Új privát üzeneted érkezett!

@latkafr:
Új hónap, új remények! Annyira jó volt olvasni, hogy semmi keserűség és semmi csalódottság nincs benned. Le a kalappal előtted! Drukkolok a következő hónap sikeres legyen!

Caroline szorítok!!
Littlebiscuit: lassan nektek is kezdődik az újabb éles hónap! Hős táblázatot itt a magyar dokinak is megmutatod? Majd mindenképp irj mi volt, no meg hogy milyen volt az Aviva órád!

6+5

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


3,5 órás pisiszünet után nega lett a teszt. Kíváncsi vagyok mi lesz holnap reggel. Egyszer règen volt mar egy hasonló maszatos tesztem, de akkor nem volt baba ès nem is probalkoztunk, csak megszakitással vèdekeztünk es voltak fura tüneteim.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@lolo8280:
Köszönöm a kedves szavakat. :) Mikor tini voltam megfogadtam h soha nem fogok magam ellen dolgozni azzal h nem hiszek magamban es a dolgaimba befektetett munkamban. Hiszem, hogy a befektettett munka, a rendszeresség, a törekvés a folyamatos fejlôdésre meg fog térülni. Legyen szo akar a sportrol, tanulasrol, karrierrol, vagy a babzor projectrol :) A ferjemen is igen sok teher van a munkajaban, szuksege van ram, h tamogassam es igy o is konnyebben vegye a benti esetleges akadalyokat, szoval nem engedhetem meg magamnak azt a luxust h osszezuhanjak es feladjam. Sokszor nehéz, de nincs mas ut csak az elore :) :) :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 

 
 

Btw: itt olvastam a cickafarkrol es a palastfu taerol, amit

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Kiscsillag201 ajanlott korabban ;) Itt mondjuk valami kevereket irnak...
http://www.babatakarok.hu/cickafark-tea

A sima tea vagy ez az 1. es 2. es keverek a jobb ?

Koszi a valaszokat!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Reggeli tesztem negatív, nincs rajta semmilyen maszat, semmi csík, folt, árnyék. Semmi. Szóval a tegnap reggeli maszat, nem az volt, aminek hittük.
Sebaj. Ez még csak a 9. dpo.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Helló lányok, jó reggelt.

Caroline, nekem fura is lett volna ha a 8. naptól elkezdesz pozitivat tesztelni :D még a 10/11. nap is nagyon korai.. Csak türelem!! :) :)

Latkafr,
Sajnálom hogy megjött, de tényleg szuper hogy ilyen pozitiv vagy.. És ebben igazad van.. Nem hiányzik még a párjainknak a mindennapi gondok mellé egy 'babátakarokdemáris' bedepizett nő :D

Nekem még mindig csak barnázás...  Egyre jobban tudatosul hogy ez tényleg túl hosszú 'beharangozása' a menzeszemnek.. 4 nap, ha holnap végre megjön.. 14 nap ovuláció utáni fázisból 4 nap.. És kezd egyre világosabbá válni hogy tuti ez a gondunk, nem tudnak rendesen beágyazósni és ezéltal megmaradni. És mérhetetlenül boldog vagyok amennyiben 'csak' ennyi, mert erre azonnal van megoldás.

Holnapután orvos, ritkán érzek ilyet de alig várom.. :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok Csajok!

Kicsit eltűntem,sokat melózom,de azért olvastalak titeket!
Kezdek én is gondolkozni a barátcserjén,egyelőre még teázok.
Ha most nem sikerül a következő ciklustól kipróbálom.

Február végén megyek a dokimhoz rákszűrésre majd,úgy idözítem hogy ovu elött,ilyenkor úgyis ultrahangoz is.
Meg kérni fogok szerintem tőle egy vérvételt is,ha most nem leszünk eredményesek.

Sajnos még nem tudtam átállni a 2 hét éjszaka után így este 23:30kor feküdtem és hajnal 03:30kor keltem,azóta nem tudtam visszaaludni.Azért mikor keltem mértem egy hőt,de szokatlanul magas volt,így be is jelöltem a ciklus.hu-n hogy ne vegye figyelembe.Vajon számíthat vagy tényleg értékelhetetlen?

Tetszik a babaváró karkötő,csak én a munkahelyemen nem horhatok semmilyen ékszert,fel-le veszegetni meg nem szeretem őket,mert annak tuti az a vége hogy valamit elhagyok/eltűnik.

8.cn  (Végre nem felejtettem el )

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


littlebiscuit: Szoritok nagyon a dokidhoz :) Remélem, hogy "csak" ennyi a baj, de ha esetleg más is lenne, akkor sem szabad elkeseredni. Sőt. Pont az a jó, ha talál valami konkrét okot, hisz, akkor meg van rá az ellenszer, kúra, vagy kezelés :) Addig kell nyomozni, mig ki nem derül a dolog :) És persze türelmesen várni :) Akkor kérsz mindenképp hormonvizsgálatot is ugyi? 

"Az alaphormon vizsgálatok során-a ciklus 3. napján: FSH, LH, Ösztradiol, Prolaktin, Progesteron, Tesztoszteron, TSH, -a ciklus 21. napján: Progesteron, Prolaktin teszteket végzünk..Szükség esetén további hormon tesztek is végezhetők: DHEA-S, FT3, FT4, aTPO, AMH (Anti Müller Hormon), Inhibin, Inzulin rezisztencia vizsgálatok."

caroline4:
Szoritok nagyon :) Tényleg milyen volt az Aviva óra? :) Meséj!

krystin: Én is vivódtam a barátcserje kapcsán, de arra, jutottam, hogy inkább a cickafark és palástfű tea kombót csinálom, majd meg, ha véga a mensimnek. Azért jutottam erre a következtetésre, mert  rengeteg helyen azt lehet olvasni, hogy valakiknek nagyon is bejött, vannak sokan olyanok, akiknek viszont annyira felboritott mindet, hogy csak nagyobb bajt csinált. Tehát az én álláspontom, az, hogy ha "csak" kis gond van a ciklusoddal, és enyhe kilengése van, akkor ne nyúlj ennyire radikális eszközhöz. Plusz én semmiből sem szeretem a 2in1-es verziót, se samponból, se mosószerből, se semmiből, mert egyszerűen, ami mindenre "jó" az a gyakorlatban semmire sem jó igazán :) Itt meg a legérzékenyebb rendszerről van szó a női hormonrendszerről. Tehát én talán jobbnak látom, hogy a ciklus első felében az ovuig valóban ösztogént növeljünk természetes úton a peteérést segitve a cickafark teával, majd ovú után progeszteront a beágyazódásért a palástfűvel. :) De talán az a legjobb, ha erről megkérdezel egy dokit :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Nekem ma jött meg a barátcserje, úgyhogy majd nyilatkozom, hogy milyen hatással van a ciklusomra. Napi két szemet kell szedni étkezés előtt sok folyadékkal. Ma már teljesen elmúlt a menszeszem. Olyan nehéz kivárni a februárt még próbálkozás nélkül. Ha összejönne márciusban a baba, körülbelül 14 hetes terhes lennék az esküvőmön, az még szerintem nem látszana :)

5. cn :)

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@latkafr:


Mondasz vele valamit,mióta teázom kezd szépen beállni a ciklusom,én nem barnázok elötte,meg utána se.
Azóta nincs az a nagy görcsölés,nem is ömlik belölem a vér (bocsánat a megfogalmazásért).

Most igyekszem úgy csábítgatni a férjem,hogy ovu elött is tudjunk rendesen együttlenni,ne csak utána.
Csak nehéz mire este 11re hazaesek.


8.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Molyocska ez alkattól meg hajlamtól függ a kolléganőmön 12 hetesen már egyértelműen látszott.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@latkafr:


ari vagy, de én nem voltam aviva tornán. Littlebiscuit tervezi, ha visszajön Mo-ra.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@krystin: Hát én elég vékonyka vagyok :) Majd kiderül, de akkor sem esek kétségbe ha látszik kicsikét. Testvérem 13 hetes terhes épp és nem látni, igaz ő erősebb alkat is. Nem ez fog számítani igazán. Csak nagyon feltűnő pocakkal nem szerettem volna férjhez menni.


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Érdekes mert pl. ez a kolléganőm,molett volt és mégis nagyon hamar látszott neki a rendes poci,hízni nem hízott csak a végére 5 kg-ot.
De föleg menyasszonyi ruhában nem olyan feltűnő.


Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@molyocska:


A ruha melegben nagyon fogja zavarni a hasadat, főleg ha fűzős. Lehet érdemes lenne várnotok esküvő utánig (tudom nehéz) de ha rosszullétes alkat vagy akkor meg pláne.
Nekem már most is nyomják még a szabadidő nadrágok is.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201: Olyan jó érzés lehet, még ha nyom is! Remélem azért jól viseled :) Nem biztos hogy összejön, de ha még is, akkor maximum másik ruhát választok. Amúgy nem fűzős a ruha, kis gombocskák vannak a hátán, de elég kivágott hátul. Tudom nem ide tartozik :)))) De olyan boldog vagyok ez miatt is! A baba még fokozná. Áprilisban lesz a születésnapom, hatalmas ajándék lenne.


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


molyocska, akkor rád elég sok dolog vár a közeljövőben :) Az esküvői készülődéshez sok örömöt kívánok, élvezd ki minden pillanatát :) Mi csak néhány éve hazasodtunk össze, de olyan gyorsan el telt az a nagy nap :( Csodás nap volt, de olyan hamar eltelt. :) Szóval tessék minden pillanatát kiélvezni a készülődésnek :) Babával kapcs, én is inkább az esküvő utánra "időzíteném", ahogy Krystin is javasolja. Nem tudhatod, mire, hogy reagál a szervezeted és talán jobb tényleg szép sorjában elérni a célokat, hogy mindennek a maga helyén tudj örülni és legyen időd értékelni, élvezni azt :) Plusz addig meg szépen feltöltheted a szervezeted vitaminokkal, egy kicsit rásportolhaszt a babavárásra ( cardio/ has/alhas/ edzésekkel, hogy a szülés is sokkal könnyebben menjen. :)

kiscsillag201: Ti hogy vagytok? Ha van időd kedved mesélj :)

caroline4: Ne haragudj, akkor elcsúszott a szemem a fórumon :)

ʕ•ᴥ•ʔ

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok! Újra itt...mi 6 hónapja próbálkozunk. Amióta próbálkozunk teljesen felborult a ciklusom. Idoben "jön" meg,de pecsételget, alig van 1 folt. Múlt hónapban voltam nődokinál, fogalma se volt,hogy mi ez... ráfogta egy bacira. Újra antibiotikum stb..Utolsó mensia 36. Napon jött meg normálisan. December 20án. Elvileg múlt hét szerdán kellett volna megjönnie. De semmi :) múlt hétfőn görcsölt a hasam. A mellem 2 hete érzékeny,mirigyes. Szédülgetek,fáradékony vagyok. Tegnap este viszont - teszt. :(
manatus88
Pilisvörösvár
 
 


@latkafr:


Ezt tanúsítani tudom,az ember lánya úgy készül a nagy napra aztán huss és ,már el is telt


A rosszulléttöl én is kicsit tartok,sajnos én alapból hányós vagyok,
ha valami nem tetszik a gyomromnak kidobja.
 
8.cn


Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Kicsit nagy a pangás itt. Lányok! Írjatok, ki merre jár, mit csinál, mit érez? Sok a meló? Ma nekem is lesz mit csinálni. 

Reggeli tesztem negatív, de nagyon. Tüneteim nincsenek. A mellem teltebb, de ennyi. Reggeli hőm 37,1. A görbém normális, akár terhesgörbe is lehetne. 


10. dpo

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Úgy néz ki mindenki várakozó állásponton van :)
Nekem szépen erősödik az ovu tesztem. Elvileg mára írja a ciklus.hu. Már teltebbek a cicieim, úgyhogy tuti közeledik az ovu. Remélem ma este már pozi lesz az a teszt, és jöhet egy kis összebújás 

Többiek? Van,aki most nem várja?
ecsibe
 
 


Mindig elfelejtem 13. cn :)
ecsibe
 
 


Sziasztok lányok,

Valóban Caroline, kicsit csend van itt. Nálam rengeteg a munka, ma este is dolgozom meg kellene hagynom egy kis eligazitást is egy kollegámnak mert holnap és pénteken szabin vagyunk, holnap indulunk Budapestre. Még jó hogy nem a kora reggeli géppel megyünk mert akkor tényleg káosz lenne, igy a deleshez még fél 11-ig van időm holnap bepakolni meg hajat mosni de egy gyors takaritást még ma kell beszurni mert ha koszosan hagyom itt a lakást anyósom képes és kitakaritja (nem lakunk együtt csak feljönnek olyankor növényeket locsolni). Komolyan még néha a szennyest is kiüríti és kimossa és szép tőle meg minden de én nem szeretem ha más mossa az alsóneműmet, na :D

Ja és ma végre megjött, amúgy pontosan ahogy számoltam, 14 nappal az ovu után szóval ez tökéletes csak ne lenne belőle 4 nap barnázás.
Azon gondolkoztam, remélem progeszteron-párti nőgyógyászt fogok most ki (nem ismerem, a klinikán most nem volt az a doktornő akinél eddig voltam és máshoz kell menjek). Azért mert, hiába gondoltam ki, hogy ha nem kapok progeszteront, akkor majd barátcserjét fogok beszerezni. Azt a terhesség kezdetekor abba kell hagyni. Nekem viszont több mint valószínű hogy kell a progeszteron hogy megtartsa a terhességet. És mivel nem indult barnázgatással egyik sem hanem kb egyik pillanatról a másikra jött a vérzés mind2 esetben késő lesz akkor kérni..
Ha most megvizsgáltatja a hormonszinteket akkor annak kb csak egy hónap mulva lesz eredménye mivel valószinüleg a 3. és 21. ciklusnap csinálják. De akkor azonnal meg kell hogy kapjam a gyógyszert a második vizsgálat után, amint beigazolódik az alacsony szint, hogy, amennyiben ha teherbe estem már tudjam szedni...
De lehet nem is fog labort kérni hanem egyenesen felirja azt az Utro nevű progeszteron pótlót. Nem vagyok hive a gyógyszereknek de talán ez lenne a legjobb, legmegnyugtatóbb.. Fórumokon olvasom sok lány írja hogy aki már vetélt egyszer azonnal felirják vizsgálat nélkül. Persze lehet hogy van benne egy kis felelőtlenség de talán azért teszik ezt ilyen könnyelműen mert kárt nem igazán tud okozni :S Hát nem tudom. Nagyon kiváncsi vagyok mi fog történni holnap..

1 cn

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Jó reggelt Lányok,

Kellemes hazautat LittleBiscuit! Állítólag otthon nagyon hideg van, szóval vigyél meleg cuccot! Itt tegnap plusz 11 fok volt, sütött a nap, aminek persze örülök, de valljuk be h nem monható épp normális téli idôjárásnak ;)

Én a mensim 3. napját töltöm. Ma elvileg megjön a cickafark és a palástfû is. Gondolkodom, h elkezdjem e a teakúrát nagyon. Ha belenyúlok a rendszerbe, akkor biztos h ez a teakúrát választom, mint a barátcserjét, de az orvosi gyógyik biztos specifikusabbak és pontosan ott hat ahol rendeltetésszerûen kell neki.

A gondom az az, h valamiért a mensim lerövidült rosszabb hónapban 3, jobb hónapokban 4 napra. Most viszont 28. napra jött meg, pedig korábban pontosan 26 napos ciklusaim voltak 4-5 napos mensivel.

Mi a véleményetek? Érdemes elkezdeni a teakurát, ha elmúlik a mensim vagy még várjunk egy ciklust? Nagyon nem akarom megbolondítani a szervezetem.

Szép napot Csajok!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Latkafr: ne várd meg h elmúljon a mensi, a cickafarkot kezd el inni ha megjön. Nekem sem volt gond a mensimmel hanem a peteérést segítettük elő, nem okozott galibát. De a Te döntésed úgyis. :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok!Folyamatosan olvasgatlak benneteket!Nekem múlt hét szetda délután jelentkezett a menszi 31. napra!Hétfőn hívott a meddőségiből a dokim hogy a decemberi kenetem pozi lett ezért tegnap be kellett mennem hozzá a korházba!Kaptam egy krémet amit este kellett felhelyezni!5 nap a ható ideje ezért a csütörtöki átjárhatósági el lett tolva jövőhét keddre!Annyit mondott a doki ha átjárható a petevezetékem és minden rendben odabent akkor a februári mensessel kezdjük az inszeminációt!Nagyon bizakodok hogy minden rendbe legyen és eljöjjön hozzánk is a gólya! :lol:
Llittlebiscuit nagyon szorítok neked hogy csak a progi probléma legyen mert az tényleg könnyen orvosolható!Csodálkozom hogy egyből genetikai vizsgálatot csinálnak de igazából nem árt!Csak egy picit ilyesztő!
Andrenoci veletek mi újság?

8cn.

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Sziasztok,
bejelentkezem én is. :)
Ma megyek dokibácsihoz rákszűrésre, illetve szeretném, ha feltérképezné a tüszőimet, és mondana valami okosat. A ciklusom 11. napja van, reggel már találkoztam a nyákkal és elkezdett szúrni a bal petefészkem, szóval lehet, hogy most korábban lesz ovu.

Az esküvő szuper élmény, mi azóta is emlegetjük, hogy igazából akármikor végigcsinálnánk újra. :)
Littlebusciut jó utat, aztán pedig jó avivázást, mesélj majd! :)

Sokunknak most jön az "akciós időszak", mindenkinek megy a drukkom! Jöhetnek azok a gólyák csapatostul. :)

11. cn.
babyfever2016
 
 


@moncsika79:


Szia! Rég láttalak.....szinte percre pontosan ugyanott járok ahol te.
Pénteken megyek átjárhatóságira, ma reggel hívtam őket meg tegnap, pénteken 7.45 -re kell menjek. Semmi vizsgálat közvetlen előtte, pedig adggódom, mert 20-21 napra jött meg most. Alig 3-4 napot volt meg és írtam is ide, hogy mint a szilvalekvár úgy indított. Ha itt Gyulán minden meg lesz utána szerintem Szegedre irányítanak.....az inszeminálás vár én rám is
andrenoci
 
 


@babyfever2016:


Igen,úgy néz ki most összehangolódott a csapat
Majd szép sorba várjuk az eredményt!
Remélem hogy most összejön nekünk is,
ha nem akkor én februárban megyek majd ugy dokihoz ahogy most te 

 @latkafr: 

Én az elején azért kezdtem el teázni,hogy a fog.gátló után rendben legyen a ciklusom,azóta szépen rendbevan.
Van 1-2-3 nap csúszás a ciklusok közt,de nálam az normális mindig ilyen volt,meg gondolom bezavar neki a 3 müszak.

Mondcsika és Andrenoci drukkolok hogy hamar és sikeresen megejtsék az inszemet!


Littlebiscuit ha nem írnak fel neked progeszteront akkor hallottam progeszteron krémröl ami nem receptköteles,bár megoszlanak a vélemények arról hogy kinek használ,kinek nem.Az ultro a tuti szerintem.


9.cn


Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok! 7 napja semmi. A cicim ézékeny, fáradékony vagyok. Remélem végre 2 csík lesz :) Mi is esküvőlázban vagyunk, májusban lesz.
manatus88
Pilisvörösvár
 
 


Sziasztok Lányok,

Köszi a válaszokat a tea szeánszra :) Még üres volt a postaláda... de ha megjön irok mindenképp :)

Viszont lehet nagyon le vagyok maradva, de mi az az inszemináció? Az nem maga az aktus, mikor összebújtok? Ez nagyon orvosi nyelvnek tűnik nekem... Ne haragudjatok, ha nagyon buta kérdés, de amint érzem nem vagyok képben... :( Tudok segiten?


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:
Inszeminácio az amikor a leadott spermát kicsit felturbózzák, s a megfelelő időben feljuttatják méhszájon belülre. Ez egy kisebb fajta segítség! Több katonának van esélye célba érni. Remélem érthető volt.

7+0

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Hmm.. igen érthető köszönöm. Bár még igy sem tiszta ... :( :( :( ELvileg, azért kellene maguktól odaúszni, hogy csak a alegerősebb, legrátermettebb fickó termékenyitse meg a petesejtet, hogy egészséges baba legyen.  Igy nem rizikós, hogy olyan katona is beér, aki nem lenne magától elég ügyes, hogy ő legyen az első? Ez akkor bunda :) Ha pedig az, akkor mi a dopping, amivel "feltúrbózzák" a spermákat? "SpermBot-okkal"? Vagy valami kemikáliával? Ha gyógyszerekkel, akkor azoknak milyen hatása lehet/lesz. Erről tudtok infót Lányok, @moncsika79andrenoci ?

Forrás:http://www.popsci.com/tiny-spiral-bots-could-ferry-sperm-to-egg

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Hahaha most jót mosolyogtam az jutott eszembe itt az inszemináció tárgyalása kapcsán hogy én éppen ennek házi változatát űzöm :D
A kiskatonák érdekében tömöm páromat illetve magunkat mindenféle jóval, a multivitamin mellett természetes úton is igyekszem nyomulni. Ennél több zöldséget gyümölcsöt és magvat képtelenség lenne enni :D :D Azaz, nekünk mert eddig annyira nem voltunk hozzászokva, na jó még zöldség szó szó de párom eddig kizárólag a Golden almát ette meg a gyümölcsök közül. Nademost már egy jó ideje megy a vitamin tunning. Épp most ettük meg a kis pohár szupervitamin mixünket - nekem ez a kedvencem. Banán, kiwi apróra vágva plusz gránátalma, egy kis dió és méz rá nyammi nagyon finom.
Banán: magnézium, kálium
Kiwi: C-vitamin
Gránátalma: antioxidáns védi a kiskatonákat a dns károdosástól
Dió megnézium, e-vitamin és omega
méz: e vitamin.
Gyakorlatilag minden benne van ami fontos azok alapján amiket olvastam..
Szóval éppen turbózom a kiskatonákat mint az inszeminációban.
Aztán pedig - mivel jól kitanultam az ovulációmat, amint leesik a hőm a 16. napon vagy akkörül, felölt a legszexibb fehérnemű és hajráá :D
Szóval ez felér egy házi inszeminációval :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@latkafr:
Szia, az eljárást nem ismerem, de csak az életképes katonákat helyezik fel! Tehát gyenge nem megy át a szűrőn! S azért helyezik fel,.mert természetes úton sokan át sem jutnak a méhszájon, igy ha felteszik őket többen versengenek! Még igy is csak 20% esély van teherbe esni! Amit még ilyenkor segítenek, hogy serkentik a peteérést (több pete érik meg), a megfelelő időben a tüszőrepedést.
Nekünk 2 ilyen szimulált hónap volt. December be kimaradt az ünnepek miatt, de összejött spontán! Ami viszont biztos hogy az előző hónapok eredménye, hogy ketten növekednek odabent!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Lolo de cuki lesz ha 2 kisfiú lesz a csajszik mellé :) :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok! Tegnap teszteltem :) bizakodom. Pénteken újra tesztelés. 6 hónapnyi próbálkozás után. Szerintetek?
manatus88
Pilisvörösvár
 
 


manatus88
Pilisvörösvár
 
 


@manatus88:
Szia!En latom a halvany csikot.Mikorra nem vartad?
Viszont en ket halvany csikot latok a teszten egymas mellett.A masik mi lehet?
Megy a drukk mindenkinek.
Littlebiscuit!Olyan tanulsagos amit irsz a barnazasrol,jovo hetem van idopontom dokihoz,en is meg fogom neki emliteni,utana olvastam es tenyleg nem csinalhat nagy gondot az utro,lehet beprobalkozom hatha felirja nekem is csak a megnyugtatasomra,mert 1-2 napot en is barnaztam mensi elott miota abbahagytam a gyogyszert.

5+4

mimkosz
Budapest
 
 


Sziasztok! Csak gyorsan bekukkantok, nincs időm visszaolvasni. 

Annyi van, hogy nega lett a reggeli tesztem. 

11. dpo

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


littlibiscuit nem akarlak elkeseríteni de mi is esszük ezeket a természetes vitaminokat amiket felsoroltál plusz még zeller,sárgarépe,tökmag és mégsem lett jobb a párom eredménye!Sajnos!Ezért mi már nem szeretnénk a véletlenre bízni!Én 36 múltam a párom 38múlt

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


littlibiscuit nem akarlak elkeseríteni de mi is esszük ezeket a természetes vitaminokat amiket felsoroltál plusz még zeller,sárgarépe,tökmag és mégsem lett jobb a párom eredménye!Sajnos!Ezért mi már nem szeretnénk a véletlenre bízni!Én 36 múltam a párom 38 múlt!
Andrenoci akkor mi szépen együtt haladunk!A párodnak olyan szépen feljavult a párod eredménye hogy megoldható inszeminációval?
Latkafer lolo nagyon jól megfogalmazta az inszeminációt!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


@moncsika79:
Szia, páromnak a Maga tabletta, 1500mg Cvitamin, 400 mg Evitamin hozott javulást katona ügyileg! 3 év próbálkozás után jött össze! Kitartás!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


moncsika79 : Igen, most már tudom, h mi az az inszemináció... de utána feltettem kérdéseket, amikre még nem válaszoltál/tatok. Ha mi erre a beavatkozásra készülnénk, én biztosan szeretnék rájuk megnyugtató válaszokat! :)

littlebiscuit receptjét meg igen is tapasztalati úton, de csak megerősiteni tudom. Van olyan srac a kornyezetemben, aki erosen dohanyzott, alkalomszeruen ivott alkoholt, nyaranta fesztivalozott, es hetkoznap szamitogep elott ult 8 oraban egy irodaban... es igen keves is es rossz minosegu katonakkal rendelkezett. Viszont mikor elkezdtek tervezni a babat a srac letette a cigit, elkezdtett normalisan enni, szinesen, valtozatosan, sok gyumolcsot is, heti 3x uszott. 2 x futott, es naponta sima aktival energia multivitamint szedett ... es lam egy evre ra teljesen szuper eredmenyt produkalt, minden turbo, tuning kemikalia nelkul. Ennek eredmenye, hogy most lesz az unokaocsem 2 eves :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


lolo8280: Köszi a leirást. Akkor tehát nem tudod/tudjátok, hogy mivel turbózzák fel a katonákat, vagy hogyan is válogatják ki, egyáltalán kiválogatják e biztosan? Engem komolyan érdekelne, hogy alkalmaznak e gyógyszeres kezelést, és ha igen akkor azoknak milyen hatása lehet/lesz mind a babára mind az anyára. Ti ezeket nem kérdeztétek meg?

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok!

@manatus88: Az ott egy második csíkocska, de elég halványka ahhoz képest, hogy 7. napja késik. Érzel amúgy valamit? Vannak tüneteid?

Lányok. Végül Hétfőn használtam hüvelykúpot. Kedden meg szerdán folyamatosan ki is folyt. De nem az egész. Tutira tegnap volt peteérésem. teszteltem meg érzetem is. Meg is volt az összebújás. :) Viszont még utána is elég rendes adag kifolyt a gyógyszerből. Szerintetek volt így esélyük a kis katonáknak eljutni a randevúra? 


ecsibe
 
 


ecsibe: Juj de jóóó :) Hát remélem, hogy odaértek a katonák, ahova kell :) Sajnos nincs infom arról, hogy hogyan befolyásolja a hüvelykúp a sprintet... ez a kúp ez nem progi kúp, hanem a kis fertőzésedre van nem?  Remény ha meg utoljára! Csuriban vagyok! MIvel teszteltél ovut? Bűvös mikroszkóppal, vagy LH val? Szoritok nagyon :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:Igen, igen a fertőzés miatt kellett.
Lh tesztet csináltam. És mivel az pozi lett így gondoltam megnézem a mikroszkópot is, hátha. De pesrze semmi páfrányka. Nekem ez valahogy nem akar működni. 
Köszi, én is remélem, hogy odaérnek épségben és időben :)

ecsibe
 
 


Multkor a 36.nap jött meg. Nem 28 naposak a ciklusaim. Mell érzékeny, szédülgetek, édességtől émelygek ( eddig imádtam) , gyakori pisi, hasfeszülés.
manatus88
Pilisvörösvár
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?