Új privát üzeneted érkezett!

Köszi-köszi! :) A 40 hét előre számolva pont október 16, a férjem 30. szülinapjára esik... :D  De mivel később foganhatott, így ez biztosan tolódik, de bízom benne, hogy az októberben még benne leszünk, és a mérleg jegyében, bár a férjemen kívül Anyukám is az, tudom velük sem könnyű, de így imádom őket! Hátha összejön! 
Moncsika, gratulálok Neked! :) Megkérdezhetem, hogy ez a 12-es melyik teszt?
adele666
 
 


@krystin:


Rendben. Délután/este írok a részletek miatt!
adele666
 
 


Sziasztok lányok!
Mar tegnap este is irtam volna de elveszett a hosszù üzim ès mèrges lettem hogy ujra bepötyögjem.. :lol:
Adele! Nagyon örülök az erösödèsnek!!! Talan egyetlen utolsòt még ellöhetsz egy kèt nap mùlva utolsò megerösitèskènt.
Moncsika, nagyon örülök neked is!!! Engem is èrdekelne milyen márkáju ez a stick amit feltöltöttèl nagyon csinos :-D

Latkafr szerintem ez mèg mindig nem elèg ok arra hogy azt gondoljuk hogy a hònapnsk annyi.. èn szoritok!!!! A lutealis fázisról hàt idealisan 14 napnak kellene lennie. Ha 15.nap ovulalsz akkor a 16. Az elsö dpo ès ha 28. Nap jön meg akkor 12 nap a lutealis ami picit rövid nem vèszesen de aprobb problèmát jelezhet. A lutealis fázis a sárgatesttel ès a vastag mèhnyálkahártyával kell a sikeres beágyazòdâshoz. Remèljük most a tea altal kiegyenlitødik ez az aprò eltèrès. De amugy szamomra a görbèd tökèletes szoval ha nem is a sikeres hònap ez, abszolut biztato hogy a ciklusod rendben van. De èn akkor is nagyon bizom ès drukkolok hogy nem esik tovabb az a hö.
Jò hètvègèzèst nektek!!

Nekem ma reggel 37,1 volt a höm. 9 dpo.
Voltunk a vèrvètelen. Hiába közegèszsègügyi receptem volt 130 euroba került a mòka :roll: rá fog menni a gatyank is a terhessègre meg aztan a többire dehát ez van. Pèntekre lesz meg az eredmèny.. a biztonság kedvèèrt elkezdem kenni picit a progeszteronkrémet.
Az jutott eszembe ennyi erövel kèrhettem volna a betaHCGt is megsporolom a tesztet :-) na jo teszt az kell, emlèkbe is majd :-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 

 
 

Marmotka akár lehetett is egy plusz korai peteèrèsed ki tudja.. volt akciò?? :-D
Èn jövö pèntekre nem várom 9 dpon vagyok èpp.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Èèés rájöttem hogy kell print screenezni. Görbècske

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 



Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Még mindig nem tudok görbéket elemezni, hihetetlen hogy ennyire hülye legyek, de gondolom mivel emelkedő az jót jelent. 


Az lehetséges hogy a 20. cn-on legyen ovuláció? az nem későn van?


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Cseniko ezt rám èrted vagy magadra? Nekem 16. Nap volt.
Lehet 20.nap simán akkor is ha amugy elöbb van de egy aktuális hònapban stressztöl vagy kitudja mèg mitöl kèsik. Ilyenkor a menzesz is annyival kitolodik (kb 14 nap lutealis fazis onnan szamolando..)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:Szépen ìvel a görbéd :lol: Akár lehetett egy korai peteérés, na de ennyire korai? :) 18-án volt akció, de még meg volt a mensim is kicsit, szóval azt biztos nem élték túl. Lehet hogy a cickafark teától? Most kezdtem el inni első naptól. Kìváncsi vagyok a holnap reggeli hőmre, vajon fent lesz vagy ez csak egy kilengés volt?

7.cn
marmotka
 
 


@cseniko: Lehetséges, nekem is voltak 30-35 napos ciklusaim. De azért nem ez a "normális". Nekem a barátcserje helyre hozta.
marmotka
 
 


Marmotka amugy emlèkeztetsz magamra mert nekem is e honap elejen volt egy ovulacios fajasom 5.vagy 6.ciklusnap. de aztan nálam a höm nem igazolta ezt szoval fals benyomás volt vègül.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


magamra értem. annyira összevissza érzem magam, hogy nem tudok eligazodni most magamon.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@littlebiscuit:
Szupr vagy h leirtad a tapasztalataidat. <3 Koszonom. A mehnyalkahartyat megvizsgaltak decemberben a maganban es nagyon idealisnak talaltak, csak ugy mint altalaban mindent, amit uh val latni lehetett. ( huvelyi es alhasi) citologiam is okes volt. Hormonvizsgalatra tudod meseltem h mar nem volt ido otthon :( Szerinted akkor a valami hormonom lehet nem okes?

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit:
Pont a multkor irtam le h iphonon hogy kell ;) te is iphonon csinaltad? A bratyomnak samsungja van azon meg en nem tudom hogy kell prntscrn ezni :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@moncsika79: Gratulálok, nagyon szuper :))) 


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Predictor tesztet csináltam ma reggel és tegnap déluzán x-epilt,de az x-epiles még halvány volt! Ezért csináltam meg reggel ezt az érzékenyebbet!
Lányok én azt javaslom ne keressetek tüneteket mensi kimaradásánál hamarabb!Nekem nem volt semmi tünetem,nem is mertem bizakodni már!Teljesen rá voltam készülve hogy megjönés mehetek be a korházba a hotmon szurikért az inszeminációhoz!Aztán nagy meglepetés! nem várt mensi reggelé elmaradtak a görcsök.és a derékfájás!Pénteken picit elkezdtek égni a cickóim és így mertem tesztelni!A párom is nagyon boldog!
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Köszönöm szépen a gratulációkat! :lol:

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Elvileg október 26-ra leszek kiírva a szülésre!Mind a két meglévő gyetmekemet korábban szültem!Nagyobbikat 37+2 napra a kissebbiket pedig 36+0 napra!Jó lenne egy picit tovább bent tartani!Mondjuk egyiknél sem volt semmi gond!Szerencsére!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Hirtelen felindulásból vettem cickafark és palástfű teát a bioboltban. Nem volt tervben csak megláttam a kirakatban és eszembe jutott a fórum és, hogy mennyien ajánlották és isszák. Tényleg nem nagy összeg, 600 ft volt a kettő doboz. Nagyon szeretem a teákat, kíváncsi vagyok ízleni fog e. Van itthon akácméz hozzá. 

Holnap reggel el is kezdem inni. 

2.CN

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Lányok!


Pisilés után megtöröltem magam és enyhén véres volt a papír, aggódom, hogy mi lehet. 20 cikus napom van, még korai lenne megjönnie, enyhe alhasi görcsöket is tapasztalok most is, tegnap előtt is éreztem. 26 napnál sose volt rövisebb ciklusom. Van ötletetek?


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko:
Nekem egyszer volt ilyenem,a 21.ciklusnapomon,es napra pontosan 14 nap mulva megjott,tehat nalam az okozta,hogy vszinuleg akkor tudott megrepedni a tuszo es ezert volt egy torlesnel ver,mert nehezen repedt meg.Esetleg ez nalad?Vagy beagyazodas?

mimkosz
Budapest
 
 


@littlebiscuit:Hááát, szerdán éreztem bal oldalt szúrkálást...a fene tudja :)
marmotka
 
 


@cseniko:



Én most a 22.napon vagyok és fél órával ezelőtt ugyanezt tapasztaltam, mint Te. Vagyis nálam nem vér, nem élénk piros, mennyiségre nagyon kevés, inkább nyálkás állagú (bocsi) és halvány rózsaszín. És csak törléskor láttam, fehérneműn nem.
bikbok
 
 


@bikbok:


szép reggelt Lányok, nekem a hőm 36.5re esett, cover line alá. Pedig még van 9-10 napom a nemvártig. Kíváncsi vagyok továbbra is, hogy mi zajlik.
Hogy vagytok??? :)
bikbok
 
 


Én megkóstoltam reggel a cickafarkot, 2 deci forró vízben áztattam ki a teát és egy kis méz. Ittam belőle két kortyot és 5 percig öklendeztem. Párom megkóstolta, szerinte jó. Akkor biztosan bennem van a hiba :)

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Jó reggelt. Nekem erősödött a vérzés, nem értem. 20 napos ciklusom lett volna? Hihetetlen. Szomorú vagyok.

Bikbok remélem te szerencsésebb leszel. A hőhöz nem értek sajnos. Igy én nem tudom mérni.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@molyocska:
Biztosan megszokod az ízét egy idő után és könnyebb lesz meginni.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Jo reggelt lanyok!
Bikbok ez jo jel is lehet. Olvass vissza pár napja irtam erröl mert nekem is volt. Meg december elsö napjaiban is irtam ròla mert akkor is volt (akkor babás voltam). Januárban csak elenyèsző leesès volt (akkor volt a nem probalkozos pihenös ciklus.. )
Biztatò dolog főleg ha utána vissza is ugrik másnap jooo magasba. DE, nem lehet egyèrtelmüen babára fogni sajnos mert elemezgettèk sok görbèn és sok nönek annelkül is van hogy terhes lenne. A lutealis fázis közepèn az ösztrogèn egy napra ùjra felemelkedik ami höesèst okozhat.. az anyolok viszont meg vannak gyözödve hogy ez a jelensèg az implantation dip azaz beágyazódási leesès. A fertility friend csinált egy elemzès ès az jön ki hogy az èles süllyedès a ciklus masodik felèben gyakrabban jelent babât mint nem.. szoval lehet remènykedni..
Apropo Fertility az èn höm ma is 37,1 betettem az appbe erre ættette az ovumat 22.ciklusnapra amikor is ez a leesès volt.. grrr tuti hogy nem akkor volt ovum èreztem a repedèst 15-16.ciklusnapokon....

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Latkafr mi ujság?? Gondolkoztam kèrdèseden hogy lehet hormonproblèmád.. talan nem tul fürgèk a hormonjaid a hömèrsèklet nyugis felkùszasabolòl.. az ösztrogèned nem csinal kis süllyedèst a lutealis fazisbsn mint sokaknak ez mondjuk arra is utalhat hogy a progeszteronod olyankor nagyon aktiv. De ha ovu utan 12 napod van akkor talan tùl korán leesik..
Összegezve, nekem az a benyomásom hogy nagyon minimális kis eltèrès lehet de kb olyan amire egy orvos nem is adna kb semmit. A teák vagy a barátcserje rásegithet simán ès jobb is ha termèszetes mòdokkal dolgozunk 8-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Tegnap este csináltam egy másik fajtát. Mostmár többet nem tesztelgetek, ebből mostmár biztosan doki lesz. :) Nektek mi a véleményetek erről a hüvelyi/ hasi uh-ról? Elbizonytalanodtam, hogy mennyire kockázatos a hüvelyi, de olyan helyet nem fogok találni aki majd a 8. hét körül csinál nekem hasit kérésre.. :/ De gondolom ez minden kismamát érint, nem is gondoltam, hogy ez ekkora "kérdés". :/ Még baromi tapasztalatlan vagyok ebben a témában,hogy kockázatos-e  A már kisbabás barátnőimet (mivel még nem fogok beavatni senkit) nem tudom megkérdezni erről, így Tőletek kérek segítséget ebben. :)  
adele666
 
 


 


@cseniko:


Ohh, 20 napos?? :/ Mi volt eddig a legrövidebb? Ne csüggedj, az új hónap új esély hamarabb jött el! :) Hidd el, amikor nekem 34 napig semmi, és a remény, ami utána elveszik rosszabb..És az idő is csak telik.. Próbáld ki a barátcserje cseppeket, szerintem ez beválhat, mind a ciklus rendezésére, mind a sikeres babaprojektben. ;) A teákkal az a baj a nődokim szerint, hogy minden szervezetnek más és más mennyiségre lenne szüksége a hatásához. Ezért elég lutri. Ez a csepp ez erősebb sokkal!




adele666
 
 


@littlebiscuit:
Ahhh elveszett az egesz amit telorol potyogtem ;) Jol megtrefalt a technika ;) Nuh diohejban: a hom felment 36,9 re, reggel teszteltunk egy negativat, plusz kb feloraja a mosdoban 1-2 gombostunyi barnas potyim volt, szoval keszulunk az uj ciklusra ;)

A tripp faraszto volt. Eszakra mentunk egy regiot megnezni. 600 km oda es vissza fel- fel napot toltottunk el, ami jo volt nagyon, de nagyon faraszto volt a vezetes.

Cickafark teat ebben a ciklusban ittam reggelente, bar nem vegig az ovuig, azonban palastfu teat becsuletesen ittam ;) Lehet hogy akkor napi ket cickafark teat kellene innom? Plusz palastfuvet nem? Szerinted, mit hogy valtoztassak? Jaj nagyon izgi lesz az uj honap :)) Olyan mint valami Indiana Johnes-os rejtveny lenne, valami nagy talany ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


13.dpo/28cn. ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@adele666:


26 napos volt eddig a legrövidebb ciklusom, ez most nagyon meglepett.


Én úgy gondolom, hogy 9-10 hétig ha nincs probléma nem feltétlenül kell orvoshoz menni, van olyan ismerősöm akit megnéztek hüvelyin és elvetélt. Unokatesóm 6 hetes volt, amikor elment dokihoz, átküldte uh ra, megnézték hasin, mondták neki hogy kb 6 hetes, látják, hogy van ott valami, de bővebbet csak hüvelyin keresztül tudna mondani, ő mondta hogy köszöni, de akkor visszamegy pár hét múlva.

Szerintetek inofolic, premens és d vitamin mellé szedhetek E vitamint (úgy hallottam jó hatással van a progeszteronra) barátcserjét és ihatom a cickafark és palástfű teákat? A progeszteron krémről mi a véleményetek? Van értelme, megéri?


 


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Latkafr azèrt, hő fent van vèrzès nincs mèg... van itt remèny.. èn drukkolok..
Ha mègsem, akkor a következö ciklusra èn azt mondom folytasd igy a teakat. Ugy látom mâr adott egy plusz dpo napot (söt ki tudja mèg mikor jön a miki már ha jön .... :-) ). Szoval jo es igy ;-)

Cseniko
Huha èn nem is hallottam mèg erről hogy uh miatt vetèltek volna azaz nem èrtem honnam tudják megallapitani hogy attòl volt?
A vitaminokat szedd nyugodtan nehèz öket tùladagolni ártani pedig tuti nem árt..
Bâr az e vitamint tartalmazzák a terhesvitamin kèszitmènyek plusz magokbol diòbòl mandulábòl könnyü bevinni belőle plusszban..
A progeszteronkrèmet èn tegnaptol hasznalom. Nem ártana tudni hogy tènyleg van-e hiâny - èn pènteken megtudom aztán annak fènyèben folytatom a hasznalatat. Ha erösen alacsony akkor jobb orvosra bizni ha csak èpphogy akkor jo lehet a krèm.. Én a menzesz elötti 3-4 napnyi barnázás miatt gondolom hogy elègtelen a progeszteronom..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Adele gyönyörü teszt!!! Örülök neked!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Köszönöm szépen! <3
adele666
 
 


@adele666: Gratulálok, olyan jó látni pozi teszteket itt!!

bikbok
 
 


@littlebiscuit: Hát nem váratott magára a dolog sokáig, meg is jött. Azt hiszem életem legrövidebb ciklusa. Lombik és a hormon játékok előtt 25 naposak voltak, aztán a méhenkívüli utáni kettő 33 és 31. Remélem ez a mostani csak egy nagy leesés és visszatérés a 25höz. Kezdtem megutálni, hogy 30 napokat kell várnom :) mindig jobb volt a rövidebb ciklus.
De ma elkezdtem a barátcserjét is.

bikbok
 
 


Cseniko - Bikbok össze vagytok hangolva :-D sajnálom de itt az uj ciklus!!! Ez a szèp koratavasz majd hozza mindannyiunknak a babákat :)

Caroline el vagy veszve mi ujsag??

Èpp most rendeltem az ebayröl tesztet - 2 db tizes one step stick 2,60 euro szallitas ingyenes.... (800 ft). Az itteni patikaban 11 euro egy teszt khmmm (3300 ft...). Csütörtökön èrkezik leghamarabb jobb is nincs semmi kisèrtès :-D azt hiszem marc 1ig fogok vàrni ha nem jön a miki az 5.nap kèsès lesz....

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


De igazad van, tényleg! Igen én is remélem, hogy a tavasz meghozza mindannyiunk örömét.


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko:
Amen ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@adele666:Gratulalok nagyon szep a teszted!
En 8 hetesen voltam ultrahangon,huvelyi volt,rahuztak egy ovszert es meg valami zselet is nyomott ra.Nekem utana egy icipicit talan fajt a pocakom,de lepihentem es el is mult.Maga a vizagalat nem fajt egyaltalan,bar en is nagy parazos vagyok,szerintem ennyitol nem lehet elvetelni.Aztan az utana levo pisilesnel kijott az a zseles cucc is.Viszont ha maganuton mesz ,ahol van 4D-s ultrahang,ott lehet csinalnak hasit ha kered.De huvelyi lesz biztos a dokinal.Jobban latszik minden.
Nagyon szurkolok a mostanaban teszteloknek!!!!!Mindennap olvasgatlak benneteket! :oops:

mimkosz
Budapest
 
 


@mimkosz: Nekem fogalmam sincs mekkora egy hüvelyi ultrahang meg hogyan folyik a vizsgálat, de nehezen hiszem, hogy el lehetne vetélni tőle. Akkor nem is engedélyeznék. Nővéremnek is csináltak 8 hetesen. Akkor szeretkezni se lehetne ennyi erővel. De ez nem tapasztalat. Az orvosok biztos tudják árthat e.
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Nekem minden éves vizsgálatnál néz hüvelyivel,mert az pontosabb meg jobban látszanak rajta dolgok.
Nem hiszem hogy ettől el lehetne vetélni.


Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Itt vagyok èn, nem tüntem el. Annyi van h ma egèsz nap olyan furcsa izomlázszerű èrzèsem volt az alhasamban. Határozottan èrzem h valami most más. Holnap csinálok tesztet.


8. Dpo

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok! Nálunk itt Németországban félidőig csak hüvelyivel néznek, de soha nem volt bajom tőle, a vizsgálat úgy zajlik ahogy mimkosz leírta, a hüvelyi ultrahanggal sokkal elöbb észreveszik, ha bármi baj van, mint hasival!!!

szandra0408
 
 


adele Gratulálok! Többiek tovább vinni a jó példát! caroline, littlebiscuit huzzatok bele :)

szandra0408
 
 


@adele666:
Most latom a szepseges pozi teszted ;) Gratuuuu !

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit: Ha megjon a napokban, akkor itt kint elnegyunk hormon vizsire. Megmondom oszinten h gyonyoru itt szeretek itt elni, de az orvosi dolgokat otthon szeretem csinaltatni a megszokott maganintezetekben, de a ferjem ma mondta h ajanlottak nekunk egy helyi maganklinikat, szoval szerintem a kovetkezo heten mar okosabbak leszunk. :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?