Új privát üzeneted érkezett!

Latkafr, szerintem ne aggodj a luteális fázis elején az emelkedés nem hiszem hogy van rá séma, hogy milyennek kellene lenni ha babás vagy. Mivel ott még nem ugranak meg a hormonok még épp csak megtermékenyült a pete, kezd osztódni és haladni a méh felé, nincs semmi ami extrán vigye fel a hőt. A külömbség az igazán ott kezdődik amikor mrá a menzesz felé haladunk hogy nem leesik hanem marad sőt, nől, mert a terhesség termeli a HCG-t meg az extra progeszteront. Ugyhogy a luteális elejére nem hiszem hogy lenne szabály :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit: Koszi szepen a valaszt. A lut fazissal kbra kepben vagyok csak a follikularis szakasz alkonyzona, plane h Caroline is mondta, h valami lehet nem okes vele.

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 

 
 

Sziasztok!
Olvalak ám titeket, csak csendben, mindenkinek drukkolok!

@adele666
: miattad írok, hiszen anno én is pont hasonló eset miatt jelentkeztem a fórumon, kértem tanácsot. Nekem 9 nap késés után lett a tiednél sokkal halványabb tesztem..holnap megyek újra ultrahangra, doki mérése szerint akkor már 8+3 leszek:)
A tanácsom, hogy a dokival várj: én rohantam, mert az utolsó mensi alapján 6 hetes lehettem, de semmit nem látott...majd 1 héttel később is csak sejtett valamit, de nem erősítette meg..újabb 1 hét múlva bizony már ott volt a 15 mm.es petezsák, benne a szikhólyaggal és 5+3-nak mondott, szóval nagyon nagyon a ciklus végén fogant. Ha megfogadod a tanácsot várj picit a dokival, sok idegeskedéstől óvod meg magad, én már mindent rosszra gondoltam aztán kiderült semmi baj:)
Én is rengeteget teszteltem, az elején 2 naponta, utána 4-5 naponta, szépen erősödött, de fontos h csak ugyanolyan teszteket használj, így tök szépen összehasonlítható.
Drukkolok:)

vick2016
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Az utolsót nagyítani kell h lásd

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


http://www.pocaklako.hu/ha-nem-jon-a-baba/hogorbe/

Itt sok görbeleírás van.
Latkafr! Èn azt tapasztaltam, h abban a ciklusban amelyikben szedem a baratcserjèt, nyugodtabb, nincsenek nagy kilengèsek egyik irányban sem. A túl nagy kilengèssel bíró ciklusom, illetve a túl egyforma èrtèkeket mutató ciklusom egyike sem lett babás.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


De mit jelent a "tul nagy kilenges" szerinted? A max 2 tizedes kilenges ekkora rossz onen szerinted? Vagy nem ertem. :(

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


De mit jelent a "tul nagy kilenges" szerinted? A max 2 tizedes kilenges ekkora rossz onen szerinted? Vagy nem ertem. :( 36,7 az atlag hom az elmult 30 napban. A 6. es a 11 cn mon volt " nagyobb kilenges". 36,8-36,4 Nem ertelek. :(

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Caroline ne ijesztgesd Latfafrot, ejnye. Nincs azzal a görbével semmi gond én mondom. Nézelődjetek a fertility friend Pregnancy (terhes) görbéi közt vannak olyan cikkcakkosak, és mégis jött a gólya! A hőmérőzés amugy se egy életbiztosítás annyi de annyi mindentől függhet az eredmény.. Pl most olvastam ha valaki nyitott szájjal aludt alacsonyabb lesz a hő :D

Nekem viszont durván visszaemelkedett, most mértem 37,2 ! 7 tized külömbság egy pár óra alatt ez azért durva...

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Dehogy, dehogy akarom èn ijjesztgetni. Ez mèg lehet babás görbe. Èn csak annyit Mondok, h a barátcserje nekem szebb görbèt csinál mindig. Mintha a hormonokat szèpen kordában tartaná. A ès mèg az is jó pèlda a sok görbèmből, h látni lehet, h nincs kèt egyforma ciklus. Minden ciklusban másik nap van ovum. Ebből következik, h nem elèg egy ciklusban mèrni a hőt.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Lányok én ma vagyok a 35. cn.-on és még mindig nem jött meg, csak pecsételek.... most azon gondolkodom, hogy vajon az zavart-e be, hogy emelkedett a Tsh-m. a hőm ma is 36,6 vot.
bunny88
 
 


Littlebiscuit! Annyira szorítok Neked is. Te itt vagy már velem a kezdetektől. Most mi következünk, mi visszaesők :D

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Caroline, valóban :) Pont erre gondoltam a mult héten.
Még ecsibe van de ő nagyon ritkán néz be.
De valóban, mi visszesők vagyunk :D de mostmár tényleg itt az idő úgy gondolom :)

Bunny ez fura.. Vetél végül tesztet nem csinálod meg? a hő is elég magas és ha csak pecsételsz simán lehet hogy....

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


*vettél

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Bunny! Szedtèl valamilyen gyógynövènyt? Mert azok bekavarhatnak. Egy teszt jó lenne, mert ha baba ey pecsètelyz lehet kène egy kis hormonpótlás.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok. Olyan jó látni hogy ilyen összetartó ez a csapat. Hiába nézegetem a hőgörbéteket és olvasom amiket írtok, egyszerűen nem tudom értelmezni így én lehet mellőzöm a hőmêrőzést. Annyira jó lenne ha a hónapban sikerülne babásodni.

Bunny a babásodás is pecsételhet, én biztos elmennék legalább egy uh-ra.

Adele mikor tesztelsz legközelebb? Úgy irigyellek?

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Jaj nem kérdésnek szántam az utolsót. Bocsi!!!!!! :-)

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@vick2016:
Köszönöm szépen a tanácsot,bìztatást!! Pont ezen agyaltam ma én is, számolgattam,vissza idéztem a dolgokat,és szerintem 21-22. napon foganhatott, és akkor van esélyem még, a dokival várok,hiszen tényleg nem látna semmit valòszìnűleg, addig is a negatìv gondolatokat meg próbálom elhessegetni.. Neked nagyon gratulálok a babához!! :) ;) Szerinted mikor teszteljek? Tegnap reggeli a fotóm.
adele666
 
 


@caroline4:
Egyetértek veled. Kéne egy teszt szerintem is, ha ráerősìtés kell.
adele666
 
 


@cseniko:
Péntek reggelre tervezem, aztán hogy kibìrom-e addig..kérdéses :-)
adele666
 
 


Adele, szerintem is jó a péntek reggeli teszt! az mindjárt itt van de lesz 2 nap a 2 teszt közt igy már határozott erősödést fogsz látni. A nagyon korai fázisban még nem törványszerű a két naponkénti erősödés..
Épp olvastam valamelyik nap egy blogot, a lány nagyon halvány teszteket produkált, a nem várt után egy két nappal és elment várből HCGt méretni és még magas is volt ahhoz képest is aminek lennie kellett volna a 29. ciklusnap volt talán és ilyen 50 és 100 között kellett lennie a labor papir szerint és neki száz fölött volt..
Szóval lehet jobb nem is idegesiteni magunkat a tesztek halványságával :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
Koszi a tippet a fertility oldalab baromi jol lehet szurni a diakat. ( pl beallutharom, hogy az enyemhez hasonlokat dobjon ki, mondjuk ovu napja alapjan.) Szuper koszi szepen ! Btw tenyleg iszonyat "hegyeket " lehet olykor latni kirajzolodni a gorbeken, de azert talaltam kb- ra hasonlo gorbet, mint az entem, szoval tenyleg barmi lehet ;) Azert bizunk benne, hogy lassan elindul a golya felenk is ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 




Ezt talaltam, ami talan hasonlit az en lut fazisomra dinamikajaban. ;) Meglatjuk ;) Koszi a tanacsot megegyszer!!!! <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



Es itt az enyem ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


De ilyenek is vannak ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@adele666:


bírd ki péntekig, mondjuk én beszélek.. én sem bírnám ki...  de azért szurkolok neked és várom az új híreket..

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


latkafr, teljesen biztató a görbéd komolyan.. minden esély megvan!!! a fertilityn olyan cifráka látni pozitiv teszttel a végén hogy csak na.. pont azért mondtam hogy nincs ok aggodalomra.
szurkolok, mindannyiunknak!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Latkafr ęs csak most látom azon a hasonló görbèn mèg az is stimmel hogy egyetlen nap, az ovulációt megelőző nap volt az együttlèt a peteèrès tájèkán. Az a legtökèletesebb nap szerintem - a legjobb legkitartóbb kiskatona ott áll készenlètben ès frissen elcsipi a petèt.
Nem jó ha a petènek kell vârni mert órárol orára "öregszik". Mi azt hiszem mindkèt alkalommal belefutottunk ebbe persze nem lehetek 100% biztos benne de elèg gyanus..
Most hát az a bajom hogy hiába behuzta egy pontra a fertility - de 3 napon át (előtte utána 1-1 nap a közèpsőre pedig tette az ovus vonalat) èreztem a feszülèst. Ki tudja mikor is szabadulhatott ki valójában :-D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: De azert szoktal lh tesztelni? Annal nem tudok pontosabb elorejelzest :) Szoritok nagyon magunknak es a tobbieknek is termeszetesen!!!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Nem nem, Latkafr - mèg a hőmèrèst is nagy vonakodva a nőgyógyász ajánlására kezdtem el.. valahogy vonakodtam ezektől a dolgoktòl hogy ne görcsöljek rá meg hogy ne azèrt szexeljünk mert most van a jó időpont.. dehát aztán, valamennyire mind rávagyunk nemde? :-D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Hasogat a jobb petefészkem, mitől lehet? korai még...

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


Cseniko!

A hozzászólások vègère írd oda időnkènt hogy hányadik CiklusNapon vsgy dpo-n jársz. Sokan vagyunk már ès így könnyebb kèpben lenni.

4. Dpo

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


igaz, bocsi.


Csak korai még hogy görcsöljek, és nem tudom mire vélni 17 cn egyébként.


Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@littlebiscuit: Bezony ;) De az is valo igaz, h egy igazan hasznos praktika, ahhoz h "hamarabb" kbra mikor jol allnak a csillagok tudjatok, hogy lehet most az igazan jo alkalom ;) Ha mar eldontotte egy par h babat szeretnenek, akkor ez siman belefer ;) De megertem, h tud biztos hangulatrondi es illuziorombolo hatasuk is de ez attol fugg ki/kik hogy allnak hozza ;) Szoritok nagyon <3 Most 37,0 vagyok. Remelem jol alakul majd a honk ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


9dpo ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Nekem most 37,2 este. Èrzem is ugy fáztam nemrèg. Most meg mar egy oraja majd leragad a szemem pedig amugy èjfèlig simán kukorèkolós vagyok.. gyanus ez nekem hm hm.. ("azokra" a hónapokra emlèkeztet..)
Neked is lassan jöhet szerintem egy kèt korai tünet szerintem, amennyiben.... alhas hùzòdást pl nem èrzel? 12 dpo akkor szombat, teszt??? Jaj de izgi :)

6dpo

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Jó reggelt! Ki hogy van? Littlebiscuet! Hol jár a hőd?

Nekem elmúlt a nagyon erős mellfájdalmam, ami az ovu napján kezdődött ès tartott 3napig. Annyira fájtak, hogy nem volt mindegy hogyan helyezkedem alvásnál.

Amit mèg meg akartam osztani veletek az az, h ovuig egy szem baratcserjet ettem, ovutól kettőt. Reggel es este. Szerintem ennek a hőmön nagyon jól látszik a hatása, mert a szokásos lassú vagy lèpcsős emelkedès helyett most nyílegyenesen emelkedett rövid idő alatt. Mert van/volt elèg progeszteronom tőle. Remèlem a baba is sikerült.


5. Dpo

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Szep jo reggelr Lanyok, akik mar babasak, mindenki tapasztalt enyhe hovisszaesest az ovu koveto nehany nap valamelyiken? Ez mennyire torvenyszeru? Ugy tudok h baba eseten van egy dpos nap < 9-10 mikor az osztrogen visszaveszi a kormanyt egy napra, de utana szepen emelkedik tovabb a ho, mert a progi dominal ujra. Errol tudtok tobbet? Hogy miert tortenik es valoban ha nincs ilyen, akkor nem biztos h baboca van a dologban?

Koszonom a valaszokat.
Little

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



10. Dpo

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok lányok jó reggelt,

Latkafr abszolut nem kell hogy legyen leesés.. És ezt nem csak babás ciklusokban látni és nem törvényszerű hogy babát jelez. Nekem a mult havi nem terhes görbémen is van egy visszaesés, igaz jóval enyhébb mint a mostani. Nincs rá garancia hogy köze van az Implantation dip-hez azaz a beágyazódáshoz. A magyarázat az hogy pont egy héttel az ovuláció után van egy kis ösztrogén visszaemelkedés ez okozhatja. Akinek nincs én azt gondolom, talán jó erős a progeszteronja ami által a hő nem hagyja magát "lehúzatni' az ösztrogénnel. Ergo lehet hogy még jobb is ha nincs bár ez csak az én kis elméletem.

Caroline köszi kérdésed, visszamentem 36,9-re a tegnap reggeli 36,5-ös mélypontról.. Jó kis szakadék van, egy napos leesés remélem jót jelent. Mindenesetre más, mint az előző ciklus ez már jó jel.
Igaz ezt akár az AVIVA és D vitamin párosnak is betudhatom akár - a D vitamin hat a progeszteron és ösztrogén termelésre, és az AVIVA is - mondjuk ilyen gyorsan? Hmm kiváncsi vagyok..

Ah, Latfafr, hozzád még egy kérdés, a Fertility-n neked is fenyeget hogy egy nap és lejár a VIP tagság ami ugye a regisztációkor ingyenes volt? És fizetős a meghosszabbitása... Kb egyszerre regisztráltunk szóval gondolom te is lassan ideérsz..

7 dpo

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: igen, igen. Tegnap este jott a " dá-dá" reminder. ;) Probaltam az apple store-bol megvenni nem az appon keresztul, de valami nem volt az accountommal okes, mert a ferjem approve-ja kellett az appon keresztul a vasarlashoz ;) Mivel o kezdte el cezetni a ciklusom igy, az o accountjara telepitette ;) De ha sikerul megvenni szolok, hogy hogy csinaltuk ;)
Tudod esetleg csatolni a gorbet LittleBuiscuit? En ugy szoktam csatolni, h telorol mikor megnyitom csinalok egy print screent es azt mentem kepkent. Iphonnal a jobb felso gomb es a kozepso gomb lenyomasa a prntscrn. ;) Izgulok nagyon most ertunk!!! <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:



Sziasztok Lányok! Nekem is most jelzett a fertility hogy vegyem meg, pont akció van, szóval csapjatok le ha tudtok, most az éves tagság fele annyiba kerül mit az eredeti ára.
Nekem most így alakul a görbém, nagyon kíváncsi leszek, hogy mi a vége.


9.dpo
bikbok
 
 


Szurkok nektek nagyon. Én még mindig enyhe görcsöket érzek időközönként, mint amikor meg akarna jönni a mensi.

18 cn

Lilypie First Birthday tickers
cseniko
 
 


@bikbok: Szio, nekem jónak tûnik a görbéd ;) Reméljûk babásat fogsz tesztelni ;) Viszont az ovus teszted eredményét nem értem. A nagykönyv szerint nem két egymást követô napon kellene pozinak lennie? (Lh, mikroszkop) Nalad meg a 10 es 12. ciklusnapon volt pozi? A 11 cn nem teszteltel? A nagykönyvvel kapcs most en is egy napra teszteltem eros pozi ovut lh val. Tényleg nagy tudomány ez a fogantatás ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Lafkafr Samsungom van ès nem jövök rá hogy kell print screenepni :D
Szoval felteszem a kis fotos változatban..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 



Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?