Új privát üzeneted érkezett!

@mimkosz:


nagy gratula Neked! 

Nekem eddig semmi tünet, csak a bal cicim fájdogál, ha oldalról megnyomódik. De ilyen még nem volt. Lehet megüttöttem? nem emlékszem.



3. dpo

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


bunny88: Drukkolok, hogy a vérvételed eredménye jó legyen.

kiscsillag201: Gratula a szivhanghoz is, szépen fejlődik a baba :) 

littlebiscuit: Én is reggeltem a Fertility Friendre felvittem az adatokat, de nekem nem jezi a 3 periódust ahogy neked a napoknál, és piros keresztem sincs :) Nagyon kezdő vagyok :) Ti Melyik applikációt szeretitek a legjobban?

  



A teákkal, kapszulákkal kapcs felszabadultam egy online bio shop oldalára és meg is rendeltem a "csoda" szettet. cickafark tea, palástfű tea, noh és a barátcserját is. :) Nagyon kedvesek voltak, mert kérdeztem, hogy megoldható-e, hogy külföldre postázzák és nagyon kedvesek voltak és mondták, hogy volt már rá példa, és igyekezni fognak. :) Várom az árajánlatukat. https://www.napibio.hu/

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Bocsi az elirásokért telóról voltam. :) 
24 cn


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 

 
 

@latkafr:


nem biztos, hogy jó ha egyszerre iszod a teákat és a barátcserjét. Kérdezz rá szerintem dokinál ez ügyben ha tudsz :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


latkafr,
Én is még csak ma regisztráltam, ismerkedek a felülettel :D
A piros napokat ugyanott vittem be ahol a hőt, csak a hőt üresen hagytam és helyette alatta lehet vérzést bevinni az erősségét is. Nem tűnik rossznak. Krystin használja ugy láttam a ciklus.hu-t.

A gyógynövényekkel meg a barátcserjéről hát én kicsit tartok. Nem ritkán olvasni olyat hogy majdnem tökéletes ciklus volt az indulásnál és épp ezektől borult fel a rendszer (mondjuk ki tudja tényleg hogy ettől-e...).
Hiába csak gógynövények én kicsit mégis tartok tőlük. Ai kicsit vonz az a palástfű mert támogatja a sárgatestes fázist a beágyazódást.. Talán majd az AVIVA tornán rákérdezek mi a vélemény róla..


Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


kiscsillag201: Szió, nem terveztem egyszerre mindent meginni/megenni :) Költséghatékonyabbnak láttam egyszerre két turnsnyi "kutyabengevakarékot" megrendelni a nemzetközi csomagdij miatt. :) Szerintem előbb a te 14-14 napos teakúráddal fogom kezdeni :) Az nekem kicsit enyhébbnek tűnik. A barátcserjéről én is sok jót olvastam, (Mimkosznak is bejött), de én is óckodom picit tőle. De gondolkodni ráérek, hogy elkezdjem a kúrát vagy sem, akkor is ha itt pislog majd a szekrényemben. De legalább az opcióm legyen meg :) De köszönöm, hogy figyelmeztettél :)

littlebiscuit:Akkor mind a ketten úttörők vagyunk ebben az appban :) Se baj :) Az AVIVA-tornáról én is olvasgattam ma. Egész klassz dolog. Csak nem mindegy melyik gyakorlatot mikor és mennyi ideig milyen ismétléssel csinálod. Plusz Az sem mindegy, hogy mi mit szeretne vele elérni. De nagyon kecsegtető eredményeket lehet olvasni róla.

A könyv: http://bionom.hu/biobolt/konyvek-kiadvanyok/az-aviva-modszer-sos-noknek-i-kotet-aviva-steiner.html
A módszerról én itt olvastam: http://www.avivaagi.hu/avivamodszer
és itt lenne egy interjú is: https://www.youtube.com/watch?v=h6gVwbN6fiA


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok, szivbol gratulalok a pozitiv teszteloknek!
En is ugy leptem be ma, hogy @mimkosz-nak biztos fel lesz toltve a pozitiv tesztje. :) Ezeket mindig jo latni. 

En ritkan irok csak, amolyan zugolvaso vagyok, de mindig sok pozitiv energiat kapok toletek.
Nekem ma van a 16 cn, mar el is kezdtem ide irni, hogy a honapban szerintem nem votl ovulaciom, mert egyszer sem teszteltem pozitiv LH-t, aztan a gepeles kozepen fogtam magam es kimentem, hogy na jo, megiscsak csinalok meg egyet gyorsan ma is es olyan pozitiv lett, hogy csak na. Ugyhogy most nagyon orulok, igaz ujra kellet fogalmaznom az egesz bejegyzesemet (szerencsere).  A ferjem ma sokaig dolgozik, de mar szoltam neki hogy siessen haza :) remelem nem kessuk le.

@littlebiscuit:  ha jol emlekszem neked holnap lesznek a vizsgalataid? kivancsi vagyok a tapasztalataidra, remelem minden nagyon jol alakul majd.

16 cn






Lilypie Pregnancy tickers
fanni8809
 
 


Szia Fanni,

De figyelmes vagy :) Köszönöm :) Igen, valóban holnap megyünk erre a genetikai konzultációra és vért vesznek a kromoszóma mappához..

Ma este akkor mindent bele :) :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


littlebiscuit:
szorítok neked holnapra ;)

Ez az app meg nekem nem szeretné úgy mutatni a piros keresztet és a napokat szépen a mensi után kékkel,zölddel és halvány naranccsal. Milyen adatokat kell szerinted felvinnem még h nekem is kalkuláljon? Azt láttam h VIP regisztráció kell hozzá az okés is. De valamiért engem ez az app megtréfál. ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Latkafr, èn csak a menzeszt meg a hőt vittem be azt is csak a 10. Naptòl.. regisztráltam de mèg anèlkül hogy az emaillel jelszot csereltem volna elkezdtem bevinni. Aztan egyszer csak leblokkolt. Azutan csinaltam meg a jelszovaltoztatast. Azutan már hagyta folytatni.. szerintem kell egy min. 15 napnyi hő hogy coverlinet meg ovulaciot állapitson meg.. hat remèlem boldogulsz majd :-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


LittleBiscuit, igen lehet nálam is blokkolva van valami. De addig is h ne unatkozzam letöltöttem néhány pozi képet h okosidjunk belôlük!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Nuh ennyit sikerült kivarázsolnom tanulságként a leírásokból ;) Szóval akiknek még nincs úton a gólya, azok biztos jól jön ezeket elemezni ;) Kellemes estét nektek! Azoknak akik vizsgálatra mennek a héten szorítok, akik huncutkodnak, azoknak hajrá, akiknek meg a pocakjukban növöget a trónörökös meg kellemes várandósságot !

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Latkafr:En csak baratcserjeztem ebben a honapban.
Manyiny:Te mikor mesz orvoshoz?Maganrendelesre mesz vagy sztk-ba?En most filozok meg ezen,mert akit kineztem dokit,van maganrendelese ia.Nem semmik a gyerekek.Allitolag ot eves korukig van harmadik szemuk.A mult heten en az egyik ovisomtol kaptam egy kepet,amit o rajzolt.Egy szivecsket abrazolt amiben lerajzolt engem meg parom es a kisbabankat,aki egy kislany volt.Nagyon megdobbentem,es hazahoztam,kitettem a polcra mint az elso csaladi portrenkat :-D
Bunny majd ird meg mik voltak a vereredmenyek.
Littlebiscuit majd meselj hogy mi volt nalatok!
Kiscsillag nagyon jo lehetett hallani dobogni a szivet!

En ma betaraztam,van negy db.Mimdenmap ellovok egyet,viszont ami sajnalatos,hogy nem volt ugyanolyan amibel ma teszteltem.

mimkosz
Budapest
 
 


Sziasztok! Olvastam, hogy app ötleteket gyűjtögettek, nekem van egy nagyon jó, "Kindara". Úgy emlékszem, hogy fizettem érte, de nagyon megérte, szuperül látom a bevezetett adatokat. Mellékelek egy korábbi cikkust, amiben még lelkesebben töltögettem. Hőt, mensit, folyás típusokat, ovu tesztet, stb stb, mindent fel lehet benne vezetni, és egyszerűen használható, mindig kéznél van. :-)
mrshope
Budapest
 
 


mrshope
Budapest
 
 


Orvosvalasztas kapcsan en a magant ajanlom. Nem az orvos tudasa miatt mert sok orvos sztk mellett csinal magan praxist is, hanem a felszereltseg, ido, kenyelem, turelem, amivel veled es a babaddal foglalkoznak. Hiaba van jo dokid ha a rendelkezesere allo eszkozok kokorszakiak. A csaladban van szulesz- nogyogyasz, aki eleg jo a szakmajaban, de mikor a hugom ot valasztotta az sztk ban, hat volt sok meglepetes, amirol a rokon nem tehetett. Pl a baba szivritmusfigyelojeben az ekem vacak volt igy rosszul mert, azt nekik kellett bevinni asap, plusz a tappancsok leestek a pocakjarol igy mindent szarul mert a gep, es igen a vajudasnal nincs veled a dokid ott a szuleszno lesz " csak " veled. A sajat nyugalmad es a baba nyugalma erdekeben en a maganra szavazok, ha az ember megteheti. Ha nem akkor iszonyatosan elore kell gondolkodni, es bizni kell a rendszer joindulataban. :(

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:
En is inkabb erre hajlok,nekem.is volt a bnom sztk-s rendelesen,es mar rairtak a papirjara,hogy misses ab,mert csak petezsakot lattak,elment maganba masnap es kiderudlt h minden rendben,dobogott a baba szive is.
Csinaltam ma masik tesztet,viszont ez is opyan kis halvanyka lett,mint a tegnapi,vagy lehet inkabb halvanyabb.Az lehet,hogy azert mert masfajta a teszt.Elvileg mind a ketto 25-os erzekenysegu.Megis lenne kulonbseg?

mimkosz
Budapest
 
 


Mimkosz: Ha tudsz várj a tesztel, és 2 naponta csináld mert 48 óránként duplázódik ilyenkor a Hcg szint, így látni fogod az erősödést is a teszten.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Mimkosz, szerintem is csak 2 naponta tesztelj. Ha korán tesztelsz akkor csak magadat idegesíted föliöslegesen. Kitartást és gyors HcG emelkedést nektek!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr: Én is barátcserjéztem. Most járt le a 3 hónapos kúra. Eredménye annyi, hogy szép nyákot csinált. Sajnos babó nem lett belőle. :(
Most Inofolic-ot iszok. Nem tudom, hogy emiatt vagy a furcsa mensim+betegség miatt, de tegnap óta durván sok folyásom van. Olyan szép termékeny nyák típusú. Gyorsan el is lőttem este meg ma reggel is egy lh tesztet, de totál negatív. Mondjuk most vagyok a 6. ciklus napon, szóval tényleg korai lenne az ovu. Csak nem értem akkor ezt a folyást 

ecsibe
 
 


@mimkosz:
Ne stresszeld magad a napi teszttel! 2-3 naponta bőven elég! Tudom iszonyat nehéz megállni! Jah, s lehetőleg ugyanolyan tesztekkel, mert igazából azokat lehet jól összehasonlítani.

Orvosba én is inkább a saját öt ajánlom! Az én dokim az I. számú klinikán van, kifejtett magánja nincs, ott rendel, ott csináltat minden vizsgálatot!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Bocsi: kifejezett! :oops:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


ecsibe:
Találtam egy oldalt a témában. Ha van kedved nézd meg, hátha találsz benne hasznos infót. A barátcserjével kapcs... a kövi ciklusban én kiscsillag201 teakombóját próbálom ki szerintem, azzal a különbséggel, hoyg nem 14-14 hanem 13-13 csésze lesz belőle, mert nekem nem 28, hanem 26 naposak a ciklusaim. Igy már "csak" az a "pici" feladat maradt, hogy jól meghatározzam a PÉ-t :)

http://antalvali.com/beszeljunk-nyiltan ... asrol.html

mrshope: Nagyon jól néz ki az appod. Köszi szépen a képet róla :)

Mivel én is kutattam a neten ilyen sikeres hőgörbéket, igy azt a megállapitást teszem, hogy lényegében
mikor mensi után lényegesen esik a hó, akkor érdemes huncutkodni, ha 100% ra akarnak menni a párok és birják szusszal :) Máskülönben, pedig az ovuláció elötti két napban ( este)és az ovu napján (reggel). 

Szerintetek?

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


25 cn ez lemaradt :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok!

Olyan jó történt velem. Jött az sms az előbb a férjemtől, hogy valentin napi hétvégre lefoglalt nekünk két éjszakát. Annyira jó lesz picit romantikázni. Addigra már vagy babás leszek, vagy épp a babán fogunk dolgozni, mert ha most nem sikerült, akkor kb. akkor lesz ovum vagy picivel előtte  :) 




megosztom veletek a hőgörbémet ismét, már egész pofás az enyém is, de egy nappal később volt ovum az lh teszt szerint és szerintem is, mint amelyikre behúzta. szóval szerintem a 15. ciklusnapon.

Szedem a barátcserjét kb ovutól. Ciklus elején ittam a cickafarkfű teát.


4. dpo



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


hogy miért gondolom, hogy a 15. ciklusnapon volt ovum? A doki szerint az pozitív ovuteszt utáni órák, napok a jók. Szóval együttléteink alapján jó esélyem van a babára, még akkor is, ha a hőcsökkenés napján nem voltunk együtt. 

Íme: 

Az ovulációs tesztek a tüszőrepedést kísérő és azt kiváltó luteinizáló hormon (LH) szérumszintjének megemelkedését mutatják ki immunológiai módszerrel, specifikusan kötődő  ellenanyag segítségével. A viszonylag rövid féléletidejű hormon szintjének ciklusközepi kiugrása kb. 48 óráig tartó folyamat a szérumszint emelkedésének kezdetétől a csúcs lecsengésének végéig. Mivel az LH a vizelettel ürül, lehetőség van szintjének vizeletből történő kimutatására. A gyakorlatban történő minél hatékonyabb és téves értékeléstől mentes felhasználás érdekében néhány szempontot kell csupán szem előtt tartani. Az LH tesztek mind a folyadékbevitelre és így az ürített vizelet mennyiségére, mind a napszakra érzékenyek. Nyilvánvaló módon mesterségesen fokozott diurézis után – pl. bő folyadékbevitelt vagy diuretikus hatású gyógyszer bevételét követően – a vizeletben kihígul az LH, az alacsonyabb koncentráció pedig kevésbé jó kimutathatóságot, esetleg álnegatív tesztet eredményezhet. Célszerű tehát a bő folyadékfogyasztás kerülése a teszt elvégzése előtti néhány órában, még ha kifejezett folyadékmegszorítás nem is szükséges. Logikus megoldásként kínálkozhat a reggeli első vizelet tesztelése, tekintve, hogy az a legkoncentráltabb (emiatt érdemes például a terhességi tesztet ebből végezni). Mivel azonban Az LH-szint emelkedése leggyakrabban a kora reggeli órákban kezd emelkedni, egy rövid LH csúcs esetén az egyik reggeli teszt még, a következő reggeli pedig már negatívnak adódhat. Célszerűbb tehát az ovulációs tesztet délután 4 és este 10 óra között elvégezni. Megoldást jelenthet persze az álnegatív eredményre a napi kétszer végzett teszt, azonban a fentiek figyelembe vételével napi egyszer elvégzett (ön)vizsgálatot a szakirodalom általában elegendőnek tartja. 

Egy ovulációs női ciklus során a naponta végzett LH-teszt általában csak egyetlen, ritkán két egymást követő napon pozitív. Célszerű tehát az otthoni tesztek végzését a ciklus hossza alapján várható tüszőrepedést (a következő várható menses előtt 13-15 nappal) megelőző napokban elkezdeni és folytatni addig, amíg az ovulációs teszt pozitívvá válik. Álpozitív eredmény (pozitív teszt anovulációs ciklusban) az esetek 7%-ában mutatható ki, pozitív teszt birtokában tehát 93% valószínűséggel rövidesen tüszőrepedés történik: az esetek nagy részében 14-26, és szinte mindig 48 órán belül. A petesejtek és hímivarsejtek életképességét figyelembe véve tehát a fertilitás szempontjából legkedvezőbb napok a teszt pozitívvá válásának napja és az azt követő két nap. Ha egyetlen napot kell meghatározni az együttlétre vagy inszeminációra, az egyértelműen a teszt pozitívvá válása utáni nap.

A fent leírtak figyelembe vételével optimalizálható az ovulációs tesztek alkalmazása, tovább javítva a teszt által egyébként is nagyban elősegített teherbe esési arányt akár a hagyományos úton, akár orvosi beavatkozás (tervezett inszemináció) révén.

<em "mso-bidi-font-style:="">Dr. Deli Tamás

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Kis tanácsra lenne szükségem, túl vagyok a dokin, ma már látott egy 3,7 mm-es hypodens képletet, erre mondta hogy még nagyon pici, 3-4 hetesnek felel meg..ezt hogyan szokták számolni, fogantatástól? Mert ha igen, akkor pont 4 hete történt, valamint megvan az oka, hogy miért csak 9 nap késésnél mutatta a teszt. (középidő 15-e lett volna)
Ha pedig terhességi hetekben számolná, akkor így lehetetlen, mert az azt jelentené, hogy elmaradt után jött össze..
Bocsánat, lehet buta kérdés..:(
És nem tudom, hogy ezzel a hypodens képlettel mit kezdjek..az tény, hogy múlt héten még nem volt ott, tehát valami nő és a tesztek is egyértelműek, de félek, hogy lassú a folyamat és nehogy baj legyen..:(
vick2016
 
 


@vick2016:


Szia, Jól emlékszem ugye, hogy november 29-30 az utolsó mensid dátuma? Én kedden voltam dokinál, ma vagyok 7+5, akkor azt mondta, hogy 7 hetes a babóca. Szóval az utolsó mensitől számolja és az én számolásom is helyes. Volt már szívdobogásunk is. Szóval fura. Nem gondolkoztál egy másik dokin is, hogy megnézzen?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@vick2016:
Szia, valószinű, szerintem hogy kétszer volt peteérésed abban a hónapban, ami azért nem olyan ritka! S a másodikból lett a baba! S a nem várt környékén ágyazódott be, s ezért nem jött meg, s emiatt mutatta csak olyan későn ki a teszt!
Én elmennék mindenképp másik orovoshoz is másodvéleményért! Elmondanám neki az egész történetet!

6+1

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@vick2016:


Szia, én is arra tippelnék mint Lolo. Vagy két peteérésed volt, vagy nagyon későn volt, a ciklus végefelé, és ezért pici még a baba. Nem tudsz másik dokihoz is elmenni? Sztk-ban voltál? Lehet érdemes lenne egy magánhoz, hátha jobb készülékei vannak.
ecsibe
 
 


Igen,nov 30 volt az utolsó mensi. Én is késői peteérésre gondolok...csak nem tudom az amit látott mi lehet, megnyugtató-e vagy sem...igazából 3 perc volt az egész...
Igazából az orvost bírom, de lehet valóban az SZTK-s gép nem a legjobb...
vick2016
 
 


Sziasztok!

Megvolt az endokrinológia. A TSH visszaállt (0,68-ra, 0,4 ről) ,a többi hormonnal együtt. De most  megint nem kell gyógyszer, febr 15-re rendeltek vissza. Akkor megint nézegetnek  mindent. Valaki anno azt mondta 1 es TSH kell a teherbe eséshez, ezek szerint ez sem vonatkozik mindenkire...

Ma este megyek magánra. Kíváncsi vagyok mit mond a doki. De Uh-ra tuti csak 2 hét múlva kell mennem. Vagy majd kiderül.

Én nem tudom mi van velem, de minden ingem szűk lett hasban. Mondták hogy a többedik terhesség hamarabb látszik, na de ennyire hamar ???Mint aki felpuffadt! És pont olyan érzés is.


@vick2016 Szerintem is menj el másik dokihoz is. Több szem többet lát!









Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


@manyinya:


Szia, Nekem 2,68 volt a TSH-m szeptember közepén nézték és decemberben összejött a baba nálam is.  A puffadás valószínű, én is sokat puffadok.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@manyinya:


nekem kevesebb volt a TSH mint 0,01 és teherbe estem, ma voltam nyaki redő vizsgálaton 1,2 lett az eredmény :D

szandra0408
 
 


@szandra0408:
Ez igazán jó hír! Gratula! 18 hetes uh a következő?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@szandra0408 Előszöris gratula! Neked kell valamit szedned, vagy téged is leállítottak? Én 2 naponta fél szem methotyrin-nel voltam eddig, illetve a hétvégéig.


Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


@lolo8280:


15 hetesen megyek legközelebb,

@manyinya:


Én 1 szem 5 mg os methotyrint szedtem, de amítóta terhes vagyok nem szedem, ugyanis, teljesen helyreálltak az értékek!!!

szandra0408
 
 


Hirtelen azt hittem rossz forumban vagyok, ahogy visszaolvastam a beszelgeteseket :)  18 hetes Uh, meg methotyrin, meg orvos választás a babóhoz, sziv UH  :) Azt hitem, hogy terhes tanácsadás másik topik :)

caroline4 A hogorbed nekem nem jott at sajnos, de a romantikus hetvege az nagyon jol hangzik :) Szuper lenne, persze, hogy ha már addigra ott lenne a baóca a pocakodban, de ha csak ott szeretne megfoganni, az is  szép lenne. Jó napot választana, és mind ketten a paroddal egymasra tudtok figyleni, melo, rohanas, stressz nelkul. Kellemes pihenest majd Nektek!

ecsibe: Az Inofolic-ot a dokid ajánlotta? Azt mikortol szeded megszabad kerdezni? Azt is kuraszeruen kell?

fanni8809: Az ovud megallapitasara, de "csak" az LH tesztet hasznalod? 

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Vick keress fel egy másik dokit!!!

szandra0408
 
 


@latkafr jó lenne ha az lenne!!! Mert mindenki babás lenne :D


Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


Sziasztok lányok, na megjöttünk.
Nos először volt egy konzultácio egy genetikussal aki kikèrdezte a családfánkat, vannak-e testvèrek van-e gyerekük, felmenőknèl tudunk-e spontan abortuszrol vagy genetikai problèmákról. Majd elmagyarazta a kromoszoma mappa lènyegèt amit èn már hatszor elolvastam neten. Aztan leküldött minket a vèrvètelre. Ott sorszamot kell huzni a sorszám hùzásáèrt is. De a legerősebb mègis az hogy annak ellenère hogy állami ellátás ès orvos irta fel nekünk, 135 euronkba került most ez a vizsgalat azaz negyvenezer magyar forint.. aztán mèg ha ennek jo az eredmènye (28 napon belül lesz meg) akkor csinalják tovább a többit.... Ez nem tetszik nekem ha már amugy is vesznek vèrt nem lehetne megnèzni egyszerre többmindent.. na mindegy az tuti hogy jövő hèten ahogy otthon leszünk elmegyek a klinikánkra ès amit lehet megcsináltatok.. hát ez van egyelőre annyi csak tènyleg a csalodasom hogy ilyen komótosan megy ez itt.
Na mindegy.
Caroline tökjó ez az utazás. Èn is terveztem most es agyaltam februarban menjünk akkor lehet kiruccanos bebigyartas lesz vagy mar marciusban ki tudja talan már hárman leszünk :) csak a repülestől tartok. A multkori alkalommal a hazarepulesunk utan lett gond es a baratnőmnek is.. tudom nem valoszinű hogy összefügges lenne csak valahogy mègis bennem van ez.. :roll:
Vick èn is azt mondom hogy már eltelt annyi idő hiâba késői fogantatas de ha 4 hete lehetett a sikeres akcio azt mondod, akkor a klasszikus szakitasok szerint mar 6 hetes vagy. Ilyenkor mar jobban kellene lâtni.. probalj keresni másik dokit..
Lassan már többen vannak a babas forumozok mint a még várakozók.. :-) jo is ez szèpen sorjában mindenki átkerül a masik oldalra :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@vick2016:


én pont ezen mentem keresztül mint te, csak annyi különbséggel, hogy én pontosan tudtam, mikor volt ovum, a hőgörbém és a pozi lh teszt miatt, és nem is voltunk együtt más időpontban, így tudtam, hogy baj van, amiért még mindig sokkal kisebbnek látták. 6 hetesen mentem először, tudtam, hogy látni kell a szívét, nem láttunk semmit, még csak egy ici pici petezsák volt, aztán már köv. hétre láttuk, hogy nőtt a peteszák és szikhólyag is volt, de embrió még sehol ez 7 hetesen. 8 hetesen csak a petezsák nőtt, embriót még mindig nem láttak hagyományos gépen, csak egy ultraszuper gépen látszott valami embriócsomócska, ami a korának nem felelt meg és életjel nem volt. Missed ab követte még aznap. 

Sajna. Készülj fel a rosszra is. Azért kívánom, hogy úgy legyen, hogy mégis csak baba, aki egészséges. 


@manyinya:


akkor várunk az esti fejleményekkel.

@latkafr:


a hőgörbémet egy ideig szépen mutatta a topic, most meg nem. Így inkább a linket másolom be, ha valakit érdekel esetleg :

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 34400_.png



4. dpo



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@littlebiscuit: Köszi, hoyg megosztottad a tapasztalataidat. Remelem gyorsan lesz eredmenye a vizsgalatoknak es, akkor ti is okosabbak lesztek. Megneztem, hogy otthon mennyi lenne egy noi termekenysegi vizsgalat, hat otthon is kb 45k korul van, bar az nem ugyan az , mint amin te is voltal. 

manyinya  Persze, hogy jó lenne, ha mindenki babás lenne, de sajnos vagyunk még néhányan, akiknek még nem indult el a gólya  :) 





(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


most sem mutatja, úgyhogy megpróbálom képként lementeni és feltölteni





Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Szupi, most átjött :)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?