Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkinek köszönöm! Semmi extra tünetek nincs, teljesen fel voltam készülve, hogy megjön, mert görcsölgettem, de hála az égnek a babóca volt.
Talán annyi, hogy a mensi előtt nem volt nyákom, ill. nagyon kevés!
Azért még halkan ujjongok, a család csak a 12 hét után tudja meg!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Ez a reggeli 10es erősségű, s max 3 óra nem pisilés után!


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Gratulálok!
Reméljük még párunknak ilyen lesz a teszt nemsoká!


Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 

 
 

Lolooo! Gratulálok! Ráadásul a stimuláció-mentes ciklusban, hát nem semmi! :)

Én ma vagyok 7 dpo-n, sűrű fehér nyák és erős szúrás a bal oldalon. Vajon jelent bármit is? Vigyor

7. Dpo.
babyfever2016
 
 


@babyfever2016:


Nekem is kb. azóta volt nyfolyásom (beágyazódás környéke) szóval jót is jelenthet :D Nincs ovuteszted? 9. naptól jóstesztelhetnél :P

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@babyfever2016:
Köszönöm! Az előző hónapok stimulációja azért szerintem segített, meg hogy tényleg " esélytelenek" nyugalmával kezeltük a hónapot!

Remélem most sorozatban Ilyen tesztek lesznek!

15 dpo

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@lolo8280: Ez most komoly??? Éjjel, 30-as teszttel? Ráadásul pont most, hogy nem volt stimuláció??? Óriási nagy gratula!!!! 
@babyfever2016: Jelenthet jót :) "vérzés mellett előfordulhat fehér, tejszerű folyás is. Ez azzal függ össze, hogy rögtön a fogantatás után a hüvely fala megvastagszik. Ez a fokozott sejtnövekedés kibéleli a hüvelyt és folyást okoz."


6.dpo





marmotka
 
 


@kiscsillag201: van pár köteggel, de olyan szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Ezt hogy érdemes csinálni? Reggel, első pisiből és erősödnie kell a csíknak? 


@marmotka: remélem tényleg jót jelent. Vigyor Az ébredési hőm 36,8 volt ma reggel.




babyfever2016
 
 


lolo8280
hatalmas gratula!!!!!!!!!!


 


8.dpo

bunny88
 
 


@lolo8280:
Eljen,eljen,eljen!!!!!
Tunetbeszamolot en is szeretnek!Beagyazodas kornyeken,mensi elott!Kozerzet,cicfajdalom,hasszurka...barmi :lol:

20cn

mimkosz
Budapest
 
 


@babyfever2016:Én is szkeptikus vagyok a jósteszteléssel kapcsolatban, de lehet hogy kipróbálom majd. Még csak 6dpo és nagyon messze van még a feltételezett nemvárt :(
Kinek milyen praktikája van az ovu és a nemvárt közti időszakra? Ingadozok, egyszer teljesen nyugodt, aztán meg tűkön ülök, hogy történjen már valami :)
marmotka
 
 


@bunny88: Lehet hogy ìrtad már, de most sajnos nincs időm visszakeresni- te érzel valamit ìgy 8.dpo-n? Mikorra nem várod? Jövő hét közepe?
marmotka
 
 


@krystin:
Lehetne egy kerdesem?
Caroline irta,hogy magas a ciklus elso feleben a hod,de akkor az alaphot miert nem huzza magasabbra?Mert ugye azt valami atlag alapjan huzza be?!

Te mikor tervezed a tesztelest?

Nekem ma nagyon fajnak a cicik,csak azt nem ertem miert,amikor mar elvileg meg volt az ovum.



Homerozok!Ha nem volt tuszorepedes,akkor is felmegy a ho?Es akkor ujra leesik amikor ujraprobalkozik?Mert a mikroszkopom sarka ma megint pafranyos volt,es az elvileg csak akkor van,ha termekeny vagyok,viszont harom napja nem mutatja,hogy az lennek.Szoval most a hormonjaimmal lehet gond vagy a mikroszkoppal?

mimkosz
Budapest
 
 


@marmotka:
Nekem semmi,a mult honapban neha teljesen ugy ereztem,hogy sikerult,maskor meg teljes elkeseredes.
Ho alapjan mondtak a lanyok,hogy szerintuk volt mar ovu,tehat varakozo allasponton vagyok en is.
Igazabol volt mar,hogy minden tunetet produkaltam :lol: :shock: ...aztan semmi.

Mikor tesztelsz?

mimkosz
Budapest
 
 


Nekem nagyon vegyes napom, napjaim vannak lányok.. Egyrészt örülük mert itt minden szuperül alakul legalább egy uj babáésunk van havonta a fórumon, ez erőt ad, meg hogy itt beszélek olyanokkal akik hasonló cipőben járnak mint én magam. Biztatást adunk - kapunk.
Mindez mellett viszont hullámzik a lelki állapotom nagyon. Állandóan ezen jár az agyam, miért, mi lesz a vizsgálatokon, és mit tehetnék hogy harmadszorra ne essen meg.
A cisztás talán terhes barátnőm tegnap felhivott még vérből hcg-t kell neki nézni ha emelkedik akkor minden oka megvan az örömre a ciszta állítólag jó eséllyel hamar felszivódik már kiscipőt vett meg szülőknek örömhirt adott és 40 percen át mesélte a dolgokat. A másik barátnőm most szült meg (az egy hónappal korábbi bébi, jól vannak amugy!). Egy harmadik barátnőm már a 10. hetét tapossa, akkor lett terhes amikor én az első alkalommal vetéltem. Irt hogy felhivna - annyira szégyellem de nincs már erőm beszélni velük. Persze örülök nekik meg minden de közben ez a nyomorult érzés hogy nekem meg miért ez??
Biztos normális amit érzek de annyira szeretnék már kimászni belőle. Bocsi lányok de annyira ki kellett ezt irnom magamból.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@mimkosz: Ahhoz hogy átlásd a ciklusodat, a mensi 1. napjától kellene mérnia  hődet, akkor kapod meg az alap értéket, ami mindenkinek más. Ez z ovuig "azonos" kb, ovu előtt leesik, majd megemelkedik vagy mensiig vagy ha sikeres volt a megtermékenyítés akkor fent is marad.

babyfever: Elvileg igen, de nekem pl. nem nagyon erősödött de ott volt végig a 2. csík.  Veszteni nem vesztes semmit :D Úgy csináld mint a hcg tesztet.

Vick: Mi a  helyzet veled? Teszteltél azóta?

5+6 :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@littlebiscuit:


Teljesen érthető, hogy így érzel. Reméljük minden rendben lesz, inkább legyen 1 hónap kényszerpihenőd mint, hogy ne jöjjön a baba szerintem.  Meglásd, nem stresszelsz, semmi egyéb pikk pakk letelik a hónap és új hónap új remény :) Szurkolok!

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@mimkosz:
Semmi tünet még, mult héten sem volt, illetve nem figyeltem annyira kiélezetten! Most még néha görcsölget de nagyon enyhe, s ennyi egyenlőre, de az első 2 terhességemnél végig émelyegtem, azért ezt most kihagynám!

Littlebiscuit sok erőt, hidd el jön a baba! Csak nézd az én példám! De nektek sokkal hamarabb jönni fog!!!

Az biztos hogy nekem az LH teszt dec 23án lett pozi, aznap volt akció és 25én reggel! Utána meg előtte is voltak még de szerintem nem azok közül vmelyikből jött össze!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Mimkosz a mikroszkóphoz nem értek, nincs LH teszted? Persze létezik olyan hogy a ciklusban különböző időben érnek peték, lehet nálad is ez van! Ha lenne LH teszted akkor kiderülne biztosra!

Vick van valami hir?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@lolo8280:Hatalmas garula!!!!


@babyfever2016: Én nem nagyon hiszek a jóstesztben. Első két hónapban már alig bírtam magammal és jósteszteltem, mindkétszer mind az 5 napon megvolt a két csík. De ingadozott. Volt, hogy erősebb, volt, hogy halványabb. De még mensi napján is megvolt mindkettő. Aztán semmi... De ha nem éled bele ettől magad, és van kedved, akkor tesztelj.


@mimkosz: Vettem én is mikroszkópot, még soha nem páfrányosodott. Abban a hónapban sem, amikor voltam hormon vizsgálaton, és az kimutatta, hogy volt peteérésem. Úgyhogy szerintem a mikroszkópod a hibás :) Ha tudsz használj inkább ovu tesztet, az megbízhatóbb azért.


@littlebiscuit: Annyira megértelek. A környezetemben egyre csak jönnek a hírek, hogy babát várnak, vagy éppen megszültek, én meg itt vagyok 7 hónap nagy semmivel. És most sem tudom, hogy mi van. Ovu után 4-5 nappal iszonyúan szúrt a jobb petefészkemnél, meg akkor volt valami kis rózsaszínes a papíron egy délutáni törlésnél. De aztán ez szépen elmúlt. Tegnap voltam dokinál. Semmit nem mondott. Tudja, hogy babát akarunk és, hogy 7 hónapja próbálkozunk. Nem tudom, hogy kellett volna-e valamit is már látnia, hiszen még 1 hetem van a nemvártig. De simán nyomkodta a hasam, szóval gondolom úgy látta, hogy annak nincsen akadálya. Lehet akkor is nyomkodják ha terhes az ember? Nem tudom. Ma inkább a csüggedés lett úrrá rajtam. :(
Ja és fáj a torkom. Vagy 6 éve még náthás se voltam. 


9.dpo







ecsibe
 
 


marmotka:
jövő kedden v pénteken kell megjönnie a nemvártnak.(29 v 32 naposak a ciklusaim). szurkál a méhemnél, és érzékenyek a melleim, de menzi előtt szokott néha, szóval majd kiderül :) ja és álmos vagyok állandóan, bár ez lehet a vérszegénységtől is....egyenlőre ennyi :)
te érzel valamit?
bunny88
 
 


Köszi lányok!

Ecsibe, ne aggódj, a nyomkodás az nem gond, nekem is nyomkodták amikor vizsgálaton voltam, az volt az első utána a hüvelyi ultrahang.. A magzat ami jól megtapad az egy ilyen vizsgálattól nem mehet el.
Nekem egy barátnőm futni jár szaunázni, úszni, mindent csinál és semmi baja.
Én úgy kezeltem az egész altestemet mint egy himes tojást mégis vége lett.. Szóval nem ezen múlik..

Babyfever én is megerősitem hogy sűrű fehér folyás egy héttel ovuláció után jó jel!!

Sokan várjátok jövő hétre izgalmas hét lesz.. Szukolok!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@lolo8280:


Nagyszeru hir, gratulalok!! 

Lilypie Pregnancy tickers
fanni8809
 
 


@mimkosz:


azért nem húzta magasabbra a vonalat  a program kristinnek mert voltak jóval alacsonyabbnak mért hői is. Igaz, csak egyszer -kétszer de volt és így számolt egy középátlagot. Hát furi a görbéje meg kell hagyni. Semmi nincs veszve, de igazi következtetést akkor lehetne levonni, ha látjuk az egész ciklus görbéjét. Azt mondom, hogy még az sem biztos, hogy megvolt az ovuja. Azt javaslom annak, aki görbét vezet, csinájon ovulációs tesztet is egyidőben. Aznap amikor hő leesést tapasztal, gyorsan  csinájon tesztet, mert még szerintem akkor pozinek kell lennie, amennyiben tényleg ovuról van szó. De ha a teszt totál negatív, akkor ne pihenjen abban a hónapban, mert lehet jöhet még egy ilyen lecsökkenés, ami az igazi ovut jelenti, és ha akkor nincsenek együtt a párjával, lőttek a hónapnak. Viszont tegnapi kutatásom során rájöttem, ahogy már írtam, hogy némi csökkené beágyazódáskor is lehet. 


@ecsibe:


neked teljesen olyan a leírásod alapján, mintha babás lennél. Nem akarlak felbiztatni, de az a kis vércsepp törlésnél nem nagyon lehetett más a beágyazódáson kívül. Olvastam egy doktornő oldalán a menstruációs ciklus során fellépő rendes és rendellenes vérzésről és barnázásról, és ez alapján az ovukor lehet egy-két csepp, nem több illetve beágyazódáskor. Normális még az a barnázás, ami a mensi múlásával kapcsolatos. De az összes egyéb barnázás és vérzés nem normális. Szóval neked csibe! vagy hormonproblémád van vagy babád. :) 


@bunny88:


a mell érzékenység jó jel. De mikor én terhes lettem, akkor a nem várt időpontjához közeledve elmúlt a mellfeszülésem. Mikor nem voltam terhes (most legutóbbi ciklusban) is fájt a mellem olyan szokatlanul érzékeny volt fogásra, ekkor pecsételve jött meg. Sajnos itt írta már valaki, hogy progeszteron hiány miatt is fájhat a mell mensi előtt. Még biztosabb jel a terhességre tehát ha nem fáj a mell. 



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


caroline4:
progi hiány miatt Utrozok, ez a második cikus így. szóval lehet amiatt, bár elöző hónapba ezt folyamatosan éreztem, most viszont csak 2 napja, és inkább csak estefelé jellemző. majd kiderül :) nem élem bele magam, mivel ez az első ciklus élesbe, nem gondolom hogy olyan szerencsés lennék hogy elsőre pikkpakk összejön :)
bunny88
 
 


@littlebiscuit: Köszi, ez azért megnyugtat. Illetve egy kis reményt ad, hogy nem azért nyomkodott, mert tuti nincs baba. 


@caroline4: A hormonjaimmal minden oké. Papírom van róla :) Azért kivárom még ezt a pár napot, és nem élem bele semmibe magam.

Akik mostanra nem várják még, tünetek?




ecsibe
 
 


@mimkosz:


Én ovuteszteltem,volt pozitív,bár lehet ez se jelent semmit.
Ma jött is egy nem túl jó hír,hívott a fönököm hogy hétfön éjszakára menjek és így 2 hétig leszek éjszakás.
Nem tudom még hogy mikor teszteljek gondoltam 11.-ére is,de lehet atz még korai lenne.
Tünetem semmi,a gyomorégésen kívül.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@ecsibe:
Most mond meg,mas meg mikrpszkoppal esik teherbe,meg azzal vedekezik,velem még ez is kibabràl.Ma elkapom a pàrom mert délutàn is megcsinàltam betartva a szabàlyokat,és a pàfrànyok majd leugrottak róla.És a múlt hónapban is így jàrtam,hogy a 21.cn-on volt egy pici véres nyàkom,én meg kis naivan azt gondoltam,hogy beàgyazódàs,aztàn pontosan két hét múlva megjött a mensim.Szóval az lehet,hogy megint ilyenkor van ovum.Viszont EZ NOOOORMÀLIS???
Es igy 34 naposak a ciklusaim????? :shock: :shock: :shock:

Littlebiscuit:Hàt en akkorat nevettem!!!!Az altest,mint hímestojàs!!!Mintha rólam írnàl...az elso honapban meg az agynemutartot sem emeltem meg,nem ettem mezet,mert nem lehet terhesen,nem mentem a fodraszomhoz...stb.Szerinted?

Krystin sajnallak a fonokod miatt!

20.cn

mimkosz
Budapest
 
 


Mimkosz nekem is hosszu ciklusom van 18.napra teszi a naptàram az ovut igy 32 napos az elmult fel èv adataibol.. mèg a 35-ig azt mondjak normalis de szerintem nem tul idealis. Babagyartasnal biztos nem mert 5 hèt egy hónap sok a várakozas
:cry:
Az Aviva torna állitolag ezen is segit. Alig várom hogy megtanuljam ezt a csodât :-)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@mimkosz:
Ovulációkor pici vér csepp normális!! Több helyen is olvastam, hogy sok nőnél jelentkezik!! S én is úgy tudom, hogy 35ig normális a ciklus, a fölött viszont már azt mondják hogy nem volt peteérés!

Krystin sajnálom, tudom milyen rossz éjszakázni, én is rengeteget éjszakázom, ill éjszakáztam. Terhesen már nem oszthatnak be éjszakára!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Hát az vigasztal hogy legalább jól fizet.Csak mivel sok munka van bennt nálunk ezért lesz valószínüleg hétvégi munka is ami szombat esti melót jelent 
Meg hogy legalább nem az ovus idöszakban történik.
Ha terhes leszek,én nem dolgzom az tuti.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@lolo8280: Nagyon nagyon gratulálok!!!


21cn

chaste
Budapest
 
 


@krystin:
Sziasztok!
Épp most olvastam, a legjobb ha 4 és 10 között csináljuk, de én mivel ma kaptam meg életem első ovu tesztcsomagját, csináltam egyet Néhány perccel ezelőtt, menzesz után 2. Napon vagyok....sívó nega. Minden esetre ha tudsz képet csinálni, sikerült teszteli oszd meg velünk légyszíves..... Ja és az időt is :)
andrenoci
 
 


Tessék! Nega ovu teszt.... De még korai is.....legközelebb akkor csinálok, ha a testem jelez :)

andrenoci
 
 


Moncsika veled mi a helyzet? Mikor is mész átjárhatóságira?
ecsibe
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Bunny, nem tudom èrzek-e valamit :) Próbálok nem tulajdonìtani jelentőséget semminek. Viszonylag érzékeny mellbimbók, érzékenysèg szagokra, hasfeszülés-szurkálás kicsit a bal oldal felé. Néha hüvelyben is apró szurkálás, kevés fehér, ragacsosabb folyás (bocsi :) ) Ébredési hőm 36.7. (Alaphő 36.2-36.3)
Reggel csináltam ovutesztet. 3 perc után volt halvány csìk (száradás után erősebb lett), csinálok holnap is. Ha jóstesztként azt mutatja hogy baba van, akkor minden nap erősödik? Vagy lehet két nap egyforma?

7.dpo
marmotka
 
 


@ecsibe: Te mikor tesztelsz? Megvárod a nem vártat?
marmotka
 
 


Jo reggelt lányok,
Andrenoci szokott lenni termèkeny folyásod? Vagy ovulâcios fájások? Rzekre lehet valamelyest tâmaszkodni..
Hőmèrőzèst nem csinâlod?
Èn ebben a hónapban igen a nőgyógyasz kèrte.. tegnapig, 13. Ciklusnapig alacsony volt 36,2 majd ma reggel 36,7 ez azèrt elèg nagy ugrás. Gondolom közeleg a tüszörepedes. Mondjuk se termèkeny nyák se ovus fájdalom nincs egyelőre.. na meglatjuk..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:
Látom kezdesz be belejönni a hőmérőzésbe! Én csak most szoktam reggel megmérni, csak saját magam megnyugtatására, hogy még fenn van!
Émelygés már néha van, remélem ma el kerül, mert étterembe megyünk!
Lányok ki a következő tesztelő? Hcg vagy LH?

16 dpo (4+3)
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


minkosz, én ovutesztelek es a hőmet mérem . Innen tudom, hogy későn volt pém. A Fertilityfriend behúzta az ovum, de szerintem rosszul, mert nem hiszem h tüdzőrepedes után pozitív lenne az lh teszt.
Littlebiscuit, kiváncsi leszek az aviva tornára , hogy tetszeni fog e neked. Szerintem következő ciklusra én is beiratkozom!

Lányok, bocsánat a buta kérdésért, de nem tudjatok véletlenül miért van az, hogy iszonyatosan viszket az egyik mellbimbom? Megőrülök tole!

22cn és evileg 4dpo
chaste
Budapest
 
 


@lolo8280:
Nincsen Lh tesztem,de ha megjonne most januarban,akkor fogok venni az biztos.

Jajj Lanyok ma reggel hajat mostam,es ugy elszomorodtam.Azt veszem eszre,hogy hullik a hajam nagyon,regebben olyan dus hajkoronam volt.Azt hozzatennem,hogy termeszetes gondor a hajam es junius ota a 10 ev szokeseg utan barnara valtottam,azzal a szandekkal,hogyha terhes lennek ne kelljen festegetni.Es utana ereztem,hogy megcsappant a mennyisege nem is kicsit.Csak nem emlekszem,hogy elotte is kevesebb volt,mert kb.ket evvel ezelotti kep kerult a kezembe,ahol meg en magamnak festettem a hajam,utana valtottam es fodrasszal csinaltattam.Szoval h a fodraszkodas ota csokkent vagy valami gaz lehet???Kozben masfel eve volt egy nagyon gyulladt epemutetem.is..gondolom az is ratett egy lapattal.Es most ugy megijedtem!Mivel gugli a baratod termeszetesen mar 3 betegseget is diagnosztizaltam magamon,amibol a legcsekelyebb a PCO.
Elhataroztam ha megjonne elmegyek egy teljes verkepre.Haziorvos tud olyan beutalot adni amin hormonokat is neznek?Vagy azt nogyogyasz irhatja csak ki?


Littlebiscuit:
Az nem lehet,hogy azert kezd el kesobbi napon emelkedni,majd kesobb csokkenni,mivel a mi ciklusunk hosszabb?Ha jol emlekszem,akkor te is ugy irtad,hogy 18.nap korul van ovud.
Es a ciklus masodik feleben mennyi tized a normalis ingadozas?
Csak kivancsisagbol kerdezem,mert tudom,hogy nem mervado nalam,mert kb.a 18.cn-on mertem meg kivancsisagbol legeloszor,de azota igy alakult:36,9/37/36,8


Krystin:Tisztelet neked,es mindenkinek aki ejszakazik meg hetvegen is dolgozik...En ezt biztosan nem tudnam csinalni.Helyette van egy nem jol fizeto allasom hetkoznapra :lol:

21.cn

mimkosz
Budapest
 
 


@chaste:
En nem tapasztaltam ilyet soha,viszont a nepi hiedelm azt mondja eso lesz :lol:
Na jo...olvastam olyat is hogy valakinel ez volt az elso jel a terhessegre.Ok lehet meg szerintem a mososzer vagy oblitoallergia,vagy testapolo,tusfurdo,szaraz bor,ekcema.

mimkosz
Budapest
 
 


Marmotka: Nekem is halványan volt a 2. csík, 4. nap 10. DPO volt picit erősebb. Utána meg ugye a Hcg tesztet csináltam meg. Ez jót jelenthet nálad :)

Littlebiscuit: Elvileg ha így felugrott a hőd akkor most volt ovud.

Mimkosz: ilyenkor 1-2 tizedes ugrás teljesen normális, mensi előtt esik le a hő megint.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Mimkosz, mikor legutóbb fodrásszal festettem a hajam, utána kezdett el töredezni nagyon durván. Én jobban szeretem magamnak.
Nekem a háziorvosom nem tudott női hormon laborra beutalót írni, ezért oldottam meg magánlaborban, mert a nőgyógyász sem tudta állítólag megoldani mert magán úton mentem hozza... A Centrumban voltam.
chaste
Budapest
 
 


Centrumlab.
chaste
Budapest
 
 


@chaste:


Ha emlékszel még pár napja nekem is ez volt a gtondom majd megörültem töle!
1 teljes napig tartott majd elmult.De addig nagyon.

Én nem tudom hogy merjek-e tesztelni,inkább várok,viszont megy felfele a höm.
Bár nem merek nagyon bizakodni,de azért bennem van a "mivan ha tényleg sikerült?".



Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


ecsibe aranyos vagy hogy így érdeklődsz irántam!Folyamatosan olvasgatlak benneteket,de a hőmérőzéshez pl. nem tudok mit hozzá szólni mert soha nem próbáltam!Jan.7.-én kellett volna mennem de lemondtam ésén átrakadtam 28.-ára! Peteérés után lettem volna így inkább arra döntöttünk a párommal hogy adunk még egy esélyt a spontán hónapnak!19.-ére nem várom,volt peteérésem az biztosmost várunk türelemmel

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Bocsi javítani akartam és elküldte!Teloról írok!
lolo neked hatalmas gratula!Tök jó hogy így a stimu utáni hónapban már is sikerül amikor nem is számít rá az ember!
Littlebiscuit fel a fejjel túl lesztek a vizsgálaton te is megnyugszol és újúlt erővel megint belevághattok!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


17 dpo napon, 3 nap késés. Reggeli hő: 37,2. Jövőhéten veszek egy clearblue tesztet, amit majd el tudok tenni!



Ki hogy van? Kik tesztelnel mostanában?

Littlebiscuit hogy alakul a hőd?
Marmotka jóstesztelsz végül?
Moncsika én is festem a hajam, itthon. Szerencsére nem hullik, pedig már évek óta szőkére festem. Vannak nagyon jó vitaminok, amik direkt erre valók.megkérdezem barátnőm, nála bevált, hogy miket szed.

17 dpo. 4+4

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Szia Lolo, szèp a teszted nagyon. Komolyan mèg mindig elcsodalkozom nèha, hogy sok honap utan már orvosi segitsègnèl tartottatok mègis most decemberben,annelkül teljesen spontan jött :) olyan szuper.
A hőm ma reggel 36,7. 15.ciklusnap.

Mimkosz igen kb 2-3 nap mulva lesz ovu szerintem. Kivancsi vagyok mit mutat majd a hőgörbe alakulása :)

A hajas tèmára nekem az elmult honapokban kicsit gyakrabban kell mosnom. A bőröm pedig csùnyább gyakrabban jön pattanásom.. tuti hogy az elmùlt honapok hormoningadozásai miatt az elkezdődött terhessègek miatt..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?