2016.03.22 22:43
2016.03.22 22:58
2016.03.22 23:11
2016.03.22 23:22
2016.03.23 03:14
2016.03.23 06:48
2016.03.23 07:32
2016.03.23 08:43
2016.03.23 08:48
2016.03.23 09:19
2016.03.23 09:54
2016.03.23 10:11
2016.03.23 10:14
@cseniko:Biztosan jót tesz a teakúra a ciklusunknak és ha az rendben akkor egyre közelebb a baba is. Minden büdi korttyal Nekem eddig 26 napos ciklusaim voltak, amik okésnak mondható, de jobban szerettem volna én is ha klasszikus 28 napos a ciklusom. Az első tea szeánsz óta már 28 napos ciklussal büszkélkedhetem, és a luteális fázisom is 14 nap körül van, ami azért fontos lehet babó szempontjából is.
: Vicces, mikor vacakol a technika és nem engedelmeskedik Én egy azerty-s laptopról, vagy egy azerty-s pc-ről, vagy telóról szoktam írni, kisebb-nagyobb sikerrel helyesen
2016.03.23 10:34
2016.03.23 11:11
2016.03.23 11:36
@caroline4: Tökéletesen megértelek Az egészséges féltékenység nagyon is jót tud tenni egy kapcsolatnak Nálam ez abban manifesztálódik, hogy sokkal jobban adok magamra, ahogy te is mondod. Nem szeretnék én is "lecsúszni" csak azért mert már házas vagyok, vagy majd ha babánk lesz, akkor arra hivatkozni, hogy "oh, hát a gyerek mellett nincs időm rá". Persze lényegesen nehezebb kivitelezni a dolgokat ezt aláirom, de szerintem ezeket igen is meg lehet oldani, ha akarja az ember és persze van partnere benne. Itt félelmetes milyen furék a nők. Tiniként slamposak és már-már visszataszitóak. Huszas éveikben nagyon keresik magukat, de láthatóan nem találják Harmincsasok olyanok mint az avokádó só lime és zöldégek nélkül felejthetők, de 40 nél valami történik velük. Én nem tudom mi, de sportosak, egészséges barnék, divatosak, és életerősek, mellesleg annyira jól néznek ki és igényesek, hogy már én megforulok az utcán utánunk
Szóval legyen kismama, vagy átlagos nőci azért magunknak is jó odafigyelni a külsőnkre, plusz szerintem fontos azért is, hogy mikor jön haza a férjem, ne egy kócos, teljesen otthonkás nő várja hanem, azért illatos, takaros menyecske LittleBiscuit, neked mi a taktikád? Úgy értem, te is home office-os vagy. Nálad van valamilyen titkos "legényfogó "rutin?
2016.03.23 11:57
2016.03.23 12:09
2016.03.23 12:10
Kismamákból is van sok féle, nekem nagyon tetszik az a típusú nő,aki csinos tud maradni és ma már a divat is meg tudja engedni hogy akár sportosan akár elegánsan, de jól nézzenek ki a nők a 9 hónap alatt, már nem kell kantáros sátrakban járni viszont van az a típus is, akitől engem pl kiráz a hideg, amikor valaki abszolút nem tiszteli a saját állapotát és köldökig érő dekoltázsban, meg zsebkendőnyi miniszoknyában nyomul, pedig már nagy a pocakja. Valahogy az meg nem odaillő nekem. Szülés után meg nyilván egyéni (és ezt a részét végképp nem tudhatom, csak látom ismeretségi körben), hogy ki hogyan tartja karban magát, de több olyan leányzót ismerek aki pici baba mellett is képes hajat mosni, felöltözni, esetleg még szempillaspirál is kerül rá. Van azonban 1-2 olyan aki zsíros hajjal, hálóingben nyomul délután 5kor és mindenre az a válasz, hogy a gyerek mellett nincs rá ideje. Pedig a baba cukin elvan egyedül, menne a házimunka is stb, de valahogy anyu kihúzta a mártír kártyát.
Kíváncsi vagyok én hogyan fogok kinézni, meg menedzselni ezt az egészet, de jelenleg ezt tapasztalom másokkal kapcs.
2016.03.23 12:13
@bikbok:Mártir kártya ez tetszik Szállóige gyanús Nah megyek tényleg. Sziasztok szép délutánt!
2016.03.23 13:28
2016.03.23 14:07
@littlebiscuit:Haha, én is most tettem rendbe a teraszunk fodrász elött Szépen lesöpörtem és le karschereztem, ragyognak a székek és az asztal is. Meglocsoltam a kinti virágokat is, süt a nap 20 fok van kb szóval teljes az idill Meló nálam úgy alakult, hogy általában reggel 8:30 olyan 11:00 ig, majd 14:00 től 16:30 ig vagyok elérhető. A callokat letudom délelött, akkor megy a nagy okoskodás/okosítás, a produktív munka meg délutánra marad, de nem panaszkodom, mert azért valóban jut idő itt is, mondjuk ki-kiszökni boltba, vagy pakolni picit :) A munkaba járás és maga a közös reggeli rutin nekem is hiányzik Mi annó dolgoztunk egy multinál és jaj nagyon élveztük. Együtt jöttünk, együtt mentünk Bár általában rám kellett várni esténként, mert én a belső pénzügyün dolgoztam ott meg sokkal nagyobb a hajtás mint más support részen, de így vagy úgy azért nekem is megkellett vívnom a saját kis démonaimmal, hogy tudjam, hogy egyáltalán nem kevesebb az, amit most csinálok, itthonról, mint mikor fizikailag is ott tipegtem az irodában, csak más, ezt meg el kell fogadni, annak minden előnyével és hátrányával
2016.03.23 16:30
2016.03.23 16:37
2016.03.23 16:55
2016.03.23 16:59
2016.03.23 17:25
Nálunk egyenlőre (lekopogom) tényleg elég idilli a várakozás. Valószínű, mert ez lesz csak a 3, ciklusunk Mivel én úgy érzem, hogy egyáltalán nem hajt a tatár minket, és kifejezetten figyelek, hogy az ilyen negaív és sürgető megjegyzéseket és rosszindulatú szándékokat ignoráljam, így nem is stresszelek/ünk azon, ha negatív a teszt. Amúgy meg tényleg nagyon kezdők voltunk a baba projectben és valóban kell legalább 2-3 ciklus szerintem ahhoz, hogy kitanuljuk annak minden csinját-binját, így nálunk még nyugalom van Mivel a férjem tényleg elég spirituális beálítottságú, úgy van vele, hogy jön a baba ha szeretne. Ő amúgy is kos, így tiszteletben tartja, a babóca döntését, hogy mikor szeretne hozzán jönni, nem sürgeti, de nagyon várja Amit viszont nem mond, de én látom rajta, hogy egyre jobban zavarja, hogy a FB-on (amit eddig sem kedvelt túlzottan ) egyre több olyan nagyon távoli ismerőst látunk babával a képen, hogy nyílván rosszul esik neki, hogy mi még nem tartunk ott, pláne, hogy vannak igazi Darwin-dijas ismerősök is, akik meg tényleg babagyárat üzelemtetnek és ilyenkor látom, hogy nehezebb neki is pozitívnak maradnia és valóban van 2 perc szomorkodás, de aztán átlendülünk együtt ezen is Amúgy meg nagy fun neki ez a baba project élvezi, mint valami játékot, mindig együtt tesztelünk, rámír napközben, hogy Latka ezt meg azt ne felejtsd el bevenni, kéri, hogy mutassam meg a görbémet Szóval persze mindenki elkeseredik szerintem olykor, de fontos, hogy ilyenkor mi is legyünk a férjeink/kedvesünk mellett, hogy ők is érezzék, hogy velük vagyunk és semmiképp sem szabad hagyni szerintem, hogy kudarcként éljék meg a negatív tesztet, hiszen az csak egy teszt. Nem ítélet, vagy átok, pusztán egy aktuális helyzetjelentés, ami orvosolható, kezelhető. Ez pl nekem erőt ad ahhoz, hogy ne sajnáltassam magam egy-egy negatív tesztért, hanem menjünk együtt tovább előre és megtegyük a következő szükséges lépést együtt hisz ez közös projekt, közös öröm és olykor közös szomorkodás is, de lényegében ilyen az élet
cseniko: Szerintem, ha látsz benne piros vért, az már mensinek minősülhet. Ha csak barnás akkor az csak előörs szerintem. Nőgyogyid mit mondott?
6 cn
2016.03.23 17:29
@ritus922: Édes a párod nagyon. Valóban eddig nem volt nagy hangsúly az apukákon sajnos. Mi időnkben (mikor mi születtünk 80'as években) még az apás szülés sem volt divat, most meg olyanokról olvasok itt is, hogy valóban nem csak az anyának kell felkészülnie az anyaságra, hanem a terhesség alatt igen is az apa napról napra apukává érik A babóca születésénél, meg lassan tényleg közhely, de nagyon is igaz, hogy valóban egy igazi család születik
2016.03.23 17:33
Nem megyek dokihoz még, csak akkor ha ez a barnázás továbbtart egy hétnél, mert úgy olvastam hogy akkor már nem jót jelent.
Én is így gondolom, csak kellett a megerősítés, köszönöm.
Azért reagálok erre ilyen hülyen, mert szinte sose volt barnázásom, csak icipici mensi után fél napig.
Köszönöm a gyors választ!
2.cn
2016.03.23 18:03
2016.03.23 18:11
2016.03.23 18:56
2016.03.23 22:37
2016.03.23 23:13
2016.03.24 05:39
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|