Új privát üzeneted érkezett!

Marmotka: Igen, reggeli első pisi, 9. DPO-tól kezdheted. Viszont érdemes szerintem érzékenyebbet 10-15 venni.
Mimkosz: Szerintem is ovu után vagy már. Próbáld meg mérni ciklus végéig abból is lehet következtetni hogy van-e baba, ha nem esik le mensi esedékességekor akkor az már jó. Hány napos a ciklusod?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@vick2016:


Mi a helyzet? Drukkolok

szandra0408
 
 


Sziasztok, nagyon hosszú napnak nézek elébe!! Ha ma nem jön meg holnap tesztelek!!
Kérdés: hőt lehet hüvelybe nézni? S akkor ugyanúgy működik? Lehet egy próba hónapot megkísérlek, ha nem jött össze most! Csak a hat óra alvás jelent gondot! Éjszaka többször felkelek, s igy Gondolom nem jó!

Littlebiscuit, jól emlékszem hogy te napközben is volt hogy mérted a hőd? Nagy különbség volt a reggeli és a napközbeni között?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 

 
 

Lemaradt: 14 dpo

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@caroline4:


Köszönöm, reményt adsz:) Bár a cisztás sztori elrettentett, de remélem a halvány teszt zámít valamit..:(

Littlebiscuit: remélem barátnőd hamar rendbe jön és talán baba is van, gondolok rá!!

szandra0408: köszönöma  drukkot. :) Az a helyzet, hogy ugyanolyan tesztet nem sikerült már kapnom, még egy x-epil van itthon, de nem teszteltem ma, holnap reggel már tuti fogok, jövök az infókkal:)
Annyi van még nálam, amit korábban nem írtam, hogy kb óránként pisilek napközben és nem látványosan, de észrevehetően megduzzadtak a cicik..És hát a hányinger ma reggel szörnyű volt..:S
Nagyon izgulok, félek, remélek, nem tudom leírni az érzést..

Annyit írtatok a hőmérőzésről, hogy ma én is kipróbáltam reggel (nem mintha lenne összehaonlítási alapom..) de 36.8 lett.

Hát majd holnap kiderül minden..:)

Kivel miújság? :)
vick2016
 
 


Azoknak is, akik nem vallásosak! Nem én írtam, de szívemből szólt. Lopom.


IMA A FOGANTATÁSÉRT


Istenem! Kérlek, add meg nekem, hogy legyen gyermekem! Bízz bennem, hisz érzem: felkészültem. Felkészült a lelkem, s vele együtt a méhem, hogy ő ott kilenc hónapig növekedjen békésen. Kérlek, add meg nekem Istenem, hogy én legyek az, aki megszülhessem! Jó anya leszek, ígérem. Neki szánom és adom minden szeretetem, s mindenkor gondját viselem. Kérlek, add meg ezt nekem! Jó lesz neki velem, ezt megígérhetem, hiszen ő lesz a mindenem. Olyan anyja leszek, amilyennek szeretnéd, hogy legyek, s egy biztos: érte mindent megteszek. Köszönöm, hogy meghallgattál engem, így most már tudod, hogy mire vágyik a szívem. Nézz, hát le rám kérlek Istenem és add, hogy egy gyermekkel végre teljes legyen az életem. Ámen. (Lippai Marianna)

ecsibe
 
 


@kiscsillag201:
Eleg osszevissza a ciklusom a gyogyszer ota!Olyan 28-29.Ha nem jonne meg akkor talan 20-a kornyeken tesztelek eloszor,mert a mult honapban kesett es mar egy kisebb vagyont koltottem tesztekre.Viszont a mult havi 35 volt,de azt ereztem hogy az nem kerek,mert nem volt nyakom sem mult honapban.Ezert kerdeztem,hogy lehet-e hogy honap elejen megerett az?Es most meg az ehavi?Akkor maradok a homeresnel,hatha az is mutat valamit!
Kik a kovetkezo tesztelok?
Vick 2016:Nagyon szoritok a teszt miatt!
Akinek mar van babaja!Ti mivel teszteltetek?Tenyleg olyan lenyeges,hogy milyen erzekenysegu?

19.cn

mimkosz
Budapest
 
 


Mimkosz: Érdemes érzékenyet 10es pl, elsőnek, az hamarabb kimutatja, de ha tudod próbálj meg 1 fajtát használni. A 25-ös 1-2 nap késés után jó szerintem.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Hello lányok,

Nagyon aranyosak vagytok lányok hogy igy drukkoltok neki.
Azt mondta (tegnap Magyarországon volt de amugy itt élnek ők is Olaszországban) hogy ha nem kellett volna ma reggel visszautazni akkor otthon bent tartották volna a kórházban..  Méhen kivüli gyanus mert a cisztán kivül a méhében (na igen, nem a petefészekben van ha jól értettem hanem a méhében, 3 cm..) nem találják a babát, de HCG-je van valamennyi. Most el kellene kezdeni legalább kétnaponta nézni a HCG szintet illetve monitorozni a cisztát meg hogy felbukkan-e a baba és hol.. Hát nem egyszerű.
Furcsa dolog ez meg nevetségesen hangzik de kezdem azt érezni hogy az univerzum meg ezek az energia, adás, bevonzás működik. Csak enyhén vagyok spirituális beállitottságú de az az érzésem nem véletlen ami történik. Ezzel a barátnőmmel egyszerre kezdtük a babáért próbálkozást. Emlékszem az első hónapban amikor vártuk a menzeszt és megjött neki azt mondta 'az állás akkor 0-0'. Szóval számára ez egy kicsit ilyen versengés is.. Aztán mikor pozitiv tesztem (nem az első, amikor én is tudtam hogy túl halvány - hanem a második pár hete, ami egy szupererős pozitiv volt és már a másik két barátnőm azt mondta Wowww szupi, gratula, na ő nem tudott örülni helyette azt mondta 'hát szerintem nem elég erős a második csik ne éld bele magad'.
Nem láthatok bele a fejébe de amiket tapasztaltam tőle az elmult hónapokban abból nekem az jön le hogy voltak felém nem egészen pozitiv gondolatai. Vagy szenvedett attól amikor úgy volt hogy terhes lettem, hogy nem ő lett az első, vagy nem tudom.
A vetélésem után pár nappal nagyon fel akart hivni aztán leesett - megkérdezte hogy jól vagyok-e már aztán 30 másodperc 'ÉN' után jött ő vagy negyed óráig hogy ő érzi a tüneteket és tuti terhes.
Megértem vele magam jól igaz nem régi barátságól van szó - csak most ez a baba dolog kicsit mintha feszültséget tenne közénk is.
Na ne haragudjatok de ki kellett hogy ezt irjam magamból.

A másik barátnőm aki 2 napja megszült jól vannak. Bébi persze inkubátorban mert nagyon kicsi még. De biztosan minden rendben lesz tegnapelőtt óta esténként elalvás előtt rájuk gondolok <3

Képzeljétek, nem felejtettem el a hőmérőzést reggel, végre :) Kiváncsi leszek hogy hogy alakul majd a görbe, elméletileg néhány napon belül lesz ovulációm.

Lolo nagyon izgi, már csak egy nap! Igen az előző ciklusban, annak második felében volt egy két nap amikor mértem reggel is napközben is és mindig ugyanannyi volt 37,2 körül.

Vick, nagyon izgolok és szurkolok a holnapi teszt miatt!!

Majd visszaolvasok később jobban aztán irok de most munka van.

12cn - pihenős ciklus

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Csajok!

Ugye ezt azt jelenti hogy meg fog jönni ?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a ... 24800_.png

19.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@krystin:
Ilyen rövid lenne a ciklusod? Az biztos hogy a menszesz ovulació utáni 14 napon jön meg, ha nincs megtermékenyítés!
Most hányadik ciklus napon tartasz?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@krystin:


Ahogy látom a 9. napon volt ovud, elvileg még nem szabadna megjönnie. Szerintem ha megjön utána menj el dokihoz mert nem "normális", hogy megint ilyen rövid a ciklusod (véleményem szerint)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Nincs semmi mensi tünet se,csak félek hogy a höleesés miatt meg fog jönni pár napon belül. Vagy ez elöfordulahat?Ez az első hőmérős hónapom. Hát ha a 21.nap elött megjön tuti megyek a dokihoz. Mondjuk szerencsém van olyan háziorvosom van aki azt csinálja amit mondok neki,és mivel mostmár a háziorvos is kérhet bármilyen vérvételt vele fogok iratni beutalót is meg vérvételt is.

Csak mivel nem emelkedik hanem esett a höm,ezért arra gondolok,hogy tuti nincs baba.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Krystin, nem vagyok nagy hőgörbe szakértő de a menzesz előtt közvetlen esik le mondjuk egy nappal és nem több nappal az mondjuk fura lenne ha 19. nap vagy 20. nap megjönne, csak nem...
Ami valószinűbb, az a ciklus második felének középidejénél azaz kb egy héttel az ovuláció utáni kis ösztrogén emelkedés miatti hőmérsékletleesés ami viszont csak egyetlen egy napig kellene lennie.. (én pont ezt csiptem el előző hónapban pedig csak néha mértem).

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@krystin: Én úgy tudom, hogy a luteális szakasztban lehet hőelesés. Ahogy látom ma már picit feljebb ment. Szerintem ebből még bármi lehet. Kacsintás






 van ilyen barátnőm. Annó mindent megbeszéltünk a babatervezésről. De mostmár azt sem mondhatom neki, ha 2 napig pozitiv az ovutesztem, mert már akkor "rosszindulatú", hogy biztos valami bajom van. Próbálok mellette állni, "jó példát" mutatva, hogy ez nem verseny.


20cn


chaste
Budapest
 
 


Upsz, ez nem sikerült, bocsánat


littlebiscuit: Nekem is van ilyen barátnőm. Annó mindent megbeszéltünk a babatervezésről. De mostmár azt sem mondhatom neki, ha 2 napig pozitiv az ovutesztem, mert már akkor "rosszindulatú", hogy biztos valami bajom van. Próbálok mellette állni, "jó példát" mutatva, hogy ez nem verseny.


ecsibe: ez nagyon szép!!


20cn
chaste
Budapest
 
 


Sziasztok! :) szeretnék én is csatlakozni a csapathoz :) első próbálkozós hónapunk, 25 cn. 2 hónappal ezelőtt progeszteron hiányt és vérszegénységet állapítottak meg nálam, ezért Utrogestant (ciklus 17. napjától 26. napig) és vas/folsav kombót kell szednem.


Napok óta olvasgatlak titeket, és gondoltam csatlakozom hozzátok :)

bunny88
 
 


Bocsi a betüméretet elnyomtam :)
bunny88
 
 


Chaste,
Jaj de jó hogy nem vagyok egyedül.
Az a baj ez ilyen ping-pong elven működik :( Az nyugtat hogy csak vele van ez. Hisz ott van az egyik kolleganőm aki letette a gyógyszert 2 hónapja rá egy hónapra pozitivat tesztelt. Mikor elmondta én őszintén örültem. Persze hogy van egy kis egészséges irigység hogy nekik puf elsőre dejó neki. Dehát nem az ő sikerétől nem jön az enyém nem igaz ..


Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Nekem is van ilyen ismerösöm annyi különbséggel hogy fél éves a babája.
De mióta mi próbálkozunk csomó ilyen savanyú megjegyzése volt,pedig nem értem miért az ö babájuk elsöre összejött....

Jajj de jó most felvidítottatok,hogy még nincs kizárva semmi!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok! Itt nagyon sok minden alaposan le van írva, remélem nem bánjátok ha linkeket másolok be a témával kapcsolatban....
http://drtomosvary.hu/terhesseg-megallapitasa-/49

andrenoci
 
 


@lolo8280:


Szia lolo! Igen , hüvelyben is mérhető, de úgy, hogy amikor kinyitod a szemed, ki sem takarózol és már méred is....ekkor is 5 perc...pontosabb értékeket mutat. Nekem egy "gondom " volt vele....ha a párom észre vette, elkezdett fantáziálni és ugye mint tudjuk egy kis összebújáshoz kicsit még hamarabb fel kellett kelni, munkába indulás előtt nincs idő amúgy sem :)
 Sajnos a kialvatlanság is csinál fals értékeket.....egy biztos ovu táján leesik , utána jelentősen megugrik.

És én is azt vettem észre, hogy csipogás után is mér a digitális hőmérő is, azért kell az 5 perc rendszeresen....
andrenoci
 
 


En nem vagyoo nagy hogorbeszakerto,de azt olvastam valahol,hogy egy napra leeshet a ho a beagyazodaskor :-D
Udv bunny88!Milyen hosszuak a ciklusaid?Hogy derult ki a progeszteronhiany?

En is meseltem mar a baratnomrol,aki egyszer engedte meg a parjanak,ha mar en babat akarok,akkor o is,hogy egyutt babasodjon...nos o mar lassan a 12 hetes uh-ra keszul,es mindehhez en asszisztalok.
Bar bevallom,hogy amikor kiderult h babas en ket napig bogtem :oops:
Nem azert mert neki nem orultem,hanem mert ugy erzem elvette az almomat. :oops:
Ma fajnak a cicjeim,csak tudnam mitol :shock:
Chaste es Krystin!Mi egy napokon tartunk ugy neztem!

19.cn

mimkosz
Budapest
 
 


29-32 napos, változó. 2 évvel ezelőtt hagytam abba a fogi.gátlót, aztán minden menzi előtt egy hétig barnáztam. voltam emiatt dokinál,többször is, de elhajtottak, hogy ez normális, mert a szervezet így készül fel a menzire, meg egyébként is lehet még nem rendeződött a ciklusom.kb 1 évvel ezelőtt az 1 heti barnázás lecsökkent 3 napra, viszont fokozatosan a rendes vérzéses napok száma is csökkenni kezdett. júniusban már 1nap nagyon gyenge vérzésem volt, a doki azt mondta hormon ingadozás, menyjek vissza ha többször előfordul. szeptember-október ugyanilyen volt, visszamentem, fogi.gátlót akart felirni, én nem akartam, mert már szóba került a baba téma, és közöltem a dokival hogy már fél éve próbálkozunk. így küldött el hormonvizsgálatra (  ezt már több orvosnál többször kértem, de nem találták indokoltnak) és így derült ki


most az Utrogestannal fél nap barnázás és 5 nap menzi lett az előző hónapban, és minden menzi után vizsgálat :)


szóval remélem nem kell majd sokat várnunk :)


bocsi hogy hosszú lett

bunny88
 
 


Szia Bunny,
Üdv itt.
Én is érzek valami ilyesmit mintha szépen lassan évről évre gyengülne a menzeszem, és barnázok is már egy jó ideje mielőtt megjön 2-3 napot. Csak ez még az a kategória amire azt mondja a legtöbb orvos, 'ugyan, ez normális'. Szóval én e téren nem lettem kivizsgálva.
Amit találtam erre, az az AVIVA torna. Én január 30-án megyek megtanulni - 4 óra az egész aztán lehet csinálni otthon. Állítólag nagyon sokféle problémát megold.
Szóval te már eleve szeded az Utrot.. Rengeteg helyen felmerül ez hogy a korai vetéléseket is a progeszteron hiány okozza (nekem 2 is volt az elmult 3 hónapban.. ezért most 'pihenős' holnap van..). De egy orvosnak sem volt ötlete a hormon vizsgálat - hanem genetikai vizsgálatra küldtek minket..
Remélem jó irányba visz most téged ez az Utro-s kezelés és jön a baba hamar!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Jah és most vezettük be hogy írjuk a ciklusnapokat a szövegünk végére de én és még páran rendre elfelejtjük :D
12cn (mondjuk nálam ennek most nincs nagy jelentősége mert nem-próbálkozós ciklus van..kicsit rossz de nem vészes amugy olyan mint amikor valaki elmegy a vidámparkba de nem ül fel semmire :D De igyekszem pozitivan nézni, 'kihasználni' ezt az időt, ahogy azt hiszem Caroline irtad - forró fürdők, semmi alkohol limit - na jó mondjuk azért nem 'vedelek' :D Még szolizni kellene egy párat már lassan világitok a sötétben)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@bunny88:
En is barnazok 1-2 nappal a mensi elott,viszont nekem 6 naposak a ciklusaim es nem barnazok a vegen.En azt hittem,hogy ez teljesen normalis,de most mar kezdek megijedni :shock: :-(

mimkosz
Budapest
 
 


mimkosz: Igen ugyanott tartunk, de nekem szerintem tegnap/ma van pém.


littlebiscuit:én is szeretném elkezdeni az aviva tornát, mert nagyon sokan dícsérik. De szerintem nekem egy alkalom nem lenne elég, hogy megjegyezzem. A könyv az már megvan nekem, de nem mertem így belevágni, mert tudom, hogy pontosan kell végezni a gyakorlatolak, emiatt kell a tanfolyam. Kíváncsi leszek mit írsz majd róla!


lolo8280: Úgy tudom hüvelyben mérve még magasabb, mintha szájban mérnéd, de gondolom pontosabb is.


bunny99: Üdv itt! Megkérdezhetem, hogy menzesz után milyen vizsgálatra kell menned? Akkor is hormonvizsgálatra?


20cn

chaste
Budapest
 
 


Miután több orvos is elzavart, hogy nincs jelentősége, kezdtem azt hinni hogy én reagálom túl a dolgot, de nem hagyott nyugodni, mivel fogi.gátló előtt/ alatt soha nem volt ilyen. aztán mivel "gúgli" a barátom hónapokig böngésztem és mindenhol erre a tünetre a progeszteron hiányt találtam és mivel egyébként minden rendben volt, se ciszta se mióma,mindig volt rendes peteérésem ezért szerettem volna a hormon vizsgálatot. na de legalább most már legalább haladunk ez ügyben :)


amúgy a rokonságban/ családban, mindenki a "ránéznek és rögtön terhes lesz" kategóriba tartozik, normális ciklussal/hormonokkal, én vacakolok itt már évek óta :/ de úgy érzem ez a mi évünk lesz, és remélem itt mindenkinél hamar jön majd a gólya :)


és littlebiscuit nem mondták hogy miért rögtön genetikai vizsgálat? és mikor lesz ez a vizsgálat? nagyon sajnálom a vetéléseket, a szívem szakadt meg, amikor olvastam

bunny88
 
 


az első adag Utro után, volt megint hormon vizsgálat, mert a doki kiváncsi volt hogy mennyire változik az érték, vagy szükség van e nagyobb dózisra, legközelebb ha addig nem lesz baba, fél év múlva lesz hormontükör, addig szedni kell. most már menzi után "csak" hüvelyi és hasi ultrahangra kell mennem + manuális vizsgálatot csinál a doki.


mimkosz nem kell feltétlenül megijedni, mert a nővérem pl soha nem szedett fogi.gátlót, világéletébe volt egy-két nap barnázása és első hónapban terhes lett és problémamentes volt végig... azért persze ha kétségeid vannak  kérhetsz beutalót  a biztonság kedvéért...

bunny88
 
 


Bunny, köszönöm  együttérzésed.
Igazából felirtak pár dolgot amit még vérből megnéznek pl véralvadás azt hiszem meg még néhány dolog. De először genetikai azt mondták kezdjünk azzal. Szerintem azért mert nagyon korai vetélések voltak, 5. és 6. heti. Ilyen hamar a nem életképes magzatok mennek el állítólag legnagyobb százalékban. Ami pedig gyakran kromoszóma rendellenesség miatt van.
Mondjuk amit olvastam ezekről a genetikai vizsgálatokról érdekes számomra kicsit haszontalannak tűnik. Nagyon ritka ha valami rossz eredmény jön ki, de ha az is jön, nem tudnak vele nagyon mit kezdeni - nekem ez jött le belőle szóval nem sok értelme van.
Nekem az a gyanum hogy párom kora (45) és hogy dohányzik elég erősen befolyásoló tényező - már most a dohányzást napról napra csökkenti.. De a korral és a dohányzással nagyon romlik a kiskatonák minősége és ezgyakori korai vetélést okoz, ezt rengeteg kutatás igazolta.
Hát reméljük februárra összekapjuk ezeket a kiskatonákat, már elkezdtem a vitamin kúrát páromnál is :D és reméljük egy szuper erős kerül ki győztesként végre :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@bunny88:
Üdv köztünk!!

Lányok, egy kérdés, a dpo hogy kezditek számolni? Pozitív ovu teszt utáni első Naptól, vagy második napjától? Egy ismerősömmel nem teljesen értünk egyet, gondoltam megkérdezem!

14 dpo
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


littlebiscuit
van egy pozitiv példa a környezetemben , ami remélem erőt ad :) egyik ismerősömnek is 2 vetéése volt (10. és 8. hétben) és az ezt követő vizsgálatok után nem derült ki hogy miért, mi volt a probléma. nem tudtak magyarázatot adni rá. azóta született 2 fia, problémamentes terhessége volt és most várja a harmadik babáját :)

bunny88
 
 


lolo8280: Második naptól. Vagyis a görbémen eddig mindig így volt, mert a pozi teszt  utáni első negatív napon van pé és onnantól van a luteális szakasz. Legalábbis szerintem
chaste
Budapest
 
 


Lolo én nem ovutesztelek igy sose tudtam az ovulációm pontos napját. Helyette kitüztem egy napot amikor leginkább éreztem az ovulációs fájdalmat és azt tituláltam ovulációnak. Igazából egy nap ide vagy oda nem nagyon számít szerintem. Onnantól számolva úgyis egyéni hogy halad a beágyazódás, hormontermelés, pont ezért vannak eltérések abban is hogy kinek mikor lesz pozitiv a tesztje. De te lőhetsz egy tesztet holnap reggel szerintem akár a 14 akár a 15 dpo lesz már sok esély van rá hogy kimutatja :) Szurkolok!!
Én most örülök ennek a hőmérőzésnek, hogy kérte a nőgyógyász hogy csináljam.. biztos sokat megtudok majd a ciklusomról ovuláció napjáról. Mindig is tetszett ez a dolog a hőgörbék de valahogy nem vettem rá magam hát most utasitásban kaptam meg :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Ó köszönöm Bunny, ez erőt ad. És valóban ezt hallani, hogy nagyon ritkán találni a miért-et. De ahogy te is írod, mindaz amit tehetünk várunk, pozitivan, bizva abban hogy idén hamar jön a gólya :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Ma a kiskatonák minőségjavitásának témájába merültem el.. Sokmindent irnak sokfelé.
A legáltalánosabbak amik jót tesznek:
- E vitamin
- C vitamin
- Omega 3
- Szelén
- Cink

Az olyan ételek, amelyeknek nagy az antioxidáns-tartalma, erősebbé teszik a hímivarsejtek DNS-ét. Ha valaki C- és E-vitaminban, folsavban és cinkben gazdagon táplálkozik, annak hibátlanabb lesz a DNS-e. A 40 éves kor fölötti férfiak esetében a spermium egészségét még inkább befolyásolja a táplálkozás. Egy vizsgálat szerint ha valaki napi 700 mg C-vitamint fogyaszt, annak 20 százalékkal kevesebb DNS-károsodása lehet a hímivarsejtjeiben.

De ami nagyon meglepett és sehol máshol nem olvastam! a répa !!!
http://www.nlcafe.hu/egeszseg/20131104/ ... -novelese/

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Ennek örömére csináltam is gyümicentrifugával egy sárgarépás narancslevet 

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@chaste:
Én is igy számolom, ill pozi teszt után 0. nap és utána következik az első nap!

Littlebiscuit: ne aggódj, a férfiak még 50 felett is simán termékenyek! Persze vannak praktikák amikkel tovább lehet segíteni a katonák számát és vitalitását!! Lehet kell pár hónap mire kimutatható a javulás, de nálatok biztos nem lesz gond, már azért ha nem is maradt meg, már 2x megfogant s baba, s harmadjára már veletek is marad!! Csak erre gondolj!!!

14 dpo

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@chaste:
Mibol gondolod,hogy csak most lesz pe-d?En ettol felek,hogy meg csak most lesz/van nekem is es lemaradunk rola.
Ti a mehszajat szoktatok vizsgalni?


19.cn

mimkosz
Budapest
 
 


Mindenkienk :

Édesgyökér


Különösen használatos PMS kezelésére, mert csökkenti az öszrtogénszintet, miközben növeli a progeszteronszintet. Azzal növeli a progeszteronszintet, hogy gátolja szt az enzimet, amely a progeszteron lebontásáért felelős.




@krystin:


Az ovud előtti szakaszban a mért hőmérsékletek túl magasak, illetve az ovu után mértek túl alacsonyak. Szinte csak a hőleesés miatt vélni ovut. De a görbéd nem valami biztató. Olyan kár, hogy ezt kell írjam. Megpróbálok utána nézni, hogy mit jelenthet, ha a hőd mindig a cover line fölött van. 

Még arra is gondoltam, hogy azok a hőleesések egy-egy ovulációt próbálna lenni, de nem sikeres. Például olvastam olyat, hogy próbál a tüsző megrepedni, de nem történik meg az ovu ha nem megfelelő a hormonmennyiség, talán nincs elég lh hormon. Olyan mintha most is ovud lenne kíváncsi vagyok mikor meddig meg fel mostmár a hőd. De szerintem ha a 36,8-37-ig felmegy,akkor épp most volt ovud. Legyetek ma együtt ha lehetséges, hátha épp most sikerül. 

Beágyazódáskor le is eshet a hő? nem csak emelkedik egy újabb hormonlökettől? nem tudom.... 

Na utánanézek.



5.cn

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@krystin:


http://www.pocaklako.hu/ha-nem-jon-a-baba/hogorbe/


Itt megtalálsz mindent, amit a hőgörbékről tudni kell, fel vannak sorolva kivételes esetek és problémára utaló görbék is. Leírják, melyik görbe típus milyen betegségről árulkodik. 

Remélem segítettem. A legjobbakat kívánom neked.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


http://babatervezok.otthona.net/szokatl ... eklet.html

tényleg van hőleesés beágyazódásnál, itt a példagörbe rá. 

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Hát reménykedek.
Aztán iszom a teákat és várom mi lesz.
Ez a 2.éles hónapunk,elsö högörbés megnézem a következöt is,aztán elmegyek legalább egy hormonos vérvételre.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Lolo8280:Teszteltel? ;-)

Littlebiscuit: Koszonjuk az uj informaciot,a reparol meg en sem hallottam.Hogy van a baratnod?Kiderult mar,hogy baba van-e?A parodnak van mar gyereke?Vagy o lenne az elso mindkettotoknek?
Hat en neha azt gondolom,hogyha a vitaminokon mulna akkor minimum ikreket kellene varnom
:lol:

Caroline4:Utana olvasok majd az edesgyokernek,bar ha most szedem a baratcserjet akkor lehet erdemesebb lenne maradni egy fajtanal.Vagy ez a sok fele gyogynoveny nem kavarhat be?Ha ugyanarra a tunetekre szedem?
Kepzeljetek ma ujfent megmertem a homet(tenyleg nem is ertem,hogy ezt eddig miert nem csinaltam???
:shock: ),es vartam csipogas utan es 37 lett,szoval emelkedett egy tized fokot.Akkor ezek szerint tenyleg megvolt az ovum.


20 cn

mimkosz
Budapest
 
 


A 42 az új szerencse számom!! Éjjel csináltam a tesztet, a fotót csak reggel!! 30 erősségű, 15 dpo

:-D :-D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@lolo8280:
De szuper :) Gratulálok és várunk a csopiban :D

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@lolo8280:
AztaPaszta! Hatalmas gratula! Minden tünetről számolj be, kérlek! Összefoglalnád, melyik cn-on mit éreztél? Voltak jelek? Hogy ne kelljen nagyon visszaolvasgatnunk. Olyan jó. Úgy örülök!!!! Ez egy csodás nap! 

Sorolom miért : 

  1. Ma reggel együtt tudtunk kávézni a férjemmel.

  2. Péntek van 

  3. Lett egy pozi tesztes topictárs (te lolo)  

  4. a férjem megy ma a két kisebbért az oviba, suliba 

  5. éééés még a turiba is eljutok ha minden igaz munka után :)  



Hurrrááá!

6. cn

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Lolo!!!
Annyira örülök neked!!! Látod bejött a képlet, a Karácsony lefoglalt és orvosi beavatkozás asszisztencia nélkül jött ahogyan ő szeretett volna :) Tényleg nagyon megörültem hirnek, és hogy eljött a te időd!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@lolo8280:


Gratulálok! :)

szandra0408
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?