Új privát üzeneted érkezett!

@lolo8280:
Remélem beteljesül :)
andrenoci
 
 


Sziasztok! Köszönöm a támogató szavakat! :)


Nem vagyok egy sportos csaj, de ma le is nyomtam egy edzést, mert amikor már van esély a babára mindig sokkal óvatosabb vagyok. (első babával próbálkozó vagyok, tudom mosolygok majd ezen amikor az elsővel jövök-megyek-hozom-viszem, a második meg bent limbózik a magzatvizben)


Ezt nem tudom hogyan tudnám jól csinálni amúgy, mert javasolják a mozgást a babatervezéshez, viszont azt hallottam hogy hirtelen kemény edzésbe kezdeni nem ajánlott, illetve a futás, és a hasonló "hasrázós" sportok nem ajánlottak. De a semmihez képest minden kemény edzés, nem?  Ti mit sportoltok?



@marmotka
: Sajnálom, hogy megjött, de ne csüggedj. Én ilyenkor elképzelem a lelki szemeim előtt ahogy a következő hónapok valamelyikében pont ugyanezeken a napokon fülig érő szájjal veszem majd tudomásul, hogy nem jött meg, vagy hogy pozitiv a tesztem. És ettől jó kedvem lesz.  A rossz kedvért pedig a hormonok a felelőssek. De jó nekünk, nőknek, hogy minden alól mentesiteni tudjuk magunkat, ha akarjuk, nem?!  Bizom benne, hogy picit fel tudtalak viditani :)


Mimkosz, Babyfever irjatok, mert nagyon izgulunk értetek :) Mikor teszteltek? Ki tesztel még mostanában?


Szép napot :)


 


2 cn

mrshope
Budapest
 
 


@mrshope:
Jo Reggelt!A hom meg mindig fent van:37,2!Viszont tegnap este megittam egy pohar pezsgot,szerintetek ez mennyire befolyasolhatta?
Az ovu utan 14 nappal jon meg a mensi.Tehat elvileg a 14.dpo-n kell megjonnie?Es az elso dpo nap az elso hoemelkedos nap?
Bocsi a buta kerdesekert,probaltam tajekozodni a neten,de hol ezt olvastam,hol azt olvastam :oops:
Tudom semmi nem mervado nalam,mert kb. a 19.cn-on kezdtem el merni,viszont akkor mar 36,9 volt es azota is e korul van,tehat gondolom akkor mar megvolt az ovu.Szoval a lenyeg a lenyeg,hogy ehhez viszonyitva tesztelnek ha addig nem jon meg.A ciklus.hu egyebkent holnapra tette a nemvartat.
Egyebkent nalam eddig semmi tunet,bar megneztem a mehszajamat,es mintha lejjebb lenne es kezdene kifele fordulni,tehat lehet h minden elojel nelkul fog megjonni.

29.cn

mimkosz
Budapest
 
 

 
 

@mimkosz:


Én úgy tudom, hogy a 14 dpo-n kell megjönnie, és az 1 dpo az ovu utáni első nap. A 14 dpo-n esik le a hő, ha megjön. (Javitsatok kérlek ha nem) Nálam mindez most pl a 15 dpo-n volt. Én pl ovu tesztből tudom, hogy volt e vagy nem, és mivel nem olyan érzékeny a tesztem, csak egy nap mutatja az ovut, utána számozom a napokat (dpo).
A másik kérdésben: én ha alkoholt ittam, az mindig megemelte az alaphőmet reggel. (De csak két alkalommal vizsgáltam) Remélem tudtam segiteni 
mrshope
Budapest
 
 


@mrshope:
Koszonom szepen!Nana hogy tudtal!Akkor vegulis mindegy ma milyen hot mertem :lol:

mimkosz
Budapest
 
 


Marmotka: sajnálom fel a fejjel!
Mrshope: én úgy számolom a dpo-t hogy pozitív LH teszt utáni második nap az 1dpo. Mert ha az lh teszt pozitív akkor utána 24-36 belül bekövetkezik az ovu. Hőnél nem tudom hogy van!

5+4

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Sziasztok! LÁtom számolgatás a téma.  Én már lemondtam arról, hogy lesz ovum ebben a hónapban, és akkor kiváncsiságból még csak megcsináltam egy ovutesztet ma reggel és majd leugrik ról a második csík. Ez aztán a pozitív ovuteszt. Elég egyértelmű. Teszek róla képet.  A hőgörbémen látszik, hogy próbált már megrepedni a tüsző, de nem tudott. Gondolom progi hiány... 
De ma a tegnapi 36,3-hoz képest elkezdett emelkedni, akkor hiszem el, hogy tényleg megvolt az ovum, ha innestől kezdve folyamatosan emelkedik úgy 36,9-37-ig. Így szokott legalábbis alakulni a luteális fázisom.

Jaaaj,, most hogy tudom, hogy pozi az ovutesztem, olyan nehéz kihagyni a lehetőséget,, hogy próbálkozzunk. Pedig már a férjemnek is szóltam, hogy akkor ez a hónap maradjon még ki. Hát elbizonytalanodtam már megint. Komolyan mondom magam sem értem.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


 15. ciklusnap

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


http://ciklus.hu/images/diagramok/b9b3c ... 88800_.png

ilyen fura még nem volt a hőgörbém, de még lehet belőle szép, ha innen már szépen főlfelé ível majd. 

Vettem tegnap Zafir barátcserjét, 100 % tisztaságú. Ha ma elkezdem szedni, akkor hatásos lehet már ebben a ciklusban? vagy csak a következő ciklusban fog hatni? 



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:Nekem a második barátcserjés ciklusnál volt eredmény, az elsőnél még nem.
marmotka
 
 


@mrshope:Köszönöm, aranyos vagy :) Ma már jól vagyok! Most én is bele fogom vetni magam újra a mozgásba, mert nagyon hiányzik.

Babyfever? Ugye nem jött azóta sem?


2 cn
marmotka
 
 



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:
Nekem az elso Zafiros baratcserjes honapom van,ha siker koronazta,arrol jovo heten tudok beszamolni.
Szerintem is csak most van/volt ovud.Az nem lehet hogy a kis verpottynel mar megrepedt es kiszabadult?Mindenkeppen a pozi ovu teszt utan van az ovu?

mimkosz
Budapest
 
 


@caroline4:


Szia! Gratulálok a pozitiv ovu teszthez! :) Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Olvastam, hogy reggel teszteltél, ami meglepett, mert én úgy tudtam eddig, hogy délután kell, lehetőség szerint 14-18h között. Van azzal kapcsolatban tapasztatod, hogy reggel többet mutat e? Mert akkor én is áttérek a reggelhez, ha az jobban működő. Köszi előre is :)
mrshope
Budapest
 
 


@mrshope:
Szia, jól tudod, hogy délután kell, ha tudsz ne igyál előtte 1,5-2 óráig. én este csináltam és egyértelműen pozitív volt a 13-15cn-ig akkor volt ovum is 15. Cn napon este le is esett a hőm, meg volt görcs is.

Caroline: fura hogy reggel ilyen erős de egyén függő, ha tudtok bujjatok össze ma este megint.
Barátcserjével kapcsolatban elvileg 3 hónap a hatóidő! Nekem nem használt viszont a teák igen.

Marmotka:Fel a fejjel, kipróbálod a teákat?

Babyfever: Veled mizu? Mensi még mindig sehol?

7+1

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok Lányok, köszönöm mindenkinek az érdeklődést, az izgulást! :)
Sajnos nem jó hírrel jövök, ma reggelre megjött. Úgyhogy indul a negyedik próbálkozós ciklus. Hihetetlen, milyen hamar eljutottunk idáig. Remélem éppen ezért a gólya is rohamléptekkel (szárnycsapásokkal) közeleg most már. :)

Hajrá Mimkosz!! Hozz nekünk jó híreket! :)

1. cn.
babyfever2016
 
 


Sziasztok,

caroline4 : Gratula a pozi LH teszthez! Nagyon határozott eredmény. Igy már látom én is, hogy milyennek kellene nekem is hogy lennie. :) A barátcserje pozitiv hatásai tudomásom is szerint csak , 2-3. hónapban jelenkeznek, de ha  a babócánk nem szeretne most jönni, akkor én is lehet ráfekstem erre a témára jobban.

A testmozgás témához, szerintem a nyújtó, tartó, egyensúlyozó, mozdulatok a megfelelőek, amik kevés helyváltoztatással járnak. Tehát nincs aerobikos ugra-bugra, meg zötykölődös futkározoás. Szerintem a joga az nagyon is jó lehet, de annak is millió változata van. A lényeg szerintem, hogy mozogjunk és RENDSZERESEN. napi 10-20 perc is elég. Csak lassan és szépen végezzünk minden mozdulatot. Ne kapkodjunk és ne is a mennyirégre menjünk, hanem a minőségre a cél pedig ne a fogyás, hanem a jó közérzet legyen :)

Szoritunk Minmkosz! :)

Legyen szép napotok!  (。◕‿◕。)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Hope! Azert teszteltem reggel mert ugy voltam vele hogy mar lennie kellett volna az ovumnak a rövid 26 napos ciklusaimbol kiindulva. Igy gondoltam ha tegnap mèg nega volt, hajnalban meg megtörtènik, akkor reggel mar mutatnia kène, lehet dèlutánra már nega lett volna. Es akkor azt hinnèm h nem volt ovum. Van h èrdemes reggel es dèlután is ovutesztelni.

En sem tudom mi volt az a pici vèrzès par napja.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


csajok: sajnálom akiknek megjött, és szoritok akiknek kell
nekem sajnos megint csak 1 napos volt a menzim, csütörtök délután jött meg, péntek estétől, már csak épphogy pecsételek picit.
úgyhogy holnap a dokinál inditom a napot. :/
bunny88
 
 


caroline4: Köszi a linket. A Ciklusnaplót nem is ismertem. :) Most megcsináltam a saját kis diámat az adatok egy részével. Remélem lesz idő/energia ezeket szépen töltögetni, mert gondolom csak igy lenne értelme a dolognak. Oh igen, a hődet mikor méred? Vagy mikor kellene mérni? Köszönöm a válaszokat!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 88800_.png

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok!

Mivel még mindíg nem jött meg és a hőm is 37 felett-teszteltem egyet-és pozitív lett :) El sem hiszem! Csütörtökön nődoki, aztán uh. Remélem minden rendben lesz!

Azért volt gyanús mert ovu óta fájt a cicim, meg fájta a hasam is, de nem mint szokott. Érdekes, eddig minden terhességem más és más tünetekkel kezdődött...

Mindenkinek kitartást!!!



14Dpo

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


@manyinya: Hát nagy nagy gratula! Tiszta szívbôl kívánjuk/om a legjobbakat! Ha lesz idôd és kedved írsz esetleg nekünk élménybeszámolót h mi volt a dokinál? Szorítok/ unk nagyon.
Ha szabad viszont engem érdekelne az is, ha nem vagyok tolakodó, h hány napos a ciklusod, meddig tart a mensid, mikor volt ovud, valamint mikor bújtatok össze a keeveseddel.? Nem tudom h esetleg megtudnád írni a nektek bevált praktikát. Igyekszem visszaolvasni a posztjaidat azért.

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@manyinya:
Gratulálok! De jó! Szépen haladunk, s jó hogy mindig van egy újabb pozitív teszt!

Caroline: én is mindig reggel és este teszteltem, én is mindig féltem hogy lemaradunk róla, s azért!

Bunny majd írd meg mi volt a dokinál!

5+4

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@manyinya:
Gratulálok! De jó! Szépen haladunk, s jó hogy mindig van egy újabb pozitív teszt!

Caroline: én is mindig reggel és este teszteltem, én is mindig féltem hogy lemaradunk róla, s azért!

Bunny majd írd meg mi volt a dokinál!

5+4

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Bocsi, telefon! :oops:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


manyinya: hatalmas gratula 
bunny88
 
 


manyinya szívből gratulálok!
Én keddre nem várom!Semmi terhességre utaló jelem nincs,fehéres minimális folyás van de szokott is lenni menszi előtt!
Mi is voltunk ma Dobogókőn sétálni,jó friss volt a levegő de nagyon élveztük!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


@latkafr és mindenki: köszi a jókívánságokat! Nagyon izgulok mert anno azt mondtam hogy 35 alatt szülök 3 gyereket, de a volt férjem nem akart 3. babát. Elváltam ( no nem ezért...), férjhezmentem és most jön a tesó :) de 38 vagyok, és nem 35 alatt :( sőt mindjárt 39!

Nos a csiklusaim azok már szépen beálltak 23-24 napra. Az ovulációhoz a telefonomon az ovuView appot használtam. Vettem ovutesztet, és 4 hónapig használtam a hőmérőzés mellett. azokból az adatokből összegzett és kijött hogy a 12-13. napon van peteérés, és a luteális szakasz is 11-13 nap. Augusztus óta próbálkozunk  egy halovány poz. tesztem volt szeptemberben-de aztám megjött-ma reggel viszont ahogy haladt fel a pisi (bocs) adta is ki mind a két csíkot azonnal.
Nekem a múlt hétem volt 2x kocsonyás darabka a wc papíron, de nemt tuljadonítottam neki nagy jelentőséget, meg annak sem hogy 2x megszédültem. Mert ugye úgy megfáztam hogy 3 napig hangom sem volt...



Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


Ja, praktika az nem volt...Sokat szoktunk összebújni meg szedem a zinket, folsavat és D vitamint. De lehet az endokrinológus gyógyszere is közrejátszott? Nem tudom, az is csütörtökön derül ki....

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


@manyinya:
Hatalmas gratulacio!!!!!
Azt megkerdezhetem,hogyhogy ilyen koran mesz dokihoz?
Mert irtad,hogy mar most csutortokon.Tunetek vannak?

mimkosz
Budapest
 
 


@bunny88:
Es nem teszteltel azota?
Nem lehet,hogy megis baba van a dologban?

mimkosz
Budapest
 
 


@manyinya:
Nagyon örülök nektek, gratulàlok! :-) Köszi a tapasztalatokat, èn 30 alatt szerettem volna megszülni az elsô babuskát, de már nincs rá esèlyem, mert augusztusi vagyok, ès 29. :-D
Sebaj, nem ez szàmít, hanem hogy a vilàg legjobb fèrjèvel várjuk majd, és élvezzük a szülői örömöket. :-)
Majd írj a továbbiakról is légyszi! :-) jó egészséget! :-)
mrshope
Budapest
 
 


@manyinya: Gratulálok!

Én is úgy terveztem hogy 35 alatt kéne a 3-at,
bár még van böven időm,de sose lehet tudni hogy fog alakulni!


Nekem még mindig semmi csüt reggel óta nem csináltam tesztet,
ha nem jön meg ma akkor holnap reggel csinálok,
bár valószínübb hogy csak a hormonjaim játszanak.
Majd nézzétek a Lidl jövöheti katalógusát,van most benne mindenféle babacucc!
Body,ágynemü,rucik.




Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@manyinya: Köszönom/jük szépen h leírtad a tapasztalataidat és júúj hát nagyon szupi, tényleg gratula mégegyszer!

@mrshope: Nem vagy egyedül! Én is 86-os vagyok, ráadásul júniusi :)

Ha lehetek ôszinte ez a hômérôzés nekem kicsit bonyi. 3 napja kezdtem. Reggel mértem az elsô két nap (36,2 volt mind két nap) és most este éreztem egy meleg hullámot magamon és 36,8 lett. Kicsit kusza ez nekem h mikor kell mérni, este vagy reggel vagy édes mindegy? Nem hiszem. Tudtok segíteni esetleg ebben nekem h elcsípjük a pé-st?
Egyébként mi 23-ra nem várjuk. :)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


@krystin:
Szorítok nagyon akkor a holnapi tesztedhez! Határozott dupla csíkokat kívánok!

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Latkafr: reggel kell mérni, ébredési hőt a nyelv alatt. Estére más jön ki általában. Ovuig "alacsony" majd utána megemelkedik és fent is marad a kövi mensiig vagy ha terhes leszel fent is lesz.

Manyin

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Bocsi teló,
Manyinya: Gratulálok :)
Krystin: Reggeli híreket írd meg mindenképpen :)

7+1

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@latkafr:
En meg csak most ismerkedem a homerozessel,leirom en hogyan csinalom,es ha valami nem jo ,akkor javitsatok!
Tehat,mindennap reggel kell merni,ezert is hivjak ebredesi honek.Mindennap ugyanabban az idopontban kell merni,rogton ebredes utan meg az agyban,ugy,hogy fel sem kelsz.Fontos,hogy a pontos eredmenyert minimum ot ora alvasnak meg kell lennie,illetve az alkohol es nem elegendo alvas miatt nem beszamithato az eredmeny.Amennyibem felkeltel ejszaka pisilni,ugy akkor is kell egy ora alvas utana,hogy megbizhato eredmenyt kapj.Szajban,huvelyben vagy vegbelben kell merni ot percig.Allitolag a legjobb a higanyos,en elemessel merem,azt is 5 percig kell,nem a csipogasig.Erdemes este mar az ejjeli szekreny melle odakesziteni(higanyosat lerazva).En is feltem elotte,hogy majd a parom felebred ra..stb...de egesz jol mukodik.
Mensi elso napjatol kell merni es erdemes egy negyzetracsos lapon jelolgetni vagy egy erre a celra alkalmas oldalon(pl.:ciklus.hu),ugyanis a cijlus elso feleben alacsonyabban lesz,majd az ovu napjan esik par tized fokot es utana egy emelkedesbe kezd.Lesz majd egy meghatarozott alaphod,es ovu utan minden erteked e fole emelkedik(innen is tudhatod,hogy megvolt az ovud).Majd a mensi elott vagy aznap ujra visszaesik a ho az alaphore(azt hiszem).A vegen allitolag ketfazisos gorbet fogsz latni.Allitolag van trifazisos gorbe is,ez azt jelenti h a beagyazodas kornyeken meg tovabb emelkedik a homersekleted es marad is a mensi napja utan is.
Ha pontosan tudod h mikor volt ovud es onnantol a hod fent marad 18 napig akkor lehet elkezdeni orulni.
Allitolah arra is jo a hogorbe,mert nagyon sok mindent kitud olvasni a doki belole.Hogy van-e ovud.Nem.tul.magas-e vagy alacsony az alaphod(pajzsmirigy problema),hogy eleg hosszu-e mind az ovu elotti mind az ovu utani szakaszod...stb.
Tehat fontos hogy ugyanabbam az idoben es mindig ugyanott merd a hodet ugyanazzal a homerovel! :-)
En ezt okoskodtam ki illetve a segitseg amit itt a lanyoktol kaptam.Persze vannak bennem.is meg kerdesek.
Ha valamit nem jol irtam kerlek javitsatok!!! :oops:

mimkosz
Budapest
 
 


Jah!Az esti allitolag nem mervado ho mert napkozben mozogsz,amitol hot termelsz.Mikor volt ovud?Volt mar szerinted?Ropke ket hetes homerozos olvasgatasom es tapasztalatom utan ugy gondolom,hogy ez alacsony.Marmimt a 36,2.Bar tudom h igy nem ervenyes h nem mensi elso napjatol mered.Megis azert valamit csak sejtet.Persze az is kerdes,hogy hol merted?

mimkosz
Budapest
 
 


@mimkosz:


nem teszteltem azóta de tuti nincs baba, csak a hormonjaim szórakoznak, mert ma este megint megjött...
nem értem mi van....
az idegesít a legjobban, hogy hónapok óta járok dokihoz és még mindig semmi javulás....
így nehéz lesz összehozni....
bunny88
 
 


Sajnos nekem az,hogy mindig ugyanakkor mérjem szinte lehetetlen,a müszakozás,meg az egyéb tennivalók miatt,de amikor kelek mérem.
Nem tudom ez mennyit számít,de biztos hogy nem normális,hogy reggel fekszem délután kelek,aztán következö héten már 8kor fekszem és hajnali 4kor kelek.

Megírom majd mindenképp hogy mi lett az eredmény,bár cinikus vagyok,mert semmi tünetem nincs.
Sőt az a furcsa,azt vettem észre hogy 3 napig,amíg itthon voltam semmi,amikor bementem dolgozni rá 1-2 órára elkezdtem görcsölgetni,de nem jött semmi és egy idö után el is múlt.
Ha nem baba van a dologban remélem megjön,szomorú leszek,ha megint össze-vissza jön meg...

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@mimkosz:


Csak azért megyek, mert a citológiát nem vette le múlt hónapban, azt beszéltük meg majd januárban. Meg hát bejelentem neki a hírt :) Uh majd csak 2 hét múlva lesz-szerintem...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


Mimkosz: Nem alacsony az első fázisban a 36,2 mindenkinek más. Nekem 36 és 36,3 között volt. Amúgy jól írtad a többit. Én digitálissal mértem /mérem attól függ hogy eszembe jut-e.
Krystin: Szerintem menj el dokihoz ha megint alig lesz meg.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@mimkosz:
Nagyon szépen köszönöm h ilyen alaposan leírtál mindent. Csúcs vagy.
A hónaljamban mértem elektromos hômérôvel 15-16 án reggel 7:30 kor, de korábban ébredtem szerintem 40 perccel, akkor volt 36,2. A 36,8 as eredmény ma volt 19:00 óra elôtt.
Ovum matematikailag most 9.-én volt, a 13. cn-on ( 4 napos mensivel /dec 28-31-ig). Kíváncsiságból 11-én (tehát a 15.cn-on ) teszteltem egy kb pozitívat, de elôtte persze elmulasztottam az LH teszteléseket. :(
26 napos ciklusom van 4 napos mensivel.
Férjemmel összebújtunk dec 30 és 31-én. Tehát a 3. és 4.cn -on és 10.én ès 13.-án is. Tehát a 14.cn on és a 17. cn. Huuu ezt visszakeresni, leírni is kihívás volt! ;)
A hômet, akkor elkezdem szépen mérni.
Kellemes estét, pozitív teszteléseket és kellemes babavárást Mindenkinek! ;)

(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Hát múltkor az volt a baj hogy hamar jött meg.18 napra.Most a 29.nél tartok.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Manyinya! Gratula! Nagyon örülök! Tedd majd fel a teszted!

Mi ma este csak összebújtunk, szóval az esely meg lesz a babára.


15. Cn

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Jó reggelt!
Ma reggel ezt találtam. http://www.blikk.hu/aktualis/heti-harom ... ez/dkrjsxm
andrenoci
 
 


Jo reggelt lanyok!
Caroline:Akkor meg barmi lehet ebben a honapban ;-) Viszont igy kesobbre is varod a nemvartat?
Latkfr:Orulok ha segithettem,remelem nem tul kusza az iras.
Manyinya ha ott vagy nem akarod kerni az uh-t?Hatha latszodna mar valami :-)

Nalam ma beindult a haspuffadas,ami mindig mensi elott van,ugyhogy nem remenykedem,raadasul a mehszajam is fel van puhulva es kicsit nyitott,es tobb helyen olvastam hogy kemenynek,zartnak kellene lenni :cry:


30.cn

mimkosz
Budapest
 
 


@mimkosz:


megnyugtatnálak, hogy jó darabig vizsgálatm a méhszájam, és terhességnél sem volt olyan zárt mint amiről írnak. És Csak akkorra húzódott olyan magasra, amit már nem értem el, amikor már javában tudtam, hogy babás vagyok. Nekem egyszerűen nem lehetett kikövetkeztetni belőle semmit. Attól még lehetsz babás.

A másik nyugtató az, hogy a puffadás akkor is nagyon is jelen van, ha babás vagy, sőőőtt, még jó sokáig el is tart. Nyugika!

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@mimkosz:


Nekem sajnos mindig bejött a méhszáj vizsgálat, viszont mikor állapotos lettem, akkor szépen levándorolt felpuhult, majd az nap estért úgy felkúszott, hogy épp hogy csak elértem, de nagyon kemény lett.. Ebből még bármi lehet szerintem, drukkolok mindenkinek :)

szandra0408
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?