Új privát üzeneted érkezett!

 


@marmotka:
a hcg-teszteden tényleg nem száradásinak tűnik az a csík. De jártam már úgy hogy hagyott egy rózsaszín foltot mikor túláztattam. A holnapi már mindent elárul. Szorítok de nagyon-nagyon!

Az lh teszten nem elég, ha megjelenik a második csík, az a ciklus minden napján megjelenik. A lényeg az erősségén van. Ha erősödik babát jelent, ha csak ott van, nem jelent semmit. Neked kb egyformák az lh tesztek, de elég erősek. Én is csináltam lh-t most a 8. ciklusnapon és a 7.-en is és elég halványka a második csík. Nekem is 30-as érzékenységűek. Hátha nálad babát jelent, hogy elég jó kis erős második csíkok vannak rajta. 



9. cn





Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:Nagyon jó sortos pizsiket lehet kapni pl h&m-ben. Felső rész vékony pántos, kis csipkével, az alsó picike rövidnadrág fazon. Szolidak,szóval gyerek előtt is megfelelő, de szerintem a fèrjednek is tetszene :)

Én is bizonytalan vagyok abban a második csìkban, holnap tesztelek, predictor early-t tudtam venni.
marmotka
 
 


Caroline, ez nálam is felmerült a multkoriban! Nyáron imádom a kis franciabugyi trikócska kompoziciókat meg a szatén kis hálóingecskét de azok most túl hüvösek (a szatén még ilyen hideg érzetet is ad).
A multkor én azt csináltam hogy egy pizsama alj ami a legkevésbé lelombozó :D nem kockás vagy rénszarvasos pl. Aztán felé egy ilyen kis trikó. És afölött egy kis kardigán. Máris nőiesebb mint egy mackós vastag alsó felső :D
Intimissimiben Yamamayben biztos vannak szép pizsik amik nem ezek a szivecslés mackós kategória persze meg kell fizetni a csábítást :D
Vagy a paplan felé teszel egy takarót plusszban és akkor jöhetnek a nyáriasabb szexis darabok - csak aztán reggel kibújni az ágyból rossz :D
Mondjuk nálunk sincs hideg, tegnap délután 1-kor 18 fok volt szikrázó napsütéssel.. Isteni volt futni.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 

 
 

marmotka:megy a drukk, remélem babás vagy



caroline4: én mindig hálóingbe alszok, pamut kis csipke a tetején-alján, kényelmes és csinos, h&m-es :)

bunny88
 
 


Mimkosz tudom milyen ez a barátnőd felé. Nekem is van egy barátnőm most a 10 hétnél jár. Amikor elkezdtek próbálkozni (és durr bele elsőre..) én akkor voltam az első vetélésemnél. Ha az a terhesség pl összejött volna már a 14. hétben lennék, hihetetlen.
Ha a legelső hónapban, szeptemberben, akkor pedig már a felénél járnék majdnem.
Amikor nyáron közelgett a gondolat hogy kezdünk el se tudtam képzelni hogy mi vár azt gondoltam Karácsonykor már tuti pocakot simogatunk.
Dehát, ez nem egy olyan dolog amit eltervez az ember, mint a nyaralást vagy egy lakáscserét. A természet már csak ilyen és ezt el kell fogadni.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Köszi a tippeket.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@szandra0408:


Szia ! Semmi gond, hisz ezért van a csoport..... :) Nyilán minden babának ugyan úgy örülünk, mintha csak a sajátunk lenne :)

Csak én így tudtam, tudod még a régi öregek....de szerintem a hormonok majd mindent jobban tudnak! Kívánom bizony , hogy egy kétcsíkos tesztel több legyen itt a csoportban :) gondolom annak is el jön az ideje :)
andrenoci
 
 


@lolo8280:Hajrá! :)

andrenoci
 
 


@ecsibe:Tiszta szívemből szorítok, majd írd meg légyszi bármit is tapasztalsz :)

andrenoci
 
 


@andrenoci:


Ámen!!!

szandra0408
 
 


Mimkosz: Inkább testápoló szerű volt. Viszont ma volt egy kis tojásfehérjés, de éppen. Szerintem ez már nálam mensi előjel :(

Remélem nálad nem.
ecsibe
 
 


@szandra0408:


Eddig csak a kommenteket olvastam..... :)
andrenoci
 
 


@ecsibe:


Hú nekem is így kezdődik :( de ne vedd készpénznek, mert nekem pé után egy pár napig volt ám barnázás is rendesen....utána semmi egy-két napig, utána jött ez a fura nyák és megjött sipp-supp reggel ahogy a wc-ig kiértem....csak akármi lesz kérlek ne keseredj el, mikorra is nem várod?
andrenoci
 
 


ecsibe
 
 


Telefon....bocsi
13-ra nem várom. Olyan szép szülinapi ajándék lenne
ecsibe
 
 


@ecsibe:Amìg nem jön meg, van remény! Drukkolok!
marmotka
 
 


Lányok szerintem a hüvelyváladèk nem egy nagy támpont.. èn peteèrős nyákot csak szeptemberben láttam akkor nem lettem terhes oktoberben novemberben szinte alig valami kis atlatszosat azokban a hónapokban -akarmilyen vège is lett, megtermèkenyültem.. nem szentiras pláne hogy a nem várt előtt milyen

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


En h&m-es pizsinadragban es poloban hoditok :lol:
Littlebiscuit:Ti kint ismertetek meg egymast a paroddal?Termeszetesen nem kell valaszolni ha nem szeretnel.
Es van meg koztunk olyan aki kulfoldon el?
Ecsibe megy a drukk!

mimkosz
Budapest
 
 


Lolo köszi a tippeket a hajhullásra de szerencsére megszünt már egy éve!Sokféle vitamint szedek meg volt valami szteroidos ecsetelő és még a dr.wolf plantur 39 sampon és plantur 21ecsetelőt használtam+epémet kivették mert tele volt kővel amiről én nem tudtam!Soha nem volt semmi bajom,nem görcsöltem bármit ehettem!Akik mostanába nem várják azoknak drukkolok a pozi teszthez!
22cn.

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


@ecsibe:


Szia! :) 13-án lesz a szülinapod is? Neked? Vagy a férjednek? A fiam is akkor született :)

Az szép lenne :) Bár csak úgy lenne :)

Nekem mára írta be a naptáram a pé-t, tegnap többször is sikerült együtt lennünk( maximálisan jó környezet volt a kis katonáknak) , de reggel elfelejtettem az ovu tesztet megcsinálni, ezért megcsináltam éjjel, ami persze nega volt, ma reggel ma is megcsináltam és nega volt. Ma már tök száraz vagyok , nagyon pici kis folycsi. Tegnap viszont, inkább le sem írnám részletesen.....na akkor most mi van? Á de kár volt belevágni ebbe az ovu-tesztes történetbe....
andrenoci
 
 


Sziasztok!

Nekem egyre egyértelműbb mensis jeleim vannak. Nem tudom mi lesz. Már temetem ezt a hónapot is :(
Lehet egy kicsit még ennél is ritkábban jelentkezek. De olvaslak azért majd Titeket és persze mindenkinek megy ezerrel a drukk!!!

13.dpo
ecsibe
 
 


@ecsibe:
Mibol erzed?En nagyon drukkolok Neked!Ne haragudj nem emlekszem,hogy Te ovu tesztezel?Hodet méred?

mimkosz
Budapest
 
 


@ecsibe:


Jajj ne tünj el kérlek szépen! :(
     Ne temesd még , holnap megyünk a dokihoz megbeszélésre, nekünk sem jobb a helyzetünk, sőt egyik negásnak sem.....jó itt látni, csúnyát fogok írni, de muszáj, rohadttul öregszem,
    minden percel úgy érzem messzebb vagyok a babavárástól....ezzel kele, ezzel fekszem....de igyekszem a lehető kevesebbet ezekkel a gondolatokkal foglalkozni.
    Kérlek ne keseredj el előre!
   
andrenoci
 
 


@moncsika79:


Nagyon eltüntél, megjelöltelek barátnak, mert írtuk h mi kb. egyidősek vagyunk minden téren.....nehogy elfelejtselek....azt hiszem üzit is írtam. Nem kaptál ilyet?

Te most hogy vagy? Hol jársz a ciklusban?
andrenoci
 
 


@mimkosz:Már nem fájnak úgy a cicieim, nem is olyan teltek. Hőhullámaim vannak reggel óta. Így kezdődik minden hónapban.
Hőmet nem mértem, lehet kéne. Egyszer ebben a hónapban kíváncsiságból. 36,4 volt, ha jól emlékszem. De több biztosan nem. És már bőven ovu után voltam. 
Ebben a hónapban ovu tesztet is csináltam.


@andrenoci:Tegnap voltunk párommal dokinál. Teljesen jók az eredményei, a doki azt mondta, hogy nem is kell már többet mennie. Minden oké. Ami nagyon-nagyon jó hír. Na, de akkor 8 hónap semmi??? Ha elsőre sikerül, akkor most már hamarosan szülnék. Ez egy kicsit megvisel. Igyekszem, igyekszem és nem tünök el.




ecsibe
 
 


Ecsibe: tudom nagyon nehéz, s ezt nem csak úgy mondom. 41 sikertelen ciklus van mögöttem, s voltak nagyon mély pontok benne, de nem adtuk fel, s most a 42 sikerült is. Férjemnél nem volt elég katona, meg is műtötték vele, vitaminokkal tömöm, tömtem s helyre jött a műtét óta folyamatosan javultak az eredményei! Ki kellett várni. Nálam magas volt a prolaktin hormon, de gyógyszerrel azt is helyre hozták.
Nagyon nehéz, de nem szabad feladni!
Én tisztelem az összes olyan férfit, akik ezen az orvosi herce hurcán hajlandóak átesni, mert sok olyan van aki nem hajlandó kivizsgáltatni magát!

Drukkolok mindenkinek!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


marmotka:mi a helyzet? teszteltél?


 


12. dpo

bunny88
 
 


@lolo8280:Tudom, és hihetetlen a kitartásotok, de meghozta a várva várt eredményt.
Ugyanakkor én azt nem értem, hogy ha két embernél minden rendben van, akkor miért nem jön mégsem a baba. Néha azt kívánom, hogy találjanak már valamit, mert akkor lenne rá logikus magyarázat, hogy miért nem jön össze. De így nincs semmibe kapaszkodnom.

Na, jó nem panaszkodok. Bocsi csajok! Ma tényleg depis hangulatom van. 

ecsibe
 
 


@ecsibe:
Tudod mennyi ilyen párral találkoztam a reprodukciós osztályon. Minden rendben de nem jön a baba! Nagyon nehéz! Két stimulált hónapunk volt, már minden egészségesen,nem jött, egy hónap és itt van.
Szerintem kérd meg a nőgyógyászod, hogy clostylbeggit adjon, nagyon jó kúra! Rengetegen írták neten, hogy ez segített nekik! Lehet nekünk is mert én is ezt kaptam!

19 dpo ( 4+6 )

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@ecsibe:
Nem próbáltad /próbálod ki a gyógyteát? Cickafark + palástfű, hátha az segít, nekem is ez volt a nyerő. Persze csak ha megjönne akkor.
Lolo: Hogy vagy?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:
Köszönöm eddig jól, magneB6 ot szedek, hogy ne görcsöljek, s reggelente kicsit nehezebben megy a felkelés mert szédelgek, de ennyi! 18án hétfőn megyek dokihoz! S ti?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@lolo8280: Én 19.-én este megyek dokihoz 7+3-nál. nem volt elöbbre időpontja sajna :( Jól vagyok, az esték a rázósabbak picit, feszül nagyon a hasam estére, de ennyi, semmi más nincs szerencsére :) marmotka, babyfever: Veletek mi a helyzet?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201: Elküldöd, hogy milyen fajtát és hogyan ittad? Mikor, mennyit és melyiket?

ecsibe
 
 


@ecsibe:


mensi 1. napjától ovuig cickafarkfű tea (ne a filteres hanem a sima) ovutól 14 napig pedig a palástfű tea éhgyomorra mindegyiket 1 bögrével, a legjobb langyosan 1 kiskanál mézet tegyél max hozzá mást ne. Ez a 2 együtt 700ft volt és 1 hónapra elég. Én gyógynövény boltban vettem őket.   A cickafark segíti a peteérést, a palástfű pedig a beágyazódást. :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201: Köszi. Kipróbálom, ártani biztosan nem árt. :) A barátcserje kúrámnak éppen most lett úgyis vége. 

ecsibe
 
 


@ecsibe:Íram neked privát üzenetet!


@bunny88:Igen, teszteltem. Végül ugyanúgy a 25-ös xepillel, ha már azzal kezdtem el. Brutál halvány, de én látom. Vagy lehet, hogy csak látni akarom? :( Majd este megmutatom páromnak, hogy vajon ő látja-e.
Te hogy vagy?

Többiek hogy vannak? Babyfever?




marmotka
 
 


@marmotka:


Az már jó ha látod, főleg ennyivel a  nemvárt előtt! :) Szurkolok, hogy baba legyen :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok!

A 25. ciklusnapon várakozom. Ma nem mentem dolgozni, kellett egy nap, csak magamra. :)

Marmotka, nem fotóztad le? Reméljük, hogy pár napon belül már két egyforma csíkod lesz!

Én végül nem kezdtem el a jóstesztelést, elég, hogy mérem a hőmet, meg esténként méhnyakat (vagy méhszájat?) tapintok, ezt ebben a ciklusban kezdtem, hogy lássam, hogyan mozog a hónap során. Ja és elkezdtem szedni a Bio C-Cink tablettát. Azt mondta a gyógyszerész, hogy ez a legjobb, mert ebben szerves cink van.

Drukkolok a babócás csajoknak, hogy problémamentes, boldog babavárásban legyen részetek és mindenki másnak, akinek most lesz két csíkos a teszt. 

11. Dpo.
babyfever2016
 
 


@babyfever2016:Nem fotóztam. Csak a szemem meresztgettem egész reggel :) Te miket tapasztalsz a méhnyakkal kapcsolatban? A hőd milyen?


@kiscsillag201:Hát remélem, hogy nem csak én látom :)


 

marmotka
 
 


Hát ez mindig lemarad. Pedig amikor elkezdek írni, akkor még eszemben van :)

10 dpo
marmotka
 
 


Sziasztok!Én még új vagyok,elterveztük apával h 2016-ban lesz 3. kisbabaánk! " fiú után nagyon szeretnék egy kislányt,teszem hozzá a kisebbik fiam most 16 hos és nagyon kislánynak szerettem volna már őt is..sőtt az első gyerköcömet is :D nah de most megteszek mindent amit meglehet h kislány baby legyen... valaki van hasonló cipőben mint én?esetleg van vmi amitől nagyobb az esélye h kislány legyen?olvastam h ovu elött 3 nAppal legyen akció apával,van akinek már bejött?? a baba városoknak kellemes baba várást kívánok!

Heny
bogyoka25
 
 
 


Bogyoka, üdv itt, sikeres kislány-projektet! :)

Marmotka, a hőm fent van, 36,7-36,9 között az ébredési, esténként 37-37,2 körül. Nálad hogy alakul?
A méhnyak helyzetéről, állapotáról totál ellentétes dolgokat olvastam, hogy mikor jelez termékenységet, babát, vagy azt, hogy meg fog jönni.. Ahány oldal, annyifélét olvastam. :) Szóval okosabb nem lettem. Előző ciklusban már egyszer-kétszer néztem a vége felé, akkor mielőtt megjött alacsonyan volt és nem volt kemény. Most egyelőre feljebb van és zártabbnak tűnik... de ezt ki kell tapasztalni.
babyfever2016
 
 


marmotka:
remélem a párod is látni fogja én most várok, megfogadtam hogy csak akkor tesztelek, ha nem jön meg, péntek a "nemvárt" nap. :) a cici érzéknység is megszünt, nem tudom, hogy ez jó vagy rossz. majd meglátjuk. neked van valami tüneted még?


12.dpo

bunny88
 
 


Udv kozottunk Bogyoka!Az en parom is nagyon kislanyt szeretne,en is ezt olvastam fokent,higy ovu elott kell megallni 2-3 nappal,de allitolag kedves a magneziu-calcium a kislanyoknak.

Littlebiscuit:Megugrott ma a hod vegul?Tegnap volt az ovud?

Marmotka majd mi is szeretnenk kerni a fenykepet!
Babyfever:En is igy vagyok a mehnyakkal,nezegetem egy ideje,nagyjabol kezdem kiismerni.En most a 23.cn-on vagyok,a hol 36,9 volt ma reggel is,es a mehszajam alacsonyan van kemeny es zart,ahogy a nagykonyvben meg van irva.Ami fura volt h ovu utan nekem mindig magasra huzodik es zart lesz meg kemeny,most nem huzodott magasra,de elvileg ez a normalis.Azt nem tudod veletlenul,hogy ha megtarmekenyulne a petesejt,akkor azonnal fel kell huzodni es zartnak meg kemenynek lennie?Allitolag ha babas vagy befele is fordul,igy vedi a fertozesektol a tested a babat.Azert ilyenkor mindog megdobbenek milyen csodalatos testunk van :shock: :oops:

En ma egesz nap ugy erzem mintha huzodna a bal oldalam :roll: Errol van valakinel tapasztalat?

23.cn

mimkosz
Budapest
 
 


Andrenoci aranyos vagy hogy izgulsz értem! :lol: Emailt kaptam hogy küldtél nekem üzit de valamiért nem tudtam elolvasni,facén most visszajelöltelek,nem tudtam ki az!Nem tüntem el,folyamatosan olvaslak benneteket,de meg próbálok nem annyira rágörcsölni a baba témára!Persze amit nagyon nehéz betartani!
Nekem néha nyilalgat a hasam,cicimet érzem és duzzadtabb de nem élem bele magam!Jövőhét kedden nem várom!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


@babyfever2016:
Es mire jo a cink?Mert irtad h azt szeded?!
En olyat meg nem szedek,de ha azt mondjatok hatasos :lol: ;-)

mimkosz
Budapest
 
 


Mimkosz, szerintem nem azonnal változik, hanem napról napra. Ez hányadik próbálkozós hónapod?

A cinkről nőknek, férfiaknak:

"A nők esetében a cink jelentősége a női hormonok termelésében van – serkenti a progeszteron termelését és fenntartja a sárgatest működését is. Cink hiánya menstruáció előtti szindrómát idézhet elő, ami fejfájással, ingerlékenységgel, mellfeszüléssel jár."

" Fontos szerepet játszik a spermiumok képzésében, mozgékonyságuk bizto­sításában. A cinkhiány nem csupán csökkent spermiumszámot, hanem a sper­miumok csökkent mozgékonyságát eredményezheti, impotenciához is vezethet. Azon meddő férfiak ese­tében, akiknek a spermájában a cink nem megfelelő mennyiségben van jelen, a cinkpótlás (240 mg/nap) áttörést hozhat. Az ondó cinkben gazdag anyag, és a férfiak minden magömléskor veszítenek ebből a fontos ásványi anyagból. A cinket „termékenységi ásványi anyagként” szokás emlegetni."

 

babyfever2016
 
 


Koszonom a tejekoztatast!
Ez a 24.cn-on.

mimkosz
Budapest
 
 


Vagyis a 3.honapunk :oops:

mimkosz
Budapest
 
 


Mimkosz miota probalkoztok?

Heny
bogyoka25
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?