Új privát üzeneted érkezett!



@lexi01:



Sziasztok!

Én nem kezdtem az aro-n, Garamvölgyihez járok,férjem kivizsgálása megvolt, nekem is az uh van hátra. PCOs vagyok.

Lexi alagsorba megyek 9:30-ra kedden.

Puszika Mindenkinek!!!
kittikata
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Ez lemaradt tegnap:
4 db gonapaptyl 
3 db cetrotide
7 doboz utró

privit írjatok ha aktuális.
linus999
 
 


Sziasztok!

Köszönjük azt a so-sok pozitív energiát!
Jelentem: hatott! :-)
10 és 11 mm-esek a kicsikéink!

Nagyon boldogok vagyunk! 

Még dr.M is velünk örült. Én bőgtem, férjuram meg csak szorongatta a kezemet :-)


dekatka82
Vácrátót
 
 

 
 

dekatka82
Vácrátót
 
 


Ha bárkinek szüksége lenne az alábbiakra, kérlek jelezzétek (bizti megegyezünk!) ;-)

4 db Gonapeptyl
2 db Choragon
8 db Fostimon
Klion hüvelytabletta
Betadinos kúp

+ némi tű és fecskendő, valamint 6 db 10-es érzékenységű teszt ajándékba! :-)
dekatka82
Vácrátót
 
 


Dekatka:  Gratulálok!!! Sírva olvasom a bejegyzésed, annyira jó!! Nagyon örülök nektek, és csodás babavárást kívánok nektek!! Vigyázz magatokra nagyon és pihenj sokat! Puszi
magdipeti
 
 


Dekatka, jajj de jó, tudtam, hogy minden rendben lesz, nagyon örülök Nektek, grautulálok és nagyon vigyázzatok magatokra :)! Sok puszi!!

Kittikata, ja ok, nem voltam biztos benne, hogy mész UH-ra :D Én fél 9-re megyek, de gondolom ott leszek minimum egy órát, mivel még soha nem hívtak még be a megadott időpontban, tudnám akkor minek adják :D, szóval szerintem biztosan fogunk találkozni, majd előző nap megírom, hogy miben leszek, hogy megtaláljuk egymást ;).
lexi01
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!
Lexi, ne is dolgozz, most csak pihenj és hallgassál jó zenéket és próbálj csupa olyan dolgot tenni, ami jó neked, amit szeretsz és ami kikapcsol.
Örülök, hogy a dokid megnyugtatott. Bízzál benne, biztosan tudja mit mond.
Ami a szülésfelkészítőt illeti köszi, hogy megkérdezed. Én szívesen mennék.
A védőnőm nekem is egy héttel korábbat írt a szülés időpontjának mint a dokim, érdekes.
Ami meg a babamozgást illeti, semmiképp ne aggódj. Nekem azt mondta a tegnap a dokim, hogy nagy valószínűséggel nem fogom a 20. előtt érezni, mert első terhességnél később érezni.

Dekatka,
gratulálok még egyszer!:) Megnyitottad az ikerterhességek sorát, hajrá Lányok! Szuper! :)


Na és akkor rólunk.
Lányok, egy gyönyörűséges 10 cm-es, 150 gr-os kisfiú ficánkol a pocakomban :). Elmondani sem tudom mennyire boldog vagyok. Valamiért azt gondoltam kislány lesz, meg is lepődtem mikor mondta a doki, hogy bizony kisherceg . Olyan boldog vagyok, hogy a munkámra is alig tudok koncentrálni.
Mindenkinek kívánom ezt az érzést! Szóval hajrá ezután kezdő Lányok!

cermiák
Budapest IX. kerület
 
 


Cermiák, jajj de jó, hogy már tudjátok a nemét, gratulálok a kisfiatokhoz, akkor bővült a fiúcsapat itt a fórumon, de jó :).
Akkor ez azt jelenti, hogy minden rendben Nálatok, ugye? Bár miért is ne lenne :)! Jajj annyira örülök Nektek, jönnek itt a csupa jóhírek, ez olyan jó, nekem is tök sok pozitív energiát adnak ezek, hogy bízzak abban, hogy minden rendben lesz :).
Én is örülnénk, ha már tudnánk a nemét, bár legkésőbb szeptember 30-án úgyis 100%-ra kiderül, de hátha jövő héten az UH-n látszódik, mondjuk ezzel eddig nem volt szerencsénk :D.
lexi01
Budapest
 
 


Sziasztok

nem tudjátok véletlenül h az inszem előtti stimulációk előtt mikor vannak(délelőtt v délután) az ultrahangok,és hol?
Ott az ARO-n?


köszönöm előre is
vkcs
 
 


Sziasztok Lányok!
 
Új vagyok még itt a fórumon, és a Sote Aro-ra sem olyan nagyon rég járok. Nemrég találtam rátok, és csatlakozni szeretnék hozzátok.

Magamról röviden annyit, hogy sok-sok éve próbálkozunk férjemmel sikertelenül. Pajzsmirigy alulműködésem van, amit hosszú évek óta kezelnek, a TSH értékeim rendben vannak. Viszont itt a klinikán derült ki, hogy magas egy picit a prolactinom, erre ahogy sokan mások én is kapok bromot. Férjem leletei jók bár azért nem tökéletesek. Murber dokihoz járunk, és egyelőre csak az otthoni próbálkozásnál tartunk, most fogjuk majd a harmadikat kezdeni.
 
A kérdésem az hozzátok, hogy szerintetek hány otthoni próbálkozás előzi meg az inszeminációt? Ugyanis az andrológus azt mondta, hogy nagy eséllyel lehet sikeres az inszemináció nálunk, és valahogy én is ebben bízok. Hiába tuningolnak fel gyógyszerekkel sajnos valamiért az otthoni együttlétben nem igazán hiszek, mivel hosszú évek óta próbálkozunk férjemmel. Bár mindig bizakodom és reménykedek még így is  Van aki közültek szintén otthoni együttlétnél tart esetleg? És esetleg sikerült is ilyen módon?

Kicsit visszaolvastam, és olyan jó látni, hogy ilyen sokatoknak összejött a baba!!  Gratulálok mindenkinek!!
Remélem hamarosan még többünknek összejön!!!
Szép napot mindenkinek!
fruska81
 
 


sziasztok,

jaaajj lányok annyira drágák vagytok!! :) nagyon küldjétek a pozitív energiákat!!!!!!
holnapig szedem a clostyt és pénteken megyek a profhoz!!!! Cermiák, Te is "csak" clostyt kaptál othhonra stimunak? azt hittem szuri lesz...vagy nincs különbség?


HAJRÁÁÁ LÁNYOK! SZORÍTOK A KEZDŐKNEK, A KISMAMIK PEDIG PIHIZZENEK SOKAT!
bucsok
 
 


Cermiák,

szívből gratulálok a kisfiadhoz!!!! :) :) Igazán szuper élmény lehet, remélem hamarosan csatlakozom én is! :)

Dekatka, 

a Fostimonra vevő lennék!
janula
 
 


Szeptemberben kezdők, ki mikor megy? Bztos írtátok már, de csak nagyjából emlékszem. Csak hogy tudjam kinek mikor kell nagyon szorítani, mikor várjunk jó híreket :)! Persze addig is mennek a drukkok!

Puszi mindenkinek!
lexi01
Budapest
 
 


Sziasztok!

Mához két hétre kell mennünk a párommal az első közös konzinkra. Túl vagyunk minden vizsgálaton, amit kértek tőlünk.
Mi alapján dől el, hogy Urbancsekhez vagy Murberhez kerül egy adott pár?

Olyan jó olvasni, hogy ilyen sokatoknak sikerült. :) Ez erőt ad nekünk, akik még csak várunk! :)
vigyorex
 
 


fruska81
 
 


@vigyorex:
Szia Vigyorex!
Azon múlik szerintem hogy ki tud épp fogadni. Mivel nekem a nögyógyászom ajánlotta Murber dokit ezért én a magánrendelésén kezdtem. De bármelyiköjükhöz ketülsz szerintem jó helyen leszel!! :-)Én a profról is jókat hallottam, Murber dokival pedig teljesen elégedett vagyok! :-) Szép napot!
fruska81
 
 


@fruska81:


Köszönöm szépen a gyors választ! :)
Neked is szép napot! :)
vigyorex
 
 


En holnap megyek ... viszont egy kerdes...hogy oldjatok meg? Nekrm mar nincs annxi szabim :-( nem lehet vmi igazolast kerni h addigra tudjon tappenzre irni a hazi dokim? Milyen lehetosegek vannak?
bucsok
 
 


@bucsok:



Szia bucsok! Elkéredzkedni nem tudsz? Úgy értem, hogy doki után mész melózni és akkor szabira nincs is szükség. Ehhez mondjuk az kell, hogy jó fejek legyenek a meló helyeden. Nálam szerencsére normálisak, a főnökömet be is avattam hogy miért kell dokihoz járnom. Bár tudom hogy ezt nem mindenhol tolerálják.
Persze, a házi dokitól lehet szerintem kérni igazolást, ha normális biztos fog adni!
fruska81
 
 


Lexi drága,
Köszönjük szépen! Hamarosan ti is megtudjátok! Hatalmas öröm :).
Úgy néz ki minden a legnagyobb rendben eddig. Alig tudom elhinni...
Bizony, nemsokára te is jó hírekkel szolgálsz! Hogy vagy amúgy?


Vkcs,
Általában délelőtt vannak az UH-k, de változó. Attól is függ, hogy lombik, vagy inszem, vagy sima stimulálás. Aznap szokott kiderülni, h hányra is kell vissza menni.


Fruska,
Nekünk volt egy jó pár otthoni próbálkozás, de ez is sok mindentől függ… Nekünk így összejött egy terhesség, pont ezért utána még elég hosszú ideig kellett otthon próbálkozni.


Bucsok,
Volt olyan, hogy semmit nem kaptam, csak be kellett menni megnézni van-e peteérés. Amikor így nem sikerült, akkor felírtak bromot, és ezzel próbálkoztunk még egy darabig. Utána jött a Closty, majd a Closty plusz tüszőrepesztő, majd 6 inszem és a lombik. Mindenik próbálkozás legalább három hónapos volt. Lehet azért is nyúlt így el ennyire a mi esetünk, mert nekünk volt 2009-ben egy teljesen spontán terhesség és utána is jó pár még, és folyamatosan meg voltak győződve a dokik, hogy én nem fogok eljutni a lombikig, ezért erőltették az otthoni próbálkozás nálunk. Hát nem lett igazuk. Szóval, ha már a Clostynál tartasz az már előrehaladás:).


Janulám,
Nagyon köszi! Tudod igaz, hogy te jössz?! :)


Pauróra,
Ha minden igaz ma indult a 36. hét! Sokat gondolok rád, izgalmas lehet!:)


Magdikám,
Minden rendben? El vagy tűnve.


Maci,
Nálad mi a helyzet?


Puszi!

cermiák
Budapest IX. kerület
 
 


te jó ég. a 6 inszem kötelező??? 
voltam amúgy a házi dokinál sikerült vele leegyeztetni hogy táppénzre menjen a dolog. nagyon aranyos volt.
bucsok
 
 


Cermiák, gratulálok a kicsi fiatokhoz! Vigyázz nagyon magadra/magatokra! Pocaksimi ;-)
Dekatka, de szuper, hogy megerősödött a picuri is :-) Csak így tovább!!
Cicuci, minden ok? Rég írtál, aggódom kicsit :-/
Paurórám, ez Rád is vonatkozik! Remélem azért nem jelentkezel, mert rendezed Anasztázia szobácskáját, ruhácskáit ;-) A sheavaj illatát meg lehet szokni. Nekem a kakaóvaj jutott először eszembe róla. Eleinte a páromnak se tetszett, de már szereti. Ha nagyon nem tudsz megbarátkozni vele, lehet illóolajjal kevert változatot kapni (levendulás az a n d i o. h u -n ;-) )Én most olyannal kenem az arcom, imádom :-) Janula, ezt az oldalt Te is nézd meg, jó árban van az 1kg-s utántöltő ;-)
Lexim, hogy vagy?
Janula, 17-én mész? Az mindjárt itt van ;-) szerintem tuti talizunk majd ;-) És remélem jól megfertőződtünk a Zilában :p
Bucsok, holnap én is megyek, összefuthatnánk ;-) reggel vv 1/2 12-kor uh. Szőkésbarna melíros kb vállig érő "tépett" hajam van, kék farmer nadrág és egy fehér felső lesz rajtam egy rózsaszín kendővel ;-) én dr M hez megyek, de ez nem kizáró ok. Amúgy az AROn adnak igazolást, amivel ki tud írni a háziorvos a megfelelő kóddal. De adnak ki igazolást is, hogy pl reggel 8-12óráig megjelentél a vizsgálaton, és ez alapján köteles a munkáltatód munkaidő kedvezményt adni (vhogy így hívják). Ledolgoztathatja máskor a kiesett órákat, de el kell engednie vizsgálatokra.
Nem emlékeztek, hány Klion ill. Betadine kúp kell lombiknál? Klionom van itthon 4db, akkor nem váltanám ki a receptet, ha annyi elég :-/
maci80
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi-Bocsi! Nem tüntem el, csak átalakulok .  Ma töltöttem be a 26. hetemet..már csak 97 nap van hátra  
Most volt Péternek egy kis ideje és voltunk bababútort és babakocsit nézni egy -két helyen. A bútort meg is rendeltük, jövő héten már jön is, és nagyon szerencsés volt a helyzet, mert a boltban volt ami 20%-kal olcsóbb volt, mint egyébként. ( ez egy webbolt, de máshol megnéztük összeszerelve..hát nem vagyok annyira szőke, hogy ott vegyem meg, ha drágább) A babakocsival még kicsit emésztem a helyzetet, mert kicsit drágább, mint amit eredetileg szánnék rá, de annyira tetszik, ráadásul jó nagy a mózes része is, és ha  Bori apja fajta lesz, akkor kell a hosszú mózes ( bár az öcsém szerint ha anyja fajta akkor a szélesebb mózes kellene, nem is értem mire gondol!)
És voltam a munkahelyemen is, átadtam a feladataim, mert mostanra találták meg az utódom..hát fúra egy érzés volt..

Viszont így esténként nem kell ringatni! De vettünk a védőnő ajánlására szoptatóspárnát, és kipróbáltam vagy 5 verziót és a mostanival tudok aludni, mert nem fáj a derekam!

Paurora: te nem próbáltad még ezt a párna megoldást? Hátha jót tenne neked is!!

Cermiák: úgy örölök, hogy minden ok veletek!! És gratula a kisfiadhoz!! Lassan majd meg is érzed, és az egy olyan érzés, amitől a szőr fel fog állni a karodon minden alkalommal..és nincs olyan, hogy annyira csinálsz valamit, hogy nem veszed észre, még ha csak simogat belülről akkor sem..a májfocit pedig egyértelűen megérzed majd!

Bucsok: nem tudom mennyire kötelező a 6 inszem, mert nekem 3 után már lombik jött volna..bár én is az "érett"korosztályhoz tartozom.

Janula: minden ok? Minden nap küldöm az energiát .

Bucsok, Maci: várjuk a híreket felőletek!!
Maci: írd meg légyszi annak a pelenkawebáruháznak a nevét, amit a Zilában emljtettél, mert elfelejtetttem

Fruska: üdv a csapatban! Neked is mielőbbi gömbölyödést kívánok!

Lányok van egy szuvenír Choragon szurim, ha kell valakinek, írjon és megbeszéljük, hogy tudom odaadni!

Puszi és ölelés nektek! Várjuk a jó hírekt rólatok!
magdipeti
 
 


Bucsok,
nem kötelező! Általában nem is szoktak ennyit csinálni. Az én esetem kicsit más volt. Nekünk az inszemekből is létrejöttek terhességek és emiatt inszemmel kellett tovább folytatni. Az nem számított, hogy a vége mi lett, csak azt nézték, hogy létrejöttek a terhességek. És, ha az utolsó inszem nem méhen kívüli lett volna (a második) ami „elvitte” a második petevezetékem is, akkor továbbra is inszemeztünk volna mert 6 inszemből létrejött három terhesség ami nagyon jó arány.


Maci,
köszönöm, aranyos vagy, át is adtam a simit, köszöni nagyon :).
Nekem kettő Klion és kettő Betadine kellett. Szorítok nagyon, most jó lesz minden!
Várjuk a híreket! Ahogy Bucsoktól is.


Magdi,
örülök, hogy jól vagytok! Úgy látnám a baba szobáitokat :)! Már alig várom, hogy mi is elkezdjük a hálót átalakítani gyerekszobává. Sajnos csak két szoba van így csak ez az egy megoldás maradt, de nem baj, így is jó. És a pénzszűke miatt sok mindent venni sem tudunk, de szerencsére sok jó állapotban lévő dolgot kapunk, a baráti körben mindenhol kisfiúk vannak, és nagyon rendesek a barátok, így sokat örökölünk. Még babakocsit is vagy hármat ígértek, szóval válogathatunk is :). Kiságyból is több van, szóval mindent kapunk :). Persze szerettünk volna újat venni, mert az egyrészt személyesebb, másrészt meg a keresgélés, a bútorok összeállítása is mind-mind a készülődés, babavárás része, de így is teljesen jó. Matricákat, meg egy-két dolgot amúgy is fogok venni :). Csak azért még kicsit várunk.

Puszi!

cermiák
Budapest IX. kerület
 
 


jaaajj Maci, ne haragudj, nem olvastam a fórumot már tegnap :( 
na lányok az volt hogy...negyed 1kor hívott be a prof..de a hírei feldobtak :) elvileg van 2db tüsző, amit most még kicsit megeresztünk ma és honlap fostimon szurival :) vasárnap lehet akciózni, hétfőn lövöm a choragon-t délelőtt 10 órakor, és kedden megint el kell kapjam a férjem :D

egy bibim van....a choragon-t izomba kell adni délelőtt 10kor...Férjemmel nem tudom beadatni, dolgozik. a házi doki akkor nem rendel még...ilyenkor miújság? most akkor popiba kell, vagy hova? megkérdeztem a klinikán de ott azt mondták tegyem a mutató ujjam a medence csontomra, a hüvelyk ujjal pedig fogjak össze annyit amennyit tudok és odabökjem izomba...na most akkor popi vagy oldalt az úszógumin? de hát az nem is izom :D most akkor hogy is van ez? tapasztaltak írjatok!! :(
bucsok
 
 


Sziasztok Lányok!

Maci,
itt vagyok, jól vagyok de köszönöm az érdeklődést Mostmár Natika olyan kis rakoncátlanul mocorog, hogy öröm nézni. Rendesen látszik a hasamon, ahogy itt-ott kipuposodik Tiszta nevetséges, vagyis engem mindig elkap a röhögés és a páromat is. De nagyon jó, ez most nagyon jó időszak a terhességben Megnéztem neked a papíromon a kúpokat: két napig kell alkalmazni, reggel 1-1 klion, este 1-1 betadine. Vagy leglább is nekem így kellett a leszívás előtt.

cermiák,
gratulálok a pici fiúhoz Hogy fogják hívni? Vannak már tippek, vagy esetleg megvan már a neve? Tök jó, hogy ennyi sok mindent kaptok! Iszonyatosan drágák a babadolgok, szóval örülj neki hogy sok dolgot nem kell megvennetek! Mi még nem vásároltunk, csak ruhák vannak. Október 04-én lesz egy Várandós-nap, a www.babkunyho.hu oldalon lehet regisztrálni. Oda fogunk menni, leszenk bemutatók, meg lehet vásárolni is. Meg október 11-én lesz az expo-n babaruhabörze. Oda is megyünk. Aztán majd meglátjuk, hogy mit és mennyiért tudunk megvenni.

magdi,
hol vetted a párnát? Én is akarok majd olyat venni, de elég nagy árkülönbséggel árulják őket és nem tudok dönteni. Én pont ma vagyok 22 hetes

lexi,
hogy vagy? Meddig pihizel otthon?  Akkor jövő héten mégy uh-ra? Te 2 héttel vagy mögöttem, ha jól emlékszem.... nem akarok menni 4d-s vagy 5d-s uh-ra? Az szép babamozi és ott biztos megmondják, hogy kisfiú vagy kislány van a pocidban Mi kikapcsolodáskén táncolni szoktunk Natikával. Ha van valami jó zene a rádióba mindig táncolok vele, szerintem szereti  na meg továbbra is járok a kismamajógára, az is nagyon jó kikapcsolódás 

paurora,
jujjj, már mindjárt kibújik Anasztázia! Tök izgi. Kész vagytok már mindennel? Elkezdted végül  használni a gátolajat?

bucsok,
a klinika ad igazolást - akár egy hónapra is - arról, hogy ilyen programban veszel részt. A munkáltatónak pedig kötelező elendegni az emberi reprodukcióra irányuló vizsgálatokra, beavatkozásokra a munkavállalót. nincs kec-mec, akár tetszik neki, akár nem. De ha normális a főnököd, akkor tudsz neki szólni.. általában megértőek szoktak lenni. Bár fura, de több ismerősöm is mondta, hogy ilyen esetben a férfi főnökök megértőbben mint a női főnökök Amúgy a choragont én kórházi ügyeleten adattam be és popiba adták. Mikor odamentem azt mondták, hogy az a tű, amit a többi szurihoz adtak gyenge lesz ehhez, mert rövid és nem megy bele az izomba. Meg eléggé meg kellett döfni... szóval azt nem bíztam másra.

dekatka,
szívből gratulálok nektek szuper, azért szépen lassan de mindenki hasában ott leszenk a picik

janula,
neked nagyon drukkolok, remélem hogy az a sok-sok pocaksimi meghozza az eredményt neked és Macinak is

Lányok, megvettem a Pocakosnapló c. könyvet! Tök jó, leírhatok benne sokmindent a terhességgel kapcsolatba és majd ha Nati megnő, oda tudom neki adni. Mi szeretnénk levetetni az őssejtet is. Most még ezen kattog sokat az agyam... vagyis azt már tudom, hogy melyik intézetnél, csak még azzal vagyok kicsit gondba, hogy milyen csomagot válasszunk.... ha más nem is, de az alapot mindenképp megvesszük, abba csak köldökzsinórvér van... na mindegy, legalább van mivel lekötni az agyam 

Szép estét mindenkinek Lányok! Vigyázzatok magatkra és a picikre is! Puszi mindenkinek
cicuci
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Cicuci: Mi két helyen néztük meg a párnát, az elefaniban és a Bippában..bár a bippa volt a drágább, de azt vettük meg, mert hosszabb és jobban meg volt töltve( nem volt olyan puhány..kék-fehér és szivacskék vannak rajta..levehető a külső huzat..Nagyon jó vele aludni..hülyén nézek ki egy ilyen patkóval a combjaim közt..meg is van a távtartó köztem és Péter között
Hol akarod levetetni az őssejtet? Mi a Magzati géndiagnosztikához megyünk, mert a Prenateszt árának 50%-át jóvá írják..De előtte a Krio vezette a rangsort  
Nálunk Bori nem minden zenét kedvel..van amit kifejezetten utál...

Bucsok: én a helyi orvosi ügyeletre mentem el, és ott beadta az ügyeletes doki, mert ezt nem mertem volna én sem otthon megoldani 
Az igazolásra kérdezz rá, mert én úgy tudom, hogy csak a lombikosok kaphatnak egy havi igazolást, mi inszemesek és otthoni probálkozók csak arra az időszakra kaphattunk igazolást, amíg ott voltunk.. nekem le kellett dolgoznom bent a hiányzást, vagy egy nap szabit felszabdalni órákra

Cermiák: mi sajna nem igazán kapunk babacuccokat, mert az én keresztgyerekeim már nagyok, a Péter keresztfa meg februárban kap kisöcsit.  Bútort úgy veszek, hogy már ifjúsági is lehessen és uniszex. Babakocsit is olyat néztünk, ami jó lesz a tesónak is, ezért gondoltam úgy, hogy újat veszünk..persze nem Maxi cosi. De a többi cuccot én is használtan veszem, vettem a baba-mama adok veszek oldalon..tök sok kis ruhát vettem, már van közöttük 68-os is, ami nyárra tavaszra jó lesz. De overállt és kabátot is vettem..Sőt fürdőkádat és állványt..3000ért..pedig brendonból van . Péter szerint lehet, hogy skót zsidó múltam van De hát amin lehet megpróbálok fogni..

Na most kicsit lepihenek, mert Bori ma sajtkukac..és kellemetlen ülni
Szép estét és jó hétvégét mindenkinek!
magdipeti
 
 


Sziasztok!
Csak egy gyors kérdésem lenne, a Cetrotide beadásakor ti a leírás szerint beszúrás után visszahúztátok a fecsit? Azt írja, hogy vissza kell húzni és ha véres, ki kell önteni az oldatot a wc-be :?
Épp javítás alatt a gépünk, telóról meg utálok írni :oops: Ha kész a gép, jövök bővebben.
maci80
 
 


Sziasztok Lányok!

Remélem mindenki jól van, a kismamák, és a leendő kismamák is!!
Tanácsot szeretnék tőletek kérni. Ma megjött, úgyhogy indul a 3. otthoni próbálkozós ciklusom. Korábban kipróbáltam már gyógynövényes Gyuri bácsi féle Babaváró csomagot...biztos ismeritek! Sajnos nem sikerült vele a terhesség, viszont nagyon jól éreztem magam a bőrömben a teáktól, ezért gondoltam, hogy megtámogatnám egy-két gyógyteával a mostani próbálkozást.
Már beszereztem cickafarkot, meg palástfüvet, és a Babaváró csomagból megmaradt a málnalevél teám. A málnalevelet Gyuri bácsi a terhesség első és utolsó heteiben ajánlja, de olvastam a neten, hogy van aki a menstruáció első napjától issza, mert támogatja a peteérést. Ti mit tudtok erről? Használtatok ilyesmit? Ha igen, hogy és mit ittatok?
Előre is köszi a válaszokat!
A jövő héten kezdőknek sok sikert, a kismamáknak pedig továbbra is boldog babavárást kívánok!!

Szép estét mindenkinek!
fruska81
 
 


Sziasztok!

Fruska: én is ittam a palástfű és málnalevél teaát, neked is belinkelem, hogy honnan szedtem....
http://terhesseg.blogspot.hu/2008/10/ml ... optis.html Én a ciklus elején ittam a peteérésig6 inszemig, és onnantól kezdve a palástfüvet a szívhang uh-ig,  Az aspirin p-t is így szedtem, az uh-ig. 

Paurora: bejelentkeztem az újraélesztő tanfolyamra, 20.án megyek.  Veled és Anival mi újság? Jól vagytok? Babakocsi meg van már? Mit érzel?? Mikorra vagy kiírva? okt 1x? Tudom, hogy már mondtad, de ez a sok időpont, ami körülöttünk van..

Lexi: hogy vagy? Minden ok ugye?  Mikor kell menned a konrollra? Ezen a héten, ugye? Nagyon drukkolunk nektek Borival, és minden oké lesz!!

Janula: már csak kettőt kell aludni, és kezdesz!!! Majd írj, hogy mit mondtak..kihez mész most Murber vagy a proff?

Küldöm a sok sok jó energiát nektek Szeptemberi Csapat!! Nagyon szurkolok, és remélem Bori-Ani-Nati- és Lexi Pocakok  szerencsét hoznak nektek!

Velünk minden ok, már Bori egy sajtkukac..tegnap a misén úgy felháborodott a kántorunkra, hogy olyanokat mocorgott, hogy könnybe lábadt a szemem..  Hát kiváncsi vagyok, hogy ha megszületik, akkor mi lesz..lehet, hogy majd a templom előtt kell hagyni ?

Vigyázzatok magatokra! Puszi


magdipeti
 
 


Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Megtudná valaki adni az ARO mellékszámát? Tudom a sote telefonszámát meg a melléket is tudtam amin egyből őket lehet elérni de sajnos már nem emlékszem rá. Egy kedves ismerősömnek kellenne akik most indulnának el a kivizsgálás útján. Előre is köszönöm. Szép napot!
csipcsab
 
 


@csipcsab:
06208254234
sziszi73
 
 


Sziasztok lányok,

Légyszi segítsetek. Mi is itthon próbálkozunk, kaptam tüszőrepesztő szurit aug. 28-án, Murber doki megmondta mikor kell együtt lennünk a párommal. Pénteken (12-én) kellett volna megjönnie, de még mindig nem jött meg. Nem is barnázgatok, viszont a hasam már egy hete fáj kb, mintha meg akarna jönni. Állandóan rohangálok a wc-re, hogy na most tuti megjött. Szombat reggel csináltam egy tesztet, amit még kb fél éve vettem a dm-ben, de negatív lett. Most várok, ha nem jön meg holnap is csinálok egy tesztet, de most veszek a gyógyszertárban valami jót. Az injekció hatására késhet a havi? Vagy lehet más oka is, pl ciszta? Előtte szedtem fogigátlót is mert állandóan ciszták voltak, hol a jobb oldalon, hol a bal oldalon. Valaki tud erről bővebb infot? Nagyon kezdő vagyok még :).


Előre is köszi,
Ági

agiii
 
 


Sziasztok Lányok! Szerdán indulhatunk a lombikkal, ha minden rendben, rövid protokoll lesz! Érdeklődnék, hogy mennyibe fognak kerülni az injekciók és a kúpok? Mennyi lesz kb a végösszeg?
sziszi73
 
 


Sziasztok!!

3 db cetrotide
450-es gonal teljesen bonttalan.eladó.
linus999
 
 


Maci, nekem így adták be anno a Cetror, hogy visszahúzták a fecskendőt egy kicsit, miután beszúrták és csak utána nyomták be az oldatot. Biztosan helyre szúrják majd be, és akkor nem lesz gond :).

Janula, juj mindjárt kezdesz, de izgalmas, annyira szorítok Neked és imádkozom, hogy sikerüljön, így kell lennie!!! Írj majd mindenképpen :).

Bucsok, hú akkor nálatok most nagyon izgi a szitu, aztán csak ügyesen ;), nagyon drukkolok Nektek is :)!

Fruska, én nem próbáltam ezeket a teákat, de jókat olvasni róla a neten, remélem segíteni fog Nektek, hajrá-hajrá, szurkolok :)!

Paurora, jujj Te már nagyon a végén vagy, most már biztosan nem lehet könnyű a legegyszerűbb napi dolgok sem, de remélem minden rendben nálatok :)! Most már gondolom lassan teljes készültségben vagytok :).

Magdipeti, de jó, hogy már elkezdtétek megvenni a dolgokat :), már én is keresgélek, hogy hol mit merre kellene majd, IKEA-ban is összeálítottam már egy jó kis bevásárlólistát, de amíg nem tudjuk a nemét, meg hogy minden ok-e, addig nem is nagyon akarok elkezdeni vásárolni, úgyhogy szerintem majd októberben nekiállunk.

Cicuci, de jó, hogy ilyen jól vagytok, elhiszem hogy vicces látvány lehet, amikor rendesen mozog a hasad, izgága kis lánykátok van :)! De nem baj, biztosan jól érzi magát odabent, és ez a lényeg :)! Szeretnénk majd menni valamikor babamozira, de igazából a magzatvízmintavételnél kértük, hogy a nemét is szeretnénk tudni és az 100%-os eredményt ad, szóval legkésőbb 30-án megtudjuk, hogy kisfiú, vagy kislány :)
Amúgy én Rubint Rékás kismamatornát egy ideig, napi 15 perc, tökjó volt, csak aztán amikor a 16. héten volt a vérzés, meg akkor utána magzatvízmintavétel, meg a leválás, ugye le lettem tiltva a mozgásról, és szigorú fekvésre, pihire ítéltek, úgyhogy szóba sem jöhetett semmi ilyesmi. Meglátjuk holnap mit mondanak, meg megyek a saját dokimhoz jövő kedden, és akkor megkérdezem, hogy óvatosan lehet-e valamit megint mozogni, mert azért jó lenne. De ha nem javasolják, túlélem, inkább, minthogy valami baj legyen.
A babbörzére szerintem mi is kimegyünk majd, ott aztán van minden, meg szoktak lenni jó kis kedvezmények is :).

Cermiák, nincs szerintem semmi baj a kapott holmikkal, nem az a lényeg :), mi is úgy kapjuk nővéremékről a babakocsit, kiságyat, meg csomó más holmit, nekik már nem kell, én meg nyilván örülök neki, hogy nem kell megvenni, minden kifogástalan állapotban van, úgyhogy semmi probléma nincs vele :). Komódot meg szekrényt meg olyan fogunk venni, amit kb. tizenéves koráig is használhat, majd a dekorációval próbálok babás hangulatot varázsolni a szobába :). Nálunk a nappalin kívül két pici szoba van, az egyik lesz a babaszoba, a másikban leszünk mi, de az kb. tényleg csak annyi, hogy van benne egy nagy tükrös gardrób meg az ágyunk fér el, dehát egy hálóba más nem is kell nagyon :D.

Én ma vagyok kereken 20 hetes, úgyhogy pont a felénél vagyok :). Holnap megyek a kontroll UH-ra, eléggé izgatott vagyok, remélem minden rendben. Sikerült elkapnom egy jó kis náthát, úgyhogy most nem vagyok a topon, sok teát iszom, meg C-vitamin, illetve vettem olyan orrcseppet, meg szopogatót, amit szabad használni, szóval elvagyok, remélem hamar túlleszek rajta...
Viszont ami jóhír, hogy múlt csütörtök óta már érzem a baba mozgását, rugdalását :). Aznap este pont nem volt itthon férjem és magamban örömködtem, de következő este már neki is meg tudtam mutatni, ő is érezte, ahogyan rugdos, felemelő érzés volt :). Meg olyan jó érzés végre, hogy van bentről visszajelzés, kevésbé aggódom, hiszen eddig olyan rossz volt, hogy nem éreztem semmit, és nem tudtam mi lehet.
Holnap az UH-n rákérdezek, hátha látják, hogy mije van a babának, bár ott most szerintem nem igazán őt fogják nézni, hanem a leválást, meg a cisztámat :(.
Most igazából azon izgulok, hogy a magzatvízmintavétel rendben legyen, hogy ne kelljen újracsinálni, meg hogy rendben legyen az eredménye, de ha 30-ig nem hívnak, akkor nagy az esélye, hogy minden ok, úgyhogy most csak ezt kívánom, de azért mindig összerezzenek, mikor nem ismerős számról jön hívás.
Amúgy hivatalosan holnaptól már nem dolgozom, kiirattam magam a háziorvossal, mert nem akartam túlfeszíteni a húrt, de még kb. 3-4x be kell majd mennem munkába.

Puszi mindenkinek, holnap írok, hogy mi volt az UH-n :)!

lexi01
Budapest
 
 


@cermiák:


köszönöm
azóta már voltam is UH-on
vkcs
 
 


Sziasztok Lányok!

Bucsok,
csak ügyesen, kapjad el a férjed. A choragont én is ügyeleten, vagy a kórházban a szülészeten adattam be.


Cicuci,
köszönöm szépen!  Mivel nagyon azt gondoltam, éreztem, hogy kislány, fiúneveken nem is nagyon gondolkodtunk és ma napig nem sikerült dűlőre jutni. Ami tetszene, azok nagyon népszerűek, ami meg nem népszerű és nekem tetszik az a páromnak nem és fordítva . Szóval egyelőre megy még a találgatás. Remélem mire megszületik meg tudunk egyezni .
Bizony örülök minden ajándéknak, mert tudom, hogy borzasztó drágák a baba holmik.
Lehet mi is el fogunk látogatni a babaruhabörzére, köszi a tippet!
Örülök, hogy jól vagy és Nati szépen növöget!


Magdi,
köszi neked is az ötletet. Szét fogok én is nézni a baba-mama adok veszek oldalon. Sajnos tényleg semmire sincs mostanság időm, így minden ötlet, tipp jól jön.
Bori már most tudja mit akar, ügyes kis csajszi!  Én is alig várom már, hogy érezzem már a mozgását. De azt gondolom várnom kell még 2-3 hetet…
Kérdésedre válaszolva, Pauróra helyett , ha jól emlékszem a Zilából, akkor azt mondta október 15-re van kiírva.


Maci,
én nem kaptam Cetrotide-t, ebben nem tudok segíteni, de cserében nagyon szorítok, hajrá szurik!


Ágii,
teszteltél még? A hasfájás nem jelent semmit, nekem szinte egész terhesség alatt fájdolgált. Tudomásom szerint nem késhet az injekció hatására.


Janula,
holnap indul a mandula!  Gondolok rád és küldöm a sok pozitív energiát!


LExi,
várom a híreket!  Vigyázzál lécci a náthával is. Próbálj sokat pihenni.
Ami a listát illeti, jó ötlet, én is tervezem elkezdeni az összeírogatást, de természetesen még arra sem volt időm… .
Mi is tervezünk elmenni baba mozira, ha találok valami jó kis akciót, elküldöm neked. Csak nekem azt mondták most még korai, várjunk legalább a 25. hétig.
Ami meg a mozgást illeti, engem első naptól letiltottak és mai napig ez van L. A séta maradt egyetlen alternatíva, így Lexi neked is ezt tudom ajánlani, nem sport, de több mint semmi. Tényleg vigyázz, hogy ne erőltesd meg magad. Én is mennék nagyon már egy kis tornára, de ha nem lehet, hát nem. Most ki kell bírni a drága babáink érdekében.


Vkcs,
mi volt az ultrahangon?


Most futok haza, puszi mindenkinek!

cermiák
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok Lányok,

hát, jól elintéztek engem bent.... 10-re mentem, de persze fél 12-kor jutottam be (szokásosan) én voltam a legutolsó, mindenki más is bement, aki később jött. De ez még semmi, mert nem kezdhetek, csak a következő ciklusban! Nagyon átverve éreztem magam, mert a legutóbbi ottlétemkor direkt rákérdeztem, hogy nem kell-e semmi, nem jár-e le valamelyik vizsgálatom, mert akkor csináltatok újat. Azt a választ kaptam, hogy nem. Erre mivel fogad a prof? Újra hepa, vérvétel, ekg, tüdő.....Úgyhogy a következő ciklus. Olyan elkeseredett és becsapott voltam, majdnem elsírtam magam. Lehet, hogy neki nem számít ez az egy hónap, de én már nagyon készültem, ehhez igazítottuk a programjainkat. Arról már ne is beszéljünk, hogy a 3 hónap helyett 4-et hagytam ki, mert ugye itt volt a nyári szünet és most még ráhúzok egy ilyen hülyeség miatt egy hónapot....az már 5....És itt voltam parlagon 4 hónapig, amíg ezeket simán elintéztem volna. Nem is értem....ha nem kérdeztem volna meg akkor, akkor most magamra lennék dühös. De így egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehetett ezt akkor megmondani és beutalókat írni.... 
janula
 
 


Janula,
borzasztóan sajnálom és megértem, ha dühös vagy :(. Annyira bosszantó, hogy nekik nem számít az idő, nekünk meg minden perc fontos. Néha évek mennek rá így az életünkből :(. Sajnos velem is történt már ilyen, én azóta megtanultam, hogy felhívtam az Andiékat és őket is megkérdeztem mindig arról amit a doki mondott. Bizalmatlanságnak is hangozhat, de sajnos muszáj volt ezt tennem.
Nem tudok okosat mondani. Próbálkozzatok azért otthon, hátha a kis baba spontán akar jönni és ő intézkedett, hogy most így alakuljanak a dolgok.
Puszillak, öllelek sokszor.
cermiák
Budapest IX. kerület
 
 


Janula, neee, ezt nem hiszem el, de tényleg :(. Nem is értem, hogy erre akkor hogyan nem gondoltak, hogy megnézzék, nem kell-e valamit újracsináltatni, és így meg, hogy még rá is kérdeztél, így aztán végképp nem értem. Annyra sajnálom, ugyanakkor dühös is vagyok, hogy így kibabráltak Veled... :(
Amúgy szerintem lehet láttalak elfele menet, mert én az UH-nál ültem lent, de csak így oldalról, hátulról láttalak elsuhanni, úgyhogy nem is biztos, hogy Te voltál.

Cermiák, ja én se vagyok ráfeszülve, hogy mindenképpen tornázzak, jó lenne persze, de ha nem lehet, akkor nem, nem fogok kockáztatni, inkább minden rendben legyen, csak ez a fontos :). A séta az meg általában megvan, ha nem is minden nap, de azért igyekszem mászkálgatni, legalább ennyi legyen :).
A nevekkel kapcsolatos dilemmát megértem, nem egyszerű, fiúnevekkel meg pláne, de biztosan találni fogtok egy olyat, ami minden szempontból tökéletes lesz a kisfiatoknak :).

Hát nekem se volt ma egyszerű napom, 8-ra értem be, és kettőkor jöttem el, eléggé kivoltam már, ne is firtassuk... mindig elfelejtem, hogy vigyek könyvet, de ha legközelebb megyek, biztos vinni fogok, ennyi idő alatt egy fél könyvet tutira kiolvastam volna. 
A lényeg: a cisztám megvan még, illetve látták ezt a a leválást is a méhfal és a burok között, kb. 5 centis, szóval továbbra is pihit javasoltak. Illetve megerősítettek abban, hogy valószínű anno a vérzés miatt lehetett magas az AFP-m, mivel az UH-n most nem láttak most olyan eltérést, ami indokolhatná a magas AFP-t, ez azért jó hír :).
A babócával alapvetően minden ok, kivéve, hogy a vékonybelek folyadékkal teltek... nem örülök, hogy megint valami eltérés, de azt mondták ezzel sokszor találkoznak, és általában semmi baj nem lesz belőle, az uh-n is ezt mondták, meg a genetikán is. Mondták, hogy a biztonság kedvéért menjek majd el ilyen TORCH vv-re (toxoplasma), hogy nincs-e valami fertőzés a szervezetemben. Szóval ezen most annyira nem is agyalok, remélem tényleg nem lesz belőle baj. Két hét múlva megint mennem kell ultrahangra, illetve a genetikára, akkor tudom meg a szúrás eredményét is.
És végre kiderült, hogy kislányunk lesz :). A férjemnek még nem mondtam el, holnap fogom, egy kis meglepit készítek neki :). De azért a vásárlással még megvárom a szúrás eredményét, egyrészt hogy megnyugodjak, másrészt meg az 100%-a megmondja a nemét.

Hát ennyi, lehetne jobb is, de lehetne rosszabb is, örülök, hogy azért úgy tűnik, hogy nagy baj nincs és reméljük nem is lesz.
lexi01
Budapest
 
 


@cermiák:
Velem is eljátszották ezt idén 2 alkalommal. Márciusban közölték, hogy nem kezdhetek a következő ciklusban, mert rubeola ellen nem vagyok védett! Pedig úgy mentem 2011 októberében a klinikára, hogy vittem magammal a vérvizsgálat eredményét, ez miatt csúsztak 2 hónapot. Júniusban nem kezdhettem, mert pünkösd hétfőn volt a 3 ciklusnapom és nem voltak. Júliusban nem volt Murber doktor, a profnál "voltam. Végignézte a papírokat és közölte, hogy hiába tökéletes a hormon értékeinek, nincs gyulladás, bent ragadt tüsző nem kezdhetek, mert a férjem andrologiai lelete 2011-és és az sem lehet egy évnél régebbi hiába volt akkor tökéletes eredménye! Ne vesszen teljesen kárba a hónap felírt Clostit. Egy hét múlva Murber megkérdezte, hogy a prof miért nem indította el a rövid protokollt? Tájékoztattam őt, hogy miért az volt a válasza, hogy "Csak ez volt az akadálya?" Közben kitalálta, hogy mivel 40 éves elmúltam menjek el mammografiára, a Leiden miatt hematològusi szakvélemény is szükséges! Ezek miatt a nyáron lejárt a tüdőszűrés, a rákszűrés, mellkasröntgen, EKG, vérvizsgálat, altatóorvosi beleegyezés. Itt van szeptember és talán holnap kezdhetek! Pedigig március elején a megbeszélésen azt mondta Murber doktor a férjemnek és nekem, hogy néhány nap múlva indul a lombik program rövid protokollal! Hát ez testvérek között is 6 hónap csúszás! Megértem a dühödet és az elkeseredésedet!
sziszi73
 
 


Lexi,
vártam már, hogy jelentkezz. Örülök, hogy nincs semmi komoly gond, elmész a vérvételre és ki fog derülni, hogy minden rendben! És szinte biztos voltam, hogy ma meg fogod tudni a nemét :). Tudjátok már a nevét? Esetleg Lili? :)
A dokid ultrahangozott?
cermiák
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Először is Janula és Sziszi nagyon sajnálom, hogy így jártatok!!! Nekem eddig 3 ciklus maradt ki, egyszer túlstimulálás miatt, kétszer pedig a doki szabija miatt. Abszolút megértem a dühötöket, az ember készül valamire aztán a nagy semmit kapja. Szorítok, hogy hamar újra belevághassatok, addig is viszont próbálkozzatok otthon, sokszor így jön össze, szinte mint egy csoda!

Magdi,
Nagyon köszönöm a linket, azóta már el is kezdtem inni a teát.  Ha jól vettem ki szavaidból nálad akkor talán a tea rásegített az inszemre? Bár tudom, ezt biztosan soha nem lehet tudni...Ez volt az első inszem, vagy volt korábban is neked?

Ágii,
Szerintem mindenképp tesztelj még, mert nekem a stimuláláskor 28 de maximum 29 napra jött meg mindig, szerintem nem késhet emiatt!! Vagy esetleg már teszteltél azóta?

Lexi,
Örülök a jó híreknek, GRATULÁLOK, hogy kislányotok lesz!! Az újabb vizsgalaton és a genetikán is biztos minden rendben lesz, drukkolok!!!

Egyébként én ma volta M. doki magánrendelésén, uh-on, mindent rendben talált, úgyhogy mától már clostit kell szednem aztán egy hét múlva újra uh. Titeket is szokott hívni a magánrendelésére? Engem nagyrészt odahív, ami annyiból pozitív hogy nem jár talán olyan sok várakozással, meg munkahelyi elkéredzkedéssel, viszont azért a pénztárcámon megérzem jócskán.

Vigyázzatok magatokra! Szép estét mindenkinek!!
Puszi

fruska81
 
 


Cermiák, igazából a vv-nek sztem nem sok köze lehet ehhez a vékonybél dologhoz, csak gondolom elküldtek a biztonság kedvéért, de nem is baj. Viszont remélem a következő uh-n már nem is lesz ez a dolog :).
Nem a dokim uh-zott, láttam messziről, hogy ment műtőbe, ő szinte reggeltől koradélutánig műtőben van, amikor bent van, de jövő kedden úgyis megyek hozzá :). Meg most már harmadszor is ugyanannál az uh-snál voltam, szeretem mert ő nagyon precíz és alapos, anno Bokor doki is direkt hozzá küldött amikor a legelső uh-ra kellett mennem, úgyhogy ő biztos jó, ha a doki is megbízik benne :).
Igen a Lili elég sanszos, bár sokan mondják hogy tucatnév, de engem egyrészt nem izgat, már régóta nagyon tetszik, meg az én ismerősi körömben nincs is Lili. Amúgy meg számunkra minden szempontból tökéletes név, de azért még nézelődünk :).
lexi01
Budapest
 
 


Janula! Velem is eljátszották ezt idén 2 alkalommal. Márciusban közölték, hogy nem kezdhetek a következő ciklusban, mert rubeola ellen nem vagyok védett! Pedig úgy mentem 2011 októberében a klinikára, hogy vittem magammal a vérvizsgálat eredményét, ez miatt csúsztak 2 hónapot. Júniusban nem kezdhettem, mert pünkösd hétfőn volt a 3 ciklusnapom és nem voltak. Júliusban nem volt Murber doktor, a profnál "voltam. Végignézte a papírokat és közölte, hogy hiába tökéletes a hormon értékeinek, nincs gyulladás, bent ragadt tüsző nem kezdhetek, mert a férjem andrologiai lelete 2011-és és az sem lehet egy évnél régebbi hiába volt akkor tökéletes eredménye! Ne vesszen teljesen kárba a hónap felírt Clostit. Egy hét múlva Murber megkérdezte, hogy a prof miért nem indította el a rövid protokollt? Tájékoztattam őt, hogy miért az volt a válasza, hogy "Csak ez volt az akadálya?" Közben kitalálta, hogy mivel 40 éves elmúltam menjek el mammografiára, a Leiden miatt hematològusi szakvélemény is szükséges! Ezek miatt a nyáron lejárt a tüdőszűrés, a rákszűrés, mellkasröntgen, EKG, vérvizsgálat, altatóorvosi beleegyezés. Itt van szeptember és talán holnap kezdhetek! Pedigig március elején a megbeszélésen azt mondta Murber doktor a férjemnek és nekem, hogy néhány nap múlva indul a lombik program rövid protokollal! Hát ez testvérek között is 6 hónap csúszás! Megértem a dühödet és az elkeseredésedet!"

sziszi73
 
 


Sziasztok!
Janula, abban a hitben voltam, hogy holnap talizunk, valamiért az maradt meg bennem, hogy 17. :-( Nagyon sajnálom a ma történteket :-( Amúgy a 4hét alatt (míg a hosszú protokoll tart) simán meg lehetett volna csinálni a vizsgálatokat is. A hepa szűrés a leghosszabb, de annak is 2 hét alatt meg van az eredménye :-(
Lexi, örülök, hogy minden rendben a kis HERCEGNŐvel, én mondtam a Zilában, hogy kislány ;-)A leválás mitől lehet? Nem mondták? A ciszta miatt ne izgulj, Petrával nekem is volt (az első uh-n nem is találták a petezsákot, csak az 5cm-es cisztát, aztán hüvelyi uh-val meglett a 17mm-es miniPetra), kb a 7-8.hónapra múlt el teljesen, ahogy nőtt nyomta szét a cisztát. Én magamnak szúrom a Cetrotide injekciót is, nem megyek azért dokihoz :-/
Pauróráról van infója vkinek? Nagyon eltűnt :-(
Magdi, Cicuci, Cermiák és a többi kismama: vigyázzatok magatokra nagyon! Pocaksimit átadni a babácskáitoknak ;-)
Sziszi, én is megyek holnap, ha van kedved, összefuthatunk. Kék farmer és szürke felső+szürke kötött ujjatlan kardigán lesz rajtam. Velem február óta szórakoznak a klinikán, úgyhogy most nagyon örülök, hogy nem kötöttek bele semmibe, nem hajtottak el. Szerintem nem merik kimondani, hogy nem fér bele vki a havi keretbe, amit támogat az oep ezért ilyen-olyan indokkal tolják a pácienseket. Én júliusban nagyon határozottan elmondtam a dolgokat dr M-nek, nem tudom, ha akkor szó nélkül hagytam volna a sokadik "következő ciklusban jelentkezzen, most nem fér bele" mondatot, most itt tartanék e. A gyógyszerekről (nekem is rövid protokoll van): Fostimon 12db 15.863.-, Cetrotide 4db 40.400.-, 1 doboz Betadine+4x30 Utrogestan 7.000.-. Choragont holnap váltom ki, mert azt mondta a Mikszáth patikába a hölgy, hogy azt is megbontják, csak akkor váltsam ki, ha már tudom, mennyi fog kelleni. Klion-t nem váltottam ki, van itthon 4db
Nekem pénteken lesz a leszívás, hétfőn már 6-7 tüszőt látott M dr, nagyon óvatosan bánik a stimulálóval, egyik nap 1-1 aztán csak reggel 1, aztán megint 1-1 és így ment 8 napig. Péntektől mancsokat előkészíteni, ujjacskákat csuriba tenni, és küldeni felém a babásodó energiákat ;-) Előre is köszönöm Nektek!
Ölelés mindenkinek!
Puszi
maci80
 
 


Lányok,

köszi az együttérzést, valószínűleg nem lennék ennyire dühös, ha nem kérdeztem volna meg Andiékat is. Még bele is néztek a dossziémba...
Most az fog jönni, hogy a férjem leletei nem jók már????? Ugye nem.... Ő nagyon dühös volt, jó, hogy csak este tudta meg, mert felhívta volna őket. Még az is megfordult a fejében, hogy menjünk máshová...

Lexi,

kár, hogy nem szóltál rám! Szívesen találkoztam volna veled! Örülök, hogy úgy néz ki, hogy minden rendben nálad, pihenj és így is marad! :)

Maci,

lehet, hogy tényleg igazad van és a keretbe nem fér bele ilyenkor az ember, mert a férjem is azt mondta, hogy addig, mire kellenek, simán meglenne az eredmény...
Te meg már itt tartasz???? Hurrááá!!!
Holnap lett volna a 20. napom, jól emlékeztél, csak mára kaptam időpontot...sajnálom, hogy nem találkozunk!


janula
 
 


Janula, tényleg lehet ebben valami, hogy nem fértél bele a keretbe, csak így "tereltek", de ez akkor is szomorú, Nem csodálom, hogy dühösek vagytok a férjeddel :(. Sok erőt ls kitartást kívánok Nektek ehhez a várakozáshoz, úgy látszik ennek most valamiért így kellett lennie, de nyilván ez most nem igazán vigasztal Téged, teljesen érthető módon :(.

Maci, nagyon jól állsz :), majd írj, hogy ma mi volt, izgatottan várom a híreket :)! Pénteken pedig nagyon szorítok majd, de biztos szép kis tüszőcskéket szívnak majd le :)! Küldöm a babásodó energiákat :)!
Amúgy nekem anno a férjem adta be a Cetrot, mivel pont akkor volt egy céges rendezvény, ahol mindkettőnknek ott kellett lennie, nagyon igzult, de simán beadta, szóval tutira menni fog Neked is, csak ügyesen, nem lesz gond :).
Látod azt nem is kérdeztem, hogy mi miatt lehet a leválás, annyi mindent kérdeztem, hogy pont ezt el is felejtettem, de majd kedden megkérdezem a dokimat.
Amúgy valahol én is éreztem, hogy kislány lesz, meg álmodtam is róla, sőt még anyukám is, de nem akartam nagyon beleélni magam, illetve még megvárjuk a szúrás eredményét, mielőtt "nagy dobra" verjük, hogy kislány. Kíváncsi vagyok, hogy ma a férjem hogyan fogadja majd a hírt :).

Paurora, merre vagy, remélem minden rendben veletek!!!
lexi01
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?