Sziasztok!
Elveszett bárányka továbbra sem kerül meg, csak bekukk
Tüni, Kangi,
nektek nagy gratula a babákhoz, nagyon szépségesek
És ha ez bárkit is vígasztal, van rosszabb a két gyereknél...három
Én már nosztalgiával gondolok a két macás létre, no meg hogy milyen időmilliomos is voltam én akkor
Psandi,
ha én is beleszólhatok a lepedő témába (mert nekünk is ilyen körbetámlás ágyikóink vannak): a 140x70-es gumis lepedő rámegy, de csak ha frottir, a többi nem bírja a nyúzást
Lábfájás: Timi ilyen esetekben rendszerint a nagylábujja körmét trafálja el, visszahajlik, letörik, stb...szóval ez fáj neki. Esetleg nézd meg közelebbről Dani lábujjait, hátha...
Zsuzsi,
fiad még mindíg egy kis alpinista
De mostanra már az én Zsebim se piskóta, nemhiába készült fiúnak
Zsuzsó,
a kalkulált ár+ 30% sajna helytálló
Az én férjem is mindíg lelkendezik, amikor kikalkulálják a fővállakozóval, hogy mennyi lesz az újabb hozzáépítésünk, aztán én még gondolatban felszorzom...és eddíg mindíg én nyertem
Jut eszembe, tavasszal megint épííííítünk, brrrr.....de most van egy kis különbség az elmúlt évekhez képest: nem vagyok terhes, kisdobos becsszóra
Évi,
fel a fejjel, az ember lánya mindíg megoldja valahogy a szorultabb helyzeteket is, főleg, ha egy kisemberről van szó
Elli,
ágyikó nagyon pöpec
Azért én is röhögtem kicsit...
Beu,
neked meg egy nagy kalappal! És persze gyógyuljatok hamar
Urszila,
a képek nagyon klasszak, de én itt meg is állnék, mert úúúútálom a hideget
Zsebi ebben talán rám ütött, mert idén még nem sikerült 10 percnél hosszabb havas sétára rábeszélnem, annyira ordított
Nálunk megy a verkli, de bevallom, én már várom az idő múlását, akármilyen aranyosak is most. Egyszerűen hulla vagyok este, segítségem sehol a láthatáron, szóval totál mélyvíz.
Timi és Zsebi álló nap cincálja egymást, ez nem kevés ordítással jár. Néha azért feltör belőlük a testvéri szeretet, ilyenkor nyakon szorongatják egymást
A kicsit viszont vállvetve imádják, aki szintén széles mosollyal nyugtázza a nagy lelkesedést
Enni még mindíg alig szoktak, roppant takarékosak a drágák. Sajna Mesi már elég korán kezdi a genetikusan beleplántált raplizást ezügyben, szerintem több szopitanácsadó is simán megélne a mi esetünkből
Még kűzdök a szoptatással, de már többízben kerülgetett sírógörcs és tápszeres dobozok gondolata.
Ja, és Timi maca szemüveges lett, mivel csak begyűjtött némi rövidlátást és kancsalságot
Doki szerint nem olyan gáz a szeme, mint az enyém, pár év alatt korrigálható a bibi
Egyébként nagyon jól áll a csajnak a szemcsi, és úgy feszít benne, hogy már Zsebi is sírva könyörgött egy szemüvegért
Neki majd veszek egy napszemüveget, mert az ő kékséges szemei egyelőre tökéletesek
És akkor pár kép (remélem, szabad
)
Már csak le kéne csuknom a dobozt és elpostázni őket valami messzi vidékre...hátha lesz eg kis csend
Zsebi terrorista szelíd külsővel álcázva
Timi kedvenc jószágai körében
És a legkisebb vigyora
Na jó, róla még egy beszélgetős kép:
üdv
Momo