NA itt vagyok én is, felébredtem, egész egyszerűen beájultam az ágyba! Döbbenet!
Csajok, ha láttátok volna ma a Petit kis harisnyában szaladgálni, megettétek volna, aztán meg magunkra csukta a szobája ajtaját..
Nyugi Dinó, nem maradtál le semmiről, dolgozom, csak most egy olyan helyen vagyok-mammográfia-ahol csak kedd-szerda a munka, igaz az egész nap, a többin csak szűrés van, így aztán akkor csak az asszisztensek dolgoznak. Magánkézben van, és a főnőknő amúgy is síel ezen a héten, még két koll.nőm dolgozik ott kedd szerda du, ők meg elengednek majd hamarabb. Így aztán szabad a többi napom! Márciusban még 3 hetet fogok dolgozni, de azt már a rendes helyemen, aztán asszem kidőlök a sorból.
Kata még mindig alszik Peti? Képzeld, lehet, hogy nem tudok lemenni Szegedre csütörtökön, mert akkor viszik el a bútort, nem tudom minek kellek hozzzá, úgysem tudnám cipelni! Mindegy.
Eszti, még a 18 hetes UH-n mondták, hogy talán lány-de nem ideális a fekvése, jövő héten-28.hét-lesz a következő UH, talán akkor úgy fekszik majd! Mi is néztük bent párszor, de balfékek vagyunk hozzá, és nem tudtuk, hogy azért nem látunk semmit, mert tényleg nincs ott a lábai között, vagy azért mert már bemagyaráztuk, hogy nem kell ottlennie. A neve még nem 100%, egy darabig egyértelmű volt a Hanna, de azért tetszett a Réka is, csak az elég sok van a környezetünkben, aztán a férjem meg ráállt, hogy de Réka, Réka, aztán azt mondja, azt szeretné a legjobban ha Orsika lenne. Én meg ugye nem. Szegény gyerek! De, Babszy, azért nem lesz Jutocsa! Most tesóméknál van az utónévkönyv, merthogy szeptemberben Ő is szül.
Eszti, nagy az egyetértés a Petiddel, ha máris a gyerektémánál jártok! Hajrá!
Nagy hülyeség ez a Valentin-nap, csak arra megy ki, hogy a virágboltosok és a csokiárusok jól meggazdagodjanak!
Te Dinó, hogy hagyta ott a párnát?
Ki az az Olika? Melyik adón van? Hogy szoktad hívni a Babszyt?
Annyira édes a Peti haja! De nagyobb, mint a szomszéd!
ciao