Sziasztok!
Újból itt! Persze a munkahelyemről! Jó ez a Társalgó, amíg olvasom a leveleiteket, addig sem a krémek és tusolók világában élek.
Seriff: ezer éve nem beszéltünk, csak Bogitól hallok rólad ezt-azt. Tudom, hogy babát vársz, és hogy kislányt. Tök jó! Hogy vagy? Jól viseled? Mikor születik meg a babácska? Dolgozol még?
Igen, tesómnak nagyon jól beindult a vállalkozása, és egyre több az érdeklődő. Sok visszajelzése van, hogy mennyire használható az a gyakorlati tudás, amit ott kapnak a szülők. Ez nem a reklám helye!!!
És büszke vagyok rá! Már készíti a következő Léghajó programokat. Lesz egy olyan is, ahol a leendő kismama-kispapa tud majd meg fontos dolgokat az újszülött ellátásáról, köldökről, fürdetésről, táplálás, szopizásról, a kórházban töltött időről...szóval minden olyan dologról, amit a kórházban kéne megtudnia a szülőknek, de sajnos manapság nem nagyon kapnak ilyen infókat....
Köszönöm, jól vagyok, az Avonnál kommunikációval foglalkozom, a sok Salma Hayek plakát (biztosan Kecsekméten is van) némileg tükrözi a munkámat. Reklámmal és pr-rel foglalkozom, meg belső újságot írok-szekesztek, stb.
Nekem sincs annyira ínyemre ez a taposómalom, néha nagyon kikészít a sok nyomás, amit itt kapunk, de ellensúlyozza az, hogy tényleg szeretem, amit csinálok. Tudjátok, gimiben soha nem hittem volna, hogy lesz egy olyan dolog, amit teljes bedobással fogok csinálni, és örömömet találom benne. Akkoriban igazán semmi nem kötött le (a szórakozáson kívül). Most már máshogy csinálnám, de azt sem bántam meg, mert ahogy Kata is írta, minden, amit megélünk, egy tapasztalás, és mindennek van értelme. Ez így van nemcsak a kapcsolatokkal, de például ezzel is.
És mindamellett, hogy szeretek itt dolgozni, nagyon könnyedén abba tudnám hagyni, ha gyerekvállalásra kerülne a sor!! Nem tudna annyira fontos lenne, mint a családalapítás!!
De addig viszont örömmel tölt el, és kiélvezem minden pillanatát!
Kata, nagyon igazad van, kompromisszumok nélkül nincs kapcsolat. Muszáj alakulni, de én úgy gondolom, hogyha szeretsz valakit, akkor szívesen adsz magadból fel dolgokat, mert kapsz cserébe a párodtól!! Ez így jó!
Amúgy a szentropé tényleg a nap és a meleg és a tenger miatt a legjobb. És mi Bogussal voltunk ott nyaralni, asszem 1999, vagy 98-ban. És annyira jó visszanézni azokat a helyeket, ahol nagyon nagyon melegünk volt, de marha jól éreztük magunkat. Egyszer menjetek el, ha még nem voltatok, nagyon hangulatos (és marha drága).
Úgyhogy szentropé rulez!!!
Diácska, asszem leszavaztunk!!
Puszi
most látom, mennyit írtam.....