Új privát üzeneted érkezett!

amúgy néha szúrkál jobb oldalon, de nem a petefészkem környékén, ahol szokott, hanem inkább valahol lejjebb, már-már a combom tövénél de mégis az alhasban. Fura. Tegnap vacsoránál kb. 6x élesen belenyillalt egy másodpercig (tényleg nem tovább) és nagyon megijjedtem, az egész család ott volt az asztalnál. Minden alkalommal felszisszentem, hogy mi lehetett ez??? 

Remélem minden rendben. 

4. cn.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@latkafr: Nem. A dokim nem ajánl konkrétan semmit. Megmondja, hogy ilyen vitamint szedjek, de rám bízza, hogy azt milyen gyártótól. Most is csak annyit mondott, hogy mi legyen benne. És az Inofolic-ról sokat olvastam ezért most ezt választottam. Eleinte a femibiont szedtem, de elég sokat felszedtem miatta, úgyhogy egy ideig csak sima folsavat szedtem, omega 3-at, meg magnéziumot. Ezt egészítettem ki a barátcserjével. Most elkezdtem a Inofolic-ot, de emellé nem szedek már folsavat, csak az omega 3-at. 
Úgy tudom ezt nem kell kúraszerűen, de meglátom, hogy milyen hatással lesz a szervezetemre és ha úgy érzem tartok pihenőt a szedésével. Bár remélem, hogy előbb meglátogat a gólya :)

ecsibe
 
 


ecsibe: Köszi szépen a választ.Remélem a gólya hamarosan akkor benéz hozzád :)

caroline4 : Te mikor fogsz tesztelni? Nagyon szoritok! :)



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 

 
 

Jó olvasni, hogy ennyi babás van megint! Gratulálok mindenkinek. Olvasgatlak titeket, amikor csak tudlak. Nekünk még a februári hónap közepéig szünetel a baba projekt az esküvő miatt, de utána már mi is próbálkozunk megint. Lehet elkezdek barátcserje kapszulát szedni, hogy kicsit rendbetegye a ciklusom. Plusz kaptam egy nagyon aranyos babaváró rózsakvarc karkötőt a páromtól. :) Addig meg lefoglalnak az esküvői előkészületek. Sikeres hónapot lányok!

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Sziasztok lányok! nagyon örülök, hogy ennyi babás lett a csoportban :)
én ma voltam a leletemért, reggel fél 8kor, rögtön fel is idegesitettem magam  ugyanis a Tsh vizsgálatot nem csinálták meg, mert egy hónapon belül csak 1x lehet és nekem az előzőhöz képest ma jár le az egy hónap, szóval holnap mehetnék megint. voltam a házidokinál is megirta az új beutalót, mondta menjek jövő héten vérvételre.....
a vasam a minimum érték felét sem éri el, szóval kaptam erősebb gyógyszert, és hiába szedtem eddig amit a nőgyógyász felirt, semmi változás nem volt az előző laborhoz képest....na de majd most :)
az új nőgyógyászthoz időpontért holnap fogok telefonálni, ma foglalt volt....
semmi sem megy egyszerűen... utálom az ilyen napokat :/


 

bunny88
 
 


ja és megint elfelejtettem :
7 cn.
bunny88
 
 


ja és megint elfelejtettem : 7 cn.
bunny88
 
 


@molyocska:


milyen az a rózsakvarc babaváró karkötő, olyan jól hangzik, szívesen hordanék én is majd, ha sikerül a baba, vagy már előtte érdemes hordani?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@molyocska: Nekem a kozmetikusom és a masszőr is használ asvanyokat ( kicsi es kozepes meretu koveket) a kezelesek alkalmaval. En hiszek bennuk. :) A parod nagyon figyelmes es cuki, hogy meglepett egy ilyennel. Biztos csodas apukaja lesz a babatoknak. :) 

Én úgy tudom a rózsakvarc a szívcsakra működésére van kedvező hatással. Plusz a rózsakvarc a nemi szervek védelmezője és fokozza a termékenységet. :) Remek választás!



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Caroline, nagyon hasonlit a görbénk!! Remélem minden okés vele :)

Latkafr,
hát igen én is épp most néztem meg van pl a gellért klinika (megköszönhetik a relámomat :D) 45 ezer körül már egész komplett kis csomagot adnak.. És hát privát ez mégiscsak az állami egészségügy volt..

A kis kilinikánkról most várom a visszejelzést hogy mit tudnak nekem megnézni, reméljük minél többmindent.. És tökjó mert ők aztán emailben elküldik az eredményeket nagyon hamar..

Ecsibe az Inofolic itt nagyon megy - mondjuk azért is mert olasz termék, biztos jó lesz!!
A vitaminok mellett én igyekszem most természetesen is 'nyomulni'. Amennyit mostanában összeolvastam ezekről kész táplálkozás szakértővé fejlődöm :D
Egyetek mandulát ez a legújabb felfedezésem, rengeteg E vitamin van benne, de még finom is. Mondjuk csak óvatosan a mennyiséggle mert nagyon hizlal is sajna..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@caroline4: Már előtte is lehet hordani, én ezt kaptam:

http://www.rmekszer.hu/babavaro-rozsakv ... rkoto-2724

Én jókat olvastam magáról a rózsakvarcról a babavárással kapcsolatban. Nem gondolom, hogy majd ez lesz a megoldás, de szép dolognak tartom, és nagyon tetszik. Unokatestvéremtől hallottam először róla. Ma érkezett meg :)



Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@latkafr: Igen, én is így hallottam, olvastam! Unokatesómék is babát terveznek, és nemrég kapott egyet. Aztán beszéltünk róla, hogy mennyire kedves dolog és én is kaptam egyet. Aranyos és nőies kis ékszer. És szolíd. Alig bírom már kivárni, hogy mi is újra belevágjunk. Nagyon várom a tavaszt! :) Addig pedig türelmesen olvaslak titeket és örülök veletek!


Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Molyocska erről a rózsakvarcról már én is hallottam :) ki tudja lehet hogy van benne valami.

Nem emlékszem hogy irtam-e már ezt de én második cikkbe botlok ami a sárgarépát 'ajnározza', miszerint nagyon jót tesz a kiskatonáknak..
http://www.egeszsegtukor.hu/ferfitukor/ ... menyt.html

Mi magyarok legszélesebb körben a levesekbe tesszük de nekem van egy klassz és egyszerű elkészítési módom, egy kis olivaolajra dobom rá serpenyőbe, csíkocskákra vágva, picit 'megkapatom' majd ráöntök egy kicsi vizet és lefedem. Tehát a párolás és sütés átmenete ez. Kb 10-15 perc kell neki, enyhén sózom, és isteni könnyű köret lesz belőle. Szerencsére nem veszit az elkészités által a bétakarotin tartalmából ezt is olvastam. Szóval ha szeretitek nagyon ajánlom :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok!

Szóval a doki is kitapintott a terhességet, kicsit nagyobb mint lúdtojásnyi a méhem, és 5. hetet mondott. Holnap reggelre berendelt uh-ra, és ki akart írni táppénzre a 12. hétig. Azt mondta aztán olyan vegyszerhez nyúlok amilyenhez akarok, de addig TILOS.
Holnap délelőtt már többet tudok. Kedves volt, nem mondta hogy vén vagyok már egy terhességhez :)

Nekem igazgyöngy (nem is igazi mert tenyésztett) karkötőm van- állítólag a pesejtet szimbolizálják. De alapból szeretem a gyöngyöt... Én hiszek benne, mert minden anyag rezeg. És a bőrön át tuti stimuláló hatása van. Ezért hiszek az ásványokban is.



Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


@manyinya: Szuper, h a dokid ennyire kooperal veled es kiirt tappenzre. A vegyszerrel kapcs pontositanal kerlek mert azt hiszem nem ertem... Mosogatni sem, vagy ne nagytakarits ki egyedul.? :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr: Azt mondta az első 12 hétben nagyon sérülékenyek, ne fessek hajat, ne lakkozzak, és ne domesztozzak. Utána lehet. Mondtam neki hogy heti 1-2 napot laborban vagyok, de akkor elcserélem. Nem fognak neki örülni. Vegyészkedem, de most nem lesz vegyszerezés...  A táppénzt nem kértem mert meg tudjuk oldani "okosba" :)


Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


Koszonom az infot! En erre nem is gondoltam, hogy ennyire szenzitiv a beagyazodasi, megtapadasi, majd novogetos idoszak a 12. hetig. Koszonom, h leirtad. Szuper h eltudod cserelni a labort. Vigyazz magadra nagyon!

Lanyok mas kerdesem lenne. Igaz h ha valaki nem eri el a minimum BMI indexet nem is eshet vagy csak nagyon nehezen teherbe? Most ezzel ijesztgetnek. Enni rendesen eszem napi 4 szer es valtozatosan. Csokit annyira nem mert kipattogzom tole, de gyumolcsot es mas edesseget, turmixokat vagy sutiket igen. Husokbol a heti 3 szor feher hust, havi 2-3 alkalommal voroshust eszem zoldsegkorettel. A ciklusban kezdtem a vitaminozast, erzem is h mintha kezdene jonni ram vegre nemi plusz de mindig eppen h 51 kg vagyok 17 koruli indexszel.
25cn

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:
Igen, en csak az LH tesztet hasznalom. Sajnos sosem ugyanakkor kelek meg fekszem, ugyhogy ugy gondoltam nem lenne igy ertelme. Ez a masodik honap hogy hasznalom, de egyelore meg vagyok elegedve vele, mindig egyertelmuen mutatta hogy mikor valoszinu az ovu.

Szerintem az fontosabb, hogy egeszsegesen taplalkozol es beviszed a szukseges tapanyagot a szervezetedbe. Igy nem gondolom, hogy problema lenne az alacsony BMI, a lenyeg, hogy mindent megtegyel az egeszsegedert. Masreszrol pedig meg szerencses alkat is vagy, h nem vagy hizekony :)
fanni8809
 
 


@molyocska:
jaj, de szép ez a karkötő, olyan egyszerű és szép. Nekem is kell 


Ha nem rendelni szeretném, akkor vajon hol tudnám megvenni itt Debrecenben? Kicsit utánanézek, de ha valaki tudja, akkor megköszönném, ha megírná :)



@latkafr:


én a 8. dpo-tól szoktam kezdeni a hcg tesztelést. Eddig legelőször a 9. dpo-tól lett pozi, de az a terhesség missed ab lett. Előtte a legérzékenyebb teszt is csak a 12. dpo-n mutatta legelőször, és azok a terhességek már jól végződtek. 
Megjött a kínából rendelt hcg tesztem, állítólag érzékeny típus, de az hogy hanyas nem volt rá írva. Ellőttem tegnap egyet 4. dpon mert látni szeretném, hogy amikor még full negatív marad-e rajta valami száradási csík, vagy sem. Nehogy az legyen, hogy a 10. dpon majd látok rajta valamit, és végig reménykedem , hogy valós második csík, miközben csak száradási. Jó egy-egy tesztet letesztelni akkor is mikor még tutira tudod, hogy negatívat fog mutatni. Nem látszik amúgy ezen a kínain semmilyen száradási csík, így ha akármi is megjelenik rajta a kontroll csíkon kívül, már reménykedni fogok :)


5. dpo



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok! Lenne egy kèrdèsem, lehet, hogy butasàg, de sehol nem talàltam errôl infót.
Ha az ember lànya az 1-14dpo között kap sikeres katonàkat, (pl 11-12 napon), akkor megjön abban a hónapban rendesen? Tudom, nem nagy rá az esèly, de nagyon èrdekelne mi törtènik ekkor? :-P

7cn
mrshope
Budapest
 
 


@mrshope:


Úgy érted, hogy ovuláció után a 11-12. napon lennétek együtt? Abból már nem lesz baba. Azért dpo nap, mert az ovuláció után vannak. Ha nincs már ovuláció, akkor nincs megtermékenyítés. 

Ha ciklusnapot akartál írni, akkor viszotn nagyon nagyon az esély a babára.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@molyocska:


te mennyiért rendelted? Én rózsaszínűt szeretnék, de az jóval drágább, mint a színtelen. :(

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


ja bocsi, nem is te rendelted, hanem kaptad, váááá, de dili vagyok

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@mrshope:


Ovuláció után csak 12 órát életképes a pete, ha nem termékenyül meg, akkor teljesen elhal.

Csak akkor van esély ha újra volt peteérésed akkor, de ez azért ritka, hogy egy ciklusba több peteérés van.




@manyinya:


Gratula! Vukmentes első tirmesztert!

6+2


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Caroline, lolo: Köszönöm a vàlaszokat. Az ovulàció utàni napokra gondoltam. Tudom, hogy nem nagy az esèly, hogy összejön ilyen, de ritka esetben elôfordul, hogy kèt peteèrès van egy hónapban. Arról màr sok helyen talàltam infót, hogy többen estek teherbe a menstruàció elôtti napokban, de arról semmit nem talàltam, hogy milyen tünetekkel jár, azaz amit írtam, hogy megjön e ebben az esetben, stb.
mrshope
Budapest
 
 


Azt olvastam hogy az ovu utáni együttlétből, van a legtöbbkémiai terhesség, és más problémák az elöregedett petesejt miatt szerintem érdemesebb ovu elött, vagy pont ovukor együtt lenni.

szandra0408
 
 


Hello lányok!

Ezt igazolom, hogy jobb nem ovuláció után együtt lenni hanem előtte. Én sorra úgy voltam, hogy amikor éreztem a fájdalmat és azt gondoltam most kezdődik az ovuláció, másnap voltunk együtt, de későnek bizonyult, ahjogy Szandra is irja kémiai terhesség / korai vetélés lett a vége..
Már most a hömérőzésból tudom, a fájdalom előtti napot kell elcsipni, ami is a höm legmélyebbre esésénél van...

De most van egy újabb gyanum - félelmetes felismerés volt, hogy talán ez az...
Kapcsolatot fedeztek fel a liszt/glutén érzékenység és a korai vetélések közt..
http://etelallergiasoknak.hu/a-liszterz ... atarol.php

Olaszul tele van vele az internet (és tényleg irja ez a cikk is hogy az olaszok tanulmányozzák ezt nagyon).
Még nagyobb gyanum ébredt amikor azt olvastam, hogy az ekcéma pedig egy lehetséges jele a liszt vagy glutén érzélkenysének - amivel már vagy 2 éve szenvedek a kezemen..
Nem feltétlen okoz durva puffadást / hasmenést mint a laktóz pl. ezért nehéz felismerni.
Szóval veszem szépen a kis házi tesztet jövő héten és megcsináljuk...
https://internetpatika.hu/biocard-liszt ... steszt-1db

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


http://www.zsibvasar.hu/?op=sres&target ... l&orddir=1

ha vennék ilyen babakocsis és talpacskás medeált fillérekért és 

megvenném ezt a karkötőt

http://ekszer-ora.zsibvasar.hu/karkotok ... to-6673938

Akkor elkészíthetném a saját babaváró karkötőmet, nem?
Így is hatásos lehet? ÚÚÚÚgy megtetszett. 

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4: szerintem biztos, lehet, hogy még hatásosabb is, ha Te rakod össze, szívvel-lélekkel. :)
Egyébként én is rendeltem, de még nem érkezett meg. :)

babyfever2016
 
 


@babyfever2016:


melyik oldalról rendelted?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok!

5+0, 8mm es petezsák :) Jó helyen tapadt, 3 hét múlva megyek vissza. Apuka nagyon izgul!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


Manyinya, de szuper!! ez szuper méret azt hiszem! elhiszem hogy izgatottak vagytok! :)

Én is bejelentkeztem a konzultációra jövő hétre meg hogy felirják a szükséges kivizsgálásokat. Az elmult fél évben többet megyek vizsgálatokra mint egész életemben eddig, de komolyan.

Kérdeztem páromat, hogy mit csináljunk, újrakezdjük a próbálkozást jövő hónaptól, attól függetlenül hogy valószinüleg nem lesz meg mindennek az eredménye. Azt mondta ő szeretné ha folytatnánk és hisz benne hogy semmi bajunk :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@manyinya:


nagyon Szuper!!!!!!!! remélem minden rendben lesz!

én február 8.-ra kaptam kaptam időpontot az új dokihoz, kiváncsi vagyok milyen lesz és mit fog mondani  hétfőn megyek vérvételre, szóval addigra a hormon eredményem is meglesz. addig is próbálkozunk szorgalmasan 

9. cn.
bunny88
 
 


@caroline4: Az R.M Ékszertől! Vigyor




@littlebiscuit: Szerintem is érdemes tovább folytatni a próbálkozást, főleg, ha mindketten úgy érzitek, ennek így kell lennie!


@manyinya: Jajj de szuper! Jó helyen van, ez a lényeg, most már minden rendben lesz!

Én jövőhéten szerdán megyek orvoshoz, aktuális vizsgálatra, plusz épp ovu előtt leszek 2-3 nappal, megkérem, nézzen szét odabent, mit lát. :)

6. cn.







babyfever2016
 
 


Hát igen, reménykedem benne hogy minden rendben lesz... De akinek már volt missed. ab, az igazából csak akkor nyugszik meg ha elmúlt a 12. hét. Szóval még nem tudok önfeledten örülni, mert a félsz bennem van. Ez sajnos örök emlék marad...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


Manyinya, abszolut átérzem :( de tártsd távol a negativ gondolatokat. Képzeld el hogy már megszületett, érzed a babaillatot, a kis puha bőrét. Minden rendben lesz :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@caroline4: A képen átlátszónak tűnik, de amúgy rózsaszín :) Én átlátszót akartam, mert az mindenhez megy, de ez is szép halvány rózsaszín amit küldtek.

Nekem egyenlőre elég össze vissza a ciklusom a fogamzásgátló abbahagyása óta. Első gyógyszer nélküli ciklusom 31 napos volt. A mostani meg 26 napos, ma megjött előbb, mint vártam. Következő fizetésemből rendelek barátcserje kapszulát. :)

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@littlebiscuit Persze el is hessegettem a rossz gondolatokat :)



Összegyűjtöttem a tüneteim, hátha segít!

1. terhesség. Menstruáció-nagyon gyenge. Terhes vagyok érzés kb 7 hetesen (nem tudom honnan jött), teszt pozitív. Semmi egyéb jel.
2. terhesség. 1 héttel a kimaradt mensi előtt: rossz közérzet, liftező gyomor miatt étvágytalanság, fáradtság. Mensi nem jelentkezett.
3. terhesség. Barna maszatolás mensi helyett. 1 héttel a mensinek nem nevehető mensi után pozitív teszt (15 perc után gondoltam kidobom, és akkor jelent meg a csík) Egyébként semmi.
4. terhesség. Mensi előtt 1,5 héttel mellfájdalom- főleg oldalt, szédülés, mindjárt megjön érzés. Ja és majdnem narancsszinű pisi, pedig sokat iszom.

Most ahogy így elolvasom rá kell jönnöm hogy minden terhesség máshogy kezdődik...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Először is kívánok mindenkinek a legjobbakat!

Másodszor, nem tudom mi van velem, az előbb voltam wc-n(pisilni) és amikor végeztem a papíron lekvár szerű, rozsdabarnás valami lett, nem kevés, és egy pár csepp vér a wc-ben.......2-án jött meg, ez a 21.cn ....naptár szerint 4 nap múlva kellene megjönni, hát akkor most mi van? ....bejegyezhetem ezt 1.cn.-nek??? :(

Akkor jövőhéten mehetek petevezeték átjárhatósági vizsgálatra......szerintetek ráérek hétfőn telefonálni időontért?
andrenoci
 
 


@andrenoci: Amíg egyértelműen nem jön meg, addig ne jegyezd még fel 1 cn-nak. De lehet, hogy ez a hónap most 21 napos lesz. Viszont az elég rövidke. :(
Szerintem minél előbb telefonálj időpontért. Nekem most egyelőre nem kell, de amikor szóba került azt mondta a doki, hogy 3-4 hétre tud előre időpontot adni. És ez magán. Szerintem sztk-ban ez még több is lehet. Próbálj meg úgy időzíteni, hogy még ovu előtt megcsinálják.

ecsibe
 
 


Manyinya, valóban nagyon sokfélék a tapasztalataid. Azt hiszem, itt az a szabály hogy nincs szabály, még személyenként is egyes terhességek milyen más tüneteket hoznak..

Andrenoci, azt olvastam hogy a menzesz első napjának az élénk szinű vérzéstől számít. Persze nem mitha jobb lennne ha pár napig barnáznál előtte.. Én is most nagyon kiváncsi vagyok fogok-e barnázni meg hogy fog megjönni mert ugye az előző kát hónapban mindkettőben rosszul végződő korai terhességeim voltak utoljára szeptember végén mensruáltam ami nem vetélés.. azért ez elég erősen hangzik igy :/

Viszont, elképesztőek ezek az időpontok, egy hónapot várni egy vizsgálatra magándokinál, Ecsibe, hát ez nem semmi. Én ezzel a klinikával annyira mázlista vagyok ma hivtam őket és jövő csütörtökön fogadnak. Remélem aztán a felirt labor dolgokat is gyorsan meg tudják majd csinálni.

27 cn.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


.....péntek délután már nem akartam betelefonálni, elég későinek éreztem....de hétfő reggel első dolgom lesz....
andrenoci
 
 


ecsibe: Mai mikroszkóp tapasztalatom: hát határozottan vonalakat látok, de nem a klasszikus "páfrányokat" hanem inkább rövidebb de szabályos vonalkákat, (tehát szálkás képet). Ezek egy egy nagyobb körben helyezkednek el. :) Reggel teszteltem ébredés után nem sokkal. A hőm 36.6 volt. Szóval 19-e óta határozottan csokken sajnos. Csináltam viszont egy LH teszet is, ami határozott negatív volt. Szóval érdekes.
26 cn /26 cn

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@littlebiscuit: Szerintem is folytassátok, csak talán kicsit lazábban :) Van olyan ismerősőm, aki szinte belekattant a kalkulálásba, a melójában is kihajtotta magát ad-hoc úgy akalult, hogy meghivták valami buliba a férjével és hát jött az egyik dolog a másik után és most keres ovit a babónak :)

@manyinya: Nagyon jó hírek ezek! :) Szépen lassan növöget a babád :)

babyfever2016: Szorítok a kukucskához :) Szép nagy tüsző/KET kívánok :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok lânyok, micsoda csend honol itt .. remèlem mindenkinek vidáman telik a hètvège.
Nâlam egy kis friss: ma már halványbàrnás a törlèsnèl pedig kb szerdân kell csak megjönnie. Ha akkor fog akkor az 4 nap barnazas - határozottan megalapozott gyanu a progeszteronhiányra... Ès vègül, ha ez mindennek az oka az szuper mert könnyedèn kezelhető. A liszterzekenységgel egy nagyon komoly dièta/ètrend kellene ès persze nincs ezzel semmi gond mert hogyne csinálnám csak ott hónapok kellenek mire a szervezet regeneralodik es kesz a "kihivasra". Szoval mèg jo is ha "csak" egy kis progeszteron hiany.

Ki lesz a következő aki a nem vártat várja? Latkafr aztan Caroline?
Szurkolok lányok.
Szèp hètvègèt!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Szió LittleBiscuit, nekem elvileg ma kellett volna megjönnie, de egyenlôre semmi. Ami azért fura mert mindig 26 napos pontos ciklusom volt. Tehát valamiért most elöszôr csúszik. Csináltam persze azért egy hcg tesztet, de totál negativ lett :) Az lehet h a vitaminok es a folsav miatt nyulik a ciklus ideje?

A jelek amiket megfigyeltel szerintem is progi hiany miatt lehetnek viszont ahogy irod ez gyorsan nagyon jol is kezelheto. Mikor mesz dokihoz, h szakvelemenyezzen? Kitartast! Kozeleg a feny az alagut vegen ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Latkafr, nem hinnem meg hogy a vitaminok csinalnanak kèsèst. Esetleg az izgalom. VAGY baba csak hat mèg èpphogy a nem vártnâl jarsz, várnod kell min. 2 napot ès talan már a következő teszt mutatni fogja ha rejtőzködik odabent valaki :) kivanom hogy igy legyen :)
Èn jövő csütörtökön megyek orvoshoz. Kivancsi vagyok elküld-e laborra a hormonokat nèzni vagy egyenesen kapom a progeszteron támogatást.. magam számára is most tudatosult hogy az a 2-3 nap barnazas igazabol 4 ha tenyleg szerdan jön ahogy sejtem ès ez bizony tul sok egyertelmüen.. hát remèljük a legjobbakat..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Szoritok nagyon neked Littlebiscuit! De ha o magatok nem kuld hormon tesztre, akkor kerdezz ra szerintem okosan. ;)

Aranyos vagy a kesessel kapcs, en is erre gondoltam eloszor, de akkor mar most latnek nagyon halvanyka csikot, ami a hcg jelenletet igazolna, vagy erzenek valamit... de igazad van ... Meglatjuk, ha holnap sem jon meg reggel, akkor tesztelek megint.

Kellemes 7veget Mindenkinek!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok! En az előbb csinaltam egy tesztet, a 6.dpon. Dèlutani pisiből. Lett rajta teljes szaradás után egy halvany csík. Valszeg szaradási csík. De hogy lehet h a 4. Dpos hcg tesztemen meg egyaltalan nincs. Ugyan olyan típusu teszteknèl lehet ilyen? Amugy nem latni ezt a csíkocskát csak bizonyos szögből es szinèt se látok.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Akkor neked is rendetlenkedik a hcg teszted ;) se baj ... Holnapra jobb lesz remelem es elobukkan neked az a csik hatarozottabban ;) Tesztelunk egyutt :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?