Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Drukkolok mindenkinek, hogy a következő tesztje már zebrás legyen!

Littlebiscuit: szerintem is ha magától nem küld a doki, akkor te kérjed, hogy szeretnéd a hormon vizsgálatot!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@latkafr: miota probalkozunk az en ciklusaim is hosszabbak lettek, pedig regen mindig 28 napra jott, vagy egy kettovel hamarabb, de sosem kesett. Meg nem jottem ra a pontos osszefuggesre :)
Nekunk ez a 4. honap, de most nem tudom mikorra nem varom. Elvileg februar 1-jen lenne a 28. ciklusnapom, viszont az LH tesztem a 18. napra tette az ovut, ugyhogy most bizonytalan vagyok a szamitasban. De megprobalok nem tesztelni koran.
Neketek szoritok, hogy a kovetkezo tesztetek mar pozitiv legyen!

Littlebiscuit: szerintem is fontos, hogy hangsulyozd ki az orvosnak, hatha "csak" ennyi lenne a gond es gyorsan orvosolhato. :)

20.cn/2.dpo


Lilypie Pregnancy tickers
fanni8809
 
 


@fanni8809:
Szia, ovu után 14 nap a nem várt! Így ki tudod számolni, s akkor biztos nem tesztelsz korán!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 

 
 

@latkafr:




Tesztelhetünk együtt holnap, de nekem mèg az is korai lesz. Ne kèrdezzètek mièrt tesztelek ilyen korán. Egyszerűen imádok tesztelni, es van is itthon csomó ebay-es tesztem, Kínából való. Szóval nem sajnálom azt a 25 Ft- ot èrte.

Tegnap munka után elmentem egy ásványos boltba ès vettem rózsakvarc karkötőt 1200-ert. Vettem ra egy kis angyalka fityegőt, h legyen rajta egy vèdelmező. A netről pedig rendeltem hozzá 15 Ft-ert babakocsi es talpacska fityegőt. Ooooooolyaaaaaan jóóó! Nagyon tetszik. Azt mondják nem szabad h mások is fogdossák es első hasznalat előtt jó ha folyó csapvíz alatt megmossuk.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Telóról nem lehet kèpet csatolni ide?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:
De lehet, nekem sikerült már többször

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Nekem nem jelenik meg az ikonja a kèpfeltöltèsnek. Notebooknál a hozzászólásom alatt van, de itt nincs.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4: Nagyon szép lehet a karkötő! majd mutass róla képet! :) 

Nekem a menzeszem rendetlenkedik. Megjött pénteken reggel normális mennyiségben, szombat déltől meg mintha elvágták volna. Pedig 3 napig erős szokott lenni és 5-6 napig tart amúgy. Nem értem mi okozhatja. Nem igazán hiszem, hogy ez bíztató lenne.


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Szasztok Lányok, nekem ma sem szeretne megjönni, ami nagyon fura. Reggel hcg teszteltem egy negativat. A férjem mondta, szerinte a teszttel van a baj és hetfôn vegyünk másikat mindenkèpp, bár az is benne van a pakliban, hogy kivètelesen késik. Nem tudom, meglàtjuk! ;)

http://ciklus.hu/images/diagramok/ee82a ... 93600_.png

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


*Sziasztok :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:
Szia,ahogy látom elég "későn" volt ovud így valószínűleg korai még a tesztelés. 7-10 nap a beágyazódás, utána mutatja ki a Hcg szintet a teszt is. Szerintem most várj 2 napot a tesztel.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok! Gratulálok a pozitìv tesztelőknek!
Sikerült néhány nap alatt helyre rakni magam, most ez egy picit jobban megviselt, hogy három halvány csìk után negatìv aztán megjött. Sajnos volt arra utaló jel, hogy valóban lett volna valami, ha sikerül rendesen a beágyazódás. De tanultam belőle, többször nem tesztelek korán. Valóban olyan ez a kémiai terhesség hogy amúgy talán észre sem vettem volna, csak furcsa lett volna hogy milyen a mensi. Na de már pozitìv vagyok ismét! Ebben a ciklusban semmi tesztelgetés, csak hőmérőzés és sok összebújás :)

Az mitő lehet szerintetek, hogy eddig 36.2-36.3 volt az alaphőm, a mostani ciklusban pedig 36.4-36.5. Ugyanakkor mérem.

9 cn
marmotka
 
 


Hello lányok,
Fanni szerintem ha 18.nap volt az ovud allor 32/33 napos lesz most a ciklusod.. ezert is jo a teszteles vagy hőmèrőzès mert ha csak siman az atlag ciklus alapjan nezed es szamolsz akkor az ilyen csuszasokra nem derul feny.. szurkolok!
Latkafr, szerintem is lehet hogy kicsit korai ès ezek a netről rendelt tesztek nem 100% megbizhatoak szerintem sőt a boltiaknal is előfordul simán.. de talan a holnapot mèg èrdemes lenne kihagyni es kedden már tuti èrtèkelhető eredmènyt kapsz.
Szurkolok es Caroline neked is türelem ezekre a napokra!!
Marmotka, igen abszolut valoszinü hogy kèmiai terhessèg volt. Az ilyen nagyon gyakori ha ugy nezzük az enyèim is ilyenek voltak. Esetleg a mèhnyálkahártya vastagsága lehet èrdekes ha ennyire hamar megszakadt ami sajna el sem kezdődött. Arra pedig szuper az E vitamin, természetes formában a mandula tele van E vitaminnal ès mèg finom is! Sőt a vörösborról is olvastam hogy szintem mèhnyálkahártya vastagito.
A hőnèl az alaphő az a legalacsonyabb èrtèkekre èrted vagy az az átlagolt? Az átlagoltat a ciklus vègèn kell szerintem nèzni vagyis akkor hùzza be vèglegesen az applikacio. Nekem mèg az ovulacio napját is csusztatta mèg időközben a kèsőbbi èrtèkek bevitele után.. szoval ilyen korán mèg nem kell levonni következtetèseket. Aztán meg,a leglènyegesebb hogy az ovulácio rajzolodjon ki rendesen..
Ah micsoda tudomâny ez a hőmèrőzès :-D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Szióka!

Teszteltem ma reggeli elsőből. De nagyon nega, még beképzelni se tudok egy kis második csíkot. De még annyira nincs veszve semmi, mert a 7. dpo-n vagyok. 

Itt a babaváró karkötőm:



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Mintha kicsit görcsölgetnèk. De nem egyèrtelmű. Enyhe.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Lányok! Valaki szedett már barátcserje kapszulát? Most rendeltem 2 dobozzal. Sok jót olvastam róla, nagyon össze-vissza ciklusom. Azt írják, hogy terhesség alatt nem szabad szedni, de gondolom addig nem okozhat gondot, amíg nem pozitív az első teszt. Szerintetek? Legalábbis így olvastam.

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@molyocska:
En egy honapja szedtem,es most pozitivat teszteltem,en 2×1 szemet szedtem,es mire pozitivat teszteltem el is fogyott,igy nem vettem ujat,de en is ugy olvastam,hogy terhesen nem lehet szedni.

mimkosz
Budapest
 
 


Èn ezert nem merem elkezdeni szedni.. (na jo nem ez az egyetlen amugynagyonszinvonalas gyakorikèrdèsek forum miatt -) hanem a teljes világhálon ez a tendencia, van akinek bejön van akinek meg csak jobban bezavar...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... -tervezunk

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Köszönöm a válaszokat! Megpróbálom. Majd leíroma tapasztalataimat ide. Elvileg meg is jön 2-3 napon belül. Februári hónapban még védekezünk úgy is, úgyhogy addig nem okozhat gondot baba téren, utána meg meglátom hogy alakul, ovulációig biztos szedem a márciusi ciklusban is.

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Sziasztok, mai tapasztalatom, h kb két pici pöttynyi vilagosbarnás folt volt a tisztaságimon kora délután. Nos most vagy az van h tényleg késéssel, de a napokban meg fog jönni, amit tegnapra nem vártam, vagy esetleg tényleg lehetséges h ez az a beágyazódási tünet? Meglátjuk... Szép hetet Nektek!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit: Köszi a tippeket, sajnos az olajos magvaktól kipattogok- de imádom őket :) Nem az átlaghőm emelkedett, hanem amiket mérek. Előző ciklusokban mensitől ovuig minden reggel vagy 36.2-t, vagy 36.3-at mértem. Most csak 36.4-re esett le és azóta is annyi reggel, vagy 36.5. Nem tudom van-e jelentősége :) Szerencsére az ovut szépen mutatta eddig is.

A barátcserje nekem bevált. Egyébként nekem azt mondták, hogy amíg nem derül ki hogy terhes vagy (mensi elmaradása) annyi ideig nem árt.

Caroline, nagyon szép lett a karkötőd!


9 cn
marmotka
 
 


@molyocska:


Én ebben a hónapban kezdtem el a barátcserjét szedni, de nem tudom pontosan, hogy hanyadik naptól szereztem be. Talán a 3. ciklusnapon, nem tudom.
Nekem a 3. gyermekemnél segített, mert a 4. ciklusban elkezdtem szedni, és abban a ciklusban már sikerült is. Lehet, hogy komoly progi hiánynál kell szedni 3 hónapig, hogy hasson, de kicsi problémát szerintem igen hamar orvosol. Sokaknak a barátcserjés hónapban sikerült. Orvosok is ajánlják, ha kis progi hiányra utaló jelek vannak.

Lányok!

Ma is teszteltem reggeli elsőből, és mikor eltűnt a rózsaszín háttér, a második csík helyén megmaradt egy kis rózsaszín sáv, ilyen kis ködös folt a második csík helyén. 8. dpo-n elég korai és szerintem ettől erősebbre nem is vágyhat az ember ilyen korán, de nem élem bele magam. Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e holnap is ott valami. 

Szorítsatok. Fotón szerkesztve is alig látni valamit.


8.dpo

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:
Azért látni valamit, reméljük jót jelent :) Nekem a 11. Napon mutatta ki a teszt, igaz előtte jósteszteltem az is mutatta.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:


és a 11. nap előtt is teszteltél????

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:
Elég biztató kis teszt! Reméljük erősödik!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


caroline4: Nagyon szoritok :) Érzem jó dolgok fognak történni :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Remélem én is, hogy jók történnek mostmár és hogy ha tényleg úton van a baba, akkor velünk is marad és egészséges. 

Szerintetek, nem jelent rosszat, ha valaki ennyire korán tesztel pozitívat? Tegyük el, hogy megint pozitív lesz holnap a 9. dpon. Mint az előző missed ab terhességem.... Nekem eddig még mindig a 12. dpon-volt legkorábban pozi, extrahalványan. Most meg már másodjára (ha most is), ilyen korán... Remélem nem függ össze, egy kevésbé jó beágyazódással. Bár a korábbi sem azért lett missed ab, mert nem ágyazódott be rendesen. 

Csak megnyugtatna, ha hallanék olyat, hogy másnak is ilyen korán lett pozi és mégis egészséges baba lett belőle.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@molyocska: Én szedtem 3 hónapig rontani biztos nem rontott a ciklusomon. Volt, hogy nem tudtam, hogy mi miért van, és próbáltam a barátcserjére fogni. De végső soron nem hiszem, hogy ártott volna. Ami nekem pozitív volt vele, hogy nagyon szép nyákot csinált, már ez első hónapban.


@caroline4: Ezen bizony ott van valami. Remélem erősödni és egyértelműbben látszani is fog holnap reggel :))
Lenne egy kérdésem Hozzád. Ha jól emlékszem Te használtál már hüvelykúpot, ugye? Nekem most írt fel doki, mert az antibiotikumos kezelés során sikerült egy kis gombát benyelni. :( Semmi tünetem nincsen, csak a kenet mutatta ki. De szerdán lesz ovu, és szépen elkezdett a nyákom is termelődni. Ha most használok ilyen kúpot, akkor az rontja az esélyeket szerdán? Vagy ha meg nem használok akkor a gomba miatt nincs esély?

Tud esetleg valaki tanácsot adni? Mit csináljak?







ecsibe
 
 


Köszönöm a válaszokat! ecsibe, caroline4! Elvileg megérkezik holnap vagy holnap után, úgyhogy a ciklus 5. napjától tudom kezdeni. Még mindig vérezgetek kicsit de elég a tisztaságit hordanom. Második napomtól ilyen. Nagyon bízom a márciusban fogantatás terén :)

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@caroline4:Ezen most ne töprengj! Tudom, hogy nagyon nehéz, de úgy kell hozzáállni, hogy minden rendben lesz! Tudod, hogy minden ember más, és minden terhesség is más. Az is lehet, hogy a teszted is extra-extra érzékeny, és azért mutat már most valamit. Elvileg ugye beágyazódástól kezdve más tremeli a szervezet a hcg-t. Szóval a 8-9 napon már valamennyi hcg-nek jelen kell lennie a szervezetben.
Amúgy a korább terhességiednél is ilyen korán már teszteltél? És akkor 9. dpo-n még nem mutatta?

ecsibe
 
 


@ecsibe:


hát asszem úgy a 10. nap környékén teszteltem a két utóbbi sikeres terhességemnél, és a legutóbbinál (kislányomnál) tisztán emlékszem, hogy a 12. napon volt olyan halvány valami a teszten, hogy csak én láttam napfénynél. 

Most meg ugye a missed ab-os terhességnél 9. dpo-n ilyen lett, mint ma a 8. dpo-n. Hátha nem lesz gond. Bár várjuk ki, hogy pozitív lesz-e, nem csak valamiféle eláztatásról van szó... bár addig tartottam a pisiben, ameddig szoktam mindig.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


igen a 8. naptól ovu tesztel jósteszteltem, volt 2. csík végig azon is, igaz nem erősödött. 11. napon reggel a 10-es hcg teszt "halványan" de pozi lett, rá 2 napra már jóval erősebb volt.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@ecsibe:


Szerintem használd a kúpot, mert a gombás folyásod miatt áthatolhatatlan lesz a katonák számára a hüvely. 
De a kúpot együttlét előtt egy kis hüvely zuhannyal kiöblítheted. Így gombád sem lesz, és a kúp sem fog bezavarni.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:


nekem ebben a ciklusban nem volt tojásfehérjés nyákom. Kimaradt. Pedig máskor szinte mindig van. Bár mikor meg kellett volna jelenjen, akkor épp használtam kúpot, de az nem gombára volt, hanem csak olyan tejsavbaktériumokat tartalmazó kúp.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4: A dokim canesten hüvelykúpot mondott. Néztem, hogy van belőle egy napos. Ha azt ma használom, akkor szerdáig még visszaállhat minden?

Van ovu teszted is? Szerintem ha szeretsz tesztelni :), akkor kontrollként csinálj olyat is a hcg mellé.

ecsibe
 
 


Sziasztok lányok,

Wow Caroline, hát ez biztató :) Tényleg látni rajta valamit. Elképesztő tényleg ha ez már az. De ne agyalj ezen hogy talán rossz jel mert a múltkor is így volt (én amúgy ugyanilyen vagyok ..). Valahogyan ki kell kapcsolni a para-üzemmódot, én aztán tényleg tudom hogy nem egyszerű nekem sem lesz az de muszáj.
Jó ötlet lenne LH tesztet csinálni inkább holnap mint jósteszt és csak holnapután újra HCG. Az már 10. nap.

Latkafr, nálad mizujs? vesztek másmilyen tesztet holnap megcsinálod? Már most mióta késik vagy 2 nap legalább nem?

Kezdek megBARÁTkozni a barátcserje gondolatával. Amennyiben a nőgyógyász csütörtökön elveti a progeszteron dolgot akkor bizony tényleg lehet hogy belevágok. Talán még jobb is hogy nem gyógyszer hanem természetes dolog..

Nálam 30. ciklusnap van, 3. napja barnázás höm pedig esett 4 tizedet. Remélem holnap már megjön, mert akkor rövidült a ciklusom 32 napról 30 napra és 'csak' 3 nap barnázás van.. Hivatalosan amugy a menzesz 14 nappal az ovuláció után kell hogy megjöjjön azaz melyik dpo-n? 14? akkor jó is vagyok..

30cn /13dpo

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 



Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Mondjuk nem értem a cover line-om miért van ilyan magasan.. Talán az avuláció előtti 2 magas adat miatt.. Dehát 38 foknál a cover line az szerintem nagyon magas.. Az ovulációt viszont szuperül behúzta 17. nap valóban aznap voltak a kis fájdalmak este..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 80000_.png


@littlebiscuit:


csináltam tegnap és ma is ovutsztet, de elég halványka. Nem erősödött mára tegnapról. Az hogy megjelent rajta két csík, nem azt jelenti, hogy babát jósol, hanem azt, hogy van a szervezetemben lh hormon, de az mindig van, egész ciklus alatt. 

Tutira nem bírom, hogy ne csináljak egy másik tesztet délután ha hazamegyek. Most voltam wc-n. Ezért kibírom hazáig (kb. 16-ra otthon is vagyok.) 

Én sose bírtam még ki teszelés nélkül, most se fogom, mikor otthon van a sok. 

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Elvetemült tesztelőknek ajánlom a következőt a figyelmébe:

http://iamtryingtoconceive.com/topic/32 ... ancy-test/

Nem tudok angolul, de szerintem az történik, hogy mivel a hcg vérből előbb kimutatható mint vizeletből, ezért vérrel, vagy vérrel kevert vizelettel tesztelnek. Az oldalon több véres teszt is látható, ezért ajánlom, hogy csak erős idegzetűek nézzék meg. 

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4: Biztosan állíthatom, hogy az LH nem található meg egész hónapban a szervezetedben. Legalábbis nem olyan koncentrációban, mint peteérés környékén. Én 10-es érzékenységű tesztet használok. 4 napja tesztelek, és tegnap volt először egy halvány második csíkocska rajta. Előtte nagy hómező.
Volt már, hogy jóstesztként is használtam, és szintén hómező volt nemvárt előtt 4 nappal, meg egészen nemvártig. Szóval ha van rajta második csík az lehet attól is, hogy valakinek mensi előtt újra megnő egy kicsit az LH szintje, de lehet, hogy a hcg-t mutatja már. Úgyhogy nem olyan biztos, hogy az LH teszted az LH szintedet mutatja most. lehet az már Hcg.
De türelem :) (jójó, tudom, hogy nehéz...)

ecsibe
 
 


@ecsibe: köszi az infót, mindig tanulunk.
Annyira jó ez a társaság, úgy szeretek közétek jönni. Találtam egy oldalt, ami picit összezavart. 

http://www.pocaklako.hu/terhesseg-jelei ... ios-teszt/

A "hogyan kell az ovulációs tesztet jóstesztként használni" bekezdést olvasd! Akkor hogy van ez? Ha nekem most látni rajta két csíkot, lehet a hcg-t mutatja? jó lenne.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


na indulok haza, este jelentkezem.

8.dpo


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@littlebiscuit:


szerintem is jól gondolkozol a barátcserjéről. Mert ha a doki nem ad semmit rá, akkor ez nagyon is segíthet. 

A görbéden azért olyan magas a cover line, mert magas az első szakasz hője is itt-ott. de ezt te is jól gondoltad. A ciklus. hu-n be lehet állítani, hogy bizonyos napokon mért hőt ne vegyen figyelembe, mert például tudod magadról, hogy felkeltél előtte, vagy alkoholt fogyasztottál, vagy nem aludtál eleget.... stb. Neked azokon a magas hőjű napokon nem volt semmi ilyesmi?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok, nekem ma olyan 11:00 felé megjött a mensim. :) Szóval akkor nálunk, most kezdődik az első hivatalos baba-tervezős ciklus  :) Annyiból tényleg jobb, hogy most már fel van töltve a szervezetem a szükséges vitamikokkal; már tudom azt is, hogy mérni kell a hőm is, hála nektek! Ezzel kapcs még mimkosz tól meg megtudtam, hogy mik a főbb sarokpontok és praktikák etéren :) ; plusz caroline4 tanácsára berendeltünk egy kupac LH tesztet is. Sőt mind ezt a sok infót külön applikációkon egy helyen szépen vezetni is tudja az ember... szóval köszönöm ezt a rengeteg infót Nektek! :) Akiknek már úton van a gólya, azoknak kellemes babavárást, a többieknek meg pozitív teszteléseket kívánok! (◕‿◕✿)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@caroline4: Igen, lehet, hogy azt mutatja. Érdemes megtartani a teszteket és összenézni, mert ha erősödnek, akkor nagyobb a valószínúsége, hogy tényleg a hcg-t mutatja. De lásd Kiscsillag esetét is, akinél nem volt olyan jelentős az erősödés, és mégis baba volt a dologban! :) Úgyhogy ha már van két szép csíkod az ovu teszten mensi előtt pár nappal, az azért jóra is engedhet következtetni. De csak lazán!
Tesztelsz holnap is? Szorítok!

ecsibe
 
 


@latkafr: Sajnásom, hogy megjött! De örülök, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá! Sikeres új hónapot! :)

ecsibe
 
 


Ecsibe, drága vagy nagyon. Sikeres hónapot Nekünk! És persze azoknak is, akik még a gólyára várnak ! <3

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


A pozitív szelélethez egy rövidke regény :)

ELEANOR H. PORTER Az élet játéka

https://kozosgondolatok.files.wordpress ... c3a9ka.pdf

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@caroline4:


LH tesztet ugy tudsz josteszkent hasznalni elvileg, hogy mindig reggel elso vizeletet hasznalsz, es az egymas utani napokat tudod osszehasonlitani, hogy erososik e. Kulon a napok nem mervadoak,mert minimalis LH lehet a szervezetben a ciklus vegen is, es azt is mutatja a teszt, de mivel a HCG es LH hormonnal van olyan egysege amelyik egymassal megegyezik, igy a teszt kepes mindkettot kimutatni. Szoval ha szeretsz tesztelni, akkor ezzel is erdemes :)

En mult honapban szinten csinaltam tesztet verbol is (a ferjem orvos igy egyszeru volt a vervetel - maskepp nem probaltam volna ki) es valoban pozitiv lett ugy mar hamarabb mint a vizeletbol, de mivel megsem lett baba belole megfogadtam, hogy ebben a honapban kivarom a megfelelo idot es csak akkor testzelek ha kesik. Mult honapban ereztem, hogy valami tortenik, azert is voltam turelmetlen, de most tenyleg megprobalok varni. Neked sok sikert, biztato a teszted. :)
A tobbieknek is (es persze magamnak is :D ) sikeres honapot!

Lilypie Pregnancy tickers
fanni8809
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?