Új privát üzeneted érkezett!

Lara, Stella,

én most olyan sehogysem vagyok. Kiderült, mégsem volt peteérés, hiába volt minden tünet. Viszont azóta is, tehát már egy jó hete van peteéréskor jellemző nyák, ami azt jelentheti, hogy elhúzódó tüszőérés lehet, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem. A hő még nem ment fel. Én nagyon szeretnék spontán ciklusokat, de lehet, túl sokat várok. Felírta nekem Krizsa 3 hete az Adimetet (metformin) a PCO-ra, hát nem kis meló volt azt most megszokni, minden egyes adagemelésnél 2-3 napig hányinger és hasfájás, és még előtte vagyok egy emelésnek. Állítólag ez segíteni fog hosszabb távon, hogy legyen peteérésem.
Amúgy meg kezdem azt az életemet élni, mint a mesterséges próbálkozások előtt: újra járok fitnessre (másfél éve nem voltam már). Odafigyelek, hogy többet igyak (teát). Készülök az esküvőre. Szóval elvagyok Kép A ruhám már készül, azt mondta a varrónő, milyen szerencse, hogy 175 centis vagyok és vékony derekú Kép Ilyenkor persze mindig eszembe jut, hogyha sikerült volna, már 5 hónapos pocakkal álltam volna a násznép elé Kép Viszont nézhetem ezt úgy is, hogy akkor ezt a ruhacsodát nem tudtam volna felvenni...

Terveim szerint áprilisban fogigátlózok, és az esküvő utáni héten akarom kezdeni a stimulálást, tehát május elején lesz a beültetés. Nászút még odébb van, azt csak júniusban tervezzük.
snori
 
 


Nóri,
Sajnálom, hogy így megvisel az Adimet. De biztos meglesz a hatása. Annak viszont nagyon örülök, hogy már jobban vagy lelkileg. Az esküvő szuper dolog, én akár minden évben újra hozzámennék a páromhoz, hogy átélhessem újra. És már nincs is olyan messze. Hol lesz a szertartás? Lesz utána buli?

Lara

KépKép
lara77
 
 


Kriszta 71

Hát per pillanat nem annyira sürgős, mivel ma tudtam meg, hogy megvan az új munkahelyem....azt hiszem, ott nemigazán néznék jó szemmel, hogy mindenféle vizsgálatokra eljárogatok:-/

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka
 
 

 
 

Azt viszont tudom, ha sikerül finoman beadnom a főnökségnek, mi a tervem, biztosan nem a Nyírőben fogjuk folytatni .

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka
 
 


Modrooka,
bocs, hogy beleszólok, de nem biztos, hogy jó ötlet beavatni a főnökséget az elején. A lombik után 3 hónapig otthon voltam, mert feküdnöm kellett. Ha ezt előre tudják, nem biztos, hogy nem váltak volna meg tőlem már az injekciók idején. Sajnos a mai világban a munkáltatók nem a megértésről híresek. Mégegyszer bocsi, hogy belekotyogtam.
És gratula az új melóhelyhez Kép
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Zsebi,
nagyon eltűntél. Tessék jelentkezni!

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara,

most volt nálam a reflexológus, és azt mondta, sokkal ellazultabb vagyok, mint előző 2 alkalommal,tehát tényleg jobban vagyok Kép És leszidott, hogy még mindig nem iszom eleget. Ez mondjuk tény. Rá kell állnom.
Az esküvő kihelyezett lesz, a György villában a 22.kerületben. Ugyanott lesz egy szűk körű ebéd a rokonságnak-barátoknak, aztán este a villa katakomba-szerű borospincéjében buli a nagyobb, fiatalabb társaságnak Kép És ragaszkodom hozzá, hogy rockzene is legyen Kép Elvégre én még a '90-es évekbeli GN'R meg Bon Jovi generációhoz tartozom, vagy mifene.

Zsebi, tényleg, merre vagy?
snori
 
 


Nóri,
ez tök jó. Annyira klassz, hogy már nem kötelező a házasságkötő terem. Nekünk a szertartás a Fűvészkertben volt (a kis tó mellett, amibe Nemecsek beleesett). Utána még ott volt egy ebéd a szülőkkel és a tanúkkal. Este pedig a Gárdonyban, a nyaralónk kertjében volt a buli a barátokkal. Hófehér sörsátrakkal, fáklyákkal, gyertyákkal és rengeteg virággal. Itt már minden sk volt, a kaja, a díszítés, minden. Van ott egy kis negyedkör alakú medence, amit felengedtünk vízzel, a víz tetején margaréták és úszógyertyák úsztak, a peremét pedig kiraktuk mécsessel. Mindenkinek nagyon bejött. Raktam fel 1-2 képet a profilomban lévő albumba.
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara

Valószinleg igazad van.:-/

Amúgy azt beszéltük meg a férjemmel, hogy most akkor 3 hónapra, míg a próbaidő tart, szüneteltetjük a dolgot /hátha megkönyörül rajtam a természet, és spontán teherbe esek..../ Lehet, hogy ez kétszinüség, és én azt nem szeretem, de per pillanat nem tudok jobbat.
Azért nektek nagyon drukkolok!:-))

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka
 
 


Frissítettem.
Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Modrooka,
nem kétszínűség. De ha a kezelés közben (pl. az injekciók alatt) kirúgnak és sikerül teherbe esned (és miért ne sikerülneKép ) nem kapod meg a jó kis juttatásokat állambácsitól, mert nem lesz biztosítási jogviszonyod. Szerintem csak akkor mondd meg, ha már sikerült.

Egyébként mit melózol?

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara,

eddig könyvelőként dolgoztam, de most hálistennek, "csak" TBsnek, bérszámfejtőnek vettek fel. Ezt sokkal jobban szeretem:-))

A 13+3 mit jelent?

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka
 
 


Modrooka,
13+3: tegnap voltam 13 hét+ 3 napos terhes. Bár ezt a kifejezést nem szeretem (szerintem inkább állapotos), de a dokik ezt használják.
Az jó, hogy olyat csinálhatsz, amit szeretsz. Én is szerencsés vagyok a munkámmal, már alig vártam, hogy visszamehessek dolgozni. A punkciótól több, mint 2 hónapig táppénzen voltam. De már végre dolgozom és nem kell otthon feküdnöm.
Szerintem jól döntöttetek, hogy megvárjátok a próbaidőt és utána vágtok bele. Sajnos a mai világban az anyagiak is nagyon fontosak és ez gyakran módosítja a terveinket.

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok lányok! Kép
Kicsit eltűntem, mert voltak/vannak apró problémák (a baba rendben és ez a lényeg), sok a munka odabent és bevallom nehezen írok magamról nektek. Mert tudom, hogy nem mindenkinek esik jól, hogy nálam már beköltözött a pocaklakó.

LaraKép Helyes vagy, ahogy frissíted a táblát és a heteket, de talán neked is jobb lenne, ha a kiírás dátumát írnád be. Ez nálam június 27. Az anykákhoz meg beírhatnád a babák nevét és életkorát. Csak ötlet, nem kötelező elfogadni. Kép
Milyen újra dolgozni? Hogy fogadtak odabent? Mit szóltak a kollégák a sikerhez?

ModrookaKép Jól teszed, hogy kicsit az új munkahelyre koncentrálsz. Elég lesz most oda beleszoknod.

NóriKép Hipp-hopp itt lesz az esküvő. Milyen lesz a ruhád? Kölcsönzitek, vagy csináltatod?

Ki is kérdezett a Forgácsról? BrekusKép Én ismerek egy lányt, aki odajár, ha kell infó, akkor írj a mailemre és megadom a nevét, mailcímét.

ZsebikémKép remélem csak nagyon jól töltöd a hétvégét és ezért nem jelentkezel. Kép

ManóKép Kis lelkiismeretfurdalással, de én is gondoltam rád ám sokat, mégha nem is írtam meg. Főleg, hogy a stimu alatt teljesen sorstársamnak tartottalak. Drukkolok most is erősen neked. Jelentkezz mi is a helyzet veled. Pár nap és tesztelsz.

StellaKép Majd mondd el, sikerült-e az utros csel?
Ha jól hallottam, akkor a tapolcai központ is Kaáli lett. Mit tudsz erről?

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Lara, irhatok neked egy e-mailt? A koncepciótok hasonlít a miénkre esküvő szempontjából, és nekem szervezésbeli kérdéseim vannak... a medence gyönyörű volt, és jó ötletet adtál ( a miénk villában lesz, és ha elég meleg lesz, kint lesz a kertben).
Egyébként a ruhám készül, lassan mehetek első próbára. Erről tudni kell, hogy folyamatos izgalomban vagyok, mert egy magazinból (volt benne vagy 300 fazon) véletlenszerűen ugyanazt válaszottuk ki én is, meg anyum is, abszolút illik hozzám. Kép És a párom csak aznap látja először... Kép Na de mit ömlengek...

A ciklusom érdekes, ha 1-2 héten belül nem változik a helyzet, megyek megvonásos vérzést csináltatni. Ugyanis kezd kényelmetlen lenni a dolog. Panaszkodtam arra, hogy nyák van, amit peteéréskor szoktam tapasztalni - de ez több, mint 1 héten keresztül volt most. Plusz puffadt a hasam 3-4 napja. A nyák megszűnt, enyhe rózsaszínes folyás, viszont a hőm alapján megint kérdőjel van, mert "csak" 36,8-36,9. (Azért az 37 fölé is szokott menni). Kínlódás...
snori
 
 


Woodi,

hát igen, most a munka az első.
A többiek nevében nem nyilatkozhatok, de nekem jót tesz, hogy látom, hogy sikerült...legalább neked / nektek. Otthon látom a húgomat pocaklakóval(júniusra várják az első babájukatKép )...az egy kicsit nehezebb....mert örülök nekik...és eszembe juttatja, hogy nekünk nem megy ilyen egyszerűen. Ezzel kicsit nehezebb megbírkózni. Még akkor is, ha számításba veszem, hogy nekem és a páromnak eddig semmi sem ment egyszerűen és könnyen. Így aztán mindent jobban becsülünk...talán:-)De még mindig meglett, amit szerettünk volna, és ez ad reményt:-)

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka
 
 


WoodiKép
Az utros csel eddig működik! Vasárnap reggel már alacsonyabb volt a hőm és rögtöm nyomtam is az utrot. De nem fogom sokáig szedni, szerdán abbahagyom.
Aztán jöjjön, aminek jönnie kell.
Nem tudok semmit a Tapolcai Intézetről. Csak punkcióre és transzferre kell oda menni, amúgy a doki jön Pécsre (persze csak ha nincs éppen szabin)!
Remélem a "csel" továbbra is működni fog és jövő héten mehetek a dokihoz.

NóriKép
tök jó, hogy ennyire jól vagy és visszatértél a rendes kerékvágásba!!
nagyon jó ez az esküvősdi, én is lejátszanám újra!
Remélem a gyógyszer mellékhatása nem lesz mindig ennyire dúrva!

Stella

Kép
stella9
 
 


WoodiKép
jó ötlet, mostantól a szülés idejét fogom beírni, mert az igazat megvallva a számolgatás kicsit hosszadalmas. A babák nevét meg majd megpróbálom összevadászni. Megvan már a neve a királyfinak?

NóriKép
persze, hogy írhatsz mailt. Este: madcin@chello.hu Napközben: lara1977@freemail.hu

StellaKép
örülök, hogy működik az utro!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok !

A Suprefact és a Gonal beadása között mennyi időnek kell eltelnie, egyáltalán kell közöttük szünetet hagyni ? Ezt elfelejtettem megkérdezni.
Ja, mégegy a Kliont a mensi után kell elkezdeni ?

Lányok úgy röstellem, de egyelőre képtelen vagyok követni, ki hol tart Kép(

mniki
 
 


Mniki,
Nem kell köztük szünetet tartani. Nekem először mindig a Suprefactot adták be a hasam egyik oldalába és rögtön utána a Gonalt a másik oldalra. Arra kell figyelni, hogy az egyiket a jobb, a másikat a bal oldalba kapd. A Klionra nem emlékszem pontosan, az egy fertőtlenítő a punkció előttre. De hogy mikor? Telefonálj be és a recepción meg fogják mondani!
Egy kicsit feljebb megtalálod a táblázatot, abban most minden aktuális Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Niki!
Nekem annak idején azt mondta a dokim akkor adjam a Kliont ha már csak barnázok és azt majd mondja, hogy meddig!

Lara!
Nem tűntem el, csak egy kicsit leeresztettem.
Voltam a dokinál és megbeszéltük márciusban kezdjük! Félek tőle nagyon! Ezért is vagyok így el egy kicsit lekötöm magam mással nem a gyerektémával.
Nálatok vannak már nevek? Megnéztem a képeket igazán szép esküvőtök volt! Gratulálok hozzá így utolag is.

Manó!
Neked megye a drukk ezerrel! És az energiákat is küldöm természtesen! ++++++++++++++++++

Reno!
Itt lesz nemsokára az időd!
Kép

Nori!
Neked további jó készülődést a nagy napra!

Stella!
Előre a fagyibabás akcióhoz! Kép

Mindenkinek szép hetet!

zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


ZsebikeKép
Örülök, hogy előkerültél és jól vagy. Megértem, hogy megpróbálod elterelni a gondolataidat, de hiányoztál nekünkKép
Köszi a gratulációt, imádtam az esküvőnket. Ma is mindent ugyanígy csinálnék.
Persze, hogy vannak már neveink: Andor/Panna. De mint tudjuk azért nálunk jóval nagyobb az esély a fiúcskára, így valószínű az Andor lesz a befutó.

Hát igen, most Manóval az élen újra beindult a nagyüzem. Nagyon-nagyon szorítok mindenkinek és megértem, hogy megijedtél. A kudarcnál nincs rosszabb, de én biztos vagyok abban, hogy mindenkinek sikerülni fog. Idén karácsonykor már mindenki babázni fog, ki a kezében, ki pedig a pocakjában ringatva a babáját. És Te is ott leszel köztünk Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
Köszönöm, olyan jó volt olvasni a soraidat, hogy még a szemem is könybe úszkál! Kép
Külön jólesik, hogy hihányoltál/tatok! Kép

Hogyhogy nektek nagyobb esélyetek van a fiúcskára? A Panna tök aranyos!

Hogy izlik amúgy a munka?

Az esküvővel én is így vagyok annyira jó hogy az a sok ember csak azért jön el, hogy osztozzon velünk a nap örömeiben. Szép volt, de szeretem megnézni a képeket és nosztalgiázni akkor még olyan bodog voltam! Most is az vagyok a párommal csak hiányos az életünk hiányzik belőle egy ici-pici kis emberke aki akkora boldogsággal töltene fel minket. Remélem igazgad lesz és idén a pocimban ringathatom karácsonykor! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lara ! Tényleg, miért nagyobb nálatok az esély a kisfiúra ?

Nóri ! Mindig olyan jó visszagondolni arra, hogy milyen volt az esküvőnk ! Remélem nektek is felejthetetlen lesz, nagyon izgalmas dolog Kép
Egyébként nálunk volt egy-két igazán nagy baki, ami miatt még inkább jó lett (pl. otthon hagytam a személyimet..)

mniki
 
 


Zsebi, Mniki

Ha jól tudom ICSI-vel nagyobb az esély a fiúcskára, mert ilyenkor mindig a legaktívabb kiskatonát választják ki a megtermékenyítéshez. A fiú kiskatonák sokkal aktívabbak, mint a lányok, viszont a lányok szívósabbak. Ez határozza meg mindig, hogy (normál esetben) milyen lesz a baba neme. Ha pont a peteéréskor van együtt a leendő papa és mama, akkor a gyors, aktív fiú kiskatona ér először célba. Ha viszont az együttlét után történik a peteérés, akkor a női testben való várakozás során a fiúk elpusztulnak és a kitartó, szívós lányok érnek célba. De ügye nálunk a szelektálást nem a természet végezte, hanem a biológus. Hát ez elég tudományos lett.Kép Egyébként Woodi is erősítette a szabályt Kép
De hát tök mindegy, hogy Andor vagy Panna lesz Bóbita, az a lényeg, hogy itt van a pocimban és egészséges legyen.
Este megyek dokihoz, remélem megkukkoljuk, hogy mit csinál odabenn.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
Ez bizony érdekes, de így van! Azért én reménykedem, hogy erősítem a szabályt mert szeretnék egy kis coffost! Kép
Icsilyának is ICSI-vel csinálták és két fia lett! Na majd meglátjuk a lényeg amúgy az hogy sikerüljön az már egy külön extra igény, hogy én kislány párti vagyok! A fiúnak épp úgy örülnék!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


szia Zsebi!
Csodálkoztam, hogy az ügyeletes vígasztaló nincs itt. :-))
Akkor márciusba kezdesz? Megyek utánnad :-), nekem se lesz februárba.....az enyém kitolódik. A mensim összekuszálódótt, megjött, aztán 11 nap múlva megint....
A prolaktinom 5x magasabb, mint lehetne, úgyhogy valszín MR-re kell mennem.
De bizakodó vagyok, a sógornőmék 10 éve házasok, egyszer se voltak orvosnál és most babát várnak.
Szóval, ha orvos nélül is megy, akkor mennyivel
inkább ha van külső segítség!
byby
 
 


Byby!
Ez a beszéd bízni kell! Meglátod lesz eredménye! CSak még egy kicsit packázik velünk a sors!
Márciusban kezdek és hát lehet hogy sokszor nektek úgy tűnik én aztán baromira optimista vagyok csak másokat tudok biztatni saját ügyemben tökre be vagyok tojva.

Lara!
Byby-t ha megkérlek beteszed a táblába természtesen csak ha neki nincs ellenvetése.
Délután tessék megírni, hogy mi volt az orvosnál!

Ildikó!
A párodnál alakulnak a dolgok?

Lullaby!
Merre jársz? Mi a helyzet veled? Remélem már tudod egy kicsit pozitívba látni a világot!

Manó!
Neked folyamatosan küldöm a pozitív energiákat, most neked van a legnagyobb szükséged rá! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Niki!
A Klolidot akkortól kell majd szedni amikor a mensi kezd abbamaradni és a doki majd arról is tájékoztat pontosan hogy meddig. Valahogy a punkcióig ha jól emlékszem.
Stella, Nori!
Nektek pedig nagyon szorítok, hogy az eszkimóknak ha eljön az idejük szépen felébredjenek és utána is minden a legnagyobb rendben legyen.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Woodi!
Minden ok?

Kriszta!
Telefonáltál már a doktornőnek?

Zsu!
Remélem már minden rendben nálad!

Reno!
Holnaptol stimu, fú de izgi!

Kezd megint sürűsödni a helyzet megint lehet mindig valakiért izgulni, remélem 9 hónap múlva is ilyen sürű program lesz az izgulásban szülés kapcsán.

Zsebi
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,
nem gondolom azt,hogy csak másokat tudsz biztatni. Elbizonytalanodhatunk, emberi dolog,de nem adjuk fel :-).
Betehettek a táblába, köszi.
byby
 
 


Szia Mindenkinek!

Köszönöm mindenkinek a sok drukkot és kedves szavakat, én is gondolok Rátok és szeretnék már sok jó hírt olvasni ebben a topikban. Az sem baj, ha most én közlök nem sokára egyet. Egyébként már kezdek egy kis türelmetlenséget érezni, főleg, hogy a táblicskuban Lara Kép is 9-et írt a tesztnek, pedig 11-én és 13-án kell tesztelnem. De majd elérkezik a nap. Még most sem érzek semmit, pedig jó lenne valami babásat érezni. Pénteken mindenképpen jövök majd, hogy mi történt, addig is vigyázzatok magatokra.
Még csak most láttam, hogy Kép Kattca zebrát kapott Kép Kép! Végül is mi történt, hogy történt Velük, elmesélné valaki? Nem lenne könnyű visszakeresni.

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Manó!
Először is ne izguljál én izgulok helyetted is. Hú 11-én az még messze van, de az is hamar eljön! Kép

Kattckáról annyit tudunk, hogy karácsony körül ültettek be neki 3 babót és ikrek sikerültek! Kép Részletekről, hogy hogy sikerült petesjetet kapni arról nem írt. Nem nagyon tud jönni sokat kell pihennie legutóbb is kórházban volt! Reméljük minden a legnagyobb rendben lesz nála!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok lányok,
Tegnap este nem tudtam belepni ide, valamiert nem mukodott a babanet(legalabbis a mi gepunkon)
Sajnos tegnap vegre beszeltem a doktornovel, es nem mondhatnam hogy kedves es biztato volt. Kozolte, hogy szo sem lehet a lombikrol amig a 6 inszem nincs meg, mivel a törvény előírja, meg őket ellenőrzi a TB és akkor nem fizetik ki nekik a lombikot, meg ilyesmi. Főleg ezen az ellenőrzés részen lovagolt, nem is értem miért. Igy kenytelen vagyok nekifutni az 5-6 inszemeknek. Őszintén szólva egyáltalán nem tudok már lelkesedni értük, csak tudjuk le és ne húzzuk az időt. Remélem hogy az időpontokat is meg tudjuk oldani a párommal, mivel elegge sűrű 2 hónap elé nézünk. Aztán ki tudja, lehet hogy mégis ez hozza meg a szerencsénket...
Lara, megtennéd hogy frissítesz a táblában ? Előreláthatólag március 3(vagy 4) 5. inszem.

Manó,
Nagyon drukkolunk neked a het vegeig, szerintem muszály hogy sikerüljön !!!

Zsebi,
Márciusig lazíts és töltődj fel, addig is néha bátoríts minket Kép

Remélem mindannyiunknak közeleg a szép és termékeny tavasz KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Szia Kriszta

Hát ez tényleg nem túl jó hír! De nem tudnád megbeszélni velük, hogy egyszerre zavarják le mind a két inszemet. Állitólag ezt lehet, Bogi irta múlt héten, hogy neki így csinálták.

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Evi,

Hogy érted hogy egyszerre a kettőt ???? El sem tudom képzelni azt hogy lehet ??

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta !
Sajnálom, hogy a doktornő ragaszkodik a 6 inszemhez. Biztosan nehéz lehet újra és újra nekirugaszkodni, amikor már inkább a lombik felé húz a szíved. Nézd a jobbik oldalát : téged minden hónapban lehet stimulálni, igaz ? Így azért nem olyan vészes.
Nálunk az is gond volt, hogy tulajdonképpen 2003. októbertől (BMC-ben kezdtem) 2004. októberig 1 inszemet sikerült megcsinálni, (meg egy felfügg stimum volt), mert egyszerűen hónapokig cisztáim voltak. Így ha azt nézzük te fele annyi idő alatt "túl vagy" 6 inszemen, amíg én 1-2-n.
Lehet, hogy jelen pillanatban nem vígasztal, de ott a remény, hogy MOST terhes lehetsz sokkal könnyebben, mint egy lombik stimunál.
Fel a fejjel és várjuk a fejleményeket.
Párod visszajött már külföldről ? Elvileg mikor tudtok megint kezdeni ?

Potykamanó : most mindenki érted izgul Kép
hajrá a zebrás tesztért !!

Zsebi : titkon mi is egy kis coffosra vágyunk Kép
Most, hogy Lara leírta, már emlékszem, hogy tényleg nagyobb esély van kisfiúra, ha ICSI-vel történik a megtermékenyítés. Egyébként mindegy, de az embernek azért mindig vannak titkos vágyai, igaz ?

Evike, te hol tartasz a clostis stimuval ?

mniki
 
 


Krizsta!
Olyat már én is hallottam, hogy úgy csinálták meg a kettőt hogy amikor aktuális volt az inszem megcsinálták és két nap múlva megint megcsinálták a beavatkozást. Állítólag így nagyobb is az esélye mert hátha nem repedtek meg még a tüszők csak két nap múlva és ha ugye lassúbb a sperma akkor nem biztos hogy kitart addig. Kérdezd meg!
Tudom most rossz, mert nem bízol már benne és szerettél volna lombikozni, de hidd el biztos nem akarnak neked rosszat, úgyis ahogy írtad zsúfolt ez a két hónap, meglátod hamar eltelik és nagyon fogok szorítani neked, hogy ne kerüljön sor a lombikra! Kép

Evike!
Én is pont tegnap láttam, hogy téged elfelejtettelek megkérdezni, hogy te hol is tartasz a stimuval.

Niki!
Hát igen én is úgy vagyok ezzel, titkos vágyak lehetnek. Aztán ha nem jön össze akkor nem lesz coff. Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szia Kriszta

Hát Bogi mesélte, hogy neki úgy ment, hogy egymást követő 2 napon történt az inszem. Így egyszerre 2-t lött ki!

Mniki & Zsebi!
Én pont ma megyek uh-ra, remélem megint szép nagy tüszőim lesznek és a párom eredménye is frenetikus leszKép
Aztán meglátjuk hogyan tovább!

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk a dokinál, minden a legnagyobb rendben. Bóbita megint nagyott nőtt, a doki elégedett volt és azt mondta, hogy gyönyörű. Persze ezt mi nélküle is tudjuk Kép Én meg minta kismama vagyok, minden eredményem rendben.

Byby,
nagyon szívesen beteszlek a táblába, kérlek írd meg az adataidat!

Mano,
bocsi a korábbi időpontért, kijavítom. Én úgy emlékszem, hogy a 12. napon már mehettem vérvételre, ezért számoltam 9-ét. Nagyon-nagyon szurkolok Neked!

Kriszta,
sajnálom, hogy nem volt engedékenyebb a doktornő. Frissítéskor beírom az inszemet.

Mniki, Zsebi,
mielőtt megtudtuk volna, hogy csak mesterségesen lehet babánk, mi is nagyon szerettünk volna egy lánykát. De mióta tudjuk, hogy nagyobb az esély a fiúra, már nem is tudunk másban gondolkodni. Mindenhol csak a kék cuccokat nézzük, és tervezgetjük, hogy Apa majd focizik vele, meg stb. Azért egy kislány nagy meglepi lenne Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


LaraKép Mi volt tegnap este? Mit láttatok?

ZsebikémKép Kicsit nyugodtabb a lelked, hogy mégiscsak az általad választott hónapban kezdesz?

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


WoodiKép
mocorgott nagyon, fejátmérő: 27,5, mellkasátmérő: 23,1. Szóval megint nagyot nőtt. Te hogy vagy?

Lara

KépKép
lara77
 
 


Woodi!
Örülök hogy minden szuperül megy körülötted. Tényleg már biztos mocorog milyen érzés?

Hát igen nyugodt vagyok, mondjuk megmondom őszintén ismét nem kellett a kedvenc doktor bácsimban csalódni megkérdezte mikor szeretném mondtam március és ebben maradtunk! Kép
Lehet hogy azért is vagyok most nyugis mert az még "messze" van, de igazából tényleg nagyon félek az ismételt csalódástól! Kép

Lara!
Jaj de csudi jó hogy minden ok! Kép

Evike!
Akkor neked is megy a drukk, hogy minden jól sikerüljön!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok csajok!
Voltam dokinál, áprilisban lesz a köv. lombik, de most visszakapom majd őket másnap (négyet), előtte hiszteroval megnéz...
de azt mondta, gyanús neki, hogy kromoszóma-baj van!!!!!!!! Akkor pedig csak donorral lehet. Ez teljesen kiborított, alig bírtam ki bőgés nélkül. Ahogy kiléptem az ajtón -pedig még nincs is vizsgálat- , sírni kezdtem.
Mit tudtok a genetikai vizsgálatról?? ZsuKép csináltak már Nektek? Csupán egy vérvétel, nem

LaraKép gratu a szép növekedéshez!! Látszik már a pocid???? mIkkora vagy kiírva??
Ja, táblában: 3. lombik áprilisban -iszonyatosan hangzik!!!

mindenkinek puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Lara! Köszönöm az e-mail címed, most végülis elment egy olyan irányba a dolog, hogy amit kérdezni akartam nem aktuális - de még biztosan eszembe fog jutni valami Kép Ajjaj, most kezdem érzékelni, mennyi és milyen sok apró részlet van, amire nem is gondoltam korábban!
(Nektek volt ceremóniamester, moderátor, ilyesmi? Mert ha igen, azonnal írok! Kép ) Egyébként gratulálok a babádhoz!! És Woodi, a tiédhez is! Kép

Zsebi, nekem sajnos nincsenek eszkimók, hiszen ICSI-vel épphogy összeszedtünk 5 babát, ebből 3-at kaptam vissza, a többi meg nem volt az igazi, késői hajtásúak voltak... No de most gondoltam bele, iszonyú hogy pörög az idő! Ugyanis ha április második felében már szúrni akarjuk a hasamat, akkor márc-ban, azaz 1 hónap múlva már jelentkeznem kell Krizsánál! Hihetetlen... ugye, másodjára már tudni fogják a babák, hol kell megkapaszkodni?? Kép Nem hiszem el, hogy megint megtörténik esetleg valami rossz.... ugye nem?

Annak örülök egyedül, hogy nem vált be Krizsa jóslata, hogy nem lesz ciklusom, meg ilyenek, meg hogy 2 havi fogigátló kell, hiszen most szép magas az alaphőm, meg érzem is, hogy van bennem progi, szóval alakulok.

Anna.... írtam neked e-mailt, de végülis látom, az élet túllép azon, amit írtam. Mindenesetre ezek a dolgok nem múlnak nyomtalanul, figyelj a lelkedre is... az is használódik. Még annyit, hogy egy másik topikban is van egy lány, neki is beágyazódás-problémák vannak. És most megy el genetikai vizsgálatra. A Szabolcs utcában csinálják. Lehet kezelni, ha kiderül! Nem biztos, hogy kell donor!!

ölelek mindenkit
snori
 
 


Evike : na, mi volt az UH-n, hogy állnak a tüszők ?? Clostit hogy bírtad, nem volt túl sok melléhatása ?

Snori : nagyon gyorsan eltelik márciusig az idő és utána meg az esküvőtök miatt. Nem szabad arra gondolnod, hogy esetleg megint előfordu az, ami korábban. Próbáld még csak a gondolatát is kiverni a fejedből. Tudom, nem lehet könnyű Kép
Tényleg Nóri, nektek az ICSI már az elejétől biztos volt, vagy útközben derült ki, hogy kell ?
Ezt csak azért kérdezem, mert bennem is felmerült, hogy hátha nem megy magától és lesz-e elég ideje a biológusnak, hogy "rásegítsen" ?

Madaran : nekünk is csináltak már genetikai vizsgálatot, tényleg csak egy vérvizsgálatból áll. Pár kémcsővel levettek és az eredmény 3 hét múlva el is készült.

Lara : gratulálok a szépen növő babádhoz és le a kalappal előtted, hogy ilyen minta kismama vagy Kép

Lányok ! Ugye a fogigátló okozhat libidó csökkenést ? Napok (hmm, jó pár napja) óta nem kívánom a szexet Kép
A melleim meg még mindig fájnak, de legalább szép duzzadtak Kép

mniki
 
 


NóriKép
Próbáld meg kiverni a fejedből a multkori lombik minden negatívumát.
Kétszer nem történhet meg ugyanaz! Azt nem tehetik meg velünk!!!
Erre nem szabad gondolni,mert akkor eleve szorongva kezded a kövit! Csak szép dolgokra szabad gondolni és bíztatni a Piciket, hogy kapaszkodjanak, de jó helyen ám!!!
Pusza
Stella

Kép
stella9
 
 


NóriKép Köszi, ezt most hallom először. A doki olyan egyértelműen állította,hogy akkor donor. Az Istenhegyi úton is megcsinálják, lehet,hgoy oda elmegyünk. NEm tudom, pénzben hogyan gondolkodjam. Nem várnám meg vele a köv. lombikot, főleg, ha három hét, mire megvan az eredmény.Kép
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


NóriKép
persze, hogy tudni fogják a babáid, hogy hol a helyük. A múltkor is tudták, csak kicsit eltévedtek. De már tanultak belőle, hogy nem lehet csak úgy elcsatangolni és most már szépen a helyükön is fognak maradni. Zsebinek is megígértem, hogy karácsonyra mindenki babát fog ringatni (karban vagy pociban) Kép
Esküvő: nálunk nem volt ceremóniamester, mindent mi találtunk ki és igyekeztünk úgy alakítani a dolgokat. Az esti buli meg elég zártkörű volt, kb 20-25-en voltunk. Viszont egy kedves dolog az eszembe jutott: megkértük egy nagyon kedves barátunkat, hogy a szertartás alatt mondjon néhány szót. Ő tudta, hogyan ismerkedtünk meg, stb. És olyan jó kis beszédet rittyentett, hogy csak na. Kedves volt, vicces és megható.

AnnaKép
már növöget a pocim, hétről-hétre gömbölyödik. Furcsa is, mert másoknak még a 16-18. hét környékén is alig látszik. Persze nem zavar, sőt büszke vagyok rá Kép Este frissítem a táblát és beírom az áprilisi lombikot. És szurkolok, hogy a genetikai vizsgálaton minden rendben legyen. És persze neked is szól az, amit fent Nórinak írtam.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Nekem az ICSI olyannyira nem volt egyértelmű az elején, hogy az én 60-80 millás élénk spermaminőséggel bíró párom, mikor meghallotta punkció másnapján, hogy csak szúrással lettek babók, teljesen meg volt rökönyödve... persze ez nem determinált dolog, a sperma is változhat, meg a petesejtem minősége is, no de akkor is. Éppen ezért nem tudok annyira hinni a spontán babában Kép Egyébként elsőre a felét szúrják meg automatikusan, ezért nem kell félni, szóval lesz ott embrió.

Mindenkinek köszönöm a biztatást. Gömbölyödű pocikájú Larám, kicsit OFF leszek, nálunk az a baj, az ebéden is lesz 45 ember meg a bulin este is vagy 60-an, és a párom egy kukaberci. Azért gondolkodunk rajta, hogy igénybe veszünk külső segítséget. Hm.
snori
 
 


Szia Lara!

Az adataim: Byby
kor:32
orvos: dr. Krizsa
intézmény:Kaáli
1. lombik
Köszi, hogy beteszel :-))
byby
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?