Új privát üzeneted érkezett!

Cat! milyen kis kopaszok még mindigKép Mi még nem álltunk átKép Nem tudok mit tenni ha folyton szopizni akar, naponta örülök ha 3x eszik mást, de mostanában még annyit sem. Éjjel is van 2-3 szopi, szoval az 5 nálunk kevés lenne. Orsi kb 3 óránként szopizik.
Nappal 3 órát bir fentlenni, aztán alszik 2 órát. Igy 2 alvás jut nappalra.
Orsinál meg meg tudnám számolni hányszor volt hason. Mindig utálta, hanyattfekve bármeddig elvolt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Cat! amikor jol eszik Orsi akkor sem fogy el csak napi 150g fözelék összesen. Nem egy adagra.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


KrisztaKép
Látom MartinKép, már magyarul olvas!(profil) Finn könyvecske nincs ?

Láttam a profilban, hogy fürdettek kisvödörben. Bejött Nektek ? Szereti Martin ?

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 

 
 

KarmenKép
Húú megnyugodtam, hogy más baba sem bír ritkábban enni.Kép Nagyon ügyesek vagytok a szopival! Olyan jó, hogy OrsiKép így szeret szopizni.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Cat Kép
Máté nálunk csak és kizárólag háton alszik.

Evés Kép Kép Kép ha-ha-ha próbálnék én Máténál 4 óránként etetni Kép itt lenne a világ vége, és éhen halna.
Levi kb. 4 óránként eszik, de van, hogy 3 órára kér, ő éjjel továbbra sem kel. Máté 3 óránként eszik ill. nagy ritkán kibír 3,5-4 órát, de max. 1szer egy nap ill. van, hogy egyszer sem. Ő éjjel is kell továbbra is, van, hogy egyszer van, hogy kétszer. Mondta a védőnő, hogy jó lenne, ha átaludni... és azt hogy a fenébe csináljam? éjjel tök normálisan eszik 100-130 grammot, tehát nem csak a ciciért kel fel.

Olyan okosak ezek a tanácsok Kép Kép Kép

Nálunk két evés között max. 1 óra alvás van, de általában délelőtt 1szer nem alszanak evs között, és álunk az fürcsi előtti etetés után (ez olyan 4-5 óra körül van) elindul az ingyencirkusz... akkor kézben, sétálva ill. sokszor sehogy sem jó nekik. Egyébként nagyon jó babók.

Mi is kopaszok vagyunk Kép vagyis van hajunk, de csak közelről látszik Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


OrsiKép
Nálunk is csak közelről van hajuk!Kép

Akkor hozzátok sem megyek megnyugodni, mert 4-5-től itt is áll az ingyen cirkuszKépKép Sehol sem jó nekik.
Bár ma Samu délelőtt is cirkuszol, összekeveri a délelőttöt a késő délutánnalKépKép

Tényleg sok a tanács, de a primet még mindig Tracy Hogg: Suttogója vezeti. Ostorral sem tudnék olyan napirendet betartatni, de nem is akarokKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok csajok!

Tudtok nekem segíteni? A barátnőmről van szó. 7 hete szülte (császárral) második gyermekét. Az első után is probléma volt, bent maradt méhlepény darab, belázasodott és vissza kellett mennie küretre. Hát most is hat hétig folyamatosan vérzett, most elment küretre, utána két napig semmi, de ma hívott kétségbeesetten, hogy megint vérzik. A kisbaba enyhén besárgult, a szeme fehérjén még látszik kicsit. Szoptat. Tudtok nekem segíteni, hogy szerintetek mi lehet ez? Valami hormonhiány lehet felelős érte, vagy éppenséggel túl sok hormonja van? Régebben prolaktin szintje volt magas. Teje van rendesen. Teljesen tanácstalanok vagyunk.

Köszi előre is

Szilvia

emeseanyu
 
 


Szia Szilvi!

Mivel szoptat, ezért az teljesen természetes, hogy a prolaktinszintje most magas (ez a hormon felelős a tejelválasztásért, és pont azért nem jó, ha fogamzás előtt magas, mert a működési mechanizmusa miatt van természetes fogamzásgátló hatása (nem érik petesejt).
Viszont a vérzés nem normális, mindenképpen forduljon orvoshoz. A kisbaba sárgaságának szerintem az egésznek nincs köze, az egy természetes élettani jelenség.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok Lányok!

RékacsKép
Nagyon tutttttti leírás. Köszönjük. Már én is kezdek újból ráhangolódni.

KarmenKép
Hát nem semmi tojtája van Orsinak. Nyugtass meg, hogy nem te bíbelődtél vele.
...és még mindig cuki. Csak a nyelve nehogy odaragadjon egyszerKép

AzminKép
Nagyon örülök a babás sikerednek. Csodálatos gömbölyödést.

CatKép
Már nagyon megnőttek a fiúk, és egyre jobban kezdenek kialakulni a végleges vonásaik.
Csak megnyugtatásul. Eszterrel a mai napig játszanom kell. Na jó nem mindig, de nagyrészben igen. Amivel esetleg egy fél órát is egyedül eljátszik az a bébitaxija és a babái. Én sem tudtam rászoktatni az Esztert, hogy kevesebbszer egyen, mert hát ugye egyszerre soha nem szívott annyit. Annak örülj, hogy éjjel már nem szopiznak, a nappalit meg talán átvészeled. A napi 5 nálunk talán, ha 6-7 hónapos korában sikerült, és ebben volt még éjszakai is és akkor már hozzátápi is volt. Tapasztalat alapján a védőnőkről tudod mi a véleményünk.
Alvás: Eszter tegnap pl. reggel fél 8 kelt (ez már nagy szó) és 1 órás du alvással bírta este 9-ig, de úgy, hogy folyamatosan jött-ment. Tehát lesz ez még úgyse.

OrsiKép
Tv néha nálunk is sláger. Van, hogy sajna előle kell elvenni, mert a képernyőn mutatja meg, hogy hol a kutyus, vagy ami érdekli.

EmeseanyuKép
Császár utáni állapotokról nem tudok nyilatkozni. Azt tudom, hogy a rendes szülés után is vérzik az ember lánya. Persze ez folyamatosan csökkenő vérzés. Ha úgy érzi, hogy vmi nincs rendben és a kelleténél jobban vérzik, menjen el a dokijához újbóli kontrollra. Egyébként meg mit mondott a nődokija a 6 hetes kontrollnál?
A babáknál az enyhén sárgulás pedig úgy tudom még belefér. Minél többet szopiztasson és az anyatejtől egy idő után szépen elmúlik a sárgaság, mert az anyatejben van vmi, ami ezt elősegíti.

Rólunk:
Tegnap voltunk a Sote-n a sebészeten. A sebész szerint az Eszter sérvével nincs egyelőre teendő. A sérvekeknek csak az 5%-át szokták műteni, mivel általában tényleg visszahúzódik. 4 éves koráig várunk, aztán kell visszamennünk kotrollra, és ha még mindig semmi akkor meglátjuk a továbbiakat. Egy nagy kő esett le a szívemről, mit ne mondjak, remélem tényleg visszamegy és megússzuk a műtétet.
Eszternek egyébként hihetetlen sok energiája van, mint akit reggel felhúztak volna, aztán egy kis órás szünet és estig megint meg nem áll.
... és van már fülbevalója, szerintem nagyon csecse. Még csajosabb a csajom.

Itt pedig ahogy babázik. Kicsit sokat nőtt a haja:

Kép
Kép

A tesóval csütörtökön már AFP-zünk.

puszka
bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Köszi Beszti és Bogár a segítséget!

Szóval azt most nem tudom, hogy prolaktinja magas e, régen az volt, nem szoptatós időszakban. Most nem csináltak nála hormonvizsgálatot (azt kéne szerintem). Mindennap rendesen vérzik, a szülés óta (dec.17), mensi szerűen. Volt kontrollon, akkor javasolta a küretet, megcsinálták, utána enyhe volt 2 napig, aztán megint ma beindult. Ráadásul a feje is fáj és néha hőhullámai vannak. Most méhösszehúzú cseppet mondott neki ma a dokija, de már teljesen ki van szegény.

Azért köszi.

Édesek a gyerkőcök.

SZilvia

emeseanyu
 
 


BogárKép
Teljesen el vagyok ájulva, hogy milyen szép nagy lány lett Eszter! És ez a gyűrűs hajzat, ez nagyon édi.KépKépNekem még az is furcsa, hogy megy, mert mindig 4kézláb láttam.Kép

Albumotok nincs ?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Cat,Orsi! mi is elég kopaszak voltunk. A sulyotok viszont nagyon szép, ez csak anyatej v. mást is kapnak?

Szilvi! Nekem is nagyon magas prolaktinom volt, császárral szültem alig volt vérzésem. Nem tudom mi lehet, de nem jol hangzik.

Bogár! csináltattuk a tortát.Kép Micsoda hajasbaba lett Eszti!! Kicsit irigy vagyokKép
Már AFP? mennyi lesz a korkülönbség köztük?
ambumot én is megnézném!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a válaszát! Időközben sikerült beszélnem a Konc tanárúrral is és ő is azt mondta, hogy le lehet ugyan állítani a Bromocryptint a 10. héten is, de nyugodtan szedhetem a 12.-ig is és majd ráérünk akkor. (Én így fogom).
Rékacs! A születéstörténetedet, már vagy 5-ször elolvastam, olyan szép! Gratula a Babácskához!
Karmen, Cateye, Bogár, A Kicsik gyönyörűek! Olyan jó látni, hogy rám is ez vár.
Különösen Cateye Babáitól voltam úgy oda, mert éppen akkoriban jártam gyakran a "már megint megjött" fórumon, amikor sikerült a lombikod, és láttam a "Krumplicskáidat" képen! Mi akkor kezdtük az 1. inszeminációt a BMC-ben és sok erőt adtál akkor a sikereddel nekem!

Azmin
azmin
 
 


Emeseanyu Kép
Az azért a dokit minősíti, hogy nem tisztította ki császárnál a méhet... és, ha már az elsőt is így elrontotta... az még inkább. császárnál elvileg nem maradhatna bent lepény.
A vérzés nem normális, de úgy gondolom, hogy nem a hormonokhoz van köze. A prolaktin jogosan magas, mert az a szopi alatt magas. Szerintem alapos nőgyógyászati vizsgálat kellene ill. azt megnézni, hogy mennyire húzódott össze a méhe. Ugyanis a nem megfelelően összehúzódott méh okozhat vérzést (bár a szopi miatt annak illene összemennie).
Sajnos, többet nem tudok.

Karmen Kép
Csak szopizunk (vagyis szopiznak a babák).... napjában 6-8 alkalommal/fő Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


KarmenKép
2 hete az enyémek már tápot is kapnak az anyatejhez. Ugyanis 3 hónaposan szopási sztrájkjuk volt, csak cumisüvegből hajlandóak enni. Így én fejek, meg kapunk is anyatejet a kerülettől, de olyan mennyiségeket esznek, hogy tápot is pótolok, főleg éjszakára. Egyébként nem híznak nagyobb ütemben mint a sima anyatejtől.Kép

EmeseanyuKép
Teljesen egyetértek Orsival, hogy nem tisztították ki rendesen a méhét. Én még vérezni is alig véreztem a csaszi után, úgy "kisöpörtek". Még drén
csövem sem volt, és gyönyörűen begyógyult a sebem.

AzminKép
Mégegyszer boldog babavárást!Kép Azért húzd ki a 12. hétig a bromoval, amíg a méhlepény nem veszi át a progi termelést, biztos ami tuti. Hallgass az öreg KoncraKépKép

LányokKép
Ma kaptuk a 4 hós dupla oltást. Na volt aztán visítás, mint a malacólban.Kép Azóta alszanak viszont a drágáimKépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok!

Nagyon édik a lányok és fiúk!!!!

Cat,
azt akartam tőle már régen kérdezni, hogy végül az Arni, hogy csinálta a császárodat, hagyományos vágás vagy a bikini vonalas?

Mi tegnap voltunk a dokibácsinál. Elég sokat keményedek már, meg éjszakai méhösszehúzódásaim is voltak (vannak), de hála az Égnek a méhszáj zárt. Eszem a magnéziumot és pihizek.

pusza mindenkinek
Hóvirág
Hovirág
 


Cat Kép
A 4 hós az dupla??? Hajjajjaj.... Máté ki fog akadni tőle. Az egyet is úgy a szívére vette, hogy kb. 5 perc volt, amíg sikerült megvígasztalni.... már előre félek tőle Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


HóvirágKép
Bikinis vágást csinált az öreg, elmondása szerint már 5-6 éve az új fajta csaszit csinálja. Elégedett vagyok, mert tényleg szép munkát végzett. De arról híres az öreg, hogy nagyon szépen varr.Kép Sajnos a felesleges bőrredőket nem vágta ki, pedig rám férne egy kis plasztikaKépKép

OrsiKép
Igen mindkét combba megy oltás, plussz Sabin cseppeket is kaptak. Elég brutál volt, főleg a 3 hós Diperte ismétlése. Samunak még a 3 hós csomója is megvan a Dipertéből. Most oda kapták az ActHibet, másikba a Dipertét. Van ám nyügi, már majd szétmegy a fejem, és a párom csak 7 fele jön.

Te nem szoktál totál kibukva lenni a fáradtságtól ? Nekem az idegeim estére már pattanásig feszülnek.Kép Ráadásul Samu most rájött, hogy hatásosabb ha visít, mintha nyöszörög, mert arra jobban odafigyelek. Ezért dobhártya sértő frekvencián nyomja már 3 napja a sikítást.
Szégyellem a pofám, de beültettem a TV elé őket, mert nem bírom.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok Lányok!

Teszek fel képet kicsi lányunkról.
Már annyit nőtt, és nagyon aranyos! Kép
Kép
Kép
Kép
itt 6 hetes a képeken

Majd ha tudok, jövök sürűbben írogatni.
Sziasztok:
Babóca
babóca
 
 


Cat Kép
Őszintén!!!! MARHÁRA KI BÍROK ESTÉR BUKNI TŐLÜK!!! Különösen azt viselem rosszul, ha akor is visítanak, amikor felveszem őket, mert komoly halláskárosodást tudnak okozni.

Estére mindketten elfáradnak, mert ugye napközben nincsenek már nagy, több órás alvások. OK, van, hogy alszanak egyben 1 órát, de inkább csak 30-40 perceket, de már többször is van olyan, hogy nem alszanak szopik között. És délelőtt/reggel még jól elvannak magukban, de délután iszonyú nyűgösek.

És akkor van, amikor Levi még megspékelni az estét azzal, hogy visít a cicire... na ilyenkor dobom én le az ékszíjat.

Na, de nem panaszkodom tovább... majd csak vége lesz ennek az időszaknak is... persze akkor majd jön, hogy elkezdenek mászni... már előre félek attól az időszaktól, mert eddig csak rémtörténeteket olvastam.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


BabócaKép
Nagyon édes a kiscsaj.KépKép Hogy telnek a napjaitok ?

OrsiKép
Tudom miről beszélsz.KépKépKép Nálunk dettó ugyanez folyik.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Csajszik Kép
Megint hülye kérdésem van. Kép
Szóval, felajánlottak egy babaágyat, amit nagyon szivesen elfogadnék, mert jól jönne, de kicsit kopottaska szegénykém, igy jó lenne átfesteni. Van valami "baba-barát" festék, vagy mehet csak simán zománcfestékkel? Mi van, ha késöbb ezen próbálgatja a fogait??? Nem lesz baja töle?
Arra emlékszem, hogy mikor a legkisebb unokatesóm született, akkor a nagynéném átfestette a rácsoságyat pirosra (nagyon frankó lett!) és az tuti csak sima zománcfesték volt.
Vélemény? Ötlet?

Babóca Kép
Tündéri a kiscsajod! Mekkora haja van!

Puszka

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


MinyuKép
Bogár a nagy szobafestő mázolóKépKép, tőle kellene megkérdezni. Ő úgy emlékszem, hogy pingált már kiságyat is.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Hello!!!

Mizujs Lanyok??? Visszaolvastam, lenne is par kerdesem/hozzafuznivalom:
1. Karmen Kép, utolag is gratulalok a szuletesnaphoz!!! Ne idegeskedj, raer meg Orsikad fozeleket enni egesz eleteben...anyatejci meg tobbet nem lesz.
2.EszternekKép mindig ilyen gyonyoru szeme volt??? Hova figyeltem en eddig, mikor Bazsinak nezelodtem? Es tenyleg olyan nagylanyos lett hirtelen...
3.CatKép, a fiuk...a csokos szajukkal. Szepek, es milyen jol oltozottek mindig. Bezzeg Bazsi a repas cuccaban egesz nap koszos konyokkel meg terddel...
4.Soraya Kép, vegre lattam kepet Martinrol. Meg mindig annyi haja van, mint Bazsinak. Tenyleg magyarul olvas! Es oriasi (o is)!!!
5.Baboca!Kép A Te hat hetesed nem is hat hetesnek nez ki.Olyan ertelmesen figyel, hogy nagyobbnak gondolnam.
6. Draga Rekacs!Kép Olyan jo kis szulesed volt, en is akarok meg, meg !!!! Hogy vagytok, minden rendben? A kepekt is lattam HAngarol, tuti nem csereltek ela korhazban !!! Tiszta anyja! TE, mondd ilyen gyereket hogy kell csinalni?Kép En csak olyat tudok, amelyikre azt mondjak az apja a szajan kophette ki es en ott sem voltam....

Etetesi idopontok: miota Balazs beteg volt, ujra igeny szerint szopunk. Raadasul csak cicin tud elaludni is, tehat vannak altatos cicizesek is, amiknek vegen Bazsi nem alszik el, de koszoni szepen jol lakik.Kép Meg a 3 orat is csak delutanonkent birja ki, jegyzem meg pironkodva.

A betegsegbol nehezen labaltunk/lunk ki, az antibiotikum ledaralta a belflorajat, kapott lactobactot, attol Staphylococcust, arra antibiotikumot, attol Candidat, stb...Sajnos, mindig mindenre remekul produkalta a mellekhatasokat, igy par nap repazas utan a hozzataplalast is leallitottam, most kezdtuk mult heten ujra almaval...aztan banan kovetkezett. Balazs mindent elfogad (na), sir a kaja utan, csak titokban lehet enni, elotte keptelenseg!

Volt egy idoszak, mikor 50 percenkent ebredt ejkszaka is. ENyhen szolva kibuktam. Most javul, mar csak 2X kel...persze, mihez kepest, ugye, Karacsonykor meg este 8tol reggel fel7-ig aludt. Na, mindegy.

CatKép, OrsiKép
En annyira nem birom meg nyoszorogni sem hallani Balazst, hogy teljesen meg tudlak benneteket erteni. Es neha ha elbambul a TV elott akkor fujj, fujj, de kicsit lazitok.Kép
Bar mostanaban inkabb pakol es kuszik utanunk es felborogatja a ruhaszaritot, stb...jokedvu, vidam, mozgekony.

Es 9100 gr volt 6 es fel hosan csak anyatejjel. Szerintetek hanyszor eszik???Kép

Puszi! szoszi
szoszi
 
 


Kép
Kép
szoszi
 
 


Meg valami!

Nappali alvasrol csak annyit, hogy Balazs 3X aludt keveseket (40-45 percet) es gondoltam, hogy majd en okos leszek es blokkositom, hogy aludjon inkabb 2 nagyot napkozben.
Sikerult is , most mar 2X alszik keveset...Kép

szoszi
szoszi
 
 


SzösziKép
Hát nem egy alultáplált Balázs, az látszik! Megzabálnám azt a dundi kézfejét.Kép Úgy néz ki, mintha non-stop szopizna.KépKép Remélem egyszer és mindenkorra lezártátok a beteges időszakot. Szegény annyi anibiot kapott 1 éves kora előtt, mint más 5 éves koráig.Kép

De megnyugodtam Ti sem indultok a hajasbabák versenyénKép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Ja mégvalami. A jól öltözöttség az Anyuka hobbija, a fiúknak dög mindegy, hogy mibe vannak. Apuka meg mindig pöröl, hogy nem igaz, hogy a nők megoldják még akkor is a vásárlást, ha ki sem mozdulhatnak a lakásból. Már nem szoktam beszámolni az új rendelésekről, csak suvasztom a szekrénybeKépKép

Valszeg ez is addig tart majd, amíg el nem kezdem a hozzátápit, mert szerintem akkor folttisztítóval fogok járni egész nap.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok!

De jó olvasni, ismét van pörgés. Persze én is lusta voltam írni mostanában, úgyhogy nem szólok egy szót sem.
Gyönyörűek a gyerekek, egytől-egyig.Kép Kép

OrsiKép
Megnéztem a fiúkat, nagyon mókás, hogy abszolút nem hasonlítanak egymásra. Csak azt nem tudtam, hogy melyik fiú Levi és melyikük Máté.

Rékacs Kép
Nagyon jó volt a szüléstörténet. Nem sok munkát adtál akkor Arninak. Hanga tényleg tiszta olyan, mint te!

Szöszi Kép
De jó, hogy Bazsi meggyógyult!

Nem merek írni semmit Zétiről, mert meglincselnek az anyukák.Kép Kép
Ugyanis mostanában megint nagyon jó gyerek. 10-11 körül elalszik, és 1/2 7 körül kel. Aztán a délelőttöt még a pihenésnek szenteli. Délután már többnyire ébren van, de hál istennek jól elbeszélget a játékaival.
Este felé azért ő is bedobja néha a hisztit, nem mondom, hogy nem tud fülsértő hangon ordítani. Volt egy időszak, amikor rájött, hogy milyen jó, ha felvesszük, így azt játszottuk hogy "ha nem veszel fel, akkor én teli torokból bőgök" (Cat Kép, te ezt élőben is megnézhetted Kép), de hál istennek erről sikerült leszoktatni.
Viszont ő is 3 óránként, vagy néha gyakrabban eszik. Néha alig bírja ki a 3 órát, megenné a kezét, ha nem adnék neki azonnal enni. Ez mondjuk látszik is rajta, mert nagyon nagy fiú.
Itt egy friss kép róla. Majd teszek még újakat az albumba is.

Puszi, Alena Kép
alena
 
 


AlenaKép
Nagyon édes Zéti. Olyan vásott kölök nézése vanKépKép Schöpfiben voltatok már ? A 3 hós oltás megvolt ? Hogy viselte Zéti ?

Én is dicsekedek, mert az éjszakáink nekünk is szupik. Este 10-kor esznek utóljára, és Samu reggel 1/2 7-7-ig, Oli reggel 5-6-ig alszik. Majd Oli a reggeli után még visszaalszik 2 órára.KépKép

Ma különösen jók, azért lógok folyton a neten, mert
az oltás utáni nap mindig ilyen nyugis. De meg lesz ennek a böjtje.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Alena
Zéti tiszta Apukája....Na,jó Anyukája vonásai is megtalálhatók itt-ott Kép
Lujza
lujza
 
 


Cat,Orsi! ez szuper hogy igy szeretik a tejcsit! Orsi nem volt nagyon oda érte, nem is mertem remélni még most is ilyen gyakran akar majd szopizni. Ö is ehetett volna többet nem akart. Ma végre ebédelt fözeléket! Te is megkaptad varratszedéskor a golyocskákat? Tölem kérdezték és mondtam persze.

császár után nekem se volt drain és irtam vérzésem is alig volt, szoval szerintem is ez a normális. Hogy benne maradjon a lepény egy darabja egyszerüen észvesztö!

Hóvirág! pihenj sokat, jó hogy zárt a méhszáj! kitartás!!

Babóca! csodaszép, tegyetek csak fel ilyen képeket mert ilyenkor egyre jobban van kedvem a tesohoz.

Minyu! Mi lakkal festettünk, nem zomáccal nem fenyöágyat kaptál?

Szöszi! Köszönjük. most nyugodtabb lettem hogy azért evett fözeléket is. Nekem azt javasolta valaki hogy patikában lehet kapni Bifidust babának lehet adni ilyen esetre. Balázska is elbüvölt teljesen! Orsit isKép

Alena! irigyellek ilyen jo kisfiatok van! ö is csodaszép!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen Kép
Háááát, öszintén szólva fogalmam sincs, ez milyen fából van. A lakk jó ötlet, mondjuk én szinesre akartam, de ha nem lesz más, akkor csak simán lakkozzuk.
Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu! lakkot is lehet venni szineset, mahagoni, cseresznye pirosas árnyalatú.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Szöszi! Örülök,hogy végre nem azt írod,hoyg mi a betegség!!!Képremélem,most letudtátok az első 5 év összes baját!!!! És nagyon szép Bali!!!

Alena! Zéti! Irtó jóképü kis ficsur.Olyan kis arca van,mintha már ovis lenne!!

Nálunk volt egy kis vírus(ami miatt kétszer voltam kórházba a terhesség alatt,azt most is elkaptam)Hasdmenés és 39 fokos láz. Szuper volt! Így szoptattam!De ez a jó rész,mert mikor meggyógyultam eltünt a tejemKép!Szerencsére volt lefagyasztva,most meg minden módszert bevetettem és ezerrel tejet gyártok!!!!
A másik bajunk meg az én bajom ellentéte. HAnga nem kakil. Most pl utoljára csütörtökön produkált,és ma szerda van?( VAn valakinek vaalami ötlete?(kamillate,szélcső,lázmérő és glicerin kúp nem jött be. Viszont a beöntés bejöttKép Múlthét csütörtökön kihívtuka drnénit beöntésre.Elővette a fecskendőt,Hangát levetkőztettem és láss csodát magától sugárban kakilt!!! Azóta mondom neki,hogy előveszem afecskendőt,de nem használ. Viszont ma este beöntökKépSzar lesz! remélem a szó szoros értelmében!!!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


RékacsKép

Ilyen kis korban a cukros víz az bélmozgató. Próbáld ki, sokaknak bejött, és folyt a kaka. Akkor jó nagy szarban vagyKépKép

Még más. Ne szedjél vasat! nem attól van Hanga bedugulva?

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


RekacsKép
A laz nem zavarja a szoptatast. Hangat zavarja , hogy nem kakil? Faj a pocija, szenved? Mert ah nem, akkor anyetejes babanal ez elo szokott fordulni...Kersz rola szakirodalmat???
szoszi
szoszi
 
 


CAT! SZÖSZI!
Köszi A válaszokat! Igaziból Hangát nem zavarja és most este KAKILT!!!!!Előtte meg csütörtök, azelőtt péntek. tehát én bármit csinálok úgy tűnik ő hat naponta kakil. Végülis kevesebb pelus fogyKép!!

Szöszi! Kérek szakirodalmat,minden érdekelKép!
Köszi
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Ja, azt nem írtam, magától kakilt! tehát a fenyegetés elég voltKép

Szöszi! VAlószínűleg nem a láztól ment el, hanem a stressztől. A vasárnap esti szopira csak 10-et tudott kiszopniKép Szörnyű volt ott sírt, szájában a mellemmel. De mostanra van tejci, csak nem annyi mint volt. Így fejek, meg mindent csinálok,ezerrelKép!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Sziasztok!

Bogár! Nagyon jól esett, hogy hiányoltál. Köszi még egyszer. Kép Most is azért irok, hogy elmondjam, Eszter tünemény, én is, én is szeretnék egy ilyen babázós kiscsajszit. És tesóval már AFP? Hűha!!!! Ja, Péter 6, jó esetben fél 7-ig alszik csak. Irigy a fél 8-ért. Néha hétvégén jó lenne. Kép

Rékacs! Egyszerűen fantasztikus a szüléstörténeted! Kép Nagyon ügyes voltál!

Cat! Fiúk már hatalmasak! Nem irigyellek az állandó fejésért. Neked és Orsinak is nyugodtabb délutánokat, estéket kivánok. Attól, hogy néha bekapcsoljátok a tévét nekik, még nem vagytok rossz anyák. Mindenki eljut néha erre a szintre, még akkor is, ha már sokkal, de sokkal könnyebb a csemetével, akiből ráadásul nincs is kettő. Kép
Ja, Orsi! A mászástól ne félj! Lehet, hogy gyerkőceid is olyan óvatosak lesznek, mint az én fiam. Aki egy ideje bizony már jár, és roppant büszke magára, és szinte játszani sincs ideje, mert futkoz a szobák, konyha, fürdő között egész nap. Kép Kép Kép

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

Andi
andi28
 
 


Rékacs Kép elolvastam, aztán még kétszer ... annyira szeretnék szülni ... de nem sok az esélyünk.

Karmen Kép ezek a kék szemek Kép

Nem tudok ezzel a sok szépséges babával betelni Kép Kép

Soraya Kép milyen nagy már Martin Kép Kép

Szöszi Kép gyönyörűűűű Kép remélem túl vagytok minden kórságon. Gondolom nem unatkozol éjszaka, lett új műszakod Kép Kép

Cat Kép Orsi Kép ... inkább nem olvasok ilyen hozzászólásokat Kép

Velünk nem sok újság. Hétfő óta kórházba járok a cukrom miatt, remélem holnap kiderül valami értelmes. Nagyon nyűgös vagyok ettől a sok huza-vonától.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Cat Kép
A fiúk is nagyon rendesen alszanak akkor. Nem lehet rájuk panasz.Kép Majd milyen jó lesz, ha nagyobbak lesznek, mert el tudnak majd szépen játszani egymással. Nekem még össze kell hoznom egy játszópajtást.Kép
Zéti tudja, hogyan kell a nézésével levenni az anyját a lábáról. Nagy zsivány lesz, az biztos.
3 hós oltást még nem kaptuk, mert a doktor néni valamiért elhúzta az időt. Jövő hét szerdán jön beadni.

Lujza Kép
Nem kell szépíteni a dolgokat, ez a gyerek nem hasonlít rám.Kép Még jó, hogy az anya személye biztos. Ezt a "tiszta apja" felkiáltást már sokszor hallottuk.KépKép

Rékacs Kép
Kb. egy hónapja mi is szenvedünk a kakival. Úgy 5 naponta jön csak. A mi doktornénink is azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni a tiszta anyatejes babáknál. Van, hogy ennyire feldolgozza a szervezetük a tejet. Hát nem tudom, én azért mindig úgy várom, hogy végre jöjjön már valami.

Sziszus Kép
Örülök, hogy jól vagytok. Nevek vannak már a babáknak?

Alena
alena
 
 


Karmen Kép
Köszi az öteletet. Szerintem maradunk a sima lakknál, mert közebn rájöttem, hogy lesz rajta tarka-barka fejvédö, meg zsebes-bigyó, igy aztán a kiságy elég ha csak natur szinü.

És találtam tuti jó anyagokat tegnap. Orsi, találtam olyan barikásat is Kép vettem is, de csak mutatóba még fogalmam sincs, mit kéne belöle csinálni (csináltatni)

Pusz
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Jóregg,

elképeszto szépek a gyerekek! Bogár kislányára már nem is merek babát írni! Kép Azok a furtök! (örulök,hogy sérv okés és végre valami amiben itt ugyanazt mondják, mint otthon)

Szöszikém, hát Balázs jól van tartva, az látszik Kép Betegség mondjon le... A haja meg több, de majd behozzuk! Kép Barna lesz ugye?
A kiköpött apja és én hol voltam mikor a gyerek készult szöveget én is hallgatom Kép

Alena, Zéti is mekkorát nott, csuda helyes figura KépKép

Éjszakákat irigylem, nálunk teljes káosz. Van 3 idopont, az éjjel 2, a hajnal 5 és 7, na Martin ezeket variálja. Rossz esetben kel mindegyiknél, jobb esetben alszik végig 7-ig. Még nem sikerult rájönni, miért..

Rékacs, lányok mindent leírtak. Szopi ugyben ha kell még ötlet szaporitásra, akkor kiabálj Kép

Cat Kép de, olvas finnul is ;)

Sziszus, ja nagy Kép Te hogy vagy a cukros mizérián kivul? Hanyadik hét ez most?

Na megyek fozni Kép

Kriszta
soraya
 
 


SziasztokKép
Pár napig nem jövök, úgysincs mozgás felkiáltással és mit látok, az archívban kell visszaolvasnom Kép

nagyon irigy vagyok az átalvós éjszakásokra, mi még mindig össze-vissza kelünk. Bálint jövő héten lesz 6 hónapos és általában 3 óránként kel éjjel is, de van, hogy sűrűbben. Sokak szerint már nem elég neki az anyatej. nem azért mert kevés lenne, mert kopp-kopp azzal nincs baj. Hát nem tudom.

Alena Kép Uramisten mekkorát nőtt Zéti mióta láttam a Karolinán. Nagyon gyönyörű Kép

Cat Kép és Orsi Kép fiai is gyönyörűek.
Soraya Kép a kis szöszit nagyon csípem Kép

Szöszi Kép jó húsban van tényleg a legény.

és hát karmen és Bogár nagy lányairól is csak szépeket lehet írni.

Remélem így hirtelen első felindulásból nem hagytam ki senkit, akinek most nézegettem meg a képeit.

Rékacs Kép Hát a te kis leányzód meg tényleg nagyon nagy csajos. A szülésért meg irigy-irigy Kép (úgy látszik irigység hullámom van Kép )
De tényleg, olyan jó volt olvasni, hogy vannak ilyen szép szülések, ugyanakkor mindig összeszorul a szívem, hogy miért nem lehetett a miénk is ilyen "felhőtlen" és boldog folyamat. Na mindegy Kép

Lányok van egy kérdésem.
1. Van-e ötletetek, hogy honnét tudok szerezni híreket, amik 2004.08.18-án történtek. Próbáltam a neten, de nem sokminden van így archívban. Sajnos nem vettünk akkori újságot mikor B született és jó lenne most így utólag lementeni pár dolgot, hogy majd odaadhassuk neki, ha megnő, hogy ezek voltak a nagyvilágban épp, amikor születtél.

Most megyek pihenek egyet, amíg a legény is alszik. Friss képek vannak a profilomban található fotóalbumban, ha valaki kiváncsi.
Puszi
Szép gömbölyödést minden kismaminak.
Edit

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Jaj, Minyu Kép majd elfelejtettem válaszolni neked.
Párom "bio-ember", így az asztalos ember az összes bababútorunkat bio méhviasszal kente át.
Ha érdekel, apát megkérdezem a cucc nevéről, elérhetőségéről stb.

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


RekacsKép
Mail ment...

szoszi
szoszi
 
 


Edit Kép
Igen, igen, kérdezd apáját erröl a méhviaszrol. Nagyon érdekes, még nem is hallottam ilyenröl. Mármint a méhviaszról hallottam, csak arról nem, hogy ezzel be lehet vonni a butorokat.
Köszi elöre is.

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Edit Kép
képek vagy valami?? Én is szeretném látni a te kislegényed Kép
http://www.nol.hu/kereses/
http://www.blikk.hu/Archivum_index.php
ott válaszd ki az aug. 18-at a lapszámnál és keresés

Kriszta
soraya
 
 


Bocs lányok nem érek rá visszaolvasni, elúsztam rendesen, csak búcsúzóul küldök Baliról egy képet ma reggel csináltuk. Megyünk síelni, visszük a nagyszülőket is bébisintérkedni, végre kimozdulunk, de hogy fogunk beférni a tütübe nem tudom.KépPusz Hurki
Kép
hurki
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?