Új privát üzeneted érkezett!

olyan aranyosak vagytok lányok, köszi a biztatást mindenkinek 

@kiscsillag201:


én is úgy tudom, hogy 1 körül lenne az ideális, ha babát szeretnénk, ezért is mentem ehhez az orvoshoz, mert azt gondoltam hogy kapok majd rá gyógyszert és minden okés lesz, mert azt olvastam hogy a "sima" nőgyógyászok nem szoktak vele foglakozni csak ha meghaladja a ref.értéket.

már nagyjából kidühöngtem magam, úgyhogy próbálok nem ezen kattogni és "nem rágörcsölni a dolgokra" :)

bunny88
 
 


@bunny88:
Egyebkent en 173 cm vagyok es nagyobb sullyal mint te.Ugyhogy en is varom mar majd a megjegyzeseket a vedonotol,mert a dokim idaig nem szolt erte.De en vilageletembem ilyen alkat voltam,epemutet utan jobban le volt fogyva a szigoru dieta miatt,de visszajott ram.Pedig ripsz-ropsz-on elek,marmint azt eszem zsemle helyett pl.,de sajnos az edesseget imadom.Mertem remelni,hogyha teherbe esem karacsony utan majd ugyis jon a hanyos korszak is akkor visszaallok,de nemhogy hanyas nem volt,inkabb megnott az etvagyam. :roll: :oops: :lol: Hat ez sem ugy jott ossze,ahogy gondoltam.Remenykedem a genetikaban,mert anyukam is csak 8 kilot hizott velem,ha mar egesz eletemben a genetikara fogtam mindent legalabb most is bejohetne :lol:

mimkosz
Budapest
 
 


@mimkosz:


a nővérem 176cm, 90 kg-val kezdte a terhességet, a második trieszter végére 10kg-val volt könnyebb (pedig nem hányt 1x sem, egyszerüen nem kivánt annyi kaját mint előtte), a harmadik trimibe hizott 5kg-t, szóval 85kg volt amikor ment szülni 
bunny88
 
 

 
 

Csajszik, olvastam azt hiszem Bunny vagy Kiscsillag posztjában, hogy 1 körüli TSH az ideális, ha babót szeretnénk. Ez most hogy van? Nekem a TSH-m 2,540 mIU/L -rel a 0,400 - 4,000 referencia értékben van. Azt hittem ez okés. Akkor most ez sok ahhoz, hogy jöjjön a gólya?

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


Nyugi, nekem 2,8 volt amikor nézték szeptemberben és összejött igaz szerintem ez is kihat az időtartamra. Nekem endokrinológus nem adott rá gyógyszert pedig mondtam, hogy babát szeretnénk. 4ig jó az érték. Ha a többi T3,T4 értéked okés akkor nincs gond.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


kiscsillag201: Mik azok a T3-as és T4-es értékek? Nagyon kezdő vagyok ebben a témában. Mi mikor otthon voltunk, mondtuk a házi doktor néninek, hogy babát szeretnénk lassan, igy ha megoldható szeretnénk egy labor vizsgálatot. De csak azért, hogy biztosak legyünk benne, hogy minden okés. Ő adott kedvesen egy beutalót és annyi. A labor leletet megkapva én laikusan meg is nyugodtam, mert minden értékem a referencia érték alatt volt bőven, de még a referencia értékeken belül persze. Azt hiszem most elfogok kezdeni kattogni :(

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Ez a legfrissebb ( 2015.november) labor leletem. Ebben az általános leletben, benne van az a T3-és T4-es indikátor esetleg, vagy az csak a hormontükörben van benne? Tudsz/tudtok ebben nekem segiteni Lányok kérlek?

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@marmotka:
Én ugyenezeket érzem és tapasztalom, mint Te, csak annyi különbséggel,hogy még csak a 6. dpo-m van ma. A hőm is szép magas.
1 hónapja avivázom, gyógyteázom és barátcserjézem. Nem tudom, hogy mi segített, de 6,5 éve nem tapasztalt nyákom volt a hónapban. Ha ebben a hónapban még nem is sikerült, sokkal bizakodóbb vagyok,mint eddig. 7 hónapja próbálkozunk.( előtte 6 évig szedtem fogamzásgátlót).
 
Bunny88:
Én is dokit váltanék a helyedben...

latkafr:
Én úgy olvastam, hogy ovu előtt a hőleesés gyakori de nem törvényszerű, nálam sem volt, ugyannnyit mutatott, mint előtte lévő nap, és utána ugrott fel 3 tizedet.

6. dpo

kolibri25
 
 


Köszi csajok a biztatàst.
Nekem olyan èrzèsem van hogy itt van a baba a pocakba. Holnap veszek egy normàlis tesztet. Amit Hannànàl is hasznàltam.
Èn 77 kg-val kezdtem a terhessèget egyboll le ment rolan 5kg pedig èn sem hànytam. 83al mentem szülni ès 77-el jöttem ki a korhàzbol. Ugyhogy ne aggodj a dokid meg egy szemèt hogy ilyeneket mondott neked.
hazsuba
 
 


Latkafr: Ezen nincsen mivel sima labor, nekem magas volt ezért endokrinológushoz küldtek. Ott csinálnak új labort, fél évente lehet. De ahogy nézem jók az értékeid szóval nyugi.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Latkafr ne állj neki parázni :-D a komoly pajzsmirigy problèmàknak ugy tudom erős tünetei is vannak igy nem hiszem hogy nagy baj lenne Nálad..
Hazsuba jól teszed,biztos hogy van minősègi külömbsèg a gyógyszertári meg a netes tesztek közt..
Kolibri, szerintem ezek együttesen hatottak jól..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Mèg folyatni akartam hogy èn is megtanultam az Aviva tornát január vègèn èpp ma tornáztam és olyan klassz. Remèljük használ is.. :-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: Reméljük! Én bizakodó vagyok :)

kolibri25
 
 


Jó reggelt lányok! Ki hogy érzi magát? Én nagyon jót és sokat aludtam. A hőm ma reggel megint emelkedett az előző napokhoz képest. Megpróbálom majd feltenni a görbém, kìváncsi vagyok mit mondtok rá.

Kolibri, mi akkor nagyjából együtt haladunk! Te mikorra nem várod? :)

8 dpo
marmotka
 
 


Jó Reggelt neked is Marmotka :)
Én nagyon jól vagyok 10 napja késik és még semmi jele hogy meg akarna jönni :)
Ma veszek egy normális tesztet, ami ha negetív akkor tuti nincs baba, de még reménykedek
ma a nőgyógyászomhoz is be fogok jelentkezni mert akkor tuti baj van ha nincs baba és ennyi ideje késik.
A hőm nekem is magas. Tegnap este 37,2-3 volt(tudom a nap közbeni nem számit.
úgy érzem mitha bellülről égnék :)
Tedd majd fel kiváncsi vagyok :)
hazsuba
 
 


Jó reggelt!
Végre sikerült 3 óránál többet aludnom,úgyhogy jól!
Ma kérek időpontot a dokihoz,az éves vizsgalatra meg beszélek is majd vele.
Teszttel kapcsolatban pont tegnap neztem hogy kiváltottam a Dm-es 150 pontos kuponfüzetet és abba van leakciózva az X-Epil tesztpen.
Nekem megvan,de alig van valami,ez már a 6.nap kezd idegesítebi a dolog de jövőhét keddig kibírom.
Most voltam munkaalkalmasságin,volt vér és vizelet.Kíváncsi leszek,bár hormont sajnos nem néznek,azt majd kérek a dokimtól.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Jó reggelt! Üdv az újaknak! Olyan jó, hogy mindig vannak, akik követnek minket és csatlakoznak is. :)

Mondjak nektek még valami jót? A korábbi feljegyzéseimben az is van, hogy a barátcserje mellett málnalevél teát is ittam a ciklus első napjától a peteérésig. Sok helyen a málnalevél teát csak a szülés előtti hetekben ajánlják inni, asszem a 35. héttől, a könnyebb szülés érdekében. De van neki egy másik jó tulajdonsága, mégpedig az, hogy peteérés serkentő. Nekem bejött. Ittam, mikor babás lettem. De hogy a málnalevél, vagy a barátcserje, vagy a kettő együtt hatott, azt nem tudom. 

Olvassatok utána. Ja! és előrebbre hozza a peteérést, akinek túl hosszú a ciklusa, vagy úgy gondolja nincs peteérése, az próbálja ki! 


8. ciklusnap

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


A málnalevéllel én úgy tudom h nagyon kell vigyazni. Inkabb a szulesnel alkalmazzak mellhatas nelkul ahhoz hogy konnyebben menjenek a dolgok. Majd megkeresem a szakmai cikket.

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@marmotka:


Én jövőhét keddre nem várom. Kiáncsi leszek, mert egy hónappal ezelőtt a dokim kért hormonvizsgálatot. Pénteken megyek a 21. naposra (korán volt peteérésem).
Viszont a múlt héten elhunyt, úgyhogy egy másik dokihoz viszem majd az eredményimet...
Eléggé megviselt, mert egy jó ember volt szakmailag is, aki tényleg foglalkozott a problémámmal! : (

7.dpo
kolibri25
 
 


Visszaolvastam az infókat. A málnalevelet kifejezetten a gyors szülés végett isszák a 36.héttől kezdve. Hiszen a "málnalevél tea fellazítja a kismedence izomzatát, ezzel meggyorsíthatja a vajúdást". Azonban azt is fontos megemliteni, hogy alkalmazásakor "hirtelen lecsökkenti a vércukorszintet", ami veszélyes is lehet szoptatás, vagy cukorbetegség esetén ezért javasolt egyeztetni az orvossal és a szülésznővel is a használatáról. 


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Kolibri,

Pénteken 21. nap aztán keddre nem várod? Jó rövid ciklusod van akkor.
Nekem épp hogy kicsit túl hosszú de én is épp ilyen '21.' naposra megyek jövő hét szombaton, ami nekem igazából a 24. ciklusnap lesz mert 31 napos a ciklusom. Hosszúak így a hónapok veszettül most is ha még belegondolok mennyi idő, 1-2 nap ovulációig majd 2 hét luteális jajj :D Pedig megfogadtam hogy innentől kezdve nincs türelmetlenkedés meg görcsölés dehát ugyan hogy kell azt?? :D

Krystin, tökjó hogy akciós az x-elpil pen az egy jó kis teszt szerintem. Olyan kár hogy itt nincs DM.. (küldföld) :( Itt legolcsóbban 8 euró körül lehet tesztet kapni - ebből a DM-ben normál áron is vagy 3-4 xepil pen kijön.
De most egyáltalán nincs itthon tesztem se nem is veszek mig nem késik - most ez a stratégiám :D

Hazsuba nagyon furi ez dehát reméljük csak simán azok közé a nők közé tartozol akiknek nagyon későn mutatja ki valami néhány százalék a nők összességéből ilyen valami cikkben olvastam (angol volt). Szóval előfordul. Drukkolok..

Marmotka, nagyon biztató a hő ha jó magasan van. Már együtt várom veled a vasárnapot! :)

Caroline, óvatosan ezekkel a teákkal is. Nagy erejük van. Onnan emlékszem hogy tényleg hihetetlen hatással birnak, pl a tőzegáfonya, pár bögrével ittam meg pér éve egy borzasztó felfázásnál és egyik napról a másikra teljesen elmúlt. Nem akartam elhinni... Azóta bárki ha felfázik úgy 'hirdetem az igét' a tőzegáfonyáról mintha jutalékot kapnék utána :D
Lehet hogy egyszerre érdemes csak egyféle gyógynövény terméket alkalmazni bár ez csak ilyen gondolat tőlem nem vagyok szakértője :)


Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


14 cn

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Nuh azt hiszem megtaláltam. Azért nem javasolják manapság már a málnalevel teát babatervezésekor, mert bizony méhtágulást okoz, ami a szülésnél igen is jól jöhet, hogy megkönnyitse a vajúdást és könnyen menjen a szülés, de ahhoz, hogy megtermékenyüljön a petesejt és szépen be is ágyazódjon és meg is tapadjon ahhoz kifejezetetten rossz állitólag. :( Én ezt találtam róla. Úgy gondolom, hogy ha peteérést/ beágyazódásra van más alternativa, ( cickafark/palástfű vagy barátcserje, amikről nem lehetett olvasni egy cikkben a vetélés kifejezéssel), akkor semmiképp nem nyúlnék olyan gyógynövényhez, ami még egy picit is, de gyanús lehet babatervezéssel kapcsolatban. :(

Abban viszont biztos vagyok, hogy a szülésnél iszonyat hasznos. Két barátnőm és a hugom is használta és nagyon nagyon jókat mondtak róla. Plusz az egyik barátnőm valami joga módszerrel noh meg ezzel a teával fájdalomcsillapitónélkül fegyelmezetten és nyugodtan szülte meg a babóját, meghitt körülmények között zenével :)

16cn

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@hazsuba:A hőd bíztató! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog mutatni a dm-es teszt, drukkolok nagyon :)


@kolibri25:De érdekes...én hétfőre nem várom, viszont nekem 30 napos a ciklusom. Sajnálom az orvosod, de remélem a másik is rendes lesz.


@littlebiscuit: Nem tudom, hogy kell nem görcsölni, de talán az segít, ha lekötöd magad valamivel. Nekem minden estém be van táblázva munka utánra ezen a héten. Bár még mindig csak kedd van :) Az jó, ha nem veszel tesztet, most én is így csinálom és könnyebb! De így-is úgyis ez a nemvárt előtti egy hét a legrosszabb.


 


 

marmotka
 
 


Megpróbálom felrakni az előző havi görbéket és a mostanit. Mi a véleményetek?



Ez a mostani, a mai nappal bezáróan:

marmotka
 
 


Woow nekem nagyon babasnak tûnik ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Februar 1 vagy 2 szerintem a lehetseges megfogantatas ;) juj nagyon izgiiiii mindenkepp updatelj! Szoritok!!!!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Marmotka,
Nagyon is esélyes. Az előzőken 36,5 ig le-le esett ovuláció után is a hőd, most viszont 36,7 alá nem megy és még most is emelkedik. Szóval nagyon biztató :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Lányok, köszi a bìztatást! Nagyon izgulok! És nagyon lassan megy az idő :)
marmotka
 
 


ha már a teáknál tartunk, van valakinek bármi tapasztalata/ véleménye a herbáliás Lady Ciklus teáról? tegnap láttam Dm-be és este olvasgattam is róla, és azt irják hogy rendbe reszi a ciklust és pozitiv tapasztalatok voltak. Szerintetek? gondolkodom rajta hogy beruházzak e rá....
bunny88
 
 


Bunny nekem nincs tapasztalatom sajnos a dm-es vitaminokkak teakkal kapcs sajnos :(
Marmotka, tudom h nem szabad a maci borere elore inni, igy csak szoritok nagyon neked! ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Bunny én sem ismerem ezt a teát. Dehát gyógynövény gögynövény, azt kell megnézni pontosan mik vannak benne mert egyes gyógynövények egyes hormonokra hatnak.
Én célirányosan a progeszteronra mentem, lassan meg is jön a krémem épp ma kaptam mailt a csomag státuszról. Igy a vérvétel után el is kezdem kenni mert meg vagyok győzödve hogy enyhén alacsony lesz az eredmény..

Latkafr, te végül a cickafark palástfűt alkalmazod ugye? Baratcserjét is vettél de azt egyelőre nem, jól emlékszem?
Most néztem, 2 nappal vagy előttem :)
Együtt fogunk izgulni hó végén :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


LAdy Cilkus tea:
A serdülőkortól a változókorig azon nőknek javasolt, akiknek cikluszavara van. A tea hozzájárul a cikluszavarok, menstruáció előtti lelki változások ( premenstruális szindróma ), ritka vérzés ( 2 hónapnál hosszabb ideig ) tartó vérzésszünet, kevés menstruáció, serdülőkori bő vérzés, késői nemi érés ( 16 éves korig még nincs vérzés ) meddőségek bizonyos formái, PCOS, változókori vérzéskimaradások problémáinak megoldásához.

A Lady Ciklus Tea összetétele:


Palástfű (Alchemilla vulgaris) növényi progeszteron, amely összehúzó hatású (adstringens),    vérzéscsillapító, a peteérés után a sárgatest által termelt hormonhoz hasonló  hatású. Mindenfajta vérzést csökkent.


Cickafark (Achillea millefolium) erős ösztrogénhatású gyógynövény,  gyulladásgátló, antibakteriális hatású, görcsoldó, keserű ízű növény. A fájdalomkeltő anyag (prosztaglandin) képződését csökkenti, a méhizomzatot lazítja, ezáltan bő vérzést kelt.


Ánizs (Anisum vulgaris fructus) illóolajokban dús, emésztésfokozó, görcsoldó, fertőtlenítő, epehajtó, ösztrogén hatású flavonoidokban gazdag mag.


Citromfű (Melissa officinalis) mint növényi nyugtató alkalmas arra, hogy a hormonális ingadozásokat jobban  tűrjük és legyen türelmünk kivárni a várt hatást a gyógynövényekkel. Alvászavarok, emésztési zavarok, gyomorfájdalmak esetén hatásos, zúzott sebek gyógyítója, vírusellenes aktivitása is van. A memóriát is javítja.

Meglevő vérzés után 1 hét szünet, majd 1 hétig napi 1 liter tea 3 filterből, majd szünet, vérzés. Ez azt jelenti, hogy a ciklus 3. hetében kell inni.

bunny88
 
 


@littlebiscuit: Szió, igen úgy néz ki, hogy akkor együtt tesztelünk, bár mi csak azon az egy napon voltunk együtt mikor pozi lett az LH tesztem a 14. cn on reggel és este. TSH dolog teljesen elvette a kedvem, pedig jó lett volna a tegnapi napon is együtt lenni, de egyáltalán nem voltam olyan lelkiállapotban :( A férjem is cuki volt, hogy jobb kedvre derítsen, ma itthon maradt velem es megnéztünk alovoldozos katonas kemes filmek helyett vagy 4 disney meset, fozott is, pakolt itthon sokat. Szoval mostanra kicsit jobban vagyok. Szóval nálunk az a helyet hogy ha a pozi lh napjan osszejott a babo az szuper lenne, de kicsi ennek az eselye, de meglatjuk. :) Majd ha nem jon meg tesztelek, de tesztelhetünk egyutt is. :) Te mikorra nem varod? Oh a cickafark es paliteaval kapcs en csak ma kezdem a palis reszt. Baratcserjet vegul nem szereztuk be csak a cickafark teat es a palastfuvet. Szoritok neked nagyon!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Csajok,ma voltam a Kökiben ügyet intézni,sétálgattam és beugrottam a Herbáriába és vettem egy doboz Zafíros barátcserjét!
Remélem hatni fog.
Ma ilyen "hatékony" napom volt,elintéztem a dolgokat+ első hívásra felvették és tudtam a nőgyógyásztól pont olyan idöpontot kérni,mint amilyet szerettem volna.

Úgyhogy ma estétől elkezdem a barátcserjét,a ciklusom 5.napján vagyok remélem nem késő,bár itt úgy olvastam,hogy többen kezdtétek késöbb mint az első nap.

Az én férjem is ilyen tök cuki ma(front van ?) ,írtam neki hogy hulla fáradt vagyok írta hogy ha hazaérek pihenjek le,aludjak vagy tvzek,ne csináljak semmit ha hazaér mindent megcsinál.
Mikor hazaértem írtam neki,erre felhívott hogy komolyan mondta,ne is fözzek azt is megcsinálja csak pihenjek
Remélem majd terhesen is ilyen szolgáltatást kapok!

5.cn



Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Krysin, Latkafr, de aranyosak ezek a pasik :)
Nálunk ritka az ilyen mivel én itthonról dolgozom igy szokásommá vált hogy napközben a 'cigiszüneteket' amit nyilván nem cigizéssel töltök, azt a kis házi munkákra, rendrakásra mosás berakásra teregetésre ilyenekre töltöm. Igy aztán a házimunka nagyobb része az enyém. De nem panaszkodom mert nagyon szeretem a házimunkát, számomra egy nagytakaritás lélekemelő :D
Helyette viszont párom sokat főz, és nagyon jól. Meg ezermester, multkor pl a mosógépet megjavitotta.. Ezekkel a dolgokkal azért sokat lehet spórolni úgyhogy ezt nagyon értékelem.

Vannak viszont olyan napok, amiket ti is leirtok, hogy párom itthon (mázlista rengeteg a szabadsága olyan évi 55-60 nap... ne kérdezzétek miért az olaszok mázlisták). És amikor itthon van én meg dolgozok akkor hozza a kávét a kezembe meg megcsinál mindent.

Szerencsések vagyunk lányok! :)

Latkafr,
Dehát nincs is igazán baj a laboroddal hisz jók az értékek! Kiscsillag is irta hogy neki is kicsit elhúzott a TSH érték mégis terhes lett. Ne aggódj! Jókor is voltatok együtt - minden bizalomra megvan az okod :) nagyon szurkolok!!
Én olyan febr. 26/27 körülre fogom nem várni.
Igazából a korábbi tapasztalatok miatt nem szivesen tesztelnék korán, max egy hét késésnél.. de ha a progeszteronom a labor alapján alacsony lesz, annyira amit a krém nem gondolom hogy képes lenne kompenzálni akkor muszáj lesz. Teszt és ha pozitiv irány a nőgyógyász progeszteron pótlásért.
Szóval akkörül a nem várt körül tesztelek majd..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@marmotka: Most készítettem el az elsô palástfû teát. Haaaat ;) érdekes. Engem jobban emlékeztet valami füstöltkockás leves ízére, de nem rossz, csak nem erre gondoltam mikor teara neveztem be ;)
Szép estét!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@krystin:
Biztosan front van ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit: Szuper, h home officos vagy, igy nyilvan ertheto h extraba a munkad melle vezeted a haztartast. De azert probalj meg pihenj is ha tudsz neha. De nagyon jo kis egyensuly van nalatok is. Ezt jo olvasni nagyon. A ferjed ott segit ahol tud es szukseg van ra. Csapatmunka!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Igen eleinte rossz volt de már most èrtèkekem pozitiv oldalait is (a home office-nak). Igazabol mire a nap vège jön ès az átlagember hazaèr a munkából ès kezdi a mosást meg tennivalókat èn már a kanapèn heverèszek szóval pihenek eleget. :-D
Nagyon izgalmas mert a hèten 'nem várjuk' a genetikai teszt eredmènyèt - ha gond lenne hivnanak ha nem akkor nekünk kell hivni őket hogy kèsz van-e ezutobbi esetben minden ok.. es barmikor megcsörren párom telefonja (èpp az imént is) összerezzenve hallgatom hogy ki az :-D
Te dolgozol Latkafr vagy otthon vagy? Arra emlékszem hogy ti is külföldön vagytok de párod magyar?

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@bunny88:


170 cm és 75 kg-val kezdtem a terhességem, és 0,01 nél kevesebb tsh val és egy autoimmun pajzsmirigytúlműködéssel, azt javasolnám, hogy ezt a dokit felejtsd el és keress fel belgyógyászt, és egy olyan nőgyógyászt aki normális...

szandra0408
 
 


@littlebiscuit: Igen, mi is külföldön vagyunk, de nem írtam ezt korábban itt a fórumban, bár igen ki lehet sakkozni ;) Sokat vagyok én is itthon, de ha kapok melot azt itthonról is megtudom csinálni, de ez inkabb csak a zarasok alkalmaval havi egy alkalommal van. Szoritok h ne keressenek titeket a laborbol :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit:


Marmotka:
Igen, gyógyszer előtt voltak 24/25 napos ciklusaim. Akkor ennek nagyon nem örültem, most legalább minden sikertelen hónap után gyorsan kell akcióba lendülni :D
Most aviváztam és teljesen felpörögtem, összeraktam a jövőheti óráimat is :)

latkafr:

A gyógyteáknak tényleg fura ízük van üresen, de ki lehet bírni. Nekem a dokim 3 pohárral javasolt egy napra.

Szép estét lányok :)

7.dpo
kolibri25
 
 


@kolibri25: Köszönöm az infot h neked 3 cseszet mondott a dokid. Azt a megallapitasod, h "ki lehet birni" nem tudom hova tenni ne haragudj. ;) En nem irtam h nem birnam ki, marmotka kerte h irjam le a tapasztalatomat ezzel a teaval konkretan. Gyogyteakat meg ahogy eddig is tisztan iszom ahogy kell. Eleg gyogyszer ellenes vagyok. Csak akkor veszek be barmit ha mar nagyon muszaj, szoval van rutinom a termeszetes gyogymodokban, es tudom h ki lehet birni oket ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:


Ja, nem azért írtam úgy. Inkább a magam meggőzésére, hogy ki lehet bírni :) Én mindig ízesítve cukorral ittam a teát és erről le kelett állnom. 

8.dpo
kolibri25
 
 


@kolibri25: Igen, sokkal finomabbak a teák, mézzel vagy fincsi citrommal. De valóban ha gyógyteáról beszélünk, akkor a legjobb tényleg ha tisztán isszuk. Van egy barátnôm, aki pl "képtelen" meginni a teát. :) Ô inkâbb forró citromos vizet iszik. Fura

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


A teákért amugy en se vagyok oda,élvezeti teát pl sosem iszom.Ezeket is csak ugy legyűröm,bar melegen még jó,de ha kihül szerintem sokkal rosszabb.
Este bealudtam nem vettem be a barátcserjét,de most reggel bevettem.

Borzasztó ez az idő,fáj a fejem,nyűgös vagyok,sehogyse jó.

6.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Kedves babákat tervezők és babákat várók! 
Az Ipsos Közvélemény- és Piackutató Intézet kutatást végez 
"Egészséges életmód- gyermekvállalás" témakörben. 

Várom azok jelentkezését, akik szívesen részt vennének jövő héten (17./18.-án, délután) egy 1,5 órás Fókusz-csoportos beszélgetésen. Akiket várunk: 
1. csoport: babát terveznek, 
2. csoport: már várják a babát. 


Kvóták: életkor 25-39 év, Budapesten vagy az agglomerációban élnek, legalább érettségivel rendelkeznek, a családi összjövedelmük min. 200.000 Ft. Életmódjukat a tudatosság jellemzi! A részvételt honoráljuk. 



Várom a jelentkezőket! A pontos részleteket meg tudjuk beszélni​:​
agnesdorkanagy@gmail.com vagy tel. 70-634 8713 
Köszönöm a figyelmet, szép napot!
Nagy Dorka

 
dorka14
Budapest XI. kerület
 
 


@latkafr:Ezen jót mosolyogtam, füstöltkockás leves :) Lehet, hogy méz nélkül én sem lennék ilyen lelkes :)
marmotka
 
 


@marmotka:
:) Ez jutott elsore eszembe :) de a mai reggeli adag simabban csuszott le. Mondjuk most nem cicoztam es lehuztam. Eddig a teakkal ugyvoltam h izlelgettem, szurcsolgettem apro kortyokkal. ;) hat ez a gyakorlatnem idevalo az marbuztos ;) van egy nagyon fincsi tea. Szerintem otthon is lehet kapni. Vanillia, kamilla es narancsvirag van benne ;) Isteni, komolyan mondom.

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?