Új privát üzeneted érkezett!

Andrenoci: Szia, igen az :) holnap leszek 5 hetes.
Ki hogy van?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


oSziasztok,

Eloszor is, boldog es sikeres uj evet kivanok mindenkinek!

Mult honapban mar irtam ide, de mivel nem vagyk egy nagy forumozo, igy inkabb csak olvasni szoktalak titeket. Ma van a nem vart napja, 14 dpo, de mivel tegnap szilveszterkor ugy voltam vele, hogy csinalok egy tesztet es ha negativ akkor akar megihatok egy-ket pohar bort is, reggel teszteltem. Az internetrol rendeltem teszt-csikokat es meglepetesemre nagyon-nagyon halvanyan pozitiv lett. Ezen felbuzdulva mivel volt itthon meg egy Clearblue tesztem is azt is megcsinaltam, es szinten nagyon nagyon halvanyan, de lattam ott meg egy csikot, bar inkabb a szaradas utan tudtam csak ugy lefotozni, hogy latszodjon is a kepen. Boldog voltam, hogy ugrott a borozas.
Azert nem akartam beleelni magam, de nagy lelkesen csinaltam ma is ket fajta tesztet, hogy majd biztos erosodik, de sajnos az internetes tesztcsik teljesen negativ lett, es a masik teszten is csak alig kiveheto, rettento halvany csik lett . Valamint a hasam is gorcsolni kezdett, ugy erzem, hogy tenyleg mindjart megjon.


Valoszinu, hogy nem vagyok terhes. Talan elindult valami, de nem tudott beagyazodni?! Mi a velemenyetek?
Visoznt legkozelebb nem tesztelek hamarabb.... 



Lilypie Pregnancy tickers
fanni8809
 
 


@fanni8809:
Szerintem ne add még fel, amig meg nem jön!
Caroline: lehet hogy ebben a hónapban nem volt nagy esélye, hogy baba legyen, de akkor is egy halvány remény volt rá, s igy természetes hogy kicsit lehangolttá válsz, mert nem jött össze, mert mint itt mindenki Te is nagyon szeretnéd!!

Többiek, ki hogy van? Legolina? Rég voltál!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 

 
 

Boldog új évet mindenkinek! Mi most két hónapot kihagyunk, mert csak júniusban tudjuk megtartani az esküvőnket. Kitűztük a nagy napot! már le is foglaltuk. Nagyon várom, de nem szeretnék látszódó pocakkal férjhez menni. Addig is azon leszek, hogy felkészítsem a szervezetem. Viszont maradnék a fórumban Továbbra is

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Boldog új évet mindenkinek! Mi most két hónapot kihagyunk, mert csak júniusban tudjuk megtartani az esküvőnket. Kitűztük a nagy napot! már le is foglaltuk. Nagyon várom, de nem szeretnék látszódó pocakkal férjhez menni. Addig is azon leszek, hogy felkészítsem a szervezetem. Viszont maradnék a fórumban továbbra is. Szeretek itt olvasgatni! Mindenkinek pozitív tesztet kívánok erre az évre! Kiscsillag neked hatalmas gratuláció! Örülök nektek!

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Bocsánat, telefontól bénázok :)

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Koszonom,hogy a csapat tagja lehetek.Mar regebben olvasgattalak benneteket,es jo erzes volt azt latni,hogy nem csak bennem merulnek fel ugyanazok a kerdesek,es bizonytalansagok.
En 30 eves vagyok es ovodapedagoguskent dolgozom,a parom 34 es elso babank lenne.
Szeretnem azt megkerdezni,hogy tudtok-e arrol informaciot hogy a termekeny nyak hany napig szokott tartani?Es elmultaval van csak a peteeres?
A parom nagyon szeretne kislanyt,ezert probalok praktikakat bevetni :shock: :oops:

mimkosz
Budapest
 
 


@fanni8809:
En egyertelmuen pozitivnak latom ;-)

mimkosz
Budapest
 
 


Fanni8809: Reggeli első vizeletből csináltad? ilyenkor esélyes, hogy az Lh hormont érzékeli, de ha nem jön meg csinálj holnap reggel is egy tesztet :) amíg nincs mensi van remény. Kinek van a nemvártja mostanában?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Molyocska igazán mozgalmas lesz a 2016os éves, az esküvő szervezés jól eltereli majd a figyelmed, s ripsz-ropsz ott lesz a második csíkocska!
Mimkosz: sajnos ezt nem tudom, ha tudod nagyjából mikorra szokott esni az ovulációd? Mert akkor elötte lenne érdemes bevetni magatok!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@molyocska:
Én is ebben a cipőben járok hogy áprilisig eltoltuk a baba projektet mert szeptember 10.én esküvő és hát nem szeretném ha már nagy lenne a pocakom. Még 3-4 hónapos terhesen könnyebben végig csinálja az ember.
Hidd el az esküvő tervezés majd eltereli a figyelmet a rágörcsölésről és könnyebben összefog jönni a babó.
Én most elterveztem hogy leadok 7 kilót, egészségesen próbálok étkezni, többet mozogni plusz márciustól vitamint szeretnék szedni meg folsavat.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@ritus922: Nekem június 18 :) én is ebben reménykedem, hogy március után a nagy szervezésben könnyebb lesz összehozni. Nagyon izgalmas tényleg!

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@lolo8280:
En megprobalok mindent bedobni :oops:
Elvileg most vagyok a 13.cn-on.
A mikroszkopom ma felig volt pafranyos.
Akkor meg holnap bevetem magam :lol:

mimkosz
Budapest
 
 


molyocska és rita922 akkor nektek program dús lesz a 2016- os év!Drukkolok nektek hogy minden úgy sikerüljön ahogy szeretnétek!Eltereli a figyelmeteket az esküvő szervezés és észre sem veszitek hogy a baba is eljön hozzátok!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Molyocska, Ritus: Az esküvő szervezés tényleg le fog foglalni titeket, sok Boldogságot :) A baba is hamar összefog jönni, a lényeg hogy ne idegeskedjetek a szervezés miatt sem.
Kinek hogy telt a szilveszter?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:


Gratulálok kismama, mert eddig nem is tettem :) 

Ne haragudjatok, ha néhány hsz-ra nem reagálok. Azért olvasom és együtt örülök a pozitív tesztelősekkel. Az embert mindig a maga problémája érdekli a legjobban és várja a tanácsokat. Mindezek ellenére úgy veszem észre, hogy elég kis figyelmes csapatunk van. Figyelünk, figyeltek egymásra és ez nagyon jó. Erre van most szüksége miden próbálkozónak. Örülök, hogy nyitottam ezt a topicot és annak is, hogy nem zártuk be eddig, jó, hogy mindig jönnek újak! 

Molyocska! Ritus!
Milyen szép időszak előtt álltok. Gratula. A baba tényleg kopogni fog hamarosan meglátjátok. Tudja, hogy mikor kell jönnie. 


@mimkosz:


Nekem az ovulációm úgy volt eddig, hogy a tojásfehérjés nyák utáni napokban. Talán egy-két nappal utána valahogy. Én ovutesztet fogok legközelebb használni, nekem az nagyon szépen mutatja. 


@fanni8809:


A kazettás tesztek nem egyformák. KÉt különböző fajtát csináltál, ezért azokat nem lehet összehasonlítani. A tesztcsíkokat már igen, de ha nem volt elég koncentrált a vizeleted, akkor normális, hogy halványabb lett. Mi a helyzet azóta? 

Nekem éjjel iszonyat felfázásos tüneteim voltak. És minden törlésnél barnás folyásom volt. De a tisztaságiig el se jutott, csak mindig törlésnél látszott. De nem jött meg még. Rengeteget mentem éjjel pisilni és vettem be gyógyszereket is, mert annyira fájt a hólyagomnál a hasam és iszonyatosan csípett a pisilés. Szóval ezek után remélem  hogy megjön ma-holnap. CSináltam tesztet de megint csak száradási csíkot látok rajta, viszont még midig látok 20-30 % esélyt arra,, hogy nem jön meg. Bár jobb lenne ha megjönne, most a sok bevett gyógyszer miatt írom ezt. 




Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


profilképet váltottam :) olyan cuki

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Ti ezt tudtátok?

"Nagyon fontos a férfinél még az, hogy magömlése mikor következik be. Ha a magömlés túl korai, akkor akadályozott a sikeres fogamzás. A merevedési problémák is köztudottan akadályozzák a sikeres teherbeesést."

Érdekes. Bár nálunk nem szokott gond lenni, azért jó tudni, hogy lehet nem a kétperces együttlétekből fogan a baba, hanem abból, ami tovább tart. 

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


2. Most tekintsük át pontosan a teherbe esés folyamatát



- A méh az egyik oldali petevezeték a petefészekkel és a megtermékenyített petével -



A fenti ábra segítségével kísérjük végig a megtermékenyítés (teherbeesés) folyamatát pontról-pontra a női szervezetben.



  1. Ebben a pontban látható a petefészek a fejlődésben lévő tüszőkkel, melyek a petesejteket hordozzák. A tüszők száma több százezer, de ezekből havonta csak egy érik meg. Ekkor bekövetkezik a tüszőrepedés és az érett pete kiszabadul a tüszőből, elhagyja a petefészket és megkezdi vándorlását a méh irányába. A képen a piros nyilak mutatják a petesejt útját.

  2. A tüszőrepedés és az érett pete eltávozásának pillanata a petefészekből. A pete önálló útjára lép.

  3. A még nem megtermékenyített petesejt.

  4. 0. nap. A megtermékenyülő petesejt. A közösülés után a hüvelyből a méhszájon át a legerősebb és leggyorsabb ondósejtek elindulnak a méhen és a petevezetéken keresztül az érett, de még nem megtermékenyített petesejt irányába. A küzdelem és a feladat igen nagy. A hüvely savas szakaszán - amit az ondósejtek nem szeretnek - kell átjutni a méhen keresztül a fent említett hosszú úton a még távol lévő petesejtig. A fenti 1. ábrán a zöld nyilak mutatják az ondósejtek útját.

  5. A megtermékenyített petesejt. A megtermékenyített petesejt osztódni kezd. Ezzel máris megkezdődik a leendő magzat növekedése, de egyelőre még csak sejtszinten.

  6. 1. nap. Az első napon a megtermékenyített petesejt egysejtű állapota áll elő.

  7. 2. nap. A petesejt 2 sejtű állapota.

  8. 3. nap. A petesejt 4 sejtű állapota.

  9. 4. nap. A petesejt szeder formájú 8 illetve többsejtű csíra állapota.

  10. A méh.

  11. Teljes 8 sejtű csíra állapot.

  12. 5. nap. Az osztódó petesejt tovább haladva megközelíti a méhfalat.

  13. 6-7. nap. Elkezdődik a méhfalba ágyazódás folyamata.

  14. 8-9. nap. A megtermékenyített osztódó petesejt beágyazódik a méhnyálkahártyába.



A fent leírt folyamat jelentősége azért nagy, mert ezek a magzat életben töltött első lépései. Ekkor károsodhat a leginkább, és életbemaradásának esélyei is itt a legkritikusabbak. Ezért ezt a folyamatot kell a leginkább támogatni. Kérdezhetnék, hogy hogyan. Nos alább álljon az a professzionális terhesség-előkészítési technika, mely ezt és a későbbi terhesség folyamatát nagymértékben természetes biológiai úton támogatja:


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Csak azért másoltam be a fentieket, mert segít kicsit, hogy mikor tesztelhetünk. És jó tisztában lenni a folyamatokkal, amik bent történnek. Annyi minden történik mire megtudjuk, hogy sikerült-e....

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Nálunk nyugisan teltek az ünnepek.
A naptár holnapra írja nekem az ovut,de szerintem már megvolt.De azért majd dolgozunk az ügyön. 
Iszom a palástfű teát nagy erökkel.
Ami újdonság,hogy elkezdtem szédülni néha.
Remélem jó jel,bár nem akarom bedumálni magamnak régebben szédülős voltam,de egy ideje már nem szédültem.Tegnap is meg ma is rámtört a szédülés azthittem lefordulok a székröl de csak 5 percre.



Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Caroline: Köszönöm :) Várom a fejleményeket nálad is :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@ritus922:


Te írtad, hogy ledobnál pár kilót. Azt olvastam, hogy érdemes terhesség előtt egy méregtelenítést is csinálni. Ezzel egyidőben fogyhatsz is. Találtam egy jó kis diétát, amit szerintem én méregtelenítés céljából megcsinálok, hogy felkészüljön a szervezetem a következő próbálkozásra. 3 nap és -2 kiló. Aki már babát vár, annak nem ajánlott.

Bemásolom neked vagy akit érdekel még: 


Hogyan kövesd a diétát?


A kúra ideje alatt kötelező a napi ötszöri étkezés, vagyis a többször kevesebb elvét kell figyelembe venned, így biztosíthatod a megfelelő anyagcsere-működést, és éhesnek sem érzed majd magad. A főétkezések között könnyű turmixokat, salaktalanító teakeverékeket is fogyaszthatsz. A gyümölcsös ételeket inkább a reggeli órákban fogyaszd, míg a zöldségeket hagyd estére. Este hat óra után pedig ne egyél semmit, hagyj időt gyomrodnak az emésztésre.


Mintaétrend


1. nap


Reggeli: egy tányér zabkása egy marék aszalt sárgabarackkal.
Tízórai: 3 dl ananászturmix szójatejből készítve.
Ebéd: két tányér hideg, kapros zöldbableves két szelet pirított rozskenyérrel.
Uzsonna: két közepes alma.
Vacsora: 20 dkg bazsalikomos-paradicsomos penne durumtésztából.


2. nap


Reggeli: 20 dkg gyümölcssaláta ananászból és őszibarackból, fahéjjal meghintve.
Tízórai: három kisebb körte.
Ebéd: két tányér hideg paradicsomleves, petrezselyemmel megszórva.
Uzsonna: 3 dl őszibarackturmix szójatejjel készítve.
Vacsora: egy-másfél tányér zöldbabfőzelék egy kisebb szójafasírttal.


3. nap


Reggeli: három zabkorpás-szőlős muffin, teljes kiőrlésű lisztből készítve.
Tízórai: öt szem szilva fahéjjal megszórva.
Ebéd: két tányér hideg uborkaleves.
Uzsonna: 20 dkg paradicsomos zöldbabsaláta citrommal.
Vacsora: 20 dkg zöldséges barnarizs.


Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Krystin: váltva iszod a teát? vagy csak a palástfű teát?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


A peteérés után iszom a palástfüvet.
Szerintem már volt,a naptár holnapra ìrja,nem olvastam olyat,de remélem nemgond ha pé elött is iszom( ha a naptarnap lenne igaza)
Azért csinálom az ovuteszteket.Papíron Január közepére nem várom.Január 11.én megyek vissza dolgozni akkor ha addig nem jön meg lehet ellövök egy tesztet.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok!
Még nem olvastam el minden oldalt, de igyekszem és gartulálok a pozitív tesztekhez. :)
Nekem ma jött meg, úgyhogy az új év elé is új esélyekkel nézek! :)
kolibri25
 
 


Littlebiscuit:
Ez neked érdekes lehet:

Repüljön a második trimeszterben


Az Amerikai Szülészek És Nőgyógyászok Kongresszusának tagjai egyetértettek abban, hogy a legjobb időszak a repülésre a terhesség közepe, a 14. és 28. hét között. Ekkor a legalacsonyabb az egészségi kockázat.


Ellenkezően, a legkockázatosabb az első trimeszter, ugyanis ekkor legnagyobb az esélye a spontán vetélésnek, ezzel szemben az előrehaladott terhesség során a repülés korai szüléshez vezethet.


Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Koszonom a valaszokat. Mara sem jott meg, viszont a ma reggeli tesztem is teljesen ugyanolyan alig eszrevehetoen halvany csikot hozott mint az elozo, ugyhogy nem erosodik. Hat nem tudom, majd meglatjuk.

Lilypie Pregnancy tickers
fanni8809
 
 


@fanni8809:


Ezek a tesztek pozitívak! ne idegeskedj és ne tesztelj minden nap, felesleges, 2-3 nap múlva reggeli elsőből csinálj és az erősebb lesz, vagy ha annyira nem bírod kivárni vegyél érzékenyebb tesztet. Én várnék, bár nehéz várni tudom,  de ha hétfőn reggel tesztelsz erősebb lesz :)

szandra0408
 
 


Csajszik drukkolok és olvaslak titeket :) Kik a következő tesztelők?

szandra0408
 
 


Sziasztok! Üdv az újaknak, gyors babásodást kìvánok!
Szandra hogy vagy? Hányadik héten is vagy? :) Remélem problémamentesen telnek a napok.
Nálam elvileg holnap ovu. Majd reggeli hőből kiderül. Tesztet nem vettem, ìgy jobb, nem viszem túlzásba a figyelgetést :)
marmotka
 
 


@szandra0408 


Koszonom, mindig eltervezem, hogy holnap akkor nem tesztelek, de amikor reggel felkelek mindig abban remenykedem, hogy hatha ma erosebb lesz es megnyugodhatok, ugyhogy nem birom ki. :) te hogy erzed magad, vannak terhes tuneteid? Orvoshoz mikor kell legkozelebb menned?


Lilypie Pregnancy tickers
fanni8809
 
 


Köszönöm kérdésed, egyre jobban vagyok, az elmúlt pár hét elég kemény volt tünetügyileg, folyamatos hányinger gyomorégés, hasfájás, és rengeteg alvás, de jól vagyunk minróden rendben.14 én megyünk 12. heti genetikai uh-ra ahol nézik  down kór-t meg ilyeneket

szandra0408
 
 


Üdv Kolibri!
Szandra olyan jó nézni hogy már itt tartasz.Mintha csak most irtad volna hogy nemvárod!
Én Január 16-ra nem várom.Remélem nem is jön semmi.
Érdekes ez a szédülés...
Rádadásul tegnap iszonyatosan viszketett a cicim.
Remélem jelent valami jót.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@kiscsillag201:
Nekem megjött
andrenoci
 
 


@kiscsillag201:
Nekem megjött
andrenoci
 
 


ndrenoci, sajnálom!
Fanni, tényleg meg kéne próbálnod hogy egy-két napot vársz. Nem lesz minden nap csalódás, ha nem változik semmi.

Lányok, érdekel a véleményetek! 29-én volt nyák, azóta nem vettem észre. A hőm ma reggel ugrott fel 36.2-röl 36.8-ra, szóval ma van ovu. Ebben biztos voltam hogy ma lesz, valahogy volt egy megérzés.
Igazából 29 óta minden nap volt összebújás. Nem tervezett, hanem spontán :) Nincs munkahelyi stressz :) A tegnap esti után el is aludtam egyből és nem folyt ki semmi! Szerintetek ìgy mennyi az esély? Mikor ajánlott még?
marmotka
 
 


@marmotka:
Nagyon jók az esélyeid, remélem hamarosan csatlakozol hozzánk a szeptemberi babaváró csopiban :)
Babyfever: Veled mizu? Neked is mostanában volt ovu nem?
Többiek? Nagyon eltűntek.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@szandra0408:
Hogy rohan az idő nálad :-) s közben nálunk meg vánszorog!!

Üdv az újaknak!!

Andrenoci sajnálom! Fel a fejjel!! Új holnap, tele új lehetőségekkel!

Caroline nálad mizu? Fejlemények?

Marmotka ha van rá lehetőség akkor még erősítést küldhettek a benti katonák után!
Biztos ami biztos alapon!

Babyfever, legolina, littlebiscuit, ecsibe nálatok mi a helyzet? S többiek?

Kis csillag ti hogy vagytok? Tünetek vannak?

Én január 7re nem várom, semmi különöset nem érzek, egy pici szurkálás volt reggel, 10 dpo. Majd kiderül, arra is kíváncsi vagyok, hogy most pont 28 napos lesz-e a ciklus,hogy nem volt stimuláció!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Lolo: Jól vagyok köszönöm, szurkálás folyamatosan megvan, szagokra picit érzékenyebb vagyok de ennyi egyenlőre. Remélem nem is leszek rosszul levős típus mert azonos a vércsoportunk férjemmel. Nem csinálsz jóstesztet? Várom a híreket, többiek tőletek is olvaslak titeket továbbra is :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Nekem is megjött ma 26 napra. Jobb is igy. A következo ovutol mar orvos szerint is probalkozhatunk,amire nagyon felkèszítem a szervezetem.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:
Mivel készíted? Én most edzeni kezdek, sajnos jó pár kiló feljött a gyógyszerek miatt! holnap beszélek személyi edzővel ;-)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Lolo: szerintem várd meg, hogy megjön -e vagy baba van, mert a 12. hétig nem szabad edzeni (nagy a vetélés esélye) pont ma olvastam.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:
Pont azért megyek személyi edzőhöz, mert nem ugrálós megterhelőt szeretnék, az első terhességemmel míg ki nem derült fociztam, s utána átáltam ugyanilyen edzésre, a másodikat is így csináltam végig! Most sajnos olyan lehetetlen a beosztásom, hogy nem tudtam csinálni, de ez az állapot tarthatatlan. Ajánlottak egy nagyon jó edzőt a nap bármely szakában lehet vele időpontot egyeztetni!! S több kismamája is volt már!! Beszélek vele, s meglátjuk!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Lolo: Na az szuper :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Sziasztok lànyok! Nekem ez az elsö bejelentkezésem idén szoval Boldog Új Évet kivànok mindenkinek!!!
Remélem hogy hamar érkezik mindannyiunk csöpp àlma.
Én holnap megyek orvoshoz remélem szép tiszta lesz bent minden és zöldet kapunk a tovabbi probalkozasra. Remélem ir fel egy kis progrszteront igy amiatt màr nem lehet baj legközelebb..
Amugy totàl lenyugodtam olyan jól kezdödött az év - semmi extra csak végre jókat szeretkezünk pàrommal (az elmúlt két hét e téren elég kritikus volt..).
Kiscsillag olvastam a repülésröl. Hàt én épp repültem az 5.héten a vetélés elötti napokban és volt is egy hatalmas görcsöm amikor leesett hogy nagyon kell pisilnem és felkeltem. Persze ez màr soha nem fog kiderülni hogy attol volt-e. Àllitolag megtalàlni az ilyen korai vetélések tényleges okàt nagyon nehéz. Nekem még mindig az az érzésem hogy szimplàn szerencsétlenek voltunk - pàrom koràbol es hogy dohànyzik sajnos sok màr a kromoszomahibàs kiskatona. De majd legközelebb egy tökéletes jön bizom benne ennyit tehetek. Amugy amit még valamivel valószinübbnek tartok az a stressz idegeskedés miatti àrtalmak. Egy stresszhormon pl blokkolja a progeszteron termelését.. Most pl totàl nyugodt voltam egészen az utazàsok elötti napig aznap vendégvàràs ajandekok elkészitese csomagolas pakolas majd màsnap a repülés. Simàn lehet hogy itt jött a baj. Ami talan amugy is jött volna csak ez vàltotta ki. Nade mindegy is màr megtörtént ez van sajnos.
Amit megfogadtam az új évre, a könnyedség. Nem csinalok több ilyen "dràgàm most ovulàlok érzem ha most nem szexelünk annyi a hónapnak". Megprobalom még a napokat sem szamolgatni mert annyira bestresszelek töle hogy oh most ma kéne együtt lenni vagy holnap. Közhelynek tartottam ezt a ha ràgörcsölsz nem jön össze dolgot. Habàr nem igaz (ha igy lenne,rengeteg lenne a meddö pàr mert persze hogy a tervezett babavàràsnàl az ember izgatott meg alig vàrja de ettöl még összejön àltalaban elöbb vagy utóbb)) de ha a végét àtirom annàl inkàbb igaz lesz (legalabbis ràm) "ha ràgörcsölsz begolyózol". Szoval kicseréltem elmém nyugodt és türelmes vagyok mint még soha).

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


LÁnyok! Vagyunk egy páran, akik pecsételgetünk mensi előtt. Nálam ez egy évben kb. 2-3szor fordul elő. MOst épp megint pecsételtem három napot a rendes mensi előtt. Olvasgattam erről most is, habár már korábbról tudom, hogy ez porgi hiányt jelenthet. 


"Abnormális a menstruáció megjötte előtt napokkal már barnázni!


Ennek a típusú abnormális barnázásnak több oka lehet. A leggyakrabban az oka a menstruációt napokkal, akar egy héttel megelőző barnázásnak a progeszteronhiány! A progeszteron feladata meg- és fenntartani a méhnyálkahártyát arra az esetre, ha teherbeesés történt, és ha nincs elégprogeszterontermelődés, a méhnyálkahártya le fog dobódni!


Azok a hölgyek, akiknél progeszteron hiány (ösztrogén dominancia) van, az esedékes menstruációs vérzésük előtt napokkal, vagy akar egy héttel is már barnázást tapasztalnak!


Ez egy alapvető terméketlenség jele és szintén okozhat korai vetélést."



Egy professzor oldalán olvastam, hogy sajnos népbetegség az ösztrogéndominancia. Ami nőknél elég sok problémát okozhat, köztük a nehézkes teherbeesést, vagy meddővé válást. Az mondja, semmi gond, szedjünk növényi porgeszteron kapszulát vagy inkább kenjünk magunkra progeszteron tartalmú krémet, mert jobb a felszívódás a bőrön át. 


Ilyen kapszula a barátcserje és a yamgyökér. Yamgyökérből készül krém is. Próbáltátok már?

yamgyökérről : http://www.biosziget.hu/wild-mexikoi-gyoker-kapszula-p-10924.html?search=mexik%25C3%25B3i%2520gy%25C3%25B6k%25C3%25A9r&gclid=CJDRzajrjcoCFUNmGwodeFwPuw

vagy tudtok más progeszteron tartalmú természetes növényeket? Lehet megpróbálnám.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


@caroline4:
Wild yam root, én ilyet szedek! Nekem bevált! Nekem is úgy ajánlották, a gond hogy nehéz beszerezni, s az ára is kicsit húzós, de nem tántorít el! Én nagyon ajánlom!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 





Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Lefényképeztem, napi 2x1 a javaslat! Ez 3950 ft és 1 havi adag! Lassan újabb adag kell!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?