Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Párommal most vágunk vele a babaprojektbe, és olyan kérdésem lenne, hogy melyek azok a vitaminok, amikre ilyenkor érdemes odafigyelni, szedni esetleg, hogy segítse a teherbe esést, vagy védje a babát, amikor még nem tudom, hogy van?
Ajánlották a folsavat, magnéziumot, d-vitamint.... ezek szedem is. De ezen kívül? Vagy már ez is sok?

Szerintetek? :)
lili2015
 
 


Szia. Én a Gravidat szedem :)
bobcsy
Martfű
 
 


Lili!
Szia!
A kismama vitaminokat ajálnják, neked kell eldönteni h melyiket szeded.
DE ha nem válna be, folsavat mindenképp érdemes elkezdeni.
Van még a palástfű-cickafark gyógytea amit sokan iszunk, azt is javasolják.

"Ha az élet citromlé, csinálj limonádét belőle"!

Daisypath Anniversary tickers
nyuszifül82
Eger
 
 

 
 

Ill még a barátcserje kapszula ismertebb még

"Ha az élet citromlé, csinálj limonádét belőle"!

Daisypath Anniversary tickers
nyuszifül82
Eger
 
 


A párodnak meg az omega3 vitamin a jó ill van már férfiaknak is kapszula ami feltölti a kiskatonákat vitaminnal.

"Ha az élet citromlé, csinálj limonádét belőle"!

Daisypath Anniversary tickers
nyuszifül82
Eger
 
 


Mucus: Nálam is most az van, hogy érzékenyek a mellbimbóim, néha a melltartó is zavar. TEgnap, meg ahogy a lányom az ölemben ült és hozzám bújt, nem volt túl kellemes. Annyira bizakodom, közben meg félek, hogy csalódok. 

Lili: Üdv itt, és először is sok sikert. Én gravidát szedek, de át fogok térni a Czeizel féle vitaminra. Iszom én is a cickafark-palástfű teát. 

Én olyat is hallottam, hogy az a 3mg-os folsav, az sok a kismamáknak, csak 0,8mg-ot szabad, és annyi is van pont a terhes vitaminokban. Valaki tud erről valamit? 

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Köszönöm! :)
lili2015
 
 


Akkor egyenlőre maradok ezeknél, és ha nem válik be, akkor változtatok!

Nektek is sok sikert, remlem nem csalódtok :)
lili2015
 
 


Sziasztok!
Mi ebben a hónapban álltunk neki a férjemmel a babaprojektnek. Még elég új vagyok a témában. Az okostelefonra letöltött mensi naptár szerint (ami 32-33 napos ciklusokkal állítottam be) ápr. 14-20 között volt peteérésem. Ápr. 23-án hajnalban hasgörcsre ébredtem, de nagyon intenzív volt. Lehet ilyen a beágyazódáskor? Vagy csak annyi volt hogy azon a héten rengeteget dolgoztam és teljesen szétcsúsztam. 26-27 én kellett volna megjönni, de még nem jött meg. Nagyon jó lenne ha már elsőre összejönne a baba, de már nem tudom, hogy csak produkálom a tüneteket, vagy tényleg..... Feszül a mellem és szúrkál a hasam, mindig úgy érzem most tuti megjön, nagyon intenzíven érzem a szagokat és most már az émelygés is bejött. Ilyen korai szakaszban lehet egyáltatlán hányinger? Tesztet csináltam reggel, már nem bírtam kivárni de természetesen negatív lett. Ez van most, szerettem volna megosztani valakivel, illetve olvasom a Ti történeteiteket amiből erőt vesz az ember.
Drukkolok mindenkinek .......
gabcsi87
 
 


Állitolag a nem várt elött 2nappal kimutatható a pocaklakó. Mi a véleményetek rola? 
Még mindig fáj a hasam mintha megakarna jönni, meg feszülnek meg fájnak a melleim...
bobcsy
Martfű
 
 


bobcsy : nálam ugyanaz a helyzet mind Nálad ! Csináltál már tesztet? Nekem az sajna - lett, de azért reménykedek.
gabcsi87
 
 


Van még 2napom a nem vártig, nagyon neheze múlik az idő.. Valahogy csak kibirjuk :) remélem pozitívak leszünk :)) drukkolok mindenkinek :)
bobcsy
Martfű
 
 


Sziasztok! Nekem a nem várt előtt 3 nappal a két csík úgy világított mint egy karácsonyfa! Igaz, hogy én aznap voltam a nőgyógyásznál teljesen más okból mentem, és ott vették észre! Aztán haza jöttem és teszteltem hogy magam is lássam, persze hogy pozitív volt. Nálam felcserélődtek a dolgok. De akik a testük jelzésétől várják a választ, azoknak azt üzenem, hogy hetekig semmilyen tünetem nem volt, és pont akkorra a legkevésbé sem számítottam pozi tesztre, mert a számolt ovulációkor nem voltunk együtt, és az ovu tesztjeim is negatívak voltak. Úgyhogy fenébe a matekkal, kényeztessétek egymást a párotokkal, mert úgyis akkor jön a baba, amikor már szinte nem is számítotok rá! Ez tapasztalat! 

Kép
megcsi
Németország
 
 


Gratulálunk :)
bobcsy
Martfű
 
 


Gabcsy: Üdv köztünk. Drukkolok,h baba legyen a dologban, eléggé terhes tüneteket produkálsz. Mi jövő hónapban kezdtük volna a babaprojectet, de úgy alakult,h már ebben a hónapban sem védekeztünk. Én csak jövő ccsütörtökre nem várom, jó messze van... :roll:

Bobcsy: Elvileg kimutathatja akár menszi előtt két nappal is, de inkább 10-es érzékenységű teszt. Meg persze függ attól,h mikor volt peteérés, meg emberfüggő is,hogy mennyire hamar kezd el Hcg-t termelni a szervezete és milyen mennyiségben. Én kedden fogok tesztet csinálni két nappal előtte, hátha, de nem keseredek el, ha negatív, mert az még úgy sem jelent semmit. :mrgreen:

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok! Sajnos éjjel megjött. :cry: Az első csalódás. Arra mindenképpen jó lesz, h. a jövőben ne figyeljem a jeleket, mert üresjáratba is tudom őket produkálni. Remélem hozzászokom az érzéshez, mert most eltört a mécses. De így h. ennyire kitolódott a ciklusom most veszek majd ovu tesztet mert már gőzöm sincs mikor lesz peteérésem. Szóval akkor most jön majd az újabb próbálkozás.
Bobcsy Evita drukkolok nektek h. babásak legytek!! Meg persze mindenkinek!
gabcsi87
 
 


Csajok!
Mindenkinek kitartás és türelem... tudom könnyű mondani. Én is produkáltam tüneteket, utána jött a csalódás...
Nekünk is abban a hónapban sikerült, amikor a doki azt mondta, hogy nincs peteérés... Ő is csak a fejét vakarta, amikor mentem, hogy lett pozi tesztem. :)
Méretek alapján betöltöttük a 13. hetet.
Nekem a menzesz nem mérvadó, 24-28 napos volt.. mindig másképp jött meg, a 25. napon lett a tesztem pozitív. Halványabb volt, mint a fő csík, de látható volt, elég rendesen.

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Gabcsy sajnálom :(
Mucus mi nem nagyon foglalkozunk a számolással, akciozunk mikor tudunk és mindent megteszünk hogy sikerüljön a kicsi :) pl párom szed olyan vitamint ami növeli a sperma számot én meg a Gravidat :)
bobcsy
Martfű
 
 


Ja és az a furcsa nálam hogy sose volt még ilyen hogy ilyen hamar jött az alhasi fájdalmak, mindjárt megjön érzés, mellfeszülés és fájdalom :/ sűrű vizelési inger se volt...Kb másfél hete tart ez, kivéve az állandó wczés :D szóval elég bizonytalanok vagyunk :/
bobcsy
Martfű
 
 


Bobcsy: Nekem "muszáj" volt. Inzulinrezisztenciám van, PCOS gyanúval. Ezért kellett hőmérőznöm is leginkább.

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Gabcsy: Nagyon sajnálom, hogy megjött. :cry: Érthető, h eltört a mécses. Sírd ki magad, aztán fel a fejjel, új hónap új remény. Hajrá Lh teszt. ;) Lehet, hogy én is követlek jövő héten, akkor én is sírok egy jót. Nekünk is ez az első hónapunk. :wink:

Mucus: Ennyit az orvostudományról, hogy elvileg nem is volt peteérésed. Gyönyörű a profilképed. Nagyon édes a Babóca. :wink:

Bocsi: jól teszitek,hogy nem számolgattok, hanem összebújtok amikor tudtok. Megy a drukk Neked is!

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Bocsi = Bobcsy, az okostelefon... :lol:

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok!

Én jövő hét végre várom a nem vártat. De lehet hogy a héten megcsinálok egy tetsztet. Egyfolytában pisilni járok, pedig alig iszok, émelyeg a gyomrom, hányingrerem van, és egyfolytában fáradtnak érzem magam.
Szerintetek?
lili2015
 
 


Lili: Simán lehetséges, de nagyon sok nappal nem érdemes a nemvárt előtt. Én két nappal előtte fogok, és akkor sem biztos, hogy kimutatja, hogyhogyha terhes vagyok.

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Hét vége fele gondoltam. Szerda, csütörtök körül ( péntek szombat kellene megjönnie). Nagyon kíváncsi vagyok :) és párom is megjegyezte, . Ha most negatogy gyanús vagyok neki. Ha most negatív lesz nem leszek nagyon csalódott, elsőre nem sikerürlet. De hátha :)
lili2015
 
 


Lili: Szerintem ilyen korán nincsenek ilyen tünetek. Nálam a 6. Héten kezdődött az émelygés, hányinger. Persze, attól előfordulhat. Hajrá!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Eddig sehol semmi :) nagyábol megszünt az alhasi fájdalmak, néha érzem mintha megakarna jönni, tegnap este óta van egy kis hányingerem, picit fura a gyomrom :/ egyre jobban reménykedünk hogy nem fog megjönni :)
bobcsy
Martfű
 
 


Halihó!
Ki milyen terhes vitamint szed?
A védőnő a Czeizel félét ajánlotta, a doki (most) a femibion-t, viszont jókat olvastam a DM saját márkás kismama vitaminjáról...

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Mucus!
Én Gravidát szedek. 
Először a Femibionra gondoltam, de én drágának találtam, aztán döntöttem aGravida mellett. 
Sztem megfizethető, nekem mincs panaszom vele kapcsolatban, és sztem mindent tartalmaz amire szükség van.

"Ha az élet citromlé, csinálj limonádét belőle"!

Daisypath Anniversary tickers
nyuszifül82
Eger
 
 


Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek, akinek aktuális és szorítok mindenkinek, aki még bizonytalan! :)

Én meg szedek terhes vitamint, mert felelslegesnek tartom. Úgy gondolom (és a házi orvosom, illetve a nőgyógyászom is megerősített ebben), hogy egy egészséges szervezetnek nincs szüksége plusz bevitelre, csak egy kis folsavra. Én csak ennyit szedek, illetve a párom (40 felett van) szed Omegát.

A szurkálódásról, fájdalomról csak anynit, hogy én az elmúl két hónapomat ilyekkel töltöttem. Iszonyú petefészek szúrás, alhasi fájdalom, gyakori vizelés stb. Minden volt/van. nem tudom sem pé-hez, sem nemvárthoz kötni. Kisebb szünetek vannak, de alapvetően szinte produkálok minden "előírásszerű" tünetet. A kezdete óta már volt két nemvártam és két negatív tesztem. :(
Nem akarom senki kedvét elvenni, csak azért írom, hogy aki hasonló cipőben jár tudja, nincs egyedül.

Mi most megpróbáltunk kicsit jobban "rámenni" az időzítésre, de nem tudom, mennyire sikerült. Két hét múlva kiderül. :)


mazsolyka
Szabadbattyán
 
 


Sziasztok! Megy a drukk mindenkinek

Mucus nekem a doki a trimesztert ajánlotta. Nagyon jó mert nem kell pluszba semmit szedni és minden olyan mennyiségben van benne ahogy a babóca igényli. 3féle van belőle a 3 trimeszterre. És mellé semmi bajom nincs tőle. Nekem nagyon bevált. Előtte az Elevitet szedtem de ez sokkal jobb

Lilypie Pregnancy tickers
bszabina
 
 


@bszabina:


Erről még nem is hallottam.
Das Gesunde-nak ez az összetevője: http://kremmania.hu/kremek/das-gesunde-plus-a-z-mama

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Sziasztok. Nekem ugy néz ki hogy sikerült :)
bobcsy
Martfű
 
 


Ne csinálj Bobcsy. Képet kérünk testről! :wink:

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Teszt

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Gratulálok Bobcsy! :-) Remélem jövő hónapban követlek!
gabcsi87
 
 


Gratulálok Bobcsy!Teszt fotót kèrünk!Had lássuk mi is! :lol: :lol:

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


ZEvita neked is nagyon szorítok!Tőled is várjuk a pozi tesztet!Mi most megint mensi utolsó napjától 2 naponta együtt vagyunk ma van a 9. napom úgyhogy mèg sokat gyakorolhatunk!De nem baj !Èlvezzük!De azèrt már beköszönhetne egy babszi!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Bobcsy!
Halk gratula! 

Moncsy ez a legkellemesebb része 

Evita?


"Ha az élet citromlé, csinálj limonádét belőle"!

Daisypath Anniversary tickers
nyuszifül82
Eger
 
 


Pozitív teszt :) képet meg béna vagyok felrakni. Köszi szépen a sok drukkokat :)
bobcsy
Martfű
 
 


Tudom hogy halvány de ott a második csik :))) bocsi a rossz fotoért picit remegünk még :)
bobcsy
Martfű
 
 


bobcsy
Martfű
 
 


Bobcsy
Szépen lehet látni 

"Ha az élet citromlé, csinálj limonádét belőle"!

Daisypath Anniversary tickers
nyuszifül82
Eger
 
 


Ott van az a 2. csík! Mi is így kezdtük. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Gratulálok Bobcsy! Nagyon vigyázz most már magatokra.

Lilypie Pregnancy tickers
bszabina
 
 


Bobcsy: Szuper! Halvány csík is csík!!!! Gratulálok!!! 

Én ma teszteltem, de negatív, de nem vagyok elkeseredve, majd csak csütörtökre nem várom. Még korai volt, de hátha alapon csináltam egyet.  Két nap múlva pozitív lesz. 

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Bobcsy: Hányadik napon csináltad?

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Vasárnap kellett volna megjönnie, és ma csinaltam :)
bobcsy
Martfű
 
 


ÉS akkor, tegnap amikor írtad, hogy úgy tűnik, hogy sikerült, akkor még nem is csináltál tesztet? 

evita10
Budapest IX. kerület
 
 


Én most voltam uh-n... kicsit elszontyolodtam. Pár napot vissza lettünk minősítve. 12 hét 5-6 naposnak mond...

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?