Hahó!
Na mire ideértem maratoni cicizésből már megtömtétek magatokat aranygaluskával és elmentetek aludni?
Vic nekem tessék betenni ide az aranygaluska receptjét, mert nagyon megkívántam, pedig nem is én, hanem Manóka pocis
De lehet, hogy mindjárt fellapozom a szakácskönyvet, és a hétvégén összeütöm.
Jaj Orsi ne haragudj, tudtam, hogy valamit elfelejtek! Még tartozom Zitának a kajás leírással is...
Szóval ne legyen benned tüske az "irgum-burgumom", mert egyáltalán nem volt komoly! Lehet, hogy akkor is idétlenül írtam? Elnézést érte! Mostanában nem tom' mi van velem, de mindenkit megbántok... Pedig nem jellemző.
Szóval igen-igen a másodikat is az Istvánban kívánom világra hozni és nagyon szeretnék hasonló körülményeket a szülőszobán és ilyen szupi szülést! (pl. Sehol senki csak mi és a karácsonyfaizzók-na jó ez nem biztos, hogy kell
, vajúdókád melege, viszonylag kevés idő a kórházban, icipici gátmetszés, felszívódó varrat, jöhet a következő bébi érezése még a szülőágyon, sajátlábon le a kórterembe, törökülés már a kórteremben. Stb
)
A gyerekágyas részt inkább már nem taglalnám, bízom benne, hogy ott is pozitív változások lesznek.
Te egyébként simán vagy császárral szültél? Ne haragudj, de nem emlékszem. A dokid nevét tudom és azt is, hogy sajnos problémáid voltak. Remélem azóta minden oké! Második bébi mikor, gondolom Te már nem az Istvánban...
Mi még nagyon dillemázunk, hogy mikor jöjjön a kistesó. Néha azonnal akarom, néha még várnék. Alexa még eléggé ragaszkodik a cicihez, nem tom', hogy a tavaszi tervünk elindul-e tavasszal...
Anyagilag mindenképp jó lenne visszamenni egy fél évre, de nem hiszem, hogy megmerem kockáztatni, az előzményeim miatt, hogy "húzom" a következő bébit.
Feketerigó aranyos lehetett, azaz inkább a fiad. Alexa minden madarat páh-páh-nak (háp-háp)
hív. Mostanában órákig elvan térdelve a radiátoron, úgy szemléli a tájat. Csak nekünk rém fárasztó fölötte állni és fogni. Mindig nyújtja a kezét, hogy nézzünk vaut. Szemben pont van egy kertes ház és ott egy németjuhász.
"Ízi rájder" a kedvenc poénom, meg a "rumomsöröm", meg a "jó volt", meg az "én, nem ő", meg a... Az egész Üvegtigris!
Szinte kívülről fújjuk a férjemmel. Leginkább a "jó volt" poént emlegetjük
Na jó korra Te nyertél Te nagylány!
Amúgy neked mi a foglalkozásod?
Vic Örömapát én is imádom, de a második rész szerintem jobb! De már hallom a reklámját, azt is leadják majd.
Én nem bánom, hogy Helgát lehajniztad, de szerintem ő sem azért ír
Úgy megnéznélek, fotó? Ha nem akarod ide, akkor jöhet emailben is... most nem találom a kacsintós gifemet, a fene...
Piroska nénid remélem hamar előkerül és megnyugszol végre. Hja ismerem
13 éves korom óta, csak a klimaxkúrám idejére és a 9 hónap alatt ment el nyaralni. Ja nem, Alexa 10,5 hónapos volt ahogy megjött. Na most kéne ide egy matek tanár összeadni! Zita?
(Remélem nem haragszol, csak nem tudtam kihagyni!)
Apud nagyon rendes nagypapi Vic!
Zita én is remélem, hogy jól szórakoztok!
Igen-igen piszkos részleteket kérünk! Buktattál már meg valakit?
Amúgy ez nem ritka, matek-töri szakpár?
Az én matekomat sem említsük, bár a matektanár ofőm szerint, aki csinál egy statisztika 5 érettségit, az miért 3as matekból... Valahogy nem bírom a matekot, többek közt ez is vette el a kedvem a fősulitól (annyira hogy nem volt merszem jelentkezni)
Na a töri az más tészta, azt imádom, dicséretet is kaptam anno az érettségin. Ja kérem Spárta és Athén elég könnyű kis tétel volt
De annyira rossz, hogy rengeteg mindent elfejeltettem már!
Nagyon tetszik, ahogy írsz a szakmádról, biztos jó tanár lehetsz!
Mi is összebarátkoztunk a fiatal tanárainkkal és az egyik azt mesélte, hogy neki nem is a diákokkal való kapcsolat volt a nehéz eleinte, hanem a tanári kar. Állítólag hasonló kibeszélések mennek a tanáriban, mint egy osztályteremben...
Férjurad is tanárember?
Hugom is szeretne tanítani, felvette most a mérnök tanárit is a fősulin. A múltkor volt valami olyasmi órájuk, hogy előadást kellett tartani. Krétával firkálta a padot
Na elküldöm soraim!
Puszi
Hajni