Új privát üzeneted érkezett!

Hú de jót találtam, progeszteron növelése természetesen: 

http://napidoktor.hu/blog/babahaz/babav ... ovelesere/

Lányok!!!!!!!!!!!! 
én a legutóbb is szedtem e-vitamint, mármint az előző teherbeesésemnél. És az azt megelőző sikeres terhességem kezdetén is, menstruációtól a pozitív tesztig. Ez is lehetett az oka a sikernek. :) Ha mást nem ezt és a kicsit több tojássárgáját ki fogom próbálni. 


@lolo8280:


Hogy mivel készítem fel a szervezetem? Most még nem fogok gyógynövényekhez nyúlni, mert korábban is sikerült nélkülük. De! 

- e vitamint fogok szedni 
- nem sima folsavat, hanem femibionos folsavat fogok szedni
- gravidából heti egy-két szemet 
- csökkentem a húsfogyasztást
- növelem a zöldség, gyümölcs bevitelét
- elvégzek egy három napos méregtelenítést
- jan. 1-től 1,5-2 liter folyadékot iszok (eddig nem volt így, de ez az újévi fogadalmam) 
- nem csinálok bolhából elefántot, nem forgok apró dolgokon, szóval stressz zéro

Ha nem sikerül ebben a ciklusban, és úgy veszem észre, hogy továbbra is pecsételgetve jön meg, akkor yam gyökér kapszulát vagy krémet veszek majd. 

Biztos észrevettétek, hogy mozgás nincs a listában, de azért mert így is eleget mozgok a három gyerek miatt :) munkám során is sokat jövök-megyek. 




Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


ja és e-vitamint a férjem is szedett

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:
Tisztításra, méregtelenítésre nagyon jó a perui kovaföld!! Én minden hónapban egy hétig iszom! Yam jó a ciklus beállítására is. 2 gyerek mellett mozgok én is eleget, de sajnos a hormon gyógyszerek miatt így is felszaladtak a kilók, igy most én extra mozgást tervezek.
Nálunk a párom szed e-vtamint, szelént, maca tablettát és C-vitamint.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 

 
 


Dr.Deli Balogh Ildikó szülész-nőgyógyász:

Enyhébb esetekben 
ciklusrendező gyógytea (Lady Ciklus Tea) is megoldás lehet, hiszen nemcsak növényi ösztrogének, hanem növényi progeszteronok is vannak (yam gyökér, pásztortáska, apróbojtorján, palástfű).

A  sárgatest-elégtelenség következménye a progeszteronhiány. Ekkor a méhnyálkahártya mirigyeinek átalakulása hiányzik. Ha az ösztrogén is hiányzik, akkor hónapokig nincs menstruáció, ultrahanggal igen vékony méhnyálkahártyát mérünk és természetesen a terhességi teszt is negatív. Ha ösztrogén van, de progeszetron nincs, akkor igen vastag lesz a méhbelhártya, melynek jele a szabálytalan, bő vérzés.

Na csak annyit erről a fentebbi pár sorról, hogy most még biztosabb lettem abban, hogy ebben a korábbi ciklusomban nem volt elég progeszteronom. 

- pecsételve jött meg
- ciklus 13. napján (nőgyógyász) 11 mm-es méhnyálkahártyát látott uh-on, ami elég vastag a 13. napon
- olyan hosszú tojásfehérje szerű a vérzésem, hogy ilyet még nem is láttam. Kicsit gusztustalan, de pisilés után állnék fel és kb 30 cm hosszan ilyen nyúlós véres nyák lóg belőlem. Undi, de ez is arra enged következtetni, hogy vastag lehetett a méhnyálkahártyám. 


Remélem nem ilyen lesz a következő ciklus is. Eléggé görcsölök is. 

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@lolo8280:

perui kovaföld? utánaolvasok gyorsan. 


maca tabletta? mire jó? spermákra? 

az enyém e-vitaminon kívül csak a supradint szedi, de igazából bármit beszed ha kérem. 



Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


hú ez a perui kovaföld nagyon jól hangzik leírás alapján! kell nekem! Hol lehet kapni és mennyiért?

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:
A bio címen amit küldtél lehet, megnéztem. Maca: a katonák számára és minőségére is jó hatással van. Páromnál fél év alatt 5x nőtt a katonák száma.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Caroline,
Nagyon hasznos dolgokat hozol, köszönjük.
Én is szinte iztos vagyok benne hogy van egy kis progeszteron hiányom - 2-3 nap barnázás menzeszek előtt.. Holnap mondani fogom a doktornőnek, kiváncsi vagyok ad-e pótlást nagyon esélyes hogy igen..
A vitaminokba már én is beleástam magam és most olvasom hogy páromnak mit kellene és én is az E-vitamint találtam amit ugye a nőknek is ajánlanak. Azt irják ellensúlyozza az öregedés hatásait és a kiskatonák ezáltal 'fittebbek' lesznek.
Lányok, hallottatok már az AVIVA tornáról, ismeri valaki? Én a napokban kezdtem utánaolvasni és nagyon jónak tűnik. A youtube-on találtam egy bemutatkozó kis spotot róla valami reggeli műsorból és kipróbáltam azokat a gyakorlatokat amiket mutattak (csak néhány - összesen 18 van..). A vérzés végefelé jártam, ez pár napja volt, de akkor már csak 2 napja szinte csak pecsételgettem. A torna után jött egy erősebb pár órányi 'tisztulás' másnapra pedig teljesen vége lett. Az a gyanum hogy a tornától volt, komolyan (hihetetlen mert tényleg csak pár perc volt). De általában nekem a menzesz úgy van hogy először 2-3 nap barna pöttyözés majd megjön, 2 napig vérzés majd még vagy 3-4 nap ilyen gyenge pecsételés. Mintha leröviditette volna ezt a végső pecsételős részt, mintha egyenesen kitisztitott volna.Jó lenne elmenni egy tanfolyamra de legközelebb itt Rómában Január legvégén lesz. Meg könyvük van még abból nem tudom mennyire lehet jól megtanulni..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Jó sokat ìrtatok, holnap elolvasom, érdekesnek és hasznosnak tűnik minden :)
A pé-t mikorra kell tenni? Aznap amikor felugrott a hő, vagy azt megelőző nap?
marmotka
 
 


@marmotka:


állítólag akkor van ovud, amikor a hőd leesik. De olvastam olyat is, hogy a hőleesés utáni órákban. 


@littlebiscuit:


az aviva torna tényleg jó, menstruációt is előbbre lehet vele hozni. 




Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Marmotka:amikor leesik a hőd, nekem előző este 35,7 volt akkor meg is volt ovu valószínűleg, másnap reggel 36 és utána ment fel.

Hogy vagytok? Lolon kívül ki mikorra nem várja?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@caroline4:



Nekem is ilyen problemam van ket honapja,igy ebben a honapban elkezdtem a baearcserjet szedni.
Ami nekem mas volt,hogy ebben a honapbam megjelent ujra a termekeny nyakom,ami nem volt a mult honapban.En 2x1 szemet szedek naponta.

mimkosz
Budapest
 
 


En egyebkent januar 18. kornyeken n varom.Kicsit zabolatlan a ciklusom amiota eldontottuk,hogy johet a baba.
Ugy dontottem,hogy megvarom,hogy ebben a honapban sikerul-e,es amennyiben nem,akkor elmegyek es kerek vervetelre beutalot,vagy ultrahangra,mert lehet nincs is peteeresem,en meg varom itt a csodat! :shock:

mimkosz
Budapest
 
 


Mormotka!
En is ugy tudom,hogy amikor a atlagvonalad ala esik a ho,es masnaptol van 3 olyan napod,amikor megemelkedik a homersekleted legalab 0,2 fokkal,akkor volt ovulacio
De itt reszletesebben leirjak:http://www.pocaklako.hu/ha-nem-jon-a-baba/termekeny-napok-termeszetes-jelei/

mimkosz
Budapest
 
 


Köszönöm Caroline a hasznos infókat! :) E- vitamint én is szedek 2 hónapja. Eddig annyit vettem észre, hogy sűrűbb lett a hajam. :)
Jövőhéten nekem is el kell mennem nőgyógyászhoz. Szerintem nekem sem stimmelnek a hormonjaim, mert egy hete fáj mind2 mellbimbóm, ami ugyan szokott, de csak peteérés után és akkor is csak 2 napig... :SÉs ma van a mestruációm 2napja, úgyhogy nem igazán értem a dolgot.
kolibri25
 
 


Javítás: Ma van a mensim 2. napja...
kolibri25
 
 


Van valakinek tapasztalata a pg53-as ovulacios mikroszkoprol?
En ebben a ciklusban kezdtem,de vannak ketsegeim.Sajnos homerozni nem tudnek,es ezt olcsobb megoldasnak gondoltam,mint az LH teszteket :roll:

mimkosz
Budapest
 
 


@mimkosz:
Fastest-ről 90Ft/db áron tudsz Lh tesztet rendelni, szerintem megbízhatóbb mint a mikroszkóp, én is azt használtam múlt hónapban, meg ittam a cickafark és palástfű teát mert nekem se volt rendesen peteérés. Meg is lett az eredménye :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:
Koszonom a segitseget!Ha megjonne januarban ,akkor kiprobalom amit irtal!A teat te hol szerezted be?

mimkosz
Budapest
 
 


Gyógynövény boltban a kettő együtt 800Ft volt, míg a barátcserje 3000.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok lányok,
Megvolt a vizsgálat. Ahogy sejtettem hasi ultrahang volt, ami amugy nem túl jó a hüvelyivel jobban látni a dolgokat ezt már több nőgyógyásztól is hallottam. Mondjuk azt mondta a nő hogy előbb hasi és ha nem egyértelmű hogy tiszta minden akkor csinál hüvelyit. De azt mondta teljesen jól látja hogy szép tiszta a méhem, a petefészkeket is megnézte az egyikben már látszottak kis peték hogy kezdenek érni igy mondta.
Viszont, azt ajánlotta hogy ebben a hónapban vigyázzunk.. És álljunk neki egy pár vizsgálatnak pl kromoszómatérkép. Ehhez viszont hogy ezt felirják el kell intéznem a lakcimre bejelentkezést és háziorvos regisztrációt, dolgok amiket már rég meg kellett volna csinálnom de valahogy soha nem volt nyomós ok rá na most van. Így majd fel tudják írni a vizsgálatokat és kevesebbe fog kerülni mintha simán mennénk.
Jah és sokkal kevesebb volt a privát vizsgálat mint vártam, 50 euro. Mint itthon egy menőbb privát nőgyógyász.. Legalább 100-ra számítottam.
Picit szomorú az egy hónap szünet dehát lehet hogy igaza van. A két korai vetélés is már egymást követő hónapban volt most ideje egy hónapot kihagyni. Aztán a következő hónapra talán már meg is lesznek az eredmények addigra párom kicsit felszabadul a sok nikotin alól is, és minden adott lesz hogy jöhessen végre a bébi..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Ugy néz ki fel tudtak irni mindenféle vizsgálatot és a napokban megyünk is. Jajj olyan fura ez persze jó mert hamar megtudunk mindent de akkor is. Pár hónapja ha azt mondja valaki hogy januárban poliabortivitás vizsgálatokra megyek kicsit elrettentő lett volna. És mégis.

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Az jó hogy nem talált bennt semmit!
Az ultrahang készülék se minegy van akinek jobb készüléke van többet lát mint a rosszabbal az hüvelyinél!
Jó a kivizsgálás,legalább megtudod hogy van-e valami,és hamar sínre kerülhetnek a dolgok!

Mimkosz:Én vateráról rendeltem az ovutesztet 60ft/db.

Én is gondolkodom egy orvosi lűátogatáson bár egyelőre nincs semmi,de lehet ez is gyanús.
Én is iszom a teát,szedem a vitamint is.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Littlebiscuit: az jó hír, hogy ilyen hamar kivizsgálnak, a két vetélés miatt valószínűleg veszélyeztetett leszel ( legalábbis a könyv ezt írja) vigyázz magadra, reméljük párodnak is tisztul addig a szervezete, ha tudsz kezdj el szedetni vele vitamint.

Krystin: mióta próbálkoztok? Nekem a doki azt mondta, h átlag 7-8 hónap ha addig semmi utána menjek vizsgálatra. 4. Hónapban jött össze nekünk :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Littlebiscuit csupa jó hír! Alaposan kivizsgálnak, az egy hónap szünet meg hamar eltelik! Vitaminok szedését nem árt elkezdeni!
Kérdés: palástfű tea helyett tabletta vagy tinktura nem létezik? Nem igazán maradnak meg bennem ezek a teák, de lehet nem lenne rossz. Cickafark tabletta létezik, találtam.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Lolo: azt hiszem létezik, mintha egyszer láttam volna valahol. De azt olvastam, hogy a palástfüvet jobb teaként inni, mert úgy jobban kifejti a hatását. Jobban kioldódik a hasznos anyag. Ugyanígy a barátcserjét viszont kapszulában érdemesebb fogyasztani, mert az zsírban jobban hasznosul.

Két kérdésem lenne. Hátha tudtok segíteni.
Az egyik, hogy csütörtökön megyek a dokihoz kenet vételre. Szerintetek ha összejött már a baba, akkor ez okozhat gondot? 
A másik, tegnap óta peteéréses fájdalmaim vannak. Ha minden igaz, akkor az lh teszt és nyák alapján 30-án volt ovum. A beágyazódáshoz túl korainak tartanám, de nagyon erősem görcsöl. Nem tudom mi lehet. Volt valakinek ilyen?

Ja, január 13-ra nem várom.
ecsibe
 
 


Sziasztok lányok!
Köszönöm a biztatást. Persze ez egy oldalról szuper hogy ilyen hamar nekiállnak kivizsgálni végülis 3 próbálkozós hónapunkból 2x teszteltem pozitivat és vesztettem. Persze nagyon remélem hogy semmi komoly okot nem találunk mert akkor az azt jelenti hogy csak így jártunk valószinüleg.
Vitamint én már augusztus óta szedek a DM-eset. Plusz vettem ilyen C vitaminos tablettát is ami még ki van egészitve magnéziummal és egy pár B-vitaminnal. Jah és a folsav kicsit kevés a DM-esben szóval vettem plusz folsavat is igy néha ráerősitek egy-egy szemmel. Páromnak az E-vitamin kellene na ezt még épp kutatom.. (otthon olyan egszerű bemegy az ember a DMbe és válogathat kedvére itt bemész a patikába még a vitamint is pultból adják persze a leszerződött cég termékét nem tudsz válogatni.. az árak meg na azt hagyjuk. A nagyon népszerű terhes vitaminjuk amiben csak folsav és még egyvalami van 30 db 7500 ft átszámitva... szóval no komment).
Persze sima táplálkozás utján is igyekszünk, eleve nem étkeztünk rosszul de egyre több gyümölcs kerül mostanság a kosárba. Ja és az olajos magvak amik állitolag nagyon jók és fontosak és mi eddig egyáltalán nem ettük, na most bevezetés alatt vannak.
Január 21-ére kaptunk időpontot a genetikai konzultációra és vizsgálatra..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Ez a 3.hónapunk.Most minden klappolt,remélem sikerült,bár ma már nem szédültem.
A palástfüvet én is teaként iszom,jobb mint a cickafark,de azt is meg lehet inni.
Én Gravidát szedek,nekem tökéletes és 90db 6500ft ért nem drága szerintem.



Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@ecsibe:
Sztem a kenetvetel nem lesz problema,mert en ugy tudom,hogy a 0.vizsgalatnal is csinal a nogyogyasz rakszurest,ha mar terhes vagy.
Nem lehet,hogy nem erett meg a pete,csak probalkozott?Es most lokodik ki?

mimkosz
Budapest
 
 


@ecsibe:
Sztem a kenetvetel nem lesz problema,mert en ugy tudom,hogy a 0.vizsgalatnal is csinal a nogyogyasz rakszurest,ha mar terhes vagy.
Nem lehet,hogy nem erett meg a pete,csak probalkozott?Es most lokodik ki?

mimkosz
Budapest
 
 


@littlebiscuit:
Ez jo hir,hogy legalabn elindultak a dolgok.
En lanyok nem tudom hogy igazabol ennek a sok vitaminnak van-e ertelme.
C vitamint(1000mg,magnezium,kalcium(allitolag ez kedvez a kislanykatonaknak),Femibion,baratcserje,parom E vitamin....aztan semmi...
Mas meg... :roll:

mimkosz
Budapest
 
 


Na ja,mondasz valamit két kolléganőm is egyböl teherbeesett minden nélkül...

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok Csajok!
Itt vagyok, nem vesztem el, olvasgattalak Titeket mikor volt időm, csak elég zsúfolt időszak volt az ünnepek előtt a munka, aztán az ünnepek a családok közti ingázásokkal, két ünnep közt is dolgoztam, pfehh .

Littlebiscuit, csodálatra méltó a pozitivitásod, tanítani kéne! Vigyor A vizsgálatok és az esetleges kezelések segítenek majd helyrerakni mindent! Mi is szedünk E-vitamint, férjem a katonák szaporítására, erősítésére. Herbária Koenzim Q10 + E-vitamin kapszulát szedünk, 60 darabos.

Kiscsillag, nagy gratuláció, hogyan fogadta a hírt a család? Vigyor

Ecsibe, szerintem nagyjából megint együtt haladunk, azt hiszem 3. Dpo-n vagyok és jövő péntek-szombat a nem várt. Talán 1-2 nappal vagy előttem?
babyfever2016
 
 


Babyfever: Nagyon köszi, remélem hamarosan Ti is csatlakoztok hozzám :) Mindenki nagyon örül, ma reggel megjött az émelygés, kv-t alig bírtam meginni. 19.-én este megyek dokihoz (addigra volt csak időpontja) elvileg már lesz szívhang is.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok! Köszi a válaszokat, ezek szerint szombaton volt ovu, szóval ma 2.dpo. Azért még tegnap is meg volt a ráerősìtést, érdekes hogy se szombaton, se vasárnap nem folyt ki semmi. Remélem célba értek :)
Babyfever, ecsibe együtt haladunk mindhárman!
Littlebiscuit, szerintem nagyon jó hogy ilyen hamar sikerült intézni a vizsgálatokat. Remélem csak valami apróság az egész és pikk-pakm rendbe hoznak hogy megmaradhasson az a bébi!
Ha már szóba kerültek a vitaminok, én naponta 2000mg C-vitamint, egy magneB6-ot, egy barátcserjét szedek és egy vitaminkészìtményt, amiben van halolaj, E-vitamin, D3, magnesium ascorbate, folsav, B12, B6, vas, cink és háromféle "barátságos" baktérium.
marmotka
 
 


 


@marmotka:



m
elyik ez a vitaminkészítmény?

A vitaminokról annyit, hogy a femibionban is van 13 mg  e-vitamin, a gravidában is van 20 NE,  pluszban még 200 mg e-vitamint is szedek. Attól félek ez már sok és úgy tudom, hogy a sok e vitamin árthat is. De a femibiont a folsavjáért szedem. A gravidában őrült sokminden van egyben + még szelén is ami szintén fontos, emiatt szedem, de mostmár nem minden nap csak heti egy-két szemet vagy inkább kettőt-hármat. Van omega 3 halolaj kapszulám és azt is szedtem előző terhesség előtt, most nem terveztem szedni vagy kéne? az mire is jó, talán az agy ép fejlődéséhez?


@littlebiscuit:


Ha szeretnél e-vitamint vagy bármilyen vitamint innen Mo-ról, csak írd meg melyik kéne és elpostázom én neked. Nem lehet túl sok a postaköltsége. 

én ezt az e-vitamint szedem:

http://www.hazipatika.com/gyogyszerkere ... szula/2110


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


rendeltem a vateráról ovu és hcg teszteket a héten meg jönnek. Én olyan 70 Ft körül veszem mert a szélesebbet szoktam venni, nem a 2,5 mm-t, hanem a 3,5-t, mert azon jobban látom az eredményt. 

Igen ám! de! felnéztem az e-bay-re és látom hogy ott meg kb. 25 Ft-ra jön ki egy ovuteszt és egy hcg tesz is. Sőt van kazettás teszt rózsaszín kupakkal, 5 db-ot adnak 600 Ft körül. Azért nem mindegy. Egy ilyen kazettás vizeletsugaras teszt nálunk egy darab 1000 Ft körüli. 

Szóval rendeltettem a férjemmel egy vagon külföldi tesztet és alig várom , hogy leteszteljem őket :) 

Bár azok jó ha ideérnek hónap végére. sebaj. POnt akkor lesz tesztelős időszakom. :) 

lányok mi lenne ha a hozzászólásaink végére odaírnánk olykor hogy hanyadik ciklusnapon (cn) vagy hanyadik dpo-n járunk. Így sokkal jobban képben lennénkegymással.  Kisfiammal voltam várandós mikor a topikban az volt a szokásunk, hogy a várandósság hetét és napját írtuk a hsz-aink végére, így : 12+3,azaz 12 hetes 3 napos kismama. :) 

Persze ha nem tartjátok jó ötletnek nem muszáj. 


2.cn 

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Na eBay-en még nem néztem.
Mondjuk amit vateráról rendeltem,abból még van 20 db az elég egy ideig.
Ha megjön akkor lehet én is kipróbálom eBayről,majd én is rendeltetek a férjemmel 
Ö úgyis szokott onnan rendelgetni.
Mondjuk tényleg a minimum a 2 hét,főleg ha kínából rendeli az ember.

14.cn (8-9.-en volt az ovu)


Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok, 
Mindig jo olvasni ezt a sok pozitiv hozzaszolast es tanacsot, olyan jo, hogy ratalaltam erre a forumra. 
@caroline4 kulon koszonet a linkekert!

Sajnos a honapom kisertetiesen hasonlit littlebisquit-ehez, a kezdeti halvany pozitiv teszteket nem kovette erosodes, es ma reggelre elmult a mellfeszules-mellfajdalom, a hasam sem huzodott mar es a reggeli tesztem is  homezo lett, mintha igy minden megvaltozott volna.... majd a nap folyaman ramtort egy hatalmas gorcs es sajnos nagyon intenziven megjott.... :(
Ez a 3. honapunk, de most gondolkozom rajta hogy elmenjunk kivizsgalasra mi is, hatha kiderul hogy mi a problema. Addigis veszek baratcserjet, eddig csak terhesvitamint, magneziumot es C vitamint szedtem, de mivel tobben irtatok hogy ezt is szeditek utananeztem es eleg meggyozo, megprobalom, hatha segit (ha mashogy nem, akkor legalabb tudat alatt :) ).

Kik a kovetkezo tesztelok? Azt hiszem, hogy most en zarom a sort.

1.cn

Lilypie Pregnancy tickers
fanni8809
 
 


En elvileg a 17.cn-on vagyok,en mikroszkopozom ami szerint tegnap is pafranyos voltam.Nyak is van meg ma is,szoval nem tudom,hogy meglehetett-e mar az ovum.Kicsit hosszunak erzem az ovu elotti szakaszomat.Szoval ha megjon januarban akkor biztos elmegyek dokihoz megkerdezni mi ez.Bar nagyon felek,hogy nem fogja erdekelni oket,mivel a gyogyszert fel eve hagytam abba.
Tenyleg!Valaki nem tudna egy jo nogyogyaszt ajanlani a Honved Korhazban?
Szegyen,nem szegyen,nekem meg nincsem sajat dokim,az eves rakszureseket mindig tb alapon vagy ismeros magandokijanal csinaltattam,mivel nem vopt gond soha a ciklusommal.
De most mivel eljott a babavallalas ideje,jo lenne egy emberhez jarni folyamatosan.
Fanni8809 nagyon sajnalom,annyi ilyen tortenetet hallok mostanaban,hogy en biztos varni fogok egy hetet a nem vart utan,es ezek mitol tortenhetnek.
Tenyleg àrthat az e-vitamin?En errol meg nem is hallottam.Nekem a patikis mondta,amikor vettem a C vitamint,hogy vigyazzak mert ebben van d vitamin is
:roll:
En meg annyira meglepodtem,hogy ez baj lehet?Pedig nem mondtam en neki h babat tervezek...mondjuk lehet kikovetkeztette az elmult honapokban,mert ez egy kis gyogyszertar es odajarok a femibionert,ovus mikroszkop,e vitamin :shock: :-D
Littlebiscuit:A genetikai tanacsadason mar tudod,hogy mit fognak nezni?Vagy csak megbeszeles lesz?

mimkosz
Budapest
 
 


Sziasztok lányok!

Először is Caroline, nagyon köszönöm, annyira kedves vagy hogy megtennéd ezt nekem :) de végül találtam egy ismerőst aki holnap hazaugrik és hoz nekem DM-es E-vitamint szóval megoldódott.. :) De még egyszer nagyon köszönöm!
Szuper árakon vettél teszteket. Én is néha gondolkodom rajta hogy rendelek de mindig arra gondolok hogy hátha már ugysem kell belőle sok. Ovuteszteket nem használok, viszont, tegnap a doktornő azt mondta jó lenne ha mérnék hőt és erről a hónapról csinálnék neki grafikont következő hónapban a többi eredménnyel együtt majd megnézi. Szóval mától hőmérés persze reggel rögtön elfelejtettem és csak most jutott eszembe (csináltam már egy smást időközben de mindegy szerintem.. Amikor ciklus 2. felében voltam és terhes voltam akkor mindig egyforma 37.2 volt ha reggel mértem ha délután mindegy volt. Persze azért próbálok hozzászokni a reggeli méréshez..

Mimkosz, igen ez igy van (hogy egyesekhez csak úgy szinte becsúszik másokhoz nem jön) és pont ezért kamu ez amit sokan mondogatnak 'egy baba akkor jön amikor felkészültünk rá'. Mi bizony már szeptember óta kész lennénk és jön is csak visszafordul? Tán nem tetszünk neki? :D Ez egy közhely. Csak simán, vannak szerencsésebbek e téren és kevésbé szerencsések. Egy csomó mindentől függhet az egész milyen odabent az átjárhatóság, a katonák milyen kitartóak - mindezek kor, és egyéb életviteli kérdések függvénye is lehet szerintem. Most rájöttem arra hogy rossz döntés volt összel amikor azt mondtam legyintve hogy már most nem kezdem ujra a futást. A mozgás jó dolog és én aki ülőmunkát végzek ráadásul otthonról.. Még a pisiléshez sem kell többet sétálnom mint 5 méter :D
Koranyárig futni jártam az ahogy bejött a kánikula leállt és azóta szinte semmit nem mozgok.. Szóval most kezdek újra ráhangolódni. Egyelőre itthon youtube-on jógavideókat szoktam csinálni jók nagyon..
Amugy irod hogy 17 ciklusnap és még lehet nem is volt ovu - hát nekem is épp ilyen hosszú ciklusaim vannak. 31-32 nap, úgy sejtem 17/18. nap körül van az ovum (nem mértem, teszteltem soha csak váladékból meg enyhe fájdalmakból..). Erre még azt mondják belefér a normálisba..
A vizsgálatokról, hát lesz egy elbeszélgetés először is aztán a kromoszómatérképhez vesznek vért. Számomra fura hogy ezzel kezdik és nem hormonokat néznek például. Tegnap olvastam erről a vizsgálatról állitlag nem túl hasznos mert ritkán jön ki rossz eredmény. Attól hogy a szülők még elfogadható kromoszóma térképpel rendelkeznek a magzatban az egyesüléskor jöhetnek ki hibák és jönnek is. Ez okozza a korai vetélések elég nagy százalékát.. Na mindegy bizom az olaszok hozzáértésében..

Ja és lányok, ahogy irtam az Aviva tornáról, hát bejelentkeztem egy 4 órás betanulásra ami után otthon lehet csinálni. Január 30-án Pesten, ahogy otthon leszünk. Alig várom..

Fanni sajnálom.. Ez állitólag nagyon gyakori. Biokémiai terhességnek is hivják. Egy ilyen miatt még ne menjetek szeintem vizsgálatra, legalábbis, én még 2 után is lehangolódtam hogy máris a kromoszomáinkat kell hogy vizsgálják. Rám ad egy kis plusz 'terhet' ez a dolog. Persze nyilván jó tisztán látni és elkerülni esetleges további gondokat. De ha egy ilyen volt még csak akkor tényleg ne parázzatok, rendben lesz minden. A legtöbb orvos azt mondja ezután bátran lehet tovább prbálkozni gond nélkül mi is igy tettünk - most a szünet azért van mert 2 ilyen volt zsinórban muszáj picit leálllni.. Szurkolok nektek!


Krystin, ilyen rövid a ciklusod? 8/9. nap ovu? wow. Nekem 10 nappal hosszabb majdnem. Ezért egy örökkévalóság nekem egy hónap :D

Nagyon tetszik az ötlet a ciklusnap vagy dpo aláirása benne vagyok!

9. cn ("pihenős hónap"..)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@mimkosz:Az E-vitaminnal kapcsolatban azt olvastam, hogy akkor árt, ha az ember túllépi a javasolt napi mennyiséget. Ovutesztet nem próbáltál még? Akár a mikroszkópozás mellett.

Caroline, Omega Dophilus a neve. Úgy kaptam, hogy babatervezős időszakra tökéletes, de egészen szoptatásig szedhető.


3.dpo
marmotka
 
 


Jajj lanyok koszonom a sok hasznos valaszt,olyan jo veletek megbeszelni a dolgokat,mert mellettem alla parom is,de azert neha latom,hogy megfordul a szeme amikor a legujabb cuccot hozom haza a tokeletes idopont elcsipesehez.Igazabol,o miattam is nagyon szeretne mar,hogy baba legyen,hogy ne legyek minden honapban ujra szomoru,es mondta hogy bar keves ido telt el,de o szivesen elmenne vizsgalatra akar most is,hogy biztosak legyunk benne,hogy vele nincs gond.Szerintetek ezt hol lehetne intezni?Akar fizetosen is.
Kepzeljetek az en baratnom is igy van,emlitettem neki nyaron,hogy babat tervezunk.Erre oktoberben amikor a kezdo honapunk volt,o is csak ugy megengedte a baratjanak a 16.cn-on es lam,mar nem jott meg novemberben :roll:

mimkosz
Budapest
 
 


Elkuldte elobb a telefonom.A sportrol en is hallottam,hogy jo lehet.Volt egy ismerosom akinek ezt javasolta a nogyogyasz,hogy provaljon fogyni egy kicsit ea kozben probalkozzanak is,mert allitolag ilyenkor vmi hormon felszabadul,ami segit a teherbeesesnel.
Littlebiscuit orulok,ha te ugy hallottad,hogy ez meg belefer a normalisba.
Csak mar elkaptam a parom a hetvegen tobbszor,mert azt hittem,hogy ez a mi idonk,aztan itt kiderul,hogy megsem :shock:
Komolyan neha azt erzem,hogy kezdek en is belegolyozni :cry:

mimkosz
Budapest
 
 


@caroline4:
Ez nagyon jó ötlet!! Egyből képbe leszünk!!!
Fanni sajnálom fel a fejjel! Vhol olvastam hogy ez nem is ritka eset, csak sokan mivel nem tudatosan készülnek, nem is tudják, hogy elkezdődött vmi. A görcsöt meg menstruációs görcsnek tudják be csak.

12 dpo.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@lolo8280:
Huha,akkor nekes nemsokara kiderul!
Teszteltel mar?Erzel mar valamit?

mimkosz
Budapest
 
 


@mimkosz:


A túl gyakori sem jó, legalább 1 napot hagyjatok ki. És próbálj meg nem rá stresszelni, én is így voltam vele, aztán decemberbe már nem csak ovu teszteltem és akkor azért volt előtte is meg utána is akció, remélem az előttéből jött össze mert akkor van esély a kislányra :D
Amúgy nekem is most 16. napon volt ovum.

Lolo: Hogy vagy, érzel valamit?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Littlebiscuit, én is hasonlóan vagyok, júniusban futottam az utolsó félmaratonom 38 fokban. Na az annyira betett, hogy azóta hanyagoltam szinte minden mozgást. A lovaglás meg van általában heti 3, plusz néha egy kis torna. De konditeremben is nagyon rég voltam, hiányzik. Pont mára terveztem futást, össze is készìtettem a cuccom :)
Most voltam amúgy dokinál, azt mondta teljesen rendben vagyok, szépen meggyógyult a méhszájam, most olyan mint amilyennek lennie kell :)
marmotka
 
 


@mimkosz:


http://ciklus.hu/images/diagramok/b9b3c ... 52000_.png

Itt a példa, hogy a ciklus 19. napján is szépen teherbe lehet esni és szülni belőle egy szép egészséges kisfiút.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok! :)

Hú nagyon sokat írtatok mióta nem voltam :) Nagyon jó látni, hogy van a csoportban élet.....remélem ez a sok pozitív energia ebben az évben mindenkihez eljut és erőt ad a babáért folyó küzdelemhez :)

Olvastam a vitaminokról és el kell mondjam a férjem eszik a betegsége miatt a c-vitamit minden nap, a szelén és az E-vitamin a fiókban lapul, na de innestől bevetjük azt is. :)

Most kértem időontot a családtervezési konzultáció miatt, már most 6-án mehettünk volna csak nem fért bele a hétbe, így 13-ára kértem , hogy fogadjanak.

Azt számoltam , hogy 2-án megjött, akkor 13-án pont jó lenne egy uh vizsgálat.....hát majd meglátjuk mit mond az orvos.
andrenoci
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?