
Nekem pl a matek nagy kedvencem, de a szakmáim nagy többségében max számadatok, vagy logikai összefüggések vannak. Ugyanakkor sok olyan van benne, amit csak el kell fogadni, de megmagyarázni vagy nem lehet, vagy nagyon nehézkesen, ennek következtében a matek visszaszorult.

Little, pontosan ezt próbálom én is, amikor idejöttem pont Te írtad nekem, hogy ne görcsöljek, kaptam sok jó tanácsot, és ezért hálás is vagyok, de akkor azt írtam most csak hőmérőzök, és lesz ami lesz.
A figyelem elterelés szerintem az egyik legjobb arra, hogy ne folyton ezen járjon az ember agya.
Én pl a "szőröseimtől" mindig sok poz energiát kapok, és segítenek mindig a nehéz időben.
Tudom még csak most kezdtem, de át tudom érezni a lelki állapotodat, helyzetedet...

Bocsánat ha kicsit hosszú lettem 

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@ritus922:


CSED-re csak a szülés előtt 4 héttel mehetsz, Ennek illetve a Gyed-nek az összegét a tp előtti keresetből fogják számítani.
Hányásra próbáld ki: Salvus víz (hidegen kortyolgatva), Hideg kóla és gyömbér. Ezek segíthetnek.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@scolo: jó hogy újra begépelted, fontos gondolatok. Az állatkák kik, kutya, macska, rágcsáló? :)

bikbok
 
 


Csajok,ti nagyon fején találtátok a szöget

Lényegében én is pont ezt éreztem ezt a terhet,hogy megigyam-e a bort,bevegyek-e fájdalomcsillapítot.
Én is mérsékeltem ebben a hónapban csak barátcserje és hőmérőzés lesz.
Pont tegnap beszélgettem a kolléganőmmel,aki 21 hetes terhes.
Szóval a kolléganőm mesélte,hogy fél évig ö is mindent bevetett,teljesen begörcsölt és egyszer elege lett,és megmondta,hogy innentől jön a baba ha akar,ő fel van készülve rá.
Legközelebb már nem jött meg neki.
Mondta ő is hogy a sok csalódás után már csak 2 hetes késésnél mert tesztelni.
Mondtam neki,én most döntöttem úgy,hogy jön ha akar mi készen állunk.

Remélem mi is ilyen szerencsések leszünk mint ő.

5.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@kiscsillag201:
Tudom ezért is írtam hogy csak addig lennék táppénzen amíg azt igénybe nem tudnám venni. :) Gyed-et meg elvileg kapni fogok. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@bikbok:


A szakirodalom szerint az ovut követő 7. napon következik be a beágyazódás.
(De mit tudjuk a megtermékenyített petesejt nem olvassa a szakirodalmat.)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@bikbok: "@scolo: jó hogy újra begépelted, fontos gondolatok. Az állatkák kik, kutya, macska, rágcsáló? "


Ezt csak most láttam meg bocsánat.
Egy mentett cicusunk van, meg vadászgörények.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


Hát lányok pont most terveztem,hogy írok, hogy még mindig semmi, holnap teszt, elkezdtem görcsölni, elmentem pisilni és .... Úgyhogy nem lesz teszt, nem lesz karácsonyi aji :( Little sajnálom, a januári babák te is mondtad...
A többieknek meg további sok sikert, kitartást a rosszullétekhez :)
bsophiana
 
 


@scolo: jó kis csapat :)

bikbok
 
 


@bsophiana: :(, fel a fejjel, itt vagyunk, drukkolunk a következő ciklusra. Ti mennyi ideje is próbálkoztok?

bikbok
 
 


@scolo: Juj nekünk is volt vadászgörényünk annó, de az uncsitesóm, aki akkor még nagyon kicsi volt beleszeretett és mivel én voltam a nagyobb oda kellett adnom neki, ami akkor nyilván nagyon megviselt. :) De nagyon mókás és helyesek! :) Irtad, hogy több szakmád is van. Mikrobiológiából, akkor te is szakvizsgáztál? Azért kérdezem, mert a Nagyim is mikrobiológiából doktorált :) Rajta kivül nem ismertem soha senkit, aki ezt a szakmát választotta. Van az eü-ből gyógyszerész dokker, meg nőgyogyi, meg belgyógyász a családban, de soha nem hallottam senkiről, aki mikrobiológus doktor lenne :) Tök jó!!!  Az is igaz, hogy a Nagyim is kivolt fiatalon, mert mivel nem "emberekkel" foglalkozott közvetlen, igy a belgyógyászok pl nem tartották sokra sajnos szakmailag, bár ha a laborban hiba csúszik, akkor bizony kérdéses a diagnózis is :) Szóval legyél csak büszke rá!!! :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@gorzi:Hajráááá!!!! :) Szoritok nagyon!!!! 


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@bikbok (#p4968912):
December óta próbálkozunk,pontosabban úgy voltunk vele,mikor megbeszéltük,hogy az se baj,ha jön, az se ha nem, azóta kicsit jobban szeretném, már múlt hónapban is úgy voltam vele,hogy elég stresszes időszak ez (házvétel közepén vagyunk éppen,kb júliusban költözünk),ezért nagy csoda lett volna, ha összejön, de mostmár kezdenek nyugodni a dolgok, mivel késni sem szokott, felcsillant a remény. De igyekszem nem rágörcsölni,majd tudja,mikor akar jönni , de ahh. Minden héten látom az újabb terhes ismerősöket,akiknek nem is volt tervben, azt se tudjàk mit csináljanak egy gyerekkel, mi meg akik úgy szeretnénk ilyenekkel küzdünk. Olyan igazságtalan ez.
bsophiana
 
 


@bsophiana: sajnos pont ugyanezt tapasztalom én is. De hidd el jönni fog nekünk is, magamat is ezzel bíztatom. Amikor már érzi, hogy na most nyugi van, beköltözhetek a pocakba:)

bikbok
 
 


@latkafr:


Régóta vannak görényeim, és órákat tudok róluk mesélni, és nagyon élvezem minden pillanatát amikor velük vagyok, még akkor is amikor "égetni való" rosszak.
Pont az állataim miatt még a próbálkozás előtt végeztettem egy Toxoplasma, CMV vizsgálatot is.
Mikrobiból igen szakvizsgáztam, de nem vagyok doki. Másfele specializálódtam, nekem inkább a különböző területek összekapcsolása "fekszik"  mármint ebben a szakágban. Más irányban is szakvizsgáztam, az eü-től gyökeresen eltérőbe.
Azt nagyon jól látod, hogy ha a laborba valami hiba történik, akkor - és én itt egy kicsit drasztikusabban fogalmaznék, remélem nem bántok meg senkit - súlyos következményei vannak.
Nekem szerencsém van, engem azokban a körökben ahol mozgok elfogadnak, a határozott fellépésemnek, és a nagy számnak biztos köze van hozzá. Még most is besegítek itt-ott tanácsokkal, ötletekkel, de ugye dolgozni nem dolgozhatok (egyik szakmámba se, pedig van miből válogatni... ) ...  és ez nem jó

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


bsophiana,
sajnálom..
nálam is tuti meg fog jönni bár most alábbhagyott a barnázás és görcsök sincsenek.
Ugy tippelem holnap vagy holnapután fog megjönni.. nem tudom mi nyujtja igy a ciklusom végét, igy volt előző ciklusban is. Azaz sejtem csak fura, az a kis pöttyni progeszteronkrém amit használok....

Olyan nehéz minden hónapban jönnek a remények, na decemberi bébi lesz, na januári bébi lesz és csak telnek a hónapok..
Épp most beszéltem erről a 21 hetes kolleganőmmel (Krystin, üdv a klubban) és amikor jön a comment 'de én tudom hogy minden rendben lesz', tudom én hogy biztatni akar meg nem tehet rőla hogy ez van, de most épp olyan lelki állapotban vagyok hogy a válasz 'hogy lenne már minden rendben lassan egy éve hogy a baba után vágyakozom és nem jön' :(
De azért már kezdek kimászni.
És sokkal könnyedebben hozzáálllni.
Egyetlen újdonság lesz a hónpban amit bevetek: az Inofolic.
Úgy érzem kell egy kis segitség a peteérésnek és ez arra való csodaszer. Még nemrég 10-15 perces fájdalommal ment le egy ovulácó most napokig érzem valami nem okés ezzel. Az Inofolic segiteni fog biztosan.
Addig pedig amig nem jön a gólya élvezzük az életet. A legjobbkor jön a barátnőm látogatóba. Rengeteget fogunk kávézni aperitivozni sétálni és csevegni.
Róla jutott eszembe egy 'bölcs' gondolat. Ha én neheztelve nézek a kolleganőmre vagy más ismerősökre akik terhesek mert az adatott meg nekik amire én is vágyom és várok, akkor a barátnőm aki szegény évek óta szenved a párkapcsolatával ami hol van hol nincs, neheztelve nézhetne rám mert nekem e téren minden a legnagyobb rendben van. Van aki mindenét megadná azért ami nekem van, mig én is mindenem megadnám azért ami másoknak. De ahelyett hogy azon szomorkodnánk ami nekünk (még) nincs, inkább gondoljunk arra amink van és boldoggá tesz.
Ámen :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Igen ez tényleg igazságtalan, ezzel én is így vagyok egyre több a terhes ismerős és nem is tervezték, nekünk meg nem sikerül még. De ami késik nem múlik.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@littlebiscuit:
Nem akarom elvenni a kedved, én 3 hónapja szedem az inofolicot, és semmit nem tapasztalok. Én nem veszek többet. Az inofolic inozit és folsav csak.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Azért kicsit megnyugtató,hogy nem csak én vgyok ezzel így,hogy irigykedve figyelek másokat.. Tudom, persze,hogy másnak az én életem lenne a csoda, ettől még az ember többre vágyik. A mensis napokon kicsit bedepizek, aztán újra bizakodok,hogy ha nekik összejött, nekem is menni fog. Kitartunk csajok :) szorítok mindannyiunknak, jövő ilyenkor már babázunk mind.
Little neked még van egy kis remény,ha holnapig nem jön meg rendesen... Ki tudja! ;)
bsophiana
 
 


Csajok életemben először most figyeltem meg a "nyákom" pisilés után :) Hááát én nem is hittem, hogy ilyen szépen lehet látni :) Komolyan tankönyvbe illik a szakirodalom alapján :) Nyers tojásfehérje állagú, szinű :) Ha nem lenne ciki még ide is feltölteném :) Totál boldogság van, mert ez tök új nekem :) Eddig soha nem néztem, mert nem tudtam mit hogyan kell :) Caroline segitett nekem, ugy hogy millió hála és köszönet megy neki ezért is! :) 

Akkor csajook, hoyg is van ez, ha ilyen nyákot tapasztal az ember, akkor mennyi idő után lesz peteérérse, mert akkor úgy húzom be a ksi grafikonomon :)

Igigykedéssel kapcs, szerintem egészséges egy szintig. Arra kell figyelni, hogy magadat ne szidd, ne ocsárold, és ne keseredj el, ha másnak valami előbb, jobban, vagy gyorsabban sikerült. Mindenkinek eljön az ideje :) Ez tuti!!!!!!!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr: cuki vagy :) ugyehogy?? egyik legjobb jel és azt olvastam, hogy amikor ez ennyire látványos akkor az egy nagyon jól működő hónap. Szóval utazás ide vagy oda... ;)

bikbok
 
 


Esküszöm, nagyon szeretek ide jönni. Jó olvasni titeket, bátorítás, megértés, nyugtatás, biztatás... minden, amire szükségem van. Sok jó tanácsot olvasni itt. Olyan jó kis csapat ez. Csak bátorítani tudom, azokat, akik olvasnak minket, de nem írnak, hogy írjanak, mert ha kiírják magukból az érzéseket, az könnyebbé teszi a várakozós napokat. És mindenki más, más szervezet, más vélemény, más gyógynövényeket próbál ki és az összegyűjtött tapasztalat nagyon értékes számunka.  Örülök, hogy vagytok. Tényleg szuper csapat!


@latkafr:


de jó neked. Nekem a műtét óta nincs ilyen, vagy nagyon kismértékben észrevehető. Műtét előtt, mindig érzékeltem, és szuper minőségű volt. Állítólag enélkül is teherbe lehet esni, utánaolvastam ennek. Viszont akkor az kell hozzá, hogy nagyon jól időzítsen az ember lánya. Ha viszont van ilyen jóminőségű nyák, akkor állítólag az utolsó ilyen napon van a tüszőrepi. Ha ezeken a napokon együttvagytok, akkor a kiskatonák eléldegélnek több napon át is,mert ebben a tojcsis közeben könnyen mozognak és még életben is tartja őket. Ha viszont nincs ilyen nyák, akkor vlaszeg ha feljut valamennyi, az nem sokáig marad életben. De így sem lehetetlen a teherbeesés. Meg kell figyelned, kb. 3 napon át is tapasztalhatsz ilyen nyákot, amikor már nem igazán ilyen, vagy nagyon lecsökken a mennyisége, akkor már túlvagy a tüszőrepedésen, vagy aznap lesz. Megfigyeltem, hogy kezdetben sok ilyen nyák van, ezért kijön a hüvelyből, de mikor már nem tapasztalok ilyet a törlésnél, attól még este fürdésnél méhszájvizsgálatkor a méhszáj körül igenis van ilyen nyák. Tehát fel tudnak jutni a kiskatonák és élni is fognak sokáig. 

Nekem letelt a 3 hónap barátcserjézés, úgyhogy szünet. De remélem rendbentett mindent és mostmár beleszólás nélkül szép nyákom lesz és szép peteérésem. 


@ritus922:


nem tudom,  a táppénzt hogy számolják.. sajnos. 3-4 év alatt sokminden változott biztosan, nem tudom mi hogy van mostanában. Mihez hány nap kell, meg honnan számolják, meg mekkora összeg jár... 


@gorzi:


sokat teszteltem már, de még így nem jártam. Azért ha volt ott valami, akkor volt ott valami. És rózsaszín volt? De jó... ha lesz még egy teszted tedd fel kérlek. Olyan kiváncsi vagyok. 


@bikbok:


nekem a kisfiamnál és a kislányomnál is konkrétan emlékszem egy éles késszúrás szerű fájdalomra, ami mint a villám belenyillalt a hüvelybe. Ez a kislányomnál a 9. dpo-n volt. A legutóbbi rosszul végződő terhességemnél egy másodpercig éreztem egy ilyen villanást, de épp ültem és nem volt valami erős. 
De beágyazódásos vérzésem sose volt. Állítólag a beágyazódásos vérzés a 7-8.-9. dpo-n szokott lenni. A 11. dpo-s pecsételés már inkább a mensit jelzi. 


@krystin:


lazábban kell venni, ahogy írod. Kicsit csinoskodni, nőciskedni, kényeztetni magunkat. Vagy kertészkedni, kirándulni feltöltődni. A tavasz tényleg nagyon jó alkalom a megújulásra, a valami új kezdetéhez. 

A körmösön én is gondolkodom, én egy géllakot szeretnék feltetetni, amivel mosogathatok, fürdethetek, akkor sem fog lekopni. Mert akármilyen drága körömlakkot vettem eddig, mindig lekopott egy-két nap alatt. Én csúnyább a kopott körömlakk, mint a semmi. 
Lehet furán hangzik, de én még életemben nem voltak kozmetikusnál. Nem tudom mit csináltatnék vele. Nincsenek nagy pattanásaim, viszotn ilyen bőr alatti grízszemek vannak az arcomon, azokat vajon el tudja távolítani? Néha kiműtök magamnak egyete kettőt, de van belőle 5-6 is. Nem feltűnő, nem foglalkoztat annyira. A szemöldökömet én szedem magamnak, hát nem is tökéletes, de lehet jobban kiszedné a kozmetikus. Előtte meg kell növeszteni?
Szóval így 35-öt betöltve, gondoltam, jobban odakéne figyelnem a bőrömre, körmömre, és hátha kicsit még fiatalosabb lehetnék egy kis segítséggel. Egyedül fodrászhoz járok :) De csak mert magamnak nem tudom levágni. Viszont anyukámnak ugyanazt a fazont, ami nekem van, én vágom. A férjem és a fiam haját is én vágom. Nem vagyok fordrász, de megnéztem a youtubon- hogy kell és megy. De tényleg :)
Mostmár csak bennem bíznak, hozzám jönnek mindig, na és persze ingyen  











Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok! Èn 3 hónapja iszom az inofolicot, és másfél hónap után, totál rendszertelen ciklus mellett sikerült a baba. Èn csak ajánlani tudom, hiszem hogy ez segített benne, az orvosom is azt tanácsolta hogy napi kettöt igyak a 12. hétig.

Kép
szakerto
 
 


Ezt találtam:


Az olyan gyulladáscsökkentő szerek, mint az ibuprofen és az aszpirin, szintén gátolhatják a peteérést, illetve a megtermékenyült petesejt megtapadását a méhfalon. Használj inkább paracetamol tartalmú készítményeket.

Nem tudjátok, hogy az apranax az milyen?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


Az apranax az biztos nem paracetamol. De a dobozán rajta van vagy beírod a google-be hogy apranax betegtájékoztató és kiadja elvileg. Meg én úgy jegyeztem meg hogy a paracetamolok vény nélkül kaphatóak.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Ezt is találtam, hátha valakinek segít:

Pinduri kiegészítés: méhnyakváladák vizsgálatához is kell több ciklusnyi tapasztalat, csak a sajátodat tudod a sajátodhoz hasonlítani, van akinek nem is feltétlenül tankönyv szerinti, csak simán folyósabb mint máskor.

Szintén előfordulhat, hogy nagyon macerás megvizsgálni, nem elég a WC papíros technika, mert nem elégséges a mennyisége. ilyenkor lehet a hüvelybe nyúlva mintát venni, illetve ha úgy sem működik megbízhatóan, akkor a Mucinex nevű gyógyszernek van egy olyan mellékhatása, hogy megnöveli a nyálka mennyiségét. (Nem tudom most hirtelen mennyi ideig lehet szedni, meg kell nézni- nekem doki adta, tényleg működik, ciklus első 14 napjában kell szedni. )

Milyen gyógyszer ez a mucinex ???

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


most olvasom a mucinex-ről, hogy terhesség vagy babatervezés esetén nem szedhető. :O akkor meg minek ajánlgatja valaki? Gyorsan felejtsük el.!!!

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Gyakori kérdéseken:

Szia! Én egy fél éve figyelem jobban a peteérésem,és semmi testi tünetem nem volt,se folyás,minthogy itt sokszor olvastam,hogy tojásfehérje nyák,stb. Na nekem nem volt. Ebbe a hónapba elkezdtem szedni az e és a c vitamint,és 4 napja de főleg ma,és ma nagyon görcsölt a hasam is,láthatóan sok ez a bizonyos tojásfehérje nyák. Én szinte biztos vagyok benne,hogy ez az e vitaminnak köszönhető. Lehet,hogy sokan le fognak pontozni,de én ismerem az én testem,és én úgy gondolom,hogy ez a vitamintól van. Ha mégsem,akkor nagy a véletlen egybeesés,hogy 28 éves vagyok,és pont ebbe a hónapba lett ilyen.

Na ebben bízom én is, hogy majd ebben a gyógynövénymentes, e vitaminos ciklusomban elérem ezt. 
Korábban ugyanis nekem is ez volt a tapasztalatom róla.


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4: ennek Amerikában nagy keletje van, mert a hatóanyaga a guaifenesin elvileg ugye nyákoldó. Kint a Robitussin egyik fajtáját nyomják, mert lazítja, növeli a nyákot, nem csak a tüdőben pl, hanem az elméet szerint mindenhol. Nem tudom, hogy ez valós-e. Scolo? :)

bikbok
 
 


@caroline4: nekem 2 hónap napi 3x2 ligetszépétől lett csodás

bikbok
 
 


@bikbok:


A Mucinex hatóanyaga a Guaifenesin, mint ahogy írtad is.   Ugyanez a hatóanyaga a Robitussin Expectorans-nak is.
Gondolkodva kicsit...
Szájon át vesszük be, így a gyomorba jut majd felszívódik és így a véráramba kerül. Én nem tudok olyan infóról, hogy valamelyik szerv lenne a célszerve így általánosságba mindenhol kifejti nyákoldó hatását.
Ami jelen esetben annyit tesz, hogy ha kevés a nyák felerősíti a jelenséget. Ugyanakkor terhesség esetén főleg az első trimeszterben elég erőssen gondokat okozhat. Nincs pontos információm, de belegondolva a nyákdugóra negatívan hathat.
(Ezek csak az én gondolataim, ilyen megvilágításban nem foglalkoztam ezzel a hatóanyaggal. )

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@scolo: nagyon köszi, ilyesmit olvastam én is, és hogy csak ovuig isszák, mert addig nem káros. De azért mégiscsak gyógyszer... kicsit fura

bikbok
 
 


Csajok, ez a nyakvizsgalat tenyleg mukodik. Annyira izgatott voltam h nekem is van termekeny nyakom h vettem teszter igaz 29 eur volt a 7 db de megerte ;) Most bizonyosan belottuk a pé-m. Koszonom Nektek!!!! Annyira boldog vagyok mintha hcg teszteltem volna. :) Haladunk! Step by step - lepesrol lepesre <


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr: jajj nagyon király, ez szépséges!! és tényleg olyan "kispéntek" feeling a HCG teszthez képest :)

bikbok
 
 


@bikbok:Igen es kimondhatatlanul orulok, hogy a 14. cn on tortenik mindez :) Nekem most iszonyat sok pozitiv energiam van, mindenkinek kuldok egy jo nagy adagot, mert most jut belole Mindenkinek boven !!! :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr: helyes, helyes :) most nekem is pont ez zajlott, mint Neked, tökéletes nyák és 14. napon. Drukkolok nekünk :)

bikbok
 
 


@latkafr:
Gratulálok, mindent bele, sok huncutkodást kívánok.

Nekem akkor volt 3-4 napig aránylag jó nyákom, amikor gondolom, hogy ovu volt, azaz elég korán, kíváncsi vagyok hogy a ciklus.hu mikorra húzza be. Mikor húzza be az ovut kb?

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko: en ugy tudom h 6 tizedes valtozasnal huzza be ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


szép a teszted, remélem hamarosan jössz egy ilyen hcg tesztel is! ;)
Nekem a ma reggeli hőm változatlan 36,3, de kb félórája van ovus fájdalmam,úgyhogy a holnapi hőnek magasabbnak kell lennie! :) A tegnapi katonáknakelvileg jóhelye volt,majd meglátjuk...
És akkor még mindig együtt haladunk! :)
kolibri25
 
 


Sziasztok! Remélem hogy látszik, ez a most délutáni! Szerintetek?


Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@gorzi:
Gratulálok, egyértelműen ott a csík tesztelj legközelebb szombaton az első pisiböl, erősödnie kell akkorra. :)

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@kolibri25:
Juj de klassz. :) Viszont ha tehetitek meg ma is huncutkodjatok ha van kedvetek. Igy igen csak meg lehet novelni az eselyeket! Nalunk a hazaut teljesen felboritott mindent. :( Igy mi official ( hivatalos ) skip-eljuk ( kihagyjuk) ezt a ciklust terveink szerint, bar nagyon felvagyunk dobva ettol a nyakos tesztelos esemenytol ;) ugyhogy meglatjuk, de itt leszek veled es Bunnyval is hatha megis ugy alakul h nekem is lesz ertelme tesztelni ;)
Little, veled mizu??? <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@gorzi:
Szerintem csini harisnya fel, pezsi behutve, zene bekeszitve es kapd el apat ;) Honap reggel tesztelj azert egyet mindenkepp, lehet az mar full pozi lesz, de ha az meg nem lenne az, akkor a masnapi az lesz biztosan ;) es akkor is huncutkodjatok ha pozi teljesen ;) Hajraaaa :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@gorzi:


Ez egy halvány pozitív. Tesztelj szerintem holnap első pisiből is talán akkor koncentráltabb lesz a Hcg a szervezetedben. :) Ezért nem jó a délutáni tesztelés mert akkor a Hcg nem olyan koncentrált a pisiben. :) Juj úgy örülök hogy nem csak én vagyok az egyetlen pozi tesztelő a hónapban. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Sziasztok!Új vagyok még itt,örülök hogy megtaláltam ezt az oldat.Most kezdtünk mi probálkozni,visszanézve a beszèlgetéseket sok hasznos infot tudtam meg:)Sajnos a családban több rokonomnál is nehezen jött a baba,remélem nálam nem így lesz.Követem az oldalr,remélem gamarosan èn is megoszthatom a
melii
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?