Új privát üzeneted érkezett!

Caroline,
Szarul :roll: :lol:
Delutan kèt ès fèl oraig furtak a szomszèdban a vègèn már nem birtam tovabb es elkezdtem neki orditani (amugy nagyon nyugis tipus vagyok) hogy elèèg.. parom azt mondta menjek at de fogalmam se volt pontosan honnan jött / melyik lakasbol..
Nameg, az idö vánszorog ès èn se èrzek sikert igazan meg ugy semmit.. de legalabb mindjart itt a hosszuhetvège az majd telik gyorsan..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: Szegenykem. :( Mellettunk egy fel siket bacsi lakik,estenkent nezi a tv-t ( s az agyunk pont ott van a fal masik oldalan, ahol az o televizioja) es egy idoben szokasa volt ugy elaludni. Aztan dorombolhettunk az ajton, hat azt se hallotta :) Irtunk egy levelet neki, o bocsanatot kert es jelezte h vett fulhallgatot, mert sajnos nem hallja a tv-t es muszaj hangosan hallgatnia ;) Remelem most mar nem fur nalad a month nka hose es tudsz pihenni picit :) Mikor fogsz tesztelni? :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit:


http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=te ... hibak-2453.
Ebben a cikkben írnak arról mi lehet az oka a pozitív teszt utáni mensinek.

Èn èrzek valami furát az alhasamnál. Feszülget, enyhèn görcsölget...de ez szokott mensi előtt pár nappal.

Barnázni holnap kezdenèk...ha a múlt ciklust veszem alapul.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 

 
 

Ja ès a cickóm egyre jobban fáj. A múlt ciklusban ovu után fájt 2-3napot, most akkor nem fájt egyáltalán, csak tegnap kezdődött kb 1hèttel ovu után.

Nektek mikor szokott fogásra fájni?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Nem bírtam ki,megcsináltam a tesztet,még mindig negatív,mostmár tuti hogy nincsen baba.
Igaz nem a "reggeli" 8 óra alvás után,de most is vártam 4,5 órát,
ennyi idő késés  után simán ki kéne mutatnia.

Mostmár jó lenne viszont ha megjönne,mert ez így nagyon nem tuti...
még eddig nem volt ilyen hosszú ciklusom,lehet a barátcserje kavart ennyire be?
Kíváncsi leszek ha megjön akkor milyen lesz a multkorinál alig volt valami kis vérzés.


Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@krystin:
Sajnálom. Annyira bíztunk benne. Ne szomorkodj.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@krystin: Sajnálom, hoyg nincs baba és szurkolok neked hogy így minnél hamarabb megkezd az új ciklust.
A természetes vs. császár témához: én is nagyon szeretnék természetesen szülni, de a pcos miatt nem biztos hogy lehet, de már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel hogyan születik meg, csak jöjjön már végre a csöppség. 


 


Nekem ma már nem nagyon volt, barnás folyásom sem, nem hogy vér, ami azt jelenti hogy 2 nap sok barnázás kis vérrel, és 3 nap kis barnázás. Nem semmi. Remélem csak azért van ez mert a hormonjaim, most állnak be a helyükre.. mert utána néztem és a barnázás oka a hormon változás.

Ha az első kis vér megjelenésétől számolom, akkor ma van a 3.cn.


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Krystin sajnalom de ki tudja mèg mi lehet ha menzesznek jele sincs....

Latkafr köszi az együttèrzèst valoban hösködtek a munkával de szerencsere befejeztèk 5 körül....

Caroline a cici tèmában - nekem soha semmi nincs az ovu ès menzesz közt. Csak akkor faj ha terhes vagyok akkor is csak a kimaradt mensi után..

Na most van pár gyanus menzesz-szerü görcsöm.. nem igazan görcs mert nem faj hanem ilyen "èrzem a mèhem" jellegü.
Ilyen solat barnaztal elözö ciklusban??
Nekem elözö honapban nagyon minimalis volt a szokasoshoz kèpest vagy hat az aviva vagy volt valami akkor is ahogy gyanitottam..
Szoval most nem is tudom mit varjak. Ja de, kèt csikot a teszten :-)
Apropo Latkafr marcius 31 a tesztem napja ha nem jön meg (megismerkedèsünk èvforduloja a kedvessel :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Én is sajnálom de ez van,azért reménykedtem.
De kezd nagyon idegesíteni a mostani helyzet,főleg hogy a hőm is fennt van,
semmi nem utal arra a görcsölésen kívül,hogy meg akarna jönni.
az is fura hogy az elöző ciklusban hiába kezdtem el szedni a barátcserjét mégis megjött 18napra mostmeg semmi

Ha legkésöbb jövöhéten nem jön meg akkor bejelentkezek a dokihoz...



Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


mrshope:

Úgy emlékszem, Te írtad, hogy magas a tsh-d. Én is megnéztem és januárban 3,7 volt, ami ugye nem ideális a babaprojekthez. Mivel az ébredési hőm is alacsony (36,2) ez is pajzsmirigy alulműködésre utal, így utánaolvastam és azt találtam, hogy a jód plusz étrendkiegészítő segíthet.
Úgyhogy most kipróbálom. Ártani nemárt,mert a szervezet a fölösleget kipisili. Viszont Mo 4/5-e jódhiányos...

Krystin:
Nem emlékszem a görbédre,de nem lehet, hogy később volt ovud? Mivel magas a hőd, nincs mensi és a teszt is negatív. Az esetleg megmagyarázná a dolgot...

8.cn
kolibri25
 
 


Gondoltam rá én is,de inkább afele hajlok,hogy nincs semmi.
Kíváncsi vagyok hogy megjön-e ha igen mikor.


Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 



Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@krystin:

A görbèd szerint lehetett az ovud a 20. Cn-on is. Ès azöta mem is esett coverline alá a hőd, így a 11. Dpo-n jársz. Pont voltatok együtt akkor.


Nekem mèg feljebb ment a hőm, 37,2 a mai. Tesztem full nega. :-(

9.-11. Dpo

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@littlebiscuit:

Nem tesztelsz inkább előtte egy nappal, mert ha negatív, nehogy tönkretegye a szèp èvfordulótokat. Egy nap meg elèg lenne h túl

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


...Túl tedd magad rajta. Csak egy ötlet. Nem beleszólni akarok. Ha pozitív, amit szívből kívánok neked, akkor nagy lesz az öröm!

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@krystin:
En is azt neztem,hogy nem lehet,hogy a 20-21 .napon volt az ovu?Mert igazabol utana kezdett emelkedesbe.Es akkor meg jogos,hogy nem negativ a teszt.Viszont akkor ia voltatok egyutt.Vegyel tesztet es hetfon vagy kedden sztem probald megcsinalni.Caroline szerintem a hod biztato!Mensi elott mennyivel szokott leesni a hod?

mimkosz
Budapest
 
 


@krystin:
Sztem azert huzta be oda a ciklus.hu is,marmint olyan koran,mert ott volt egy nagy leesesed,es emiatt az atlag alacsonyabb lett.

mimkosz
Budapest
 
 


@caroline4: Szerintem még várni kell egy kicsit... 12-14 dpo az amin már lehet elvileg látni valamit. Szoritok nagyon, a hőd az nagyon is biztetó, meg az egyéb tünetek pl a mellfeszülés :) Szóval szerintem ne stresszeld magad a korai fölösleges tesztelésekkel :) de tudom, hoyg nehéz amúgy is a várakozás, pláne, ha valaki imád tesztelni :) Kitartást!!!
@krystin: Szerinte is 28-29 körül tesztelj egy újat, addig meg próbálj meg nem idegeskedni. 

Jaj Lányok megy a drukk :)

8 cn


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit: Szoritok a tesztre, akkor 31 ére :)  Remélem pozi lesz és a görcsöcskék, amiket érzel olykor csak a babócát jelzik előre :) 


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok!

Nekem ma sem semmi csináltam reggel tesztett fúl negatív, de reggel meg nagyon görcsölt a hasam mikor felébredtem mint mikor megszokott jönni. Már éreztem is hogy folyik (bocsi ez undi), de mikor kellni kellet és nézem a betétet (biztonság kedvéért tetem be este, semmi). Amikor megnéztem hogy a hüvely körül nincs-e vér akkor megint a tojásfehérje volt csak, vér sehol. Még mindig görcsölgetek néha-néha rám jön. Most elutazunk Bp.-re így csomagoltam minden megjövetelhez szükséges eszközött, de tesztett direkt nem ha keddig nem jön meg akkor teszt szerda reggel. Majd meglátjuk.

@krystin: sajnálom, de ne ad fel!! Tudod mi a mottonk: Amíg nincs mensi addig nincs veszve semmi!! :-D

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


jó reggelt lányok,

Caroline, nem kell mondani hogy a mai neativ még nem jelent semmit..
Én már így is töröm a 'szabályaim' a teszteléssel, 31-e lesz épp a nap amikorra nem várom. Az ovum 16-a max amikor volt szóval 15 dpon leszek. Addigra ha nem vagyok babás érkezőben lesz a menzesz, ha igen akkor pedig full esélyes a pozi teszt. Látva az elmult ciklust (2/3 nap késés és aztán megjött....) meg az összes előzményem, igazából 4-5 nap késésnél előbb nem tesztelnék, csak ez most egy ilyen kivételes hónap hogy pont ekkorra esik az évforduló..
Annyira nem fog letörni ha negativ is/megjön.. Készülődésben leszek mert másnap érkezik hozzám látogatóba egy barátnőm, aztán 4 nap csavargás csacsogás jön együtt igy majd ez elterel...

Krystin, lehet valami abban amit Mimkosz mond! ezesetben még pár nap kell .. Szoritunk!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@scolo:


Az az igazság hogy a hátamról a papírt nagyon elkavartam csak, ha nagyon keresném akkor a röngen felvételek lennének meg. A vesémről meg minden papírom Szegeden van, de a nőgyógyászom mindenről tud, mert már az előző terhességemnél be lett avatva. Annyit mondott hogy beszélnem kell egy ortopédorvossal hogy lehetséges-e a természetes szülés.

Amúgy én nagyon szeretnék természetes úton szülni, de ha császár lesz akkor azt is elfogadom. Úgy készülök, hogy császárral fogok szülni és ha még sem akkor nagyon fogok örülni. Plusz szeretnék járni terhestornára ami azért a gerincemnek is jó lesz talán akkor nem fog annyira megterhelő lenni a baba súlya.


@krystin:


Szerintem is később volt ovud, mert amit behúzott a ciklus.hu napot utána sokszor visszaesett a hőd a coverline alá, de a 20-21. nap után meg nem szépen fent volt. Nálam is ez volt, hogy elvileg a 14.-15. cn-on kellett volna lennie a peteérésemnek, de szerencsére a 22. nap volt és látszik is a görbémen hogy addig nekem is lent volt a hőm a coverline alatt, de a 22. nap után meg szépen fent volt. Ha nem jön meg jövőhétig akkor szerintem kedden tesztelj.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0f494 ... 64000_.png

Csajok április 1. megyek dokihoz tegnap hívtam és akkora kaptam időpontot, nagyon izgatott vagyok remélem lesz addigra szívhang. Az aszisztens azt mondta hogy most kb 5 hetes terhes lehetek hát kiváncsi leszek. :)


Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@cseniko:


Nekem kb 5 hónapja volt ilyen. Azt mondta a doki, hogy nem volt peteérésem, de a szervezetem így méregtelenített. Azóta szépen van peteéréem is, rendesen megjön, ebben a hónapban csak fél napig barnáztam.

Remélem nálad is hasonló a helyzet.

9.cn
kolibri25
 
 


@ritus922:


De jó, az már csak egy hét! :) Utána remélem beszámolsz, hogy mi újság odebent! :)
kolibri25
 
 


@kolibri25:
Mindenféleképpen be fogok számolni. :) Attól hogy babátvárok nem hagylak itt titeket. Mindig beszámolok minderől. :)


Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@ritus922:


El is várjuk a beszámolót :-D (csak vicceltem)!!!! Muszály feltöltödnünk  egy-egy baba fotóval!!

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@gorzi:


Fel fogom tőlteni ez első sztárfotót a babócámról. :)

Ha ti nem lennétek eléggé parás, stresszes lennék hogy ne legyen az mint az első babámmal. Sokkal pozitívabban állok ehhez a terhességemhez és csak azt mondogatom hogy minden rendben lesz velünk fog maradni. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@kolibri25: Köszönöm a választ, ez megnyugtató, hogy te is tapasztaltad ezt, remélem a következő mensi meg jön. Vagy is remélem nem, de csak a baba miatt. :)
És te hogy számoltad a cikusod, az első barnás naptól? Vagy onnantól ahol már egy pici vér is jelentkezett?

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@ritus922:


Tuti, hogy minden rendben lesz. Megérdemled, hogy anyuka legyél! Örülök, hoyg megnyugtatóan hat rád a kis csapatunk. És IGEN, én is várom a fotót a babócáról :)

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko:


Köszönöm szépen :) Ti is ugyan úgy megérdemlitek azt hogy anyukák legyetek. :)

A 8. hétnél leszek a legidegesebb hogy csak azt lépjük túl szívhanggal és akkor már megnyugodhatok. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Teszt ide vagy oda.... Vettem egy predictor early tesztet, ami 6 nappal a nem várt elmaradása előtt kimutatja mi van. Èn holnapra vagy 28-ra nem várom. Teljesen negatív lett. Ès a bugyimon lett egy pici barna foltom. Ennyi.Számomra nincs tovább remènykedès.

Talán jobb is így. Remèlem ma este meg is jön. Ès egy biztos: a következő ciklusban nem fogok semmi gyógynövènyt szedni. Csak folsav, nèha E vitamin, ès ennyi.


Cèl: egy januári baba.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


Úgy sajnálom pedig nagyon biztam abban hogy neked is pozitív lesz a teszted. De új ciklus új remény. Én is csak folsavat, multivitamint szedek, majd meglátom hogy a doki melyik terhesvitamint javasolja.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@cseniko:


Attól a naptól számoltam, ahol már egy pici vér is volt.

caroline:
Sajnálom, kívánom, hogy a célod teljesüljön! :)
kolibri25
 
 


Elegem van. Biztos úgy csinálta a doki a kaparást h most amiatt nem esek teherbe. mindig könnyen teherbeestem, ès sose pecsèteltem..mostmeg mensi előtt 3 nappal már barnázok. Annyira idegbajos lettem, pedig most akarok a lányaimmal Tojást festeni... Haaaaj, annyira letört.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


Nyugi nekem a kaparás után fél év kellett mire rendesen beállt plusz miután augusztusban elkezdtük újra a próbálkozást akkor megint felborult így nézett ki 2 nap tök erős 2 nap szünet 2 nap barnázás. Most januárra állt be megint jól és most meg összejött. Én is azt hittem hogy könnyen terhes leszek augusztusban mert az első babánál egyszer nem védekeztünk és összejött. Tudom én már könnyen mondom, hogy türelem, de hidd el segít ha türelmes vagy. Meg nekem most ez hogy csak úgy együtt voltunk és nem arra koncentráltunk hogy baba lesz ebből ez sokat segített.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@caroline4:


Tőled kérdezném, mert te már többször voltál terhes. :) Hogy tudtad elviselni a melltartót? Én már sehogy. Csak sportmelltartót tudok felhúzni. A jobb mellem fent annyira fáj és nem csak érintésre, hanem már szinte akkor is ha megyek.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Caroline, elég a hisztiből :D
Mi az hogy holnapra nem várod??
Mi együtt haladunk kb egyszerre volt ovunk, és én jövő csütörtökre nem várom..
A pici barna folt 9 dpo-n elég baj lenne ha a menzeszt jelentené már.. BEÁGYAZÓDÁS...
Szerintem ilyenkor kifejezetten örülni kell egy barna foltnak!
Szóval nyugalom és türelem!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Lányok, én nem tudom mi az a kaparás és miért csinálják :( Feltételezésem szerint ennak valami köze van a vetéléshez? Nem tudom :( Tudtok segíteni, hogy mit jelent?

Azért nem értem, mert elvileg abortusz után sokkal könnyebben esnek teherbe a nők állítólag, csak úgy mint szülés után. Így kicsit össze vagyok zavarodva, hogy többen is írtátok, hogy "kaparás" után sok idő kell míg helyre áll a ciklus. 

Köszönöm szépen a válaszokat.

Caroline, <3 próbálj megnyugodni <3 , elhiszem, hogy most kicsit sok a nega teszt, meg a ciklus előtti barnázás is zavar, de a kövi ciklus jobb lesz. Lehet a gyógyteáknak kell egy kis idő mire kifejtik a hatásukat! A tojásfestét meg tök jó, hogy mondtad mert majdnem kiment a fejemből :) <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


de komolyan.. 16-án szerdán volt az ovunk feltehetőleg ebben maradtunk 14 napos luteális fázis. Nem várt ideje március 31

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Nekem annyira sose fájt. Első babámnál a mellbimbóm volt nagyon èrzèkeny, mint kèt seb lett volna.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@latkafr:
A kaparás az kb az abortusz de Carolinenak meg nekem is azért volt mert a 8. héten nem volt szívhangja a babánknak és muszáj volt műtéti úton befejezni a terhességet. Nekem is azt mondták hogy pikpak terhes leszek de nem így lett. Sokkal rosszabbak voltak a ciklusaim.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Annyira csípem, hogy LittleBiscuit a legjobbkor jön online :) Caroline, ahogy LittleBiscuit mondja 9. dpo-s barnázás az nagyon is jót is jelenthez :) Ne add fel!! :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@ritus922:Értem. Köszönöm a választ.


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Kellemes napot Mindenkinek 
Én csak most tudtam ideérni...

@latkafr: "@scolo:Sőt, egy ismerősnek sehogy nem vágtag Pontosabban a hasizmot egyáltalán nem vágtak csak arrébb húzták Ilyen is van már állítólag "


Ez nagyon jól hangzik, észben is tartom.

@krystin:


@littlebiscuit:


@caroline4:


Csajok tessék pozitívan gondolkozni!!!
Tudom, hogy mondani könnyű, de ( és itt lehet hülyének fogtok nézni) így "be lehet vonzani" azt amire vágyunk.


@ritus922:


Ha be van avatva a dokid, és nem kell nephrológus, az nagyon jó  így akkor van esélyed a természetesre, és őszíntén kívánom neked, hogy minden az elképzeléseid szerint legyen, és szorítok is. Valamint én is várom a fejleményeidet!!!  Bár csak most ismerkedtünk meg...


Valahogy én meg kicsit furán érzem magam...



 


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


@caroline4:


Ne aggódj, addig amíg nem jön meg van remény. Korán van még ahhoz, hogy remény vesztett legyél. Várd meg a nem várt napját a következő tesztelésig ha nem jön meg. Jönni fog az a baba, addig is téged kárpótolnak a már megszületett gyermekeid. Ne idegeskedj, ne stresszelj mert azzal nem lesz jobb.


Csajok! Ki milyen étellel, sütivel készül a húsvétra?
Én a párom kérésére, a krémes sütik helyett csak kókuszkockát csinálok, sósként egy kis virslis-sajtos croissant, francia salit, és a hagyományos sonka tojás tálat. Nem vagyok nagy húsvétolós, így szinte csak apukám, apósom, és keresztapám jönnek, meg persze az öcsém. De mindenkinek szóltam, hogy vasárnap jöjjenek, mert hétfőn kirándulni megyünk, remélem jó idő lesz :)


5.cn


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@littlebiscuit: jól van. Igazad lehet. De ha tènyleg akkor volt ovum, akkor az azt jelentenè h pozi ovuteszt után 3 nappal volt. Erre sehol nem találtam pèldát.

A korábbi ciklusaim szerint pozi ovuteszt utáni első napon van pvum

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Egy pici segítséget szeretnék kérni.
Valaki beavatna a rövidítések rejtelmeibe...


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo
 
 


Ovum.

Nem tudom mit gondoljak.


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 64000_.png


Ja ès ma szorulásom volt, törlèsnèl vèreztem picit. Lehet onnan származott a pici vèrpötty.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@cseniko:
Köszi lányok. Már jobban vagyok. Jó volt a tojásfestès. Rakottkrumpli a sütőben, a nagylányom is segített összeállítani.

Az előbb lett kèsz a sárgatúró is. Most csepeg a savója. Fincsi húsvèti csemege. Holnap sütök kalácsot. Sonkát pedig este veszünk.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?