Új privát üzeneted érkezett!

@bunny88
Szio, nekem a Karoly Robert Korhazban mondta bimanualis huvelyvizsgalat alkalmaval a dokino, hogy azt ugye tudom, hogy hatrahajlo a mehem, igy xy pozokat javasol :) Meglepett a dolog, mert a keresztapam fia a nogyogyaszom, csak o allandoan elhajt a kotelezo vizsgalatok utan, hogy nincs semmi baj velem, a leleteim okesak. Csak eppen szerintem- de lehet en vagyok a hulye- feluletes. van egy ilyen erzesem. Ha orvos van a csaladban az mindig ket veglet. Vagy le sem tojnak teged, mert mondjuk nem szakadt le a karod vagy nem allt le a szived es akkor "nincs nagy baj", vagy pedig egy tusszentes vegett is leveszi reggel a veredet, hogy majd o megnezeti... Pfff

mimkosz: Szio, a hivatalos ciklus napok (10.tol-14. napig) utan meg nem kukkoltam a mikroszkopot, de ebben a ciklusban most vagyok  18. napomon és januar 23.-ra nem varom a mensit. Megfigyelem akkor a dolgot addig mindenkepp. :)

marmotka: Koszonom, hogy leirtad a baratcserjes tapasztalataidat. Az biztos, hogy ha elkezdem, majd akkor kura szeruen kell valoszinu csinalni es kell a kezelo dokker velemenye is. Orulok, hogy neked akkor hasznalt a ciklus rendbetetelere. :)

ecsibe: Mikor en is voltam UH-n otthon en pont a tokeletes "nagy virag-os" ovus idoben mentem. Nekem is tobb volt lenyegesen a nyakom, mert ahogy lolo8280 is irta, a nyak az ovu elott kezd termelodni, DE az nem biztos hogy lesz is valos peteeres sajnos. Nekem azt mondta a doki, hogy az LH teszteken a kontroll csik 25 egyseg hormont jeleznek. Ha ennel vilagosabb azert negativ, mert a tuszo tenyleges megrepedesehez 22+ egységre van szukseg minimum. Tehat a szervezeted felkeszulne az akciora szerintem, ( tehat termeli a nyakot) , de meg nem gyujtott eleg erot ahhoz a tuszod, hogy szepen meg is repedjen. De ne aggodj most a teli felkeszulesi idoszakban megerosodik es lesz nagy boldogsag tavasszal :)

@lolo8280: Ha jol olvastam vissza a forumot, akkor nektek sikerult a baboca? Juj hat nagy nagy gratulacio akkor.   \ (•◡•) /


Szep tovabbi napot Csajok!


(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok ám,olvaslak titeket ahogy tudlak,csak sok a meló.
Még nem jött meg,csináltam egy 15-ös hcg tesztet,de teljesen hómező,semmi remény.
Tünetem nincs semmi(de szószerint semmi)Se mensire,se babára.
Kicsit el vagyok kenődve,már várom hogy jöjjön meg akkor és kezhessük a következő hónapot.


Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@latkafr:
Köszönöm szépen!!!

Krystin te mikorra nem várod? Ha nincs tünet, az még lehet jó is!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 

 
 

megjött...legalább tudom, hogy mi van, jövő szerdán megyek vissza a dokihoz, majd kiderül mièrt pecsételtem megint.
na de majd ebben a ciklusban csakazèrtis sikerülni fog :)
nem hőmèrőzök, de egyre inkább foglalkoztat a gondolat, most azon agyalok, ha ebben a hónapban sem sikerül, a köviben elkezdem, meg a teát is :)
bunny88
 
 


Elvileg holnapra.
Csak ugye amit a lányok mondtak,hogy nem túl biztató a görbém,plusz azért szerintem a 15ös teszten már kellett volna valaminek látszani ha halványan is.
Bár még nem vagyok elkésve a mensivel sem.Még kicsit ingadozik a ciklusom.


Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!

Már egy ideje olvaslak Bennetek, most végre rászántam magam, hogy írjak is. :)


Augusztusban hagytam abba a fogamzásgátlót (Nuvaringet használtam), ezután a ciklusom beállt 35 naposra. Meglepő módon meg is jött azóta pontosan, bár az első két hónapban sok barnázás volt. Három hónapig még védekeztünk, hagytam időt magamnak, hogy beálljon rendesen a ciklus; decemberben próbálkoztunk először. Most tartok 15 nap késésnél, de nemvárt utáni 10. napon is negatív volt a teszt, így valószínűleg csak a hormonjaim szórakoznak.
Tünetem nem volt különösebben, leszámítva a folyamatos álmosságot, de mivel sok a munka, így ez nem újdonság, illetve némi hányinger, de ezt betudtam a zsúfolt busznak reggelenként. Meg volt a "mintha megjönne érzés", de aztán mégsem.
Fontos még, hogy pajzsmirigybeteg vagyok, viszont tavaly sikerült beállítani a TSH-mat 1,2-1,6 közé, így ez talán nem lehet gond. Én még annyira nem görcsöltem rá a témára, hiszen még csak másfél hónapja próbálkozunk, csak ez a késés zavar. Inkább jönne meg, mert így minden nap izgulok, meg ne jöjjön hirtelen; mág hát így fogalmam sincs hol is tart a ciklusom.


A héten Benneteket olvasva elkezdtem hőmérőzni, 36,6 körül vagyok, de mivel csak pár napja kezdtem, így ez még nem sok infó. Ha jövő hétig sem történik semmi, akkor irány a doki. Szűrésen és vizsgálaton szeptember elején voltam, akkor minden rendben volt.


Na, ez hosszú lett, csak gondoltam, kicsit bemutatom, én hogy állok.
A babásoknak szívből gratulálok, a tesztelőkkel meg együtt izgulok. :)


Szép estét mindenkinek!

joyce
Budapest XX. kerület
 
 


@joyce:
Üdv köztünk! Szerintem minél hamarabb menj dokihoz. Elvileg ha 35 napnál hosszabb a ciklus, akkor nincs peteérés. Azóta nem tesztelték?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Üdvözlöm az újakat! Bátran írjatok csak. Már sokszor az is segít, hogy kiírjuk magunkból az érzéseket. 



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@joyce:


Üdv!

Én is hüvelygyűrűt használtam.
Mikor a dokimnál voltam nyáron mondtam neki hogy nemsoká kiveszem,kell-e pihenni,aztmondta nem kell utána ergyből lehet élesben.
Hát mi azért abban a hónapban védekeztünk.
Amikor az elsö rendes mensimnek kellett volna jönni,nem jött 60 napra jött meg elöször de akkor normálisan.Azóta ingadozik,28 nap körül egyszer megjött 18 napra.Most tartok megint a 26.napon.
Én teázok,cickafark meg palástfűvel.
Engem se az zavar jobban ha megjön(jöó van egy kis csalódás de nem depizek be) hanem ha rendszertelen akkor inkább az hogy valami nem stimmel ez zavar.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Igen, nekem is azt mondta a doki, hogy egyből lehet próbálkozni, de inkább még védekeztünk 3 hónapig.


Mióta abbahagytam, mindig pontosan 35. napra jött meg, csodálkoztam is, azt hittem majd rendszertelen lesz, de szerencsére nem. Mielőtt használtam volna, előtte is ilyen hosszabb ciklusaim voltak. 
Ez az első hónap, hogy késik.

joyce
Budapest XX. kerület
 
 


LÁnyok! 

Mi a tegnap estét kihagytuk. Nem próbálkoztunk. Beijjedtem picit. Végig futott az agyamon, hogy nem lenne baj, ha még legalább egy hónapot várnánk a babával. A missed ab óta kétszer jött meg, és az orvos szerint próbálkozhatunk. De ebben a ciklusban még csak meg sem jelent a tojásfehérjés nyákom, a 30-as ovutesztem se tegnap délután se ma reggel nem pozitív. Korábbi ciklusoknál a 25-ös érzékenységű egyértelműen jelezte mikor megfelelő az idő.
Most csak a hőm alapján tudom, hogy már megtörténhetett az ovuláció tegnap, mert egy határozott csökkenés után ma reggelre feljebb ment és gondolom innen már napról napra ezen a szinten vagyis magasabban lesz. 

Az esély mégis megvan rá, hogy besikerült a baba, mert a feltételezett tegnapi ovu előtt 3 nappal együtt voltunk védekezés nélkül. Úgyhogy azért a ciklus végén (jan. végén) hcg tesztelgethetek megint. 

Amúgy ovusfájdalom még nem jelentkezett, pedig azt is meg szoktam érezni mindig. Fura ez a ciklusom, úgy éreztem jobb ha ebben még nem adunk bele mindent. Hátha a következő már olyan lesz mint a nagykönyvben, (mint régen), hogy lesz ovusnyák, ovusfájdalom, pozitív ovuteszt, szép hőgörbe. 

Szóval littlebiscuit! A következő hónap a miénk!majd akkor bevetünk mindent. Ráadásul olyan jólérzem magam a bőrömben és néha elbizonytalanodok 3 egészséges gyerek mellett, hogy igazán akarom-e a 4.-et. Akarom, de most olyan jól érzem magam a bőrömben.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Caroline:Milyen nemuek a gyerekeid?Szted van racio abban,hogy peteeres elott kislany,aznap vagy utana fiu?
Meg igy is van remenyed,es volt h valakinek akkor jott ossze amikor nem is eszlelte a nyakot!
Homerozessel lenme egy kerdesem:Ha felmegy a ho,akkor biztosan lehet tudni hogy kilokodott a petesejt?
Ma meg tegnap 37,1 volt a homersekletem,elotte napokban pedig 36,8-36,9.Ennek lehet jelentosege?

27.cn

mimkosz
Budapest
 
 


Sziasztok lányok!

Annyira sok most amunka hogy egyszerűen csupán addig sikerü eljutnom hogy néha beleolvasok a fórumba de írni már nem igazán.

Caroline, neked viszont mindneképp akartam válaszolni.
Éppen most merült fel bennem a peteérős nyák hiánya hogy mennire nagy gond. Én se nagyon tapasztaltam most. De lehet hogy nem is számít annyira.. próbálok majd utánaolvasni. A pihenős ciklus nálam is hullűmzásokkal telik. Persze mivel nálunk első baba lesz, fel sem merül bennem hogy inkább nem kellene. De fura ez a kihagyós ciklus, amikor tudom hogy na most vannak azok a napok és csak nyugodtan hagyjuk eltelni őket.
De talán neked is ez az elbizonytalanodás kellett most hogy aztán lazán tudd folytatni a dolgot. Persze én sem vagyok ennek a sodródós meg 'nem törődöm igazán' beállítottságnak a császára, nem csak ebben de minden téren az életemben ha valamit csinálok akkor azt full gőzzel csinálom. De talán pont a gólya várás az amiben jól működik a laza, sodródós dolog, van rá egy jópár példám a fejemben..
Mostanság pont ezt tervezem hogy majd a februárt teljesen higgadtan csináljuk és ha jön, jön, ha nem, nem.
VISZONT, abból amit a minap olvastam felmerül bennem, talán mégsem jó ez a dolog - az időzités fontosságáról mondom, amit írtam, Czeizeltől, hogy az ovuláció elé kell időziteni az együttlétet, mert ha a petesejtnek várakoznia kell, akkor elöregszik és nem lesz életképes. Hát pontosan ez történhetett nálunk talán mert emlékszem hogy az ovulációs fájásos este után reggel voltunk együtt és nem aznap vagy előtte.. Szóval talán mégsem árt kicsit bevonni a tudást a dologba....

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok!

   26-ra nem várom, a naptár szerint, de mivel nekem nem rendszeres sosem a menszim, így csak támpont a naptár.
   Szerdán voltunk a megbeszélésen, és mivel a páromnak a legutóbbi vizsgálatok alapján baci tenyészett ki, most kapott augmentint, klion- tablettát, E-vitamint....így most csóri jól lakik a gyógyszerekkel :(
   Úgy mond velem minden rendben eddig, bár említettem a dokinak, hogy semmit nem jelzett az ovu teszt,sőt a vélt PÉ időpontján túl, még a tesztcsík is halványodott. Láttam rajta ki is akadt, de azért elmondta azt is, hogy ha csak egy félig érett petesejt lökődik ki akkor sem mutat semmit....így aztán most már ezen kattog az agyam egyfolytában....nem tudom mi lesz. 
   Na jó eddig megvolnánk, ha megjön a menszeszem, mennem kell petevezeték átjárhatósági vizsgálatra. Felhívom a szakrendelést, ők a röngent, időpontot egyeztetnek, ha elmúlik akkor megyek .
   Kértem az orvost nekem mindent mondjon el részletesen, mert szeretem tudni, hogy feltudjak készülni lelkileg amire csak tudok :)
   Mondja, hogy a hüvelyen keresztül feltolnak egy kontraszt anyagot, és közben röngeneznek.
 Kérdeztem fáj? Hát nem feltétlen kellemes , de még mentőt nem kellett hívni senkihez :) Egyébként helyben vagyunk :)
  Hát köszönöm szépen.....
Ezen a napon mennünk kellett a férjem belgyógyászához is, ugyan is rosszabbodott az állapota, lecserélték az inzulinját, 24 órásra....nem ehet csak 1 nap 3 x....szóval bevallom őszintén , nagyon át kell gondoljam az egész babavállalást.....
  .....szerintem a baba most sincs kilátásban.


andrenoci
 
 


Bocsi mindig elfelejtem.... nekem most 24 naposra jegyezte be a nptár a ciklus hosszát, ha a cn=ciklusnap akkor ....

14.cn
andrenoci
 
 


@andrenoci:
Sajnálom, jobbulást a férjednek!!! Hidd el minden rendben lesz.

Ki hogy van? Tesztelt ma valaki?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Sziasztok!

Nekem ma megjött. De nem bánom, (na, persze azért de) mert annyira szarul vagyok, megfáztam, vagy nem tudom, de tegnap nem bírtam ki gyógyszer nélkül. Így legalább tuti nincs baba, és nem is okozhattam neki bajt a gyógyszerrel.

ecsibe
 
 


Sziasztok! Én teszteltem egyet ma. Mellbimbóim fájnak-sosem volt még ilyen-, hasfeszülés van, barnázás nincs, mensi jelző pattanások nincsenek. Múlt héten 3 nagyon halvány 25-ös xepil teszt. Ma, nem várt előtti napon 10-es amazon teszt negatìv. Nem értem ès nem erre számìtottam. Párom is látta a csìkot és barátnőm is. Szerintetek van még remény?

13 dpo
marmotka
 
 


@ecsibe:Sajnálom! Remélem a következő ciklusod máshogy végződik! Addig is jobbulást. Nekem is folyik az orrom megállás nélkül :(
marmotka
 
 


@marmotka:
Remény mindig van!! Amig nincs mensi! Hődet nem mert és meg csak úgy kíváncsiságból?

Ecsibe: sajnálom!! Gyógyulj meg gyorsan, s egészségesen vághattok neki az újabb hónapnak!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@lolo8280:Mérem, fent van. De ebben is bizonytalan vagyok most a nátha miatt :(
marmotka
 
 


Sziasztok!
 
Hát ma kellene megjönnie, de az enyhe görcsölgetésen és az ágyéki égető érzésen kívül semmi.  A hőmet hiába mérem, mert ugye jól megfáztam és már 3. napja 37-en áll minden reggel. Mensi előtt 2 nappal mindíg leesik, de most nem látszik... Bár lehet hogy most 28 napos lesz a ciklusom, mert előfordul nagyon ritkán hogy 28 napra jön meg. Biztos a másik petefészkem volt soron





Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


@manyinya:Akkor mi egy cipőbe járunk, én sem tudom hogy a nátha miatt van fent a hőm, vagy attól független. Drukkolok!
marmotka
 
 


Sziasztok Csajok, kitartás mindenkinek!

Ami engem illet mára nem várom, még nem jött, a hőm sem esett le, de nem áltatom magam, mert érzem, hogy meg fog jönni. Viszont tegnap kipróbáltam a fastestről rendelt hüvely PH tesztemet és nagy örömömre tökéletes eredményt produkáltam, úgyhogy legalább ennek örülhetek. 
babyfever2016
 
 


@andrenoci: Fel a fejjel! Barátnőm volt átjárhatóságin, azt mondta sz@r volt, de túl lehet élni. Mi a párommal mozgunk, sportolunk egészségesek vagyunk, de látod mégis várat magára a baba. A nagyim 40 évesen szülte anyu öccsét. Nagyapám bányász volt, cigizett, és a tüdeje tropa volt. Azt mondta nyugi, neki 3 év alatt jött össze. Anyu tesója 43 évesen szülte uncsitesómat-pajzsmirigyproblémákkal. Azthiszem 2 év alatt jött össze. Szóval nyugi! Amit amcsi "szakirodalomban" olvastam hogy nálunk már kevesebb a jó petesejt. Vagyis hiába termékenyül meg-nem osztódik tovább és elhal. De van még olyan ami életképes, csak várni kell rá. És hogy 1 év alatt 82%-az esély rá hogy 35 felett teherbe esik az ember lánya.
Mi azt mondtuk ha nem sikerül akkor nem erőltetjük. Sajnos 3 olyan ismerősöm is van aki rosszul járt a sok sikertelen beültetéssel... Van két gyerekem, őket is elég "kordában tartani" ! De azért jó lenne egy kistesó.


Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


@marmotka:


Hát ja, ezt a szívást! :) Ami tök fura hogy olyan minha tűz égne ott ahol elvileg a petefészkek vannak. Remélem nem ciszta van benne, mert az csinál ilyet :( Meg ahogy ma mentem le a lépcsőn majd leszakadt a cicim. Sosem fájt még így. De sajnos a ciszta pont ilyen tüneteket csinál... Volt hogy úgy bedurrantak miatta hogy borogatni kellett :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


@babyfever2016: Kitartás! Én most a munkába temetkezem :)


Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


Off téma:
Na most kicsit kiakadtam...Megkérdezték hogy ezért gyúrunk a 3. gyerekre?

Index-Gazdaság: Mennyit ér meg az államnak a 3. gyerek...


Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
manyinya
Miskolc
 
 
 
 
 


Csajok drukkolok mindenkinek akinek most kell Nemmegjönnie :)
manyinya:
én is ezt hallgatom már vagy 2 hete, pedig nekünk még egy baba sincs, szóval kitartás :)
bunny88
 
 


Csajok nekem megjött le is esett a hőm reggel. Úgy örülök, hogy végre rövidebb a ciklusom (30 nap a 35-40 helyett). Remélem beáll végre és hamar itt lesz az április, hogy újra próbálkozhassunk a babóval. Sajnálom annak, akinek megjött de új hónap új remény.

@caroline4:


Teljesen megértelek, amikor zöld útat adott nekünk a doki augusztusban én is féltem, hogy mi lesz ha újra megtörténik a baj és lehet ez a félelem nem hozta meg akkor nekem a babát. De most, hogy áprilisig szünet van  sokat gondolkodtam és rájöttem, hogy igen is szeretném és minden rendben lesz vele, mert az orvosom nagyobb figyelmet fog rám fordítani.

Addig is elkezdtem diétázni, hogy ledobjam a felesleget. (inkább gyümölcsöt és zöldséget eszek mint szénhidrátot.) Plusz a párommal kiélvezzük a kettesben töltött időt még egy kicsikét.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@marmotka:

annyira változó a tesztek eredménye. Az ex-epil teszt nekem mégcsak halvány száradási csíkos sem lett. Szóval ha láttatok rajta valamit, aminek még esetleg volt egy kis rózsaszínes beütése is, akkor tuti baba vagy baba volt. A 13. dpo nagyon korai még mindig. A lányommal a 12. dpon volt először extra halványka a 10-es teszt. 

Én egy ex-epil tesztet csinálnék a helyedben, és ha most erősebb a csík, akkor bizakodhatsz. 



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Nálam ma volt egy furcsaság, törlésnél egy indurka pindurka pici vérpötty volt a krémes folyásomban. Mi lehetett ez? 



13. cn

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:Köszönöm a tanácsot Caroline! Azt hiszem holnap nem tesztelek, kivárom hogy megjön-e. Ha egész hétvégén semmi, akkor hétfőn csinálok újra xepil-t.
marmotka
 
 


@caroline4:Lehet hogy ovuláció miatt, a negatìv lh teszt ellenére. Azt ìrtad hő alapján meg volt az ovu.
marmotka
 
 


Csajok nekem ma leesett a höm 36,5 ről 36,3 -ra.
Gondolom nemsoká meg fog jönni.
Érdekes mert éjjel görcsölgettem kicsit,de nem ollan erősen mint amikor meg szokott jönni és nem volt semmi,még rózsaszínes folyás se.Remélem megjön és hamar túlleszek rajta.


Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok. Sajnos mèg csak próbàlkozom kèpben tartani magam kivel mi van, mert mèg új vagyok, de nagyon drukkolok a mostanàban tesztelôknek. :-)
Nàlam a helyzet, hogy ma reggelre leesett a hôm (36,8 ès egy óra lustàlkodàs utàn 37), így màr le is konyult a szàm, hogy ma megjön. Egyelôre se tünet, se mensi. Itt most este fèl 8 van, mert külföldön èlek, 2 óràval ez elôtt volt egy erôs, 1 perces görcsöm. Szerintetek bizakodhatok mèg, hogy van baba? Mert ha nincs, inkàbb gyorsan túl lennèk a mensin, mert pont a következô uvum körül kell elutaznom egy hètre, ès nem szeretnènk lemaradni a jó alkalomról. :-P

14dpo
mrshope
Budapest
 
 


@mrshope:
Ha reggelig nem jön meg tesztelj! Drukkolok!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@ecsibe: Sajnálom, hogy megjött. Pedig szoritottam nagyon. Se baj, ne lógasd az orrod. Inkább gyógyulj meg hamar és akkor majd a kövi hónapban újra megpróbáljátok. :) Valószinű, hogy igen határozott baba van megirva a sorsodban, hogy o bizony akkor jön, amikor ő szeretne :) És lehet, hogy ő épp a kövi hónapban szeretne :) Kitartást és javulást!

marmotka: Szoritok nagyon! :):):)

Kellemes 7 végét Mindenkinek!



(ღ˘⌣˘ღ)
latkafr
Isère
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
Ki hogy van? Babyfever? Mrshope? Remélem mensi sehol. Nekem elkezdődött a mindjárt megjön érzés. Remélem marad is csak érzès.
marmotka
 
 


@marmotka:
Jobb reggelt mindenkinek...Mert nekem ma megjött. :-/
Sebaj, indul egy újabb izgis babatervezôs hónap :-) Remèlem többen kiesnek a "körbôl" a hónapban, ès nàluk indul a visszaszàmlàlàs, de akik maradnak, azoknak sikeres következô hónapot kívànok! Èn úgy gondolkodom gyógyszer utàn: minèl több hónap telik el, annàl nagyobb az esèly a babuskàra :-) Szèp hètvègèt mindenkinek! :-)

Start a 6. ciklusban :-)
mrshope
Budapest
 
 


@marmotka: szorítok, hogy csak érzés maradjon! Vigyor Hőd?


@mrshope: sajnálom, de csak pozitívan előre!

Én még mindig stagnálok, ez a 29. ciklusnapom, 15 Dpo. Hőm nem esett le, melleim fájnak, a méhnyakam kőkemény, folyás alig valami, mégis úgy gondolom meg fog jönni. Az előző ciklusom 30 napos volt, szóval még holnap-holnapután is megjöhet. 




babyfever2016
 
 


@babyfever2016:
A menszesz ovu után 14 nappal jön meg. Ez biztos! Ha 15 dpo, akkor simán lehet baba!

Marmotka szórítok!

Mrshope sajnálom! Jó olvasni hogy pozitív vagy!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@babyfever2016:Hát nem tudom. Fent van a hőm, de náthás vagyok. Az előbb görcsöltem, halvány barna krémes folyás. Remélem megúszom ennyivel és rájön a szervezetem hogy van ott valami és nem kéne leválni :) vagy csak álmodozok...

Mrshope, örülök hogy ilyen pozitìv a hozzáállásod!

14 dpo
marmotka
 
 


@lolo8280:


Köszönöm :)
andrenoci
 
 


@manyinya:


Köszönöm a biztató gondolatokat ! Örülök , hogy te is íg látod a dolgokat, valahogy én is így vagyok ....Csak mindig az a fránya érzés, csak az ne lenne....ugye nálunk már nagyobbacskák a gyerkőcök 10, és 15....így ők is tudnak a témáról, sőt kiváncsiak vagyunk a véleményükre, és ők is érdeklődnek a maguk módján, hogy épp hol jérunk. Nem lesz még kis tesónk? :) na akkor elfog a hiányérzet, az a bizonyos, hogy valaki hiányzik, látok egy képet amiről az jön le várunk oda valakit.

Az éjjel azt álmodtam, van egy kisbabánk.....kicsi, fehérbőrű, kopaszka kislány volt, na meg sok sok badarságot, de sajnos elég gazdag fantáziám van, és ha még sokat is ettem este... hát nem csoda :)

De ilyet még sosem álmodtam az elmúlt egy év alatt.....azért írtam le, mert ha bármi is történik, akkor igenis van az álmoknak jelentése.

Ti hogy vagytok? Kik azok akinek a naokban kell tesztelniük?
andrenoci
 
 


Hello lanyok!Mi ma setaltunk egy nagyot Dobogokon,es ketszer ugy elestem,hogy fetrengtem mint egy büdös bogàr,mert a nagy téli kabàt-kesztyű kombótól nem tudtam felàllni :roll: :lol: :lol:
A hom meg fent van,de en csak hetfo-keddre nem varom,ugyhogy ebbol meg barmi lehet.Neha van mindjart megjon erzesem.Mensi elott mimdenkeppen leesik a ho?Ma fel-haromnegyed oraval kesobb mertem,ez a csuszas meg belefer?Vagy mar nem?

28.cn

mimkosz
Budapest
 
 


Babyfever:Mikor tesztelsz?

Mrshope:Sajnalom,de igazan figyelemremelto a pozitiv hozzaallasod,azt hiszem ha megjon meg sokszor fogom elolvasni amit irtal,higy erot gyujtsek.

Caroline:Sztem is ovu miatt volt a pici verpotty.En egyszer mar tapasztaltam ilyet.

Andrenoci:En amikor elkezdtuk a babatemat egyik este azt almodtam h a szuloszoban vagyok es nagy fajdalmaim vannak.Egyszer meg megalmodtam egy kislanyt en is,barna furtokkel es frufruval,kantaros farmerruhaban es hozza egy csikos szines meleg harisnya.Remeljuk az almok valora valnak. ;-)
Nincs valakinek Almoskonyve veletlenul? :-)
Marmotka:Azota van fejlemeny?
Littlebiscuit mi ujsag?Megy felfele a hod szepen?

28.cn

mimkosz
Budapest
 
 


@mimkosz:


Érekesek ezek az álmok :) A baba amiről álmodtam, nem volt rajta ruha és mosolygott, meleg volt a levegő :)

Álmoskönyvem sajnos nincs
andrenoci
 
 


Csecsemővel álmodni: egy új dolog megszületését jelenti, ez lehet változás is.
Lány gyermek: egy rossz időszak lezártát, egy boldog időszak kezdetét jelenti.

Ezt találtam róla! S reméljük így is lesz!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Nekem is megjött, görcsökkel és derékfájással kìsérve. Most még elég rossz hangulatban vagyok. Foglak olvasni titeket, de nem nagyon fogok ìrni. Nem akarok rágörcsölni. Indul a 6. hónap.
Mimkosz, Babyfever nagyon drukkolok nektek!

1 cn
marmotka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?