Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta!
Köszönöm a gyors választ! Összesen egy adagot azaz öt ampullát használtál vagy többet? Mennyivel lombik előtt adtad be az injekciókat? Bocsi a sok kérdésért!
Én igaz még most megyek a másodikra de mindent megteszek/ünk érte hogy sikerüljön. A párom szedi a homeos bogyokat, szedjük a vitaminokat és hát tényleg nem lehet tudni mitől de ha sikerül már nem is fog érdekelni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
Én csak egy adagot használtam. Nekünk szeptemberben volt a beültetés, de mi majdnem egy évet kihagytunk a 4. után. Kellett egy kis pihi Kép Én májusban kaptam a Gynevac-ot, de csak azért ilyen hamar, mert kiváltottam a receptet és utána vettem észre, hogy júniusban lejár a szavatossága Kép. Erre azért figyelj oda!
Én amúgy csak Elevitet szedtem a stimu megkezdésétől.

Kriszta/Lujzika

Kép
lujzika
 
 


Zseboroszlán

Köszönöm a válaszodat. Holnap megyek a Kaáliba talán holnap délután már okosabb leszek.
A vizsgálatok és a lombik miatt kb hányszor kell menni mert nekem a munkahelyemen nem nagyon engednek el? A lombik után kell feküdni vagy otthon lenni?
A párodnak milyen értékü spemaszáma van?
Az enyémnek nagyon változó volt már 20 millió és volt már 3 millió is.
Ugye ilyenkor nem nagyon eröltetik a lombikot?

Adri
sadrika
 
 

 
 

Adri!
Hát megmondom őszintén nekünk általában 6-8 millió kürörül volt állítólag 12 millió és a felett inszemet javasolnak.

Hát ha az injekciót meg tudod oldani, hogy beadod magadnak akkor csak a vége felé kell kb. 2-3 naponta járni, mert akkor sűrűbben nézik az uh-hogy hogy áll a pete aztán a punkció után 2-3 nappal van a beültetés. A punkció napjától szerintem jó ha otthon maradsz azt altatásban végzik és azért megviseli az embert. Utána a beültetés után három nap ágynyugalmat javasol az orovos és azt mondja ha utána úgy érzded a napi rutint el lehet végezni. Én két hétig azaz a tesztelésig itthon voltam és zömében feküdtem. Nekem az esett a legjobban.
Holnap majd akkor meséld el mi volt és mit javasolt az orvos! Remélem neked is bevállik ez az orvos szerintem mondjuk a Kaáliban mindenki annyira kedves aranyos.

Krizsta!
Köszönöm a segítséget! Remélem nagy hálával fogok tartozni neked. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kedves Zsebi

Azt nem tudom hogy 3 inszem után is eröltettik-e hogy még legyen inszem, vagy lehet rögtön lombik.
Nem tudod hány százalék esély van a lombikra a Kaáliban?
Nektek mit mondtak miért nem sikerült ha te teljesen rendben vagy.
Kb mennyi idö alatt vannak meg a vizsgálatok?
Lombikok között szünetet kell tartani?
Ne haragudj hogy ennyit kérdezek.

Adri
sadrika
 
 


Adri!
Azt mondta a doki hogy 35 %-al dolgoznak.
Azért nem sikerült nekünk az első mert nagyon rossz (gyenge) volt aznap a sperma és sajnos nem bírták a babók a kiképzést! Kép De sajnos garancia arra sincs, ha mindenkivel minden a legnagyobb rendben, hogy biztos baba lesz. Ezt már az elején el kell fogadni, lehet hogy nem fogsz azokközé a szerencsés emberek közé tartozni akiknek elsőre sikerül. Nehéz az út de haladni kell rajta és minden egyes csalódás pokoli fájdalom, de fel kell állni és menni menni kell bármilyen fájdalmas az ember lelkének. De természetesen úgy kell hozzáállni sikerülni fog mert miért ne sikerülne!!!!!! Kép Kép

Én szetpt. 9-én voltam először a Kaáliban és okt 30-án volt a beültetésem. Szóval viszonylag hamar mennek a dolgok! Kép
Illetve mindig megkérdezi az orvos mikor szeretnéd a lombikot ha azt mondod minél hamarabb akkor a lehető legrövidebb időn belül elkezdi, természetesen a köt. vizsgálatok után. Kép
Igen ha nem sikerül egy lombik a beültetés napjához képest kell eltelnie elvileg három hónapnak. Így nagyon hosszúnak tűnik, de szerintem az ember lelkének kell is ennyi pihenő, a testéről nem is beszélve azért rendesen bekavarnak a normális kerékvágásba a hormonok!
Ha a papírjaitok alapján úgy gondolja, illetve az orvos aki küldött a meddőségibe ráírta akkor bíztos nem lesz több inszem.
Itt a lányok akik inszemeznek is általában 3-4-et csinálnak és utána jön a lombik mert így beszélik meg az orvossal. De ezt ők jobban el tudják mondani. Nekünk az andrológus eleve lombikot írt elő így fel sem vetődött az inszemináció lehetősége.
Kérdezzél nyugodtan!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kedves Zsebi!

Amikor jártál a Kaáliba sok lánynak sikerült illetve hallottál róla?
Neked kötetlen a munkahelyed? te hogy oldod meg hogy ha el kell menned?

Adri
sadrika
 
 


Adri!
Nekem ilyen szempontból szerencsém van elmondtam a főnökömnek hogy mi a helyzet és megértette és bármikor elenged! Ritka egy jó ember! Kép

Igazából megmondom őszitnén olyan emberrel még nem találkoztam sem személyesen, sem itt a forumon akiknek így vagy úgy nem sikerült. Volt akinek spontán volt akinek valahányadik lombik. Így bízom én is abban, hogy előbb utóbb nekünk is lesz babánk!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kedves Zsebi!
Tudnánk E-mailben beszélgetni?
sadrika
 
 


Adri!
zseboroszlan5@freemail.hu az e-mail címem! Írjál nyugodtan! Ha tudok segítek!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Madaran: szívből sajnálom és remélem mielőbb testileg-lelkileg kihevered ! Virtuális buksisimi
Kép

Sadrika !
Szintén Krizsa dr az orvosom és szintén maximálisan elégedett vagyok vele. Nálunk velem van a gond, PCO, 2 inszemen vagyok túl bő 1 év alatt, így nem erőltettük a továbbiakat. Találtunk megoldást, hogy ne kelljen a kötelező 6 inszemet végigcsinálni, úgyhogy én most éppen készülök az első lombikra.
Várjuk a beszámolót, hogy sikerült a holnapi megbeszélésetek.

Lányok,baromira fáj a gyomrom, a cicim, ez ugye a Marvelontól lehet ? Pénteken megyek Krizsához megbeszélni a stimulálás menetét, már nagyon várom, hogy a szurizás is elinduljon.

mniki
 
 


Hello lányok, kérdeztétek mire jó a méhpempő: én étrendkiegészítőként szedem, immunerősítő, véd a fertőzések ellen, sejtképző és állítólag a méhnyálkahártyára is jó hatással van.
Anna, sajnálom, jó lett volna mást hallani felőled...
Adri, én is ismerem a Krizsa dokit, szerintem ő egy angyal! Jó kezekben leszel.
reno
reno
 
 


kedves Mniki
Hogy találtatok lehetöseget arra hogy ne kelljen már több inszemet csinálnatok?
sadrika
 
 


Sziasztok Lányok!

Kép Stella - de jó, hogy emlékszel rám, pedig tényleg régen jártam a "megint megjött" - ben, persze mostanában itt is. Nos, azóta telt az idő és túl a második lombikon ismét várakozó álláspontra érkeztünk. Várunk, várunk, és a férjem mindig türelmesebb és optimistább mint én.

Kép Woodi Te drága - régen "beszéltünk" de látom jól vagytok. Már szépen növekedhet a pocid. Vigyázz nagyon magatokra. Most, hogy előbújtam a barlangomból több infót kapok majd Rólatok is. Tök jó! Nem sokára ANYA leszel!!!

Kép Zsebike - olyan egy kedves csajszi vagy, hogy már meghatódom Tőled, mikor olvastam, hogy hogy végigkísérted aggodalmaddal a "kis kálváriámat" könny szökött a szemembe, persze ilyenkor egyébként is érzékenyebbek vagyunk. Én még ma keltem fel először hosszabb időre, szigorú fekvés volt és betartottam, most így biztosra tudom azt, hogy rajtam nem múlik semmi. De nem érzem a terhességet (bár kismamák is elmondták már, hogy ők sem éreztek semmit) és nem vagyok annyira optimista mint a múltkor és nem is hiszek benne annyira mint a múltkor. Ez valami ösztönös érzés most és talán arra lesz jó, hogy nem ér majd olyan keserű csalódás, mint a múltkor. nem tudom mi lesz? Nem tudom mi vár rám?!

Kép Lara - köszi, hogy frissítettél a táblicskuban, olyan jó lenne kapni majd egy zebrát Tőled, persze tudom, nem rajtad múlik.

Kép Anna - mindig szomorú ez, ha sikertelenséget olvasok, jó lenne ha kívánságok szerint működnének az élet dolgi, mennyi zebra lenne a táblázatban, öröm lenne nézegetni. De ne szomorkodj egyszer így is megkapjuk a zebránkat! Biztos vagyok benne, csak azt nem tudom, mikor jön el az idő, de a kitartásunk fogj meghozni a gyümölcsét, érzem. Valahol olvastam egy találó kifejezést erre, hogy nem tudni mikor húzzuk a megfelelő sorszámot; megyünk és csináljuk és egyszer a mienk lesz a nyerő sorszám, a sikeres. A homeopátia jó ötlet! Sok jót hallottam róla.
Hogy hogy érzem magam? Most tök nyugodt vagyok, lesz ami lesz, de most nem élem bele magam annyira. Tesztet is csak kettőt fogok venni és hiszek majd a szememnek, nem úgy mint legutóbb, négyet teszteltem és mégsem akart igazi pozitív lenni (az első halvány csíkos volt). Elfogadom ami történni fog. Most így állok hozzá.

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Kép Adri - bár nem engem kérdeztél, talán nem bánod ha írok, próbálkozni kell az orvosnál, talán ha kéred és emberséges a dokid, engedékeny is lesz. Hanyadik inszemen vag túl? Nekem sem csinálták meg mind, egyszerűen megkérdeztem a dokit, hogy nem-e lehetne nem húzni az időt hiszen 35 éves vagyok, túl a legoptimálisabb koron. Elég pénzt kapott már addig tőlünk (mindig várta is) de mégis rendes volt Tőle, hogy azt mondta, na jó, ha ez nem sikerül, aa többi esetben sem sok az esély mehetünk a lombikra. 29 éves vagy ha jól láttam, próbáljátok megkérni, hogy haladjatok tovább.

Manó

Kép
potykamanó
 
 


Kedves Manó

Én 29 éves vagyok. És most voltunk a Kaáliban a Krisza doktornál és Ö mondta hogy nem csinál lombikot amig nem volt meg mind a hat inszemináció.
Olyat mondott hogy ha egy andrologus leirja hogy lombikra javasol akkor megcsinálja, de melyik a andrologus fogja ezt nekem leirni.


adri
sadrika
 
 


Adri,
nálunk is elég ingadozó volt a spermakép (hol 3mill, hol csak 1-2 db). A Kaáliban csináltathattok egy újabb spermaképet és van ott andrológus is. Mi nála voltunk a Kaális eredménnyel és leigazolta a lombikot. Előtte csak 1 inszeminációnk volt. Lehet, hogy érdemes lenne megpróbálni.

Manó,
nagyon szurkolok Neked. Én sem éreztem semmit, bár engem amúgy is elkerültek a tünetek. Ha beleférnék a gatyáimba és a melltartóimba, fel se tűnne, hogy állapotos vagyok Kép Egyébként én se bíztam benne, hogy sikerül, és lelkiismeret furdalásom volt a sok negatív gondolattól, de szerencsére ezek nem befolyásolták Bóbitát a beköltözésben. Hiszem, hogy Nálad is így lesz Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Kedves Manó!!

Nálunk a spermaszám idönként majdnem normális volt olyan hogy 15 millió volt olyan hogy 3 millió. És a párodnak mit mondtak mitöl ilyen a spermaképe?

Adri
sadrika
 
 


Lara77
Bocsi, hogy bele szólok, de akkor ezek szerint nem baj az ha az ember azt gondolja, hogy most nem fog sikerülni. Mert nekem mióta a kezelésekre járok, azóta folyamatosan úgy érzem, hogy nem lesz belőle semmi sem. És nekem eddig így is volt sajnos. Gondoltam arra is, hogy talán ez lehet a probléma, hogy nem beszélek hozzá, vagy nem beszélem be magamnak, hogy ott van a pocakomba. De ha úgy álltam hozzá, hogy most ott van a hasamba, a jó pár év alatt, akkor utána mindig kiborultam, nehezebben dolgoztam fel a tehetetlenségemet, és a csalódásokat. Csak tudod az a pár hét amit ki kell várni, és mindig a jeleket keresed magadon, az örület...

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Kagyló,
én bennem szinte mindig az motoszkált, hogy miért pont mi lennénk ilyen szerencsések, miért pont nekünk sikerülne. Aztán arra gondoltam, hogy biztos nem ezen múlik, mert olyan nők is teherbe esnek akik nem is akarnak gyereket. Ez mindig megnyugtatott egy kicsit. Meg próbáltam beszélni hozzá, de mindig olyan bután éreztem magam. Egyetlen egyszer éreztem úgy, hogy sikerülhet, amikor egy barátnőm babaruhákat hozott egy másik barátnőmnek és én voltam a postás. Nézegettük a ruhákat és éreztem, hogy ez a csoda nem maradhat ki az életemből. De összességében abban a két hétben elég negatív voltam. És persze jeleknek se híre, se hamva. Szóval nem tudom mi a jó, a negatív hozzáállásomtól már lelkiismeretfurdalásom volt.

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara77
Egy biztos, hogy amikor az a pici baba megfogan annál csodálatosabb nincsen ezen a világon. Akármit is gondolunk, mind annyian harcolunk azért, hogy átéljük ez a csodát...Egyszer mindenkinek eljön az idő és addig is türelmesen várunk.Én is mindik attól rettegek, hogy velem ez nem történhet meg, de mindig újra neki indulok, és nem akarom addig feladni. Te hány hetes vagy a picivel? És egy baba lesz? Lombik baba?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Sziasztok!

Sajna le kellett állnunk, ill. én döntöttem ígyKép
Férjemről tegnap kiderült, hogy cukros ( azonnal inzulint kap), úgyhogy amig túl nem esünk a sokkon és be nem áll a napi rutin addig nem fogunk babaprojektre járni. Már beszéltem a Kaálival is és nagyon rendesek és megértőek voltak...Sajna még semmi biztatót nem tudunk, mert most zajlanak a vizsgálatok, nagyon bízom benne, hogy majd gyógyszerrel is bele lehet állítani a megfelelő cukorszintet...Ha valakinek van ilyen beteg a családjában, akkor az bizonyára tudja, hogy mindez mivel jár. Én most bújom a szakirodalmat és sajna semmi jót nem hámozok ki belőleKép

Pildiko
pildiko
 
 


Hogyan kezdődik?

A cukorbetegség (diabétesz) előfordulási aránya világszerte növekvő tendenciát mutat. Az USA-ban a lakosság 6-8 százaléka, Magyarországon 5-7 százalékuk szenved a diabétesz valamelyik formájában.

A cukorbetegség két fő típusát különböztetik meg. A fiatalkorban jelentkező úgynevezett 1-es típusú és az időskori 2-es típusú változatok ismertek. Az 1-es típusú diabétesz általában viharos gyorsasággal, szembeötlő tünetek kíséretében lép fel, annál erőteljesebben, minél fiatalabb a beteg. Gyermekkorban napok-hetek, fiatal felnőttkorban hónapok alatt tejles súlyosságában kibontakozhat a klinikai kép. Ezzel szemben a 2-es típusú cukorbetegség igen gyakran tünetszegény, 10-15 éven át is fennállhat anélkül, hogy panaszt okozna.

Melyek a figyelmeztető tünetek?

Az 1-es típusú diabétesz tünetei lehetnek:


Erőteljes szomjúságérzet, vizelet mennyiségének megnövekedése.
Fokozott éhségérzet, többnyire egyidejű fogyással.
Levertség, fáradtság, súlyos kiszáradás.
Ketoacidózis: a szervezet vegyhatásának savas irányban történő eltolódása, a vizeletben és a leheletben aceton van. A ketoacidózis együtt jár szapora, mély légzéssel.

A 2-es típusú diabétesz tünetei:
Nem jellemző a ketoacidózis, viszont igen gyakori a bőrfertőzések, furunkulusok keletkezése, bizonyos testrészek, elsősorban a szeméremtest viszketése. A betegség előrehaladtával az éhségérzetet étvágytalanság válthatja fel és a testsúlycsökkenés üteme felgyorsul.

Az 1-es típusú diabétesz esetében az orvos gyorsan diagnosztizálja a betegséget, így azonnal megkezdhető a megfelelő gyógykezelés. Ha a beteg nem fordul időben orvoshoz - vagy a gyermeket a szülők nem viszik időben el - rövid idő alatt menthetetlenül meghal.

Mivel a 2-es típusú cukorbetegségnél nagyon gyakran nem nyilvánvalóak az említett tünetek, előfordulhat, hogy a betegséget csak a kezdetétől számított 10-15 évvel később fedezik fel, gyakran a már kialakult szövődményei kapcsán. A látás hirtelen megromlása, lassú sebgyógyulás, egyes végtagok keringésének romlása, gyakran a lábújjak elhalása hívja fel a figyelmet a fennálló és időben fel nem ismert cukorbetegségre.

Jellemző e diabéteszforma rejtőzködő voltára, hogy a szívinfarktust kapottak 10-15 százalékánál, a vese-elgételenség miatt orvoshoz kerültek csaknem felénél derül ki, hogy fel nem ismert cukorbetegsége van.

A lassan kifejlődő, tünetszegény, de évek hosszú során át fennálló és fel nem ismert diabétesz ugyanúgy kifejti káros hatásait a szervezetre, mint a diagnosztizált, de nem megfelelően kezelt betegség. Minél régebben áll fenn a cukorbetegség és minél magasabb az átlagos vércukorszint, vagyis minél jobban tér el a normális értékektől felfelé, annál nagyobb esély van a cukorbeteg életét megkeserítő és veszélyeztető szövődmények kialakulására.

A fordítottja is igaz: minél jobban karbantartja valaki a betegségét, annál kevésbé térnek el az életkilátásai az egészséges emberekétől.

A cukorbetegség nem sorscsapás. A felnőttkori cukorbetegség 90 százalékban elkerülhető lenne, ha az emberek fiatal korukban kerülnék a legfőbb kockázati tényezőnek számító elhízást, dohányzást, alkoholfogyasztást. A megelőzés főként a súlyos szövődmények - veseelégtelenség, végtag-amputáció, vakság - elkerülése érdekében lenne fontos.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Sajnálom a párodat, remélem minnél hamarabb orvosolni tudják, és akkor újult erővel neki indulhatok!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Kedves Sadrika!

Ha nem lenne nagy gond, leírnád akár mailben, hogy miért hagytad ott a Nyírőt?
Nálam per pillanat az a helyzet, hogy oda jelentkeztem be, és ma voltunk az első megbeszélésen, de nem volt túl jó érzésem. most per pillanat a Káalival is szemezgetek (próbálok minnél több infot szerezni róla)

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka
 
 


Kedves Kaálisok!

Segíthetnétek nekem abban, hogyha mégis a Kaálit választanám, mire számíthatok anyagi oldalon....akár mailben is...merthát az emberiről ittt bőven olvashatok...és az tetszik is:-)

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka
 
 


Sziasztok lányok !
Potykamanó,

Örülök hogy újra benézel hozzánk ! Bár szerintem fontos a pozitív hozzáállás, ahogy Lara is írta, nem biztos hogy a negatívság akadályoz...sőt, lehet, hogy ha nem vagy túlságosan izgatott, és nem ezek a gondolatok töltik ki a mindennapjaidat, az mégiscsak jó hatással van a fogantatásra. A lényeg, hogy úgyis megvan már az ideje, mikor lesz babód, csak mi még nem ismerjük ezt az időpontot KépKépKép

Pildikó,
Nagyon sajnálom, remélem hamar be tudjátok állítani a férjed állapotát és rövidesen újra nekifoghattok a projectnek Kép
Sajnos en nem sokat tudok a betegségről, de sok ember él együtt vele az biztos, majdnem normális életet. Biztos vagyok benne, hogy ezen a megpróbáltatáson is túl fogtok jutni, meglátod.

Modrooka,
Én mindenképpen a Kaálit javasolnám ! Igaz hogy itt szinte mindenért fizetni kell, de egy csomó időt és kellemetlenséget megspórolnak neked. Én például utálnék állandóan hálapénzeket dugdosni orvosok és nővérek zsebébe. Itt szerencsére erről szó sincs. Az első konzultáció 8000 Ft, a vérvétel, spermavizsgálat 8-10,000 Ft, a petevezeték átjárhatósági 25,000 Ft volt tavaly, az inszemek pedig 30,000 Ft-ba kerülnek. Amúgy mindenről számlát adnak, ha véletlenül van egészségbiztosításotok, arra el lehet számolni...
A lombik maga ingyenes, de a stimulációhoz szükséges gyógyszerek egyéntől függően 60-100 ezer forintba is kerülnek, ez azért elég húzós, de ha nincs más remény, akkor feltétlen megéri.
Az emberi oldalról pedig már olvashattál.
Ha van kérdésed, nyugodtan tedd fel, mindenben megpróbálunk segíteni ! Bármilyen aggodalmad, negatív vagy éppen boldog gondolataidat megoszthatod velünk, hiszen itt mindenki egy cipőben jár, át tudjuk érezni a problémákat Kép Remélem sikerült meggyőznöm téged KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Modrooka

Nekem csak rossz véleményem van a Nyiröröl.
Szakmailag szerintem sehol nincsenek.
Nem tudom melyik dokinál voltál?
Nem kedvesek és futószalagon megy ugyanugy mint a Jánosban.

Adri
sadrika
 
 


Kedves Lara77
Mi is bejelentkeztünk sperma vizsgálatra. de azt nem tudom hogy ha gyenge a spermakép akkor nem kezdi el kezelni a férjemet és csak utána adja ki a papirt hogy lombikra javasol?

Adri
sadrika
 
 


Kagyló,
ma vagyok 13+2 és egy babó lakik a pocimban. Lombikos baba, ICSI-vel sikeredett elsőre.
Te most hol tartasz?

Adri,
nekünk az inszemnél 3mill/ml volt és emiatt egyből küldtek az andrológushoz és csináltak a páromnak egy hormonképet is vérvételből. Csináltak egy új spermaképet, akkor csak 1-2 kósza kiskatona keringett a teljes mennyiségben. Az andrológus megállapíotta, hogy a hormonkép tökéletes, nincs szervi elváltozás, de ilyen eredményekkel csak a csodában bízhatunk lombik nélkül és rögtön le is igazolta. Nem kezdte el kezelni a férjem. Bár, ha azt mondja, hogy valamilyen kezeléssel a rossz eredményeken lehet javítani, biztos elkezdtük volna a kezelést. A lombik előtt a párommal Maca Vibe-t etettem, lehet hogy ez is segített.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok!

Van valami infotok a Forgács intézetről? Mi most szeretnénk elmenni kivizsgáltatni magunkat (vagyis március vége felé, ha addig nem jön össze), és arra gondoltam, hogy mielőtt egy nőgyógyász próbálkozik rajtunk, rögtön inkább olyan helyre megyünk, ahol értenek is hozzá hogy mit néznek és csinálnak. A Budai meddőségiről és a Kaáliról is azt hallottam, hogy oda annak érdmesebb menni, aki már 1-2 kört futott. Igaz ez? Nem hajtanak el onnan, ha "csak azért" megyek oda, mert fél év alatt nem sikerült? Én csak egy alap kivizsgálásra vágyom, hogy tudjam nincs gond, és akkor még próbálkozhatunk tovább.

Breki
brekus
 
 


Breki,
a Forgács intézetet én nem ismerem, ebben sajnos nem tudok segíteni. Viszont a kaáliban elhajtani biztos, hogy nem fognak. Nekik ugyanaz a céljuk, mint nekünk, hogy babánk legyen. Azt viszont tudnod kell, hogy itt minden vizsgálatért fizetni kell. Az árakról pont 1-2 hozzászólással feljebb (Kriszta71) esett szó. Ott megnézheted, hogy egy teljeskörű kivizsgálás kb. mennyibe kerülne. Én úgy kerültem oda, hogy más nőgyógyászok kezeltek össze-vissza 2 évig és csak arra nem jöttek rá, hogy a páromnál van a gond és nem nálam. Szeptemberben jelentkeztünk be, és októberben már kezdődött is a kezelés. Nem húzzák az időt, tudják hogy türelmetlenül várjuk a csodát.
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Kriszta!

Köszönöm az infókat, meg a kedvességet!:-)Ezek után úgy gondolom, érdemes lesz időpontot kérnem a Kaáliban:-) Max. a Nyírőből átviszem a vizsgálati eredményeket....kedden megyek oda vérvételre meg a férjem is sperma vizsgálatra....

Adri!

Vereczkeyhez osztotak be...és ugyan csak egy pillanatra láttam, de nem volt jóérzésem tőle...
Neked kiadták az eredményeidet gond nélkül?

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka
 
 


Kedves Kriszta!

A petevezetők átjárhatóságát UHval végzik, vagy röntgennel?

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka
 
 


Kedves Moodroka

Nekem nem adták ki a leleteimet, azt mondták hogy nem és kész.
Állitólag ha elmegy az ember a korház ügyvédéhez akkor kiadják.
Én nem eröltettem

Adri
sadrika
 
 


Helló Lányok!

Bocsánat, hogy csak most jelentkezem, de 1 hétig nem voltam itthon.
Múlt csütörtökön hazaengedtek a kórházból, jól vagyunk. Görcsöltem, vérezgettem, de 2 nap után helyreállt a rend.
A babák 13 mm-esek voltak akkor, hétfőn megyünk ismét uh-ra.
Hozzánk tegnap beköltözött rókakoma. Szerintem családostul.
A gyomrom le van amortizálva, enni nem nagyon tudok, egyébként jól vagyunk.
Ne haragudjatok, hogy csak ritkán jövök, de a közérzetem nem engedi.
Remélem mindenki jól van.
Puszi Nektek
kattca
 
 


KattcaKép
Jó hallani rólad!
Vigyázz magatokra és mielöbb lakoltatsd ki a rókákat!!!
Stella

Kép
stella9
 
 


Kattca,
örülök, hogy a rókacsaládon kívül már minden rendben van. Hányan laknak a pocakodban, ketten, hárman?
Vigyázz nagyon magatokra!
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Stella,
ti hogy álltok?

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok!

Szia Zsebi!
Mizujs?

Adri,Modrooka!
A barátnőm 1hónapja megkapta az összes papírját a Nyírőben, érdekes , hogy neked Adri nem adták oda, én úgy hallottam eddig mindenki megkapta aki kérte.
Vendég
 


Kedves Zozo!

Ezzel kicsit megnyugtattál.:-)

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka
 
 


Szia Modrooka!
Própáld meg, szerintem odaadják, én amúgy odajárok.
Vendég
 


Zozo
Milyen a tapasztalatod velük?

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka
 
 


Szia!
Nekem jó.
ha gondolod részletezem is.
kérdezz bátran.
oviandi@invitel.hu
Vendég
 


Sziasztok,

Kattca, úgy örülök, hogy minden rendben van veletek -róka koma pedig csak ideiglenes vendég nálatok, ha nagyon unod, nyugodtan küldd át hozzánk, én azt hiszem már nagyon szívesen látnámKépKépKép

Modrooka,

UH-val csinálják az átjárhatóságit, azt hallottam hogy a röntgenes nagyon fájdalmas. Sajnos nekem az UH-s is elég kellemetlen volt, mivel mindkét petevezetőm el volt záródva és az anyag nagyon feszítette a méhemet. De igazából csak 3 perc volt a fájdalom, ha minden rendben van akkor pedig csak egy kis kellemetlenség.

Nem ismerem a Nyirőt, de mi a Jánosban kezdtük a párom andrológiáját, és egy spermavizsgálatot 6 hét alatt sikerült kicsikarni belőlük, hát úgy döntöttem hogy nekünk ez nem éri meg. De ha nektek nem égetően sürgős, pénzkímélő megoldásként lehet ideig-óráig próbálkozni az állami kórházakkal...

Stella, megjött már a mikulás nálatok ? Mikor olvadnak ki a fagyibabák ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


LaraKép KrisztaKép
A miki még nem jött meg. De nekem most valahogy semmi nem jön össze.
Ahogy én számolom, kb vasárnap lenne esedékes. Utána pedig fel kell keresnem a dokimat.
Na itt kezdődnek a problémák. Az én dokim hetente, egyszer, szerdánként jön Pécsre, amúgy Tapolcán dolgozik. De jövő héten pont nem lesz.
És mi van ha tényleg megjön, mit csináljak??? Addig oké, hogy megpróbálom telefonon elérni...
Ha nem jön Pécsre, vagy egyszerűen csak szabin van és Tapolcán sem dolgozik, akkor mégis mihez kezdjek??
Nem akarok kihagyni még egy hónapot!!! Ha pedig csak szerdához egy hétre találkozok vele, akkor már szerintem késő lesz elkezdeni a felkészítést. Vagy nem?
Teljesen készen vagyok! Az lenne a legjobb, ha nem is jönne meg, legalább szerdáig, de miért lenne ekkora szerencsém???
Szóval, mi így ÁLLUNK!
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella, biztos, hogy volt peteérésed?
Ha igen, szerintem most segíts be magadnak egy kis Utro-val. Semmi rosszat nem teszel, csak kitolod egy picit a progeszteronos fázist, és ezzel tudod késleltetni a mensit akár egy hétig is. Nyugi, az idegeskedés a legrosszabb!
És a teherbeesés kizárt...?
snori
 
 


NóriKép
hát, semmi sem biztos, de szerintem volt pé-m.
Jó ötlet az utro.
Én nem sok esélyt látok a spontán babára (bár néha titkon még reménykedek), mert a párom eredményei alapján ez lehetetlennek tűnik Kép!
Köszi az ötletet!!!!

Nálatok mi újság? Készültök a nagy napra??
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella,
az Utro tényleg jó ötlet. Különben meg az is lehet, hogy szerencséd lesz és a természet egy kicsit engedékenyebb lesz. Szerintem beszéld meg a dokiddal, hogy ez a heti 1 szerda elég necces. Biztos megérti és ajánl valami megoldást.

Nóri,
hogy vagy?

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sadrika : kicsit elkésve válaszolok : az andrológus tudja javasolni az IVF-t vagy ha nem vagy átjárható, akkor bármelyik nőgyógyász.
Esetleg dobj egy privit és majd leírom nálam hogy volt (m.kiralyn@freemail.hu)

Azon viszont nem csodálkozok, hogy így elsőre még nem akar Krizsa lombikozni. Nyugi, biztos lesz megoldás Kép)

Én 20-tól kezdem a Suprefact, Gonal F szurikat.
Remélem ügyesen be tudom majd adni magamnak is..

Pildiko : teljesen érthető, hogy így döntöttetek, a párodnak mielőbbi jobbulást !!

mniki
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?