Új privát üzeneted érkezett!

lányok itt baby boom lesz hamarosna legalábbis reméljük :)

Latkafr te vagy a lista élén 10 dpoval.
bikbok 9 dpo
én 7 dpo
Caroline 5 dpo
és
cseniko szintén kb ott lehetsz pár nappal ovuláció után.

Kifelejtettem valakit? Remélem nem..

Szóval 2/3 naponta izgulunk. AZAZ nem, folyamatosan izgulunk.
Holnap Adele újabb tesztjéért is :)
Adele kibirtad nem teszteléssel ma? :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@latkafr:


Sajnos a nagykönyvet messze elkerülöm, meg tesztelni is hektikusan tudtam. Együttlétet is nehéz volt jól belőni, mert spermiogram miatti minta adás kapcsán jópár napot ki kellett hagynunk.
Úgyhogy ez a hónap igazából az első görbés hónap, amit tanulmányozok, illetve a Jónás nap, mert az nekem 13-án volt (ouv a kanyarban sem :) )
Kiderül mit tud ez a ciklus így.
A Párom most ment el a spremiogram eredményért, tűkön ülök, hogy mit fog mondani a doki. Drukkoljatok :)
bikbok
 
 


bikbok,
együttérzek mi a napokban vártuk a telefon MEG NEM csörrenését, genetikai eredmények ... mivel letelt a 28 nap és nem hivtak, ez jót jelent...

Spermiogram-ot mi még nem csináltunk remélem már nem is kell..

Ahogy a Fertility éves tagság hát remélem arra sem lesz szükség.
Amugy néztem a VIP csak plusszokat ad (be lehet tenni ilyen adatokat tüneteket meg mindenfélét) de a hőt standard tagsággal is lehet vezetni..


Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 

 
 

@bikbok:
Szoritok nagyon. ;) Minden okes lesz! Ha meg meg lenne mit javitani, akkor sem szabad aggodni, a tesom az elo pelda h vitamikokkal es egeszseges eletmoddal javithato, plusz itt a forumban masoktol is lehet olvasni sikertorteneteket. ;) Szoval nyugi! De szerintem minden okes lesz ;) Ha viszont turira akartok menni mindenkepp bizonyosodj meg h van peteeresed, es arrol is hogy mikor. Szerintem elsô korben ez a 3 dolog a legfontosabb ;) Hajraaaa! Majd irj hogy mi volt!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit:
Szuper, hogy osszeszedted a kis listankat ;) Megy a drukk Mindenkinek!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@bikbok:
Drukkolok, hogy jó eredményt kapjatok.

Számolásaim és naptáram alapján 20 án lesz ovum. De a jónás napom 22-e, és még mindig hasogat a petefészkem. Szorítok mindannyiunkért!!!

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@littlebiscuit:

A VIP azért nagyon jó, mert az összes adatbázisban lévő értékből ad elemzést a Te görbédre vonatkozóan, elemzi az ovut és a luteális fázist, megmondja h milyen esélye van a sikeres akciónak, az alapján hogy mikor történt, és később terhességi naptárként is működik, ott is a bevitt értékek alapján segít mire kell figyelni.

bikbok
 
 


@latkafr:

köszönöm a drukkot, nagyon jó híreket kaptunk, a jó spermium mennyiség 9szeres lett, a motilitás is rengeteget javult, hormonok tökéletesek, annyit mondott a doki, hogy nyomjuk a vitaminokat ezerrel, mert nagyon látványos a javulás. Szerinte ápr-május környékén lesz topon a haderő,de addig is próbálkozzunk :)

bikbok
 
 


Jajj csajok úgy szoritok mindannyiótoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

nekem végül megjött tegnap délután, úgyhogy most egy 34 napos ciklust produkáltam, és a vérzésem normális mennyiségű mint régen, nem akarom elkiabálni, de nem úgy tűnik hogy nem 1 nap alatt fogom letudni
bunny88
 
 


bocsi elirtam, szóval úgy tűnik hogy nem 1 nap alatt fogom letudni 
bunny88
 
 


Kolleganőm ma jelentette be a csapatnak hogy terhes (én már tudtam az elejétől mert én is terhes lettem amikor ő és elmondtuk egymásnak csak ugye nekem rossz vége lett..). Már most a 15. hét felé jár.. Most ez kicsit fájt, hogy már én is ott járnék ha nem történik az ami. Ilyenkor nehéz nem erre gondolni és pozitivnak maradni, dehát nincs más választás azaz, ez a legjobb választás..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:



Tudom mit érzel, velem 3 barátnőm lett egyszerre terhes. Négyünkből ketten rendben vannak, egy elvetélt 10. héten, nekem 7. héten méhenkívüli. Rémisztő arány.
De fel a fejjel, amikor úgy dönt a baba, hogy most a tuti, úgyis jön és marad is!
Ahogy visszaolvastam a fórumot, Te mindent megteszel (meg mindenki itt), szóval a dolog fele már biztosítva van.
bikbok
 
 


@littlebiscuit:
Ne depizz nekem!!! Irnam h tessek abbahagyni, de a legjobb ha el sem kezded ;) Negativ gondolatokat hesegetsd el! Hat nem szeretett volna akkor megfoganni :) es kulonben is lehet sot nagyon is valoszinu h mar uton is van :) a jo dolgokra varni kell!!! Turelem <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@bikbok:


Gratula a jó hírekhez! Ebből is látszik, hogy mennyire fontosak a vitaminok, s ahogy már littlebiscuit is írta nem olyan rég, kb 2-3 hónap míg teljesen kicserélődik a hadsereg! Mert ugye annyi a fejlődési idejük!

littlebiscuit: csak egyenesen előre figyelj, a cél már ott van pár lépésre előttetek! jól sejtem, hogy a hormon vizsgálat jó lett, mert nem írtad, hogy telefonáltak volna!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@bikbok:
Veled örülök, sok szerelmes összebújást kívánok a továbbiakban is.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@littlebiscuit:
Együtt tudok veled érezni, nekem barátnőm és az unokatesóm is babát vár. De ne csüggedj, biztos hogy neked is sikerülni fog.

És bunny új hónap új lehetősêg. Jó látni hogy pozitív vagy.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Köszi lányok!! Nincs depi csak olyan erősen hatott rám ez most ahogy elhangzott 'I am pregnant' (=terhes vagyok.. angolul van a heti meeting mert nem mindenki magyar).
Tudom hogy már kifele tartunk az alagutból és minden rendben lesz.
És mindannyiunkkal.

Lolo a genetikai tesztet vártuk. Holnap hivjuk őket hogy akkor hétfőn átvehetjük-e de valóban ezek szerint ezzel minden OK lesz máskülönben már hivtak volna.
Egy másik vérvételre megyünk még szombaton pár Antitest meg keratinin meg ilyeneket nézni és akkor kérek egy progeszteron-t is.. Ovuláció után 1 héttel kell mérni hát én 2 nappal előrébb leszek de nem hiszem hogy az a 2 nap olyan sokat számítana, hát reméljük..

Latkafr a 'jó dolgokra várni kell'-ről az jutott eszembe hogy az én életemben ez sokszorosan igaz.. Vártam a hozzám méltó munkára éveket. A szerelem pfff, 5 éven át szingliskedtem mire végre betoppant. De még az egyetemre is csak 3. (!) alkalommal vettek fel pedig csupa 4/5-ös tanuló voltam. Mindenben megvárakoztatott az élet valamelyest hát ebben sem tesz kivételt. :) atán persze, a végén elégedetten nyugtázom hogy érdemes volt várni mert jobban nem is alakulhatott volna, csak a türelem néha hiányzik.. :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@cseniko:


muszáj pozitivan állni a dolgokhoz, tudom hogy egyszer nekem is lesz zebrás tesztem, addigis megpróbálok mindent megtenni hogy ideálisak legyenek a körülmények :)
egyébként is ez "még csak" a második próbálkozós ciklusom volt :) 

@littlebiscuit:


fel a fejjel, kitartás! nemsokára a te legnagyobb álmod is valóra fog válni (remélem már úton is van a gólya) :)
bunny88
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok!

Már haladok az olvasásotokkal (70. oldal), de hogy ti milyen aktívak vagytok?! :-) (ami persze nagyon jó)

Előző héten pénteken hajnalban (csütörtökön éjszaka) arra ébredtem hogy görcsölök. Úgy is számoltam hogy pénteken lesz ovum. Na már most úgy látszik férjem megérezte ezt mert ő is felébredt és tettünk a babóért. Majd péntek este és vasárnap este is. Sikósított csak babaolajat használtunk és azt is kevesett minden együtt lét után egy óráig pihi (nem állok fel, nem megyek elfürdeni stb.) párna a popsi alá. Úgy is éreztem hogy pénteken este kevesebb katona ürült ki mint a hajnalban. Na már most vagyok a 6.dp-ben és tegnap láttam a fehérneműm (bocsi lehet undi lesz) de halvány barnás foltokat, de maga a folyás nem volt. Az lehet beágyazodás jele???? 
Most értem ahhoz a részhez ahol írtátok a Jónás tesztett az most írja az ovumat. Most akkor mi van??

Eddig nem vettem észre sose barnázást és messze vagyok a menzesztől! Ma is összebújunk, de akkor mi a barnázás?? Nem értem, segítsetek!

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


szia Gorzi!
Nagyjából ott tasrtasz ahol én (7 dpo).
Ez amugy igy van amikor peteérés van jobban bent maradnak a katonák, mert az az átlátszó nyák 'őrzi' őket. Szóval szuperül időzitettetek.
A barnázás pedig abszolut lehet a beágyazódás hisz épp most zajlik ha tényleg összejött!
Akkor egy hét izgalom még neked is :) drukkolok!
Mióta próbálkoztok? első baba?  Nem méred a hődet?

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok Csajok!

Drukkolok mindenkinek!
Én iszom a teát,szedem a cserjét,elvileg valamikor most lesz a pé,(a naptár holnapra írja,a hőm nem esett le,csak 0,2 fokot, de a Jónásnaptár meg 30.ára teszi).
Bizakodom,hogy minden jól sül el,és időben betalálunk 

A férjemet nagyon "megrázta" ez a spermiogrammos dolog...
Nem nagyon akarja,gondolom férfi hiúság.
Próbáltam vele beszélni róla,de azt mondta hagyjam hogy megeméssze...
Pedig úgy terveztem,hogy amikor nekem megjön akkor megy majd el,addig még majd 2 hét, nem tudom mi lesz...
Mondjuk vagy 4-5 hónapja szedi a vitaminokat.
Nálatok nem volt ilyen?

Még keresem a maszek helyeket,nem nagyon tudok dönteni,árban 1-2 ezer a különbség.

14.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Igazából, januártól próbálkozunk!! És első baba lenne!! Az nem mérem, nem tudom összeegyeztetni az ébredésemmel.

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@littlebiscuit:




Igazából, januártól próbálkozunk!! És első baba lenne!! Az nem mérem, nem tudom összeegyeztetni az ébredésemmel.


Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@krystin:
Nálunk ugye a lombik miatt én szurikat és hormonokat kaptam, így megegyeztünk, hogy ő járt jobban, neki kellemesebb lesz a mintaadás és kb ennyivel le is tudja a dolgot, nem kell utána se szuri se hormon neki
szóval először nem örült ő sem, de aztán rájött hogy ez igazából semmi, csak a célhoz visz közelebb

bikbok
 
 


@krystin: Még annyi, hogy lehet, hogy olyan helyet érdemes keresned ahol esetleg kezelni is tudják ha arra kerül sor. Kevesebb a macera. De mondd meg neki hogy ne izguljon, a stressz nem tesz jót a számoknak. Túl lesz rajta hamar és legalább látjátok mi a helyzet.

bikbok
 
 


Most hagyom hagy eméssze,aztán majd a nemvárt elött újra szóbahozom.
Mondtam én is neki,hogy legalább majd tudjuk mi a helyzet,ha van valami tudunk továbblépni.
Azt mondta nem akar erről beszélni,hagyjam.

Én is mondtam neki,hogy nem olyan vészes hamar túllesz rajta és megtudjuk az eredményt.
Hát nemtudom hogy hol tudnák kezelni ha van valami.
Akkor ne magánlaborba csináltassuk?


Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@krystin:
Szia,mi anno magánba csináltattuk, s utána ott is kezelték!! Én kezelés szempontjából is a magánt ajánlom!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@krystin: És ha csináltok otthon ketten egy házi tesztet? Kicsit meglátja, hogy milyen is ez a processz, ha jó eredmény jön ki, nyugodtabban megy oda, ha nem túl jó az eredmény akkor érteni fogja miért fontos. Mi így kezdtük anno.

bikbok
 
 


@bikbok:


Ez nagyon jó ötlet!!
Köszi!
A fertineteset használtátok?

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@krystin: Mi itt Németországban rendeltük, Fertilityscore volt a neve és be is igazolta, hogy kell egy kis segítség. Szóval nem fals az eredménye.Meg van még itt a Spermcheck

bikbok
 
 


Megnèztem ezt a fertility sperma tesztet amazonon 25 euroert árulják..

Lányok èn ma folyamatosan èhes vagyok.. de durván. Nem ètvágy hanem szò szerint èhsèg korgò gyomoorral.
Reggel 8kor reggeli piskotaszelet tejeskávè
11kor nem szoktam de most a nescaffe mellè ennem kellett egy szem kekszet annyira nagyon éhes voltam.
13:30 ebèd. Egy szepet hús zöldsègköret ès egy szepet kenyer (ezt sem szoktam ujabban zèro kenyèr..)
Ès 2x gyümölcs uzsiztam is holott csak max 1x szoktam
15:30 körül egy kiwi ès egy mandarin
17:30 egy babán.
ÈS, majd èhen halok (8 körül szoktunk vacsizni addig odaveszek :D).
Mi a frász.. azèrt 7 dpon nem hinnèm hogy tünet lenne.. :roll: de nem is èrtem. Csak ültem ès dolgoztam egèsz nap ahogy mindig nem kellene hogy több energiát kèrjen a testem.. hàt ez van ha igy folytatom fel fogok kapni pár kilòt :-D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Tud valaki segíteni az aviva tornába?

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@littlebiscuit:
En is falankabb vagyok ;) de nem hiszem h ilyen koran ez pre tunet lenne nalam. :) A ferjem itthon van mert tenyleg beteg szegeny en meg probalok hazai papit kesziteni, plusz minden nap valami desszertet csinalok ;) Lehet ez motival engem h nassolgassak napkozben is, hiszen boldog vagyok h itthon van vegre velem ;) mondjuk igen az vacak h 3 napig nagyon rosszul volt de most mar azert labadozik ;)

Nalad viszont eselyes ;) Jaj nagyon szoritok !!!

Gorzi: Iszonyat jol allnak a dolgaid. Nagy drukk es szoritast kuldok ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Cseniko jelen! Kezdő vagyok de friss èlmènyekkel 3 hete vègeztem el a 4 orás tanulò foglalkozást.. mondd csak mire vagy kiváncsi@

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
Hát úgy aránylag mindenre, mit és hogyan kell csinálni/alkalmazni.


Az "evés" jó jel lehet. Én éppen diétázom, remélem nem okoz ez is nehézséget a teherbeesés

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


ben, mondjuk orvos tanácsára, szóval csak nem. Már -4 kg nál tartok 2 hét alatt.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


En hizokuran vagyok ;) 52-55 a cel ;) Tesom is mondja h "meg kell agyazni annak a gyerekbek" ;) De hat Istenem .. nem vagyunk egyformak, de azert igyekszem. Napi 4-5 szor eszem kis adagokat szunesen es valtozatosan. Ahogy LittleBuiscuittekkel egyutt mi is igyekszunk vitamintablettak helyett termeszetesen bevinni amit lehet. ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@cseniko:
Szoritok ;) A 4 kg nagyon szep eredmeny :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Milyen diétát követsz? Nekem kb 7-8kilót kéne leadnom.
bikbok
 
 


Sziasztok! Krystin,tényleg megpróbálhatjátok a házitesztet. Én vettem most fastest-ről. Nálunk párom magától mondta, hogy elmegy vizsgálatra, mert már nem fiatal. Ez a háziteazt az én ötletem volt első körben. Mert ha jó az eredmény megkìméltem a vizsgálattól, itthon azért csak nem olyan stresszes.
Lányok, én update-ezek. De nem úgy, hogy mindent tőlük veszek, csak pudingot és lisztet és kenyeret szoktam időnként. De nem eszek lisztes, cukros dolgokat (több kevesebb sikerrel), illetve odafigyelek, hogy mit mikor eszek. 5 éve ezzel a módszerrel, plusz heti 3x fél óra futással két hónap alatt 8 kg-ot leadtam. Szóval nekem bevált! Most megint rajta vagyok a dolgon, nekem egy ötöstől kéne megszabadulni.
Amúgy egész héten nyűgös vagyok és nem tudom hogy a palástfű teának köszönhető-e, de végre 8 év után (7 év fogamzásgátló és egy anélkül) végre először meg volt úgy rendesen. Szóval ennek örülök. Hétvégén pihi, kettesben párommal, nagyon várom.


Littlebiscuit, latkafr, remélem két csìkosak lesztek hamarosan :)
marmotka
 
 


Cseniko
Hát a torna arra van hogy rendezzen ciklusproblèmàkat, de a repertoár nagyon bő segit a pcoseseken endometriozison meddösègen. Elzárt petefészkeket nyit meg, visszahozza a menzeszt olyan nőknek akik hónapok óta nem menstruálnak. Èn a menzesz előtti 3-4 napos barnázások (nameg a vetèlések) miatt kezdtem el habár nem bizonyitott (mèg), de gyanus hogy progeszteronproblèmám van..
A mòdszer nagyon levèdett. Nincs videò vagy iylesmi a gyakorlatsorrol de mèg csak a könyvet sem talaltam meg letölthetö formában a neten. El kell menni tanfolyamra ott lehet venni könyvet is.
18 gyakorlat van fèl òrát vesz igènybe. Heti 2x max 3x kell csinálni. Előtte belakni nem szabad. Illetve fürödni sem utána (legalabb egy napig) mert a gyakorlatok által keltett belső meleg a fürdès által nem tud tovább hatni.
Èn nagyon szeretem amugy nem egy nagy fáradtság az a fèl òra heti 2x.
Az ciklusom règen 32 napos volt átlagban. Most a 16.napon volt ovum. Nem tudom hogy ezt a kis rövidülèst a tornának köszönhetem-e. Gondolok mèg a D vitaminra is amit a tornâval egyidőben kezdtem el szedni - az ovasottakbôl kiindulva felfedeztem hiányát ès hát aztán azt is megtudtam hogy a D vitamin serkenti a hormonokat többek közt a progeszteront is.
Szóval csak ajanlani tudom a tornát!!!

Marmotka egy hèt ès itt is az ovulacio ugye? Lehet kèsziteni a legszexibb fehèrneműket.
A hètvègèt èn is ùgy várom mint a messiást. Ràadásul hètföre kivettem szabit szoval hosszù hètvège lesz 8-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@bikbok:
Csak annyi hogy nem eszem lisztes dolgot, semmi pékárút, semmi cukor, sem rizst, sem burgonyát, csak csirkemellel főzök kevés olajjal. Ha olyat főzök ami tésztás vagy rizses azt teljes kiörlésű tésztával és barna rizzsel de csak kevéssel. Puffasztott rizst, abonett kenyeret eszem sok zöldséggel sonkával olykor májassal, ha nagyon unom már egy kis kétszer sült kenyeret fogyasztok de keveset. Abonettből max 5 egy napra. Ja és a gyümölcsök tízóraira és uzsonnára. Max 5 evés és fél 6 után egyáltalán nem eszem.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@littlebiscuit:
Köszi a választ.

Holnap még munka, de hétvégére mindenki készül szerintem, hála istennek nekem is itthon lesz az ember kivételesen.. :-D

Szerintetek mikor teszteljek leghamarabb? 18 cn, elméletileg 20. án van ovum, de én mintha tegnap tapasztaltam volna dolgokat.

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@cseniko:




Köszönöm szépen az infót
bikbok
 
 


@littlebiscuit:
Mikor fogsz tesztelni először tesztelni? Nagyon kiváncsi vagyok már!!

Végre sikerült útolérni titeket!!!

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Olyan jó volt végig olvasni titeket mikor a poszt szerint még nem tudtátok, hogy baba van a dologban a vissza olvasó látja hogy kitettétek a kis ábrát, hogy 6 hetes a babo!!
Nagyon gratulálok minden kismamának! És bíz mikor leírtátok hogy sajnos elment a baba bizony együtt bánkodtam veletek ( volt mikor meg is könnyeztem). Kívánok mindenkinek zebrás teszteket!!

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Az uncsitesóm 9 hetes terhes. A napokban tudtuk meg. Nincs bennem rossz èrzès. Remèlem hamar sikerül nekünk is h közel azonos korúak legyenek, na nem csak ezèrt :D

Megnèztem a jónásnapom. Febr. 10-èt írja, görbe ès lh teszt alapján 13-án volt.


5. Dpo

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok, szerintem a 12. dpo- n mar kimutatja/hatja a babot, de erdemesebb talan a 14. dpo korul tesztelni ;) Nekem a fertility azt javasolja, h 21.-en teszteljek vasarnap, ami a 13.dpom lesz bizunk benne. Tehat ha addig minden okes akkor aznap tesztelek. ;)



Spermiogrammal kapcs, van azert sok praktika. Pl hogy otthonrol viszitek be az osztagot, vagy te is segitesz neki ott mikor szuksege van rad ;), illetve a tesom pont h ferfi hiusagbol o akart elmenni mert mint dominans him olyan nincs h valami baj van a szazadaval, es ha megis, akkor viszont mielobb tudni akar rola h tehessen a javulasert... Szoval ez csak feldogas, hozzaallas, ertelmezes kerdese, hogy ki/kik hogy kezelik. ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Èn nem tudom mi ez, határozottan èrzek enyhe mensiszerű görcsöket.


La tkafr! De kis szabályos görbe. Kivi vagyok mit mèrsz holnap. :D ,

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?