Sziasztok!
Serfike, hát hiába, még most sem kaptam kedvet....
De elhiszem, hogy jó. Maradok a szánkónál...
Boguska aranyos, úgy kérdezget rólam, mintha nem mindennap beszélnénk. Persze tudom, hogy miért kérdezi...
mert képzeljétek van új barátom! Most már több mint egy hete! Persze ez viccesen hangzik, hogy MÁR egy hete...de ez az egy hét nagyon nagyon intenzíven telt, mindenféle szempontból. Szerelmes kamaszokként viselkedünk, és gyakorlatilag minden időt együtt töltünk. Hogy ki is ő?
Többeteknek tetszeni fog a neve: Peti
És azon kívül, hogy 33 éves, okos, jóképű, kedves és odaadó, jól főz, jó ízlése van, és asszem odavan értem. Én is őérte! Bogika szerint régen volt már ilyen a hangom, ahogy róla beszélek, azt hiszem a szerelem teszi...azt hiszem, ez elengedhetetlen.
Szóval Boguska, Petivel voltam szánkózni, és mostanában gyakorlatilag mindenem arról szól, hogy együtt vagyunk....
Hát ennyi! Boldog vagyok.
Megyek dolgozgatni, de mostanában ezt is nagyon vidáman teszem!
Puszi
Ja, majd elfelejtettem! Edó,tényleg szervezel csajokat a Léghajóra? Tök jó. Hidd el, nem fogjátok megbánni. De ugye tudod, hogy nem kell egy egész csoportot megszervezni ahhoz, hogy menjetek?? Akárhányan vagytok, lehet tesómnál jelentkezni, és megmondja, hogy mikor lehet menni, mikor lesz tutifixen csoport. Azért szólj előtte, mert akkor azért szólok tesómnak, hogy ismerősök mennek. (azoknak szokott adni klassz watergel-t, ami állítólag az égésekre kiváló, sokkal jobb, mint bármi, ez valami spéci dolog)