Új privát üzeneted érkezett!

Szia GéÁgi!

Tudom hogy részletesebb leírásra lennél kiváncsi, de én csak egyszer találkoztam a Dán doktorral. Kb 2 hete ő vizsgált ultrahangal ( az orvosom szabin volt aznap és ő volt beosztva. Nekem szimpatikus volt, jókedélyű, minden kérdésemre korrekt választ adott (volt néhány). Kissé talán hamar végeztünk, de ennyi idő neki nyilván elég volt a vizsgálathoz. amikor elvittem e leletemet a múlt héten az orvosomhoz ő is pozitívan nyilatkozott róla (én kissé aggodalmas terhes vagyok és addig mindig a kezelőorvosom nézett ultrahang vizsgálatom, de megnyugtatott hogy szerinte jó szakember). A tanfolyamot viszont már egy jó ideje nem ő tartja ebben a témában, valószínűleg a kórházi honlapon csak az időpontokat írják át, az előadókat nem. Az előadás (mármint az alternatív lehetőségekről) egyébként érdekes volt, bár lehet hogy te is ott voltál és meghallgattad. A Dán doktort gondolom az egészségházban vagy a kórházban tudod elérni. Utóbbi helyen meg tudják mondani neked hogy rendel-e még máshol, illetve hogyan tudod elérni.Sajnos csak ennyit tudtam a kérdésedre írni. Sok sikert és problémamentes terhességet kívánok! Viki
viki73
 
 


Sziasztok !!!!

Nekem Dán Pál dr csinálta a 20 hetes uh vizsgálatomat nagyon kedves jó kedélyű és segítőkész dokinak találtam igaz én a Mosonyi dr-nél fogk szülni de ha nem ő lenne a Dán dr-nél is szívesen szülnék.

Igen ő is tart előadást a szülés előkészítő tanfolyamon és szerintem a legtöbb doki a Bajcsyban aki fiatal ( viszonylag) szinte bármiylen szülésben benne van csak előre le kell vele beszélni.

üdv: Szonja anyu ( Tünde)
szonja_anyu
 
 


Sziasztok!

Köszönöm Viki és Szonja anyu hogy válszoltatokKép
Tulajdonképpen pénteken fogok előszor dokihoz menni mint kismama. Mi nemrég költöztünk ide a kerületbe és ezért estem kicsit kétségbe az orvost illetően, a régi ugyanis túl messze van innen. A Mosonyi dr-nál tulajdonképp már jártam egyszer, végül is szimpi volt ő is, amit már tudok róla az hogy nagyon alapos.
Szüléselőkészítőn még nem voltam az majd eztán jön. Ami igazán érdekelt volna arról már úgyis lemaradtamKép de ha újra kezdődik majd bepótlom.
Ti mennyi idős kismamák vagytok?
Én számításaim szerint 9-10 hetes lehetek de ez majd úgyis a dokinál derül ki pontosanKép
Sok egészséget és minden jót kívánok nektekKép
Ági
géÁgi
 
 

 
 

Szia GéÁgi!

Kérdésedre válaszolva én 21 hetes terhes vagyok. Jelenleg panszmentes, csak az alvással van problémám. Nappal folyamatosan álmos vagyok éjjel viszont alig tudok aludni. Persze ennél nagyobb gondom ne legyen, de egy idő után eléggé kikészíti az embert, ill. néha a páromat (bár elmondása szerint jól tűri a drágaKép). Én a Mosonyi doktornál fogok szülni, akivel nagyon meg vagyok elégedve mint orvossal, mint emberrel egyaránt (szülésznőt még nem kértünk fel, de majd szeretnénk). A terhességem, ill az hogy terhes legyek nem volt egyszerű menet, de végig teljes mértékben tamaszkodhattunk rá és végül az általa felírt kezelésnek köszönhető hogy most babát várok. Csatlakozva Szonja anyuhoz szerintem is a fiatal orvosok talán inkább partnerek lehetnek az alternatív szaülési módokban (bár ez nem feltétlenül korfüggő, inkább az illető orvos hozzáállásától függ).
Jó egészséget! (ui: neked nincs hányinegered? A te mostani terhességi korodban én eléggé szenvedtem ettől, bár a barátnőm megúszta az egész émelygéses részt) Viki
viki73
 
 


Cya GéÁgi!

Én a 36dik terhességi hetemben vagyokKép Nem sokára én már babázni fogok. Vikihez hasonlóan én is Mosonyi dr-nél fogok szülni már csak azért i smert nekem nem tervezett babám van és amikor megtudtuk eléggé megrémültünk ezt látta is rajtam és mindenben a segítségemre volt. Emberileg és szakmailag nagyon meg vagyok vele elégedve és nem is kívánhatnék magamnak jobb orvost. Szülésznőt nem fogunk fogadni mert számomra nem ő a lényeg hanem a doki és az hogy a párom benn nlegyen velem.
A szüléselőkészítő tanfolyamra kérdezz rá mikor kezdődik újra mert ezt a tanfolyamot 2szer indítja el a kórház 1 évben igaz most lesz jan 17én az utolsó de ezt már a csecsemósök és a gyerekorvos tartja. Hasznos elmenni a kórházba kismama tornára is azután is utána tudsz érdeklődni de ha esetleg nem akkor tudok adni egy telszámot amin elérheted. Egy nagyon kedves hölgy tartja és ő is tart előkészítő tanfolyamot.


Viki lesz ez még kevesebb alvás is Kép) Próbálj meg nappal pihenni. Én ált akkor szoktam bepótolni az esti elmaradt időt.

Sok sikert kívánok a várandóságotokhoz és remélem minden rendben lesz a még hátralévő időben.

Üdv Szonja_anyu
szonja_anyu
 
 


Sziasztok!

Viki nekem nincs hányingerem és a kisfiamnál sem volt, ebből szerencsére én is kimaradtam. Viszont iszonyú fáradékony vagyok és még érzékenyebb, amit a férjem nagyon jól tolerál, pedig elég gyakran elsírom magam hülyeségeken. Betudja ezt az állapotomnak és nem okoz ez közöttünk feszültségeket.

Szonja anyu akkor te már nagyon közel vagy a végéhez, gondolom már várod nagyonKépÉn legalábbis vártam nagyon, főleg az "eredmény" miattKép másrészt mert az utolsó hetekben volt a legnehezbb, mivel úgy éreztem magam mint egy nagy, partra vetett tehetetlen bálnaKép

Most pénteken a Mosonyi dr.-hoz fogok menni és ha benne van egy olyan szülésben amit szeretnék akkor a szülésznő személyét tekintve is őt fogom meginterjúvolni hogy ő kit ajánl. Aztán majd meglátjuk hogy ő is szimpatikus lesz e.

A kismama torna is érdekel, bár még nem tudom a gyerekem felügyeletét hogy oldom meg arra az időre, de majd valamit jól kitalálunkKép

Továbbra is a legjobbakat kívánom nektek
Ági
géÁgi
 
 


Sziasztok! Én most készülök felkérni Tóthné Varga Ildikót, hogy legyen a szülésznőm. Az orvosommal közösen döntöttünk mellette. Van róla valamilyen tapasztalatotok? A szülésznők is megmondják, hogy mennyit szokás adni nekik, vagy magamtól kell kitalálnom? Fogalmam sincs, hogy mennyit szokás. Ha tudtok légyszi segítsetek!
valkyria
 
 


Valkyria!

Szerintem mint az orvosok ők is megmondják mennyiért hajlandóak elvállalni. Én pl nem választottam szülésznőt mert számomra nem az a lényeg hogy ő ott legyen hanem az hogy az orvosom és a gyermekem apja legyen velem ott végig.




GéÁgi!


Igen nagyon várjuk már hogy végre velünk legyen és lássuk kicsi arcát ahogy alszik.Pénteken én is találkozom Mosonyi dr-el Kép ha egy világos kék susogós nadrágos kismsmát látsz egy buffaloval akkor már meg is ismertél szinte Kép)
Ha viszonylag közel laktok hozzánk és esetleg nem jelent gondot én nagyon szívesen vigyázok rá abban a 2 órában amíg te a tornával és az utazással vagy elfoglalva ha nincsen más. Bár msot 15:30 tól kezdődött egészen 16:30ig tartott mert a szüléselőkészítő tanfolyam 16:30kor kezdődött.

Üdv Szonja_anyu
szonja_anyu
 
 


Szia Szonja anyu!
Te egy nagyon rendes nőszeméyl vagy!!!Kép
Köszönöm a segítőkészséged és jóindulatodat irányombaKép
Akkor pénteken tudunk "élőben" is beszélgetniKép én délelőtt megyek, te is?
Ági
géÁgi
 
 


Sziasztok!

Köszi a bíztatást Szonja anyu! A nappali szunduval nincs gond, mint a mágnes vonz az ágy, persz így semmit nem tudok elintézni Kép. Ez van, persze ennél nagyobb bajom ne legyen, ezzel kiagyezek. Már félre tettem egy rakás könyvet az éjszakai olvasásra, persze mire elaludnék mindig akkor kell kimenni újraKép. Szívesen cserélnék veled, olyan messzi időpontnak tűnik még a szülés és olyan jó lenne már kézbe fogni a picit. Eseménytelen menetelést a hátralevő néhány hetedben. Viki
viki73
 
 


GéÁgi!

Én reggel 8 felé megyek mert jó sok időbe tellik amíg sorra kerülök és a vizsgálat amire megyek legalább 20-25 percet vesz igénybe. Pénteken csak délelőtt tudsz menniKép
Ez a legkevesebb a gyerekeket amúgy is imádomKép


VikiKép

Ne nagyon irigyeljél sztemKép Ez az utolsó időszak elég érzékenyen érint... Már nagyon várom hogy végre itt legyen hidd el a Ti időtök is hamar eljön hamarabb mint gondolnád Kép

Üdv:Szonja_anyu
szonja_anyu
 
 


Szonja anyu!
Az a baj, hogy nem mindenki mondja meg, hogy mennyit vár el, én meg olyen tájékozatlan vagyok a témában, de szerintem inkább majd rákérdezek, egyébként én azért szeretnék szülésznőt is választani, mert ha sokáig tart a vajúdás akár 3 szülésznő is válthatja egymást, és ha nincs komplikáció, akkor mindent a szülésznő csinál, szóval szerintem ez legalább olyan fontos, mint az orvos. Ja és a tanfolyamon volt egy szülésznő, aki nagyon nem volt szimpi és nem szeretném, ha pont ő lenne ott.
Tud valaki tanácsot adni, hogy a kórházba, miket kell vinni a babának? Nem tudom, hogy miket adnak ott.
valkyria
 
 


Valkyria!

A legegyszerűbb tényleg az ha rákérdezel a szülésznőnél mennyit kér.

A babának elég ha pelenkát csomagolsz pluszba, ja és ahogy hallottam ha viszel be ruhát akkor azt adják rá.Különben meg ha hétfőn jössz a tanfolyamra akkor megtudod mi kell pontosan mert a csecsemősök tartják és a gyerekorvos.Ott minden apró részletet megtudhatsz. Viszont lehet nem voltál azon a tanfolyamon (nem tudhatom) csak azok a szülésznők vállalnak ilyent akik a tanfolyamon is jelen voltak.

Üdv Szonja_anyu
szonja_anyu
 
 


Köszi a segítséget Szonja anyu! A szülésznőt, akit az orvosommal egyetértésben választottam, a tanfolyamról ismerem, úgyhogy ez stimmel, csak egyszerűen nem tudom elérni, mert mindig mást mondanak, hogy mikor van bent, pedig már szorít az idő, mert már a 36. hétben vagyok. A hétfői tanfolyamon feltétlenül ott leszek, mert nagyon bizonytalan vagyok abban, hogy mit kell csinálni egy csecsemővel, remélem a tanfolyam majd segít egy kicsit.
valkyria
 
 


Valkyria!

Én ma léptem be a 37dik hétbeKép A hétfői tanfolyamon én is ott leszek mert számomra is vannak olyan dolgok amikben eléggé bizonytalan vagyok.
Akkor lehet látásból már ismerjük is egymást csak még így nem jött le a dolog nekünkKép
Bár ezeken a tanfolyamokon ahogy elnéztem én voltam a legfiatalabbKép

üdv
szonja_anyu
 
 


Sziasztok!!

Novemberben szültem, a babáknak mindent adnak, Libero-t használnak, a szobákban van pelenkázó is. Amit én vittem kesztyű mert a lányomnak nagyon hosszúak voltak a körmei és állandóan összekarmolta magát, kis sapka, első nap adtak rá sapit de utána nem és a folyosón mindig nagy a huzat. Amikor elfogyott valami pelus vagy popsitörlő szoltam és hoztak is. Van gépi fejőjük amit lehet használni mindneki steril fejőrészt kap.
A csecsmősök változóak vannak jobbak és kevésbé jók, de maguktól nem nagyon segítenek, a jobbak kérésre segítenek legalább.
A baba veletek lehet, bármikor beadhatjátok ha úgy érzitek helyesnek, én éjjelre beadtam már bánom mert az állandó nappali nyüzsi miatt nem volt meghitt a kapcsolat. Jó hogy jöhetnek a látogatok bárkihez bármikor, de amikor szopizni szeretne a picur és tele a szoba látogatókkal akkor ugye elég gázos kipaterolni mindenkit főleg a szobatárs vendégeit.
Szerencsére szeretnek mindenkit mielőbb hazaengedni.
Tele van jó orvossal és jó műtösnővel az osztály, nagyon jó szülőszobák vannak, szóval jó kezekben lesztek. Árakról nem tudok tájékoztatni.
A csecsemősöknek és a növéreknek vittem 1-1 szatyor csemegét, kávét, csokikat...
Pihenjetek sokat, rátok fér, és a párotokkal használjátok ki ezt a kis időt, mert hamarosan ennek vége.

Sziasztok
Márti
márti05
 
 


Brigi!!!

Remélem azért tüntél el mert megszületett a legkisebb fiad!!
Szorítok

Puszi
Márti
márti05
 
 


Márti,
láttam, hogy Brigit keresed, tényleg megszületett Máté!Kép Pontos adatok és képek itt: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/34868.html?1105767171#POST439644

Minden jót!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Zsizsa!!

Köszönöm szépen az értesítést. Ez a telepátia.

Brigi, minden minden jót kívánok nektek!!!

Várunk vissza

Márti
márti05
 
 


GéÁgi !

Egyszerűen gyönyörű a kisfiad Kép


Márti!

Nekem azt mondták a atanfolyamon hogy azért pelenkát vigyünk magunkkal a biztonság kedvéért meg azt is elmondták ha akarjuk akkor vihetünk neki be ruhát és abba lesz nem abba amit odabenn ők adnak. Sapkát és kesztyűt én is viszek neki meg pelenkát is bizti smi tuti alapon.

Üdv Szonja_anyu
szonja_anyu
 
 


Szia Szonja anyu!

Elöször is, köszönöm szépenKép
Képzeld tegnap meg kellett ismételni az UH-ot mert ugye pénteken a rendelőben nem működött tökéletesen. E szerint most 8 hetes vagyok.
De még jó is hogy be kellett menni a kórházba mert így legalább apával megtudtuk nézni a szülőszobákat és még a szobákat is.
Én legközelebb a jövő hét péntekén megyek megint a dokihoz, lehet hogy te már akkor nem jössz?Kép
Azért tudasd légyszi hogy mi van veled, meg hogy vagy, meg mindentKép

Ági
géÁgi
 
 


Szia GéÁgi!

Hát elvileg még fogunk találkozni bár mostmár Pöttömön múlik mindenKép
A kórházban a tanfolyam február 7-én indul 16:30kor elvileg az ebédlőben a kórház területén de érdemes megkérdezni előtte hogy hol is lesz pontosan.
Gratulálok Csöpphöz Kép) Levi meg örülhet mert lesz egy játszótársa. Kíváncsi leszek azért arra hogy hogyan fog viszonyulni a kis jövevényhez. Remélem a lehető legjobban.
Persze foglak tájékoztatni hogyha megszületett végre Pöttömkém.

Cya
szonja_anyu
 
 


Szia Szonja anyu!

Azért írtam kérdőjelesen hogy találkozunk e még a dokinál, mivel mondtad hogy úgy érzed korábban fog jönniKép de ezt majd úgyis akkor tudjuk megKép

Hát arra én is kiváncsi vagyok hogy viszonyul Levi majd a babucihoz, de addig is nézek gyorsan valami jó kis irodalmat ami ezzel foglalkozik hátha írnak nekem is benne valami jót és használhatótKép

A kórház honlapján sajnos még mindig a régi tanfolyam van fenn, remélem hamarosan felteszik az újat is. Engem igazából két előadás érdekel, persze ha megtudom oldani akkor többre is elmegyek és elrángatom magammal apát is, mert az első szülés elött ez sajnos teljesen kimaradt. Habár most már sok mindent tudunk, azért biztos tudnak majd újat is mondaniKép

Na minden jót neked, érezd nagyon jól magad még a hátralevő időbenKép
Ági
géÁgi
 
 


Szia Márti!

Látom már tudod a hírt. IGEN. 01.13-án este 22.15-kor megszületett Máté baba egy gyorsvonat gyorsaságával. A magzatvíz elfolyása és az első fájások utánn 3órával már a kezemben volt. Minden nagyon gyorsan történt, és szép volt.

Kívánok mindenkinek hasonlóan gyors szülést.

Brigi
bombomanyu
 
 


Szia Brigi

Gratulálok Mátéhoz !!!
Szuper express voltál.
Remélem jól vagytok.
Bömbi hogyan viszonyul a kistesóhoz?

Millió puszi nektek
Márti
márti05
 
 


Cya GéÁgi!

Hát kicsit nehezen viselem mostmár így a vége felé. Majd meséled remélem hogyan viszonyulnak egymáshoz. Már nagyon várjuk hogy végre itt legyen velünk hozna egy kis színt az életünkben.

Cya
szonja_anyu
 
 


Szia szonja anyu!

Efelől ne legyen kétségedKép teljesen átfogja a gyermek színezni az életeteketKép
Holnap megyek be a vér eredményekért a rendelőbeKépna meg EKG-re is. Aztán irány a védőnéniKép
Ági
géÁgi
 
 


Szia Szonja anyu!
Voltál hétfőn a tanfolyamon? Nekem nem nagyon tetszett, mert olyan elhadart és kötelességszerű volt, de azért mondtak néhány hasznos dolgot. Sajnos szülésznőt nem tudtam választani, mert akit akartam pont szabin van, így rábízom magam a szerencsére. Egyébként te mikorra vagy kiirva? Én febr. 8-ra, de azt ultrahangok alapján azt mondta az orvos, hogy már jan. végén simán számíthatok rá.
valkyria
 
 


Cya Valkyria!

Igen voltam hátt engem se nyűgözött le az ucsó tanfolyam , a csecemős csaj nagyon gáz volt és csak arról beszélt hogy ha természetes úton születik emg a baba a védőnőt ne is említsem a gyerekorvosnál meg sokszor azt se tudtam miről beszél majdnem elaludtam rajta Kép

Én feb. 15-re vagyok kiírva de nagy a valószínűsége mivel haránt fexik Pöttömkém hogy ütemezett császár lesz és akkro már feb első napjaiban meglesz.

Sajnálom hogy nem jött össze a szülésznő. Igazából nekem meg tök mind1 ki a szülésznőm ha császár lesz belőle, de ez 3-án fog eldölni dokim azt mondta akkor csinálunk még egh yuh-t és ha még mindig úgy fekszik akkor időpontot egyeztetünk.

Cya vigy magatokra nagyon
szonja_anyu
 
 


Sziasztok,
Én is a Bajcsy-ban szültem szeptemberben, Dr.Polgár Zoltánnál, akivel nagyon, de nagyon meg voltam elégedve.
A szülésznőkkel úgyszintén (nem volt fogadott). Én kétszer mentem be szülni, csak először haza lettem küldve (vaklárma voltKép), mindkét esetben nagyon kedves szülésznőkkel találkoztam. A nevükre nem emlékszem, de a másodikat, akinél a végén elkezdődött a szülés, talán Babinak hívták.
Alapítványi (2 ágyas) szobában voltam, de szerencsém volt, kettesben lehettem a babámmal. Nem lett volna akkor sem gond, ha a másik ágyon is van anyuka, de nekem így kellemesebb volt (már ha császár után lehet kellemes napokról beszélni). Egy gond volt: az elvileg zárható WC/fürdőbe valaki bejárkáltak, szólni kellett a nővérkéknek, hogy nézzék meg, mi folyik itt...
Én vittem ruhát a babának, meg pelust, popsitörlőt is (elég csúnya, kopott, nyúlott ruhát adtak rá, miután megszületett). Viszont hagytam is ott 2 új kissapkát, ami kapásból kicsi lett az én 4400 grammos bébimre...Kép.
A csecsemősök mind kedvesek voltak, de kérdezgetni kell tőlük mindent, maguktól nem nagyon mondanak semmit. A dokik is rendesek, mikor vizitelnek. Én nem adtam pénzt sem a nővérkéknek, sem a csecsemősöknek, viszont kaptak egy ajándékcsomagot (a csecsemősök).
A gyerkőcöt csak az első este adtam be hozzájuk, de meg is bántam. Nem, mintha nem bántak volna jól vele, egyszerűen csak hiányzott. Tápszert adtak neki bent, de amióta hazajöttünk, csak szoptatom (4 hónapos).
Szóval én nagyon pozitív élményekkel jöttem haza a kórházból, nem bántam meg, hogy ott szültem!
Remélem, nem voltam uncsi...Kép.
További jó babavárást és szép és gyors szülést kívánok!
Andi
Vendég
 


Trompipi nem voltál uncsi, köszi hogy leírtadKép
Kiderült végül is hogy kik mászkáltak?
géÁgi
 
 


Gondolom, azok, akik nem alapítványi szobában voltak. Szerintem kis suskáért a takcsinéni odaadta nekik a kulcsot. Nem sajnálom én tőlük a külön wc-t, zuhanyzót, de ha már valaki fizet az "extra" szolgáltatásért, akkor az, aki esetleg erre nem tud vagy nem akar külön pénzt kiadni, ne legyen már ilyen szemtelen.
Nem?
Vendég
 


Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, rengeteg mindent megtudtam tőletek a kórházról. Nem rég költöztem Budapesre és fogalmam sem volt róla melyik kórházban szüljek, melyik orvost válasszam. Végül a Bajcsynál kötöttem ki és az orvosom Dr. Nyiray Gábor lett. Tudtok róla bővebben? Milyen orvos, mennyit kér a szülésért stb?Most a 25 héten járok és ikreket várok. Nagyon örülünk nekik a párommal, de tele vagyunk kétségekkel. Mit kezdek majd hirtelen két pöttömmel? Látom a barátnőimen, hogy egy picivel is mennyi édes gondjuk van! Most pillanatnyilag a babakocsi jelenti a legnagyobb dilemmát. Nem tudjuk eldönteni, hogy az egymás melletti vagy az egymás előtti ülésű ikerkocsit válasszuk? Van köztetek ikres anyuka? Nagyon örülnék, ha segítenétek!
Puszilok mindenkit és sok erőt kívánok nektek mindenhez!
Vancsa

Kép
vancsa
 
 


Vancsa,
Üdv itt köztünk! Szerintem van ikres topik, meg van egy babakocsi-topik is, szerintem ott (ha még eddig nem jártál arra) szívesen segítenek. Nem tudom, van-e mostanában itt ikres anyuka. Nekem ugyan 2 lányom van, de nem ikrekKép.
Szép hátralévő pár hetet és könnyű szülést kívánok!
Andi
Vendég
 


Andi,
Köszönöm a tippet, mindjárt megnézem mi jót írnak ott.

Vancsa

Kép
vancsa
 
 


Hali GéÁgi!

Jó volt talizni pénteken nem is merült fel bennem hogy összefuthatunk, nagy meglepi volt Kép
Nagy ari bucijú macis férjed vanKép
Levi sztem rá hasonlít majd ha megnőKép
Nálam semmi változás még mindig a lábai vannak a szülúőcsatorna felett. Hétfőn vagy Kedden fekszem be a kórházba.
Aztán majd elvállik mi lesz.
Ha nem is mostanában de itt tudi a rendelőben meg elvileg futunk majd össze.

Cya Puszi Kép)
szonja_anyu
 
 


Szia Szonja-anyu!Kép

Én is örültem hogy találkoztunk pénteken, elég idegesen ültem be a rendelésre mert pont elötte való napon kaptam egy levelet hogy meg kell ismételni a citológiát. Persze semmi indoklása nem volt a dolognak így hát beindult kicsit a fantáziám, és ugye mondanom sem kell hogy nem éppen a jó irányba (ennyit a pozítiv gondolkodásomról) ezért is volt velem a férjem.
De aztán kiderült hogy annyi volt csak a probléma hogy nem volt elég a minta.
Én mindig a maci pasikra buktamKép szerencsére meg is találtam a nekem valótKép mindig tudok rá számítani, most is azonnal mondta hogy akkor ő is jön.

Lehet hogy a kisasszony úgy gondolja a pocidban, hogy ráér akkor irányba fordulni ha már kifelé kell jönni, vagy egész egyszerűen az is lehet hogy nem szeret fejjel lefelé lenniKép Komolyra fordítva, az a lényeg hogy szépek, egészségesek, és boldogok legyetek akár így jön ki a babus, akár úgy. Egy biztos, jó kezekben leszel.
Minden jót nektekKép
Ági
géÁgi
 
 


Ja, azt elfelejtettem írni hogy én legközelebb 19-én megyek dokihoz. Addigra te már biztos babázni fogszKép
géÁgi
 
 


Cya GéÁgi!

Hát én csak márciusban fogok arra járni már. Már úgy várom hogy babázzak végreKép
Tudod mondtam pénteken hogy uh-ra kell mennem a kórházba Kép hát az én kicsikém törökülésben csücsül a szülőcsatorna felett. Tök jól érzi magát Kép Legalábbis ő mert én már nem nagyon kapok este levegőtKép
Hétfőn vagy Kedden megyek kórházba mert be kell feküdnöm oda isKép , persze csak azért hogy felügyelet alatt legyekKép)

Ha hirtelen eltünnék az azért vanKép , de úgyis írok még előtte.

Puszi
szonja_anyu
 
 


Szia szonja anyu!

Ne szomorkodj ezért egy kicsit sem, mármint hogy be kell feküdnöd, tudom nem mindegy de egy csodálatos eredménye leszKép
Én a múlt éjjel a babámmal álmodtamKép azt nem tudom hogy álmomban lány volt e vagy fiú, csak azt hogy mindig aludt vagy csendben voltKép
Levire ez az első hónapban nem igazán volt jellemző mert hasfájós volt.
Ja, és nagy fekete haja is voltKép
Amúgy mi jól vagyunk, az étvágyam hatalmas, de még nem híztam semmit, Levivel azt hiszem iylenkor már rajtam volt pár kiló. De vele a végére elég sokat híztam, remélem most nem így leszKép
Puszi
géÁgi
 
 


sziasztok!

Ismeritek Szécsényi dokit és Eszter nevű fiatal szülésznőt?? mit tudtok róluk?
Köszi
Kati

Kati


Matyi 2005.04.08.
Borci 2007.03.24.
maminti78
 
 


Szia Maminti78

Még nem írtam itt csak olvasgattam a levelezéseket.
Úgy tudom, hogy az Eszter babát szeretne, így nem nagyon akar szülést bevállalni, de ezt konkrétan vele lehetne megbeszélni.
A Szécsényi doki rendes amennyire Én hallottam.

Amúgy 2002 októberben szültem a Bajcsyban először, most pedig 17 hetes vagyok.
A Mosonyi doktort tudom Neked ajánlani, mert nagyon lelkiismeretes, ahogy a többi csaj is írta az előző levelekben.

Bea
vpb
 
 


Szia Bea!

Köszi a választ, én már mindenképp Szécsényi dokinál fogok szülni (2 hónap múlva:-), csak érdekődtem, hogy más kismamáknak mi róla a véleményük (a vizsgálatokon nagyon aranyos, csak nem tudom, hogy viselkedik "élesben"). Nekem nem kismama ajánlotta őt, hanem végülis a család egy távoli ismerőse, így kerültem hozzá.
neked ki volt a szülésznőd és milyen volt?

Kati

Kati


Matyi 2005.04.08.
Borci 2007.03.24.
maminti78
 
 


Sziasztok!

Eszter, tényleg nagyon aranyos, csak a vizsgálatokról tudok vele kapcsolatban nyilatkozni, szülni nem vele szültem.
Szerintem itt sok jó orvos és sok jó szülésznő van. Én 2004.11. hóban szültem.

Sziasztok
Márti
márti05
 
 


Szia Kati

Én a Mónikánál szültem, de Ő most nem dolgozik, mert van egy 3 hónapos pici lánya.
Nagyon szuper szülésznő, azóta is jóban vagyunk. Nekem a Magdit ajánlotta, mostanában fogom Vele felvenni a kapcsolatot.
Azt mondta, hogy ugyanolyan szuper mint Ő, és hiszek is Neki.
Viszont úgy tudom, hogy Ő is a Szécsényi dokinál szült, szerintem minden rendben lesz, nem kell aggódnod.
Ha gondolod megadom a Magdi telefonszámát, ha még nincs szülésznőd.
Szerintem érdemes szülésznőt is fogadni, mert már a szülés előtti hónapokban sok mindenben a segítségedre tud lenni, és ez nem csak a felvilágosítás, hanem időpontok egyeztetése vérvételekre ,ultrahangokra.
A szüléskor pedig végig Veled van, akár mennyi ideig is tartson.

Tényleg nem is kérdeztem, az első babád lesz? Lehet már tudni, hogy lány lesz vagy fiú?
Bea
vpb
 
 


szia Bea!

igen, első baba lesz, kisfiú, és Matyi:-))
Ma d.u. voltam a dokinál, és megbeszéltük, hogy Deákné Zsuzsa lesz a szülésznőm. Itt ezen a fórumon olvastam róla sok szépet és jót, és a doki is csak ajánlani tudta. Megkaptam az ő telszámát, holnap majd felhívom:-)) Te ő ismered esetleg?? és neked fiú vagy kiscsajszi?
Kati

Kati


Matyi 2005.04.08.
Borci 2007.03.24.
maminti78
 
 


Szia Kati!

Így névről nem ugrik be, de lehet hogy látásból már ismerem.
Az első szülésem előtt 2* voltam bent,mert a vesém vacakolt, és akkor elég sok dokival meg szülésznővel találkoztam, igaz a többséggel, csak felületesen.
Mondjuk azóta is van 1-2 akit kerülök inkább.

Nekem egy 27 hónapos nagylányom van, meg egy pocaklakom, aki 18 hetes, és még nem tudjuk, hogy ki lesz, majd talán a következő ultrahangkor 2 hét múlva megtudhatjuk, bár a lányom, a 33.hétig titkolta!
Én úgy érzem, hogy fiú lesz. A család is fiút szeretne!
Az AFP eredményre várok, mert talán a jövő héten lesz kész, és utána kell mennem a genetikai uh-ra.
Bea
vpb
 
 


Sziasztok!!!!!!!!

Hatalmas örömmel tudatom veletek is hogy 2005.február 2-án 17óra 58perckor megszületett a kislányom Szonja Julianna 3550grammal és
51cm-melKép) igaz császármetszéssel mert kettőzött lábtartása volt.

ÉN a Mosonyinál szültem és nagyon hálás is vagyok neki. Nagyon lelkiismeretes volt Velem szemben és végig ott volt a császár alatt is és utána is sokszor bejött a kórházba ellenőrizni. Sok dokiról hallottam hogy nem is látta a Kismama szülés után a fogadott dokit.

GéÁgi!!!

Majd még úgyis összefutunk sztem a rendelőben lenn a MosonyinálKép)HÁttt drukkolok hogy nehízz sokat Pöttömmel.


Puszi
szonja_anyu
 
 


Sziasztok!
Olvastam, hogy valaki a Deákné Zsuzsáról szeretett volna többet megtudni!
Hát én nála szültem és szívből ajánlhatom őt (ráadásul a februári kismama, vagy baba -valamelyikben nem tudom pontosan) is olvashattok róla, mert egy másik kismama (aki már ugyancsak megszült és nála) írt egy cikket a kórházról, a dokiról és persze Zsuzsáról!
Hát csak ennyi lett volna!
Mindenkinek minden további jót!!!!!!!!
Sziasztok!
Andi
siandi
 
 


Sziasztok!

Szonjaanyu, gratulálok!!:-))))

Köszi mindenkinek az infót. Már beszéltem is Zsuzsával, a jövő héten bemegyek hozzá a kórházba ismerkedni..:-) Ti tegeztétek őt? És mikor és hogyan kérdezzek rá arra, hogy mennyi a tarifa? (Tényleg, mennyi???)

Köszi

Kati

Kati


Matyi 2005.04.08.
Borci 2007.03.24.
maminti78
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?