Új privát üzeneted érkezett!

Lolo ez szuperül hangzik! Nekem is a napokban lesz a peteérés egyszerre fogunk vàrakozni!! Olyan izgalmas. Jo érzéseim vannak most. Tudom minden kommentemben leirom de hàtha osztok ebböl a pozitiv szellemböl mindenkinek és tényleg ez lesz a siker hónapja mindenkinek aki még vàr :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Szandra gratulálok neked. Nagyon vigyázz magatokra. Remélem tavasszal már én is örömködhetek a pozitív tesztben. :)

A többieknek meg csak pozitívan. Ha sokat gondoltok arra hogy most összejön a baba és terhesek lesztek be fogjátok vonzani magatoknak. Én sajnos ebbe a pár újra próbálkozós hónapban sokat gondoltam arra hogy tuti nem jött össze a baba nem lehet megint szerencsém és nem is jött. Lehet ha másképpen álltam volna a dolgokhoz akkor már pocaklakóval együtt írnék ide. De nem baj majd a tavasz lesz az én időm. Nem tudom hogy ki hisz benne és ki nem. De én igen.

Minden nap olvaslak titeket és mindenkiért izgulok hogy jöjjön össze a baba.

Caroline mi akkor majdnem egyszerre fogunk újra próbálkozni. Egyikünk se lesz egyedül majd a várakozásban.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Sziasztok!Nekünk elvileg most vannak a tuti napjaink!Jajj annyira izgulok hogy sikerül-e :)
Mi is ilyenkor 2-3 naponta akciózunk,amúgy meg mikor "kedvünk" támad.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 

 
 

@krystin@littlebiscuit:


 


Hajrá! Tegnap mi is megkezdtük az új ciklus aktív időszakát. Reméljük mindannyian sikeresek leszünk! :)


@ritus922:


Teljesen igazad van a pozitív gondolkodást és bevonzást illetően, csak sajnos a másik oldalon ott a kisördög, vagy inkább az ész, aki óv attól, hogy beleéljük magunkat, hogy ne fájjon annyira, ha csalódnunk kell. Én legalábbis ezen a határon egyensúlyozok, hiszem, hinni akarom, hogy sikerül, de közben félek teljesen átadni magam a reménynek. Vigyor

babyfever2016
 
 


Hajrá lányok!  Menjen akkor az összebújás, hogy karácsonyra már pocaklakósak legyen mindenki 
Nekem még egy hét, és még mensi se múlt el. Úgyhogy most még csak fejben és szívben megy a készülődés.
Jövő héten pedig doki. Aztán meglátjuk mit mond.

Babyfever: egyetértek én is minden hónapban próbálok egyensúlyozni az ész és a szív között. Ha túlságosan beleélem magam, akkor nagyon nagy a kopp a hónap végén. Ha lazábban kezelem a hónapot, akkor elég viselhető. Szóval nehéz ez, mert amúgy én is hiszek ebben a bevonzásos dologban.

Lolo, ez nagyon jó! Szorítok nagyon, sikerülni fog!

Lilypie Pregnancy tickers
ecsibe
 
 


Jaj lányok, olyan fura már hogy minden gondolatom alapja ez a dolog. Jó ez vajon vagy épp ellenkezőleg?
Most vettünk jaunár végére jegyet hazalátogatóba annyira olcsóak most januárra.
És azt nézegettem vagy 11 hetes terhes leszek, vagy 7. Ha pedig netán semmi, akkor elmegyek egy nagy kivizsgálásra.
De annyira bizom az első verzióban.
Még csak 3. hónap a próbákkal de már egy örökkévalóságnak tűnik. Le a kalappal aki ezen jóval túl van.
Sokan vagyunk mostanság peteérősek decemberben lehetne egy naagy bébi boom :) :)
Végre a barátnőm is felvette az 'alig várom üzemmódot' akik szintén rajta vannak a babán. Az első (elmúlt) hónapban a nyugalom szobra volt. 5 napot késett neki de nem tesztelt aztán megjött a mikije. Nem is tudom hogy 5 napot tesztelés nélkül komolyan. Ebben a hónapban viszont már sokkal 'élénkebb' még egy hete van a nem vártig de tegnap azt kérdezte, nekem mikor is kezdödött a gyakori pisilés. Mondtam neki hogy ahhoz még egy kicsit lehet korán van :D de ki tudja mindenki más. Óriási lenne együtt haladni a hónapokkal :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Ne is mondjátok,én is reménykedek!
Meg azon gondolkozom,hogy megrendeljem-e a feliratos bodyt,amivel be akarom jelenteni a férjemnek ha apa lesz :)
Nehogy karácsony miatt ne kapjam meg :-D
Addig eldugnam és amikor sikerül odaadnám,de nem merem megrendelni,nehogy előre örüljek. :/

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok Csajok! csak az érdekesség kedvéért hoztam Nektek egy sztorit! Ugye a mensim nem jött meg, csináltam kb 6 db pozi tesztet 10, és 25 öst is! NA gondoltam ma csinálok mégegyet, a Viloa nevű 25 tesztre esett a választásom, ugyan nem reggeli pisiből, de délelöt megcsináltam, NEGATÍV! Azt hittem itt kapok infarktust! Rohamléptekben mentem a gyógyszertárba, közben, már minden megfordult a fejemben. Teszt megvéve, azonnal haza, tesztelés, elötte fél órával csináltam negatívat, az új pedig leugrik a tesztről olyan erős pozi. szóval, a Viola nevű tesztet szerintem senki ne vegye meg! :)

szandra0408
 
 


SZandra, nagy kő esett le.. amikor a felénél jártam hirtelen az fordult meg a fejemben hogy veled is elbánt a sors mint ahogy velem 2 hete. De aztán szuper volt olvasni a happy endet :)
És mostmár fejezd be a tesztelést pozitiv és kész :D :D
Amugy tényleg durva hogy vannak ilyen hibás tesztek.. Milyen csalódás ha ezzel teszteltél volna először pl ... Még igy is de gondolom túl hihetetlen volt hogy hirtelen teljesen negativ ez nem igy megy amugy se ha már megnőtt a HCG szint akkor az folyamatosan csökken csak vissza.
Szóval nyugiii pihenj és örülj :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Köszi! Ezt teszem :) nyugi pihi és várakozás. dec 9 re tervezem az első orvos látogatást, 6+2- van esély szívhangra?

szandra0408
 
 


Amit látok, olvasok az pont a választóvonal a hatodik hét. Kb fele fele arányban olvasok olyat hogy már volt és hogy még nem. Tehát ha még nem lesz abszolut nem gond! Bár értem az aggodalmat. Mert igy akkor nem rohannánk 1 hét mulva ujra vizsgálatra hanem pár hétig nyugi lehet..
Ha most összehozzuk a bébikét végre én is pont 6 hetesen fogok orvoshoz menni (Karácsony előtti napokban hogy otthon leszünk..), és ugyanez lesz a kérdés :)

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


pont ezért izgulok, mert dec 15 én utazunk haza, otthon meg nincs orvosom, tb-m...

szandra0408
 
 


6 hetet a mensitől számítjuk?


szandra0408
 
 


Az utolsó mensid első napjától kell számolni. Legalább is én úgy tudom.

Lilypie First Birthday tickers
ritus922
 
 


Szandra még szerintem jó vagy legalább abban az országban van TB-d ahol tartózkodsz. Nekem ugyanis fordítva van :( Magyar munkahelyem van de kint dolgozom Olaszországban, home office-ban. Ezáltal magyar TB-m van olasz nincs. Itt csak privátba mehetek. Azaz, elméletileg sürgős esetben el kell hogy lássanak az EU-s TB kártyával itt is. De a sima UH meg társait azt csak privátban tudom csinálni. Mondjuk, olvasom itt az olasz fórumokat, az olasz nők csak privátba mennek az állami ellátás még rosszabb mint nálunk (időpontok és egyéb gázos tényezők). 150 euro kb egy vizsgálat gyönyörű lesz...
Szóval nekem pont forditva ezeknék a hazalátogatásoknál próbálok majd elmenni otthon - persze nincs mese itt is kell orvos csak remélem nem fogok minden hónapban ennyit otthagyni. Ja és itt a 35 év alatt még azoknak is fizetni kell a várvátelért akiknek rendes olasz TBjük van nem is keveset 35 euro. Komolyan egy rablás itt az egészségügy. És minden ágazata. Pl magnézium tablettát akartam venni 30 darab 6 euro. Otthon vettem a DMben 450 ft (1,5 euro). Terhességi tesztet épp tegnap beszéltük, 10 euro.. No comment.. :(

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Ha mondjuk megfázol, vagy eltöröd a lábad kkor mi van? Mi nagyon ritkán járunk magyarországon, most is a nagy bejelentés miatt megyünk, csak hát félek, hogy nehogy baj legyen, nem akarok végig azon agyalni, hogy nincs szívhang! :/

szandra0408
 
 


@szandra0408:


Nemvárt előtt mennyivel teszteltél? Szerintem ha pontosan volt peteérésed és nem csúszva akkor esélyes a szívhang. De érdemes itthon elmenni akkor 4D-re maximum a 7. héten már tutira lesz. :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


kiscsillag: 2 nappal nem várt elött már halvány pozi volt, most 2 nap késésnél, leugrik a volnal a tesztről olyan durván pozi. :)

szandra0408
 
 


@szandra0408:


És az LH tesztnek(mint jósteszt) van értelme? 3 nap a nemvártig nekem csak azért :)


Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Semmi nekem 2 napig pozi volt, aztán full nega!

szandra0408
 
 


nekem már ekkor nagyon havány pozi volt a 10 es teszt

szandra0408
 
 


@szandra0408: hm lehet akkor péntek reggel ellövök egy 10-est, lesz ami lesz :D Tünetet nem igazán érzek, mellérzékenység (fürdésnél ha nincs rajtam melltart)ez 4 napja kb, és hétfő óta nem kívánom a húst :( Vasárnap még simán ettem, de azóta nem bírom megenni. Tegnap este vettem egy szelet kukoricás-szalámis pizzát, amint a szalámis részbe haraptam, kész elment az étvágyam is...Ma ebédnél (roston pulykamell volt a menüben) 3 harapás volt és annyi, egyszerűen több enm ment le. Nem tudom miért. Valakinek ötlet? A hőm 36,6 és 36,8 között mozog. Hétfő óta folyamatosan jönnek ki a patik is, van 1-2 igen fájdalmas :( Pedig 1 héttel mensi előtt nem szokott max 2-3 nap.


Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Szandra,
hát igazából sose voltam ilyen beteges tipus amióta a háziovos van (18 éves korom óta) 2x jártam nála amikor munkához kellett alkalmassági igazolás meg tavaly amikor a jogsimat újitottam. :D
Ha pl megfázom aspirinnal és mézes teával öngyógyitok.
Tavaly voltam egy ilyen check up-on a klinikán viszont mert már nagyon gáznak éreztem hogy évtizede nem látott orvos egy 1 nőgyógyászati szürést meg egy fogorvost kivéve.. Az volt életem második várvétele az első valamikor gyerekkoromban - féltem is :D
Lekopogom, korházban sem voltam még.
És egy nap téppánzen sem pedig 10 éve dolgozom. (a munkaadók álma vagyok).
Szóval nálam nem nagy téma ez a TB dolog. Ha sürgős valamire lenne szükségem akkor az EU kártya ott van. Persze most a terhesgondozás kérdése kritikus lesz - de mondom, ha lenne is TBm privátba mennék itt sztem mert a fórumokon nagyon lehordják az állami gondozást.. :/

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


Nekem most is vannak pattik, szóval ez nem mérvadó. A mellfeszülés, meg nálam tegnap kezdődött! ez volta fura, hogy nem fájt a nemvárt elött.

szandra0408
 
 


Kiscsillag szerintem programozhatsz egy tesztet péntekre. Egyik barátnőm is 2 nappal nem várt előtt csinált tesztet és szép pozitiv lett már akkor. Szurkolok!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@littlebiscuit:


Biztos lesz erre a terhesgondozásra is megoldás! Drukkolok!


 


Kiscsillag: Egy tanács, ha negatívnak látod a tesztet, akkor vedd ki a csíkot a kazettából, és nézd meg, mert az elsőkön nekem is csak úgy látszott!


szandra0408
 
 


Sziasztok! 
Csak ma találtam rá erre a honlapra és fórumra és látom hogy elég sok tapasztalat cserél itt gazdát ezért is fordulok hozzátok én is! A mensim a 7. napja késik és a mai reggelen csináltam egy tesztet amin a második csík elég halovány. Szerintetek érdemes elmennem ezzel dokihoz ha ez elkövetkező 2 hétben sem jön meg és akkor már ugye elvileg 6. hetes terhes leszek ha leszek... köszi előre is!!
vica31
 
 


Nos Ő a tesztem :)

vica31
 
 


Sziasztok!! Ez az egészségügy hihetetlen, hogy milyen állapotban van mindenhol!!! Én nekem az első terhességem feléig nem volt orvosom, de aztán rátaláltam a mostanira! Jó tanács, legyen választott orvosod!! Ez az aminél nem szabad rizikózatatni!

Az injekciót megkaptam, hát elég ramatyul vagyok megint tőle!! Még szerencse hogy tegnap és holnap kell akciózni! Orvosi utasítás!! Tényleg nagyon jó lenne egy nagy babybummm decemberre!! Habár a 12 hétig a család nem fogja nálunk megtudni!!! Csak már de jó lenne, ha csak titokban kéne tartani!!

Kiscsillag drukkolok neked!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


Sziasztok!! Ez az egészségügy hihetetlen, hogy milyen állapotban van mindenhol!!! Én nekem az első terhességem feléig nem volt orvosom, de aztán rátaláltam a mostanira! Jó tanács, legyen választott orvosod!! Ez az aminél nem szabad rizikózatatni!

Az injekciót megkaptam, hát elég ramatyul vagyok megint tőle!! Még szerencse hogy tegnap és holnap kell akciózni! Orvosi utasítás!! Tényleg nagyon jó lenne egy nagy babybummm decemberre!! Habár a 12 hétig a család nem fogja nálunk megtudni!!! Csak már de jó lenne, ha csak titokban kéne tartani!!

Kiscsillag drukkolok neked!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
lolo8280
2315 Szigethalom
 
 
 


@vica31:


ez egy pozitív teszt. Mindenképp menj dokihoz, de én csinálnék pár nap múlva még egy tesztet, aminek erősebbnek kell lennie. ez az első teszt amit csináltál? Ha nincs gond görcs ilyesmi akkor simán ráérsz a 6-7 héten dokihoz menni :) szerintem

szandra0408
 
 


Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy milyen erősségű volt a teszt?

szandra0408
 
 


@szandra0408:


Szia!  Elég kezdő vagyok x-epil tesztet vettem ami  23mlU/ml igazán nem tudom mit jelent. Vagy szerinted milyet kéne vennem? Amugy 10 perc után már erősebb volt a csík de azt irta a teszt h 3 perc után jó az eredmény. Köszi előre is!
vica31
 
 


Értem, 23 mmol hcgt tud kimutatni a vizeletből ezt jelenti, az x-epil tesztet nem nagyon ismerem. ez az enyém ma délelött, 11 kor csináltam 2 nap késésnél, 25-ös erősségű

szandra0408
 
 


A képet most csináltam, már kiszáradt sajnos.

szandra0408
 
 


@szandra0408:


Az enyém is hasonló lett most hogy már kiszáradt. Te voltál már orvosnál?Amúgy megbeszéltük a párommal, hogy a 6. heten ha nem jön meg addig (mert ugye pont akkor kellene majd megjönnie a köv mensimnek) elmegyek a doktornöhőz és kiederítjük, hogy mi a helyzet. Köszi a segítséget!
vica31
 
 


@vica31:


6. héten kellene megjönni? ezt nem értem, milyen hosszúak a ciklusaid?

szandra0408
 
 


Nekem csak 2 napja késik,majd decemberben megyek orvoshoz. :)

szandra0408
 
 


Vica: ez szerintem is pozi.
Köszi csajok, remélem van valami. Cickó is teltebb picit, viszont a szexet nem kívánom, szegény férjemet totál elhanyagolom 1 hete. (meló reggeltől estig, ő meg 3 műszakozik) szóval nem egyszerű.....:( nagyon érzem már, h év vége van, de már csak 4 hét meló, utána 1,5 hét szabi :) Ránk fér. Várjátok már az ünnepeket csajok?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Uristen Vica ,(apropo üdv itt) mintha az én 2 hettel ezelötti tesztem latnam. Ugyanez az xepiles tipus volt es pontosan ilyen erössêgü volt a tesztcsikom is. Nekem ez a kimaradt menzesz napjan volt. Hogy aztan mi történt (korai vetélés) azt hagyjuk - Neked azt kivanom hogy erösödjön a csikocska.. 2 nap mulva ismeteld meg söt ha nem sajnalod a teszteket akkor mar holnap és ha 2 nap mulva nem erösödik én dokihoz mennék. Habàr azok a babàk akik ilyen korai fàzisban menni akarnak talàn nem véletlen és jobb hagyni.. mondjuk ha csak progrszteron potlas kell alkor viszont hasznos dokihoz szaladni csak mondjuk nem tudni hogy tényleg az kell-e hacsak nincs jele vagy kimutatva hogy nincs elég. Nade semmi para csak nyugisan minden rendben lesz drukkolok! Jaj kicsit felbolygatott ez a teszt kisertetiesen hasonlit az enyemre. :shock: :roll:

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@kiscsillag201:


Te érted Vica ciklusát? hogy lehet az, hogy 7 napja késik, és a hatodik héten kellene megjönnie? szeretném megérteni :)

szandra0408
 
 


@littlebiscuit:


Az én tesztemhez mit szólsz? 2 napos késés, délelött 11 kor csináltam

szandra0408
 
 


Szandra: nem igazán, az túl korai lenne még ha 24 nappal számolunk is. Vica hány napos a ciklusod?
Littlebiscuit: Fel a fejjel :)

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 


Igen nekem is fura, mert nekem 2 napja késik, az én ciklusom 27-28 nap de a 6 hét környékén lenne pém, szoval ez elég érthetetlen.De lehet csak nekem :D Vica majd írd már meg hány naposak a cikluok, meg, hogy mikor volt meg utoljára, és, hogy mikor volt pé-d?

szandra0408
 
 


Szandra a te teszted 2 nap kesesnel szerintem teljesen jo elég erös a masodik vonal. De az sem szentiras hogy ha nem erösödik baj van. Csak osztottam a tapasztalatom hàtha segitség lesz valakinek. De méginkàbb remélem hogy egyikötöknek sem kell megtapasztalni..

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@kiscsillag201:
Szia! Elmagyarázom,először is a kezdetek miszerint  amióta menszeszelek 23 napos a ciklusom!  Az utolsó menszez első napja október 26. most kellett volna megjönnie november 18.-án a következőnek pedig december 11.-én. MIvel ma van november 25. 7. napja kédik és ha az október 26.-át nézzük és a pozítiv teszt szerint terhes vagyok akkor elvileg 4 hetes a terhesség és mint olyanteljesen kezdő az ilyesmi kiszámításában elnézést h itt tévedtem, de akkor a 7. terhességi hétre esik a következő mensi és nem a 6.-ra. Ha van még kérdésed akkor nekem tedd fel kérlek és szívesen megválaszolom! szép estét
vica31
 
 


@vica31:


Így már értem! :) Drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen! :)

szandra0408
 
 


Hat, 23 napos ciklusnal a 9-10.nap körül kellett lennie az ovualcionak ami azt jelenti hogy nov 4. Ha igy volt akkor 20-21 nappal vagyunk a fogantatas utan ekkor mar joo erös tesztnek kellene lenni. Persze lehetett akar egy hét kêsés is vagy akar több is, ha igy van akkor ok a halvany teszt. Holnap vagy holnaputan tesztelj ujra!!

Lilypie Pregnancy tickers
littlebiscuit
 
 


@kiscsillag201:


Hogy vagy? mi a helyzet?


 


Csajok ki hogy van?


 


Nekem az éjjel úgy szurkált, a petefészkem, meg a méhem, hogy aludni sem bírtam.persze jól megijedtem, de mint kiderült ez teljesn normális..


szandra0408
 
 


Szandra: Jó reggelt :) Nekem "semmi" tünet ami új lenne. Nem tudom. Hőm egyenlőre 36,7.
Én nem érzek most szurkát, ovukor 2-3 napig volt, azóta csak 1-2szer.
Többiek?

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?