Új privát üzeneted érkezett!


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@kolibri25: Te mikor tervezed a tesztelést? Megvárod a nemvártat, vagy előtte egy-két nappal ellősz egyet? Én már alig várom, hogy hétvége legyen. A hőm ma sem esett le, 36.9. Remélem fent is marad.

9.dpo

marmotka
 
 


Hello Lányok,

hát, ügyesek vagytok hogy isszátok ezeket a tákat én nagyon elszoktam a teázástól, régen pedig imádtam (na mondjuk nem a gyógynövényeseket :D ).

Nálam egyelőre nem esett még le a hő (az az ovulációs leesős) holnap reggel kell neki ha úgy lesz mint a mult hónapban.

Ma viszont megjött a progeszteronkrémem juhuu. Olyan illata van mint a rozmaringnak valóban ahogy olvastam is a itt-ott. De még egy jó hét hogy elkezdem használni (a labor után). Kiváncsi vagyok - azt irják hamar hat és szinte mindenki jobbann érzei magát tőle (szinte drog :D).

Izgulok értetek 'nem várósak', Mormotka, Kolibri!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 

 
 

@marmotka:


Én a nemvárt utáni reggel, ha nem jön meg, azaz szerdán. 18-án van évfordulónk, úgyhogy jó ajándék lenne. :) Mi pont ezért nem szoktunk valentin napozni, hanem évfordulózunk :)

Nekem is fent van még a hőm, remélem mindkettőnknél így marad! :)

littlebiscuit:

Aranyos vagy, reménykedjünk! :)

8.dpo
kolibri25
 
 


@marmotka:


te vasárnap fogsz tesztelni? :)
kolibri25
 
 


Sziasztok!

Új vagyok itt nálatok, de én is már nagyon régen olvaslak titeket (zugolvasónak mondanám magam) :-) .
Mesélnék magamról egy kicsit: 27 év vagyok férjemmel már 10 éve vagyunk eggyüt, de "csak" 4 éve házasodtunk össze. Igazából decemberben terveztük el hogy szeretnénk már babát (úgy mond már tisztességel fel tudnánk nevelni), de akkor lekéstünk róla 2 nappal a nem várt előtt voltunk eggyüt és akkor már tudtam hogy ez biztosan nem sikerült. És igazából azóta olvastalak titeket (előről kezdtem, de még nem végeztem 61. oldal). Onnantól kezdtem figyelni magam kaptam a tippeket hogy honnan is vegyek terhességi tesztett stb... ezt nagyon köszönöm nektek. Szóval januárban nagyon figyeltem magam hogy mikor lesz ovum, és tényleg úgy volt mint ahogy írtátok jött a görcs majd a nyák. Na akkor voltunk is együtt, de biztos vagyok benne hogy a pozítura (bocsi a kifejezésért) nem volt jó választás mert nagyon sok "megmenekült". Utána volt egy kis betegségem a férjemnek és nekem is, én még jól fel is fáztam. Na de vége szerencsére. Ahogy kellet meg is jött nekem a ciklusom 27 napos. Most a napokban leszek félídős. És igazából ezért is merek írni nektek mert felmerült egy pár kérdésem (ezeket a 61. oldalig még nem olvastam ha volt már téma bocsi).
Mennyire zavar be a katonáknak ha sikosítót használunk? Nincs ölő hatása igaz (bár én a csomagolásán próbáltam utána nézni nem találtam)? Sajnos a sikosítót nem tudom igazán elhagyni mert nagyon fáj mindketőnknek. Van oilyan póz amivel elősegítem a katonák úszúsát vagy elég a gyertyázás?

Minden pozitiv tesztelős topikosnak gratula!! Aki meg még nem jött össze fel a fejjel és eggyüt sikerül!!! :-D

12 cn.

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@gorzi:
Szia, üdv itt! milyen a sikosító? Én ugy tudom, hogy nem ajánlatos használni, mert nem katonabarát! De gondolom ahány gyártó annyi változat!
Gyertyázás, párna a popsi alá! Leginkább ezek a trükkök.

Littlebuiscuit: ezek szerint még nem telefonáltak, ez jó!!!!!

Marmotka, Kolibri: drukkolok a zebra csíkos tesztért!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@lolo8280:


Szia!
Köszönöm a gyors reagálást. amit szoktunk használni: durex play, passion Gleitgel és babolajat mikor mihez van kedvünk . (mint a müllerből van) Viszont akkor tudtok olyan valamit ajánlani ami természetesebb mint ezek és nem befolyásolják a katonákat?

Köszönöm

Drukk a pozítiv tesztért!!

12 cn.

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Gorzi! Olykor mi is hasznalunk. Pl vazelint.gyógyszertárban kapható. Meg mèg van egy, azt is szoktam. A neve: vagilact-Q hüvelynedvesítő gèl. Ez is gyogyszertari.
Meg sem nèztem, h szabad-e használni babatervezèskor.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Na megnèztem, tejsavat, A es E vitamint tartalmaz. Mèg jó a fertőzèsekkel szemben is.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@gorzi:


Üdv köztünk  

Lányok!
tudom hogy már volt téma, de nincs időm visszakeresni, szeretném kövi ciklusba elkezdeni a hőmérőzést :) és olyan kérdésem lenne, hogy digitális vagy sima hőmérő a jobb? és ti hol méritek?  szájban? hónaljban? mert úgy emlékszem valahol mintha azt olvastam volna régebben, hogy hónaljban nem jó, nem lesz pontos. Szerintetek? 

11.dpo
bunny88
 
 


Sziasztok lányok,

Sikositórol és nem nagyon tudok nyilatkozni.
Bunny, a hömérőből számomra jobban bejött a sima, a digitálissal (lehet hogy rossz minőségűm van) nem vagyok elégedett azaz nem bizom benne.

Kicsit letörtem, nem volt meg az ovulációs 'leesése' a hőmnek. Egy hónapja a 16. napon volt a mélypont leesett 36,2-re másnap már 36.6 azután pedig 37 körülre emelkedett. Ebből a háromból a középsőre huzta a fertilitifriend az ovut és valóban aznap éreztem az erős tévedhetetlen feszitgető fájdalmakat.
Most érzem hogy picit feszeng odabent de egyelőre se hőleesés se egyértelmű fájdalmak amik a tüszörepedést igazolnák.
A lellki állapotom annál inkább mélyben. Alig aludtam mert nagyon lehangolt párom viselkedése tegnap. Itt volt egy barátunk - aki ha itt van rengeteget cigiznek. És nem látom hogy próbálná csökkenteni. Megittak vagy egy liter sört fejenként. Aztán este elháritotta a kezdeményezésem. Bőgtem, alig aludtam. Annak ellenére hogy tudom, talán jobb ha ebbe a hónapban még nem is leszek terhes mégis - mivel annyira vágyom rá, minden szalasztandó esély egy fájdalom. Az is hogy én mindent megteszek azért hogy egészségesebbek legyünk, tornázom a sikerért - ő meg éli tovább az életét iszik cigizik majd peteérés fontos napján lepattint hogy jajj ne fáradt. Nagyon rosszul esett :(

Hát ez van lányok. És most vár a munka, egy halom idegesitő megoldandó probléma. De legalább nem ezen kattogok..
remélem nektek jobban kezdődött ez a nap.

16 cn

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Sajnálom hogy ilyen rossz éjszakád volt. Rosszall próbáld vele megbeszélni a dolgot, hogy mit érzel és hogy milyen rosszul esett neked, lehet csak rossz napja volt. 
 a hőmérőzést szajban csinálod?
bunny88
 
 


@bunny88:


Szia! Ha csak digitális van, fontos hogy az elem új legyen benne, az a biztos, legalább is megnyugtató. A másik, hogy nem azt kell figyelni, hogy mikor csipog, hanem azt, hogy az 5 percig ugyan úgy a nyelved alatt legyen , mint a higanyos. Minden reggel ugyanabban az időben mérd! Tedd a párnád alá a hőmérőt, vagy az éjjeliszekrényre (nekem nincs) és ahogy kinyitod a szemed, hamm bekapod a hőmérőt és 5 percig tartsd ott.  Ki sem takarózz addig míg meg nem mérted :) És kész! Javaslom állísd be a telódon, hogy pl. 6.00 risztás és 6.07 risztás....ha még megszunnyadsz is, ez nem hagy tovább aludni :)
andrenoci
 
 


@littlebiscuit:


Szia! Én megértelek teljesen....Hasonló helyzetben vagyok én is, nem elég hogy a párom cukorbeteg, még cigizik is de nem keveset.....én akár hogyan is próbálom letenni ezt az átkozott cigit, az istennek nem megy :( :( :( Képtelenség, mert ha haza jön a párom, azt látom ki-ki megy rápipálni.....Tudom , hogy magamban kell elhatűrozni, de mennyivel könnyebb lenne, ha ő társam lenne benne. Pedig ez sokat nyom a latban....most hogy ilyen beteg lettem, egész nap nem szívom, de ha haza jön.....valahogy így kerek az este....kirekesztve érzem magam, ha egyedül megy ki....esetleg lenne valakinek módszere ennek a vágynak, megszokásnak a legyőzésére.....?
Mivel március elején mennem kell mellkas röngenre, ez a hónap pihenős hónap lett, plussz jövőhét hétfőn telik le a műtét utáni 2 hét , amúgy sem lehetett együttlennünk....ez az idő az , ha valaki meg-meg támasztana oldalról könnyen és stresszmentesen életmdot tudnék változtatni.
Rettentően szégyellem magam, és ezt is leszeretném cserélni a "büszke vagyok magamra" fogalommal....
andrenoci
 
 


@andrenoci:


digitális van itthon, de úgy döntöttem, hogy veszek egyet amit csak én fogok használni, ezért érdeklődöm, melyik lenne a jobb választás  szerencsére, mindennap ugyanakkor kelek fel úgyhogy annyi változás lesz hogy 5 perccel korábban fogok, vasárnap szokott "pihnős" nap lenni, amikor nem kell korán kelni, de majd kelek akkor is. még egy kérdésem lenne : mi van akkor, ha például felkelek hajnalban és  forgolódok egy órát, majd visszaalszom és kelek a megszokott időpontban? az nem értékelhető? mert velem előszokott néha fordulni,ha idegeskedem valami miatt, mint például ma hajnalban is....
bunny88
 
 


Sziasztok Csajok! Emlékeztek még rám? Gondoltam mosolyt csalok az arcotokra, és megmutatom a mai uh képünket, az hagyján, hogy fejenáll a kisasszony, de nézzétek az ujjacskákat :D Mindenkinek mihamarabbi babásodást kívánok, olvaslak titeket és drukkolok Mindenkinek! :) 

szandra0408
 
 


bunny88: Szió, én digitális hőmérőt használok. Ahogy itt a fórumban olvastom a lányoktól korábban, én is reggel próbálom minden nap ugyan abban az időben mérni. Ez nálam 7:00. Oda van készitve az agy mellé, igy ha ebreszt az ebresztom, akkor csak kinyulok erte bekapcsolom es a nyelvem alatt merem. Csipog ugyan, mikor kesz, de en is bent tartom kb 5 percig és kikapcsolom. Reggel mikor együtt kelünk, kb 7:30 felé akkor szoktam a memóriából visszanézni, hogy mit mért. :) Szerintem elég, jó tudni, hogy milyen a hőgörbéje az emberben egy ciklusban, plusz kinyomtatva, ha elviszed a nögyogyidnak, ő is okosabb tud lenni :) Mondjuk a mai mérésem lehet fals, mert a férjem nem tudott aludni és hajnal 5 kor felébredt :) Én nem keltem ki az ágyból, de én is megébredtem, de vissza is aludtam gyorsan, es reggel mértem egy 36,7 et. Nem tudom mennyire hihetek ennek az adatnak igy, bár nagyon jó lenne hinni :)

littlebiscuit
: Sajnálom, hogy igy alakult az ested. :( Van az ugy, hogy az egyek fel egy kapcsolatban kicsit onzobb mint amasik es akkor bizony az egyensuly felborul. Mert ha o is magaval foglalkozik e ste is vele, akkor mindketten vele foglalkoztok es senki sem ugyel rad. Szoval szerintem valahogy torekedni kell az egyensulyra.

Lányok, ha lehetek őszinte. Véleményem szerint egy képlékeny és instabil kapcsolatot a semmikepp sem fog egy baba megerositeni és helyrehozni. Foleg nem az elejen. Ha valaki szeretne valamit azert tesz. Ha leakarsz fogyni mozogsz, ha melot akarsz keresel, es kepzed magad stb... Es ezt szerintem mindenki tudja csak nem akarnak az emeberk tudomast venni rola, inkabb biznak a valtozas lehetosegeben de meddig? Az ido nem a mi reszunkre kedvez. Torekedni kell arra, amit masok is tanacsoltak itt is beszlni kell, hoyg mit erzel, mit jelent neked, es igen is meg kell kerdezni hogy mit jelent neki, mitol tart? stb... hatha lesz megoldas

Mi is játszottunk már a babavárás gondolatával, de én addig hesegettem el, mig nem lattam, hogy a ferjem komolyan szeretne, komolyan vallalna a stresszt, a nem alvast, a sok hajnali kelest, a sok vasarlast, a bofit, kakit, pisit, hisztit..stb. Mert volt egy idoszak, amikor en nagyon nagyon szerettem volna mar babocat, kb 3 evvel ezelott. Viszont lattam, hogy hiaba MONDJA a parom, hogy "o is szeretne", nem akarta igazan. Valahol tiltakozott benne belul egy kis resze, hogy nem szeretne. Egyszer leultunk errol beszelni, es azt mondta, hogy szeret es igen szeretne babat nagyon, de nem most. Valahogy meg nem erezte erettnek magat ra, vagy nem tudom. De azt mondta, hogy ha ranez a babankra o nem feladatot akar latni benne, nem munkat, vagy kotelezettseget, hanem oromot es szeretettet, olyan valakit akiert barmit megtenne, akit odaadoan szeretne, mindenen at stb stb. Es azt mondta hogy egyenlore o ugy erzi, hogy nem ezt latna mert en kimondatlanul is de jobban akarom, mint o es ez megremiszti. Eltelt egy -masfel ev es egyre komolyabban fel felhozta a baba temat.. en meg nyilvan nem nagy lelkesedessel fogadtam, hiszen nem magamnak akarom szulni, hanem hogy tenyleg egy csalad legyunk.. sot mondtam, hogy meg varjunk mert most meg en gondolom, ugy hogy nem szeretnem, hiszen ott a karrierem nekem is, es kulonben is masok is 35 on tul vallalnak manapsag talan gyereket. Nah erre meg o ilyedt meg és elgondolkodott, hogy igazabol nagyon nagyon szeret babat, de ha en nem szeretnek, akkor nincs mit tenni. Kozben persze egyre jobban vagyodott, az apa szerepre, egyre tobbszor beszelt arrol hogy milyen lesz majd, es hogy hivna, es mit tanitani neki mit nem  stb. Aztan iden karacsonykor minden csillag tokeletesen allt es megbeszeltuk, hogy belevagunk egyutt ketten. Hiszen az elmult 3 evben mindketten iszonyatosan odafigyeltunk magunra, az egeszsegunkre..stb... es a legfontosabb hoyg helyre tettuk a dolgokat mind a fejunkben mind a lelkunkben, nincsenek felelmek, vagy kerdeses pontok, mert mindent nyiltan elmondtunk egymasnak es megerositettuk a masikat, hogy minden rendben lesz es ott leszunk egymasnak barmi van.

A másik barátnőm, akirol irtam korabban akinek progeszteron hianya volt, naluk is az volt, hogy jobban akarta a lany a babat, mint a srac, ambator ossze is jott nekik. Aztan tortent az a tragedia hogy elment a babaja 6 hetesen, mert nem kapott eleg progeszteront idoben . Ekkor jott a felismeres a sracban, hogy mar o azt hitte jon a baba, es hogy kezdett felkeszulnmi es mar igazabol szerette volna nagyon..stb.. itt dobbent ra a srac, hogy mit is jelet a baba es a masodik alkalommal mar mint egy himestojasra ugy vigyazott a baratnomre és magára (letette a cigit, nem ette a gyuros porait stb) a fiu minden szempontbol es meg is lett a gyumolcse, most ket eves a gyumolcs :) es boldogok nagyon.

Szoval nem tudom, hogy atjott e amit szerettem volna mondani. De a lenyeg, hogy amig csak az egyik fel szeretne babat az nagy eselyel nem lesz idilli. Valahogy az kellene hogy o is akarja, de ennek magatol kellene jonnie. Mert egy babot ketten vallaltok. Ha meg a szikraja is felmerul, annak, hogy csak az egyik fel akarja, az nem jo szerintem. Varni kell, bar tudom, hogy senki nem lesz fiatalabb.. tisztaban vagyok vele.. nehez ugy tudom.

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


szandra0408: Váááááá :) Nagy gratula Szandra!!!!! :):):):)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Köszönöm :)

szandra0408
 
 


bunny88: Ez a mostani hőgőrbém :)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 48800_.png

Az ebresztőm, pedig teljesen nyugis. A párom fel se kel rá :) 

http://www.ipnossoft.com/app/relax-melodies/

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@szandra0408:
Gratula! Hogy vagytok? Nagyon csini lett a kép!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@szandra0408: Gratulálok a kislányodhoz :) Jó babavárást :) Még körülbelül 2 hét és én is újra ringbe szállok! 

De persze minden nap olvaslak Titket, csak általában nem tudok túl okosat hozzászólni a témákhoz. A hőmérőzéshez én túl össze vissza kelek, és amúgy is nagyon rossz alvó vagyok, éjjelente minimum kétszer fel kell kelnem pisilni, mert annyit iszom délután meg estefelé is :)


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@szandra0408:


Hatalmas gratula  nagyon örülök neki hogy tettél fel képet, így új erőre kapunk mindannyian, hogy tovább küzdjünk 

@latkafr:


teljesen egyetértek a véleménnyeddel, mert ha nem akarja mind a két fél ugyanannyira, az előbb-utóbb megbosszulja magát. 
köszönöm  a hőgörbés képet Király én is mindennap 7kor kelek, a párom hamarabb szokott, általában ő ébreszt engem, szóval nem kell félnem hogy nem fog tudni aludni tőlem :) elvileg vasárnapra nemvárom, de ez a ciklus stresszes rohangálós, idegeskedős volt, úgyhogy fogalmam sincs hogy egyáltalán van-e okunk bármiben is reménykedni, nem tudom hogy körülbelül jókor voltnk-e együtt, ezért inkább a kövi ciklusra készülök :) elkezdem nézni a hőmet, megvettem végül a Lady Cilkus teát, kipróbálom, hátha jó lesz. Közben keresek másik dokit is. ami fura hogy most semmilyen szokásos menzi előtti tünetem nincs, se mellfeszülés, semmi, egyenlőre nem is barnázok.
Mit gondoltok a Jónás naptárról? egyik barátnőm küldött leírást ma erről, és gyorsan megcsináltam, eszerint ma kell akciózni a siker érdekében  hát nem tudom, van-e valóság alapja, vagy lehet e hinni benne, mindenesetre ártani nem árthat és "feláldozzuk magunkat" párommal, és összebújunk este, hátha 
egyik ismerősömék  évig próbálkoztak mire összejött a baba, és ő állitja hogy a Jónás naptár segitett nekik.
bunny88
 
 


Jajj Csajok! Olvaslak benneteket mindig. és drukkolok nagyon :) Sikosítással vigyázni, mert okozhatja a katonák halálát.

szandra0408
 
 


Bunny, szoritok, akkor nagyon nektek is :) A jónás naptáról én is kerestem infókat, mikor itt beszéltétek a múltkor, de nekem elég kusza infók jöttek át csak. Van valami jó honlap ahol tényleg érdemben lehet tájékozódni esetleg? 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


http://www.babatakarok.hu/babatervezo/jonas-naptar

 nekem ezt az oldalt küldte barátnőm, ezen le van irva lépésről lépésre hogyan kell csinálni. a Jónás naptár lényege hogy a nők termékenységét a hold fázisok alakítják. a születési idő és hely megadásával kikalkulálja hogy hogy állt a hold és eszerint mkor van ovuláció, sőt elvileg azt is hogy ha akkor sikerül teherbe esni fiúra vagy kislányra lehet e számitani. viszont ez elméletileg csak az egészséges párokra vonatkozik, tehát ha egyik félnél sincs semmilyen egészségügyi probléma ami hat a fogantatásra. tehát eszerint ez nekem nem játszik,mivel pajzsmirigy probléma van és még ki tudja mi, dehát a remény hal meg utoljára 


bunny88
 
 


@littlebiscuit:
Annyira aterzem amit mondasz,mert bizony nekunk is volt olyan honap amikor igy volt,ahogy te leirtad.Egyebkent ha ma nem volt holeesesed,akkor ha meg ma lenne akcio,lehet az lenne a tokeletes idopont.Es kimondatlanul is,mivel tudtad,hogy a mult honapban nem is probalkozhattok,ezert nem volt kilenges a ciklusodban sem.Azt hiszem a stressz hat arra a valamire az agyban ami ezekert a folyamatokert felelos,a foggatlo is igy mukodik.Es ha valakinek kesik a mensije az igazabol azert kesik mert a peteeres voot kesobb,vagy egyaltalan nem is volt.Es tudom,hogy mondjuk nem gorcsolsz ra annyira,de biztos a tudatalattid kicsit mas.
Latkafr:En nem vagyok nagy gorbeszakerto,sot semmilyen,de szokott emelkedni a hod meg feljebb?Mert nekem igy laikuskent kicsit olyan,mintha nem lett volna ovud,mert majdnem mindennap ugyanannyi a ho,marmint h nem emelkedett latvanyosan,ilyenkor szokott meg feljebb kuszni?
Szandra nagyon cuki,de valaki kisegitene,hogy a kezevel mit csinal?Mert en akarhogyan nezem nem latom.Es mar azt is tudjatok,hogy kislany lesz?
Bunny:Nekem az volt a tunetem,higy nem volt tunetem.Vagyis sokat jartam pisilni,de nem volt egyaltalan mesi elott mensi elotti tunetem...se cicfeszules...se hasszurka....es en sem barnaztam,pedig 1-2 nappal elotte mindig barnaztam.
Andranoci:En is cigiztem,es amikor eldontottem,hogy most mar babat szeretnek...letettem,soha olyan eros vagyat nem ereztem arra,hogy abbahagyjam...persze hiztam...egyszer meg vmi buli alkalmaval elcsabultam de ennyi...sztem fejben kell eldonteni,hogy igenis leteszed.Nekem legalabbis ez bejott.

mimkosz
Budapest
 
 


@mimkosz:a középső ujját mutatja :) A kép közepén, alul :)


@bunny88:


Jónás naptár nekem fiút írt...


szandra0408
 
 


@szandra0408:
Oke :lol: Megtalaltam! :oops:
Es mar tutira montak,hogy kislany?

mimkosz
Budapest
 
 


MonDtak :-D

mimkosz
Budapest
 
 


@szandra0408:Nekem sikerült örömet okoznod a képpel :) Nagyon vagány a gyerkőc már most!
Lányok, nekem borzasztó napom van. Tegnap este óta rossz közérzet, fázom, fáradt vagyok. A fejem is érzem, szédelgek. A cicim nagyon fáj, meg van duzzadva és főleg estére már nehéz is volt! Pedig nincs nagy, ilyen nehéz érzést még sosem tapasztaltam. A hasam fájdogál, de nem tudom hová tenni. Tegnap óta többször van olyan érzésem hogy megjött. Bocs, ha gusztustalan, de azt érzem mintha szépen lassan folyna ki valami. De közben semmi, még csak folyás sem. Tapasztált már valaki ilyet?
Az a baj, hogy sosem voltak egyértelmű mensi jeleim, mindegyik ciklus más volt. Csak a hőleesésből láttam, hogy meg fog jönni. A tegnapihoz képest egy tizedet esett, de még mindig fent van, 36.8. Még négy nap...ja és mindennek a tetejébe, egy kicsit érzem a torkom. És nagyon gyenge vagyok.
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszúra sikerült :(

10 dpo
marmotka
 
 


@littlebiscuit:Nagyon sajnálom, abszolút megértelek! De mindenképpen beszéld meg a pároddal, nehogy tüske maradjon benned!
marmotka
 
 


@szandra0408:


de akkor fogant amikor a Jónás naptár jelezte? vagy elvileg akkor is volt rendesen ovuláció? mert a J. naptár nekem mára jelzi, bár elvieg hétvégén kell megjönnie
bunny88
 
 


@marmotka:
A fazas,torokfajas lehet,hogy vmi betegseg elojele,mert most ugye ilyen szezon van.
Nekem miota babas vagyok,allandoan van folyasom,legtobbszor ilyen vizszeru....ugyhogy ez meg biztato jel is lehet ;-) Es ez meg nem jelentos holeeses...hany nappal elotte szokott esni a hod?Vagy folyamatosan csokken?

mimkosz
Budapest
 
 


@mimkosz: Igen, sajnos a torok valószìnűleg egy kezdődő betegség. A hőm eddig mensi előtt 2 nappal kezdett lemenni. Szóval még hétvégén leeshet. De soha nem is volt ennyire tartósan fent, eddig mindig ugrált lefelé ovu után. Nem tudom. Annyira bizonytalan vagyok, hogy vajon van-e valami.
marmotka
 
 



@bunny88:


Igen akkor fogant, mert amúgyis akkor volt ovu, fiút igért az orvos szrint tuti kislány :)

szandra0408
 
 


@marmotka:
3 napja nekem is fáj a pocak, szúr, nyomódik :( Tegnap meg ma nyűgös is vagyok mellé. Tombolnak a hormonjaim, tegnap egy szimpla könyvön elbőgtem magam :D Jó jel a hőd és a többi is :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


mimkosz: Köszönöm az észrevételt. Az korabbi honapban, sajnos meg nem mertem a hom az eleje ota, csak az feltetelezett ovulacio utan, amit akkor csak az ovus mikroszkoppal neztem. 

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 48800_.png

A mostani azt gondoltam, hogy nem tunik rossznak, hisz egyenlore lassan, de megyeget a hom fel. Az ovus hovisszaesesrol itt is irta valaki, hogy nem torvenyszeru, bar engem is aggaszt, hogy csak 36,5 re esett 36,6 rol vissza. Az ovus tesztet, most LH teszttel csinaltam posztoltam is ide, az viszont eleg hatarozott pozi lett.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 48800_.png

MIt gondolsz /gondoltok?


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


Ahogy látom neked az alap hőd is elég magas, szóval nem gond szerintem az az 1-2 tized visszaesés csak. Nyugi még akármi lehet :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


kiscsillag201: Köszönöm a lelkesitést. :) Meglátjuk :) Ha esetleg úgy dönt, hogy nem szeretne novemberi baba lenni, inkább karácsonyi, mi épp úgy fogunk neki örülni :) De azért remélem, hogy őszig nem fog minket várakoztatni. :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok!
Majd visszaolvasok mindenkit csak gyorsan bejelentkezem hozzátok.
Képzeljétek ma reggel 3 tizeddel még feljebb ment a hőm. Lehet, hogy benyeltem valamit, vagy ovu után 9 nappal szokott ugrani ennyit?
Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

9.dpo
kolibri25
 
 


Lányok! Halványbarna krémes folyást vettem észre. Mitől lehet?
marmotka
 
 


@kolibri25: Talán baba? :)
marmotka
 
 


@szandra0408:
Olyan jó,hogy felraktad a képet. Jó volt látni! :) Köszönöm!

littlebiscuit:
Én is úgy gondolom, hogy 1 vagy 2 nappal később lesz ovud, és akkor a mai nap pont jó alkalom a béküléshez. :)

marmotka: remélem jobban vagy. Amúgy a tüneteid akár babára is utalhatnak :)
Bizakodok, mert soha nem volt ilyen magas még a hőm. Amúgy másbajom, nincs, csak kicsit tompa vagyok...

9.dpo

kolibri25
 
 


@kolibri25:
Egyszer olvastam valahol hogy van az igazi trifazisos gorbe,ami babas gorbe,hogy harom reszre lehet bontani,mivel a beagyazodas utan meg magasabbra ugrik a ho.
Latkafr:Nem akartalak bantani,mivel nem vagyok hoszakerto,de biztos fog emelkedni majd naprol napra.
Caroline:Hogy vagy?Elkezdted a baratcserjet vegul?
Kik azok akik most elso baratcserjes honapukban vannak?
Kepzeljetek nalam meg mindig semmi emelyges vagy hanyas,remelem azert minden rendben odabent.

mimkosz
Budapest
 
 


Mimkosz: Én is most kezdtem.
Kíváncsi leszek hogy hat.
Voltam az üzemorvosnál,tökéletes lett a vérkép,bár hormont nem néztek.
Kedden megyek dokihoz.

Jó éjt csajok!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@bunny88:
Szia! Nyugi.... Majd kitapasztalod, jegyezd fel,mikor nem tudtál nyugodtan aludni...ajánlom neked a sedatif PC gyógynövényekből készített altató,feszültség oldó, stb. rá van írva.
andrenoci
 
 


@szandra0408:
Bár én egy földtérképnek látom, de nagy gratula :)
andrenoci
 
 


@mimkosz:
Egyhangú unalmasak a napjaim, legtöbbet egyedül vagyok, meg a bajok.....de inkább az a baj, hogy nagyon rossz monotonitás tűrő vagyok. Hosszúak a nappalok...
andrenoci
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?