Kedves Kriszti!
A hasadat, amivel nem vagy elégedett, úgy teheted feszesebbé, ha veszel egy hullahopp-karikát, és rendszeresen tekergeted a derekad körül. Karcsúbb lesz a derekad, feszesebb a hasad, a bõr is feszesebb lesz, mert amellett, hogy jól átmozgatja a csípõt, hasizmokat, át is masszírozza.
Kell neki elég hely a szobában, minél nagyobb a karika, annál hatásosabb. Lehet csinálni tévézés közben is, hangtalan, nem kell ugrálni, stb.
Az alakod azért látod másnak, mert lehet, hogy a medencecsontjaid kicsit távolodtak, szélesebb lett a csípõd a terhesség alatt. A mellünk is más.. én is egész másnak látom az alakom. Ma már nevetek azon, hogy 1-2 éve elégedetlen voltam az alakommal, pedig a mostanihoz képest milyen feszes, izmos, karcsú és fitt voltam! (sóhaj)
Lányok!
Most karácsonyra tornavideokazettát kértem a családtagoktól, mert azt az egyet ami van, már nagyon unom. Talán az újdonság fellendít egy kicsit, mert nagyon hamar elhagy az akaraterõm engem is. Néha olyan erõs bennem az elhatározás, hogy igen! megcsinálom! minden nap tornázom! Nem eszem egy szem édességet sem! Aztán jön a kísértés, fáradt vagyok estére a tornához, stb... majd holnaptól! És ez így megy holnapról-holnapra...
De most, hogy végigolvastalak titeket, újra szilárdan elhatároztam, és most tényleg erõs leszek, és nem szegem meg a diétát! Én csak annyit szeretnék megállni, hogy ne egyek édességet, és legalább hetente 3-szor 4-szer tornázzak végig egy fitnesskazettát. És ne egyek zsíros ételeket. Fõleg ne este. Mindenképpen szeretnék tavaszra leadni 15 kilót, mire lerakjuk a nagykabátot és jöhet a miniszoknya.
A férjem miatt csinálom kizárólag! Azt szeretném ha azt a csinos, vékony, feszes kiscsajt láthatná bennem, akit megismert 5 éve, és ne egy elpuhult, löttyedt nagyseggû háziasszonyt. Bár mindig dícsér így is, és sohasem tett megjegyzést a megváltozott formáimra, de én azt szeretném ha nemcsak elfogadna, hanem egyenesen büszke lehetne rám ha végigmegy velem az utcán!
Bátorítsatok lányok, mert olyan hamar elhagy a lelkesedésem. A fiam 6 hónapos, egész embert kíván, nap végére úgy lemerít, hogy csak arra vágyom, hogy bedõlhessek az ágyba. Egy filmet sincs erõm megnézni, nemhogy tornázni - ezzel a gondolattal szoktam elhalasztani az ugrabugrát, és inkább megpróbálom kialudni magam.
Holnaptól máshogy lesz!
Kitartás mindenkinek!
Katus