Sziasztok,
Csendes pihi van, egyelőre félig még szalad a konyha, de itt a helyem
Alvás: nálunk általában megy a háttérben az a babazene (van vagy 4 CD. nyi anyag), amit még pocakos "koromban" hallgattunk. És ezt hallgatjuk éjjel is. Már kívülről fújom a különböző klasszikus melódiákat, már csak a címüket kéne flottul tudni
Ja, és madárcsicsergés, meg tengerzúgás is nagyon jól megy
Helga: gyere légyszi!
Esküvő:
Hajni, akkor elképzelheted, nálunk a cégnél mennyien estek az asztal alá, amikor meglátták a kezünkön a gyűrűt (eljegyzésit). Merthogy mi még a kapcsolatunkat is titkoltuk, összesen 2 ember tudott erről, és azok tényleg hallgattak. És a férjemről azt gondolták, hogy "biztosan idősebb a barátnője, amiért ennyire gondoskodik, hogy minden nap finom ebédkével megy dolgozni", rólam pedig azt, hogy "biztosan ismét valami titkos zenész a pasim"
Aztán jött a döbbenet
Nekünk az esküvőn viszonylag sokan voltak, de bárki bármit mond, nem az a lényeg, hogy hány ember van meghívva az esküvőre, és hányan vannak ott, hanem az, hogy Ti jól érezzétek magatokat, és persze a büszke szülők, testvérek is, és hogy mindenki szeretettel gondol Rátok ezen a nagy napon is! Én pl. azt sem értem meg, hogy minek kell megsértődni a nem közeli családtagoknak, ha nincs meghívva. Inkább örülniük kéne, nem megsértődni. Na, mindegy.
Fog: ne aggódj, majdcsak kijönnek! Nekünk is még csak 4 van, viszont ezekkel már akár lehetne szotyizni is
A "képes topicot" is fogom folytatni, persze, csak most annyi minden van, hogy vagy időm nincs föltenni képeket, vagy ha van pivi időm, akkor elfog a lustaság. Meg azt sem szeretném, ha bárki azt gondolná, hogy az egy dicsekedő topic. Pedig azt arra szántam, hogy oda mindig felteszek képeket, s ha majd Dorka nagyobb lesz, és még lesz Babanet is, akkor majd nevetgélhet saját magán, hogy mit, mikor és hogyan csinált.
Hajni,
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz, a férjem remekül van, jövő hétfőn kell visszamennie az első kontrollra...
Suli van, minden héten 2- szer, vagy néha előfordul, hogy többször. Nagyon igyekszem jó nebulónak lenni
nem kérdeztél túl sokat, jöhetnek még kérdések!
Kérdésekről jut eszembe: régen, még ált.iskolás koromban összefogtunk 3 barátnőmmel, és teszteket készítettünk egymásnak, persze egyszerre egy tesztet. Tök érdekes volt, mert mind a 4- en szinte teljesen más érdeklődésűek voltunk, így a kérdések is olyanok voltak. Amikor én készítettem a teszteket, akkor az tele volt zenei kérdésekkel. Amikor az egyik barátnőm (akinek csillagász és fizikusak a szülei), akkor tele volt olyan kérdésekkel. A másik barátnőm szülei újságírással foglalkoztak stb...Volt egy megadott határidő, amíg "le kellett adni" a teszteket (pl. 1 hét múlva), és tök jó volt, mert mivel nem voltak sima kérdések, ezért könyvtárba mentünk, hogy keressük a válaszokat. Ja, hatalmas nyeremények is voltak: pl. látogatás a csillagvizsgálóba (persze oda mindannyian mentünk), Milka csoki, újságok, könyvek stb...Persze az ajándékokat a megtakarított zsebpénzünkből, és a szüleink segítségével vettük meg, de mindegyikünk szülei azt mondták, hogy ilyenre szívesen, bármikor költenek.
Bocsánat, talán untatott Titeket ez a kis "kitérő", de pont arra gondoltam, hogy milyen mókás lenne, ha mindig lenne valami érdekes/izgalmas kérdés, aminek utána tudunk járni, és még tanulunk is belőlük. Persze ez csak egy kósza ötlet, el lehet vetni!
Zita,
Esküvői hajas képet szeretnék!!! Gondolom, hogy benne volt 1 flakon hajlakk
Na, mindjárt keresek valami esküvői képet, aztán feldobom miniatűr formában, jó?!
Matyinak küldök rengeteg álommanót. Mondjuk küldök az enyéimből, mert nekem már túl sok kering a szemem körül, mostanában álomkórban szenvedek.
Tegnap a végén nálunk sem lett süti, pedig kókuszgolyókat, pardon szívecskéket szerettem volna gyártani. Dorka nem hagyta, hogy kibontakozzak, így maradt a fini vacsi, többféle husival, 3 féle körettel. Ne gondoljatok nagy dologra, mert a felét a mélyhűtőből szedtem ki, de a tegnapi nap ez is nagy teljesítmény volt Dorka egész napos nyűgije után.
Jesszusom, mennyit írtam!
Az új tudományokról akkor majd legközelebb, jó?!
Ági van?!
Puszi,
Vic
Ui.: Ja, el is felejtettem valamit. Orsival pont azt beszéltük pár nappal ezelőtt, hogy milyen jó lenne, ha már jönne a tavasz, mert akkor felpakolhatnánk, aki szeretne jönni (2 kocsi tutira van), és lemehetnénk Dunaújvárosba! Végülis az közel van, oda- vissza hamar meg tudnánk járni, a manók sem lennének annyira nyűgösek az úttól...