Új privát üzeneted érkezett!

Littlebiscuit! Nagyon sajnálom ami történt! Tudom hogy nagyon nehéz lehet, de ne add fel és keressétek meg az okát. A teherbeeséssel nincs gond, hisz gyakorlatilag egyből sikerült az első eset után. A megtartásra kell fektetni a hangsúlyt és biztosan van megoldás. Lehet, hogy csak valami apróság, plusz egy vitamin..vagy bármi. Kitartást és erőt kìvánok neked, hogy kiderìtsd mi a gond! Ne add fel!
marmotka
 
 


Littlebiscuit: Fel a fejjel, szerintem jó lenne minél előbb kivizsgáltatni magad/magatokat, lehet, hogy csak tényleg valami vitamin hiányzik a megtartásához, mert könnyen összejön azt már tudjuk. Meglátod amint megvan az ok, jönni fog az egészséges kis angyalkátok :)
Többiek ki hogy van?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@littlebiscuit:


Szia! Ne add fel! Amikor azt érzed, hogy minden veszve, nincs erőm hozzá, akkor jön a kutyaharpás szőrével! Nagy levegő és még csak azért is! Ne gondolkozz csak tedd amit tenned kell. Isten őrízz most torpanj meg....nem szabad. Tudd mit szeretnél és hidd el erőt ad!
andrenoci
 
 

 
 

Littlebiscuit: Ha elég erősnek érzed magad hozzá, menjetek el minél előbb orvoshoz. Nem azt mondom, hogy próbálkozzatok újra, hanem derítsétek ki, hogy mi lehet a gond, aztán amint megvan, lehet orvosolni, és pikk-pakk meglátod, hogy megérkezik az angyalkátok! 

@kiscsillag201: Te hogy vagy? Tünetek vannak már? Mikor mész dokihoz?
Én teljesen tanácstalan vagyok. Előző ciklusomban 17-én kellett volna megjönnie. 16-án volt egy kis rózsaszínes folyás, majd 17-én semmi, és 18 este végül megjött. Én ezért 18-val datálom az új ciklus kezdetét. Ehhez mérve 30-án lenne peteérésem. Igen ám, de vasárnap óta már megvan a tojcsics folyás (bocsi). Tegnap gyorsan vettem egy ovutesztet, de csak 30-as volt. Megcsináltam, a használati utasítás szerint 3-5 perc múlva van eredmény. 3 perc múlva totál negatív, illetve csak egy kis haloványka valami. De aztán nem dobtam ki. Megnéztem 5 perc múlva és akkor már elég komolyan pozi volt. Még soha nem használtam ilyen tesztet, úgyhogy fogalmam sincs most mi van. Érezni nem érzem az ovut. Vagy nem is tudom. Olyan fura inkább... Szóval teljesen bizonytalan vagyok.
Azért tegnap eset volt akció. Csak az a helyzet, hogy párom miatt nem jó, ha naponta vagy 2 naponta csináljuk. A dokija szerint 3 nap minimum legyen két alkalom között. Na, de ha nem tegnap volt ovum, akkor 30-án még nem lesznek készen a megfelelő katonák :(
Á, nem tudom, nem kéne ennyit agyalni.




ecsibe
 
 


@andrenoci: Nálad mi a helyzet? Milyenek lettek az eredmények? Voltatok azóta konzultáción?

ecsibe
 
 


Köszönöm lányok!
Persze hogy megyünk tovább. Nem is merült fel bennem hogy nem. Ahogy elmult a vérzés elmegyek egy ellenőrzésre, reméljük ki is tisztulok rendesen és akkor még várni sem kell majd. Csak a kivizsgálások ijesztenek meg egy kicsit.. De tudom hogy eljön a mi időnk, nagyon hamar. Mindannyiunnak!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Ecsibe, van még teszted? csinéld meg ma és akkor látod hogy ha erősebb akkor még most jön az ovuláció. Ha ma akkora tegnapi akció tökéletes rá. Ha holnap akkor viszont a biztonság kedvéért legyetek együtt holnap is. Holnapután már talán késő lenne. Inkább kockáztassatok egy kicsit gyengébb katonasereget mint a lekésést..
Nekünk is ezt mondta a nőgyógyász sógor, hogy az optimális 2 nap szünet 2 alkalom közt.. De ha egy van még az sem lehet annyira vészes szerintem.. Szurkolok neked!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Van még, 5 volt a dobozban. Mindenképpen ellövöm. 
ecsibe
 
 


@ecsibe:


Ne is kérdezd! Tegnap akartam időpontot kérni és közölték a portán, nincsek a családtervezésin.....pffff . Gondolom majd csak jövőre lesznek. Nekem majd most a napokban várható a nemvárt, barnázok de nem jelentős. Az UH-on ami 21 én volt, 13.5 mmes tüsző volt látható a bal oldalon és azóta is arról szurkál....az este az asztalnál ültem épp vacsiztuk és még a gyerekek ki is nevettek olyan érdekes szúró-görcsölő érzés kapott el de csak a bal petefészek környékén....azt mondtja a lányom: anya ! én a multkor olyan beteg voltam, úgy görcsöltem a wc-n, hogy alg bírtam ki és nem szóltam semmit....te miért nyöszörögsz? :D Na hát gondolható, hogy nem volt egy kelleme érzés. Naptár szerint 3-a a várható időpont, de nekem sosincs szinte egyforma ciklusom.

Mit mondtam is, nem sokat foglalkozom a történettel, csak teszem a dolgom gondolkodás nélkül.
Félek a petevezeték átjárhatósági vizsgálattól....nekem sérvem van, és amúgy sem mennék bele az epidurális érzéstelenítésbe. Mindkét császármetszéssel altattak.
andrenoci
 
 


@andrenoci: Hát igen, ilyenkor elég necces. Nekem is kellett volna mennem dokimhoz, de közölte, hogy ne menjek, mert nincsen, majd csak januárban. Azért az annyira nem jó, hogy barnázol már ennyivel előtte, nem?
Akkor laparoszkópia? Van már időpontod? Az uh-st érzéstelenítés nélkül csinálják. Max javalott egy cataflam bevétele előtte. De azt mondják nem fájdalmas, csak kellemetlen. Mondjuk az ára azért nem semmi. Moncsika írta, hogy 50.000, de én is mindenhol ennyiért látom. És gondolom ezt csak magánban csinálják.

ecsibe
 
 


Ecsibe: szerintem jó volt a tegnapi akció. A tojásos folyás a katonák miatt van, számukra ideális, így tovább életben maradnak odabenn! 3-5 napig is életben maradnak s várják a petét! Szerintem holnap lehet újra akció, akkor már 2 nap, az nem rossz!!

Littlebiscuit: nagyon erős vagy, s minden rendben lesz!! Szerintem kérj egy alapos hormon vizsgálatot! Lehet ennyi elég is lesz!!

Andrenoci: reméljük a szurkálás tényleg a pete volt! Tud ám fájni! Kb mi együtt haladunk most, én 7re nem várom!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Ecsibe: jól vagyok köszönöm, alig van vmi a jobb oldalamon szurkál néha, fáradékonyság és ennyi (egyenlőre).van még egy 25-ös tesztem azt csütörtökön reggel megcsinálom. szerintem is csináld meg ma is az ovutesztet, ha holnap este összebújtok az még jó lehet.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@ecsibe:
Szerintem nem csak magában csinálják!Nem,a paíron javaslatként van feltünteve és am is a tb. Ellátás keretében csinálom. Utazási utalványt is kaptam, szgk-ra. Mint ahogy az inszeminálás is.....erre is utalt az orvos. Mint írtam is, családtervezési szakrendelésre járunk.
andrenoci
 
 


@andrenoci: Akkor Te most milyenre mész? Laparoszkópiásra vagy ultrahangosra? Az oké, hogy az inszem és a családtervezis is tb-re megy. 

ecsibe
 
 


Rózsaszín tegnap reggeli 10es,
Kék most esti 25-ös x-epil teszt. Aggódtam ma, hogy semmit nem éreztem gyorsan el lőttem ezt a tesztet. Kicsit megnyugodtam :)


Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


ecsibe éd andrenoci az uhs átjárhatóságit csak magánba csinálják!A tb nem támogatja mert nagyon drága a kontraszt anyag!Csak a röngenest és a lapart támogatja!Ha tb támogatottal csináltatod valamelyiket a kettő közül akkor egy hónapon belűl nem csinálhatnak másik tbs beavatkozást!pl. Inszem vagy lombik!
Littlebiscuit nagyon örülök a pozitív hozzá állásodhoz!Dokihoz menny mindenféle képpen lehet nem is kell kivizsgálás csak egy kis progi pótlás!Az segít a megtartásban!Fel a fejjel, sikerülni fog!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


@moncsika79:
Köszi a választ, semmiképp sem szeretném plusz költségekbe verni a családunk, mivel van egy Jan.13.született 15 éves nagyfiúnk és egy 10 éves nagylányunk. Ők már így is egy egy OTP :) türelmes leszek. Minden vizsgálat várat magára 2016 ig.
.
andrenoci
 
 


Ezek az ovutesztek. A mai talán még erősebb. És 30-as. Azt hiszem túltend bennem az lh 
Holnap reggel összebújás, hogy azért meglegyen egy kicsi szünet. Szerintetek?
ecsibe
 
 


És a kép :)
ecsibe
 
 


andrenoci tudom miről beszélsz a meglévő gyermekek anyagi vonzatáról,de szeretnénk harmadik gyermeket is!Fel is kell nevelni és én nem akarom húzni az időt!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


@ecsibe: szép pozi a második, azt kell figyelembe venni. A ma reggeli akció remélem összejött :)
Nálunk is a harmadik baba várat magára, az elmúlt három évben én össze sem számolom mennyibe van. Mint ha már most eggyel több lenne. Majd meg sem érezzük, ha itt lesz, amit az össze hozására költünk utána rá költjük.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Ecsibe ez szép pozi :) Meg volt az összebújás? :)
Én tegnap vettem észre a tojásfehérjés nyákot (néhány hónap után előszór, hurrá :) ), bár a hőm még nem ugrott fel. Azért tegnap este és ma reggel is tettünk az ügy érdekében :) Azt olvastam hogy ez a nyák ovu előtt 2-3 nappal jelentkezik, hogy abban éldegéljen a sereg.
Kiscsillag hogy vagy? Te voltál a "gyertyázós" ugye? És még mondtam is, hogy ha összejön èn is bevetem ezt a módszert :) Ma alkalmaztam is :) Alig jött ki valami ès csak órákkal később.
Littlebiscuit hogy érzed magad?
marmotka
 
 


Sziasztok lányok!

Marmotka, köszönöm kérdésed és jól esik nagyon :)
Csak 3 barátnőm volt beavatott a dolgokba - nekik megirtam vasárnap hogy mi van, visszairtak hogy nagyon sajnálják és csak pozitivan előre. De azóta egyikük se kérdezte meg hogy vagyok. Persze lehet úgy vannak vele csak rosszabb ha emlékeztetnek. Na mindegy. Ide jönni már egy második család :)
Tegnap voltam rosszabbul, a kevés munka miatt nagyon ráértem agyalni, olvasni és ez rossz volt.
Mára minden jobb. Picit kezdem más szinben látni az egészet. Sőt egy aranyos kis gondolatot is kiötlöttem már ami tényleg sokat segit: hogy a mi kis szivünk csücske már alig várja hogy jöjjön, ezt bizonyitja hogy kétszer is megtörtént a megtermékenyülés. De szeretné a legidálisabb, legegészégesebb testecskét magának és az elmult hónapokban nem olyanok jöttek neki, igy gyorsan vissza is fordult, minél előbb hogy minél kevesebb féjdalmat okozzon. :) De hamarosan jönni fog.
Nem tudom hogy csinálom de egyre erősebb vagyok és még mindig pozitiv, hiszek benne hogy jön hamarosan és minden rendben lesz. Amit elhagyok viszont az a dolgok sürgetése, a türelmetlenség. Jönni fog amikor jönnie kell.
Bejelentkeztünk hétfőre egy nőgyógyászhoz hogy megnézze minden rendben kitisztult-e nagyon fura lesz olaszul ez az egész, bár már a bejelentkezésnél egész jól helyt álltam el tudtam mondani érthetően hogy mi történt :) :) 
Amugy már alig van vérzésem (ez a 4. nap).

Ecsibe biztos most érik a pete éjjel/hajnalban kiszabadul (valahol olvastam hogy a legtöbb nőnek olyantájt van az ovulációja).
Marmotka, az biztos segiteni fog (a gyertya). Vagy vizszintesen picit megemelve a csipőt, sőt, a legkényelmesebb a falhoz feltenni a lábakat, minél több ideig, ez csak jót tehet..
Szurkolok nektek!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@marmotka:
Köszönöm egyenlőre jól vagyok, semmi tünet csak oldalt érzem a nyomást. Szerintem a tea is segített azért :D

Littlebiscuit: írj majd, hogy mi volt dokinál mindenképpen, reméljük jó híreket mond :)

Most akciózok mizujs?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@littlebiscuit:
Jó olvasni, hogy ilyen pozitív vagy, ahogy ezeket írod erőt adsz mindenkinek, s remélem Te is erőt tudsz inenm meríteni!! Párod veled lesz a nőgyógyásznál, hogy tudjon segíteni a nyelvi akadályokban?
A gyertyázás tényleg jó, ill a csípő meg emelése, kb 20 perc azt írják.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Littlebiscuit csodás a hozzáállásod!Így érdemes hozzáállni!Ha az ember negatív se változik semmi!
Nálunk szerintem megvolt az ovu,bár naponta nem voltunk együtt csak 2 naponta de remélem hatott!
Azt álmodtam,hogy terhes vagyok(de még csak a teszt pozi) és elmondatam mindenkinek a munkahelyemen utána meg szitkozodtam,hogy most mi legyen,meg minek mondtam el
Remélem ez egy jó jól,meg arra int hogy fogjam be a számat 

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


@marmotka:@lolo8280: Megvolt a reggeli összebújás  De csak fél óra pihit tudtam utána tartani, mert menni kellett dolgozni. Viszont meglepően kevés katona kívánkozott kifele. Remélem most végre tényelg jó volt a nyák, és inkább bent maradtak egyesülni 




@littlebiscuit: Erős vagy! Így kell ezt!  Mesélj majd, hogy mi volt a dokinál. 

Babyfever eltűntél!!! Nálatok is napokban megy az akció, ugye?




ecsibe
 
 


lolo egyet értek veled!
Littlibiscuit olyan jó olvadni a pozitív hozzá állásodat!Erőt lehet belőled meríteni!Drukkolok hogy minden rendbe legyen és hamar jöjjön el a ti időtök!
ecsibe remélem sikerült nektek és két hét múlva pozi tesztet küldesz nekünk!küldeszÉn már várom az átjárhatóságit és remélem átjárható vagyok!Ha nem akkor még egy feladat vár rám!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Ma megint tesztelte és ez is durván pozitív. Viszont folyásom már nincsen. Ez normális?
ecsibe
 
 


Sziasztok LÁnyok. 


@littlebiscuit:


Sajnálom, ami veled történt. Szomorú, hogy nem is egyszer  Én is kétszer éltem ezt át. Először 15. hetesen, mert beteg volt a pici. Másodjára meg amiről ti is tudtok novemberben 8 hetesen. Maradj pozitív!
NÁlad tehát viszonylag hamar meg tud foganni a baba, már csak a megtapadással lehet a gond. Nem? Majd az orvos megmondja. De szinte tutira valami beágyazódást segítő gyogyit ír majd fel első körben. És lehet figyelik majd a hormonok szintjét és asszerint kapsz majd gyógyszert. Ha viszont addig is szeretnél tenni valamit, tudom ajánlani  a palástfű teát, mert az beágyazódás segítő, segít a méhnyálkahártyát úgy felépíteni, hogy abban jó mélyen megkapaszkodhasson a baba. Az ovulációtól érdemes inni. Ha nem elég vastad a méhnyálkahártya, a vetélés esélye nagyobb.



Nálam az a helyzet, hogy ugye mi nem védekeztünk (vagyis férjem tévesen azt dondolta, nem kell) és emiatt most izgulok,hogy mi van. Ma vagyok a 10. dpo-n, ha akkor volt ovum, mikor jobb oldalon a szúrásokat éreztem. Most nem vezettem hőgörbét se és ovutesztet sem csináltam így nem tudom pontosan, mikor volt ovum. De szerintem 20-án. 

Ma csináltam egy 10-es vaterás tesztet, amin száradás után extra halvány száradási csíkot véltem felfedezni. Nem rózsaszín, nem is látszik csak ha nagyon forgatom és kigúvasztom a szemem. 
5 órán át egy bögre teát ittam és csinátam még egyet délután és azon is lett egy ilyen csíkocska, de már erősebben látszott. Csináltam tesztet a 8. és a 9. dpon is, de azokon nem volt száradási csík. 
Lehet arról van szó, hogy ezek a száradásinak tűnő csíkok mégiscsak pozi csíkok???? 
HOlnap már a 11. dpon-csak látnom kéne valamit. Nagyon izgulok magamban. CSak veletek tudom megbeszélni egyelőre. Ez a rosszul végződő korábbi terhességem már a 9. dpo-n pozi (látható halvány rózsaszÍn csík) tesztes volt. Az azt megelőző sikeres terhességemnél csupán a 12. dpon lett pozitív és korábban nem. 

HOlnap majd jövök valamikor és megírom mi lett. A babásoknak gratulálok!!!! Jó egészséget kívánok. És Boldog Új ÉVet!





Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Caroline, ha tudsz csinálj képet, és tedd fel.
ecsibe
 
 


sziasztok lányok

még egszer köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!

Lolo, persze jön velem párom is. Igaz, ezekkel a nőgyógyászati kifejezésekkel még lehet ő is gondban lesz :D

Ecsibe szerintem akkor ma van a csúcs. A tegnap reggeli biztos megtette hatását. De azért még egy évzáró vagy új év köszöntő akció mehetne igy bebisztositod a dolgot :D

Caroline,
Én is sajnálom a te rossz élményeidet. Igen emlékszem arra hogy milyen korán pozitiv lett a teszted. Nekem mind a 2x nagyon halványan indult a nem várt idejében az első hónapban nem is lett sőtétebb ott egy hét volt az egész most 1 hét alatt 2 nponta teszteltem és a 4. teszt már nagyon szép volt ezért volt kicsit váratlan hogy megint ez lett a vége.
A méhnyálkahártyám a vetélés megkezdése előtt 4 nappal orvos nézte, 12 mm volt, szerintem ez elég rendben van. Persze nem tudni hogy a terhesség kezdetétől kezdve már ilyen vastag volt-e.. És a hormon probléma se kizárt a progeszteron hiány mert a menzeszek előtt szoktam 2-3 napot pöttyözgetni ami arra utalhat. Mondjuk nem lehet nagyon extrém az eltérés mert olyankor össze se jön a terhesség, ezt írják. Ami gyakori az a kromoszómahiba - ezek a problémás kis embriók lökődnek ki még ennyire korai stádiumban..
El lehetne kezdeni a kivizsgálásokat mondta egy nőgyógyász ismerős - de nagyon nem tetszik az ötlet :( Még csak 3 hónapja próbálkozunk. Persze, jó lenne elkerülni egy újabb ilyen esetet mert nem kellemes.
Na várjuk a hireket Tőled!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


ecsibe érdemes lenne akkor még akciózni,minél több kiskatona legyen!
Caroline örülök hogy újra itt vagy és szorítok hogy sikerüljön a baba!
Boldog új évet és babásodást kívánok azoknak akik még várakoznak,akik meg babásak azoknak meg probléma mentes álldott álapotot és könnyű szülést!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Lányok! Nem tudok képet feltenni, mert nem látszik semmi. Még a tegnapi árnyék csík se nagyon jön elő a ma reggelin. Ráadásul csináltam egy predictor early tesztet is, ami ha minden igaz ma 96 %-os eséllyel mutatta a helyes eredményt és full negatív. Pedig írták róla, hogy sokszor megjelenik rajta tévesen egy második rózsaszín csík. Hát nekem még tévesen sem jelent meg. 

A 11. dpon vagyok. Nem tudom, hogy reménykedjek-e még. Bár tudom, hogy a kislányomnál a 12. dpon volt először extrahalvány pozi. Minden terhesség más. Lehet ezt a babát is csak holnap mutatná ki először. De minek reménykedek? hiszen két három nappal a lehetséges peteérés előtt voltunk együtt csak. Mert utána már védekeztünk. Jobb lenne a következő hónap, az orvos is azt javasolta, hogy várjak még egy mensit. De mégis valahogy reménykedtem most, hogy pozi lesz. 

Sebaj. Ha köv. hónapban sikerülne, pont abban a hónapban születne, amelyikben én is születtem. November. Csodaszép őszi hónap. :) És őszi-téli hónapokban született babákat sokkal könnyebb öltöztetni. Ha nyár közepén születne, nehéz lenne a hőségtől óvni a picit. Már nagyon várom az előttem álló izgalmas időszakot. Sok sikert mindenkinek és nekem is :)

B.Ú.É.K.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Caroline, nagyon korán van még fel a fejjel. Volt itt egy lány, a fórum nyitása után kicsivel lett terhes és neki még a nem várt idejében is full negativ volt, majd, valami majd egy hét késésnél lett csak pozitiv. Nemrég egyszer bejelentkezett már túl a 3. trimeszteren. Szóval nincs szabály, minden eset más. A 11. dpo-n még nem kell elvetni semmit :)
Szurkolok. De ahogy irod, ha esetleg nem, akkor majd a következő hónapban :)
Hány menzesz volt eddig amugy, 2 ugye?
Amugy én is mindig keresgélem a jó oldalát annak hogy mégsem nyári baba lesz  (junius-it álmodtam meg de hát erről szeptemberben már lecsúsztunk). Ha viszont olyan nyár lesz itt mint ez idei volt - azt hiszem jobb hogyha őszi lesz.. Igazából, az első év alatt nagyjából végig ugyanaz a helyzet és mindenkinek jut mindenféle időből, tehát végül, teljesen mindegy :D
Talán a szülés szempontjávól jobb ha nem augusztus lesz, idén abban a melegben ami itt nálunk volt borzasztóan aludtam heteken át még az óriáspocakkal hát nem is tudom .. :D

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


*túl a 3. hónapon = ELSŐ trimeszteren :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


 hát lehet ezen látni valamit? Felerősítettem az árnyékot, így lett fotón sejthető, hogy mit látok élőben. Napfénynél a párkányon jobban látni. De ez még azért nem valami ....

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Caroline én látok valamit de lehet hogy azért mert az elmúlt hónapokban sok nagyon halvány pozitiv tesztet láttam és felerősödött a 'második vonal-felerősitő-fókuszáló' képességem :D
Várj türelemmel. Én épp ma fogadtam meg hogy nem stresszelek. A munkával járó stresszt már kizártam de a helyére jött a tesztelős agyalós neten utánaolvasós stressz. 3 ilyen hónap után ugy érzem mintha éveket öregedtem volna és legalább fél évnek tűnt ez a negyed év. Most resetelünk és boldogan, türelmesen várakozunk!
Szerintem tesztelj ujra holnap vagy holnapután addig pedig süss egy finom sütit vagy tereld el valahogy a gondolataid!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Sziasztok lányok :)
Most csináltam gyorsan így bejelentés előtt :) Még le sem telt a 3 perc már ott volt a csíkom.
Caroline: Nem vagy elkésve, csináld meg minden nap a tesztet, milyen erősségű?
Littlebiscuit: Ez a jó hozzá állás, ebben a hónapban én sem stresszeltem rá, figyeltem a hőmet meg ovuteszteltem, de nem görcsöltem rá. Nekem a tea is sokat segített szerintem. Szurkolok hogy minden rendben legyen dokinál. Ma vagyok 4+6.
Boldog Új Évet Lányok mindenkinek, akcióban teli évkezdest :)


Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


@kiscsillag201:
Ez igen, nagyon szép teszt!! Gratula.

Caroline: szerintem ne add fel, simán lehet még baba, akár 5 napig is el et képesek a katonák!!
Mindenkinek boldog új évet, babásoknak könnyű terhességet és szülést! Nekünk akikre még várat az áldás minél hamarabb zebra csíkos tesztet kivánok az új évre!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Csajszik! Nagyon boldog eredményes sikerekben gazdag é legfőképp babás új évet kívánok mindannyiótoknak! :)

szandra0408
 
 


Sziasztok Lanyok!En is szivesen csatlakoznek hozzatok ha lehet!Ket honapja dontottunk ugy,hogy nem vedekezunk,szoval ez a harmadik probalkozos honapunk.Bar megjegyeznem,hogy az elso ket alkalommal elvetettuk az ovus napokat.A parom nagyon kislanyt szeretne,ezert ugy probalkoztunk.A gyogyszert juliusban hagytam abba masfel ev utan.Oktoberig termeszetesen halalpontos ciklusaim voltak,mult honapban szerintem elmaradt a peteeresem is,mert most decemberben egy hetes kesessel jott meg.De uj honap uj remeny...
Bar azt gondoltam,hogy ram eleg lesz ram nezni es maris osszejon a baba...nos vagy nem igy van,vagy szamolni nem tudok :shock: :D
A lenyeg ,hogy december 19-e a remelhetoleg utolso mensim elso napja.Mar erzem a pe kozeledtet(hal istennek,mert mult honapban semmi nem volt),bar a mikroszkopom meg krumplikat jelez.Azert volt mar akcio az 5. napon es a 11.cn-on.
Es Boldog Babas Uj evet mindenkinek!

mimkosz
Budapest
 
 


Lányok! Boldog, egészségben és pozitìv tesztekben gazdag új èvet kìvánok mindenkinek! :) puszi:marmotka
marmotka
 
 


Boldog újévet nektek lányok!
Sok-sok boldogságot és pozi tesztet!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Nagy boldog új évet! És sok-sok pozitív tesztet! :-)
ecsibe
 
 


Pozitív tesztekbe gazdag boldog új évet kívánok. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


@mimkosz:


Üdvözöllek a várandóságra várakozó kis csapatunkban! Örülök, hogy itt vagy.


LÁnyok azóta is csináltam tesztet, egyiken sem látszik semmi. Pedig tesztelek reggel és délután is. Ma még csak a 12. dpon vagyok. Tegnap a tisztasági betétemen egy pici mennyiségű barna foltom volt. Nem sok, éppen csak a betét felső rétegét kente össze. Aztán semmi. Ma reggelre se volt semmi a tisztaságimon, csak most délutánra lett rajta újra egy picike összekenődés mint tegnap. Nem több és nem is élénk színű. 

Ez már késő beágyazódásos vérzésnek? Ha ez lenne az első mensim a missed ab. után, akkor azt hinném hogy csak pecsételve indul az első mensim. De ez már a második mensi lenne, ebből következik, hogy eddig még csak egy rendes mensim volt műtét óta, ami 26 napra jött meg, pecsételgetés nélkül. 

Nem tudom mi lehet ez. Valószínűleg megjön, ami nem is baj. JObb lesz két mensi után próbálkozni újra. De akkor miért van pici rossz kedvem? Sebaj, majd ha megjön már beletörődök, csak addig meg ez a bizonytalanság. 

Ja! és 10-es tesztekkel tesztelgetek.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4
 
 
 
 
 


Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! Tele reménnyel, kitartással, türelemmel :)
andrenoci
 
 


@moncsika79:


Szia! Én sem akarom húzni az időt, inkább az idő nem enged tovább lépni....ezellen nem igazán tehetünk semmit.....Megteszek minden tőlem telhetőt, ennél többet ha akarnék sem tudnék megtenni. Hány éves is vagy te Móni? Én 37 éves vagyok és nem érzem késve a babavárást.....ha még az egészségem engedi és a jószerencse, legalább ennyit szeretnék élni.......a nagymamáim még élnek, múlt évben töltötték a 80 életévüket....tudom h nem olyan világ van már anno az ők idejében , de remélem örököltem a hosszú életük titkából egy kicsit...
andrenoci
 
 


@kiscsillag201:


Szia! Ez egy terhességi teszt? :) Mert ha az akkor nagy gratula! :) Végre már valami jó hír.... :)
andrenoci
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?