Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
andrenoci nagyon sajnálom ami veled történt!Örülök hogy ilyen jól veszed az akadályokat!Gyors felépülést kívánok!
Tegnap délután átestem az átjárhatósági vizsgálaton és minden rendben,átjárható mind a jét petevezetőm!Van egy nagyon szép nagy domináns tüszőm ami 21 mm és a méhnyálkahártya 12 mm.Azt mondta a doki kötelező most együtt lennünk hátha sikerül!18.-ára nem várom!Bizakodom!Ha pegig megjön akkor ciklus 3.napján kell bemenni a meddőségibe és kiírják az inszemhez a szurikat!A vitminra pedig rákérdeztem és azt mondta hogy nem befolyásolja a sperma minőségét és mennyiségét!
Cn15

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


@moncsika79:Szuper hir, hogy van domináns petét :9 A 21 cm az meg már nagyon is jó. Én úgy tudom,  hogy 21-22 cm nél kezd mozgolódni a petesejt és 22 fölött kezd megrepedni :) Szuper... Kivánok pozitiv tesztet majd! Viszont ... szerintem a nőgyógyász maradjon a szakmájánál és csak remélni tudom, hogy abban legalább megfelelően jó, mert ezen mondata után én nem tudom őt hova tenni!!!! "vitminra pedig rákérdeztem és azt mondta hogy nem befolyásolja a sperma minőségét és mennyiségét" Ez akkora orbitális hülyeség mint ide Makó. Van ismerős, aki urológus, andrológus mellesleg az MTA egyik doktora. Ő mondta pont a tesómnak, (akinek korábban kevés is volt és rossz is volt a minősége annó... azóta 2 éves unokaöcskösöm boldog apukája) hogy igen is tehet a minőség és mennyiség javulásáért VITAMIKOKKAL is. Kezdte a laza boxerek cseréjétől, a rendszeres testmozgáson át, NO CIGI és PIA, (bár senki nem dohányzik a családból és alkoholt is csak alkalomszerűen iszunk) mely kapcsán nem rázkódik lent semmi ( pl no futás, inkább úszás), rendszeres egészséges változatos táplálkozás, és igen is rendszeres jó minőségű vitamikor bevitele. Itt kiemelték a C, Ca és E vitaminokon túl, az ásványi anyagokat, mint a szelén, a cink és a folsav. De még lehet fokozni extra komplexebb anyagokkal, mint az Arginin vagy a DHA, amivel kifejezetten a mennyiséget lehet növelni. Nevetséges, amit a dokid mondott. 

cn 10


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr Egyetértek!

babyfever2016
 
 

 
 

Sziasztok!
Igen egyetértek Latkafr-al, szerintem is nagyon nagy jelentősége van a táplálkozásnak életmódnak.
Annyi féle cikket összeolvastam a hetekben erről, - nem lehetne ennyi irás róla ha nem lenne igaz..
két nagyon jó kis cikk:
http://www.vitaminsziget.com/ecikk.php?id=265
http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=291

A hétvégén viszont személyesen megbizonyosodtam a táplálékok hatásáról.
Párom 'étvágya' rendkívül erősen felívelt khmm pedig nem voltam csábitós hangulatban sőt semmi szexis fehérnemű vagy ilyemi :D Kicsit elgondolkoztam mitől is lehet milyen nem mindennapi dolgot figyasztottunk a napokban.
Hát teláltam.
GRÁNÁTALMA. tessék:
http://granat-alma.webnode.hu/news/a-gr ... i-libidot/
mandula és tökmag (tökmag salátán, isteni!). Ott vannak a cikkben.
http://www.csaladivilag.hu/szerelmi-vag ... -tol-z-ig/

Szóval, müködnek ezek a dolgok.



Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Vitaminokkal kapcs, én a Gravidát szedem az elérhető vitamiko közül, mert abban van extra ásványi anyag is. Azt hiszem LittleBiscuit irta korábban, hogy megpróbálja bevinni természetes úton, gyümik/zöldségek formájában. Baba projekttől függetlenül mi is törekedtünk/törekszünk természetes alapanyagokból bevinni a megfelelő mennyiséget, de mi is realizáltuk, hogy lehetetlen. :( Igy biztos, ami biztos mi is esszük a vitaminokat, plusz a gyümit/züldséget.

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok lányok!
tudom eltüntem mostanában, de azért olvastalak titeket :)
esélytelenek nyugalmával várom, hogy teljenek a napok, hétfőn megyek az új dokihoz, vérvételből kiderült hogy gond van a pajzsmiriggyel, de valószinűleg ez a kisebb probléma. a progeszteronom normális, tehát még nem tudni miért csak egy napig tart a menzim....:/

bunny88
 
 


LittleBiscuit:Tehát gránátalma :)  Van egy régi iráni barátnőm,a kitől kaptam annó egy receptet (Fesenjan). Általában karácsony elott csinálom, de a férjem nagyon szereti, szóval lehet a napokban megcsinálom :) Köszi a tippet!  https://www.youtube.com/watch?v=Wr4gI6luZAo

A sperma minőséggel/mennyiséggel kapcs még egy infó. Ha babát szeretnének a pasik, el kell felejetni pl azt, hogy ölbe vegyék a laptopot, és úgy hosszan játszanak, mert a herék nem véletlenül vannak kint, a női nemiszerv meg bent. Nekünk meleg az ideális környezet, mig a heréknek a hideg. Tehát ne süssük meg őket feltétlen :) Plusz ugyan ezen logika mentén az autóban az ülésfűtés is imádnivalóan jó dolog, de nem a pasiknak. Ha nagyon cidri van odakint, akkor kb 1-2 percig menjen, mig bemelegszik az üles picit, de utazás alatt érdemes kikapcsolni, ha ficánkoló és egészséges kiskatonákat szerete a jövőbeli apuka :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


bunny88: Szió, de jó látni, hoyg itt vagy újra :) Hmm az egy napos mensi, biztos hogy nagyon rossz dolog? Nem Vagyok képben, hogy van-r erre valami orvosi diagnózis. :( Szerintem ha van tutira peteérésed, nem feltétlen gond az, hogy rövid idő alatt túl vagy a nehéz napokon. Dokid mit mondott?

ui: nekem pont azzal van még a bajom, hogy nem tudom biztosan, hogy mikor van/volt pé-m. :) Tehát vadászom a pé-t. :) Lehet nem is érik meg rendesen. Majd ha túl vagyok legalább 2-3 sikertelen cikluson, akkor komolyabban kivizsgáltatom magam majd otthon, mert volt egy balesetem annó, ahol fejsérülést szenvedtem, lehet ott sérült meg valami, ami mondjuk ezekért a hormontermelésért felelős. De mondjuk ez nagyon nagyon messze van és remélem nem is lesz erre szükség.

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Hello ujra itt Bunny.
Együttérzek mert nekem is nagyon rövid egy éve kb a menzeszem, első nap még erős, második nap már épp csak egyszer cserélek tampont a higienia miatt hamradik nap már sokszor csak egy tisztasági elég és negyedig nap egy kis pöttyözés. Úgy érzem ez is már kicsit túl gyengének számít.. :/
Kiváncsi vagyok mire jutnak még nálad.. A pajzsmirigyet jól lehet kezelni azt olvastam..

Latkafr, valóban  a meleg nem jó a pasiknak ez igy van . Én a forró fürdőt olvastam még hogy felér egy fogamzásgátlóval.. :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Haha ez jó ;) Nekem az anyósom mondta kb az utoló elötti vizsgaidôSUCKomnál, h ô rájött mi a legjobb fogamzásgátló manapság. Meg is lepôdtem h ez akkor hogy jött oda. Erre közli, hogy a "diploma" Hát nem értem h miért de nem tudtam ezen jot mulatni. :(

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


köszi csajok az együttérzést  egyenlőre annyit tudok hogy pajmirigyre kapok majd gyógyszert, és az új doki fogja felírni, de mivel valószinűleg fog kérni új hormontükröt, majd csak az után kezdjük a gyógyszeres kezelést. a házi dokim szerint majd peteérést is fogják nézni, lehet hogy clostys kezelés lesz, de az eredményektől függyően azt mondta készüljek fel arra is hogy mindennap injekciós kezelés is lehet...

 


@latkafr:


azért gond az egy napos vérzés mert nekem van hogy 5 napos erős. van hogy 1 napos nagyon kevés, és nekem mindig 5 napos volt. az egy napos vérzés önmagában nem jelent problémát, de általában valaminek a tüneteként jelentkezik, és mivel nekem hol ilyen hol olyan valószinűleg valami nem okés. a PCOS-re szoktak gyanakodni ilyen esteben, de nálam soha nem találtak egy darab cisztát se.

hát majd meglátjuk mi lesz

bunny88
 
 


Ertem. Szoritok ! :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok, csatlakozom a vitamin melletti táborhoz! Saját tapasztalat, férjemnek első vizsgálat kor 9millió katonát számoltak, ami kevés! A doki elmondta, hogy milyen vitaminokkal lehet javítani ezen a számon, három hónap múlva, már közel 30 millió volt a szám! Egy évvel később meg 100 millió felett! Szerintem a számok magukért beszélnek!

Ma voltam dokinál, minden rendben eddig, 16 és 15 mm babócák, pulzáló kis szivecskék!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Jajj, de jó Lolo! Vigyor <3 <3
babyfever2016
 
 


Szuper hírek Lolo! Gratula ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@lolo8280:


Gratulálok ! én azt sem tudtam, hogy ikrek. Mikor derült ez ki? Hanyadik dpon teszteltél pozit?


@littlebiscuit:


arra nem gondoltál, hogy azért nagyobb a férjed étvágya,, mert ebben a ciklusban nem volt tétje? Lehet szabadabban tudta élvezni a dolgot és ezt ki akarta használni,, hogy nem babacsinálásra megy. Bocs, hogy így fejezem ki magam, de lehet benne valami. 

:)


Nálam egy sima mensis nap volt, semmi különös. Reggeli hőm 36,6. Ez a szokásos alaphőm.


2. cn


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok,

A katona témában egy mai cikk, ami szintén igazolja a korábbi posztomat  :)

http://index.hu/tudomany/egeszseg/2016/ ... erfiaknal/

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok Csajok!

Én is szedetem a férjemmel a multivitamint!
Kicsit le vagyok törve,mert ciklus elején szép volt a görbém egészen a vélt ovuig,erre megint alacsonyan van és cikázik....
Nem tudom,hogy a müszakok meg az össze-vissza alvás kavar így be vagy csak simán valami nem stimmel....
Ez a "csodás" görbe alapján,van egy olyan sejtésem,hogy nem sikerült...
Na majd pont a kövi ovu elött megyek dokihoz,akkor kiderül hogy lát-e valamit.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@lolo8280:Gratulálok, ez nagyon jó hìr! :)

Krytin, lehetséges hogy a műszakok, éjszakázás okozza. Annyi minden számìt. Azért ne add fel, amìg nem jön meg!

Caroline a minap ìrtad, milyen jó nekem hogy dpo-ba léptem. Hát most vánszorog az idő :) Soká lesz még a nemvárt.

3 dpo
marmotka
 
 


Sziasztok Csajok!

Gratulálok a pozitív tesztelőknek!


@lolo8280: Neked meg külön gratulálok az ikrekhez. :)



Én egy kicsit aggódom a ciklusom miatt mert eléggé furcsa a hőgörbém. Egyedül hétvégén nem tudom abba az időpontban mérni mint ahogy hétköznap szoktam, mert nem tudok felkelni 4:40kor csak ezért. Ha valaki ért a hőgörbékhez megnézné az enyémet, hogy jó lehet-e?
http://ciklus.hu/images/diagramok/0f494 ... 44000_.png

Abban valaki tud nekem segíteni, hogy pontosan milyen vitaminokat érdemes szedni-e a páromnak? Nem hiszem hogy gond lenne a katonáival, de azért nem árt egy kis rásegítés. Tudom, hogy annyi minden van az interneten erről, de sajnos ahány oldal annyi félét olvasok. Én márciustól fogok újra vitaminokat szedni, bár így is a magnéziumot, C vitamint pezsgőtabletta formájában szoktam inni, meg ha eszembe jut akkor aszkorbin savat is iszok heti háromszor. Előre is köszönöm a válaszokat.


Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Köszönöm mindenkinek!

@caroline4:
Nem most derült ki, már az első Uh-n ami 5 hetesen volt! Én elsőnek a 14 dpo-n teszteltem, erős pozi volt már akkor! S az 30as erősségű volt!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Hello Lányok!

Ritus üdv újra itt! lassan ti is kezdtek ujra igaz?
Szerintem nincs baj a görbéddel.. hajlamosak vagyunk apróbb eltéréseket túlértékelni. Mindig azt mondom, szerintem legalábbis annyi a lányeg hogy látszódjon az ovuláció (hisz ezért hőmérőzünk, és neked látszik..
Vitaminok tekintetében én páromnak ilyen DM-es A-Z multivtamint szereztem be azt szedi minden nap. Mivel a magnézium kicsit kevés benne, amellé néha egy ilyen szintén DM-es Magnézium-C vitamin tabit hozzáadunk, ha épp aznap eszünk csonthájasokat akkor nem.
Ami fontos az a sok E és C vitamin én ezt olvastam, mondjuk nálunk, miután a két korai vetélés volt, "kicsit' utánaolvastam, egy lehetséges gond az a kromoszóma rendellenesség, a DNS károsodások által ami a vitaminhiányos, dohányzó, és idősebb pasiknál egyre gyakoribb. Ezt lehet ellensúlyozni C-E vitaminokkal mert antioxidánsok, azaz segitik a sejtkárosodásokat megelőzni.
Az E vitamin bomba a mandula, mi majdnem mindennap eszünk egy pár szemet ez a nőknek is fontos.

Caroline, nem kizárt persze hogy ez is benne van hogy egyelőre nem volt még 'hajrázás' a babáért. De majd most ujra veszek gránátalmát és kipróbáljuk megint csinál-e ilyen hatást (nem viccelek, fáradhatatlan volt, az állóképessége is :D pirulós smile :D).

Lolo nagyon jó olvasni a kis iker embriócskáidról :) további szép babavárást neked :)

Nekem mélyponton volt a hőm dehát mit számít még egy hét az ovulációig. Rá egy hétre jön a vétvétel az antitestek meg miegymás miatt plusz, a progeszteron! Annyira kiváncsi vagyok..

Ja a progeszteronkrém rendelésemet visszautasitották. Most az ebayről rendeltem, ez nem az USAból hanem Angliából érkezik majd remélem ez már tényleg :) Nade még úgyis van több mint két hét, a vétvétel előtt ugysem kezdeném el kenni..

Végre hamarosan hétvége, most különösen várom (nincs különösebb oka csak úgy :).

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Ma csináltam egy ovu tesztet és nagyon szép pozitív! Pont akkor amikor kell, úgyhogy nagyon boldog vagyok, viszont nagyon nehéz kihagyni az alkalmat még ebbe a hónapban. A barátcserje kapszulával csak annyi negatív tapasztalatom van, hogy puffaszt kicsit, de semmi más.

Ilyen szép tesztem soha nem volt még, mindig erősebb volt a kontroll csík, pedig ez most nem is "megfelelő időpontban" készült. Most csináltam fél 3kor, ittam is előtte, pisiltem is 1 óra felé, még is szépen mutatja.







lolo8280: Valamikor én is elsiklottam felette amikor először írtad, hogy ikrek lesznek, csak múlt héten akadt meg a szemem rajta. Én nagyon örülnék egy hasonló hírnek!

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 









A HOLDKŐ TULAJDONSÁGAI, HOLDKŐ BÉBI

A holdkő

ősidők óta a meddő nők köveként van számon tartva! 
Ez nem véletlen, hiszen a holdkő hatásáról számtalan kedvező tapasztalatról olvashatunk olyan nők esetében akik azután estek teherbe, hogy elkezdték a holdkövet használni! 

Csupán a véletlen műve? 
Lehetséges, bár tudjuk, hogy véletlenek nincsenek! 
Mindenesetre aki a drágakövekkel foglalkozik, annak van az ismeretségi körében
" HOLDKŐ BÉBI " 

Bár elsősorban a holdkő termékenységre gyakorolt hatása ismert, érdemes tudni, hogy jó hatással van a menstruációs zavarokra is. 

Azt már kevesebben tudják, hogy holdkővel a klimaxos problémák is enyhíthetők! 

A holdkő a hormonháztartás minden problémájára hatással van, ezért érdemes már a serdülés időszakában egy holdkő marokkövet ajándékozni a kislányoknak, ami azután végigkíséri egész életén!


 




Nekem is van egy ilyen holdkő karkötőm, az ásáványos boltban szereztem be, ahol a rózsakvarc karkötőmet. Nagyon szeretem mindkettőt, nagyon szép szolid színük van. Kép róluk:



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


ja és mivel a holdkő karkötőm törmelékköves, emiatt csupán 500 Ft-ba került. 


3. cn

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Áh fejtetőn tettem fel a képet, hihetetlen :) De a lényeg látszik!

És amit elfelejtettem:

14. CN :)

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@molyocska:


tényleg egyértelmű a két csík, miért hagyjátok ki?

@lolo8280:


de szeretnék én is ikreket.... Hogy kell csinálni? :) Szerinted? :)



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4: Azért hagyjuk csak ki, mert még 19 hét van az esküvőnkig :) Nem szeretném ha teljesen nyilvánvaló lenne az esküvőn ha babát várnánk, úgyhogy márciustól indul élesben a projekt! Én is szeretném tudni, hogyan lehet ikreket összehozni :P Hataltam öröm lenne az biztos!

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@molyocska:


amúgy nem vetted észre, véletlenül nem jött előrébb az ovulációd napja? Nekem anno a barátcserje második hónapjában a 11. ciklusnapon volt ovum és abból született a kislányom. Nekem azelőtt sose volt olyan korán. Legkorábban talán a 12. napon de inkább a 15-16-17. napon volt ovum legtöbbször.

Lehet most is hamarabb lesz? Ez a második barátcserjés hónapom.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4: Tesztelgettem két napja, és most pont a 14. napra esett az ovuláció az első barátcserjés hónapomban. Előtte 16-17. ciklusnap körül szokott lenni. Én ezt pozitív dolognak könyvelem el, remélem a következő hónap is így alakul és a menstruációm is időben jön meg február 18-án. Nagyon bízom ebben a kapszulában. :)


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Lányok! Clostylbegitnek hívják az ikrekhez a megoldást! Peteérést segítő gyógyszer! Rendbe teszi a ciklust, nagyon sok párnak fel írja a nőgyógyász, s ha a kúra után sincs baba akkor jöhet egy alaposabb kivizsgálás! Egyetlen hátrány hogy uh-val követni kell a ciklust, nehogy túlstimuláció legyen!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Closty. Hallottam, olvastam már róla. Nem mernèm szedni orvos előírása nèlkül. Ha megèrne vagy 4 petèm..... Húú
Amúgy uh követès nèlkül is felirják. Sógornőmnek nem követtèk uhgal. Ikreknek indult, de 8 hetesen már egy baba volt csak. Azóta már 5 èves egèszsèges. Házipraktika nincs peteèrès fokozóra? :)

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Na lanyok megjottem a dokitol,nem volt ultrahang,mert a vizsgaloban nincsen(igen,ilyen letezik a 21.szazadban),rakszurest csinalt,meg megvizsgalt kezzel,megallapitott 6-7 hetes terhesseget,jovo heten vagy hetfon vagy keddwn megyek ultrahangra.Ma csinaltak vervetelt es vizeletet.
Szoval meg mindig varakozo allasponton vagyok!Egy van amivel biztatom magam,hogy akkor mar 7 hetes leszek,es igy tutira lesz szivhangja.

6+4

mimkosz
Budapest
 
 


mimkosz: Sajnos nem lepődöm meg, hogy egy nőgyógyászaton nincs uh :( Viszont a 7. hétre erős szívhangot kívánok! :) Jaj szuper nagyon! :)
molyocska: Szuper hír, hogy ennyire megismerted a saját ciklusod :) Márciusra meg akkor mindent bele :) Barátcserjáből te a zafírost használtad? Napi 2x1? Én sajnos 2-3 napja kiahagytam a cickafark teát... elfelejtettem megcsinálni reggel, de már szerintem nem is töröm magam rajta. Most ovut vadászunk :)

11 cn

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok
Új vagyok még itt :)
Kistesót szeretnén és már ez az 5.hónapja hogy próbálkozunk.
Ma 5. napja hogy késik de csak szombaton fogok tesztelni, mert egész eddigi hónapokban csalódtam sajnos.
A menstruációnak semmi jele, szerintem most össze jött, vagyis remélem :) 
Az eddigi hónapokban mindennel próbálkoztam tele voltam tünetekkel de hiába, talán kicsit rágörcsöltem. Ebben a hónapban meg nem is voltunk sokat eggyütt azt se néztem hogy jókor voltunk e eggyütt. Reménykedni se mertem, hogy sikerülhetett.
Szoritsatok nekem Légyszi :)
hazsuba
 
 


Lányok látom felkavart benneteket ez a férfi vitaminos dolog!Én sem értekdokival egyett ám a dokivalegyett!Végig olvastam a hoxa fórumon a férfi meddőséget és ott főképpen andrológushoz járnak segítségért!Sok mindenkinek hereviszér problémája van!De azzal is ha műtik valakinek van javulás valakinek nincs!A vitaminokkal ugyan ez a helyzet hogy valakinek használ valakinek nem!Mindegy mi teszünk érte,egészséges étkezés,sport+minimális tabletta formában vitamin!Úgy gondolom ha használni nem is de ártani sem fog!
Tegnap volt elvileg pém, volt is sok átlátszó,tojásfehér nyák és benne pici piros vér csíkok!Ma szurkálgat a jobb petefészkemnél ahol a domináns tüszö van,volt!Gyurtunk rá három este, remélem lesz eredménye!
Lolo ha nekünk lesz inszem akkor én merional szurit fogok kapni!Akkor nekünk is fön áll az ikerbabásodás,persze ha sikerül!Bizakodó vagyok!A családba van néhány ikerpár mind a.kettőnk oldaláról!Én örülnék neki,persze biztos nehezebb lenne,de nem ilyednék meg!
Holnaptól elkezdem inni a palátfű teát,hátha az is rásegít a dologra!
Hazsuba üdvözöllek a csapatunkban!Kívánom legyen jó a megérzésed és hogy ne kelljen több tesztbe csalódnod!Várom a szombati teszt eredményed!Szoritok!
Cn17

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


@caroline4:
Orvos előírása nélkül elvileg nem is juthat hozzá az ember! S azért is írtam, hogy uh-s követés mellett lehet a kúrát csinálni! Én nekem is a dokim lefelezte a havi adagot, pont hogy ne érjen túl sok Pete, no meg ne alakuljon ki ciszta! Ezt tényleg felelőtlenség csak úgy szedni, orvosi ellenőrzés nélkül!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Hello Lányok,

Micsoda csend van itt.
Én épp most Aviváztam. Vannak benne azért vicces gyakorlatok - meg megvannak a zenéi az egyes gyakorlatokhoz na azok aztán.. csupa hatvanas évek slágerei. Érdekes a 18 gyakorlatból van egy 4-5 amit imádok szinte érzem ahogy a méhem felé hat, és a többi meg olyan szó szó..
A legérdekesebb mágis, a torna előtt zuhanyozni - mert utána nem lehet, hogy hasson a belső meleg és energia amit a tornával gerjesztettünk. Szerencsére nem izzasztó :D

még mindig majdnem egy hét az ovuláció olyan lassan telik néha az idő.. persze igyekszem most nem siettetni.
Volt egy videó tavaly csinálták, amiben arról beszélnek hogy elgépesedtünk, amikor társaságban vagyunk akkor is a telefounkon lógunk, meg túlhajszoltak vagyunk. 'It's always about what's next' - azaz, mindig arra fókuszálunk hogy mi a 'következő'. A következő tennivaló, a következő feladat. És ez milyen igaz. Ebéd közben általában már az szokott a fejemben járni hogy hu még arra a mailre nem válaszoltam, jajj meg kell néznem az x volt nyitvatartását. És hogy elfelejtünk a jelenben lenni, és kiélvezni azt. Olyan igaz ez, és nagy bölcsesség.
Szóval élvezzük ki a follikuláris (vagy milyen) fázisunkat it jeh :d :D

Amugy kicsit fura cikázásokat látok a ciklusom első felében mind a mult havi mind a most kialakuló görbémen. Remélem ez nem nagy gond. Tegnap volt egy orbitális leesés. Ki tudja lehet a brutális izomlázam miatt (az volt tegnap, sőt még mindig).

Holnap shopping nap, vasárnap pedig nagy baráti ebéd lesz, babázni is fogunk ('babázni' - hát már majdnem 2 éves .. és anno fogtam amikor 3 hetes volt jajj de jó lesz :) ).

Ti mit csináltok a hétvégén?
Ki van most nem várt közelében?? Krystin talán?

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Szia!
Akkor tele vagy programmal!
Mi ma voltunk a Telenorban,átjöttünk a Telecomtól,mert van céges flottás csomag!
Holnap jön a redőnyös,leveszi a méreteket,a nappali ablakokhoz.
Vasarnap pihit terveztünk.
Úgy volt hogy majd 15.e felé jön meg,de ma már elkezdett,kíváncsi leszek rendesen megjön-e.

Ìgy hogy tegnap már barnáztam(ami èrdekes mert nem nagyon szoktam,ugyanúgy iszom a teákat,még nem is éjszakáztam 2 hete)eléggé nekikeseredtem.
Értem én hogy pozitív energiák,meg bevonzás,de egyszerűen nem tudok jelenleg pozitív lenni.
Egyik kolléganőm most jelentette be hogy sikerült nekik(örülök neki,de szarul esik hogy nekünk nem sikerül),ráadásul már kedztem örülni hogy rendeződött a ciklusom.Ebben a hónapban még az a nagyon görcsös akarás se volt,nem is ovuteszteltem csak hőmérőztem hogy tisztában legyek a dolgokkal.Azt se tudjam,mihez-hova nyúljak.Barátcserje vagy inkább teázzak tovább?Kicsit kilátástalannak érzem a helyzetet.
Minden esetre ha megyek Február végén a nőgyógyászhoz,majd mondom neki a dolgokat.
Remélem nem hajt el,hogy csak 3 hónapja próbálkozunk.

Röviden ennyi,nem akarom rátok ragasztani a "nyomorom".
Hálistennek a férjemmel csodásan megvagyunk,bár a melóhelyemen most őrültek háza van.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Krystin teljesen normális hogy vannak ezek a mèlypontok. De 3 honap tènyleg nem sok. Nekünk ez most az 5.probalkozòs honapunk lassan fèl ève persze szamoljunk a 2 korai vetèlèssel is :roll: letör nèha engem is. Probálnak a mèlybe huzni a fèlelmek ès rossz gondolatok de nem szabad menni. Csak a szèpre gondolni hogy hamarosan eljön az időnk ès simizzük a pocakot.
Szerintem nálad a müszakok is nehezitő tènyező.
De hogyhogy 15-re nem várod, ès már most jelezget? Nagyon korai. Mindenkepp mondd ezt az orvosodnak majd es mutasd meg a hőgörbéd is talan kiolvas belőle valamit. Talán csak egy kis hormon egyensúly kibillenèsed van ès könnyedèn orvosolható.. de tènyleg 3 honap nem olyan sok ne kezdj aggodni emiatt.
A terhes barátnők a környezetünkben fejezet nagyon is ismerős. Egy kolleganőm az első vetèlèsemkor lett terhes. Azòta 13 hetes.. nem könnyü beszèlnem vele. Ilyenkor jön a gondolat neki mièrt ès nekem mièrt nem. Ès ekkor arra kell gondolni hogy a kettőnek nincs semmi köze egymáshoz. Nem azèrt nem vagyunk (mèg) terhesek mert ő már az. Ez csak szintiszta sárga irigysèg ès a vágy hogy mi is elèrjük vègre ezt az álmot. Csunya dolog de ugy müködik mint bármi mással. A barátnőm aki nemrèg szült - na ő jokor jelentette be hogy babat vâr juliusban akkor mi mèg csak a tervezès fazisaban voltunk ès annyira kicsattano boldogsæggal fogadtam tőle a gólyahirt. Aztan pár honapja kaptam a költözès hiret hogy talaltak nagyobb lakast már kèsz a babaszoba. Egy gyönyörü mesèbeillő kis babaszobát kèpzeljetek el. Na itt aztan, őszintèn elfogott az irigység egy pár percre. (Nekünk is le kell cserèlnünk a lakast nincs egy plusz helysèg babaszobânak). De aztân rájöttem ez az irigysèg felesleges negativ èrzès. Mi is le fogjuk cserèlni a lakast ès nekünk is lesz babaszobánk. Jo nekik hogy ők már elèrtèk ezt. Dehát, duplaannyi idejw vannak együtt. Dolgoztak èrte ès megèrdemelik, uton a tronörökös. Csak simán el kell hinni hogy hamarosan velünk is meg fog történni mindez. Ès közben hálásnak lenni azèrt amink már van. Pl a párunk. Sok szingli nő mit nem adna ezèrt. Vagy hogy van munkánk. Meg ruhánk meleg âgyunk èsatöbbi. Huha most jol elkalandoztam. De hátha segit kimâszni a mèlypontról..
;-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Köszi!
Nem is az irigység,inkább amit mondtál ez a nekem miért nem érzés.
Igen az zavar a legjobban hogy ilyen hülyén jön meg,megcsak nem is az hogy nem sikerült csak tudom hogy valami nincsen rendben...
Örülök annak is amim van,latom a környezetemben,munkahelyemen mennyien irigylik az hogy mi a férjemmel ilyen jól megvagyunk.
Mondjuk a babaszoba nekünk is félig kész.
Olyan jó érzés bemenni oda mindig,csak elfog a hiányérzet.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok Csajszik, igen igen pozitivnak kell lenni mashogy nem is lehet! Szoritok magunknak! ;) En lassan a "termekeny" periodusomban jarok, de az lh tesztek halocanyak mint az elfogyo hold bus osszi ejszakan ;) Nah de majd meglatjuk ;) Nyakom viszont kezd alakulni. Szep hetveget kivanok Mindenkinek!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


bocsi az elgepelesekert telorol voltam fent iziben ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok Csajok.
remélem hamarosan mindannyian babásak leszünk :) úgy szeretnénk már egy kistesót. Nekünk is ez az 5 próbálkozós hónap. Én holnap tesztelek. 7. napja hogy késik. Elöbb nem akartam tesztelni mert mostanában tul sok negatív tesztem volt. Remélem most sikerült.
Anyósom húzott egy angyal kártyát, ami szerint hamarosan bővülni fog a család.
Pedig egész addig nem tudta, hogy szeretnénk már egy kistesót, remélem össze jött.
Nektek is sok sikert.
Azért majd holnap megírom az eredményt.
Fel a fejjel mindenkinek :)
hazsuba
 
 


Sziasztok!
Krystin, sajnálom de ne keseredj el! Dokinál mikor voltál? Ez tényleg nem jó, hogy már most kezdődik valami, holott csak 15-re nem várod. Lehet, hogy csak valami apró gond van! Fel a fejjel!

Littlebiscuit, ti végülis hogy döntöttetek? A kövi peteéréskor már élesben?

Én tegnap és ma éreztem hüvelyi és alhasi szurkálást, feszülést. Ovu óta a hőm stabilan 36.7. (az alap az 36.4 általában). Tudom hogy az esti nem számìt, de nemrèg megmértem és 37.1! Korai még, de jelenthet jót szerintetek?
Mi wellnesezünk, jól esik egy kis pihi. De vele jár az hogy nincs jövés menés, van idő agyalni :) Remélem gyorsan elmegy a jövő hét és aztán a nemvárt az is marad. Nincs tesztem, nem veszek direkt, majd csak akkor ha 15-én nem jön meg.

Akik teáznak/teáztak, azokhoz kérdés. A palàstfű segìt a méhnyálkahártya vastagodásában, ugye? Ha nem sikerül a megtermékenyülés, akkor lehet számìtani intenzîvebb mensire a vastagabb nyálkahártya miatt?

4 dpo
marmotka
 
 


@hazsuba:Drukkolunk, várjuk az eredményt! Érzel valamit? Valami tünet?
marmotka
 
 


@marmotka:
Hát ez elég vicces, mert amióta próbálkozunk tele voltam tünetekkel, mindig azt hittem hogy most sikerült,de nem.
Ebben a hónapban meg csak élveztük, hogy eggyütt tudunk lenni. Tesótól elég nehéz (21 hónapos)
Semmit nem néztem azt se számoltam, hogy mikor volt ovum, meg mikor voltunk eggyütt. Most viszont nem érzek semmit, azt sem hogy meg akarna jönni. Meg óránként kell pisilnem menni
Tesóval is így kezdődött, csak elmaradt a Mensi.
Ausztriában élünk és holnap megyünk haza. Otthon van a tesztem és itt meg direkt nem vettem nehogy meg tudjam csinálni, gondoltam hogy addigra már ugyis meg kellene jönnie.
Szerinted 7 nap késés után délután ki mutatja már hogy babás vagyok-e?

hazsuba
 
 


@hazsuba:Lehet, hogy pont ez hoz sikert, hogy csak élveztétek és nem számolgattál. Ha pontosak a ciklusaid, akkor szerintem 7 nap után kimutatja a délutáni! Nekem előző ciklusban már 8-9-10 dpo-n nagyon halványan látszott. De sajnos aztán nem sikerült a beágyazódás. Bìzom ebben a hónapban :)
marmotka
 
 


Marmotka: Igen én is remélem. hogy sikerült állatalában pontos szokott lenni. max 1 napot késik.
Azért is vártam addig mert arra gondoltam ennyit ugysem késhet. Nagyon izgatott vagyok a holnap miatt. úgy 2re érünk haza :) egyből az lesz az első.
Szíből sajnálom, hogy nem sikerült.
De majd csak sikerül :) Hamarosan mindegyikőnknek össze jön :)
Első baba lenne?

hazsuba
 
 


@hazsuba:Igen, ez a fórum sorban mindenkinek szerencsét hoz előbb utóbb :) Páromnak már vannak gyerekei, de együtt az első baba lenne. Na írj majd délután hogy mi a helyzet!

Többiek?

5 dpo
marmotka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?