Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok.
Caroline örülök hogy èrzed ezeket a furi dolgokat. Èn is amugy ilyen szuro èrzèsem van a mèhemnèl. Idöröl idöre meg jön egy kis menzeszes hùzodas.. ha nem vagyok terhes ès ugy lesz mint az elözö ciklusbsn akkor kb holnaptol barnáznom kellene. Hát meglatjuk..
Latkafr tehat mèg mindig semmi menzesz hmm hát akkor mèg remènykedhetünk.. kivancsi vagyok a holnapi hödre.. èn is nagyon vonakodtam az itteni vizsgalatoktòl hisz egy dolog hogy nem vagyok biztositott ès fizetek de mèg a nyelv miatt is nèha nehèz helyzetben èrzem magam. 5 ève hogy elkezdtem tanulni olaszul ès rengeteget fejlödtem már most folyèkonyan beszèlek de az orvosi nyelv azèrt az mèg nem zökkenömentes sok szó hiànyzik. Feloldodott viszont ez a blokk ès mostmar inkább fizetek itt 100 eurot egy dologert hisz aztan vègül a repjegyre is kifizetem azt a pénzt. Igy legalabb elkezdek hozzaaszokni az itteni orvosláshoz..

Jaj képzeljètek itt voltak egy barati pár nálunk vacsin van már egy 2 èves kislanyuk ès hàt meglepetès èrt mert levette a kabátot ès kifigyelt a pocak mèghozzá 5 honapos.. a reakcioikbol a mi örvendezèseinkre viszont az jött le nekünk hogy nem terveztèk. A kislányt se anno hisz 2 èves mig 3 ève vannak együtt khmmmm.. persze csunya dolog ez aki kèsz lenne ès szeretne vár ès küzd a hònapokkal van akiknek meg hát igy becsuszik. De semmi negativ èrzès tènyleg örülök nekik a kiscsaj is olyan èdes ès a pocakot is olyan jo volt látni :) egyedül a gondolat hogy ha az elsö vetèlèsem nem lety volna pontosan itt jàrnèk èn is :( Nade hamarosan mi is biztos vagyok benne <3

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


ezt én is sokszor tapasztalom, ahol nem várják ot pikk-pakk jön a baba, ahol tervezik nagyon, ott néha lassabban. Talán itt látszik a spontaneitás igazsága, ahol másra fókuszálak, ott könnyebben megtörténik. De szerintem az a nő, aki gyereket szeretne, nem tudja izgalom és várakozás nélkül nézni a hónapokat.
Én mára kihűltem, 36.2 :), se még 2 nap és kezdem az új vitamin koktélomat, aztán Hajrá március :)
littlebiscuit Te mikor tesztelsz? Többiek, kivel mi történik, hogy állunk? :)

2.cn
bikbok
 
 


Lányok! Jelentem a reggeli tesztemet akárhogy forgatom negatív lett. Hátha holnap! nagyon remélem, hogy sikeres volt ez a hónap, mert különben fogalmam sincs, mitől vannak ezek a fura izomlázszerű húzódások az alhasamban. 

9. dpo

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 

 
 

itt a görbém: 

Az is lehet, hogy nem akkor volt ovum, hanem egy nappal később, mikor az ovufájdalmam is volt. És akkor még csak a 8. dpo-n vagyok. 



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4: ez nagyon jónak tűnik, szerintem pár nap és pozi lehet az, főleg ha izomlázszerű az érzés

az én 2 görbém nekem kicsit furcsa. Aki ért hozzá, mit gondol, így hogy lezárult a ciklus? Miért nem egyezik az ovu időpontja?
mondjuk ebben a hónapban ebayes olcsó LH-t használtam és nem volt egyértelmű, mostanra vettem új generációs Clearblue-t digitálisat, talán segít jobban belőni az ovut, meg mától használom minden nap a mikorszkópot is és kiderül melyik mond majd igazat ezek közül.

2.cn



bikbok
 
 


@littlebiscuit: Sziaszok Lányok! Nuh nekem kb egy oraja megjott, kezdodhet a masodik megfigyelt ciklusom ;) Annyi valtozas van, h most a 29. cn - on jott meg, aminek orulok nagyon, mert igy akkor a lut fazisom vegre 14 napos, a korabbi 11 napos lut fazis helyett. :) :) :)

A gorbem azert felrakom, hatha masoknak info lehet egyszer. :)

Caroline, szoritok nagyon!!! Szerintem a 12. dpo korul erdemes tesztelni, akkor mar biztosabb eredmenyt latsz! Ahogy a bratyom mondta " Turelem ket csikot teremt ;) "

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@bikbok:


igazából mindegy is melyik  húzta be helyesen, inkább a baj az, hogy a legjobb időpontokban nem voltatok együtt. Így természetes, hogy nem jött össze. :( Sajnálom

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Hello lányok!

Bikbok a lutealis fazisod mindig ilyen rövid? 11 nap nagyon kevès.. 14nek kellene lenni.. az a rèsz fontos mert a sárgatest müködèsèröl árulkodik. 14 napig kellene hogy tartsa a nyalkahartyat ha ennyivel kevesebb akkor nehèzsègekbe ütközhet a beágyazòdás..
Latkafrnak a teák ugy tünik segitettek szoval egy ötlet...

Latkafr hát mondanam hogy sajnalom de olyan pozitiv vagy hogy az nem is illik ide :-)
Olvastam egyszer hogy a hüvely savasságát ellensùlyozza a sos fürdö. Vannak nök akiknek a phja tul savas ès ez öli a kiskatonákat. Az ovulácio idejèn a ph picit ellugosodik hogy segitse a sereget de nem mindenkinek. A sós fürdözès a ciklus elsö felèben ezen segit ;-) probald ki ha van kedved 8-)

Caroline hát naná hogy korán volt :-) szerintem ha 12 dpon negativ még az is simán lesz utána pozitiv szoval türelem ;-)

Nálam 37,1 kitartoan a reggeli hö. Az elöbb a melleim 1 percre kegyetlenül fájtak (a mellbimbok) aztán hirtelen el is mult.
Pèntek a nem várt de minimum mèg egy hètig innentöl nem fogok tesztelni..

11 dpo

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@caroline4: igen, írtam is, hogy a sperma vizsgálat miatt pont rosszkor volt tilalom. Nem is gondoltam, hogy ebben a hónapban baba lesz, hanem végre egy teljes hónapot végig szerettem volna mérni. Szóval mégis az a kérdés, hogy vajon miért nem egyezik a két applikációban az ovu ideje

bikbok
 
 


@littlebiscuit: nem, ez most egy extrém rövid ciklus lett, korábban 25 naposak voltak a ciklusok, aztán a méhenkívüli után volt két hosszú, 33-31 nap. meg ez most. így tegnap a kezdéskor el is kezdtem a barátcserjét. Kíváncsi vagyok mit csinál a ciklusommal.

bikbok
 
 


Bikbok na a baratcserje biztos segiteni fog az szinte mindenkinek rendezi a ciklust.
Amugy lehet egy 30 napos ciklusnak is 11 napos lutealis fazisa minden attol fugg mikor van ovulacio.. a ciklus hossza 23 naposan is elfogadhato ha emellett az ovulacio a 9. Nap körül van..
Jol teszed hogy mèrsz meg baratcserjèzel tuti hogy igy rendbe jön a ciklus :-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát tegnap én is csináltam egy tesztett hát nem kellet volna csak elvette a kedvem. Természetesen negatív, de még tudom hogy korai de reménykedtem.

Viszont nekem tünetem csak hogy kijöttek rajtam pattanások és a cicifájdalom még most is van (talán egy kicsit enyhébb). Viszont a pattanások a nem várt előtt kb. ilyenkor szokott lenni úgy hogy most el vagyok keseredve és már mondtam férjemnek hogy szerintem ebből nem lesz semmi sajnos!! :-(

De azért még majd tesztelek de eltoltam a teszt napját csütörtökre hátha akkor már mutatt valamit!

10 dpo.

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@littlebiscuit:
Juj LittleBuiscit, szerintem 12, de inkabb a 13.dpodon mindenkepp tesztelj ;) Baromi jo "megerzeseim" vannak, bar ilyen hogorbevel ez nem epp megerzes ;) Szoritok !

A huvelysavassaggal kapocs infot nekem szantad? :) Nem tudok rola h gondom lenne :) NiVea intim mosot hasznalok ;) Kadban furdeni nem szoktam, inkabb a zuhanyt preferalom.Ennek sok oka van a kornyezetvedelem miatt pl a folosleges vizpazarlastol elkezdve, higeniai szempontokig :) hiszen nem jo hosszan a sajat koszunkban csucsulni :) Relaxalo furdoket szoktunk venni furdosokkal, aromakkal gyertyakkal olykor havi 1-2 alkalommal, de azelott letusizunk :)

A most a gorbet es az adatokat " kielemezve" :) ugy latjuk h azert maradtunk le a babzorrol mert az pozitiv ovu teszt alkalmaval tudtunk egyutt lenni es optimalis lett volna ha az azt koveti ket nap is lett volna akcio :) ami most a melo miatt kimaradt.

Ezert vagyok pozitiv, hiszen tenyleg ciklusrol ciklusra jobban ismerjuk meg a sajat testunket, ami izgalmas is es fun is egyben ;)

Sok sikert Mindenkinek es kitartast!

"Turelem ket csikos tesztet terem" ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@gorzi:
Szerintem 12.dpo elott nem erdemes tesztelni, csak foloslegesen idegeskedsz. Kitartast! Szoritok nagyon;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Latkafr nagyon tetszik a hozzáállásod! Igen a sos fürdöt neked csak apro kis tipp amit olvastam egyszer. Probald akkor azt a havi fürcsit a peteeres napjai elöttre tenni hátha egy kis aprosag ami hozzájárul a sikerhez :) mi is nagyon ritkan fürdünk inkább zuhanyzunk egèszsègesebb is ez tèny..
Most néztem meg az elözö ciklusban ugyanekkor 36,8/36,9 tajt volt a höm most 3. Napja 37,1.. szoval valoban gyanus. A tesztem csütörtök táján fog csak èrkezni (rendeltem interneten). Azelött tuti nem tesztelek azert is mert nincs itthon tesztem ès ez jobb is igy :-D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


megértem, ha nem akarsz most korán tesztelni. A hőm nekem is pont annyi mint neked. Második napja 37,1. :) Szorítok!


@bikbok:


A két görbe azért nem egyforma, mert két különböző app, és másféle szempontokat helyez előtérbe. Valemelyik a pozitív ovuteszthez számolja, valamelyik a hüvelyi nyálka időpontját is figyelembe veszi és ahhoz igazít (pl. ciklus.hu) És az sem mindegy, hogy volt-e hőleesésed, mert az is egy támpont valamelyiknél. Szóval pontosan nem lehet ezekre támaszkodni, csak sejteni lehet, én azt mondom, hogy ezek csak gépek kalkulációi, bizonyos bevitt adatokból számolnak. Szerintem a hőemelkedés előtt történik mindenképp az ovu, és vagy a pozitív ovuteszt napján, vagy egy nappal később. Ezért Így kalkulálj te is! Jobb több oldalon vezetni a hődet és felkészülni az első jelzésekre. 

Ha leesik a hőd az alaphődhöz képest ----> aznap együtt lenni
Ha pozitív az ovuteszted ----> aznap együttlenni
A pozitív ovuteszt után egy nappal ----->együttlenni

Ha felment a hőd, már szerintem késő együttlenni.

Ha ezeket figyelembe veszed még akkor is sajnos az a tapasztalat, hogy néha így sem sikerül. 

Barátcserjét én is ajánlom. Szerintem fontos, hogy ciklus első napjától szedd, akkor szerintem nem nyújtja a ciklus hosszát. De ha napokkal később kezded, tolhatja (tapasztalat).

A ciklus.hu-n úgy látom kétszer is jelöltél be pozitív ovutesztet, ezzel nagyon megzavarhatod a programot. Szerintem egyet törölj, ami szerinted nem volt 100%-ig pozitív és nézd meg változik-e valami a görbéden.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Help! Szerintetek ilyenkor lehet már tünet a gyakori pisilés? Állandóan pisilnem kell. De tényleg nagyon gyakran. Óránként. Ez nálam soknak számít. Vagy felvagyok fázva?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4: Drága vagy, köszönöm a segítséget! Az volt a baj az ovu teszttel, hogy mindkettő határozottan erős pozitív volt, így gondoltam inkáb feljegyzem, a későbbiekre nézve talán jó ha emgvan az adat. A sok pisilés és az izomlázas feszülés volt nekem is csak terhességi tünet. De mindkettő a nemvárt napjától. Előtte semmi. Nagyon drukkolok!
bikbok
 
 


Caroline hát a gyakori pisilèst is a HCG okozza, lehet hogy már a vèredben tombol a bèta mig a vizeletben mèg nem választodott ki.. lehet hogy dupla termelès van (ikrek)? :-D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... an-10-perc


Remélem tényleg nálam is emiatt! Végigolvastam és happyend! 



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Nekem ha visszaenlekezem az elözö alkalmakkor ezek az alhasi huzodasok voltak csak a nem várt elött illetve hogy elmaradt a barnázás. Nem várt utan jött mellfeszülès meg pisilès..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


ne viccelj, nekem mindig ikreket jósoltok itt a fórumon, de szeptemberben is csak egy baba volt. :)

bár én nem ijjednék meg ikrek esetén sem. Azthiszem :)

Nálam tényleg nem beképzelt dolog ez a folyton pisilni kell dolog. Én alapesetben sokáig bírom pisilés nélkül. De most folyton kell.


@bikbok:


és mindkettő ugyanaz a fajta teszt volt? Pisibe mártogatós? VAgy ez a nyálból kimutatós, páfrányos? 


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Elolvastam a forumot Caroline..
Hæt ezert sem tesztelek korán a topicindito is a nem várt utan 5 nappal tesztelt pozitivat a nem várt elött negativ. Mondjuk azt nem irta hogy a kettö közt tesztelt-e pl 2 nap kèsèsnèl..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


De rengetegen irjak a pisilest szoval akár lehet is hogy már a baba jelez ;-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


nekem ovu napján és utána egy-két napig nagyon fájtak a melleim és mostanra elmúltak. Teljesen. Ez mondjuk nem rossz jel nálam, mert így volt terhesség esetén is.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@littlebiscuit:


igen tudom, hogy ezért nem tesztelsz korábban, teljesen megértelek. Őrület lenne, ha megint kettő csíkot látnál aztán megjönne.... De most úgysem lesz ilyen!!! Szorítok! ++++++++++++++++++++++++++++++

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Köszönöm!!! Igen, nem ismètlödhet meg. Azt a sok vitamint tornát meg már most progeszteron krèmet amit bevetettem :-D èreznie kell hogy apa ès anya màr nagyon várja <3
Èn is nagyon szurkolok neked! Remèlem te már addigra vagy 3 szèp pozitiv teszttel jössz amikor èn remegö kezekkel megcsinalom az elsöt :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
Oki, koszi a tippet ;) Egy tryt meger mindenkepp <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@caroline4: ugyanaz, ebayes mártogatós

bikbok
 
 


Caroline!Nekem volt tunet az allando pisiles ami meg azota is tart(hal 'istennek)En mar a nemvart napja elott is ejjelente legalabb 3 szor felkeltem pisilni,sot...napkozben is alig birom most is egy oranal tovabb!Szoval ez nagyon biztato jel szerintem!
Littlebiscuit en megertelek teljesen,en is vartam a tesztelessel.
Latkafr irta azt hiszem h hasznal.mosakodogelt!En is hasznaltam de valahop olvastam h nem.tesz jot a kiskatonaknak es elhagytam,abban a honapban lettem babas.Valamint irtad h ulofurdoztok is alkalmankent,allitolag a melegviz sem tul jotekony.
Nagyon igeretesek a homersekletek!Littlebiscuit szerintem nagyon jo,hogy meg nem barnazol,ugy emlekszem azt irtad,hogy talan ma kellene mar kezdened,ha nem sikerult volna a baboca?

mimkosz
Budapest
 
 


@bikbok:


szerintem a 11. ciklulsnapon volt ovud. A hogy a ferti húzta be. Picit rövid a luteális fázisod (az ovu utáni szakasz). De ezt a barátcserje szerintem gyönyörűen rendbe fogja neked hozni. Bízzunk benne, hogy már az első ciklusban hatni fog!



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@mimkosz:


az éjszakát még kibírom pisilés nélkül. De napközben....

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@mimkosz: a mosakodó abbahagyása tényleg jó dolog, én sem használom már fél éve, nőgyógyász javaslatára. Sőt, kb mindenünket lecseréltem SLS mentesre, ami a testünnkel érintkezik (sampon, tusfürdő, szappanok, krémek) mára mind organikusak. Pedig én nem voltam az a biomaca, meg szeretem ha valami jó illatú és krémes, de szerencsére minden natúr termékből találtam ilyet. A bőröm kb 5 évet fiatalodott, úgyhogy ettől a ciklustól hozzádobom a napi 3 liter vizet (eddig napi egy ha lement), hátha az is segít.

bikbok
 
 


@caroline4: remélem én is, most nagyon bizakodom. Szintén doki javaslatára összeraktam magamnak és a férjemnek egy 3 hónapos vitaminkúrát, a katonák is lecserélődnek az alatt.

bikbok
 
 


Hello lányok,

Most vettük fel a kromoszoma vizsgalatunk eredmènyèt normális minden szerencsere. Nagyon èrdekes amugy le vannak rajzolva a kromoszomaink szèpen a párok beszamozva tènyleg bámulatos hova el nem jutott a tudomány :)

Mimkosz igen köszi jol emlèkeztèl az elözö ciklusbol kiindulva mostantol barnáznèk de egyelöre semmi ùgyhogy ott a remèny :)

Pipere tèma - valóban nem jok ezek a csupa kèmiai anyagokkal teli tusfürdök nekem az ekcèmám a kezemen mindig jelez ha ronda összetètelü cucchoz nyulok. Ujabban szappannal fürdök dörzsölöm kicsit vele a fürdörozsat mèg habot is csinâl.

A sôs fürdö szigoruan csak nökre vonatkozik pasiknak meleget kerülni kell valòban :oops: 8-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Csajok tegnap olyan szep volt az ovutesztem,lehet mára tuti is lenne,most szép is a nyákom,(szerintem a baratcserje)erre a ferjem ágynak esett. :(

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Krystin ez igy szokott lenni.. :-( nekem 3bol kèt honapban volt beteg a párom az öszi hónapokban. No comment.. azert probald meg valahogy elcsabitani tudom ez olyan nehèz ilyenkor mint egy harmadfoku egyenlet dehát ez van :cry:

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@mimkosz: Szio Mimkosz :) az ulofurdot LittleBuiscit javasolta altalaban, de csak nociknek az esetleges savasodas miatt. Mi tusolunk ;) Van ketszemelyes jo kis zuhanyunk es sarokkadunk is, ugyhogy a lehetosegek csaknem kimerithetetlenek ;)

@littlebiscuit:Ekcemam volt nekem is egy ideig anno, de otthon egy ismeros doki javasolta nekem az Uriage markat, s abbol a rez es cinkes termekcsaladot. Baromi jo :) Ebbol en a tusit es a tesapolot hasznalon, a ferjem pedig az Avene-re eskuszik. Abbol is a cold cream termekcsaladra. Az a baj h otthon mar kivonult az avene talan tavaly, igy mi is innen visszuk haza, ha csaladlatogatunk, hogy legyen otthon is. Az egyik baratnon meg valami hiper ekcemas VOLT :) mara semmi jele mert o is hasznalja az uriage rez+cinkes csaladot, plusz van valami koncentralrabb kreme is, ami szteroidos kezeleseket is sikerrel kivalthat. Szoval en amugy is szeretem ezt a markat, de ha komolyabb az ekcemad mindenkepp probald ki :)
L

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Most nezte meg a ferjem az itteni niveat, haaat valoban van benne SLS :( szoval mer szamuzte is a pubelle-be ;) az Avene es az Uriage az SLS mentes ;) Mondjuk ennyiert el is varhato h tenyleg megbizhato legyen, plane ha erzekenyre borre alkalmazzuk. :) De akkor uj intimmo-t keresunk majd ;) Koszonom az infot Nektek!!

A havi 1-2 , kozos, max 20 perces, relax, romcsis pancsi szerintem boven belefel. Oszinten, mi nem is tudnank meglenni nelkule <3 Plusz a laborvizsik alapjan hala Istennek a ferjemnek sincs semmi gondja ;)

Mi egyenlore peteerest vadaszunk :) Hogy valoban jokor legyunk egyutt, hogy baboca legyen ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok! 


Hát ugye nekem megjött vasárnap, borzasztó volt egész nap szinte alig tudtam felkellni, annyira erős görcseim voltak, fáztam is nagyon, és elég darabos a vérzésem..  Mára már enyhültek a görcseim, de még mindig kellemetlen egész nap.  



Olvastam olyat hogy ez az egész azért van mert sikerült a megtermékenyítés, de nem tudott beágyazódni, mert gyenge a méhnyálkahártya és ezért az levált és így megjött a menstruáció, ti mit gondoltok? Lehetséges?


2.cn


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko:
Erre egy huvelyi uh ad tiszta es megbizhato valaszt. Jelentkezz be nogyogyihoz, ha tudsz. Az uh eredmenynel egy forum sem okosabb ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Mi decemberben dontottuk el mar iden szeretnenk babocat, igy akkor kezdtuk a vizsgalatokat preventiv jelleggel, plusz a vitaminokat, stb ;) A kepen pont a mehnyalkahartya van (elvileg :) ) amikor a doki elemezte lattam en is, mert mutatta, hogy szep es egeszseges casagsagu, es optimalis a babohoz ;) En annyira bendzso vagy az uh k hoz hogy az csak nah ;) De posztolom, hatha segit neked ! Kitartast!!!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


igen, én is Avene termékeket használtam korábban, szerettem is őket, de sajnos azoknak is nagyon kacifántos az összetételük. Úgyhogy arról váltottam natúrra. Amúgy a baba termékekben is rettenet dolgok találhatóak néha.
bikbok
 
 


@cseniko:


én ugye pont úgy jártam, ahogy Te, be is jelentkeztem hormon tükörre, ciklus 3-5 napja között kell menni, úgyhogy holnap reggel megyek is. Ahogy meg van az eredménye, megírom, hátha kiderül az ok, és ha esetleg általános a dolog segíthet Neked is az infó.
bikbok
 
 


@bikbok: Az Avene marka tobbi termekeit nem ismerem, mert ezek pont azert specifikusak, mert mindegyik termekcsalad valamire jo. Az avene marka cold cream termekcsalad nagyon jo, a ferjem nagyon szereti neki contact ekcemaja volt regen, a la roche AP termekcsaladot en hasznaltam meg a huszas eveim elejen enyhe atophia dermatitiszre, de most mar csak az uriage marka rez+cinet hasznalon. Nekem ez valt be ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


@bikbok:


 Köszönöm nektek a segítséget!


Voltam pár hónapja, uh-n ahol megmondták, hogy akkor vékony volt a méhnyálkahártya, sajnos csak 4 mm, de azt mondta hogy ne aggódjak, szedjem a gyógyszereket és próbálkozzunk, de gondolom azért nem sikerült a beágyazódás mert még nem vastagodott meg eléggé. Csak nem gondoltam volna hogy a gyógyszerek elkezdése után már az első ciklusban lesz valami.


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@bikbok:


én voltam novemberben ilyen vérvételen, tökéletes lett az eredményem, azt mondta a doki hogy nem tud mibe belekapaszkodni....


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko:


és milyen gyógyszert kaptál akkor?
bikbok
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?