Új privát üzeneted érkezett!

Ritus, Caroline,

Hát micsoda meglepetés.....
Ritus, várható volt!!! nagyon örülök neked!!!

Caroline váratlan volt :D :D de ez komolyan pozitiv.. hogy lehet ez 6 dpo-n ?? még csak most érkezik (elméletileg a méhbe és ágyazódik be kezd hcg-t termelni...
Lehet mégis előbb volt az ovu(nk)? És már olyan 8 dpo-n vagy(unk)?
Ez őrület komolyan látszik az a második csik!!!

Nálam semmi extra. Csak nagyon fáradt vagyok (korai még hogy azért legyen), nameg, kb 3. vagy nem is 4. napja hogy éjjel nagyon erősen álmodom. Teljesen élethűnek tűnő álmok amikre aztán pontról pontra emlékezem is (általában csak foszlányok szoktak lenni...). Szóval furi nagyon. Már most tegnap este pont godoltam 'na ki tudja ma is lesz-e erős álom, és volt de még mennyire...).

még egyszer, nagyon örülök nektek csajok!!!! szép nap a mai :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Nah ilyen jó reggel is régen volt :) Ritus nagy gratula :) Hát csak röpködnek a pozi tesztek :) Caroline neked is gratu, mert ha jól látom akkor bizony ott is két csik van :) Most akkor krystin-nek kell szorítanunk :) Aztán LittleBiscuitnek megy a csopi összes jókívánsága :) Remélem ti is követitek a pozis csajokat hamarosan :)

Nekem a hőm vissza is ment a helyére. :) 

Szép napot Mindenkinek!


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


És gorzinak, nem? Azt hiszem ő jóstesztelt. Nagyon sokan vagyunk már itt a fórumon, tök jó.
Úgy tudom, hogy onnan lehet megállapítani, hogy száradási vagy rendes csík, hogy a száradási szürke, mert nem a hormon miatt van ott és az igazi csík rózsaszín mert az előhozza az indikátort. Úgyhogy élőben látva el tudjátok dönteni, hogy milyen csík a csík :)

Pozi zááápoooor!!!
bikbok
 
 

 
 

Bibok, természetesen Gorzinak is, nem is értem megint a stilusod. Nyilván Mindenkinek kívánom a legjobbat, még neked is :D Sajnálom, hogy megfeledkeztem róla, de neked csak gratulálni tudok, hogy egy ilyen csodás reggelt is képes vagy bomlasztani :) Ehhez tehetség kell. :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


anyám! Semmi ilyen nem volt benne, nem is neked volt címezve és vessző van a nem előtt. Ne csináljuk ezt, jó?
bikbok
 
 


Ritus! Caroline! Ez nagyon szuper, és végre jó hír! Azért csak bejött az 1-2 pozitív teszt!!! Nekem is nagyon depressziósan indult a hét, semmihez nincsen kedvem, kicsit elveszett a pozitív hozzáállásom. Barátcserjét abbahagytam, elfogyott a 2 havi adag, most már csak a gravidát fogom szedni, de az utóbbi 3 napban elfelejtettem... Annyira úgy éreztem, hogy sikeres volt a hónap, hogy most kicsit leült a hangulatom.

Elkezdtük kiosztani az esküvői meghívókat, úgyhogy ezzel most el fognak telni a napok. Plusz be kell mennünk az önkormányzatba is bejelentkezni és a paphoz is el kell mennünk. 

5. cn

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@caroline4:
Nem száradási csík mert láttuk párommal még a száradás előtt is a csíkot. Meg fél óra múlva erősebb lett és rózsaszínes a csík nem szűrkés. De majd ha hazamegyek megnézem megint. Neked is gratulálok majd tesztelj te is többet hogy erősebben látszodjon. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@molyocska:


akkor jól beindultak a dolgok, sok szervezni való el is fogja kicsit terelni a gondolataidat. Amúgy a barátcserjének érezted hatását az eltelt idő alatt?
bikbok
 
 


@ritus922:


szuper, szuper! Mondjuk itt a képen is rózsaszín az :) mikor tervezel majd dokit? Mikorra ajánlják, amúgy? Nekem mindig nézték az előzmények miatt, nem tudom alapból mikor van első vizsgálat.
bikbok
 
 


Lányok!

Neeem, félreérthetően írtam. Ez nem pozitív teszt. Ez csak egy száradási csík. Ó, sajnálom, hogy rosszul fogalmaztam. 

De azért jó lenne, ha majd pozitív lenne napok múlva. Még a mai túl korai lett volna pozitívnak. 



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Oh és lányok, ha van valakinek Bea ismerőse esetleg köztetek lenne egy Beácska :) Akkor boldog névnapot! Nekem van 5 Bea a baráti csipet-csapatban, szóval izgalmas lesz a mai este :)

molyocska : Tök jó, hogy írtál már nagyon hiányoltalak :) Az esküvői meghívók átadása nagyon jó program :) Ha paphoz is mentek, akkor ezek szerint lesz templomi ceremónia is? Akkor volt kötelező jegyesoktatásotok is? Nekünk nagyon furi volt, személyesen ugyan bejelentkeztünk, kaptunk csomó anyagot a neten és skypeon volt a jegyesoktatás :) De komolyan mondom nagyon hasznos volt együtt átolvasni ezeket az anyagokat és megcsinálni a gyakorlatokat :) Sokkal jobban megismertem a férjem, akivel már akkor 3 éve éltünk együtt. Nagyon szép dolgok várnak rád, szóval nincs okod lógatni az orrod :) <3

Egyébként én is gravidázom, de most ebben a ciklusban az a taktikánk, hogy a reggel éhgyomorra iszom a cickafark teát becsületesen. Reggeli után beveszek az egyik nap egy fél D3 vitamint, ami így 800 NE. A másik nap meg beveszek egy Toco-t, ami 500 mg E vitamin lényegében.  este meg csak egy fél folsavat veszek már csak be, ami így 1,5 mg, de nem is kell szerintem több, hisz a gravidában is van.  A férjem a szokásos multivitaminja mellé, most ő is elkezdte a D3-E vitamin kombót felváltva, plusz neki a C vitamin is ott van.



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@bikbok: Igen, nagyon szabályos lett a ciklusom tőle, szinte órára ugyan akkor jött meg a menstruációm. Remélem ebben a hónapban tetőződik a hatása. Azt olvastam, hogy 2 hónap után kell szünetet tartani, úgyhogy most ezt teszem :)


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 04800_.png

A behúzás szerint 8. dpo-n vagyok. De szerintem inkább a 7.-en.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4: Én megelőlegezek neked egy pozi tesztet!!!! :) <3 Simán lehet még igazi erős pozi is még, hisz csak a 9. dpo. Majd fog az erősődni :) Mert legalább van minek erősődni :) Én olyan hómezőt teszteltem az előző ciklusban, hogy azt várhatnám, hogy erősődjön :) Fel a fejjel :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


nem vagyok szomorú, csak azt próbáltam leírni reggel, hogy meglepődtem, mikor rápillantottam a tesztre és két csík volt ott. De száradás után eltűnt, és közben sem volt igazán rózsaszín, inkább csak szürke. Szerintem ez negatív. De mivel minden fajta teszt más, nem gondolom, hogy ez pozitív. Múlt ciklusban nem ilyen teszttel teszteltem, hanem hcg feliratossal. Azon nem volt száradási csík, ez meg másmilyen, ez így szárad meg, hogy előtte látszik a második csík helye. 

:)

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@latkafr: Igen, lesz temlomi ceremónia is. Azzal kezdünk és ott fog a párom először látni menyasszonyként. A polgári szertartás pedig szabadtéri lesz, virágkapuval. Már nagyon várjuk. Jegyesoktatásra majd csak ezután megyünk. Nem a helyi pap fog minket összeadni, hanem egy családi barátunk akit eltettek tőlünk 120 km-re, de mindenképp hazajön összeadni minket. Úgyhogy jegyesoktatásra is majd utazhatunk jó sokat :)

Olvastalak ám titeket minden nap, csak erőm nem volt írni. Hétvégén családtól családig mentünk, tegnap pedig nagyon sírós hangulatom volt. De már tényleg jön a tavasz, úgyhogy összeszedem magam :)


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Caroline, szerintem viszont igenis az egy igazi második csikocska de komolyan... Hihetetlen de igenis az! Van egy kis rózsaszines beütése nem csak ilyen hmmm, mintha lenne ott valami hanem igens van!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:Totál egyet értek LittleBiscuittel. Caroline az két csíkos, csak várni kell, hogy erősödjön :) Mondom, nálad van minek erősödnie :) Annyira szuper! Csak türelem <3


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit: találtam egy ilyet, eszerint 7.dpon is lehet halvány pozitív. Meg tökjó kalkulátorok vannak az oldalon:  http://www.countdowntopregnancy.com/pre ... .php?dpo=7

bikbok
 
 


Hát még el is hinném, hogy ez egy halvány pozitív, ha megmaradt volna száradás után. De nem látszik, csak egy benyomódás, ahol kéne lennie. 

Sebaj, azért reménykedek, hogy hátha azért volt ilyen erős a száradási csík, mert már pici hcg-t érzékelt, ami olyan kevéske volt, hogy száradás után már nem tudott nyomot hagyni. Kiderül minden, mert holnap reggel megint csinálok egyet. 
:)


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


amúgy nem tudom nem rossz jel-e ha valakinek túl korán pozitív. Nekem ugye egyszer volt korán, de nem volt jó vége.


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Ritus nagy gratula!Fog az erosodni csutortokig!
Mikor mesz dokihoz?

mimkosz
Budapest
 
 


Igen, ez tökjó oldal.. igy nő a nagyon halvány pozitiv tesztek aránya
7 dpo 12,5%
8 dpo 17,9%
9 dpo 24,9 %
10 dpo  25,5%

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Caroline,
Szerintem abszolut nem rossz - inkább az jelent(het) rosszat ha később lesz csak pozitiv és nagyon halvány (hacsak nem volt későbbi peteérés)!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Ritus:

De örülök! :) Csak pozitívan! :)

Caroline:

Remélem 4-5nap múlva nem csak száradási csík lesz a teszteden! ;) drukkolok! Meg persze a többieknek is csak kicsit elvesztem, olyan sokan lettünk! :)

6.cn
kolibri25
 
 


@ritus922:
SZÍVBŐL GRATULÁLOK :)
bunny88
 
 


@caroline4:
ne aggódj, minden rendben lesz, biztos vagyok benne hogy pár nap múlva határozott pozitív lesz :)
bunny88
 
 


ja és 5 cn. :)
bunny88
 
 


Köszönöm a jó kívánságokat. :) nem tudom mikor megyek dokihoz szeintem a 7 hét körül ha nincs gond mert akkor már kellene szívhangnak lennie :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@ritus922:


igen, én is megfogadtam, hogy a 7. hétnél nem megyek előbb. Mert nem akarok csalódni.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@ritus922:
Nagy gratula, annyira örülök a pozi tesztednek. Ez annyira szuper.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@caroline4:
Nyugi, lesz ez még erős pozi is pár napon belül, úgy hogy előre is gratula neked is.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Csajok nekem mára megjött a rendes mensi. Úgy hogy új ciklus kezdődik, de most már hátha sikerül, csak kicsit szomorkodom. Reggel este cickafark teázom, aztán ovu utántól jön a palástfű tea.

Úgy hogy 1.cn

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko: a kicsit szomorkodás érthető, de jön a tavasz, minden szép lesz ebben a ciklusban :)

bikbok
 
 


@mrshope: Te hogy vagy?

bikbok
 
 


@cseniko: Ne búslakodj! :) A teakúra biztosan segit ezt a barnázós tünetet helyre rakni csak idő kell neki. Biztosan jó uton vagy a babó felé, csak megint várni kell sajnos. Türelmesnek kell lenni :) Szerintem ebben a ciklusban már jobbak az esélyek tényleg. Minden ciklusban tanulunk újat és egyre jobban ismerük a szervezetünk. Szóval fel a fejjel kicsit próbálj feltöltődni, erőt nyerni a pozi tesztekből, hogy igen is közeleg a te időd :), de addig is vitaminra fel :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Jaj csajok úgy elfáradtam ma. Legszívesebben aludnék egy jó nagyot, de hát munka van.  :)

A felfújodás lehet terhes tünet mert ha igen akkor nálam nagyon megvan ez a tünet, mert olyan a hasam mint egy lufi. Plusz elég zavaró hányinger még társul hozzá.


@cseniko:


Sajnálom hogy megjött, de majd a következő ciklusban sikerül. :)

@krystin:
Amint tesztelték várunk a hírekkel. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@cseniko:Oh azt hiszem Caroline hivta fel a figyelmem az E vitamin fontosságára. Most talán te is elkezdhetnéd, ha van kedved :) 

A D vitaminnal kapcs, pont most olvastam, hogy novembertől- áprilisig mindnekinek kétnapont szednie kellene. :) Meglátjuk, a gyakorlatban babavárás kapcsán miben segit :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@ritus922: a felfúvódás nagyon is az :) viszont ne vegyél be még rá semmit, majd a doki megmondja lehet-e, mert elvileg nem tesz jót az ilyenkor általános gyógyszer

bikbok
 
 


@bikbok:


Csak B6 vitamint vettem be mert reggel elég erős hányingerem volt és nem bírtam ki. A felfújodásra amúgy se szoktam bevenni semmit mert nem szeretem az ilyen gyomor gyógyszereket. De azért köszi a tanácsot :D

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


van köztetek hideg lábú? :) azt írják sok helyen, hogy ovu utántól érdemes a lábakat folyamatosan melegen tartani, mert a beágyazódáshoz fontos, hogy jó hőmérsékletű legyen a test, a lábak, és ezáltal a méh. Nekem mindig hideg a lábam, úgyhogy most odafigyelek erre :)
bikbok
 
 


na már csak Krystin hiányzik a mai jó hír-sorozatból :) drukkolunk hogy pozitiv legyen!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Bikbok,
A lábaim nekem is gyakran hidegek. De pl ovuláció után a testem nagyrésze forró főleg a felső test, beleértve a női szervek környékét. Most is a napokban az volt.
Ma kevésbé érzem, az hiszem most van a 6 dpo-s egy napos leesésem  az az ösztogén hopp amiről már az elmúlt hónapokban témáztunk :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Lányok,
Vitaminok (szivem csücske..). Kicsit utánaolvastam és most az E vitaminról ezt találtam.
"A E-vitamin nagy dózisban történő bevitelét pedig egyes terhességi komplikációkkal és szívfejlődési rendellenességekkel hozták összefüggésbe. E-vitaminból az ajánlott napi bevitel 10-15 milligramm."

Az tuti hogy a méhnyálkahártyának szuper, pasiknak szuper mert antioxidáns és formába hozza a kiskatokákat.
De lehet hogy a ciklus második felében le kellene tenni főleg ha ilyen nagy dózisú mint ami most nekünk van (400 mg). Vagy olyan hetente 1-2 szemet max....

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: igazad van, a ciklus második felében lehet érdemes csökkenteni akkor. Vagy akár el is hagyni ha van terhes vitamin. A pasiknak viszont nagyon jót tesz végig.

bikbok
 
 


@littlebiscuit:Szió LittleBiscuit,  igen én is csak a ciklus első felében terveztem szedni ésazt is csak minden második nap. Azonban az E vitamin kifejezetten az a vitamin, ami egyénenként eltérő lehet, hogy kinek mennyi a megfelelő. Emlékszem, hogy ezt is taglaltuk korábban, hogy más egy szivbeteg meg egy daganatos beteg, mert nekik 800 is ajánlott, de általános preventiv használatra 200-500 mg között szoktak ajanlani, más mértékegységben olyan 15 NE körül :) egyentől függően én úgy tudom. Elvileg hányás hasmenés lehet a túladagolás tünete, illetve negativ, hogy az A és C vitaminnal meg tok jo kombo lehet felszivodas tekintetében :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


*-"illetve negativ" :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit: Ezt a terhességi komplikációt hol olvastad? Megnézném én is a cikket, mert eddig ilyet sehol nem olvastam :( Ami a legcsúnyább infó volt az E vitaminról, az a hányás, hasmenésen túl, az a vérrög esetleges képződése, ami nyilván komoly gebaszt is okozhat :(  http://livenaturals.hu/portfolio/e-vitamin/ Azért köszi szépen, hogy felhivtad a figyelmet erre is. Több szem tényleg többet lát. ;)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


most nem azt találtam meg amit az előbb, hanem innen a babanetről egy másik cikket..
http://www.babanet.hu/gyermekvallalas/e ... e-vitamin/

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


na közben megrendeltem a folsavamat is mert a DM-es babamama vitaminom pár nap és elfogy.
Elnézve a baba mama vitaminokat, elég gyatra összetevőkkel találkozom.. 200 mg folsav.....
viszont találtam egy jó kis 400 mg-os 120 darabos folsavat meg is rendeltem ezzel most egy ideig elvagyunk :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?