Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!
A herbáriában január 31-ig 20% akció van a teákra!
Tegnap voltam értük,tök jó áron vettem!
Én tegnap rá akartam venni a férjem egy összebújásra,de hulla fáradt volt 
Kicsit elkeseredtem,de remélem ma már hagyja majd magát 

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@manatus88: Így mindjárt más a helyzet! :) Szerinted mikor volt ovud? Simán lehet, hogy akkor nem 7 napja késik, csak 1-2! Szerintem tesztelj holnap is. De azért GRATULA :D :D :D

ecsibe
 
 


Sziasztok!

Manatus, szerintem ez egy szuper második csíkocska! Drukkolok, hogy erősödjön!

Tegnap voltam orvosnál, 11. ciklusnapon 23 mm-es óriás tüszőt talált a bal petefészkemben, ami az ő véleménye alapján 1-2 napon belül kiszabadul, és megfelelő vastagságú méhnyálkahártyát is mért, úgyhogy rajta vagyunk az ügyön. :)
Most nem hőmérőzök, nem ovutesztelek, csak összebújunk sokat, aztán pedig kitesszük a madáretetőt a gólyának. :)


12. cn.
babyfever2016
 
 

 
 

Manatus ez szerintem is pozi!
Babyfever drukkolok!
Most tudok rendesen hőmérőzni,eddig még jo a hőm,kiváncsi vagyok mikor lesz ovu.
Iszom a teát mint a kisangyal!
Viszont ovutesztelni nem tudok,a délutános műszak miatt.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Köszönöm csajok! :) holnap tesztelek. Szorítok mindenkinek!!!!!
manatus88
Pilisvörösvár
 
 


@manatus88:
Akkor biztos kesobb volt ovud!Ez hanyadik napod?

mimkosz
Budapest
 
 


babyfever2016Manatus :)

Jaj hát most aztán tényleg sokan szorithatunk sokaknak! 

Csuriban a kezem :)




(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


December 20án volt az utolsó menstruációm első napja. Január 2-án volt elvileg az ovu. De ezek szerint később.:) Jónás naptár bejött. Remélem erősödik a 2.csík
manatus88
Pilisvörösvár
 
 


@latkafr:
Nem vagyok embriológus, igy nem tudok válaszolni, hogy miként válogatják, s mivel turbózzák fel! Az eljárás több mint 30 éves, rengeteg párnak segített már hogy egészséges babájuk szülessen! Vannak akiknek másként nem lehetne gyermekük! Ha nem segít az inszemináció akkor jön a beültetés!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@manatus88: Szerintem tuti később volt a peteérésed, mert január 2-a már kicsit régen volt. 
Jónás naptár szerint mikor voltál termékeny?

ecsibe
 
 


lolo8280: Értem az okát, és belátom, hogy van az a helyzet, amikor reális alternativa lehet. Azt is megértem, hogy mindenki más. Én pl még az autómnál is szeretem tudni, hogy mit hogy csináltak meg a kocsin, milyen olajat cseréltek ki miért, milyet raktak bele stb.. nem pedig csak a végeredmény érdekel, hogy végül is gurul az autó :) pláne, ha babáról lenne szó :) Velem eddig mindig mindenhol kedvesek voltak és elmagyaráztak mindent, ha kérdésem volt, ami szerintem el is várható pláne ha egy ilyen beavatkozásra keszültök/tetek :) Köszi a választ azért :)



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Ecsibe:
Elvileg 14én :)
manatus88
Pilisvörösvár
 
 


@manatus88: Az pont passzol is. :) Szorítok! Erősödni fog az a csíkocska :)

ecsibe
 
 


@latkafr:
Hidd el elmagyáznak mindent, de a lényeg amit leírtam! ha ennél részletesebben érdekel,akkor orvostól kell kérdezni! Ő pontosan tudja mit miért hogyan csinál!
Én nem vagyok orvos, igy leírtam a lényeget! Hidd el nem csak besétál vki, s már csinálják is neki az inszeminációt!
Kívánom hogy senkinek ne kelljen idáig eljutni! Rengeteg vizsgálat, s nagyon megterhelő tud lenni lelkileg és fizikailag is!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@manatus88 (#p4949275): Szerintem ez pozitiv, de azert majd ismetelj! Drukkolok!
Nekem ez a 25. Ciklusnap, ovulacios teszt alapjan 7dpo, viszont most torlesnel barnas lett a wc papir... olyan mintha meg akarna jonni, pedig elvileg meg lenne addig egy hetem. Nem ertem miert ilyen rovid a lutealis fazisom, foleg, hogy mostanaban hosszabbak voltak a ciklusaim. Beagyazodashoz meg pont jo ido lenne most, viszont az alapjan amiket olvastan eddig akkor elenk piros szinunek kellene lennie, nem?!

25 cn/ 7dpo

Lilypie Pregnancy tickers
fanni8809
 
 


@fanni8809:


Nem feltétlen kell pirosnak lenni lehet beágyazódás simán!!!


szandra0408
 
 


:)

manatus88
Pilisvörösvár
 
 


@manatus88:
De jo, gratulalok! :)

Lilypie Pregnancy tickers
fanni8809
 
 


@szandra0408:
Koszi a valaszt! Nemsokara kiderul, izgatott vagyok, hogy mi lesz.

Lilypie Pregnancy tickers
fanni8809
 
 


Manatus, nagy gratula ;) Fanni talan lehet h tenyleg beagyazodasi potyi volt. Szoritok! Oh es csajok meg jottek ma a teak ;) Kiscsillag, te akkor mit javasolsz hogy keszitsem el a team es mikor mennyit igyak a ciklus elso feleben az ovuig, majd utana? Koszonom elore is a valaszod/tok ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@manatus88:
Gratula!Ez sztem is Jonas.
Es Jonas milyen nemu babot josol? :-)

mimkosz
Budapest
 
 


Én reggel forrásban lévő vizzel csinalom meg.Elvileg 10-15percet kell állni hagyni én 20ig szoktam.Fontos hogy egy óránál ne álljon többet és a gyógyteákat úgy kell készíteni,hogy ne érjenek fémhez.Így műanyag kanállal és szűrővel csinálom.
A 100asba vettem műanyag szűröt kb 200 ft ért.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@manatus88:


Akkor most 4-5 hetes terhes vagy :) Gratulálok!

szandra0408
 
 


Szisztok lânyok.
Csak egy gyors bejelentkezes, a nőgyógyasz leszolt hogy mi az hogy csak egy honap szünet hiába mondtam hogy nem volt beavatkozás magamtol szèpen kitisztultam párom sógora nőgyógyasz az első után azonnal zöld utat adott most a masodik után egy honap de ugyan, 3.. valószinüsitette a progeszteronhiányt de azt mondta nem irja fel rögtön hanem nèzzük meg laborral amit pedig a ciklus 21.napján csinaljunk meg. Emellett felirt egy halom más dolgot tènyleg egy vègtelen hosszù lista ès minden költsègmentes, LENNE de ahhoz ugye akkor kèt hét mulva ujra Magyarorszagra kellene repülnöm.. szoval valoszinüleg az olasz nőgyógyaszhoz visszamegyünk inkâbb ès hozzáadatjuk a progeszteron vizsgalatot azokhoz amit már a multkor felirt. Annyi ugye a baj hogy a vizsgalatig azaz az eredmènyig nem szedhetem mert akkor ugye nem a valós eredmènyt kapjuk. Viszont ha ebben a hónapban probalkozunk ès összejön ès a progeszteron a gond lehet késő lesz a potlas,mondjuk ha az ovu utan 2 hettel kapom csak. Óriási fejtörès hogy most mi legyen. :roll: :cry:

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Littlebiscuit, sajnalom h ennyire bonyin mennek a dolgok, de gondolj bele abba, h a babad lehet nem is szeretne kora oszi baba lenni, o inkabb lehet ev vege fele erkezne stilusosan :) Ne idegeskedj ezen szerintem is inkabb varjatok meg az olasz dokinal a vizsgalatok eredmenyeit utana meg hajra ;)

Kirystin, az illata kifejezetten finom, de az utoize az buntet ;) Koszi tanacsot. Most izesites nelkul ittam haaat hc nagyon ;)

Szep estet!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Latkafr: én 1 bögre vizet melegítettem mikróban és abba raktam be 2 teáskanál füvet kb 15-20 percig áztattam és leszűrtem. 1 kiskanál mézet tehetsz bele de többet ne. Meglehet hamar szokni az ízét. ovuig csak cickafark utána csak palástfű. Ahogy Krystin írta műanyag vagy porcelán kanál.
Manatus: Gratulálok :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 



Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Moncsika koszi a linket, nagyon szepen atlathato a weblap, tele infoval. Remelem, h most elcsipjuk a pé-m, es eljon hozzank is a golya ;) Kiscsillag es Kyrstin koszonom a segitseget ;) valoban meg lehet szokni a tea izet, de az az egy csepp mez jot tett neki ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Én vízforralóval csináltam 
Én is megszoktam. Egy tanács:melegen(langyosan) jobb.Kihűlve szerintem sokkal rosszabb.

Littlebiscuit nehéz helyzet!Én inkább várnék nagyon rossz lenne ha emiatt menne el a baba,akkor inkább derüljön ki aminek kikell.Én is nagyon türelmetlen vagyok már,de muszáj türelmesnek lenni kicsit.
De ez az én véleményem.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Ui: Én nem teszek bele semmit, magában iszom.

10.cn  (mindig lemarad)

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Manatus, csak most látom, gratula!!!!! Ideje volt egy ujabb pozitiv örömnek :)

Na èn meg tùl vagyok a glutèn èrzèkenysèg teszten, szerencsère negativ. Teljesen ugy nèz ki a teszt mint egy HCG-s. De ezuttal öröm hogy csak egy csik van rajta.

Latkafr köszi a vigasztalast biztatast de teljesen elkenődtünk. Nem is vártam ezt a reakciot páromtol de azt mondta ugyan már, jo hogy nem fèl évet vârunk szerinte probalkozzunk tovabb a kinti orvosunk is igy mondta egy honap szünet ès kész. Ha most összejön akkor az analizis eredmenyevel szaladunk a nőgyògyaszunkhoz es azonnal iratjuk a progeszteront es nem lesz semmi gond.. talan az a termeszetes növènyi progeszteronkrèm is megoldas lehetne, beszerzem es amint megvolt a vèrvètel a laborhoz elkezdem kenni, jokat olvastam rola..
Tudom egy honap már nem oszt nem szoroz ès magamnak is megigertem hogy nem sürgetem és nem türelmetlenkedek. De pârom 46 lesz idèn..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit: Nagyon megértelek. Mármint, ami a várakozást illeti. Így is olyan idegörlő, hogy egy hónapban csak egy esélyed van, és újabb hónapot kell várnod, hogy újra megpróbálhasd. 
Én sem hagytam volna ki ezt a hónapot semmi pénzért. Pedig ez a hülye gomba meg baci jól keresztbe tett, pont az ovu környékén. De bizakodok, hogy azért mégis célba értek a kiskatonák és meglesz a két csíkocskám végre nekem is.

Milyen vizsgálatokra tudsz még itthon elmenni? Amit lehet csináltass meg Mo.-n ingyenesen, mert lesz még kiadás bőven a pozitív teszt után is, vagy főleg azután :)

15 cn.

ecsibe
 
 


littlebiscuit: Szió, gratula, hogy nega lett a gluten teszted :) Ez szuper hir. Mikor en otthon voltam, akkor nekem azt mondtak, hogy a Rokusban csinalnak ilyen vizsgalatot, de ott nem volt jo epp a gep :):):) igy maganba mentem, ahol nekem is nega lett, mondjuk ott  laktozt is neztek azt hiszem, de az is nega lett :)
A párod, meg nagyon cuki és igazán szeret téged is és igazán akarja a kis trónörököst is, ami nagyon szeretetteljes :) Azon meg ne kattogj, hogy ki hány éves lesz, és hogy "ketyeg az a biológiai óra" Tojd le nagy ivben, mert csak behúzod magad!!! Nem szabad odaadni a kis lelkedet a depifelhőnek :) Komolyan. Látsd az eredményeketés azt, hogy jó úton vagytok. Kiderült sok minden, vannak alternativáitok is, szóval semmi elkenődés :) A babónak is lassan megjön a kedve jönni hozzátok, ha te is pozitivabb vagy és türelmes :) Kitartást tényéleg, egyre közelebb vagytok a sikerhez :) Szoritok nagyon! 

ecsibe: Szoritok neked is :) Azonban ahogy visszaolvastam, amit irtal.. elcsiptem egy gondolatot, amit szerintem radirozzon ki mindenki, aki babócát szeretne " csak egy esélyed van és újabb hónapot kell várnod" ... szerintem a baba nem csak tőled függ, nem csak a te tetteid, akaratod, elszántságodtól függ, hogy jön-e vagy sem. Épp ezért ne is éld meg úgy, hogy a te hibád, hogy még nem fogant meg a babóca ( BÁR LEHET ÉPP MOST A 15. CN-ed KÖRÜL ALAKUL A DOLOG :):):) A lényeg, hogy nem neked van egy esélyed, hanem NEKTEK hármotoknak :) A jövőbeli kedves apukának, a kedves és türelmes jövőbeli anyukának és a kisbabának. :) Ez maximálisan közös projekt, szóval ne vedd a válladra ezt a rengeteg terhet egyedül. :) Az pedig, hogy egy esélyed van meg szerintem butaság :) Hiszen Ovu elött 1-2-3 nap is játszik, plusz az ovu napján is, és még az is lehet, hogy ovu után is.. ha jól számolom, akkor ez már legalább 4-5 alkalom, ami nem is rossz :) Szóval nem szabad szerintem ennyire szigorúnak lenned önmagaddal :) Szoritok nagyon, hogy dupla csikos tesztelj majd :) 

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


és én is elfelejtettem :) 

5cn

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Oh Csajszik, egy kérdésem lenne nekem is azokhoz, akik "becsületesen" hőmérőznek :) :) :)
Mi van akkor, ha valaki felkel hajnalban, ne nem dugja ki az orrát a paplanból... mondjuk 3 órakkor, vissza is alszik egy 5-10 percre, majd megint felkel olyan 3/4 5 felé, majd vissza is alszik, majd 7 kor felkel, de akkor már indul a nap és ki is kászálódik az ágyból. Ilyenkor ugyes sajnos nem ér a reggeli 7órás "ébredési hő" ?
Nem tudom, mi volt ma hajnalban velem? :) Lehet, hogy az esti cickafark tea megtréfált :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr: Abszolút nem érzem úgy, hogy egyedül tőlem függne. Lehet félreérhető volt. Viszont az, hogy egy esély van nálunk hatványozottan igaz. És amúgy is, mert egyszer van peteérésed, általában 1 pete érik meg. Az, hogy 4-5 nap is rendlkezésre áll egy más kérdés. De azalatt a 4-5 nap altt is csak egy petéd van készenlétben.

Hőmérőzéshez én nem tudok hozzászólni, nem mértem még. Egyelőre nem is tervezem.
De csak nem a cickafark tea kavart bele az alvásodba. Vagy olvastál ilyen "mellékhatásról"?

ecsibe
 
 


@andrenoci: Mi volt a vizsgálaton? Jelentkezz!

ecsibe
 
 


Hello csajok köszönöm a biztatast.
Ecsibe igazabol az összes vizsgálandó dolog laborral, vèrből lenne tehát egy kalap alatt a ciklusom 21.napjan kellene lennie de nem utazom ezert vissza ugy döntöttünk. A kinti receptjeimhez hozzáadatjuk a progeszteront. Eleve fel vannak irva azert jopar minden pl ilyen vèralvadás rendellenesség toxo cuccok szoval szèpen kint egy kalap alatt megcsinaltatjuk. Vagy ott fizetjük vagy a repjegyet fizetem igazabol nagyjabol ugyanott vagyok csak az utazas egy halom stressz még meg szabadnap. Ès igy legalabb a kinti orvos visz mostmár aki nem hurrog le hogy 3 honapig nyugi van :-D
Amugy most megütötte a szemem még egy, itt felirtak a D vitamin vizsgalatat is. Na erre persze irány az internet mert nem maradhatok tudatlan, hogy miert is vizsgaljak a d vitamint a habituális vetèléseknèl. Hát nem vèletlen, csinaltak valami kutatast 133 nővel akik többször vetèltek korai stadiumban hát a felének alacsony volt a D vitaminja.... a D vitamint ètelekből nehèz bevinni azaz lehetetlen mert uv sugarzas által keletkezik. Na már most èn aki otthon dolgozom a hèt 5 napján az összes napsüteses orat a lakasban töltöm de még csak az erkèlyünkre se èr nap soha köszi èszaki fekvès. Ja ès az ekcéma egy tünete a d vitamin hianynak èvek ota szenvedek tőle. Szoval tutira diagnosztizaltam a d vitamin hianyt.. azt is olvastam hogy vitamin tablettákkal jol potolhato szoval irany a DM ès veszünk..
Kèrdès szerintetek a DMes vitaminkeszitmények kamuk lehetnek? Az âruk miatt merült fel bennem hisz annyira olcsok. Talan nem jol szivodnak fel?
Latkafr, a hőmèrőzesről azt mondom, ez nalam is előfordult es semmi gond, vegul az a lènyeg hogy rajzolodjon ki a ciklus kèt fazisa ès az ovulacio. Ezektöl a hajnali èbredesektől nem ingadozhat el annyira. Szoval no para..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


LittleBiscutit, nagyon hasonló dolgokat írsz - már nem első alkalommal -, mint az a barátnőm, akiről korábban írtam neked is, hogy nála bizony a fő gond a progeszteron hiány volt, mind a három alkalommal ... PLUSZ igen a D vitamin is. Állandóan elmondja az óta nekem is, hogy a D vitamin iszonyat fontos. Korábban azért nem támogatta ennyire nyiltan a média, (csak pusztán a Calcium kapcsán, mert hogy nem tudják a receptorok befogadni a Ca-t sem D nélkül és fordítva sem úgy tudom) mert a D vitamin zsírban oldódik így tartottak a túladagolás veszélyétől, aminek komoly következményei lehetnek. A ciklus. hu-n én is elkezdtem vezetni ezeket a bevitt vitaminokat és én pl minden második nap szedek be egy béres D3 tablettát. A hőmérőzéssel kapcs, köszönöm a megnyugtató válaszod <3 

Ez a mostani görbém:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 25600_.png

Ez pedig a korábbi:  
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 25600_.png


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok,
csak egy gyors megjegyzés a témához, a D vitamin valóban fontos, én a Bio-Vitamin D-t szedek és úgy tudom, hogy van összefüggés a vitamin készítmények ára és hatékonysága között. És sajnos nek fordítottan arányos..
babyfever2016
 
 


Sziasztok
Aggódom, tegnap voltam Gyulán,de nem csinálták meg az átjárhatóságit,mert volt vérzés,de hogy,21-24 volt menzesz, 2 tiszta szárazság, csütörtöktől újra végzek
.....így nem szabad megcsinálni, mert a kontraszt anyag tolja magaelőtt a váladékot ki a hasfalba, ami egy újabb betegséget okoz.
Megvizsgált az orvos, közölte kell egy eü kaparás a vérzés okát kellene először tudni.
Már hétfőre élő is jegyeztek, de ami a nőgyógyászati osztályon van,káosz.Felvidék a szájsebészetre! Mindenki van ott!félek valami baj lesz.....amilyen szerencsétlen vagyok! Mit csináljak.......?
andrenoci
 
 


Már nem tudok nyugodtan aludni sem!
andrenoci
 
 


@andrenoci:
Nem tudok sajnos a temarban segíteni, mert nincs tapasztalatom. Csak annyit tudok tenni h szoritok es barmennyire is zaklatott vagy probalj megnyugodni es nem elveszteni a hitedet. Kitartast!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Nem tudsz máshova elmenni megcsináltatni? Vagy nem szeretnél a saját dokidhoz elmenni és kikérni a véleményét, hogy tényleg szükséges-e a kaparás?
Amúgy csak a vérzés miatt mondta az ottani doki, vagy egyéb eredményeid is alátámasztják?
Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de olyan hirtelennek tűnik nekem most ez...
ecsibe
 
 


@andrenoci:
Csatlakozom Ecsibéhez! Nem tudsz esetleg vhova máshova elmenni másod véleményt kérni? Drukkolok neked nagyon!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Sziasztok!!
Andrenoci sajnalom ezt az ijesztgetèst amit kaptál èn is csak azt tudom mondani amit a többiek nèzesd meg magad massal is. Nekem most szurt szemet hogy 3 doki 3 fèlèt mondott a korai,beavatkozas nèlküli vetèlès utani helyzetről, egy azt mondta nyugodtan lehet probalkozni azonnal,egy masik hogy 1 honap szünet ès az e heti pedig hogy 3 honap. Szoval ez szamomra azt mondja ahany orvos annyi nèzet ..

Na voltam Avivan megvettem a könyvet is. Szuper volt egyelőre egyszerünek tűnik es ugy èrzem menni fog ezutân a betanulâs után. Sokmindenről volt szó ès már önmagâban az egy jó ès erőt adó èrzès volt ott lenni 14 mmásik nővel akik szintèn valamilyen női problèmával küzdenek. Szoval tetszett nagyon. Tènyleg hiszek benne ès csinálni fogom.
D vitamin is beszerezve.
Szóval fel vagyok szerelkezve a tovâbbi 'gyógyulásra'. Talaltam kint ilyen kuponos akciós lavorvizsgalati csomagokat szóval jövöhèten ezt is elintèzzük mert ugye következő ovuláció utan pont egy hèttel kellene ezeket megejteni.
Most olyan èrzèsem van mint amikor az ember egy hosszù ùt után meglátja az uticèlt ami bár messze van, de látszik. Tudom viszont hogy jo uton vagyunk.
Amit viszont mindenkèpp mèg meg kell tennem szèpen nyugtázva azzal hogy mindent negtettem ès negteszek amit csak lehet, lejönni az erről való "kattogásról". Ugyanis - ès ezt a Juli is elmondta az Avivan, a progeszteron termelődèst leblokkolja a stressz kezelő hormon azaz maga a stresszelès. Ès a stresszelès nem merül ki a munkahelyi stressz fogalmâval, minden egyèb az életünk problèmáinak feladatainak megoldására irányulò fáradozásunk ezt eredmènyezi. Számomra ez pl amikor utazunk haza ès már napokkal előre jár az agyam mit kell elintèznem időpont ide, telefon oda. A check in a parmezán nehogy otthon maradjon jaj ès milyen busszal is jutok át a Dèlihez èsatöbbi. Na ezeket is csökkenteni kell.. szoval a következő cél az alfa állapot ès no stressz... ezt ajánlom mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Lavorvizsgalat :-D :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Szuper ! Komolyan. En is lehet berendelem a konyvet. ;) Mar a mozgas amugy is tetszik, de ha ezzel kulon segitem a folyamatokat plane ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Köszi mégegyszer lányok! :) Többiek???? Mindenkinek szorítok! Jónás naptárt ajánlom. Nekem segített,pedig nem hittem benne. Illetve nem stresszeltem rá (tudom, könnyű mondani).
Szerintetek érdemes kedden nődokihoz menni? Dec 20án volt a mensi első napja, de a teszt szerint 4-5 hetes terhes vagyok, a baba 2-3 hetes.
manatus88
Pilisvörösvár
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?