Új privát üzeneted érkezett!

Szia Vanda!

Ezzel a terhességgel én is nagyon korán kezdtem keményedni 10-12 hetesen, el sem akartam hinni, "kőkeménymandarin" lett a pocakomban. MagneB6-ot szedtem, most 3*1 manerot-ot. A Dokim szerint normális, ha nem fáj nem görcsölök. Nekem legtöbbször hajnalban jelentkezik, vagy reggel. Most próbálok többet pihenni, azóta határozottan jobb. Az orvosod biztos megnyugtató választ fog adni Kép én csak ennyit tudok a témáról.

Tud valaki egy olyan helyet, ahol a pocakbabák méreti vannak? én eddig kettőt találtam, mindegyik mást írt, azthiszem átlagolok Kép

Szilvi + 2 Manócska
23+5 Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Köszi Sziszus Kép
Igen, a pihenés - hát az mostanában jócskán elmaradt. Megpróbálok a hétvégén sokat pihizni, és a magneb6 helyett más magnéziumot szedni. Kedden az orvosom remélem ezen túlmenően is megnyugtat.

Két Manócskáddal mi újság van? Jól vagytok?
http://www.fetalmedicine.ac.uk oldalon vannak babaméretek, de most ahogy felmentem rá, nem tudom melyik füle alatt van..


Vanda

Vanda

Kép
vanda
 
 


Bogár!
Bocsi.Nem voltunk még sebészeten.Az újszegedi Gyermekkorház sebészetére készülünk.
Ővsömör kezén,homlokán látszik főleg,bár én nem tudhatom.Kapott egy nagyon erős gyógyszert amikor még a derekán volt,azóta szóródott szét.Tényleg nehezen
jár..Szerintem az.Bár doki nem látta.Hólyagos,nedvedzik,időközönként kiújul.Olvastam a Herpes Zoster virusról,ami okozza,és ugyan azok a tünetek.Igaz nem vagyok doki.Ez ua. mint a barihimlő okozója.Kislánykámat féltem tőle.
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 

 
 

Gratula a kicsihez!Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Sziasztok!

Már napok óta olyan csönd volt. Jó ma egy kicsit olvasni! : - ))

Rékacs,
Nagyon aranyos a kislányod!! Várjuk a szüléstörténetet!!

Bogár,
Én is úgy tudom, hogy az övsömör folyamatosan visszatér és nagyon nehéz belőle kigyógyulni.

Vanda,
Szerintem, amit szúrós fájdalomnak érzel az a szalagok nyúlása lehet (más jellegű fájdalom szerintem nem jó jel), engem kb. másfél hete kínoz. 2-3 naponta legalább fél órás fájdalom váltakozó oldalon a petefészkek magasságában. Ráadásul majdnem mindig éjjel jön rám és aludni se tudok tőle. Helyzetváltoztatással nagy nehezen elmúlik.
A méhkeményedés is két-három hete jelentkezett először nálam. Olyan, hogy bekeményedik az egész hasad és feszít mindenhol, általában a hólyagomat is nyomja, úgyhogy ilyenkor jobban kell pisilni.
Már szedem én is a Magne-B6-ot.
Számoljad, hogy hány van kb. egy nap! A dokim azt mondta, hogy amíg napi 10 alatt van addig jó. De olyan rossz érzés. Nekem is a háton fekvéstől egyből bekeményedik + a sok hajlongástól.

Sziszus,
Szerintem olyan felesleges viszonyítgatni a babók méreteit. Az első hetekben én is folyton bújtam a könyveket, meg a netet és meg voltam rémülve, hogy pl. még nem látszik a szív pedig már kellene, meg hasonlók. Meg a két terhességemet is hasonlítgatom.
Felesleges! Az UH-n mindig megkérdezem, hogy normális méretű-e és kész.

Puszi mindenkinek
Hóvirág
+ 22 hetes pocaklakó
Hovirág
 


Szia Hóvirág!
Örülök a hozzászólásodnak.Kép
Szeretném megkérdezni,honnan az infód az övsömörről?Minden apróság érdekel.Aki ilyenben szenved,annak a családja nem kapja el?
Egyébként szerintem is minden gyerek egyedi(mint a terhesség is).Amúgy előbb utóbb a kis súllyal született babák is behozzák a lemaradást,míg a többiek megállnak a gyarapodásban.Meg aztán a szülők adottságától(és a felmenőkétől) meg az örökléstől is függnek a méretek.Persze van akit megnyugtat,van akit megijeszt a hasonlítás.

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Hóvirág!
A felén már túl vagytok.KépKitartás.Minden jót kívánok nektek!
Gondolom elsőszülötted is várja már a kistesót.Kép
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Hóvirág Kép nem akarom hasonlítgatni, csak kb. szerettem volna tudni mekkorák ... bár a pocakomból ítélve nagyon nőnek Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Edit,
Túl sok infóm nincs erről a betegségről, csak egy ismerősünk ismerőse ebben szendved és úgy tudom, hogy elég makacs.

Sziszus,
tényleg csak azért írtam, mert én is mindig idegítettem magam rajta.
Egyébként a babaszoba.hu-n fel lehet iratkozni és minden héten küldenek egy e-mail-t, hogy mekkora a babó és miket csinál, illetve neked és az apukának is adnak hasznos tanácsokat.
Én már a Milánnál kaptam ezeket és elraktam, így most néha fellapozom és elcsodálkozom, hogy már 20 cm-es a kiscsaj!!!

pusza
Hóvirág
Hovirág
 


Sziasztok csajok!

Régebben írtátok, hogy mik azok a módok, amitől jó méhnyálkahártya lesz. Leírnátok nekem is?

Kb. két hét múlva lesz az első inszemem (már van egy hároméves kislányom, spontán), tudnátok ebben is segíteni, tanácsot adni, hogy minél sikeresebb legyen a dolog (gyógyszerek stb.).

Köszi szépen

Emeseanyu/Szilvia

emeseanyu
 
 


SzilviKép
Azt tudom, hogy a szegedi Kaáli intézetben gyermek aspirint javasolt néhány orvos a nyálkahártya megvastagitására, de nekem pl. nem mondták itt Bp.-en. Kérdezz rá az orvosodnál isKép

DrukkolokKép

Puszi:Doris
ui: Van egy ismerősöm akinek két babája is született és mindkettő első inszemre sikerültKép
doris
 
 


Sziasztok!

Rékacs, gratula KépKép

Sziszus Kép ezt ismered?
http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl
soraya
 
 


SzilviKép
Sok fehérjetartalmú ételt kell enni (pipihusi,joghurt,sajtok stb.), ez állítólag jó rá, ki lehet próbálni a DorisKép által emlegetett bébiaszpirint is. Itt a pesti Kaáliban pedig javasolnak minden este egy kis pohárka vörösbort, mert a vérkeringésnek jót tesz. Csak nehogy belelendüljön at ember az iszogatásba!KépKép

Sok sikert!

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Köszönöm annak,aki hozzászólt a kérdésemhez. A vörösbort sajnos utálom. De a tejtermékek jöhetnek. Lehet, hogy az aszpirint is kipróbálom. Úgy izgulok. Sajnos személyesen nem ismerek senkit, akinek inszem által jött össze a baba (csak lombikosokat) és ettől izgulok és félek. Hogy mitől függ a sikeresség, ki tudja?

Szilvia

emeseanyu
 
 


Hóvirág!
Kösz,hogy irtál.
Remélem azért nem reménytelen a helyzet.
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Sziasztok!

Szilvi,
Nekem is összejött az első inszem, az más kérdés, hogy nem maradt meg, de ennek más oka volt amiről azóta már tudunk. Inszem után hazajöttem, párna a popsi alá és aludtam egy nagyot. Sok sikert! Biztos sikerülni fog.Kép
Nekem egész terhesség alatt szednem kellett gyerekaspirint, véralvadási probléma miatt. Nem a méhnyálkahártyára hat, hanem kismértékben gátolja a véralvadást. Ennek terhességnél az a szerepe, hogy a kialakulóban lévő méhlepény vékony erek - elsősorban a méhlepény erei - elzáródását előzi meg. Nem közvetlenül a fogamzás után van szerepe hanem pár héttel utána, úgy a 6-12. hét között. A veszélye pedig az, hogy hosszú távon hat és lassan ürül a szervezetből; egy esetleges műtétnél pedig ez gondot okozhat.

Rég írtam magunkról. Kristóf 8 és fél hónapos. Nagyon érdekesen fejlődik, mert Szilveszterkor még csak feküdt és hasról hátra fordult, aztán 2 héten belül megfordult a másik irányba is, felült, mászni kezdett, kijött a foga, most pedig felállt. Végre megnyugodtunk, hogy minden rendben vele.Kép (Eltekintve attól, hogy most éppen beteg. Összeszedtünk valami vírusos megfázásos nyavaját.Kép)

Sziasztok,
Humi
humi
 
 


Emeseanyu, maca vibe fiúknak a matyijavításra, nőciknél pedig a mnéhnyálkahártya vastagítására jó. No meg a libidóra KépDrogériákban lehet kapni, meg gyógyszertárban is.
Humi, igazán turbófejlődés volt most Kristófnál. Ez igen. Gyógyuljatok meg hamar! Kép
Pusz Erika
hurki
 
 


Sziasztok!

Emeseanyu, én semmmi okosat nem tudok, de drukkolok!! Kép

Humi, jobbulást Kristófnak! Kép

Soraya Kép köszi.
Ma voltunk UH-n, minden rendben a fiúkkal, szinte teljesen egyformák, és napra pontosak Kép
Az UH-s szerint úgy helyezkednek el, hogy bármikor helyetváltoztathatnak, így nem lehet megkülönböztetni őket.



Szilvi + 2 Manócska
24+1!! Kép

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Sziasztok!

tettem fel képeket HAngáról:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3598

Kissebb hangulatingadozással, de naygon jól vagyunk.hanga egy kis tündér. Beetetés van egyenlőre eszik-alszik.Háát mi szkeptikusak vagyunk!!!Kép

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


RékacsKép
Tündéri a kiscsaj! Nagyon hasonlít Rád, le sem tagadhatod!

Nem akarok vészjósló lenni, de lesznek még zűrösebb napok.KépKép

SziszusKép
Gratula a két kispasihoz!Kép Biztos közel egy súllyal fognak születni mint nálunk, hogy ennyire egyformák. Az a jó, ha nincs nagy különbség.Kép


Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Rékacs Kép
Nagyon szép kislány, végignéztem az összes képet. Gratulálok a könnyű szüléshez is.

Puszi, Alena
alena
 
 


Csajok!
Találtam a neten egy oldalt:
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/kiszamolo.htm
ahová ha beirom pocilakom paramétereit, kiadja, hogy kb mennyi idös. Namármost én szerdán voltam UH-n, és most beirtam a BPD és az AC kor szerinti (24 hetes), de az FL-combcsont hosszát csak 20 hetesre irta Kép. Kiprobálgattam, és kb 44 mm-esnek kéne lennie (nekünk csak 35 volt), ahhoz hogy nagyjábol korban legyünk.
A doki a méretek alapján csak annyit mondott, hogy 23 hetesnek megfelelö értékek, és ezzel nem is lenne gond, mert eddig mindig 1 héttel fiatalabbnak saccolták (valszeg 1 héttel késöbb is fogant, mert eleve hosszabbak a ciklusaim)

Szóval most ez a lábikóméret nem nagyon pici??? Bár se apája, se én nem vagyunk egy nyakigláb tipusok, csak olyan fura, hogy ennyire eltér a "fejméret" meg pl a combcsont méret.

Vagy ne aggodjak ennyit, majd megnö a lába is?

Egyébként rendben volt az UH-n minden, meg most is kalimpál idebenn Kép

Rékacsnak nagy-nagy gratu és irigy-irigy a gyors szülésért Kép Tündéri a kiscsaj!

Puszmák
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu Kép én szerintem ne aggódj! Kép Tudom bagoly mondja ... Kép Beírtam az egyik babánk adatait:
25,3 hét, 26,2 hét, 24,1 hét, 23,3 hét az átlag 24,7 Szóval a feje 26 hetes a combja 23 Kép
A genetikus szerint minden rendben, inkább higyjünk a dokijainknak Kép

Szilvi + 2 Manócska
24+5 Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

KépKép
leone
 
 


De jó látni, hogy mennyiőtöknek sikerült már. Olvasom a régi neveket.
Cat anno nagyon sokat segítettél nekem. Nagyon örülök, hogy van kisbabád és a többieknek is gratulálok. Én egy ideig elmaradtam és látom, hogy a társasság a "ma megint megjött" topikban inkább ide költözött, aminek őszintén örülök. Én még csak most megyek az első inszemre, mert 10 hónapig kezelték a pajzsmirigyproblémámat és addig semmiféle próbálozás nem volt lehetséges. Remélem én is hamarosan átköltözhetek ebbe a topikba. :-)

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziszus Kép
Köszi, szóval neked is ilyen eltéröek lette. Akkor jól van, megnyugszom Kép (egy darabig)

Cat Kép
Ha erre jársz, lemérnéd a szopispárnátokat, hogy mekkora? Ez sima henger alaku, vagy U alaku?
Vagy ha van másnak, nem ragaszkodok a Cat-ék párnájához Kép

Pkagi Kép
Várunk téged is közénk!!!

Puszka

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


MinyuKép
Nekem nagy U alakú szopipárnám van, a Kikában vettem. Nem tudom lemérni sajnos, mert nem leht kiegyenesíteni, de kb. 1,5-2méter lehet. Nagyon szeretjük, a fiúk alszanak is rajta.KépKép

PkagiKép
Emlékszem Rád, perszeKép Nagyon szeretném, ha hamarosan pocakosként is üdvözölhetnénk!!!Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


MinyuKép
Nalunk hajszalra ez volt a helyzet anno, mindig errol panaszkodtam a nyari kisbabasoknal: nagy fej, rovid lab Kép. Mondtam is a dokinak, hogy tiszta apja. Barhova irtam be a mereteit, a feje mindig 3-4 hettel idosebb volt a labanal Kép. TUdtam, hogy nem lesz egy magas, vekony legeny...
szoszi
szoszi
 
 


Cat!
Ha jól emlékszem te ajánlottad nekem Arnold dokit.
Te végig nála maradtál? Ő csinálta a lombikot is (ha jól emlékszem lombik lett ugye és elsőre sikerült)?
Neked mi a véleményed róla. Én nagyon jónak tartom, de jó lenne ezt egy babás szájából hallani.
ég egy kérdésem lenne. Én most megyek ugye az első inszemre. Ebből ugye 6 lesz, ha nem sikerül. Utána mennyi idő felkészülés a lombik???

Kép

Kép
pkagi
 
 


Bocsi, hogy a sok boldog anyuka közé írok, de mivel ti már túl vagytok ezeken a dolgokon, talán sokkal többet és jobban tudtok sgíteni.

Kép

Kép
pkagi
 
 


PkagiKép
Igen én kitartottam az Arni mellett, és szülész-nőgyógyásznak is olyan jó, mint babagyártónak.KépKép A lombik is az Ő műve a BMC-ben (no kicsit irányítani kellettKép), ami elsőre sikerült. Az irányítás annyit jelent, hogy nem engedtem agyon gyógyszerezni magam. A 6 sikertelen inszem után 3 hónap pihi van, és utánna jöhet a lombik. Nekünk a 3 hóból 6 lett, mert a vizsgálatok miatt elhúzódott. (volt baci a páromnál, majd nálam is, ezeket ki kellett kezelni)

Remélem Te nem jutsz el oda, mert hamarabb sikerül. Azért állj a sarkadra a dokival kapcsolatban, ha valamit másképp gondolsz. Meggyőzhető...KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Ott nem tudja akkor megcsinálni a lombikot csak az inszemeket?
Ez hogy működik, te választasz egy kórházat és ő oda megy???
Nálam azt mondta, hogy nem reagálok a gyógyszerekre. A closty-t mintha be sem szedtem volna, a choragon inekciótól 2 órát éjszaka úgy görcsöltem, hogy remegtem a fájdalomtól. Azt a gyógyszert, amit meg azért adnak, hogy jöjjön meg.(nem használt)
Ezért én úgy gondolom, hogy ezek után engem biztosan meg fog próbálni "túl" gyógyszerezni, de nem igazán mernék vele ellenkezni, mert én honnan tudjam, mi a sok illetve túlgyógyszerezés.
Ma voltam nála azon a teszten, ahol megnézte az előző éjszakai akció után, hogy hogyan viselkednek a kiskatonák bennem. Sajnos egy életképes sem volt bennem, pedig a párom eredményei nagyon szuperek, valószínűleg én termelek valami ellenanyagot, ami miatt "meghalnak"

Ez a lombik dolog nagyon érdekel, hogy miért nem ott vagy hol és mi a módja?
Olyan jó hogy itt vagy. :-)

Kép

Kép
pkagi
 
 


PkagiKép
Az Arni a lombikokat a Budai Meddőségi Centrumban csinálja (BMC). Ez a János kórháznak a részlege. Sajnos ott jellemző a túlgyógyszerezés, ami nem jó, mert tönkre teszi a sejtek mitokondriumát, és az ember csak satnya sejteket produkál. Szegény Virág járt így már 3 alkalommal, hogy a hatalmas gyogyi mennyiségtől lett több mint 20 tüszője, de a bennük lévő petesejtek nagyon rossz minőségűek voltak. Szóval a kevesebb néha több. Én nem engedtem emelni a gyogyi adagot, így csak 5 petim lett, amiből 4 megtermékenyült, és 3-at visszakaptam és 2 fiam lettKépKép Ha ne adj isten lombikra kerül sor, akkor én inkább a Kaáli Intézetet javasolnám. Sokkal testreszabottabb, és barátságosabb. Sajnos az Arni a BMC-ben csak egy kis pont, nincs beleszólása semmibe. A tanárúr mindent felülbírál, és jóvá kell hagynia. A siker után viszont érdemes visszatérni hozzá, mert a meddőségi centrumban úgyis csak 12. hétig maradhat az ember fia.

Egyébként az Arni óvatos, és inszemeknél nem ad sok gyogyit, mivel nagyon fél az ikerterhességtől. Egyszer amikor sok tüszőm lett, le akart beszélni az inszemről, mert nagyon félt a többesterhességtől. De nem mentem bele. Viszont nem is sikerült.Kép

Ha a PCT teszted rossz lett, akkor az inszem segíthet! A másik hasznos dolog a RékacsKép neve alatt fémjelzett "beszállós" technika. Ez ellentétes a "kiszállós" technikával, tehát a hüvelybe csak az orgazmusra szabad beszállni apának, így olyan váratlanul éri a szervezetet, hogy átjutnak a fiúk a méhnyakon.Kép Rékacsnak is
így lett a gyönyörű Hanga babája.KépKépKép

Na megyek mert a párom követeli a gépidejét.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok

Kicsit lelassult ez a topic, mindenki bulizik? Mert, hogy mi ezt tettük apával. Nagyiéknál Eszter. Bi-bi. Csak most próbálok magamhoz térni a kómából.

PkagiKép
PCT tesztem nekem is rossz lett (ha jól emlékszem 80%-ban nyírtam ki a kispasikat). Majd spontán sikerült teherbe esnem. Tudom, a doki szerint egy is elég hozzá, de mégis nagyon rossz ez az eredmény. Emlékszem, hogy a teherbeesés esélylatolgatásánál a végén ezzel együtt már talán a 20%-ot sem értem el.
Cat módszerével is próbálkozzatok, nem tűnik rossznakKép
Babás sikereket!!!

pusz
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


BogárKép
Nem semmi energiád van a pocaklakóval, na és Eszter mellett!!!KépKép

Tényleg nincs itt nagy pörgés, mindenki pocakot növeszt vagy babázik?

Na rakok föl egy képet az én pöcsöseim chipendale showjáról, hátha tetszeni fog Eszternek, Danának, Orsinak, Lilikének, Hannának, Hangának.KépKépKép

Kép

Cat
Kép
cateye
 
 


Aaaaaz, igen. Kép
Korán reggel milyen sztriptizbe botlok itt a babaneten Kép

Igen, igen, mi csak növesztgetjük a pocónkat és kiélvezzük a 2. harmad minden szépségét Kép

Puszka
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


HAnga nevében jelentem:
TETSZIK!
De zacsiból, még nem tudok választani, azért majd szemből is megtekintenémKép!!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Hanga Apa kezében:
Kép
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Sziasztok! Kép

Cat Kép valami elbűvölőek Kép
Rékacs Kép milyen édesen figyel Hanga Kép

Nálunk épp pocaknövesztés van Kép el sem tudom képzelni mekkora lesz a végén Kép

Szilvi + 2Manócska
25+1 Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Elnézést kérek mindenkitöl, most sincs idöm visszaolvasni. Mindig akarok jönni de tanulok is meg Orsi is folyton mászkál,megy már.

Pénteken voltunk 1 évesek! Szerdán mérik, de legutobb hihetetlen mennyi hizott (nem értem mert többet most sem eszik, föleg szopin élünk) igy 8200-8500 között saccoljuk. Szülinapján megtette az elsö önálló lépéseket!
Képek vannak az albumunkban.

Igyekszek sürübben jönni, talán sikerül.

Rékács! Csodaszép Hanga, remélem frissül sürün az albumotok! Olyan jo megint ilyen kisbabát nézni, Orsi gyorsan felnött.

Cat! tetszik a szexi fenékKép

Szilde! Irnál mi van veletek mailban?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Nikie! Boginak is boldog szülinapot!!! Hogy sikerült a köszöntés? Miket tud már a baba és mekkora?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


RékacsKép
Nagyon édes Hanga!KépKép Gondolom rumlisak a napjaitok . Mesélj róla, ha van egy kis időd!

KarmenKép
Boldog szülinapot Orsinak. Nagyon édes a képeken, ahogy vadul bontja az ajándékokat!KépKép

SziszusKép
Nincs pocakfotód ? ÚÚÚgy megnéznélek! Engem a párom hetente fotózott, és a végére akkora hatalmas lett a pocim, hogy megállt rajta a pohár.

NikieKép
Boldog szülinapot Boginak! Olyan régen írtál, gyere mesélj róla.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Lányok rohanok bocs de nem olvasok vissza. Balika nyűgös. Vajon már a foga nő? Ha benyúlok a szájába hagyja nem sikoltozik. De nagyon duzzadt már az ínye. Na mindegy nem is annyira ezért írtam, hanem azért mert 15 hónap után most megjött. Olyan furi. Viszont ami a kérdésem, hogy barnázással indult.??? Vagy ez az első ilynekor még nem számít? Nem görcsöl nem fáj. De ez a barnázás úgy nem tetszett. Kinek milyen volt? Léci írjátok le.
Pusz Erika
hurki
 
 


Sziasztok

CatKép
Háááááát nem semmi a két pasi. Szegénykéket megkérdezted előtte, hogy publikussá teheted a popsijukat???? Habár minek is, nincs mit szégyelniükKépA lányomnak azért csak inkább jóóó pár év múlva mutiznám meg.

KarmenKép NikieKép
Boldog szülinapot Orsinak és Boginak.
Karmen milyen sulit végzel?

HurkiKép
Nálam is barnásan indult, pedig előtte soha nem jött meg így. Ráadásul egy hétig tartott és csak ilyen. Én nem is számítottam igazán menstruációnak, na de a következő már bőséges volt. Valszeg így indul be a szervezet az elsőnél.

RékacsKép
Jaj és milyen pici és belegondolva hogy én is nemsokára újra ilyen kis manót fogok. Eszter már kész nagycsaj lesz hozzáképest. Hihetetlen. Nagyon telik az idő. Őt megint nem lehet csak úgy futtában pelusozni.

Eszterrel ma rajzoltunk, de jobban izgatta, hogy hogy kell visszatenni a zsírkrétát a dobozába. A filctoll tetejét, hogyan vesszük le és tesszük fel, meg hogyan hegyezzük ki a ceruzákatKép
Na azért sikerült vmit alkotnunk, de inkább én magamnakKép
Most nyammogok egy kis savanyú ubit. Apjukom ilyenkor azt szokta kérdezni, nem vagy te terhes véletlenülKép?

pusza
bogár
megyek én is lepihizek, ha a lányom végre elaludt

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Bogár! köszi. Angolt tanulok mert informatikus vagyok a szakmámba nem tudnék anélkül visszamenni pár év múlva. Teljesen kezdö szintröl indultam, szoval jo sok áll elöttem.
Mikorra várod a babát?

Erika! Nekem az 1 év alatt 3 alkalommal volt pici barnázás aztán hónapokig semmi. Nem is jött meg még szerencsére.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Köszi az első mensis infót. Mostmár híg folyékony vér jön, igyekszem elfelejteni azt a rosszemlékű barnázást Kép
Pusz Erika
hurki
 
 


CAt!
Egyenlőre nincs okom panaszr! Hanga nagyon szépen szopizik, tejcsi is van(kop-kop-kop).rendszer is van,bár mindig csúszkál,de kb 3-4 óránként eszik. tegnap pl össz 610-et evet,pedig 570 az adagjaKép.JA mert mérem. Így vagyok nyugodt,ha tudom mennyi ment be.Meg írom is mert a memoriám nulla. A nézelődés még ritka madár max egy fél óra,de az is oldaltfekve, mert utál a pihenőszékben lenni,még!
Az éjszakák is egyenlőre jók, kétszer kell úgy három, meg úgy hat körül és szerencsére 10 perc alatt beszlopál és folytatja az alvást(kop-kop-kop).
tehát:ARANY BABA, A MI HANGÁNK!!!!Kép

22-én születet a legújabb unokatesó,Zsombor(mind fiú, szám szerint 4,akaik egy idősek kb) ime ilynek ők ketten:
Kép

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


RékacsKép
Nagyon ügyesek vagytok, hogy már rendszert tudtok csinálni, én a mai napig nem tudok!Kép Hanga és Zsombor olyan mintha ikrek lennének!KépKépKép A pihenőszéket majd csak 2-3 hónaposan fogja igazán értékelni a kiscsaj.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Cat, ezek a popsik nagyon aranyosak...Csupa hurka megy gyurka!!!

Hanga is aranyos, és remélem jó baba is marad.

Doris, olvastam máshol,hogy Gergönél szemüveg +tapasztás játszik, és ez utóbbit nehezebben türi,meg lezáik stb...És ha a szemüveget ragasztanátok le???Ez csak egy ötlet, ha már azt kicsit jobban türi, talán könnyebb lenne,mint a kis börét ragasztani. VAgy ez igy lükeség??
Egyébként láttam a képet Gergöröl, nagyon aranyos a szemüvegben,és egy kis hös, ahogy küzd veleKép!

Mi jól vagyunk, gömbölyödök és rugdosnak belülröl, meg kivülröl is ha Ádám éppen ott tart..
Nincs más újság, azt hiszem ilyenkor ez a jóKép

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Sziasztok!

Nekem is csak olvasgatni van időm mostanába, meg nem igazán történik velünk semmi.
Én is növesztem a pocakot!!!
Már elkezdett mindenhol fájni (a Milinél biztos nem volt ennyi bajom). Úgy érzem, mintha a második terhesség jobban megkínozná a szervezetet.

Gyönyörűek a fiúk, lányok!!

pusza mindenkinek
Hóvirág
Hovirág
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?