Babus
Nagyon sajnálom, hogy Dolfika nem lehet ott veled. Borzasztó lehet. A kutyusok tudják ki a gazdijuk és hiányzik nekik. Tényleg, őszintén sajnálom!
Újabb hiszti? Akkor talán csak a pocikája fájt jobban Kristófnak nem? Hogy sikerült az unokanéző a nagymamikkal? Ezek szerint anyósodék is szerencsésen hazaérkeztek!?!?!?!
Kristófka még mindig csodálatosan szép, pláne ebben a macis rugiban.
Annácska, Judyt
Hoyg sikerült a hétvégi találka?
Zsófi, Tamás
Gratulálok! Most már minden rendben lesz, nagyon vigyázzatok magatokra! Puszi
Judyt
De kár, hoyg nem láttátok még a babák nemét
Remélem, jövő héten már mutogatják magukat!
Nagyon aranyos Zsófi zebrája! Megirigyeltem
Kinga
Nem szerdán kell nemm megjönnie, hiszen az még csak a 27. nap
Inkább hétvégére NEM várom. Nincs tünetem, a csudába
Wish
Köszönöm kérdésed meg az Isten hozzot-at, jól vagyok
Semmi különös nem történik, hőm fenn, pici pocifájás, de ez lehet menzi előtti is, szóval semmi extra.
Még újabb 2 hét várakozás? Az olyan sok. Remélem, gyorsan eltelik neked, és akkor csak egy ugrás a lombik!
Edina
Az a ragasztószag nem is tenne jót nektek, én sem mennék vissza oda dolgozni. Az a 27 ezer nagyon kevés, tényleg. Elég hülyén vannak megalkotva a törvényeink baba-ügyben, meg támogatásilag. De persze szüljünk 2-3 gyereket is.
Móni
Pedig olyan jól indult és oylan jók voltak a tüneteid. Sajnálom!
Jó hogy megint mész a dokihoz!
Janka
Gratulálok neked, és köszönöm! Vigyázz magadra! És jelentkezz gyakrabban ha tudsz!
Jófi
Nagyon örülök, hogy átjárhatóak a petevezetékeid, ez tényleg remek!
Látod, megérte a fájdalom.
Évi79
Hajrá azzal a clostyval! Bízzunk benne, hoyg a mellékhatások nem fognak nagyon meggyötörni!
Annácska
Szeretettel várunk a fogatban!
Voltál már a genetikai tanácsadáson? Mit mondtak?
Kivi
Remélem igazad van, és beindul végre a zebrásodás!
Nicol
Hoyg sikerült a vizsgád? Túl vagy már rajta? Drukkolok ám!
Stella
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam még válaszolni a leveledre, igyekszem mielőbb bepótolni! Tartom még a menzimet 2 napig, aztán küldöm neked! És nagyon fogok izgulni értetek, hogy a fagyibabák hazatérjenek hozzátok!
Tündi