Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, megint be tudok kukkantani!

Nicola mi az hogy bevett egy gyógyszert és el kellett venni a babát ez szörnyű, mi történt????
Majd megnézem ám a képet, köszi!!!

Anita: igen dolgozom, csak sunyiban Netezek (a főnököm gépén!!!!) köszi nagyon jó volt a bál csak sajna ittam pezsgőt Kép

Én is kérek kruplit meg fasírozottat!!! Kép
Mikor dolgozol legközelebb?

Hajni ez a telekadó nem semmi! Szerncsére nekünk nem kell!
Jó sok ajándékot kptál!!
A konyhába már nekünk is van egy csoó minden (nászajándék KépÖ)

Kép
Kép
beuka

bocsi a hibákért de nagyon kell kapkodnom, mehogy lebukjak!!

Kép
Kép
beuka

Ja és Hajni: gyönyörű a tábla!!! CSak a babák nem látszanak Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka!Szerintem erős az a gyógyszer, de anyukám szerint más is közrejátszott!!Azt nem mondta mi!
nicola79

Juca,
Az semmi, ha bemutatom Neked a pasimat?! Kép Ez sem jár ám mindenkinek! Kép
Örülök, h a kis pasinak semmi komoly baja nincs! Kép Tudtam én, h nem lehet! Kép
És szorítok is, h ne jöjjön meg! Kép

Proone,
Remélem, gyorsan meggyógyulsz Te is és a férjed is! Kép

Zafír,
Én is kérhetek Rólad/Rólatok képet?

Proone,
A képek FANTASZTIKUSAAAAK! KépKépKép
Nagyon édes ez a kisfiú! Tök jól áll a kezedben! De az a kép is nagyon tetszik, ahol a pasik hozzák a formájukat és lustálkodnak! Kép

Nolina,
Én is úgy szoktam visszaolvasgatni, h közben jegyzetelek, nehogy kifelejtsek vmit. Bár, így is előfordul néha. Kép
Küldök Neked képet, de én is kaphatok?! Kép

Hajni,
Elfogyott az összes süti?! Kép
Nagyon misztikus lett ez a zöldes tábla! De tetszik! Kép
Milyen ajándékokat kaptál? Óóó, erre már kaptam is választ! Kép

Nicola,
De miért azt vett be az anyukád munkatársa, ha tudta, h babát vár?! Hiszen van olyan gyógyszer, amit ilyenkor is be lehet venni…

Hajni,
Dühöngj csak! Kép Elképzeltem, h bemész és leszeded a fejüket! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Kép, képzeld csak el, mert az lesz. Azt nem hiszem el hogy az egyik szobából nem jut át a hír a másikba. Az van a papíron hogy minden változást be kell jelenteni. Nem tudom, ezeknek nem elég azért szólni, hogy megkezdtük a kivitelezést? Ebből nem következik logikusan, hogy van építési engedély? Nem tudok lenyugodni, pedig kaptam telefonszámlát is, de azt meg sem merem nézni Kép.

Már nem is merek írni nektek, mert csak morok itt, mint egy kutya Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Szerintem azt hiszik, h engedély nélkül elkezdtetek építkezni. És az tök jó nekik, mert akkor még azért is kiküldhetnek Nektek egy számlát a büntiről. Kép
Nyugodtan írjál, én jókat nevetek az ilyen morgolódásokon. Én is általában morgolódok. KépKépKép
kata1977
Hatvan

Jaaa, nem is írtam, beteg a főnököm!!!! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Kata, te egy nagyon édes emberke vagy. Én itt felrobbanok az idegességtől, te meg halálra neveted magad rajta. Szép, mondhatom Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni nagyon dühítő dolgok tudnak lenni, erről már beszélgettünk a helyi topikban is. És az is szar hogy ilyenkor neked kell intézkedni mert te vagy otthon, nem a párod. Emlékszem nekem is volt pár ilyen dolgom, volt hogy mindenórás várandósan a földhivatalban ültem. Aztán szerencsére kijött egy ismerős ott dolgozó, előrehívott, és azt mondta ha bármi dolgunk akadna hívjam mobilon megcsinál mindent aztán majd átadaja a papírokat. Ki is használtuk ezt párszor, olyan ciki volt már hívni, de nagyon jól jött, mert közben szültem és nem a pár hónapossal kellett a melegben ismételten bejárkálnom. (mi tök bonyolultak voltunk, mert 2 embertől vettünk telket, ezt át kellett íratni, aztán egy hrsz.számra rakatni, aztán megváltozott az állandó lakcímem, ezt beíratni, aztán a hitelt bejegyezni rá, aztán tul.lapot kérni vmiért csak úgy a banknak, végül nemrég jegyezték be hogy már lakható épület van rajta.)
Sajnos azóta az ismerős nem dolgozik ott...

Szerencsére itt V.szőlősön nem kell más helyi adót fizetni, mint a garázsadót, ami 30 nm nekünk, ezt még ki lehet bírni.

Ha vmit a hivatalokban elcsesznek neked kell mindig utána intézkedni. Kocsikázol v. levelet írsz ajánlva. Undorító!!!! Telefonon lehetetlen vmit is elintézni. Dühöngj nyugodtan!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!
Én is kicsit mérgelődöm, HajniKép
Képzeljétek potyára mentem a fogdokihoz , azt mondta várjunk egy hetet és akkor zárjuk le a tömést. Kép Elment az egész délelőttöm, buszozgattam és -12 fokban ácsorogtam, nagyon félek,hogy felfáztam. Mostantól 2 zokni, 2 nadrágKép Amúgy úgy tűnik jó volt a kálcium+ c vitamin . Nem is fáj a torkom se.Kép
Hajni, olyan gyönyörű táblákat tudsz csinálni!Kép
Csak így tovább!
délutános vagyok, ha lesz időm, jövök.
Kata a jegyzetelés nem is hülyeség!
A múltkor még emlékeztem egy ideig,hogy Te is kérdezted a nickemet, de tyúkeszű vagyok, másnapra elszálltKép Otthonról küldök majd képet, jóhogyKép
Bea, a folsav igazoltan kivéd egy csomó fejl. rendellenességet, főleg a velőcsőzáródással kapcsolatosakat, hogy én miket írokKép Szóval a nyitott gerincet, meg ilyesmit. Egy -két hónappal fogamzás előtt kéne szedni, hogy mikor zebrád lesz és alakul ki mindene, akkor már ott legyen a szervezetben.
pusz-pusz
nolina

Ja, és Hajni gyönyörű a mai tábla!!!

Kép
[KépKép
cirmike77

Nolina,
Kérdezted, hogyan mondtuk el a babót...
Hát elég prózaian. Párom szüleinek úgy, hogy amikor tölteni akartak pezsgőt (após szülinapja volt), András szólt, hogy most én jó pár hónapig nem ihatok megint.
Anyuéknak meg gyorsan szóltam telefonon, hogy lett egy poz.tesztem, nehogy apóséktól tudják meg, telefonon (néha beszélnek egymással).
Aztán elmondtam még a nagymamámnak is mert már hetente kérdezgette, hogy nem vagyok -e már terhes. Onnan aztán szerintem megtudta mindenki... Kép

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok csajok,
még semmi nem jött meg,ma tartok a 34.napon!ügesen szorítotok,csak így továbbKépKépKép
olyan jó hogy egyetértetek velemKépmár kezdett kialakulni a kisebbségi komplexusomKép

Hajni,
tegnap egész nap a szőnyeget vágtuk be a nappaliba,egyenesen németországból jött csak nekünkKép azért nem voltamKép
ma meg ismét tárgyalni voltunk,azért vagyok csak most!de végre vagyokKépKépKépgondolom nem lepődsz meg hogy még nem volt idője apáromnak megszerelni az msn-t,de ha leírnád hogy hol kell átállítani hogy megkérdezze lehet hogy megpróbálnám én megszerelniKépde ha elcsesszük apa a fejünket veszi,vállalod????????????
perzse kenegetem a kukiját,ő meg közben vigyorog,tudja mi a jó Kép hajtja a vére szentemet:oKépKép

Zafír,
szerintem is ritka az ilyen gyerekorvos,szerencsésnek érzem magam valóban!remélem nemsokára nektek is szükségetek lesz egyre,majd megadom az elérhetőségét,okéKépKépKép?????

Beu,
örülök hogy tetszik a gigi,nekem is bejönKép
ha azért írtad hogy "jó van na" mert úgy érezted letorkoltalak bocsi,nem akartam csak úgy belejöttem a dumába hogy ömlött belőlem a szóKép és tök átéreztem a vágyatKépKépKép hogy jöjjön már az a baba.azért jön már ilyen korán mert 3-at szeretnénk és nekem a férjem már 35 lesz az idén,
szóval ő nem ér rá annyira mint én.és mi 2.és a 3.között szeretnénk több időt hagyni!
nem tudom fogom e bírni,ha már itt lesz nem lesz más választásom,szóval szerintem igen.biztos nem lesz könnyű,de szerintem mindent meg lehet oldani.optimista vagyokKépKépKép

Kata,
akkor jó ha nem jár mindenkinek,ha kiváltságos vagyok ezzel is megelégszem!ideig-óráigKépKépKép

na mászok,viszem levegőzni a bálintot
cupp
gigiKépKépKép
34/31?
Vendég

Hajni,
Ne haragudj meg, de tényleg olyan vicces, ahogy elképzelem, h magadban ott morgolódsz! Kép

Nolina,
Miért kell várni azzal a fránya töméssel?! És ez a múltkor nem jutott a doki eszébe, amikor ott voltál?!

Juca (vagy Gigi?!) Kép,
Bálint látod ebben a kukiügyben is tipikus pasi! KépKépKép. Haláli édes lehet! Kép
Aztán nehogy itt a nagy levegőztetésben vmi kiscsaj lecsapja a kezemről ezt a szép kis hapsit! Kép Mondd meg nekik, h nagyon harcias vagyok! Kép
Nnnna, jó, ha türelmes és jókislány leszel, akkor esetleg többet is kaphatsz az én "kis" pasimból! Kép.

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Juca, én este leszek inkább, most nem tudom meddig. Elvileg a Start menüben megtalálod az MSN-t, bejelentkezel és a továbbit ott folytatjuk. Úgy jobb, mert itt eléggé nehézkes. Szólj ha itt vagy és megcsináljuk Kép

Kép

Kép
vkhajni

Meg jöttem!
Hajni
Csak morogj nyugodtan.Nekünk a múlt héten jött az illeték a lakásra.250.000ft.Jó??Írtam levelet nekik,kiváncsi vagyok kapunk-e részletet.
Kicsit szomorú vagyok,mert rossz hírt kaptam.Anyu hívott,apu kórházba van.Éjjel bevitte a mentő.Már jól ki sírtam magam,mindig van valami nyavaja.Na nem akarok panaszkodni,de fájdogál a bal petefészkem is.Remélem ez a hónap a mienk lesz!!Vagyis mindenkié.

Beu!
Küldenék ebédet,de messze vagy.Gyere el érte!!
Holnap,holnapután dolgozom.Csütörtöktől,vasárnapig szabin vagyok.
Van itt valaki??
csanita

Mi van a nettel?Nektek is szarakodik??
csanita

Sziasztok lányok!

Nolina, Beuka,
aranyosak vagytok, hogy gondoltok rám. Valóban voltam orvosnál múlt hét csütörtökön. Azt mondta, elmúlt a gomba, most lehet visszatelepíteni a Dőderlein-flórát (amit már másfél éve kigyilkolt belőlem minden kúp) és akkor nagyon happy lesz minden. Floragyn-t kell szednem, amiről itt a babaneten olvastam, hogy csupa jókat írnak róla, mert ajánlatos használni menzi vagy szeretkezés után is, hogy a punci ellenálló legyen a fertőzésekkel szemben. (Recept nélkül kapható.)

Húúúúúú, tegnap este színházban voltunk a Párommal. MÁr két hónapja megvettük a jegyeket és alaposan ráizgultunk a témára. De az előadás valami hajmeresztő volt. Elhatároztam, hogy én ezt nem vagyok hajlandó tovább elviselni és a szünetben hazajövök. Erre nem egyfelvonásos volt ez a szemét darab? Kerek két órán át játszottak ezek a szerencsétlenek. Már egyszer jártam így, hogy kritikámat kimutatva látványosan hazavonulok, de az is pont egy egyfelvonásos volt, ami szintén közel két órán át tartott. Úgy látszik ilyen az én formám... De tényleg bűn rossz volt a rendezés. Párom próbálta oldani a hangulatot és odasúgta, hogy az egyik színész a régi ZsebTV-ből ismert Móka Miki. Hát legalább Móka Miki miatt megérte...

S hogy a trauma folytatódjon, ma reggel meg jegyesoktatásra kellett mennünk. (Az esküvő előttig 15 héten át.) Ráadásul priviben, édes hármasban a pappal. Tiszta kabaré. Ma például valami gömbről, kukacokról és lepkékről beszélt. Tiszta agyzsugorítás. (Nem akarom bántani, de mindketten a Párommal katolikus egyetemre jártunk és olyan, mintha az oviban magyarázna szegény.)

Ja, igen, még egy dolog! Én is szerettemm volna Elevitet szedni, mert a kismamásak nagyon ajánlották, és valaki említette, hogy a Rossmannban vette. Na most már semmilyen drogériában nincs, csak Patikában lehet venni. Valaki írta, hogy folsavat szed és Aktival Max-ot mellé. Ez utóbbit és is szedem, de szerintem ehhez már nem kell külöm folsav, nem? Az Aktival Max dobozán rajta van, hogy a napi folsav 100%-át fedezi a bogyóban levő adag. Az viszont tény, hogy a folsav vízben oldódó vitamin és naponta kell "utántölteni".

Írok még, csak visszaolvasok.
Csá'! Lola
lolita

Lolita
Mi is jártunk jegyesoktatásra 15-ször.csak mi nem hármasba,hanem voltunk vagy 30-an.Az utolsó alkalom történt hármasba.Csak gyakoroltuk a szertartást.Egész jó volt.jó kis csapat gyűlt össze.Azóta tartjuk is kapcsolatot az egyik párral.Pont egy napon volt az esküvőnk.Csak nekik már született babájuk novemberbe.
Valaki???
csanita

Sziasztok! Tegnap este úgy látom, senki nem tudott belépni ide...

Jegyesoktatáson nálunk is voltunk vagy 20-an, de nekünk csak 7 alkalommal kellett mennünk. A hét szentségről beszélt. És próba sem volt, csak egy alkalommal bemutatta egy páron... ÉS AZ ESKÜVŐN ELMARADT A CSÓÓÓÓÓK!!!!! Kép

KépKépKépKép
proone

Lolita! Itt van egy táblázat, hogy mennyi folsavat ajánlott bevinni a szervezetbe. Az Aktival Max-ban csak fele annyi van, mint egy kismamának ajánlott. Bár én nem hiszem, hogy előtte külön folsavat akarnék szedni. Végül is állítólag a táplálkozással is be kell juttatnom.
Kép

KépKépKépKép
proone

Még mindig tüsszögök és jó hörgősen köhögök. Kép Mondjuk legalább felszakad... páromnak meg ma reggel is irdatlanul fájt a torka. Kép
MIKOR GYÓGYULUNK MÁR MEG?
Visszajött betegállományból a napközis párom. Viszont ma délután értekezlet, holnap du. farsang, és csütörtök este szülői lesz. Megint csak a péntek délutánom lesz szabad. Kép

KépKépKépKép
proone

Ej, de sok szomorú fejet írtam! Kép Pedig nem is vagyok olyan rossz hangulatban... Kép Írok pár mosolygóst, nehogy itt hajnalok hajnalán lehangoljalak Titeket! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKépKép
proone

Húúú! Az 50. üzenetem után már nem új felhasználó vagyok, hanem kezdő felhasználó! Kép Micsoda öröm!!!! Kép

Na, megyek lassan órára! Csak késő délután tudok benézni már. (Ebéd és értekezlet közt nem lesz időm... meg akkor mindneki itt járkálna körülöttem, a tanári mellett vagyok.)

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Végre itt Kép.
Szóval tegnap elintéztük a telekadót. Nem kell befizetni KépKépKép.

Nálunk is volt jegyesoktatás, de nekünk fél évig kellett járnunk, minden szombaton mise,aztán egy óra hittan. Máig nem értem ennek mi értelme volt Kép. Mi annyira nagyon vallásosak vagyunk, hogy évente egyszer elmentünk éjféli misére, aztán kész Kép. Szóval nagyon izgi volt Kép. Nálunk sem volt csók, viszont a pap jól letolta a násznépet. Azóta is emlegetik Kép

Lolita, örülök, hogy elmúltak a gombák. Olyan jó hír Kép

Kép

Kép
vkhajni

sZIASZTOK!!

Nálunk nem volt jegyesoktatás!KépKép
Én evangélikus vagyok , a férjem meg sincs keresztelve!De nálunk sima ügy volt!
Egyszer voltunk ott elmondott mindent, hogy lesz, de szerintem nálunk sem volt a templominál csók, de nem nagyon emlékszem!!KépKépKép
nicola79

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Mi volt este a babanettel?! Kép

Hajni,
Miért tolta le a pap a násznépet?! Kép Ez izgin hangzik! Kép

Proone,
Miért nem függetlenítettétek magatokat és kezdtetek el csókolózni?! Kép Az is vicces lett volna! Fényképezni kellett volna a döbbent fejeket! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nagyon izgi volt. Azóta is emlegetik. Kijött a pap a kisajtóján, mindenkit letolt hogy miért rágóznak a templomban, aztán visszavonult Kép. Aranyos emberke. Aztán azt a keresztet vagy mit, beleerőszakolta úgy a csokromba, hogy hallottam ahogy recsegve törnek el a virágok. Annyira ideges lettem. Ugye a mennyasszonyi csokrokat jó szorosra kötik, hogy ne hulljon szét a sok megpróbáltatás alatt, ez meg bele akarta erőszakolni, ahelyett hogy odaadná a páronak, hogy fogja meg Kép. Aztán vége a szertartásnak, kikísért minket a templomból, ezerrel szalad oda a vőféjhez (milyen j?), hogy mit képzel magáról be sem jön a templomba, és ott beszélget kint. Szóval teljesen kiakadtam rá. Azóta is küldözgeti a leveleket, hogy menjünk mindenféle "de jó hogy újra látjuk egymást"-ra. Ehhez az idiótához én mégegyszer????? Ráadásul a páromnak arra a címére, amelyiken akkor lakott mikor megkeresztelték Kép. Még szerencse hogy a sógornőm most is ott lakik.
Szóval elég viszontagságos volt a templomi esküvőnk Kép.
Különben nálunk azt mondta a pap, hogy azért nincs csók, mert nem illik a templomhoz, hogy a fiatal pár ott belelendül a dolgokba KépKép. Kicsit morbidnak tűnt KépKép

Kép

Kép
vkhajni

HAJNI, BEIRHATOD HOGY 2005 JANUÁR, ezek a rohadt nagy betűk mert a programom, amin dolgozom csak igy működik..Kép
nicola79

Képzeljétek, találtam a www.bebilap.hu, olyat hogy melyik hónapban milyen nemű gyerek születhet, ha tudom kimásolom...Kép
nicola79

Hajni na ezért nem volt nekünk templomi esküvőnk. Párom katolikus és szeretett volna, de ehhez a hülye papoz nem akartunk menni.
Elmentünk a másikhoz, az meg engem csak egy év múlva akart megkeresztelni.
Így nem lett, de lehet jobb is!
Cirmike
UI:megszáradt már a nyálad?

Kép
[KépKép
cirmike77

Hajni,
Én is votlam egy olyan templomi esküvőn, ahol a pap minden ottlévőt meg akart téríteni. A szertartást lerendezte 10 perc alatt, utána még egy órát beszélt arról, h mindenki szégyellje magát, aki nem jár el minimum 1* hetente templomba. Kép Gondolhatod, mennyire meghatotta az embereket. Mindenki erről beszélt utána és volt aki közben is nyugodtan ebszélgetett. Mi csak röhögtünk a tesómmal. KépKépKép
Pedig én is katolikus gimibe jártam Kép
Szerintem ez már túlzottan prűd, h még a csók sem lehet! Annyira képmutató az egész! ...

A vőfély ly. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Megszáradt Kép. De nincsenek páfránykáim. Ebben a hónapban nem is lesznek? Pedig tegnap éreztem szurkálást a bal petefészkemben, azt hittem a pé miatt van. Vagy lehet hogy az miatt csak ez a kaki forditva működik? De tényleg nincs, még annyi se mint eddig volt, még a szélén is csak elmosódottak vannak. Na mindegy, azért középidős akciókat muszáj bevetnünk Kép. Nem lehet azok nélkül nyugodtan aludni hónap végéig KépKép

Te hogy vagy? Hányinger?

Kép

Kép
vkhajni

votlam = voltam
ebszélgetett = beszélgetett
Bocsi! Kép
kata1977
Hatvan

Most már megpróbálom megjegyezni azt a fánya vőfélyt, már vagy ötször kikerestem a szótárból. KépKép. Nekem szebben néz ki pontossal KépKép
Nálunk a pap az éjféli misén szokta letolni az embereket. Az is jó, hogy Tatabánya talán legnagyobb templomában éjfélkor nincs mise, mert akkor csak a fiatalok mennek, és nem viselkednek rendesen. Vicces ez a pap.
Cirmike nagyon jól tettétek, hogy nem menetetek hozzá, nálunk azért ez beárnyékolta az esküvőt, mármint az utánna kialakult véleményt.

Kép

Kép
vkhajni

Megpróbálok újra írni, hátha már működik itt ez az egész. Mert már egyszer megírtam... Kép
Szóval Hajni, látod, én meg a betűket keverem itt össze-vissza a gyors gépelésben. Vagyis inkább csak a betűk sorrendjét. Kép

Proone,
Akartam már mondani, h olyan ismerősnek tűnsz a képen, amit felraktál. Kép Hova jártál suliba?

Kata
kata1977
Hatvan

Hol vagytok??Vagy senkinél sem működik??
Nekem most sok melom volt de már tudok jönni...
Hajni!!Merre vagy , főzöl valamit??Kép
nicola79

Hol vagytok??Vagy senkinél sem működik??
Nekem most sok melom volt de már tudok jönni...
Hajni!!Merre vagy , főzöl valamit??Kép
nicola79

Nicola,
És biztos, ami biztos alapon elküldted 2*?! Kép
kata1977
Hatvan

na, ja, Kata sok a melo??Nem azt mondtad hogy nincs főnök?Nekem sincs, de engem akkor sem zavar ha itt vanKépKépKép
Az én fönőköm is beteg egész héten nem jön lehet jövő héten sem!!KépKép:
nicola79

Sziasztok spinék!

Proone,
jó ez a táblázat. Igazad lehet a megnövekedett bevitellel kapcsolatban. Az én orvosom azt mondta, hogy a tervezett fogamzás előtt kellene 2-3 hónapig folsavat szedni, hogy a szervezetben felgyűljön, és szerinte nem elég, ha a terhesség alatt szedi valaki. A spontán bevitelről meg csak annyit, hogy úgy olvastam, elég nehéz folsavból a kellő mennyiséget önállóan bevinni. Állítólag minden olyanban van folsav ,ami halványsárga: paprika, káposzta, zöldbab. (Bár lehet, hogy ez csak egy városi legenda. Kép) Mellesleg mit tanítasz? (Csak mert nekem is van pedagógus végzettségem, de én nem akarok tanítani. Párom egyszer karitatív célból elment egy 8. kerületi kisegítő iskolába irodalmat tanítani, gondolhatod, 16 éves cigánygyerekek ültek a 8.-os órán. Vitt nekik kinyomtatott lapot, azok galacsinná gyúrták és megették. Nem tudták, mit kell vele csinálni. Egy másik osztályban meg eltűntek a gyerekek az óráról becsöngetés után és az igazgatóval futottak utánuk, mire kiderült, hogy elmentek a Rákóczi térre "csajozni". Én meg a másik véglet voltam, egy elit iskolában tanítottam fél évig törit és magyart. Nekem meg abból lett elegem - nézni a sok magázódó, leendő "kisköcsög" ügyvédet, "kisköcsög" bankárt, menedzsert stb. Úgy vislekedtek 16 évesen, mint egy felsőbbrendű faj, a politikus apuci miatt.)

Hajni,
Hogy-hogy nálatok nem derült ki a jegyesoktatás alatt, hogy a papotok enyhén szólva is vaskalapos? Miért nem néztetek meg egy általa tartott esküvőt előtte? Ez a csók dolog engem is kiakasztott. Hát nem azért van ott a fiatal pár? Mi meg külön zenét szerettünk volna a templomban, az én belépésemnél. Erre azt mondták, hogy nem lehet, mert csak az orgona szólhat, minden világi zene kívül kell maradjon a templom falain. Hát nem tudom, Mozart mióta lett rockbanda...

még visszajövök (mint Batman)
Lola
lolita

Nicola,
Nincs most sok meló (a főnököm sincs péntek előtt), csak szarakodik a net... És hiába próbáltam jönni, a babanet bepusztult. Kép
De most nem hagyom magam lelökni! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok,
még mindig semmiKépKépKép!
nem volt időm viszaolvasni mert rohanok,kész a szakdolim és a konzulensemet kell hajkurásznom, néha copperfieldnek hiszem őt komolyan.

na szóval,tegnap már nem volt időm leírni,DE!!!
létezik egy olyan oldal ahol a pontos születési idődből kiszámolod a legtermékenyebb napjaidat!
ez csak akkor mőködik ha nem állsz gyógyszeres kezelés alatt(hormonok)
az ua.mint amit a pánszky gyula csinál,ez a jónás jenő módszer,csak nem kell érte 20ezret fizetni,szerintem megéri kipróbálni!!!!
akit érdekel,ez a cím:www.astro.com/cgi/genchart.cgi
angol,német és még valamilyen idegen nyelven van,ha valakinek segítség kell szóljatok!
remélem valakit azért érdekel!

Hajni,
nekem te jutottál elsőre eszembe,nem szedsz semmit és már elég rég próbálkoztok, próbáld ki!!!!!

aztán írjatok mekkora hülyeség szerintetekKépKépKép

rohanok tovább,mert most a suliból írtamKép
puszkó
gigiKép
Vendég

Erről a Jónás-módszerről már szó volt egy másik topicban, nekem pont a mensi napjaira esett.
Szóval nem tudom...
Amit én mondtam az csak a gyerek nemét hat. meg
gigi ki kéne probálnod!!Hány éves voltál mikor fogant a pici?És az milyen hónap volt??
Minek tanulsz??
nicola79

Gigi(Juca),
És ilyenkor hol hagyod a tüneményes kisfiadat?! Ha nem tudod kire hagyni, szólj csak nyugodtan nekem! Kép
Én anno úgy adtam le a szakdogámat, h a témaválasztás után már csak 1* voltam a konzulensemnél. Kép És amikor leadtam, akkor is csak a tanszéken hagytam, mert ő éppen síelni volt. Kép
Milyen suliba jársz (Gigi)? És miről írtad a szakdogádat?
Én megnéztem ezt az oldalt, amit küldtél, de teljesen hülyének éreztem magam... Kép Eddig azt hittem, h tudok vmennyire angolul... KépKépKép

Hajni,
Ma Te is szabadnapos vagy?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Én is ugyanigy voltam , a konzulensemnek leadtam hogy olvassa el, mondta jöjjek vissza holnap arra meglesz, mire visszamentem ugy elpakolta hogy nem találta meg ujra ki kellett nyomtatnom..KépKép
Én a veszélyes áruk szállításárol irtam...Kép
Mára végeztem megyek haza hurkát sütni!!Sziasztok!!
nicola79

Aaszem, itt maradtam egy szál magamban... Kép
kata1977
Hatvan

Nicola,
ismerem azt ami a bébilapon van,sok ismerősömnek nem jött beKépKépKép(nekem igen)volt egy a babapont.hu-n,sajnos az a lap már megszűnt,de nem ez a lényeg,az nekem is bejött és mindenkinek a környezetemben,akinek visszaszámoltam annak is és aki aszerint csinálta a köv.babát annak isKépKépKépén abban bízom,nekem megvan,ha kell valakinek.....
kicsit többet kell számolni vele,de lényegében ua.a sémája!
bálint 2003 szept.5-én fogant és 20 éves voltam akkor,azért leírom leellenőrizhetedKép
A kodolányira járok nemzetközi tanulmányokraKépKép

Kata,
te hol is laksz?mert vigyázz ha pesten még a végén szavadon foglakKépés felveszlek babysitternekKépKép
most jó mert anyu itthon van,ilyenkor rá hagyom,ha meg nincsen akkor vagy nem megyek sehová és mindenkinek magyarázkodom hogy kis gyerekem van és marha mód nem vagyok mobilis,ha meg halaszthatatlan akkor akkor megyek ha apa itthon van és ő van bálinttal!
a szakdolim holt uncsi: a közt. elnök szerepe,helye az ország jogrendszerében a címeKépKépKép
na ne izgulj,én is csak telón meg mailba konzultálok vele,csak most teljesen kész(remélem) és a papírt alá kellett vele iratnom hogy legalább 3X konzultáltunk!
azért boldogulsz az oldallal??????

cupp,
gigi
35/????
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?