Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
Nagyon-nagyon gratulálunk nektek a baba érkezéséhez, és reméljük, hogy mind jól vagytok!
Kép

Panka!
Beni-kulcs Kép

Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Ma de kaptam egy sms-t Anditól, azt írja, hogy Zalán még mindig pocilakó, nem mutatja semmi jelét, hogy ki akarna bújni. Ja, és mindenkit üdvözöl.

Úgyhogy a gratulákat még egy kicsit el kell raktároznunk.Kép

Panka

panka

Kép
neva

Sziasztok

Ez nem lehet igaz....Pedig biztosan a teljes nevén kérdeztem felőle és biztosra mondták, hogy megszült.

Elnézést, csak örülni akartam, nem akartam senkit félrevezetni!!!

ÉS FŐLEG ELNÉZÉST KÉREK ANDITÓL!!

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Akkor én egyelőre nem gratulálokKép!

Panka!
Én is bezártam egyszer magam a fürdőszobába. Utána jóideig nem mertem a kulcshoz nyúlniKép! Bár nagyobb voltam. Benit biztos nem viselte meg.

Kicseréltem a profilomban a képet. Ez alig három hónaposKép!
Valamilyen rejtélyes oknál fogva nem tudok belépni az albumomba. Úgyhogy új albumot csináltam. Csak néhány kép szeptembertől:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4684
Majd teszek elé a régiekből, de most már nincs cérnám!
Nincs ötletetek, miért nem hagyja a régit? Mintha más is lenne az egész. Ahogy beírtam az azonosítót, azt írta nincs ilyen nickKép.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Betti!
Gerda de megnőtt. Nagyon édes, na jó Matyi isKép

Panka!
Mél ment.
Engem múlt héten zárt ki Dorka a teraszra, még jó, hogy Viktor itthon volt, mert az emeletről nem tudtam volna hogyan lemenni. Így arra jött fel, hogy kicsi lányom ordít a szobában. Illetve pár napja a kocsiból amíg kipakoltunk, a kulcsot ugye benne hagytunk, mert még be kellett állni a garázsba. Erre manócska benyomta a központi zárat. Ajtók bezáródtak, kulcs benne, gyerek benne. Még szerencse, hogy a vezető oldalit ilyenkor nem zárja be, de rögtön leizzadtam.
Jók ezek a bezárjuk/kizárjuk magunkat sztorikKép
Suli miatt nem jó a 19, 26, március 12. Gondolom Magdinak semKép

Puszi, M.

marika

Sziasztok!

Marika,KataKép
Dorottyának és Dórának boldog névnapot kívánunk!!
Kép

PankaKép
Bezárás,kizárásKép
Én is mindig félek ettől, nálunk még akkor fordult ilyen elő, amikor Veronikával voltam 8 hónapos terhes, és berántottam az ajtót, kulcs meg belül..
Persze Attila nem volt otthon, de nyitva volt az egyik szoba ablaka (lévén nyár volt), és én létrával felmásztam, persze a redőny lehúzva, kb. 20 cm-es rés volt. Na, én azon préseltem be magam nagy hassal...KépKép El lehet képzelni a látványt, főleg hogy a forgalmasabb utca felőli ablak volt...Kép

BettiKép
Tényleg sokat nőttek a gyerekek! Főleg Gerda!

Én is tettem ide néhány friss képet. (múlt heti)

http://babanet.hu/album/main.php?own=5&album=4116&page=2&image=109066

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Nem értem, miért nem jön elő...

Szóval itt:

http://babanet.hu/album/main.php?own=5&album=4116&page=2

Kép

Kép
ditta76

Kép

Kép
ditta76

Gyönyörü királylány Kép
neva

Köszi!

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Kedves Dorka és Dóri!
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

BettiKép
Végre, végre képek.Kép Gerdának az ülése még mindig nagyon tetszik.Kép Matyi tortáját hol csináltattátok?
Album: esetleg kisbetű - nagybetű? Megnéztem, nekem működik rendesen.
Holnap MM?

MarikaKép
Megnyugodtam, hogy nem csak nálunk történnek ilyen dolgok.Kép

DittaKép
Gyerkőcök aranyosakKép
És hol voltál turizni?

ZsuzsaKép
Éjszakákkal hogy álltok?

EniKép
Sikerült kideríteni, hogy mitől lehet a gond?

PamacsKép
Babás-mamás-papás buli lesz. Valami olyan hely lenne jó, ahol van elég hely a gyerkőcöknek játszani és néhány szék és asztal is jó ha van. Minden ötletet szivesen veszünk. Itt meg tudod nézni, hogy a tavaly téli tali milyen helyen volt.
Cicifüggő nagyon édes. Várjuk a többi képet is.

AnitaKép
Elkezdtük nézni a kazettát és nem csak Teletubbies van rajta. De Beninek tetszik a többi mese is. Kár, hogy angol nyelvű, de így is élvezi. Másolást meg tudod oldani vagy próbáljam meg én?
DVD persze, ráér a talin is.
A Belvárosi oviban csak vegyes csoportok vannak?

GyöngyöskeKép
Színház milyen volt?

MagdiKép
Régen írtál. Jól vagytok? Viki baba jól van?

KépTaliKép
Összeírtam a dátumokat és eddig úgy tűnik, hogy a 02.27. vasárnap a nyerő.Kép És akkor jelmezes tali legyen?
Talilista:
Ditta 2f+2gy
Anita 2f+2gy
Koda 2f+1gy
Marika 2f+1gy
Zsuzsa 2f+1gy
Pamacs 2f?+2gy
Panka 2f+1gy
Összesen 14f+10gy
Többiek? Lehet még jelentkezniKépKép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Marika!
Dorkának nagyon boldog névnapot kívánok!

Kata!
Boldog névnapot Dórinak!

Panka!
Kulcs Kép
Színház nekünk tetszett, az egyik kedvenc színészünk is játszott benne.
Viszont ma voltunk a lányokkal bábszínházban, nagyon élvezték.
Talira én is regáltam, hogy a jelmezes jó ötlet, igaz dátumot nem írtam, úgy vagyok vele, hogy alkalmazkodunk.... Szóval mi is mennénk, 2 felnőtt + 2 gyermek.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Panka!
Mi is mennénk a talira (1f+1gy), de a helytől függ, mert kocsi hiányában a világ végére nem tudok menni (bár ezért a csapatért érdemes lenne Kép )
Szerintem jó ötlet, hogy a nagyobb gyerekekeket be lehet öltöztetni, de nekem azt mondták, hogy a kicsiket, mint pl. Ádi nem érdemes, mert nem élvezik, és néha meg is ijednek.

Kata és Marika!
Pici lányaitoknak nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

mse173

Sziasztok!

Dorkának és Dórinak boldog névnapot kívánunk!
Kép

Panka!
Úgy emlékszem, mikor az albumot csináltam nem a regisztrált nickemet használtam. Nem is tudom miért? És most azzal az azonosítóval nem enged...
A torta a Tiramisuból volt. Megnéztük mindenhol milyen autók vannak. Ez nyert.
Holnap mentek MM-re? Mi még mindig nem, a gyerekek jól vannak, de én még elég rondán köhögök.
Már 26 hetes vagy? Nagyon repül az idő!
Mi is bejelentkezünk talira. 2f+2gy. (Vasárnap biztos hogy nincs egyetem.)
Kendő: segíthetekKép? Láttam kismamás kendőt. Meg is tapogattam. Most már egészen más anyagból készül, jó puha, hosszú is. Nekem nagyon jónak tűnt.

Ditta!
Gondoltam, hogy Veronika királylány leszKép! Vajon miből?
Most hogy írtad, eszembe jutott, én is így jártam:
Kép
Csak Gerdával voltam kilenc hónapos terhes. Tél volt és hó, én meg papucsban kint. Nem is tudom miért, de a kabátomat felvettem. Sajnos az ablakokon rács van. Hát eltartott egy darabig míg bejutottunk...

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Addig cserélgettem a pontokat, ékezeteket, kisbetűket, nagybetűket, míg sikerült belépnem a régi albumomba. Töröltem. Az újba pedig tettem régi képeket (profilban a címe), a végére pedig a mostani kedvencemet. Ez az.
Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Dorkának és Dodónak Boldog Névnapot!
Kép

Nagyon várom már,hogy talizzunk!

Panka!
Valahogy átveszem a kazit,csak kérnem kell egy videót pluszban.

Anita
kacajka

Betti!
Gerda és Matyi nagyon édesek! Gratula az album feltöréséhez! Kép

Panka!
Kép ment.
Jelezz vissza, hogy megkaptad e a programot.

Emese

mse173

Sziasztok!

Emese!
KösziKép!
Az biztos, hecker nem leszekKép! Felkopna az államKép!
Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Kérdéseim lennének Hozzátok, mint tapasztalt anyukákhoz.Kép
1) Ti beoltattátok a gyerkőcöket agyhártyagyulladás ellen? És ha igen, akkor melyik változatot kapta a gyerek, 3 vagy 1 injekció?
2) Mi az a háromnapos láz?
3) Csípőszűrésre mikor kell vinni a gyereket? A védőnőnk azt mondta, hogy 3 hónaposan, de egy ismerősöm már 6 hetesen vitte a lányát.
4) Meddig tart a kezdeti nagy súlygyarapodás? Lóránt most 25-30 dekákat hízik egy hét alatt. Ha így folytatja...Kép

Előre is köszi a válaszokat!

Puszi, D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Csípőszűrés: a doktornénid fog adni beutalót, ha vinni kell. Ha nem látsz semmi problémát, akkor szerintem felesleges előbb elvinned. Arra viszont készülj, hogy a GYEK-be legalább fél nap a várakozás (viszont van elfogadható szoptató szobájuk).
Súlygyarapodás: az első fél évben a gyerekek általában megduplázzák a születési súlyukat, de utána fokozatosan lassul a folyamat (meg időnként meg is áll), és úgy egyéves kora körül majd az ellenkezője miatt fogsz aggódni Kép.
Oltás: én oltás párti vagyok, a kötelező oltásokat mind beadattam Ádinak, de azért külön oltásokat nem adattunk be.
Háromnapos láz: nekünk nem volt, de amit tudok, hogy vírusfertőzés okozza (7-14 nap lappangás után), és a harmadik nap után lemegy a gyerek láza, sőt a testhőmérséklete még alacsonyabb is lehet, mint előtte. Esetleg a végére kiütések jelentkezhetnek, de a betegségnek egyéb tünetei nincsenek.

mse173

Szia Dodus!

De jó, hogy jelentkeztélKép! Hogy vagytok?

Én is csak a kötelező oltásokat adattam be. Háromnapos lázhoz nem tudok semmi továbbit fűzni, Emese leírta. Csípőszűrés ultrahanggal már 6 hetesen végezhető, de szerintem menjetek akkor, amikor a dokitok küld. Ha nincs a családban csípőficamos, akkor elég kevés rizikófaktorotok van (legfontosabb rizikófaktorok: lány, faros szülés, családi előfordulás). Jobb a magánrendelés, nem kell annyit várni, meg a GyEK-ben automatikusan a röntgenbe küldenek. (Igaz, én sugárfóbiás vagyokKép.) Ráadásul az ultrahang alkalmasabb a vizsgálatra. A GyEK-ben is van ultrahang, tavaly kb. két hónapos előjegyzési idő voltKép. És úgy is sok idő, háromszori öltözés stb. A gyerekorvosnak mindegy, honnan kapja a leletet. Addig is terpeszpelenkázzál.
A szoptatott babák súlygyarapodása kezdetben igen nagy, főleg az első két hónapban. Négy hónap után viszont mindenképpen lelassul. De annyira, hogy a gyengébb idegzetű gyerekorvosok ilyenkor már tápszerezni, kiegészíteni akarnakKép. Pedig teljesen normális így. Nálunk a harmadik hónaptól Matyinál is, Gerdánál is majdnem a felére esett vissza a kezdeti heti 20 (Gerda) illetve 25-30 (Matyi) dkg-os gyarapodás.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Na végre megkerültem. Most egy internet szalonból írok. Látom, hogy tali lesz. Csatlakozhatunk? Bár mostanában nagyon hűtlen voltam.
Csütörtökön megyek UH-ra remélem meg tudom, hogy ki kopogtat bent, egy kis Roland vagy Bettina.

Minden kedves új tagunkat szeretettel üdvözlök. A szüli és névnaposoknak gratula.
Az újszülötteknek és szüleiknek hatalmas gratula!!!

Na mindjárt lejár az időm így búcsúzom.

Ha mi is mehetünk a talira értesítsetek!
Előre is köszi!
Puszi mindenkinek!!!!

Ja az új számom: 06-70-6296799 vagy 06-70-381-5370

Zsua
zsua1

Sziasztok

Már próbáltam jelentkezni tegnap, de valami probléma volt, mert abszolút nem jött be a lap.

Dodus
Minket 4 hónaposan küldött a doki néni csípőszűrésre. Ideadta a beutalót, ez volt december első keddjén és dec. 23.-ra kaptunk időpontot. Most már időpontot adnak, nem kell fél napokat ott lenni, viszont a röntgennél kell várni, attól függően mennyien vannak. Én is meg voltam ijedve, Beni nagyon felhúzta és összecsapta a lábát, úgy a hogyan a pocakban tette, de hál' Istennek nem lett semmi baja. Adtam rá a terpeszbetétes pelust 6 hetes korától és öt percekkel kezdtem.
Súlygyarapodás: 2004. 07.31.-én születési súly: 3400 g, 2004. 11. 09. 6330g, 11.30. 7000 g, 2005. 01.04. 7700, 02.01. 7950 g. Azt hozzá kell tennem, hogy első két hónapban tudtam anyatejjel etetni, a harmadik hónapban fele tej fele tápszer és onnantól kezdve tápszer, ötödik hónaptól hozzátáplálás is. Rengeteget mozog Beni, szerintem annak is betudtható ez az utolsó kisebb súlygyarapodás.
Oltás:én egyenlőre nem adatok Beninek semmilyen más oltást csak a kötelezőt, de nem is javasolta eddig a doktornő. Neked már javasolták?
A háromnapos lázról még nem hallottam, meg mondom őszintén, de remélem, hogy el fog minket kerülni. Vagy ezen mindenki kötelezően átesik, mint pl.: a bárányhimlőn?

Tali nagyon várjuk.

Jó éjt.

Zsuzsa
nzsuzsa

Bárányhimlö sem "kötelezö", vagy igen?
neva
neva

SziasztokKép

A bárányhimlő sem "kötelező" szerintem, mert az én drága uram sem volt az. Pedig összezárták a beteg gyerekekkel, hogy átessen rajta még gyerekkorában, de egyszer sem kapta el. Most bezzeg retteg, nehogy ő is elkapja majd egyszer MarcitólKép

BettiKép
Én meg sem ismertem Gerdát! Akkorát nőtt! Matyi semmit sem változottKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Panka: igen 2f+2gy
majd nyomozok én is, hátha

Név és szülinaposoknak sok boldogságot.

Dodus: Valti majdnem 8 kg volt 3 hónaposan, ott lassult be. 1 évesen 9,80 volt.
csípőszűrés: 4 hónaposan volt nekünk. tudod egy jó magánrendelőt, ott megúszod fél óra várakozással.
Oltás: csak a kötelezőket.

Képzeljétek a csajom már egyedül akar állni. igaz pár mp után popsira huppan.
pamacs

Panka: terembérletnél mennyi az elfogatható ár? talira gondolok. vagy hogy volt ez tavaly?
pamacs

Sziasztok!
Lassan eljön a mi időnk is. Ma töltöm be a 38. hetet. Már nagyon várom a nagy napot. De babuci türelmes és jól érzi odabent magát. Azt mondják az utolsó hónapban keveset mozog mert nincs már annyi helye. Nálunk valahogy forditott a helyzet. Most indult be csak igazán. Hétfőn lesz uh nst is.
Jó lenne ha a jövő hét a miénk lenne.

Kép

KépKép
búzaszem

Tettem fel a pocakomról újabb képeket.
http:/babanet.hu/album/main.php?album=3929

Kép

KépKép
búzaszem

Megkérdezhetem, hogy hogy kell csinálni, hogy csak rá kelljen nektek kattintani és ne feketén irja ki?

Kép

KépKép
búzaszem

CSak kimaradt egy /

http://babanet.hu/album/main.php?album=3929

Hatalmas pocakKép
neva

Sziasztok

Jó, a bárányhimlő alól is lehetnek kivételek, de nagy része a gyerekeknek gyermekkorban átesik rajta.

Búzaszem
Nagyon szép nagy pocid van és nagyon lányos ám a formája, látszik, hogy Hanna lakik benne.
Kép
Hívlak telcsin!

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Búzaszem!
Szép nagyra nőttélKép!

Pamacs!
Ez alapos lassulás volt ValtinálKép! Nem rémüldözött gyerekorvos, védőnő?
Alkának gratulálokKép!
Most már Gerda is áll, sőt már segédeszköz sem kell, a földön támaszkodva is megy. Csak ilyenkor mindig óriási terpeszben sikerül. Még mindig nem tart túl sokáig a produkció, de nagyon szorgalmasan gyakorolja. És végül nem is tettem semmit érte, teljesen magától jutott el idáig.

Zsuzsa!
Alvás alakul? Jobban érzed már Magad?

Képzeljétek, Matyinak kilyukadt három fogaKép. Én csak kettőt láttam, de a fogorvos felfedezett egy harmadikat is. Azt mondta, még időben sikerült elkapni. Úgyhogy Matyi túl van az első fogtömésén. Rögtön ehetett utána és egész jól viselte. Már ahogy Gábor mesélte, mert én sajnos nem tudtam velük menni.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Panka és a Többiek!
Ha lehet ilyet én a talira nem iratkoznék fel.Olyan rendszertelenek vagyunk, hogy gondolunk egyet és.....még az is lehet, hogy ott leszünk.De nem akarom elkötelezni magam Kép
Ilyet lehet?

Pamacs!
Na megállj!!Mit igértél????

Dorka, Dóra!
Minden földi jót kívánok.
Kép

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Dorkának és Dórinak boldog névnapot kívánok!Kép

Vannak új képek a fiatalúrról! És köszönöm a válaszokat is.

Talira még nem tudom, hogy megyünk-e, mert még nem beszéltünk róla a párommal.

Puszi, D.

Ui.: Búzaszem, tényleg jó nagy pocid van! És látom nagyon gondos anyuka vagy, mert már angol vizet is vettél a babónak, ha fájna a hasa. Vagy rosszul láttam?Kép

Dodus
Kép
Kép
dodus

Búzaszem!
Milyen szép nagy pocid van!!! Kép

Dodus!
Elképesztően jó a szemed (angol víz)!

Emese

mse173

Dodus!
Jól láttad, de a sógornőméktől kaptuk, mert nekik már nincs rá szükségük.
Nzsuzsa!
Vártam hogy hivj de nem hivtál!
Tényleg nagy már a hasam, néha már kényelmetlen is.
Tudom, hogy ez az utolsó 2 hét a legnehezebb, főleg ha még túl is hordom. De erre gondolni sem akarok.
Mindig úgy várom a hétfőt, hátha valamit mutat már a ctg de semmi. Most az uh-ban reménykedem.
Neva!
Köszi a segitséget!

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Na végre sikerült belépnem, hol az internet vacakol, hol a babanet. Remélem elküldeni is sikerül.
Beninek tegnap megvolt az első igazi hajvágása a fodrásznál, eddig csak én igazítgattam neki. Olyan kis golyófeje lett.Kép Majd ha felébredt lefotózom. Nagyon jól tűrte a vágást, egy szava sem volt.
Holnap megyünk Pestre 4D-s uh-ra, már úgy várom.

BettiKép
Már 27 hetes.Kép Tényleg nagyon rohan az idő.
Jobban vagy már?
Kendő: köszi a segítségetKép
Látod, Gerda is csak elindult.Kép
Matyi fogaKép Nekem is kéne menni a fogorvoshoz, kéne egy pecsét a kiskönyvbe, de mindig csak halogatom.Kép

DodusKép
Oltás:Beni is eddig csak a kötelező oltásokat kapta meg. Agyhártyagyull. ellenire nekem azt mondta a dokinéni, hogy ráér akkor mielőtt közösségbe megy, hát nem tudom. Még a bárányhimlő ellenin gondolkodok nagyon, én 18 évesen kaptam el és még elég friss az "élmény". Csípőszűrés: mi is 4 hónaposan voltunk. Szerintem érdemesebb Riskó drnő magánrendelőjébe menni.
Új képek nagyon jók, pici fiad már mennyit nőtt és milyen nagy haja van.Kép
Talira gyertek, gyertek, ha csak egy fél órára is.Kép

ZsuaKép
Persze, hogy jöhettek a talira. Otthon már nincs neted?

PamacsKép
Eddig mindig sikerült olyan termet találnunk, amit ingyen megkaptunk. Fizetős hely: a legolcsóbb amit eddig találtam 1.500Ft/óra, ha kb.3-6-ig lenne a tali, akkor szerintem max. 500Ft esne egy családra. Ez a belvárosban van. Ha tudsz ettől olóbbat szóljál.Kép
Alkának gratulaKép

BúzaszemKép
Jó nagy pocid van már.Kép De izgi, hogy már ilyen közel van a nagy nap. Azért majd valakinek dobjál egy sms-t, jó?

MelindaKép
Persze, lehet.Kép

KépTaliKép
2005.02.27. vasárnap du. 15 óra jó lenne?
Talilista:
Ditta 2f+2gy
Anita 2f+2gy
Koda 2f+1gy
Marika 2f+1gy
Zsuzsa 2f+1gy
Pamacs 2f+2gy
Gyöngyöske 2f+2gy
Emese 1f+1gy
Betti 2f+2gy
Zsua 2f?+1gy
Panka 2f+1gy
Összesen 21f+16gy
Többiek? Lehet még jelentkezniKép
Megjelenés: gyerekeknek jelmezbenKép
Helyszín: még függőben. Fizetős terem is szóbajöhet?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!
Fizetős hely sem olyan drága, szerintem jó is, csak valamilyen tábori asztalokat kellene az ott levő székekhez vinni.

Emese

mse173

Sziasztok!

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket. Édesek vagytok.Kép

Tali: még nem tudom megyünk-e. Ha mindnyájan megyünk az már sok, itthon hagyni nem akarok senkit, szóval még nemtom.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Üdvözlök mindenkit!

Egy kis segítségre volna szükségünk! Nem tudjátok véletlenül, hogy Miskolcon hol találunk terhestornát szervezett kereteken belül? A Semmelweis korházban azt mondták, hogy ott megszűnt!

Előre is köszönöm: Gábor
leendõpapa

EmeseKép
Majd meglátjuk, hogy hétvégén Kriszta hogy oldja meg.Kép

KataKép
Gyertek, gyertek, nem vagytok sokanKép Legalább a nagyok segítenének pesztrálni a kicsiketKép

GáborKép
Üdv ittKép Elég hamar megszűnnek ezek a terhestornák, de mintha a napokban hallottam volna róla, hogy valamelyik konditeremben is van, de most nem ugrik be. De töröm a fejem és ha eszembe jut megírom. Hátha valaki más is tud róla.

Megyek elteszem magam holnapra, bár nem biztos, hogy fogok tudni aludni, kicsit izgulok az uh miatt.Kép

Panka

panka

Szia Gábor!

Diósgyőrben van a Szávitri alapítványnál. Itt találsz róla bővebben: http://www.szavitri.hu/tanf/index.html
Telefonszámok is vannak a honlapon.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Lányok,hogy van az,hogy ha felvetődik a tali ötlete,akkor biztos betegek lesznek a gyerekeim?
Máté 2 napig lázas volt,hányt,most,hogy jobban lett,Ádi fulladt be nagyon éjszaka.Remélem addigra el felejtjük ezt az egészet.Ráadásul én is orvoshoz járok,mert 2 hete nagyon fájnak a térdeim és a derekam.Ideggyógyászat,ortopédia,röntgen stb...Kicsit megint sok lett hírtelen.Na de nem panaszkodom tovább,igyekszünk meggyógyulni!Kép

Szimpatikus ez a Szávitri alapítvány!

Anita
kacajka

Sziasztok

Búzaszem
Hívtalak és beszéltünk is, csak később. Nagyon várunk!!!!!!!!!!

Panka
Nekünk is jó a fizetős is, jobb lenne valahol a belvárosban, de ha nem megyünk is bárhol lesz. Nagyon várom az UH eredményeket!!!!Én is mindig izgultam előtte, hogy milyen "újdonságot" fogok látni.

Leendőpapa
A Sissi kondícináló teremben van terhestorna, ez a Matróz grill felett van, a Bató házzal szemben. Én nagyon sok kismamát láttam ott, és egyenlőre ott van csak tudomásom szerint terhes torna.

Dodus
Nagyon édes a Babucid és tényleg milyen nagy már, eszméletlen hogy szalad az idő!

Emese
Természetesen mehetünk együtt, akárhol is lesz. Összeegyeztetjük addig még.

Benivel az alvás addig ment egyszeri felébredéssel éjszaka, amíg a nagyszobában együtt aludtunk a nagyágyon. Tegnaptól visszamentünk a hálóba, ő a kiságyba, mert már nem bírjuk Apa nélkül, és hát fel volt 11.30, 03.30. és 6.00-kor kelti a családot, felvan nyolcig, kilencig és délig alszik egy nagyot. Szerintem vissza fogunk menni a doki nénihez.
Most képzeljétek el a bőrgyógyászatra járok, kentem magam nivea Q10-zel és kaptam tőle+ a dokinő szerint a palmolive tusfűrdőtől egy "nem meghatározott okú allergiás kontaktdermatitis"-t. Száraz a bőröm, mellem nagyon és a bőr feltáskásodik rajta, kipirosodik, viszket.....

SOS!! Egy jó és olcsó fogorvos kellene!!!!

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Panka, Betti, Zsuzsa!

Köszi az infókat!

Gábor
leendõpapa

Sziasztok!

Reggel már nem volt időm írni, de most hogy hazaértünk első utam ide vezetett.Kép

Szóval a jó hír:
Tegnap megszületett Andi Zalánja.KépAzt írja, hogy 8.45-kor kezdődött, 12.15-kor bújt ki, 3,65kg 55cm. Minden ok!
Itt is nagyon sok boldogságot kívánok nekik!Kép

Uh-on minden ok volt, ott is kislánynak mutatta magát. Sikerült jó képeket is készíteni, majd holnap megpróbálom feltölteni.

Megyek Benit fürdetni, puszi mindenkinek!

Gábor, ma eszembe jutott, hogy kitől hallottam a tornát, vas. v. hétfőn tudom megkérdezni, de szerintem a Betti féle lesz.

Panka

panka

Sziasztok

Akkor most már én is nyugodt szívvel GRATULÁLOK Andinak. Erőt, egészséget sok tejcsit kívánok!!
Kép

Panka
Nagyon várom Molliról az új képeket!

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?