Új privát üzeneted érkezett!

Tanczy!
Azt mondják, hogy a beágyazódás a fogantatást követő 12. napon fejeződik be -legalábbis én ezt olvastam.
A tesztek nem egyértelműek, sajnos én is küszködöm ezzel. Kedden 28. nap teszteltem, 10 perc alatt nem volt csik majd 1/2 óra múlva volt egy nagyon halvány.
Ma megismételtem, azt írják 1 percen belül ad eredményt, ezalatt semmi nem látszott, de az is benne van, hogy 10 perc után ne értékeljük az eredményt, hanem 1hét múlva vegyünk egy másikat és ismételjük meg. Ehhez képest a 10.percben kezdett el halványan látszani a csík és 20 perc után már határozottan ott volt. Akkor ez mi: üzleti fogás? Most vagy ott van a HCG vagy nincs, nem?
Kicsit én is tanácstalan vagyok,de az idő eldönti mi van.

Ági
agidomi
 
 


Ági!

Nem akarlak letörni, de létezik egy teszt asszem gravi HCg (vagy gravi rapid hcg)az olcsóbb fajtából, amin később megjelenik egy halvány csík. Legalábbis én már jártam így és másoktól is hallottam. De ha neked ott volt határozozzan, akkor lehet hogy nem csapott be, vegyél egy drágább fajtát, ma vagy holnap már jó eredményt kell mutatnia.
Tanczy!
Én is úgy tudom, hogy kb a 8.-12. nap között zajlik le a beágyazódás.

Falina!
Háát igen, már lassan 3 éve, hogy végeztem. Én is imádom (a férjem is), ha lenne rá lehetőségem én sem sokáig gondolkoznék a kiköltözésen. (pl ha megnyertem volna most a lotó nyereményt. El is találtam mind az öt számot, csak sajna 3 szelvényen. Így most 2 db kettessel kell beérnem. Kép Kép )
Firenzét én is szeretem, bár nekem Siena barátságosabb volt arról a vidékről. Én Rómában voltam hosszabb ideig, nyári egyetemi ösztöndíjjal (az egyetmen nem sokat láttak) De majd kedden mindent megbeszélünk! Kép
Mell UH-n voltam mert a terhesség óta néha fáj az egyik. Az Arnold nem érzett semmit, de azért elküldött UH-ra, hogy biztos legyena dolog.


Tina
vtina
 
 


Sziasztok!
Tina,
én éreztem hogy te vagy, megfordult a fejemben hogy odafordulok és megkérdezem hogy babanetezel-e, de mivel nagyon betoji vagyok, hogy beégek, hát nem kérdeztem. Ja hát igen, kicsit gyereknek nézek ki, annak ellenére hogy 30 leszek idén, és bárhová megyek mindig letegeznek és nem vesznek komolyan. Milyen jogász lesz így belőlem??? A postás és egyéb aki házhoz jön rendszerint megkérdezi hol van anyu, apu én meg mondom nagy szerényen én vagyok az anyu. Kép
Kár hogy 8-án mentek, nekem 9-én lesz a PCT. Kép
Jó neked, hogy így bejártátok Itáliát. Várom a képeket majd.
Mid fáj Tina, én is lemaradtam, vagy lehet persze hogy rám nem tartozik, akkor bocsi.
A szakdogám egész januárban elveszett az egyetemen, mikor mentem megkérdezni hogy mi van, kiderült hogy azt se tudják hol van. Kb. 2 hétbe került míg meglett, és most várom, hogy milyen, és ha nem nagyon pocsék akkor viszem köttetni stb. Utálnám, ha át kéne írnom.
Matchi,
te hol végeztél? A könyvek érdekelnének, bár remélem nekem is megvan minden, meg fogok szerezni kidolgozott tételeket is.
Tanczy,
a beágyazódás a megtermékenyülés után van kb 7-10 nappal, attól függően milyen gyorsan ér le a petevezetőkből. Szóval ha neked kb a 18. napon volt a tüszőrepi, akkor a 28. napon már a helyén kell lennie, persze kis eltérések biztos vannak. Szóval, ne csüggedj, szurkolok neked.
Falina,
párod kigyógyult már?
Sziasztok
Dana

Kép
danaaia
 
 

 
 

Dana!

Jaaaaaaaaaj. Mééééééért nem kérdeztél meg????? Honnan tudtad, hogy én vagyok?? Nem írtam soha a kinézetemről. Annyira sajnálom, hogy nem "találtunk" egymásra.
Na legközelebb összehozzuk, úgyis elég sűrűn járunk mindannyian.
A 20 éveskét bóknak szántam. Kép 10 év múlva ennek hogy fogsz örülni Kép (a postás azért gáz. Kép )
Akkor kész is vagy a szakdogáddal, ez tök jó! Biztos nem kell átírni!


Matchi írtam neked egy levelet (még egy korábbi leveledre reagálva) de elszállt, nekiülök még 1x nemsokára.

Tina
vtina
 
 


Lányok köszi az infót!
Hát ma vagyok a 32. napon. Holnap reggel csinálok még egy tesztet, hogy legalább azt tudjam mondani a dokinak délután, hogy reggel csináltam és negatív lett. Kép
Abban ugyanis nem nagyon bízom, hogy két csíkot fogok látni.
Talán majd a 4. hónap meghozza a sikert.

Kép
Kép
tanczy
 
 


Még egy kérdés eszembe jutott.
Ha a 18. ról 19. cn-ra virradó éjjel éreztem a tüszőrepedést egy hatalmas szúrás formájában, amire fel is ébredtem, akkor az a 18. vagy 19. napnak számít???
Bocs, ha hülyeségeket kérdezek.

Kép
Kép
tanczy
 
 


Sziasztok!

Sajnos a beágyazódási kérdésekre nem tudok válaszolni, azt sem tudtam pontosan, hogy hányadik nap körül van. Most legalább kiokosítottatok. Tesztben én mindig a Clear Blue-t vettem, az nagyon pontos, a 28-30. napon már pontos eredményt ad bármikor csináljátok.

Tina,
Várom a levelet, és örülök, hogy minden rendben volt az UH-n.

Dana,
Budapesten végeztem az ELTE-n, már 5 éve. De azért a könyveim még megvannak, csak lehet, hogy időközben némelyik elavult. Olyan gyorsan változnak a jogszabályok.

Falina,Dana,Tina,
Olyan jó Nektek, hogy már találkoztatok, vagy fogtok. Remélem egyszer velem is összefuttok a dokinál, bár nekem csak a következő ciklus 3. napján kell mennem. (Ezt a 3. napot úgy utálom).

Matchi
matchi
 
 


Sziasztok!

Tina,
mellfájás nekem is volt anno.

Dana,
hamar kilábalt párom a hasmenésből. Remélem nem ragasztott rám vírusokat! :/

Én is fiatalabbnak nézek ki pár évvel. Pl. 2003. végén, mikor missed ab-bal be kellett feküdnöm a kórházba :=(, az idős szobatársak 16-nak néztek, holott már elmúltam 25. Szar volt, biztos előzőleg azt hitték, hogy abortuszra mentem be...
Jah és képzeljétek, az egyik nővér kő tahó volt. Mivel pityeregtem az első elvesztett babám miatt, kérdezi, hogy ezért sírok? Először fel sem fogtam, miről beszél. Csak sokkal később, azóta is nagyon bánom, hogy nem húztam be neki egy akkorát!
Egyes nővérek nem tudnak különbséget tenni ezek szerint a missed ab és a sima ab között, wazzeg. Pedig micsoda különbség!!! A bunkó állatja.
Most jól kiírtam magamból, talán már nem fog kisérteni ez engem tovább! Kép

Üdv: Falina
falina
 
 


Falina!

Sajna ezeknek a nővérkéknek oltári mindegy. Én most mikor a műtétre kellett befeküdni odaadtam a betegfelvételen a papíromat, amin az alábbi szerepelt, és a nő el is olvasta:
habituális abortus, ekkor meg akkor ab. spon., és jelenleg missed. ab. Na erre megkérdezte tőlem a marha, hogy voltam e terhes. Az igen válaszra visszakérdez, hogy azokat elvetette? Jó fejek mi?
T.

most én is kiírtam jól magambólKép
vtina
 
 


Vajon ezek tényleg nem tudják a különbséget vagy direkt jól esik nekik szemétkedni?
Mit keres az ilyen az egészségügyben??????????
falina
 
 


Szerencsére én még nem jártam ilyen cipőben.
Viszont az egészségügy más területén már tapasztaltam a hasonlóan kedves hozzáállást...

Én ma megyek a dokihoz. Remélem nem ülök ott egész délután...

Kép
Kép
tanczy
 
 


Falina!

Azt nem hiszem, hogy direkt lennének ilyenek. Egyszerűen belefásulnak a dologba. Pedig nekik is könnyebb lenne ha kedvesek és mosolygósak lennének. Na de ez van.
Szerdán már nem utazunk az biztos Kép, talán csütörtökön vagy pénteken (kicsit kezdek szkeptikus lenni).

Tanczy!

Hű de korán keltél!
Csináltál másik tesztet?????

Dana!

Mi az a PCT? Ilyenről még nem is hallottam. Kár, hogy 9-én jössz. De tényleg olyan sokat járunk, hogy hetek kérdése és megint egyszerre megyünk. Matchi ez rád is érvényes.
Gratulálok a vizsgághoz, most akkor lehet pihenni? Vagy az államvizsgára kell tanulni? Nekem olyan mákom volt, hogy egyik szakomon sem volt államvizsga (asszem azért mert mindenből leszigorlatoztunk), csak diplomavédés. Azért így jobb volt egy kicsit. Védésen már nem vágnak ki senkit. (bár ilyenekre sosem kellett hagyatkoznom)

Tina
vtina
 
 


Vtina!
Ugye aki 1/2 8-ra jár dolgozni... Bár még most sem sikerült teljesen felébrednem. Nem tudom mi van velem. Egész héten majd leragadnak a szemeim.
Csináltam másik tesztet. Hát ez is az egy csíkos fajtából való volt. Kép
Szóval délután doki magánrendelése...
Majd jelentkezem. Remélem délután megjönnek az alkatrészek az otthoni gépemhez, összerakom és lesz netem a hétvégén Kép

Kép
Kép
tanczy
 
 


Tanczy!

Sajnálom, Kép.
1/2 8? Brrrrr.
Nekem meg lassan egy adsl kellene itthonra, mert annyit netezek.
Tina
vtina
 
 


Tina!
Nálunk chello van Kép
SZeretnék már túl lenni a délutánon, nem sok kedvem van egy nyamvadt recept miatt órákat ülni a rendelőben. Kép
Gondolom megvizsgálni nem fog, bár ki tudja.
Ma igen rossz napom van. Kép Kép
Az egyetlen pozitívum, hogy ma csak 2-ig dolgozom.

Kép
Kép
tanczy
 
 


Sziasztok.
Nem volt szükségem a második tesztre, a természet eldöntötte a dolgot.
De legalább így nem kell kihagynom egy hónapot, hanem ma elkezdhettem a 2. adag closti beszedését. Minden lehetséges mellékhatása előjön, úgyhogy elég cudarul érzem magam. És ez 6 napig így is lesz. Csak már lenne valami hatása!
De bízom benne, hogy most sikerül.

Tanczy!
Sajnálom, hogy Neked sem sikerültKép
Mi volt a dokinál?
Ha összeszerelted a géped, akkor hozzánk is jöhetsz Kép
Olyan átok lassú a gépem. Bár valszeg inkább a TVnet ilyen ótvar.
Wanga

wanga
 
 


Wanga!

Mondd a cimet es en megyek szerelni Kép
Vigyek magammal szelessavu netet is?
Meg most sincs kesz a gep, de meg jo hogy 2 informatikus van a csaladban (a ferjem es en) igy most egy CD-rol netezunk Kép

Doki ellatott 6 napi duphastonnal, mert ugye a verzesem meg sehol, es a 6 nap utan ujra kell tesztelnem, ha addig nem jon meg. Ha a miki megerkezik, akkor a 3. naptol 3*1 closti.

Tanczy

Kép
Kép
tanczy
 
 


Tanczy!
Akkor még van remény???? Ez tök jó! Akkor 6 napig drukkolok, hogy zebrás legyél

Az én férjem is informatikus. Én nem vagyok az, úgyhogy ha kérdezek valamit és válaszol, akkor gyakran elbeszélget mellettem. Ilyenkor egy szót sem értek.

wanga
 
 


Sziasztok!
Tina,
azért nem szólítottalak meg, mert gyáva nyúl vagyok. És onnan gondoltam, hogy te vagy, mert korábban írtad hogy nem szoktál korán menni, és a többi ott üldögélő abszolút nem látszott Tinának. Kezedben volt a TAJ-kártya, de hiába néztem, nem látszott a név, ha csak az elejét v. a végét látom biztos lettem volna benne, hogy te vagy és akkor megszólítlak az tuti. Kép
A PCT az az, mikor ciklus közepén akció és utána reggel a doki a méhnyakban megnézi, hogy élnek-e a kis fickók.
Jó neked, hogy nem volt záróvizsgád, nekem 4 lesz. Kép Még adok magamnak pár napot, aztán elkezdek készülni rá. Olyan hamar elmegy az idő, és nem szeretnék ismételni. Lassan valami állást is kéne találnom, ami két okból keserít el, az egyik hogy nehezen vagy egyáltalán nem fogok találni, a másik meg, hogy várom hogy babás legyek. Az álláskeresés meg a babára készülés nem nagyon passzol össze.
Nekem miért nem írsz??Kép Kép
Matchi,
akkor te már komoly gyakorló jogász vagy, milyen területen vagy, ha szabad tudni? Nekem fogalmam sincs mi legyek, hova menjek.
A 3. napi vizsgálat miatt együttérzek, azt én se díjaztam nagyon. Az mikor lesz neked, vagy még nem tudod? Hátha találkozunk.
Wanga,
gondolom pocsék ez a bizonytalanság, meg azért reménykedik is az ember. Remélem 6 nap múlva örömhírrel örvendeztetsz meg bennünket.

Nekem megvan két vérvétel eredmény, enyhén vérszegény vagyok, szedhetek fincsi vastablettát, és az általános női hormonvizsgálat szerint, amit még esztergomi dokim csinált, nem jó az LH FSH hormonom, alacsony az FSH Az LH meg magas, teljes a káosz. A többi rendben van, bár én a prolaktint is magasnak találom, igaz hogy más egységben van megadva, mint ami a neten található. A papíron megadott referenciaérték szerint jó.
Sziasztok

Kép
danaaia
 
 


Wanga!

Hat nemi remeny meg van, de nem sok. Nehany csoppot felfedeztem este, bar azota megint semmi. A doki azt mondta ne aggodjak, hiszen 3 honapja szedem, es most volt eloszor jo meretu tuszom es mny. Meg 3 honapom van, hogy osszejojjon a baba, utanna jon a tobbi vizsgalat.
Kicsit felek, hogy erre a sorsra jutok. Kép
Bar jul-ban hagytam abba a fogigatlot, es en 1 evet adtam magamnak a komolyabb vizsgalatokig.
Rosszul teszem?
Ha a kov. honap sem lesz nyero, akkor az apajeloltet is el szeretnem kuldeni orvoshoz.

Nekem a baratnom szokott kiakadni, mikor a szinten informatikus occsevel nekiallunk beszelgetni. Multkor azt mondta inkabb kiszall a kocsibol es gyalog jon, mert o ezt nem birja Kép

Kép
Kép
tanczy
 
 


Sziasztok!
Dana!
6 nap múlva Tanczy tesztel. Neki mondta a dokija, hogy van még remény.
Nekem majd csak a hónap végén kell izgulnom, hogy minden klappoljon, mert elkezdtem szedni a clostit.
Úgyhogy azért nagyon jól jön a drukk nekem is.
Én még nem hallottam erről a PCT-ről. Mikor lesz?Volt már ilyen vizsgálatod?
Neked mi miatt nem jön össze?(Már ha nem titok)

wanga
 
 


Szia Wanga,
bocsi
Tanczynak és neked is egyformán drukkolok, ezért kevertem össze a neveket.
Nekem nem jön össze mert alapból nincs peteérésem, most meg cisztásodom a cllostitól, a PCT szerdán lesz, majd megírom az eredményt. Izgulok a páromért.
Sziasztok
Dana

Kép
danaaia
 
 


Tanczy
Mielőtt a clostit szedni kezdted, milyen vizsgálatod volt?
A párod vizsgálata nem vészes. Ahol mi voltunk, ott kellemes környezet, vihettünk "anyagot", azt ott rögtön megvizsgálták, és kb. 1 óra múlva a doki megmondta az eredményt. Volt egy kis vizsgálat, de a férjem szerint nem volt vészes, inkább csak kellemetlen, mert pasek doki csinálta.
Megmérték egy "tolómérővel" a heréit, és kb. ennyi volt. Bár tény, hogy nagyon utálta.
De ez kevésbé macerás, mint amit velünk csinálnak a dokik.
De azért én borzasztóan együtt éreztem vele. Rettenetesen izgult, hogy milyn lesz az eredménye.
De a doki azt mondta,hogy "árusíthatné a spermáját". Úgyhogy megnyugodott, hogy milyen jó pasi is ő Kép
Ha gondolod elküldöm a doki elérhetőségét. Ez egy magánrendelő, 8 ezer a vizsgálat, de erre csak 1x van szükség.
Szerintem, jól csináltad, hiszen a dokik is adnak egy évet a spontán teherbeeseésnek, és csak azután végeznek komolyabb vizsgálatokat. A vér- és vizelet vizsgálaton, meg az UH-n kívül nem nagyon csinálnak mást. Megnézik a hormonszintedet és kész.
Nekem még a clostit sem írta fel addig, amíg az egy év le nem telt. Utro-t szedtem, duphastont, de ezek nekem semmit nem értek.
Én már arra is gondoltam, hogy a korom miatt van ez (36), de a doki azt mondja, hogy amíg van spontán peteérésem, addig nem ez a baj.

Nálatok mindenki informatikus? Az tök jó. Én is szeretnék érteni ehhez a kütyühöz, de az az igazság, hogy a férjem mindent megcsinál, (még ráadásul egy munkahelyen is dolgozunk). Úgyhogy mindenhol kéznél van, és meg lustálkodom.
A fiam is erősen érdeklődik a téma iránt.

wanga
 
 


Dana
Most elvesztettem a fonalat. Miért a párodért?
Köszönöm a drukkot, és én küldök neked, hogy szerdán minden OK. legyen.

wanga
 
 


Wanga!

Szoval miutan abbahagytam a bogyo szedest nem jott meg. Nekem meg nem erenyem a turelem, igy elmentem orvoshoz. Ketszer kaptam duphastont, a masodiknal elkuldott a dokim vervetelre, azt mondta leallt a peteeresem a golyairto miatt. Ez volt novemberben. Akkor kezdtem a clostit. A 2*1 nem volt eleg, igy a 3. alkalommal mar 3*1et irt fel. Azert remelem nincs komolyabb bajom Kép
Aranyos vagy a doki elerhetoseget illetoen, csak en kanizsai vagyok, nem pesti. Igy a lehetosegeink is korlatozottabbak. Nekem ugy erzem szerencsem volt az orvos valasztassal, de ha megis csalodnom kellene, mehetnek masik varosba orvost keresni.
Remelem erre nem kerul sor.

Igen nalunk mindenki informatikus. Meg az ocsem is Kép
De nekem mar tobben mondtak, biztos fiunak keszultem...

Tanczy

Kép
Kép
tanczy
 
 


Tanczy
Ez tényleg elég rosszul hangzik. Nekem a 2x1 clostitól is minden bajom van.
A 3x1-nél már volt peteérésed, ugye? Most is ennyit írt fel?

Hát így tényleg nem voltam nagy segítség.

Na, sziasztok, most elviszem a fiamat egy osztálytársnője szülinapjára.

wanga
 
 


Wanga!

3*1 nel mar volt, de csak a 19. napon.
De en a 3*1 clostinak sem erzem semmilyen mellekhatasat. Bar ezt azert nem banom.
Jo szulinapozast!
Delutan meg benezek.

Kép
Kép
tanczy
 
 


Köszi mindenkinek a választ.

HSG-re még annyit mondtak utána rögtön sikerülni fog a baba, nem mondták hogy védekezni kell.
Akkor most mivan?
Nekem clostyból 2*1-et irtak fel. És amugy is a 17. cnapot nézte ki a doki peteérésnek.

Eggyet nem értek...a peteérés az amikor tojásfehérje álagú folyásod van, esetleg egy kis derék és alhasi fájdalommal, na most nekem ez a 10. 11. napon következik be, de doki azt mondja akkor nem lehetett. A görbém szerint is a 15.-17. nap. Szervezetem szerint nem, Sőt amikor ő azt mondja most, akkor már majdnem száraz vagyok.
Akkor ez most hogy van?
Van vkinek hasonló problémája?

Goofy
goofy
 
 


Sziasztok!
Wanga
A páromért azért izgulok Wanga, mert a PCT során a spermák életképességét vizsgálják a méhnyakban. remélem jó lesz az eredmény hogy ő is büszke lehessen magára hogy milyen jó pasi. És egyébként is a férfiak rosszabbul viselik az ilyen típusú kudarcot.
Köszi a drukkot, nekem még így külön nem drukkolt senki, biztos hatni fog. Kép
Goofy,
a HSG miatt ne aggódj, nekem is mondták hogy sokaknak ilyenkor sikerül. Én is ismerek ilyet közvetlen a családból. Most született a baba 2 hete.
Nem kell védekezni, nekem se mondtak ilyet.

A peteérés tüneteinek tudható be amiket leírtál, de nem feltétlenül jelzi pontosan a tüszőrepedést. Nekem is volt ilyen, hogy a 10. nap körül éreztem hasonlót aztán utána a 14. napon uh-n látszott a tüsző, tehát még nem repedt meg. Én sem értem ezeket a dolgokat, mindenesetre a hüvelyi váladék nagyon bizonytalan dolog, akár egy kis fertőzés is befolyásolhatja. Ha dokit UH alapján mondta, hogy a 17. nap akkor igaza lehet. A legbiztosabb, ha folyamatosan 2 naponta akcióztok a 10. és a 20. nap között. Akkor biztos nem maradtok le a nagy eseményről.Kép
Sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia
 
 


Sziasztok!
A péntek esti pár pötty óta sehol semmi. Én nem tudom, hogyan bírom ki a következő tesztig. Amilyen mázlim lesz a tesztelés előtti napon jön meg. Kép
Görcsölni nem görcsöl a hasam, csak néha érzékeny, mintha felfáztam volna.

Tanczy

Kép
Kép
tanczy
 
 


Tanczy!
Ez elég fura, tesztelj még 1x, abból baj nem lehet.

Danaaia!
Legközelebb lobogtatom a taj kártyát, hogy mindenki megismerjen! Picit jobb kedvem lesz akkor írok levelet, most nem sok mindenhez van kedvem. Kép De remélem hamar elmúlik ez az állapot. Kép
Ezt a vizsgálatot, hogy csinálják, akció után kell rohanni a kórházba???????

Falina!
Holnap hogy megismerj: valszeg sárga kabátban leszek, szőke a hajam, és (most épp) egyenes. Amúgy göndör, csak most kihúzattam.

Tina
vtina
 
 


Csak nálam volt egész du elérhetetlen a táraslgó??

Tina
vtina
 
 


Tina!
Végre beengedett a társalgó... A céges címedre megírtam korábban, miben leszek holnap.
De azért mégegyszer a legjellenzőbbet: élénkpiros nadrág fehér csíkokkal. hajam rövid lenövő melírral. szemüveg.
Falina
falina
 
 


Tina!

Én sem tudtam tegnap belépni a társalgóba.
Elvileg csütörtökön kellene tesztelnem a doki utasítása szerint.
Szívem szerint már holnap tesztelnék, de nem akarok megint csalódni Kép
Vettem egy medilab tesztet, most próbálom megállni, hogy felhasználjam...
Tanczy

Kép
Kép
tanczy
 
 


Sziasztok!
Bocs, h így betolakodok, de én is növelni fogom a clostyt szedők táborát. Nekem uh alapján nem volt peteérésem, és 3*1 el kell kezdenem a 4-8 napok között. Tudnátok pár infót adni, hogy mire számíthatok? Egyenlőre még várom, h megjöjjön...

Wanga! Visszaolvastam, és engem, ha nem probléma, érdekelne annak a magánrendelőnek az elérhetősége, ahol a párodat vizsgálták, ha gondolod a katonae@monbank.hu-ra is írhatod.

Előre is köszönöm a segítséget

Éva
évi79
 


Sziasztok LÁnyok!

Holnap megyek uh-ra, tüszőnézőbe. Bár már múlt hónapban is voltak gyönyörű nagy tüszőim + repesztő szuri is, de semmi. Holnap lesz kész a páromnak az eredményei is. Már voltunk egy másik helyen tavaly, de a mostani dokim azt mondta, itt megbízhatóbbak az eredmények csináljuk meg mégegyszer. Gondolhatjátok, mennyire örült a páromKép
Úgyhogy várom a holnapi fejleményeket!

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Szia Évi79

Nekem a Clostitól a fejem szokott fájni, meg talán egy kicsit fáradékonyabb vagyok a megszokottnál. Persze ez egyéntől függ, hogy ki hogy reagál rá. Valaki jobban, valaki rosszabul.
Nekem csak 2x1-t kell szednem, de nekem volt és van is peteérésem.

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Sziasztok Lányok!


Most értünk haza a dokitól, a kicsim 4,2 cm (egy valódi óriás). Úgy fest minden rendben vele, megkaptam a papírokat a terhesgondozáshoz biztatott a doki bácsi, hogy minden rendben lesz... Kép

Kitartás mindenkinek, látjátok, sikerül! Kép

Puszi
Böbe
baba76
 
 


Ja és feltettem az UH fotó képét a profilomba! Kép
baba76
 
 


Halihó!
Most jöttem én is a dokitól. Az én Kicsim 47 mm. Kép
Én is most kaptam beutalót terhesgondozásra, csütörtökön kapok kiskönyvet elvileg! Kép
Tarkóredő is rendben.
Találkoztam Tinával! Kép Volt időnk beszélgetni, mert a doki ma nehezen akarta kiszórni az embereket.

Böbe,
gratula az óriásbabydhez! Kép
Hány hetes, napos vagy?

Most csak ennyit, pusza:
Falina
11+5
falina
 
 


Sziaszyok!

Böbe gratulálok Neked is! Falinának már helyben megtettem.
Nekem sajna nem volt ma szerencsém a dokinál Kép Egy csomó kérdéssel készültem, meghogy megbeszéljük a továbbiakat aztán egy műtősfiú mindent tönkretett, mert elhívta a dokit. De rendes volt mert behívott még előtte, csakhát a kenetvételen kívül semmire nem volt ideje, rohant műteni. Kép

Tina
vtina
 
 


Sziasztok,

Falina, gratulálok! Én 10+5 vagyok, de a doki szerint inkább 11 hetes....valószíínűleg félidő előtt fogant a baba... Képzeld el, égnek álltak a kis lábai, úgy kalimpált.... Kép

Nekem nem akarnak kiskönyvet adni, csak jövő héten, de még erőszakoskodom, mert hétfőn már vérvételre megyek...

Tina, ez nagyon szomorú... én ennél jobban már csak azt utálom, ha nem azt hallom, amit hallani szeretnék Kép

Böbe
baba76
 
 


Sziasztok!
Gratula az összes kismamának! Tessék csak növeszteni a porontyokat! Kép
Én már nem tudom mi van velem. Ma egész nap émelygek. De lehet, hogy csak beképzelem magamnak az egészet. Kép
Csütörtök még nagyon messze van.

Kép
Kép
tanczy
 
 


Sziasztok!
Nagyon nagy gratula az összes kismamának.

Évi79!
Üdv közöttünk!
Este otthonról megírom a doki elérhetőségét.

Tanczy!
Ez olyan babásan hangzik. Már csak 2 nap van csütörtökig (én biztos nem bírnám ki).
Megy a drukk ezerrel.

Baba76!
Megnéztem az UH felvételt, nagyon klassz. Tök jól látszik, hogy hogy fekszik.

Holnap végre letelik a gyógyszerszedési időszak. Elmúlik az émelygés, szédülés, fejfájás. Még szerencse, hogy csak 6 napig kell szednem.
Aztán UH és AKCIÓ(k). Aztán már csak a babavárás marad.

wanga
 
 


Wanga!

Hát lehet, hogy én is csak holnap reggelig bírom Kép
Holnap már a 38. napon leszek, 19-20 nappal kb a peteérés után.
Csak nem akarok egy csíkos tesztet látni Kép

Tanczy

Kép
Kép
tanczy
 
 


Wanga!

Az előbbiből lemaradt.
Mikor mész UH-ra? Remélem lesz egy szép nagy tüsződ!

Kép
Kép
tanczy
 
 


Évi79
Ment a mail. Majd írj, hogy mi történt.
Tanczy
Visszaolvastam, hogy már megvetted a tesztet. Hát az veszélyes, mert így minden adva van a teszteléshez.
++++-ost várunk tőled.
Ha meg mégsem, akkor folyt.köv.
Az a rémes ebben a gyógyszerben, hogy az én - eddig teljesen pontos - 28 napos ciklusomból bírt csinálni egy néha-néha (minden második alkalommal) kimaradós, esetleg egy 35. napra megjövős ciklust. Szerintem.

Még nem kértem időpontot a dokitól. Vasárnap leszek a 11. napon, úgyhogy vagy hétfőn vagy kedden megyek.
Olyan jó lenne, ha találna nekem több darab, szép nagy tüszőcskét.

wanga
 
 


Wanga!
A párom megtiltotta a holnapi tesztelést. Azt mondta, akár el is aludhatunk, hogy holnap rohanni kelljen dolgozni. De nem tesztelhetek holnap, csak csütörtökön Kép
Szorítok hogy nagyra nőljenek a tüszőid!

Kép
Kép
tanczy
 
 


Évi79!
Visszajött az email, mondván, hogy nem jó a cím.
Úgyhogy megpróbálom a freemailre elküldeni újra. Ha nem megy át, akkor holnap megoldjuk másképp.
Tanczy!
Az én párom is ilyen. De biztos igaza van.
Biztos oka van annak, hogy a doki miért mondott csütörtököt és nem szerdát.

wanga
 
 


Wanga!
Hát remélem a tesztem nem mond csütörtököt, hanem inkább két csíkot Kép
Ezt már szerettem volna régebben megkérdezni:
A fiad spontán jött össze vagy ő is clostis baba?

Kép
Kép
tanczy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?