Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk nem nagyon kérdezgetik szerencsére, maximum anyum a 'megjött a menzeszed'? cseles kérdését szegezi hozzám, kevesen tudnak arról hogy próbálkozunk.
Pont azzal nehéz beszélni aki tudja (csupán 4 barátnő), pláne hogy 4/3 terhes vagy épp szült..
De én sem szeretem ezt a sajnálkozást. Az a barátnőm aki szintén vetélt mindenkinek beszél róla a kollegáinak, a hétvégén 12 fős vacsorán.. Persze lehet hogy jól teszi legalább kibeszéli magából vagy nem tudom..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
Oreosmilka:
Tudom milyen nehéz, az elmúlt 3 évben jó párszor én is igy voltam, mindenkinél jött a baba, dicsekedtek, s én meg mosolyogva nem győztem menekülni a társaságból! S még én éreztem magam szar embernek, s nem volt szinte senki aki ugy megértett volna mint itt ti! Ezt tényleg csak azt tudja milyen aki benne van, vagy benne volt!
Fel a fejjel, hamarosan a Ti zebra csíkos teszteiteknek fogunk örülni!

Mimkosz nálad mi a helyzet?

Kolibri25 köszönöm!

S többiek?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Nálunk a hugom 2014 novemberében szült, igy rólunk "leszállt" a család. :) Legalább is egy kis időt nyertünk. De olyan sokszor válaszoltam volna vissza a rokonoknak erre a kérdésre, hogy "nah mikor lesz baba?" Nálatok nekm tudom, talán, ha örökbefogadsz, vagy esetleg ti csináltok egyet :D De nálunk, majd jön, ha ő szeretne. :D :D :D Annyira szivesen ezt mondanám nekik, de ehelyett én is csak veszek egy mély levegőt és próbálok nagyon nőiesen elegánsan reagálni, de legbelül nekem is le kell foljtanom az  tazmánördög énem :)

Egyébként, ahogy megfigyeltem magamat, eddig nem volt rossz érzés, hogy nekünk még nincs/nem jött össze a babzor, ha babás társaságban vagyok/vagyunk/voltunk. Mert tudom, hogy eljön a mi időnk is, ahogy a tiétek is :) Csak türelem. :)

Arra viszont nagyon jó, hogy ilyen babás társaságokban is megfordulunk gyakran, hogy tippeket trükköket ellessünk, vagy alkalom adtán jót nevessünk azon, hogy ők mondjuk bénáznak a gyerekkel :) Hiszen senki nem lesz tökéletes szülő, csak a legjobbra törekszik mindenki a lehető legnagyobb türelemmel és jóindulattal :)

Szóval én megint arra jutottam visszaolvasva egy két mai hozzászólást, hogy pozitivan kell tényleg hozzáállni, minden reggel mikor felkelünk, egy új ciklus meg egy tiszta lap :) Az fölösleges aggodalom ( nem az egészséges, hanem a kattogós, depis behúzós) amit mindannyian érzünk olykor meg végig ott kisértHET a fogaltatástól a baba felnöttkorán túl is.

Szóval ahogy azt a (kicsit lehet már elcsépelt ) "indián mondás is tartja: "Minden ember lelkében 2 farkas lakozik. Az egyiknek a neve Szeretet,a másiké Gyűlölet.  Hogy melyik az erősebb? Hát az amelyiket eteted!" 

Ezt én az esetünkben tehát úgy értelmezem, hogy ha pozitivan állunk hozzá a dolgokhoz, akkor ez a kattogós depis gonosz felhő zsugorodni kezd és egyszer el is fog tünni, de ameddig "etetjük" addig csak nő végül tényleg nem is látjuk a napot, pedig az a felhők fölött mindig süt!

Hajrá Mindenkinek!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Visszatértem! Nagyon benyakaltam valami vírust, hétvégén alig tudtam kikelni az ágyból. De holnap már munka, nincs mese. Le is maradtam a fórumról rendesen, de igyekszek visszaolasni.
Szerintem amúgy kicsit pszichés alapú volt a betegségem, mert pont akkor lettem rosszul, amikor megjött. Viszont képzeljétek el tök furi. Az eslő nap úgy megvolt, kb, amilyen az első napnak nálam lennie kell, de második nap és harmadik nap semmi. Egy ici-pici foltocska csak. Most két napja pedig olyan, mint általában a mensim 4-5. napján. Nem értem. Baba biztosan nincsen. Remélem nem a barátcserje. Bár most lejárt a 3 hónapos kúra, úgyhogy már nem szedem. Szerintetek lehet, hogy ez a kórság, megfázós, takonyos bizé miatt volt most ilyen kevés a mensim?
Igazából azért sem nagyon értem, mert ovukor, meg olyan szép és sok nyákom volt, ilyenkor ez nem egyenesen arányos azzal, hogy mensi idején is erősebb a vérzés? Bocsi ha hülyeségeket kérdezek. 

Mivel kicsit lemaradtam így előre és látatlanban/olvaslatlanban is gratula a babásoknak, és új lendület a új ciklust kezdőknek!

5.cn
ecsibe
 
 


Haliho Mindenki!
Littlebiscuit:Nekem is vannak ilyen napjaim,a mai nem volt ilyen de lehetett volna,ugyanis az en baratnom ma volt a 12.heti uh-n,igy mindent vegighallgattam reszeletkbe menoen,kezdve azzal,hogy a baba keze hogy mozgott egeszen addig ahogy dobogott a szive :roll: ....no comment....de en imadom a baratnom es inkabb sajnalom,mert velem oszt meg mindent,a parjaval nagyon nem tudja,szulei nem elnek...
Szoval mensis tunetek nincsenek egyaltalan,neha most olyan mintha beleszurna a fenekembe,ez szokott lenni elott.lSzerintetek az lehet tunet,hogy sargabb lett a pisim? :shock:
A lenyeg holnap kiderul,vettem ma tesztet a DM-ben,holnap reggel ellovom.Legalabb ha negativ lesz,akkor nem remenykedem,mert ha az vagyok,sztem mar mutatnia kell mindenkeppen.
Ecsibe sajnalom,hogy beteg voltal!Erdemben hozzaszolni nem tudok.Nem antibiotikumot vagy valami olyan gyogyszert ami befolyasolhatja a mensit?
Nalunk senki nem nyomul a gyerekkerdessel.Igazabol.mi ket es fel eve vagyunk egyutt a parommal es kb.fel eve elunk egyutt,ugyhogy gondolom majd csak ezutan jonne ez a csaladi esemenyeken :lol:

31.cn

mimkosz
Budapest
 
 


Szió MIMKOSZ,

Szorítok nagyon neked holnapra :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Ecsibe, de jó, hogy újra lehet rólad hallani. :) A mensiddel kapcs, szerintem lehet, hogy a betegség is valamennyire bezavar, de a stressz, no meg az éghajlatváltozás is tud vicces ciklust generálni. Kitartást!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Ecsibe! Nem csak hat, hanem be is zavar. Ezer dolog befolyasolja a ciklust, meg a fronthatas is. Ha pedig komolyabb virus kap el es antibiotikumot irnak fel, hat nem hiszem, hogy tul pozitiv hatasa lenne a szervezetre.


Mimkosz, remelem pozi lesz!

Latkafr, nem az irigyseg beszel belolem. Imadom a porontyokat, akik a kornyezetemben vannak, a kissracok szerelmesek, a lanykak a hajamat fesulgetik. Egyszeruen a felnott emberek sajnalkozo tekintete az, amitol kerulget a sikitofrasz. Es nem konnyiti meg a dolgot a sajat magam ostorozasa. :( nade mara joejt mert hajnalban keles van! Szepalmokat nektek.
oreosmilka
 
 


oreosmilka: Szép álmokat! Sose szabad ostorozni magad/magunk. Elhiszem, hogy frusztrál az inteligens díszpintyek reakciója a szituációra, bár nem gondolom, hogy lenne bármilyen jogalapjuk pálcát törni az ember feje felett csak azért mert ők összehozták a babát. Ez nem verseny! A lesajnáló tekintetükkel meg magukat minősítik :) Tessék letojni nagy nagy nagyon szép írvben :)

A férjem pont a tegnap mondta - de tényleg elnézést, akik megbántanék, szívből mondom, hogy nem célom - de azt mondta mikor ma bejelentette kb a 7. ismerősünk, hogy megint babát várnak a "családba" lesz. BTW ennek az utolsó embernek van már 3 gyereke három különböző nőtől és egyedül él a vak világban, utazgat, szarik ő mindenre, főként másokon él... stb... Nah erre mondta a férjem, hogy "nézzem meg a hülye, igénytelen emberek ész nélkül sokasodnak, míg a normális embereknek meg falamiért sokkal nehezebb, és hogy ez mennyire igazságtalan"  Pont azoknak, akik tényleg szeretik egymást, figyelnek az egészséges életre, van munkahelyük, terveznek, annyit vállalnak anyagilag, amennyit megtehetnek.... szóval szegénykém tegnap nagyon el volt keseredve, de ő is mondta, hogy pozítivan kell gondolkodni, még ha sokszor nagyon is nehéz...  

Épp ezért a mai filmválasztás erre esett: IDIOKRACY https://www.youtube.com/watch?v=U92uYdB2Ua0

Kellemes estét és kitartást a koránkelőknek!

Jó8!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Csajok!Szerintetek ez az amire gondolok?
Most csinaltam de elotte voltam pisilni 2x,es ebbol egy oraval elotte,de akkpr meg feltem megcsinalni!

mimkosz
Budapest
 
 



mimkosz
Budapest
 
 


Szoval hajnali pisibol van,de elott voltam kint 1 orakor,meg fel ot utan!Es ez negyed hatos pisibol van!Bocsi h kusza vagyok de remeg a kezem!

mimkosz
Budapest
 
 



mimkosz
Budapest
 
 


Szerintem ez egy hatarozott pozitív!!!
GRATULÁLOK!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Ott bizony baba van! Gratulálok :-)
ecsibe
 
 


@mimkosz:
Ez nagyon szép pozi!!! Gratula!!! Dpo napokból már lehetett sejteni!! :-D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@mimkosz:


Ez pozitív! Gratulálok! :)
kolibri25
 
 


@mimkosz:
Deszupeeer!! :-) gratulàlok!!! :-)
mrshope
Budapest
 
 


mimkosz nagy gratula,gyönyörű pozi teszt!
Én tegnapra nem vártam nem is jött!Fájdogál néha a hasam meg a derekam és két napja szédelgek,de elég rendesen!Nem tudom mitől lehet!Pénteknél előbb nem akarok tesztelni,nem szeretnék egy újabb negatív tesztet látni!Eleget láttam az elmúlt egy évben!
De ha nem vagyok babás akkor minél hamarabb jelentkezzen a menszi mert jövőhét csütörtökre van időpontom az átjárhatóságira és nem szeretném tovább tologatni!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


@mimkosz:Juj de, jó ilyen jó hirre kelni :) Szuper! Nagyon örülök neki! Majd updatelj minket! 

Nekem mára sajnos vissza esett a hőm 37,1 ről 36,6-ra a 24.cn-on.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 48000_.png


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@mimkosz:


Gratula! :) Bárcsak egyre több ilyet látnánk! Ez a homályoska az én vasárnapi tesztem.

Nálam meg kezdenek előjönni a tünetek. Mindeféle szagot érzek, nagyon kellemetlen mert öklendezek. A 12. hétig nem akarom mondani semkinek, nem tudom milyen mesét fogok kitalálni mitől vagyok rosszul.

17 dpo



Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


Mimkosz!!!!
Én éreztem. Ahogy jöttem fel nézni hogy mi ujság már az járt a fejemben, már biztos feltöltötted a pozitiv tesztedet :) boszorkány vagyok :) :) Naaagy gratula, egyáltalán nem kétséges hogy ez szuper pozitiv főleg hogy nem is alvás utáni első pisi.. Örülök neked!!!

Latkafr,
A peteérés után nagyjából egy héttel van egy visszaesés, mert ilyenkor egy rövid időre az ösztrogén dominál. Arról is csináltak kutatásokat hogy ez a nagyobb visszaesés összeköthető-e a beágyazódással, és az azthiszem az eredmény hogy 56%-nak azok közül akiknek ott visszaesés volt terhes 44% nem terhes tehát nem igazán lehet összefüggésbe hozni. De nekem előző ciklusban amikor végülis terhes voltam, pontosan egy héttel a peteérés után pontosan igy esett vissza ahogy mondod 37,1/37,2 -ről 36,5-re vagy 36,6-ra azaz fél fokot, épp azokban  napokban méregettem kiváncsiságból..
A mostani (tuti nem terhes) ciklusban (mivel kihagyós hónapunk van) nem ment még 37 fölé a hőm - ma van a 25. ciklusnap / 8. dpo. És volt egy kis visszaesés a napokban de elenyésző, 2 tized.
Szóval lehet biztató ez a dolog számodra :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Manyinya ez is szuper-pozitiv már. Csak úgy bombázzátok itt a pozitiv teszteket nagyon szuper. Most arra gondoltam én leghamarabb március elején tudok ilyesmit mutatni. Vagy közepén ha betartom a nem tesztelős fogaldalmam. És azt is hogy nem sürgetem és nem türelmetlenkedek.
Most inkább örülök veletek :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Gratula a pozi teszteseknek :)

szandra0408
 
 


Koszonom nagyon aranyosak vagytok!Meg csak halkan orulok,mert en a tipikus parakismami leszek,de probalom magam felvertezni pozitiv gondolatokkal.
Ma betarazok meg ugyanebbol a tesztbol meg egy masik fajtabol is,hogy erosodik-e.
Amugy nem volt semmi tunetem,esetleg annyi amit irtam is,hogy mintha egy par napja sargabb lenne a pisim,es ejszaka is felkeltem haromszor pisilni,de en elotte is egyszer minimum,ugyhogy erre nem gondoltam.A masik,hogy verzik a fogam minden fogmosasnal.De ez is volt h elotte is verzett,ugyhogy nem.tulajdonitottam neki jelentoseget.Azert teszteltem ma vegul,mert a hom 37,1 volt.


33.cn

mimkosz
Budapest
 
 


@littlebiscuit: (ღ˘⌣˘ღ) Köszönöm!


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@mimkosz:Azt megszabad kérdezni, hogy milyen hosszú VOLT :) a ciklusod és a mensid hány napig tartott korábban?  Köszi a választ és kivánok kellemes, s meghitt babavárást a pozitiv teszteloknek és kitartást a többieknek! (◕‿◕✿)


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@manyinya:


Neked is szívből gratulálok! :)
kolibri25
 
 


@littlebiscuit:


Nem sürgetni-nem türelmetlenkedni lehetetlen... Bár decemberben azt mondtam tojok bele az egészbe. Majd összejön, mit sír a szám még csak 5 hónapja próbálkozunk! Meg az is hogy 38 -39 évesen tehetbe esni tuti 1 év lesz. Ám ezek szerint soha nem tudhatjuk mi zajlik odabent.
Azt kell elképzelni hogy sorban állsz, és egyre fogynak előtted az emberek. Aztán te is sorra kerülsz :)


@kolibri25: Köszi!


@mimkosz: Bár nekem nem az első, de én is csak akkor nyugszom meg ha látom az uh-on. Az meg még olyan messze van :( És utána még genetika meg minden egyéb finomság... De nagyon örülök! Tegnap a kisebbik megkérdezte hogy anya te terhes vagy? Csak hebegtem...hogy tavaszra kiderül. Vesébe látnak!








Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Rég írtam, de folyamatosan olvaslak titeket. nagyon nagy gratula a pozitív tesztelőknek, nagyon szép tesztek, egyértelműek:)
Akik még várakoznak: sok türelmet, kitartást, pozitivitást! Én azt vallom, hogy midnig minden akkor történik, amikor történnie kell, mindennek megvan az oka! Tudom, hogy nem vigasztaló annak, aki sok ideje vár, de talán ezzel a tudattal könnyebb átvészelni a nehéz napokat! Abszolút átérzem..június óta próbálkozunk, volt pár elkeseredett hónapom nekem is az elején.
Aztán szerveztük az esküvőt és azzal a hozzáállással éltem, hogy ha jön, akkor örülünk, ah nem akkor szuper buli lesz és lesz ami éltet, előrébb visz!
Bár csendben megjegyzem, hogy lehet elmarad az esküvő...
Sztorim, akik esetleg még nem olvasták: december végére nem vártam, nem is jött, azóta em, de a tesztek szilvezsterkor és utána is negatívak voltak. DE éreztem, hogy valami van...9 nap késésnél teszteltem nagyon nagyon halványat, majd rá pár napra ismét halványat de picit erősebbet.
2 hét késénél irány a doki, aki szűkszavúan ennyit mondott: sárgatestet látja de mást még nem, 4 hetes lehet a terhesség (ami elvileg 6 hetes), 1 hét múlva kontroll. Letörtem, de rögtön számolgatás, szentestén is foganhatott, akkor pont jók lennénk..délután egy megnyugtató teszt (12,5 érzékenységű), egyértelmű csík!
Azóta várok, tesztelek kétnaponta (tudom hülyeég de kell a megnyugtatás) és egyértelműen erősödik. (töltök is mindjárt fel képet a hétfőiről és a mairól).
Holnap visza doki, nagyon reménykedem. Bár ugye már mindent végigolvastam, mi van ha méhenkívüli és azért nem látta stb...bár hál istennek tüneteim nincsenek, kicsi hashúzódásra és derékfájásra, néha gyenge hányingerre korlátozódik. Az egyedüli erősebb tünet a cicifájás, de az sem állandó, de örülök, amikor érzem mert legalább tudom, hogy valami történik.
Próbálok pozitívan gondolkodni, mert beleőrülnék a várakozásba, idegességbe, holnap midnen kiderül, mást úgyse tudnék tenni gondolom..vitaminokat szedek és reménykedek, hogy még csak picike volt..
Még ah nem is tudtok tanácsot adni, köszönöm, hogy megoszthatom veletek, jobb kiírni magamból mert a környezetemet sem szeretném ezekkel a gondolataimmal megijeszteni, terhelni, jó hogy itt őszintén írhatok..köszönöm, hogy meghallgattatok:)

vick2016
 
 


@latkafr:
Juliusban hagytam abba a gyogyszert utana megjott 24,29 majd 30 napra tobbszor.A mult honapban 35 napra,de sztem akkor nem.volt peteeresem vagy nagyon kesoi volt.A ciklus.hu szerint hetfon kellett volna megjonnie azaz szte 29 napos a ciklusom atlagban.
A mensim 6 napig tartott,de volt elotte 1-2 nap barnazas,olyan 7 nap volt igy.

mimkosz
Budapest
 
 


vick2016
 
 


@vick2016:


Csak hogy vigasztaljalak, az első terhességemnél ugyanígy jártam. Hiába mondogattam hogy mensi előtt a 7. napon volt tüszőrepedés (uh igazolta) a doki csak hajtotta a magáét :( Úgyhogy akkor lehettem 4 heteske, a papíron feltüntetett 6 helyett. Közölte hogy nincs szívhang, ami egy missed ab. után cseppecskét szívenütött. 1 hét múlva co. javasolt, de nem mentem vissza csak 3 hét múlva. Le is tolt, mondtam hogy nem értem rá! És láss csodát, ott volt Bálint. És tényleg fiatalabb volt mint amit számoltak.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


@mimkosz: Köszi szépen, hogy megosztottad ezeket az infókat. :) Nekem kellett volna várni 23-ig, de a te jóhireden felbuzdulva és azon a sajnáloatos tényleg elszomorodva, hogy mára leesett a hőm, igy HCG teszteltem egy határozott negativat :) Szóval igy úgy tűnik én is bele vetem magam a rendszeres hőmérőzésbe, plusz bevásárolok a barátcserjáből is. :) Te melyiket ajánlod? Napi 2x1 a javasolt? Köszönöm szépen a válaszod! 


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Manyinya, Mimkosz, Vick, gratulálok, sok örömet, boldogságot! :)
babyfever2016
 
 


Na, nem tetszik neki a kép, akkor itt egy másik. :)

babyfever2016
 
 


Minden pozi tesztelőnek gratula!

A többieknek kitartás! Szépen sorban jöttök ti is!!!

Én most teljesen padlón vagyok, folyamatosan émelygek, kezdek nagyon közeli kapcsolatban kerülni az alföldivel! Pedig simán meg lennék

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Nélküle!!

Bocsi telefon!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@latkafr:


Bár nem engem kérdeztél de én inkább a teát javasolnám. 14 napig cickafark, 14 napig palástfű. Szerintem ha nincs gond a ciklusoddal ez jobb (nekem is ez vált be).

Mimkosz: Gratula :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@latkafr:
En a baratcserjebol Zafirosat vettem,ez volt a bioboltban nalunk.
En 2x1 szemet vettem be mindennap egy calcium-magnezium pezsgotablettas vizzel.Es nagyon szep termekeny nyakom volt ot napig.Nem tudom h ez segitett vagy egyebkent is produkaltam volna...de biztam benne..Az elobb ugy beleszurt a hasamba h azt hittem nagy baj van :-(

mimkosz
Budapest
 
 


@kiscsillag201:
Te holnap mesz a dokihoz ha jol emlekszem ugye?Vagy tegnap voltal?
Irj majd h mi volt!!!

mimkosz
Budapest
 
 


Na vègre rászántam magam ès megcsinaltam a görbèm a FertilityFriend-en :) szerintem szèp szabályos :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 



Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@kiscsillag201: Köszönöm. :) A cickafarkot reggel az ovuig? Az ovu alatt szünet (4-6 nap), és az ovu után palástfű 14 napig? Vagy hogy kalkuláljon az ember?

Mitől függ szerintetek, hogy  a cickafark-palástfű kombó a jobb, mint a barátcserje?

Köszönöm a válaszoka.


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@latkafr:
En azert valasztottam a baratcserjet mert barnaztam mensi elott es ezt olvastam,hogy ez jo ra.A teakat itt mondtak nekem a lanyok!Azt hiszem kell szunet a teak kozott!

mimkosz
Budapest
 
 


@mimkosz:


Szívből GRATULÁLOK!!!!!!!!


 


nekem ma megvolt a vérvétel, elvileg holnapra lesz eredmény,és holnap megyek is vissza a házidokimhoz.
már szinte reménykedek hogy a pajzsmirigy legyen a ludas, és azt lehetne gyógyszeresen kezelni és akkor már "csak" "türelmesen" várhatnék, hogy meglátogasson a gólya 
ezt most szépen kigondoltam, majd kiderül mi valósul meg belőle.....

bunny88
 
 


ja és elfelejtettem


7.cn

bunny88
 
 


@mimkosz:Akkor te barátcserjéztél is és teáztál is, ahogy a többiek írták? (14 napig cickafark, 14 napig palástfű.)? 


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@mimkosz:


Tegnap voltam dokinál, 7 hetesek vagyunk, van szívhang is már. Kiskifli forma :D

Latkafr: Nem kell szünet a teák között, 14 napig cickafark, utána a palástfű. Nekem megvolt a hatása, egyből összejött a baba abban a hónapban amikor ittam.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?