Új privát üzeneted érkezett!

@krystin:


nekem ilyen david -féle nem volt még sose.

na mindegy, csak kíváncsi vagyok, hogy lett-e már valakinek pozitív az ilyen fajta. Amit eddig rendeltem olyan már nincs, mert más lett a gyártója. Emiatt küldte ezt. De lehet tesztek között is eltérés, a különböző gyártó miatt. Lehet az a másik fajta, amit szeptemberben használtam most is kimutatta volna már. Ez meg lehet csak soká lesz pozi, mondjuk mindegy, csak LEGYEN !!!! 
Szülinapomra nem kérek mást, csak egy kisbabát! :) Szeretném boldogságban a Klinikán ünnepelni a szülinapomat. És elmondhatnám, hogy 4 egészséges gyermek édesanyja vagyok :)  De jó lenne.....!

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Caroline,
Úgy lesz!! csak egy kis türelem kell, érkezik!!!

Én is átmentem para üzemmódba.
Napközben a höm még a reggelihez képest (37,1) emelkedni szokott 1-2 tizedet hát most egy tizedet lement :S
Mondjuk barnázás még nincs és már bőven kellene lennie.. vagyis nem, nem kell :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Én ilyet rendeltem vateráról 15ös érzekenységű.
A terhessegi pont elfogyott.
(Én is jokor használtam el reggel este meg megjött...)
Egyelőre nem rendelek inkább megveszem a kuponommal a DM ben az x-epil-t.
Mióta mondta a doki,hogy mindent rendbe lát azóta megnyugodtam kicsit azèrt,de borzasztóan bánt hogy van pár taho kollégam akik folyton azt kérdezgetik hogy mivan nincs baba?(de így...)
Most nalunk babyboom van 4 kolléganőm is terhes,tudják hogy mi is akarunk.Mindig mondom hogy majd jön ha akar,de már nagyon idegesít,főleg hogy vannak akik nem tudják a határokat(mondjuk nekem már a kèrdés is elég bunkó,mert semmi köze hozzá, de lehet én vagyok érzékeny erre) és meg mondják is hogy hajrá meg dugjatok...
Bocsi a panasz áradatért csak ennek ki kellett jönnie,a férjemnek nem mondom mert ő tuti nem hagyná szó nélkül :-D

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 

 
 

@littlebiscuit: én eleinte Femibiont szedtem, de abban sincs elég mindenből, így végül egy Biotech női multi mellett döntöttem és a többit, ami kell mellé szedem. Árban is jobban jön ki hosszabb távon. Terhes vitaminnak a legjobb viszont a Gravida, de azt csak otthon lehet kapni.

bikbok
 
 


Krystin örülök hogy megvolt az akció!!
És nem foglalkozz ezekkel a kommentelőkkel meg bunkókkal. Tudom milyen nehéz de szépen ki kell várnunk a mi időnket amellett hogy körül vagyunk véve pocakokkal meg ujszülöttekkel. A szomszéd csajnak látnotok kellett volna az arcát az örvendezésemre reakcióul hogy terhes. Tuti hogy becsuszott. Nem is tudná mi itt mindannyian milyen boldogok lennénk attól amire ő csak csavargatja a fejét meg húzza a száját hogy jajj de nehéz lesz.. :(

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: ne izgulj, a napközbeni hőt túl sok minden befolyásolja. Szuper, hogy nem barnázol és a 37,1 gyönyörű!! Minden okés lesz :)

bikbok
 
 


@latkafr: Köszi szépen, még első évfordulós képünk! Reméljük a legjobbakat a pihenőnaptól :)


@krystin: Ez nekem is ismerős. van családtagom a cégen belül így nyílt titok, hogy babát szeretnénk. Sokszor tapintatlanok az emberek. Próbálom azzal lerázni őket, hogy majd jön ha jönni szeretne, úgy is megtudjátok időben.


Plusz természetesen a leendő nagyszülők is rendszeresen érdeklődnek. Anyukám állandóan megkérdezi, hogy megbetegedtem e... :) Tudom hogy szeretné, hogyha sikerülne, de néha flusztráló tud lenni.


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@bikbok: Most nézem én is a listád.

A C vitaminról, az előbb leirtam, mit gondolok általában, de itt hozzá tenném, hogy Ca, Mg C vitamin kombó hatékony lehet a beépülés szempontjából, igy én ezeket egyszerre javaslom szedni :)

az E vitamint én is iszonyatosan soknak tartom. Értem én, hogy a dns szintézis miatt javallott, de a mennyiséggel nem értek egyett, ha nem indokolt. Úgy tudom, hogy komoly cukorbetegség, vagy rákos megbetegedéseknél kell minimum 400 NE belőle. 

A D vitamin is sok nekem. Értem, hogy rengeteg jó élettani hatása van, de azzal pl tényleg kell vigyázni, mert zsirban oldódik, és olyan vesekövet, vagy hiperkalcemia-át okoz, aminek senki nem örülne. Szerintem felezd meg a mennyiséget, ha tudod, vagy én pl a VitaD-t tudom ajánlani a bérestől.

Magnézium
mal kapcs este csak akkor javasolt, ha valaki rendszeresen éjjeli lábgörcsre panaszkodik. Mikor versenyeztem, akkor a napi bevitel 400-500 mg között volt, KÚRASZERŰEN 4-6 hétig, illetve nem egyszerre vettük be, hanem 3 részletben 2 óra eltéréssel napközben, azt hiszem.

Sőt arra is emlékszem, hogy vassal együtt nem javasolta a sport doki, hogy bevigyük. Elmagyarázta, hogy ugyan annak a receptornak kellene fokadnia mind két vitamint, és ha egyszerre visszük be, akkor bizony csak az egyik épülhet be. Tehát gyakorlatilag gátolják egymás felszivódását. Tehát a vasat, csak a magnézium bevitele után 2-3 óra elteltével tudod hatékonyan bevinni :) Egyébként magnéziumból azért be lehet vinni elég szép mennyiséget megfelelő klorofilban gazdag étrenddel is. Te mennyire is gondoltál, mert azt nem látom :) Oh és a pezsgőtabit én még mindig elitélem :)

A vitaminnal kapcs, én is úgy tudom, hogy komoly a túladagolás veszélye valóban, de épp ezért javasolják a béta-karotint inkább az A vitamin helyett.

Az L-carnitine-nel kapcs, úgy gondolom, hogy ekkora mennyiséghez már illik kardiózni is minimum egy órát :) Azonban valóban nem csak zsirt lehet vele égetni sikeresen MOZGÁSSAL. Fontos tudni azt is, hogy a szervezet igen is képes ezt is előállitani, ha van megfelelő mennyiségű C-vitamin és a Vas, illetve a B6 vitamin. De ezzel kapcs is ugy tudom, hogy a szervezet maximum 2 g ot tud elraktározni.

A posztommal arra próbálatm felhivni  figyelmet, hogy nem elég azt tudni, hogy milyen vitaminok azok amikre szerintünk szükségünk van. Mert az sajnos még mindig édes kevés, ahhoz, hogy valóban be is épüljenek és kifejtség a várt jótékony hatásukat. Azt is iszonyat fontos tudni a jó ügy érdekében, hogy mit mikor hogyan vigyünk be a szervezetünkbe, hogy az valóban be is épüljön. :)

http://semmelweis.hu/hirek/2016/01/11/v ... kletesseg/ 


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@caroline4:Én azt hiszem ismerem a teszed :) Én itt rendeltem, de várj mindjárt megkeresem neked a linket. 
Meg is van. 40 LH teszt volt benne (20-as érzékenységű) és 10 db terhességi teszt ( 10-es érzékenységű).  Syerintem ennyiért igazán baráti :) És még mindig rengeteg van :)

http://www.amazon.fr/dovulation-bandele ... ds=LH+test


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr: köszi az infókat. ezért is írtam, hogy mindenki úgy szedi, meg azt, ahogyan szeretné, én csak leírtam, hogy nekünk termékenységi kúrának mit javasoltak. A D vitaminból biztosan kell ennyi, ezt sok kutatás javasolja, a magnéziumot pedig ez esetben azért kell este szedni, mert üti a reggeli vitamint, pl a vasat ezért jobban felszívódik este. A vasat csak a mensi végén javasolják, pótolni ami a vérzés miatt nagyobb adagban távozott. Az L-Carnitine esetünkben nem zsírégetéshez kell, bár én minden nap mozgok fél-egy órát, hanem a sejtek erősítéséhez, különösen a spremiumnak tesz jót.
Ha megnézed azokat a vitaminokat amikert sok pénzért férfi termékenységi vitaminként ajánlanak, ezeket tartalmazzák.

Nekünk mindkettőnknek csináltak teljes labort és ez alapján állította össze az orvos. Nektek néztek friss teljes vérképet vitaminokkal, mindennel?

bikbok
 
 


@littlebiscuit:


@caroline4:


nagyon szoritok nektek 

én nem szedek csak vas/folsav kombót(105 mg vas/325 mg vas-szulfát és 0,35 mg folsav) + E vitamint (100 mg), mert amikor multit szedtem mindig 36-38 napos ciklusaim voltak,bár nem tudom mi volt az összefüggés, de tényleg csak akkor volt hosszú ciklusom. a párom szedi a multit + c vitamint minden nap :)

@molyocska:


az én anyukám is mindig megkérdezi, hogy megjött-e már, eleinte nem zavart, de most már nagyon idegesít, pedig tudom hogy nem akar rosszat. 

amúgy csajok most rendes 5 napos menzim volt, pedig a fent említett vitaminokon kivül, most nem szedtem se a progi hiányra se a tshra gyógyszert..... nem értem hogy mitől változik hogy 1 vagy 5 napos a menzim. holnap megyek p.mirigy utrahangra, és este megyek nőgyogyihoz is, kiváncsi vagyok mi lesz.

7. cn 

bunny88
 
 


@bikbok:  Az L carnitine-t miota nem versenyzem én sem használom :) Sőt már sikeresen hiztam az elmúlt 2 hónapban 2 kg :) igy ugyan éppen hogy, de 51 kg lettem :) és már adhatok vért is minden gebasz nélkül :) A férfiak esetében igen hasznos, mert virgoncabbak lesznek tőle, plusz lesz tápanyaguk a spermiumoknak az uton :) DE spermium számot NEM NÖVEL  én úgy tudom. Azonban nem hallottam még róla, hogy NŐK esetében ekkora dózisra lenne szükség babára várva. :)  

Arra próbáltam felhivni a figyelmet, de akkor most ujra leirom :) hogy NEM ELÉG TUDNI, hogy MIT kelle szedni, hanem azt is jó tudni, hogy MIKOR kell bevinni, mert ha rosszul adagolod NEM FOG BEEPULNI :) Hajat sem takaritás elütt mosol, és azt sem a baizsammal kezded, henem a samponnal és nem forditva :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


hát lányok, azok a kőkemény remények most kezdenek szertefoszlani..
megcsináltam pár aviva gyakorlatot és utána a pisiliásnál a papiron egy kis halvány barnás dolgot találtam :(
pedig már nagyon beleéltem magam, a sok fura alhasi fájdalom meg tegnap még az álomkór is elkapott elaludtam egyik pillanatról a másikra koraeste vacsi előtt és egy órát aludtam.. A görbém is annyir amás volt mint az előző hónapban.. Már kezdett összeállni a kép - hát aztán lehet hogy mégis puff lesz.
Persze ha reálisan nézem, talán jobb hisz a vitaminokkal még biztos nem értünk el hatást egy hónap után.. igy nem baj ha nem, de azért picit rossz ez :(

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@bunny88: Nah az az 5 napos ciklus nagyon biztató :)


@bikbok: Vérképet igen néztek. Minden a referenciaértéken belül van. :) éééés a férjem is volt spermiogrammon :) 140 millio felett van es minden okés vele. Nálam is minden okés. P2 es citológiám van, labormom ref értékeken belül, bár pont beszéltük a múltkor, hogy hiába alacsony a TSH-m, azért a babához az 1 körüli lenne ideális. Ezeket a vizsgálatokat is csak preventiv jelleggel csináltattuk meg, mert most decemberben döntöttük el, hogy babócát szeretnénk idén :) Ez lesz a második hőmérős, "tervezett' :) ciklusom és peteérést vadászünk :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit:Jajaj.. nem szabad szomorkodni... lehet hogy ez még nem az ... nah nah ... Kérlek ne add azért fel!!!!!!


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


hát, egyetlen remény volt hogy beágyazódás de ahhoz túl késői. És valóban a fertility pregnancy chartjai közt beagyzódásos barnázás a 7-8-9-10 napok körül van. 12- napit nem láttam. Szóval mi lehet ez más mint a piros napok előfutára?? :(

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@latkafr: szerintem ugyanarról beszélünk, kis és nagybetűvel egyaránt :) mindenki saját maga dönti el, mit és hogyan szed, szerintem legalább egy teljes vérkép után :)
a Carnitine nőknél 30-tól ajánlott, javítja a korral összefüggően csökkenő teherbeesési esélyeket, a férfiaknál pedig: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15801863
a lényeg szerintem tényleg az, hogy ha valaki kb fél éve próbálkozik, nem sikerül és ez neki nem jó, akkor érdemes vérképet nézetni és egy jó dokival beszélni pl a vitaminokról

bikbok
 
 


@littlebiscuit: még ne keseredj el, kend a progi krémet. Olyan helyre, ahol vékony a bőr: nyakad, alkar belső fele, combtő. Terhességnél is a mensi környékén lehet barna, vagy rózsaszín folyás. Amíg nem élénkprios és nem sok, addig van remény!!

bikbok
 
 


@latkafr: ez tökjó, nagyon jó, hogy így kezdtetek neki. Akkor tényleg csak a vadászat a feladat, részünkről meg a szurkolás :)

bikbok
 
 


Újra fentebb vagyok (37,2) és nincs több barnázás pisilésnél. Jelentem, A REMÉNY ÉL.
Köszi lányok a biztatást.
Ja és majd leragadnak a szemeim (de ja vu-m van........).

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


dehát miért avivázol ha babát akarsz? Azt peteérésig csináld szerintem, mert utána csak a mensi megjövetelében segít. Illetve azokban a ciklusokban végig, amikor nem próbálkoztok. De az aviva  meghozza a mensit. Olvastam a könyvben, hogy mikor az első aviva gyakorlatokat mutatta be a kitalálója, másnap sokan nem jöttek el az órájára  mert menstruáltak. Ne csináld! mert elmegy tőle a baba.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@bikbok: Nem akartam én semmi rosszat a nagybetűkkel, csak úgy éreztem, hogy nem jön át, amit mondani szerettem volna. :) Mert az igaz, hogy mindenki maga dönti el, hogy melyik vitamint mikor veszi be, de a tudomány az tudomány :) és ha nem rendeltetésszerűen szeded be, tehát rossz időben, vagy sorrendben, akkor kidobott pénz, idő, energia :) És mondom, nem azon megy nálam a pörgés, hogy milyen vitamint mondott neked, vagy nem a dokid, hanem azon, hogy azokat mikor és hogyan kell/ene beszedni, ahhoz, hogy érjen is valamit :) 


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit: Csuriban az összes ujjam :) Küldök fénypostával pizza-landre neked, innen baguette-landről sok sok szerencsét és erőt :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr: nincs semmi gond, nem is vettem úgy, csak azért írtam mert tényleg ugyanazt akarjuk átadni :)
izgalmas időszak ez mindegyikünknek és olyan érdekes amúgy az is, hogy kinek mi segít, kinek hogyan alakul egy egy ciklus. Sok olyan fórumot láttam ami 2007-ben meg 2009-ben indult és már az akkor pánikoló babát tervezők küldik egymásnak a második, harmadik gyerek fotóját. Remélem itt is így lesz :d már olyan sok pozi teszt van itt pedig még csak tavaly őszi a topic :)

bikbok
 
 


Igen, Caroline meg wodoozta jó értelemben a fórumot :) Itt tényleg mindneki "babás" lesz :) Én csak picit több, mint két hónapja vagyok talán itt, de én is sok pozi tesztet láttam már itt :) Mindenki segitőkész, jóindulatú és kedves. :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Caroline,
az Aviva nemcsak a menzesz meghozatalára van, hanem a hormonális egyensúly létrehozására is.
A tanfolyamon külön elmondja Julianna hogy lehet tornázni ha baba van sőt akinek vetélése volt annak kell is, a 6. hétig serkenti az éppen aktiv hormonokat. Persze az intenzitást, beszoritásokat amiket azok csinálnak akik menzeszért tornáznak, ki kell hagyni.
http://tervezettbaba.hu/segitseg/aviva- ... -utan-1989
Én is csodálkoztam, de hiszek benne mert az ovumat is előbbrehozta, régen volt hogy 18/19. nap ovuláltam. Most 16. Óvatosan csináltam tényleg.

Latkafr nagyon köszönöm!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: rendben vagy azóta? próbálj meg sokat pihenni és lazítani! nagyon drukkolok

bikbok
 
 


Bikbok aranyos vagy köszönöm kèrdèsed. Minden rendben nem barnáztam azota szerencsere. Párom viszont egy kis összebujasra csabitott kicsit tartottam töle (persze gyengèd üzemmodban voltunk) olyankor mindig jobban elindul a barnazas ha menzesz elötti napokban vagyunk az együttlèt hatására most semmi minden szèp fehèr szoval remènykedem.. ja ès habár nem igazan hiszek benne par hete valaki tanacsara megnèztem ès emlekszem hogy most van Jonas napom - mèg legyintettem is hogy ugyan menzesz elött 2 nappal. De a lènyeg hogy ezt sem szalasztottuk már ha lehet bármi alapja is :-D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Nekem az a bajom ezzel a jónás naptárral, hogy nem tudom hány óra, hány perckor születtem :) A párom is kiváncsi volt erre a módszerre és végül kiderült, hogy ő se tudja, hogy mikor született percre pontosan :) Szegénnyel a mamája nagyon megküzdött, nem részletezem, de elég annyi hozzá, hogy örült mindenki hogy megszületett egészségesen minden komoly komplikáció nélkül. Lehet van valami kórházi lelet mégis otthon nálunk :) Majd rákérdezek :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Nekem az a bajom ezzel a jónás naptárral, hogy nem tudom hány óra, hány perckor születtem :) A párom is kiváncsi volt erre a módszerre és végül kiderült, hogy ő se tudja, hogy mikor született percre pontosan :) Szegénnyel a mamája nagyon megküzdött, nem részletezem, de elég annyi hozzá, hogy örült mindenki hogy megszületett egészségesen minden komoly komplikáció nélkül. Lehet van valami kórházi lelet mégis otthon nálunk :) Majd rákérdezek :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit:


Szorítok neked! Csak nyugi..:)


Írj ha van valami fejlemény! 


 


@latkafr:


Én nem tudom hogy hiszek e a jónás naptárban, most 22.-ére tette nekem ezt a napot de a korai menstruáció miatt hagytuk az egészet, a következő jónás napom március 23. hajnali 1:44.. :D elméletileg párom pont pihenős lesz aznap, úgy hogy hátha sikerül a hajnali akció, megpróbáljuk, csak nekem lesz nehéz a másnap a munkában.. :D


 


Lányok jó lenne újabb pozi tesztekkel gazdagodni!! :)


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@littlebiscuit:
Nekem is az jutott eszembe amit caroline is mondott,hogy nem lehet,hogy a barnazas az avivanak tudhato be?De aztan irtad is,hogy nem attol...orulok,hogy azota nincsem semmi,es nagyon kivancsi vagyok a holnap reggeli hodre!Csuriban az ujjam.
En is megneztem a Jonas napokat anno de nekem a mensi ideje alatt volt,igy azt kihagytuk.Viszont gondolkodtam azon,hogy pl.azokra is vonatkozik-e akik mar szedtek eletukbem pl.fogamzasgatlot?Mert akkor igy mar igazabol belekavartal a szuletesszabalyozasba.
Hihetetlen mennyire otthon vagytok a vitaminokban. ;-)

mimkosz
Budapest
 
 


Köszi csajok!
Igen az aviva torna amugy "takarit" odabent. Akkor nyügözött le elöször ahogy èpp egy menzesz vègèn jàrtam (a menzesz vège is nâlam ilyen 3 nap pecsetelessel zarul amugy) ès leirasok alapjan megcsinaltam 2 gyakorlatot, aznap jött egy jelentösebb mennyisègü barnás - majd masnaptol vège.. szoval szèpen rásegitett a tisztulàsra az a 2 gyakorlat. Most a 18 gyakorlatbol allo tornábol csak olyan 14et csinalok ès semmit sem eröltettem. Megnyugtatòan beszelt erröl a Juli hogy csinaljuk ahogy jolesik,finoman ès lehetetlen hogy ettöl elvetèljünk..
Tehát valòban egyèrtelmü hogy az a kis halvány barna a torna után jött tehát attol volt. Abban remènykedem hogy odabent "munkálkodott" valaki az elmult napokban ès ez csinalt egy pici szines váladèkot..
De szerintem a holnap reggeli höt làtva már sokkal közelebb kerülök az igazsághoz.. ez elözö ciklusban ekkor esett le 4 tizeddel. Csak most ne tegyen igy..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:Szoritok nagyon! :) Az aviváról én is csak jókat hallottam. Állitólag a kellemes, ritmusos, ismétléses torna, főképp a gerinc melletti, és a derél izmaitm valamint az alhasi izmogat mozgatja. A mozgással hőt termel és igy serkenti a hormonrendszert, hogy megtalálja az egensúlyt. :) Ha otthon leszünk, akkor mindenképp szeretném kipróbálni, babatervezéstől függetlenül. :) Szoritok neked, nagyon. <3 <3 <3


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Figyusz LittleBiscuit, mit talaltam ;) Vettem egy 30 napos hozzaferest es most felajanlott egy eleg jo akciot az evesre ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Latkafr dehát neked nem fog kelleni tovabb mint egy honap ;-) ebben a ciklusban jönni fog a gòlya +++++++
Köszönöm a sok drukkot ès viszonzom!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Jó reggelt!  én nem vagyok jókedvű. Sajnos a ma reggeli 10-es tesztem is negatív. Sőt egy predictor early is negatív lett, pedig azt írja a mensi előtt 6 nappal már kimutatja nagy pontossággal. Bár írták mások, hogy negatív volt nekik mensi előtt és aztán mégis pozitív lett később. Hát nem tudom.... Annyira szeretném ha novemberi baba lenne.

10-11. dpo


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Jo reggelt lányok!
13 dpo - 37,1. Mikor felèbredtem már sejtettem hogy nincs gond olyan forrò volt a böröm mint eddig is a napokban... :oops:
Viszont tele vagyok ijesztgetö menzeszes görcsökkel ami abszolut nem kellene hogy ijesztgetö legyen hisz rengeteg nö tapasztalja ezt mikor èpp baba van sötmitöbb èn magam is talasztaltam decemberben. Csak parázik az ember lánya :-D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Caroline mèg mindig nincs baj hisz mèg sok nap a nem vártig! Höd szèpen rent van?

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
Jipiii...ezek nagyon jo hirek!!!Mikor jonnek meg a tesztek?Mikor tesztelsz?
Caroline ne csuggedj!Szerintem lesz az meg pozitiv.Minden terhessegedet kimutatta ilyen koran?

mimkosz
Budapest
 
 


@littlebiscuit:
Es szerintem az meg biztatobb jel,higy nincsen barnazas,hiszen ilyenkor mar boven kellene,higy legyen,ha ez nem egy babas honap lenne ;-)

mimkosz
Budapest
 
 


@mimkosz:


Csak az utosló terhességemet mutatta ki ilyen korán, ami ugye missed ab lett. A kislányomat (3. gyermekem), a 11. napon valami már sejlett, de a 12. napon látszott először, hogy rózsaszín és csík :) szóval van még remény, de azért valahogy elbizonytalanodtam. És tüneteim sincsenek. Néha mensis görcs, de szokott mensi előtt is.


@littlebiscuit:


A hőm úgy mint tegnap 37,0. De nekem mensi napján szokott leesni csak. Erre nincs mit adnom. 




Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@mimkosz:


nem fogalmaztam érthetően, szóval a 
A nagylányomnál nem emlékszem mikor teszteltem, de szerintem a 14. dpo-n, mensi kimaradás napján. 
A fiamnál egy nappal a nem várt előtt teszteltem először, és pozi lett. (tehát 13. dpo-n)
Kislányomnál ( már 9. dpo-tól teszteltem de csak a 12. dpo-n lett látható, de már a 11. dpon is lehetett sejteni valamit)
Missed ab-nál a 9. dpo-n már pozitív volt. 



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


én a 11-12. napon kezdtem barnázni a múlt ciklusokban.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Valoban Mimkosz semmi barnázás. Szoval mostmár bizom benne hogy a tegnapi vaklárma volt.
A höm nekem 13 ès 14 dpon már zuhant mult honapban ezèrt is volt fontos a mai napi hö..
13 dpo
A tesztek uton vannak sztem ma vagy holnap èrkeznek. De komolyan bevett szándèkom nem hozzàjuk nyulni mèg egy szük hètig. Ha nem jön meg ugyis tudom mi van.. nincs kedvem a masodik csik erössègèvel stresszelni magam - tudjátok az elözmènyeimet. Habár az is igaz hogy az erösödö csik sem garancia, ezt szintèn megtapasztaltam :roll:

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


ha nem tesztelgetnék én is ilyen nyugodt lennék a múlt héten jelentekző tüneteim alapján, mint te. A soraidból érezni, hogy nagyon bízol a sikerben. Annyira félek, hogy nehogy csalódj! Én nem fognám fel ilyen rosszul a dolgot ha nem szeretnék nagyon novemberit. De annyira jó lenne. Ráadásul ha kislány lenne, akkor Olivia lenne, és decemberben van a névnapja, jó lenne ha nem akkor lenne a szülinapja is és mikulás meg karácsony is. Jaaaaj, dehát ilyenkor meg rossz érzésem van, mivel nincs jogom eldönteni mikor érkezzen egy pici élet. Ahhoz csak a Jó Istennek van joga.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Caroline, nyugi a tegnapi kis halvány barna vészmadár már szembesitett a tényekkel hogy nem lehet itt semmit se biztosra venni. Ekkor arra emlékeztettem magam, amit a hónap elején mondtam, hogy talán jobb is lenne ha most még nem sikerülne épphogy elkezdte párom is a nagy vitamin kúrát. Szóval semmi gond ha nem.
Máskülönben a legnagyobb izgalom nálam nem is most jön hanem majd a terhesség eleje - a félelmek és izgalmak hogy ezúttal minden jól menjen..
Én ugyanilyen mániákusan akartam hogy juniusi legyen anno szeptemberben pont ezért kezdtük akkor. Mostmár úgy vagyok vele teljesen mindegy csak legyen minden rendben :) Az mondjuk valóban nem jó ha szülinap Karácsony minden egy rakáson

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
En ertem az elozmenyek miatt h felsz.
Viszont ha progihiany okozta az elozoeknel a bajt,akkor szerintem mar lehet h kellene ra valamit akar mar most is szedni,ha babas vagy.Tehat en minel elobb tesztelnek emiatt.
Es azonnal doki,elmondanam mi volt es akkor lehet kapnal azonnal valamit,higy ne legyen baj!Gondold at!Nem kioktatas csak jotanacs!Mert opvasgattam errol,es a legtobben a peteerestol kapnal mar valamit ilyenkor.Nem kioktatas,csak nehogy emaitt legyen baj!
Caroline es van megerzesed?Hogy sikerult-e?Ha a tobbi babanal is kesobb mutatta ki,akkor van remeny...es latod irtad amikor nagyon korai volt sajnos nem is lett jovege!Drukkolok!

mimkosz
Budapest
 
 


@littlebiscuit: mimkosznak nagyon igaza van. Megy a drukk ezerrel, de tény, hogy ha a progi hiány gyanúja csak felmerül, érdemes mihamarabb látni, hogy szükség van-e rá. Mert az egészséges baba is elmehet ha nincs progi, nem csak az akinek esetleg valami baja van. Szóval ha megjön a teszt, lehet hogy jobb ha ránézel, időben vagy úgyis már hozzá és akkor szépen aznap lehet menni a dokihoz és nyomni a progit meg pihenni. Mert a progi mellé az lesz még nagyon fontos, hogy pár napig ne hajolgass derékból és ne emelj semmit. Minden drukkot Neked és Carolinenak küldünk most!!
bikbok
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?