Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Minyu, Cateye!Kép

A pénteki beszélgetéseteknél láttam, hogy ismertek valami helyet ahol a PO bodykat hibásakat olcsón lehet venni.

Engem a pontos cime érdekelne, hogy hol van ez a hely, és esetleg milyen táblát keressek ha arra járok, mi van kiirva.

Segitségeteket köszönöm,

Katie
katie
 
 


Edit Kép
Én úgy nyomtattam ki utólag a Zétény születésének napján történt eseményeket, hogy rámentem az egyik napilap honlapjára. Ott az archívumban ki lehet keresni a régebbi számokat. Én a Magyar Nemzetén találtam olyat, hogy röviden címszavakban is megvannak a nap eseményei, azt könnyen ki tudtam nyomtatni, de biztos a Népszabinak is van ilyen.

Alena
alena
 
 


KatieKép

PO Nagyker:
1133 Budapest, Váci út. 114.

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/101344.jpg

Itt egy térkép. Még Beszti tette fel korábban róla.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 

 
 

Katie!

De ne arra számíts, hogy egy csomó olcsó, kicsit hibás termék lesz minden méretben. Itt a nagyker bolt van, ahol a normál termékeiket árulják rendes áron, esetleg icipicit kedvezőbben, mint a bolti ár.
Ha van hibás termékük, akkor 2 tartóba beleteszik középen, és csak azoknak az ára 450 Ft/db. Lehet, hogy épp nem találsz köztük megfelelőt és lehet, hogy sikerül kifogni jó darabokat.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


KarmenKép
Valaki írta egy fórumon, hogy Szegeden a Micimackóban lehet PO bodykat venni. Sajnos nem ismerem Szegdet, de Te biztos tudod, hogy az hol van.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


SziasztokKép

Csak hírt hoztam nektek (Jimbone) Zsuzsáról:
"12:20-kor megszületett Áron, 3900gramm-os, 54cm-es óriásbébi, szőke hajjalKép
Vajúdás nagyon gyors volt, 6 óra alatt meglett."

Babus

Kép
babus2005
 
 


Köszönjük a hirt, és nagy-nagy gratu Jimbone családnak Kép

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu Kép

Auro a termék neve
Nem tudjuk pontosan, hogy hol lehet venni, kérdezd meg az importőrt:
Szikszay László
Sopron, Hunyadi u. 37.
99 / 505 990
30 / 96 99 648
sixay@axelero.hu
www.sixay.com

Kriszta Kép
a profilomban van album cím

Zsuzsának gratula Kép

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Gratula Zsuzsának és a hatalmas Áron babának! Jó egészséget, és sok-sok tejcit Nekik.KépKépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Cateye, Beszti! Kép

Köszönöm a segitségeteket !

Katie
katie
 
 


Sziasztok!

Na most meg már annyit írtatok, hogy nem győzöm visszaolvasni.

MinyuKép
Én zománcot használtam. Eszter nem rágja a kiságyat így ez bejött. Vannak vizes alapú festékek is, de azafajta nem fogja meg jól a fát, hiába kened le többször.
Mondjuk aszerint válaszd, hogy mennyire gáz a fa. A miénk nagyon az volt, így maradt a zománc. A méhviasz is tuti, sőt, de akkor szvsz, ha a fa még nincs átkenve lakkal, vagy azt előtte nagyon le kell csiszolni. De nagyon szép színük lesz, picit, mintha antikoltak lennének. Ha olyan állapotban van a rács, hogy kenhető viasszal én azzal kenném le.
Ja, és sőt az IKEA-ban is lehet kapni pácot. Azokban nincs hígító, én még terhesen egy csomó nyersfát kentem le vele. Van belőle, piros, kék, zöld, színtelen, antik, fehér és fekete színű is.

SzösziKép
Szegény Balázs újra betegKép Atya világ ennyi gyógyszer. Ez még mindig a kórházasdi után maradt mellékhatásokból következő adagok? Aszta és csak most látom a képeket, hát nem egy nagy gyógyszerevőnek néz ki, szerencsére. Gyönyörű szép, egy kis zabálnivaló, aki már nem egy törékenyke. Belegondolok, hogy Eszter kb 11 hósan volt ennyi kgKép
Alvásblokkosításból profiKép
Karmennek igaza van, és Bifidust tartalmazó tápszerek is léteznek.

AlenaKép
Aszta hát Zéti is mekkorát nőtt. Hát most már jó, hogy újítottunk néhánymagammal, mert ezek a kis szarosok kinövik lassan a netetKép

CatKép
Az éjszakáidért irigy

KarmenKép
Hát legyen is kedved a tesódhoz, de még mielőtt megszülünk, mert nem akarunk a fáradtságtól átitatott panaszáradatainkkal visszatartaniKép
Korkülönbség 21 hónap lesz, ha a tesó is úgy kívánja és nem előbb bújik ki.

RékacsKép
Egy anyatejes baba több napig sem kakil, akkor is normális. Ráadásul, ha nem is zavarja. Rá se ránts, a csajosod az összes megevett anyatejet hasznosítja.
Csak halkan: Én egyébként galád módon a lázmérő hegyecskéjével indítottam be a kakit, ha már nem bírtam, hogy több napja nem kakilt.

Andi28Kép
Jaj, de örülök, hogy újra köztünk. Mesélj az új házról. Milyen? Hogy érzitek magatokat? Péter (képek?) futkos, mintha a csajomról olvastam volna. Na azért a fél 8 az egyedi eset, de mégsem 6, pedig már az utóbbiból is volt már jócskán részünk.
Csajügyben szerintem Hóvirág tud adni néhány tanácsotKép Ők már profin művelik itt a dolgokat. Biza.

SziszusKép
A végeredmény/ek a lényeg, nemde?

ReditkeKép
Nem rossz ötlet ez az újságosdi!!! Sőt!, de sajna én is csak ugyanúgy keresgélnék. Ha kézzelfoghatót szeretnél, talán próbáld meg a könyvtárakat, ők hátha eltesznek régebbi újságokat. Vagy az iskolai papírgyűjtéstKép

HurkiKép
SíelésKép Balázsnak milyen tutttti szemei lettek/vannak. Most már mintha menne át vmiféle kékeszöld stádiumba, nem?

JimboneKép
Sok-sok tejcit, gratula nektek!

Rólunk:
Ma volt AFP. 21-én meg már genetikai uh. Csak egy kis poénnak, hogy Katika, az asszisztensnő ma rákérdezett, hogy lehet-e már tudni, hogy fiú???? Kicsit meglepődtem a magabiztosságánKép

Na asszem most már lépek. Kicsit sok voltam így estére.

Pusza
bogár
és szerintem Eszter is ezt üzenné, hogy köszöni a bókokatKép

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Cat! köszi, ismerem szoktunk oda is menni, mondjuk eddig nem vettem észre, söt a ruhákat irto drágának találtam ott. Majd akkor direkt ezt fogom keresni!

Jimbone! Nagy gratula, sok boldogságot kivánok!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Egcsi!Kép
Ha esetleg erre járnál: Boldog névnapot Bertold babának!!!

KépKép
leone
 
 


Sziasztok! Kép

Lujza Kép mi van veled?

Alena Kép én nem tudom, hogy Zéti tiszta apaj e, de nagyon édes!! Kép Nálunk most épp Gergő és Peti Kép valószínüleg maradnak már a nevek.

Soraya Kép, cukros mizéria most egy hétig letudva ... jók lettek az eredmények.

Bogár Kép persze, ők a fontosak, de sokszor nem tudom megnyugtatni magam, hogy minden rendben lesz. Mert volt már, hogy panaszmentesen tényleg minden rendben volt kívülről ...
Másnak is voltak hangulatingadozásai?? már magamat is nehezen viselem néha Kép

Szilvi + 2 Manócska Kép Kép
26+5

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


SzilviKép
Köszi, jól vagyok. Pontosabban, úgy érzem magam, mint egy partra vetett bálna. Már elég nehéz a pocak és elég sokszor megkeményedik. Van úgy, hogy úgy érzem fentről egy nagy vasgolyó becsúszik a medencém alsó részébe és olyankor se előre, se hátra egy lépest se. Néhány másodperc után enged és akkor már tudpk lépkedni. Az éjszakák elég nehezek, mert minden fordulás szenvedés, viszont óránként kell fordulnom, mert elzsibbad a csípőm. A bébi viszont nagyon sokat mocorog, így tudom, hogy Ő legalább jól érzi magát. A gyomorsavam elég sok, így hetente előfordulnak késő esti hányásrohamok. Jövő szombaton megyünk 3D/4D-s UH-ra. Már nagyon kíváncsi vagyokKép
Gondolom a 2 manó egyre nehezebb a pocakbanKép
Lujza
lujza
 
 


SziszusKép
Hangulatváltozás ? Az mi ? KépKép Nekem folyamatosan van a terhesség óta. Én szegény páromat sajnáltam, mert elég nehezen lehetett/lehet engem elviselni. Mostmár azt hiszem, hogy GYES betegségnek hívják, de én mindig a hormonokra fogom, és utánna elnézést kérek.KépKép Szóval nem fog elmúlni, csak másnak hívják. A terhesség alatt hangulatváltozás, szülés után, szülés utáni depi, aztán meg GYES betegség.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Cat Kép!


Hát a Gyes betegség még korai lenne!!! Most még szerintem csak a kezdeti nehézségek utáni stressz, aggódás és miegymás utóhatásait érzed.

A gyes beteg az én vagyok, elvégre már 6 éve vagyok itthon. (9 hónap terhesség, 3 év gyes, + 2 év) és most ismét lehet hogy visszavesznek gyesre, mivel a lánykám nem birja a közösséget, egészségileg, állandóan beteg. 1 hetet járunk, 2-3 -at nem.

Na ez már gyesbetegség, ami nálam van. Kép)

Katie
katie
 
 


Sziasztok!

Ma soron kívül meglátogattuk a doktor bácsit, mert 2-3 napja nagyon sokat keményedtem.
Kaptam is gyógyszert (asztma ellen és szívdobogás ellen) a keményedésekre és görcsökre.
Kicsit óckodom tőle meg a mellékhatásoktól, de hát inkább, minthogy korábban jöjjön a csöppség.
Szedett még valaki hasonlókat???
Meg megint csak itthon vettem észre, hogy beírta a könyvbe, hogy a külső méhszáj kinyílt. Megint nem mondta csak, hogy nincs nagy baj.
Ha nem múlik el be kell feküdnöm a kórházba?

Rékacs,
te jártál hasonló cipőbe, ugye?
Mennyi időre fektetnek be, ha muszáj? És Te mikor feküdtél be?
Nálunk még egy kicsit korai a 24 héten, kicsit be vagyok tojva!!

Puszi mindenkinek
Hóvirág
Hovirág
 


Hóvirág! Nekem a 28.héten mondta ki,hogy ujjbegynyire kinyiltam. Nem kellett befeküdni. CSak otthon pihenni. Tehát abbahagytam a munkát és általában feküdtem(persze ez neked kissé nehezebben megoldható,gondolom).Így végig aggódtunk,hogy ne jöjjön előbb.Maj a 41. hét utolsó napján meg is született HAngaKép!
Minden esetre próbálj minnél többett piehenni.Ha keményedsz azonnal ülj le, vagy ha teheted feküdj s rakd fel a lábad.Meg ha teheted ne sokat emelj!Hát ezekkel a tanácsokkal gondolom kitapétázhatod a lakást,de azér remélem nem csak felbosszantalak, hanem segítettem isKép!
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Rékacs,
köszi a tanácsot!
Úgy néz ki, hogy hat a gyógyszer és megpróbálok többet pihenni, de tényleg nehéz egy örökmozgó mellett.
Ráadásul suliba is járok és a havi 2 utazás még kocsival is elég kimerítő.

Most apa itthon maradt velünk másfél napot + a hétvége, de hát nem sokat segít. Ő is tudja mi a kockázat, de nem látszik, hogy beteg lennék, így nem is segít túl sokat. : - ((

Na elég a panaszkodásból!
pusza
Hóvirág
Hovirág
 


Hóvirág Kép
diaphyllint kaptál??? (a leírás alapján erre gondolok)
én szedtem a 24. héttől változó intenzitással. Azt nem tudom, hogy mennyit használt. Nálam a vörösbor jobban bejött. Este 1 pohárka!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lujza Kép szerintem írj gyakrabban mindenki kíváncsi, hogy mi van veletek! Kép
Én stabilan egy tevének érzem magam, és már úgy is nézek ki Kép de te már a célegyenesben vagy!!
Gyomorégésre, nekem a mandula jött be, pár szemet elrágcsáltam és sokkal jobban lettem (de most nem ehetek a cukor miatt, úgyhogy néha ülve alszom).

Cat Kép megnyugodtam, azthittem itt mindenki vidám kiegyensúlyozott, csak én vagyok ilyen ... bár biztos többet aggódom az átlagnál Kép
Járok egy ilyen "Szülő felkészítő"-re, az a pszichológus is ott van akihez tavaly jártam, ez most nagyon jó nekem, legalább addig is nem a férjemet nyúzom Kép

Hóvirág, pihenj sokat, drukkolok hogy minden renben legyen.

Szilvi
27!!KépKép

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Köszi mindenkinek az öteleteket festék ügyben. Mostmár csak dönteni kéne Kép
De végülis márciusban akarunk festeni/lakkozni/viaszolni vagy még ki tudja, mi lesz, addig meg jól átgondoljuk Kép

Puszka

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Orsi,
köszi a tanácsot.
A Diaphyllint kaptam 2x1-et. Nem nagyon merek rá inni, bár tegnap bevágtam egy fél pohár bort (de nem is szeretem).
A gyógyszer ellenére tegnap délután megint görcsöltem vagy 1 órát.
Ma viszont csak 4x keményedtem. Jó lenne már beállna. Két napja csak fekszem már amennyit tudok.

Pusza
Hóvirág
Hovirág
 


Hóvirág Kép
a diaphyllin mellett nyugodtan ihatsz egy pohár bort, mert nem tiltott a szedése alatt.
Nekem a bor többet használt, mint a gyógyszer.

Vigyázz nagyon magatokra!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Rég írtam, de azért lelkesen olvasgatok.

Minyu,
Mi a fajárókát festettük át. Jó régi darab, állítólag még az enyém volt.Kép Lehet kapni kifejezetten bútorfestéket, sajna a nevére már nem emlékszem, de "bútorfesték" van ráírva. Azon írja, hogy száradás után egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz és gyerekbútorokhoz is használható. Nem tudom színesben van-e.

Edit,
A rádió oldalán fél évre visszamenőleg minden fent van. Még épphogy beleférsz az időbe. Le tudod tölteni a teljes aznapi rádióműsort (pl. a Kossuth rádió aznapi híreitKép).

Mi jól vagyunk. Kristóf most 9 és fél hónapos. Január elején megtáltosodott.Kép Addig még csak egy irányba megfordult és ennyi volt az összes tudománya, hordtam is neurológushoz. Aztán jan. elején egyszercsak megfordult a másik irányba is, 2 nap múlva elkezdett mászni majd rá 1 órára felállt. Másnap pedig már a mászásból fel is ült. Most ott tartunk, hogy kapaszkodva oldalazva sétál a bútorok mellett. És persze hihetetlen kis Kópé.Kép
Itt egy friss kép róla:
Kép
Puszi, Humi
humi
 
 


Humi! ez nagyon jo hir, lehet irtad másutt is de ott nem értem rá nagyon olvasni, szoval grat. Kristófnak!!

Nem mertem elkiabálni Orsi megint eszik pár napja. Igaz föleg a levest, meg pépeset, de majd csak megint eljutunk a daraboshoz is.
Holnap szemészet és ha sikerül szerdán megint pisigyüjtés kisérlet

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Szöszi! Megkatam a mailt! Köszi!!

Minyu! Írtam a Söfisbe!!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Sziasztok!

Péntek hajnalban megszületett Johanna nevű kislányomKép
4.10 kg, 57 cm-el született és Orsi is rendben van.
udojurgen
 
 


Sziasztok!

Egy kérdésem lenne, szerintem biztos tud valaki válaszolni:
13+6 vagyok ma, a 6. hét óta hol barnázom, néha pedig vérzek (10. és 12. hét). Az első barnázásnál Duphaston-t kaptam, napi 2x1-et, elfogyott, akkor volt egy kis szünet, majd vérzés. Pihentem, pár nap alatt elmúlt. Most újra kezdődött (12+2-nél Kép) amire most 13+5-nél kaptam Utrogestan kúpot (100 mg napi 2x1). Szerintem ez már egy kicsit későn van, azaz nem sokat ér, hiszen már a méhlepény is termeli a szükséges hormont. Vagy rosszul tudom?
Használt valaki Utro-t ennyi idősen?
Előre is köszönöm, Virág
virga
 
 


VirgaKép
Nekem ekkorra már abab kellett hagynom az Utrot, mert úgy ahogy mondod, a méhlepény termeli, ha minden rendben van. Nem lehet, hogy attól vérzel, hogy a lepény a méhszáj közelében tapadt ? Akkor viszont sokat kell pihizni. Drukkolok, hogy minden OK legyen.

HumiKép
Gratulálok az ügyes fiadhoz!!! Nem semmi nagy már!KépKép

UdoKép
Sok boldogságot a kiscsaládodnak, és sok-sok tejcit. Remélem nem sok 56-os rucit vettetek a kiscsajnak, mert hatalmas lett!KépKép Képet várunk!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok!

Cat, Karmen,
Kristóf nevében is köszi a gratulákat!Kép

Karmen,
De jó, hogy megint eszik Orsi. Nem lehet, hogy a foga zavart be?

Virág,
Egy kicsit érdekesen kapod a gyógyszereket. Az Utrót csak a terhesség első harmadában szabad szedni, benne is van a leírásában, ha utána is kell progi pótlás akkor csak Duphaston adható. Te meg épp fordítva kapod. Amúgy a 14.hétre veszi át teljesen a méhlepény a progi termelést, így lehet jogos a pótlás. Én a 14. héten álltam át Duphastonra és azt még jó sokáig szedtem. Az újabb vérzést szerintem okozhatta a nem stabil hormonszint. Ha egyszer elkezdtek progit pótolni, nem szabadott volna abbahagynod csak azért, mert elfogyott a gyógyszer.

Udo,
Gratula mindkettőtöknek ehhez a hatalmas kislányhoz!!! Sok finom tejecskét kívánunk neki!Kép

Humi
humi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm, hogy írtatok Kép!

Cateye!
A vérzés előtti napon az UH szerint a méhszáj zárt, a lepény hátsó falon tapad, ép, távol a méhszájtól, a méhben bevérzés nem látható. A vérzés utáni napon ugyanezeket látta egy másik orvos. Szerintem csak tipp, hogy a méhnyakból jöhet a vér (egyébként méhszáj cx.3000), de akkor minek az Utro? Nem értem én ezt Kép.

Humi!
Hát én egyre biztosabb vagyok benne, hogy az orvosm az ilyen problémás esetet nem igazán jól kezeli Kép. Amikor rákérdeztem anno, hogy mi legyen a Duphastonnal, azt mondta hagyjam abba, ha elfogy. Én viszont úgy tudom, hogy nem szabad hirtelen abbahagyni, hanem fokozatosan. Olvastam az Utro mellékhatását a második, harmadik trimeszterben és nem tudom mit csináljak most. Nem használni nem merem, használni meg félek Kép. Nem tudom, hogy érthető-e amit írtam, de így érzek, tehát totál káosz...
Bocs, hogy így rátok zúdítottam a problémáimat, de teljesen tanácstalan vagyok már.
Üdv, Virág 14+0
virga
 
 


Sziasztok!

Köszönöm, hogy írtatok Kép!

Cateye!
A vérzés előtti napon az UH szerint a méhszáj zárt, a lepény hátsó falon tapad, ép, távol a méhszájtól, a méhben bevérzés nem látható. A vérzés utáni napon ugyanezeket látta egy másik orvos. Szerintem csak tipp, hogy a méhnyakból jöhet a vér (egyébként méhszáj cx.3000), de akkor minek az Utro? Nem értem én ezt Kép.

Humi!
Hát én egyre biztosabb vagyok benne, hogy az orvosm az ilyen problémás esetet nem igazán jól kezeli Kép. Amikor rákérdeztem anno, hogy mi legyen a Duphastonnal, azt mondta hagyjam abba, ha elfogy. Én viszont úgy tudom, hogy nem szabad hirtelen abbahagyni, hanem fokozatosan. Olvastam az Utro mellékhatását a második, harmadik trimeszterben és nem tudom mit csináljak most. Nem használni nem merem, használni meg félek Kép. Nem tudom, hogy érthető-e amit írtam, de így érzek, tehát totál káosz...
Bocs, hogy így rátok zúdítottam a problémáimat, de teljesen tanácstalan vagyok már.
Üdv, Virág 14+0
virga
 
 


Szórakozik ez a Babanet velem, most meg kétszer ment át.
Bocsánat!
virga
 
 


Köszi a gratulációkatKép
Sajnos minden ruhája kicsi. Orsi is kötött Jankának ruhákat, azok is kicsik.
udojurgen
 
 


VirágKép
Nekem elég sokáig kellett Utro-t szednem, és még a 14. héten is volt apró vérzés.
A dokim azt mondta, ez a gyógyszer hajlamos feláztatni a méhszájat, s emiatt lehet kisebb vérzés, barnázás.
Én a kúp változatát szedtem.
Ne aggódj, ok. lesz minden!
k

KépKép
KépKép
kirri
 
 


Virág!
Szerintem hívd fel a dokid és mondd el neki az aggodalmad arról amit az Utro papírján olvastál (azaz, hogy csak az első harmadban szedhető). Kérdezd meg mit csinálj! Elvégre ő az orvos, neki kell tudni.
Üdv, Humi
humi
 
 


Udo! nagy gratula, szép nagy baba lett, remélem jol vannak és sokat szopizik. Fénykép??

Na nem részletezem, de nagy nehezen összejött a pisigyütjés, és jo is lett az eredménye. Orsi ma megkapta a bárányhimlö elleni védöoltást.
enni eszik de ma pl. a 4. féle kellett neki, de annyira sirt tudtam nagyon éhes egy idö után csak megkináltam mással is. Már kint van a foga lehet nö a másik?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen, kösziKép
Kép
udojurgen
 
 


Udo!
Húúú, de gyönyörű a leányzó!!!!KépKépKép
humi
 
 


Udo! tényleg csodaszép!! mi a fotóalbum cime, több képet is meglesnékKép Mikor mehetnek haza?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Humi, KarmenKép

Csináltam egy babanetes albumot:

http://babanet.hu/album/main.php?album=4826&page=1
udojurgen
 
 


UdoKép
Nagyon nagy gratula a Kislányotokhoz!!! Gyönyörűszép!!! Hihetetlen, hogy már meg is született, még annyira előttem vannak az ötpercenkénti Udo bejelentkezések tavaly a megint megjött..-ből! Kép
Hajni
hajnesz
 
 


UdoKép
Gyönyörű ez a kiscsaj!!! És mekkora haja van.KépKépKép
Szopizik szépen ?

KarmenKép
Lehet, hogy a foga jön Orsinak. Éjjel is kel a nyűgi miatt ?

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok!

Most keveredtem újra erre, és mit látok ... benne vagyunk a táblában Kép Jó érzés ezt látni Kép
Máté már nagy legény. Akit érdekel megnézheti őt a http://bogmat.freeweb.hu oldalon.

Puszi, M.
kismazsi
 
 


Udo! Gratulálok, csodaszép baba, szopizik már szépen?

Kismazsi! Milyen nagy már a fiatok!! Nagyon helyes kisfiú! A fürcsis képeket imádom. Nekünk meg igaziból van olyan kutyánk mint a fotón Máténak, egy beagleKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Halihó Mindenki!
Itthon vagyunk! Épp lábakkal. Nagggyon jó volt, síeltünk rengeteget, pihentünk, Bali jól elvolt a mamiékkal, mindeni elolvadt tőle. Sajna nem tudok visszaolvasni mert halomban áll a mosnivaló meg kirámolnivaló.
Udo Johanna csodaszép.
Jaj csak így ahogy átlapoztam láttam, hogy Virág 14+0 és úgy megörültem...aztán láttam, hogy nem Virág az hanem Virga...Virgának is örülök és gratulálok természetesen és mondom ne izguljon bízzon magukban, de annyira szerettem volna ha igaz már hogy Virág is itt lehetne köztünk, úgy megérdemelné. Most semmit sem tudok róla rég..
Na megyek mert becsapott hozzánk a meteor Kép
Erika
hurki
 
 


Sziasztok! CSak dicsekedni jöttem!
Ilyen szép a kislányom Itt öt hetes és fürcsizünk:
Kép

Udo! ANgyon szép baba Johanna!

Sziasztok!!
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Cat! Éjjel nem nyügös Orsi, de tényleg a foga volt, most már jobban eszik. Azért jól még nem de már alakulKép Amugy én sem láttam meg a védönö sem hogy foga akarna kibujni.

Ma Orsi elkezdett menni, több métert igy megy magától, nagyon tetszik neki!!

Zsuzsáknak Boldog névnapot!!

Áron és Hanga is nagyon szép!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?